Slagvaardige Marc Overmars heeft Vincent Janssen definitief binnen

Zaterdag, 18 juni 2022 om 16:04Tom Rofekamp • Laatste update: 16:31

Royal Antwerp maakt officieel melding van de komst van Vincent Janssen. Het Laatste Nieuws meldde vrijdag al dat de 28-jarige spits liefst 2,5 miljoen euro netto op jaarbasis gaat opstrijken; een salaris dat dat van huidige grootverdiener in de Jupiler Pro League Simon Mignolet nog met enkele tonnen overstijgt. Een bedrag van dezelfde orde ligt ook klaar voor Toby Alderweireld, mits Antwerp groen licht van zijn club Al-Duhail krijgt voor een transfer.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

104 reacties (laatste reactie door juweel)
17 juni 2022 om 10:22

In zijn allerbeste periode bij AZ (team wat zeer aanvallend speelt) kwam hij tot 27 goals. In Belgie is het allemaal meer verdedigend voetbal. Een Dessers (en zijn meer voorbeelden) komen daar tot amper goals, terwijl zulke voetballers in NL veel meer scoren.

Ik denk, dat hij gewoon een dure flop gaat worden in Belgie. Hij heeft een super seizoen (zelfs niet heel seizoen) bij AZ en ook paar wedstrijden toen voor Oranje. En daar plukt hij nog steeds de vruchten van.

17 juni 2022 om 11:07

Dessers scoorde afgelopen seizoen in de Eredivisie ook maar 9x hoor.. Nu speelde hij niet elke keer basis maar dat deed hij bij Genk nog minder.

Ik zie Janssen wel slagen, zeker nu ik hem weer bij Oranje redelijk/goed heb zien spelen. Hij heeft echt wel power, goede balbehandeling en staat ook vaak op de goede plek. Janssen kan zich toch wel meten met een Dost of Zirkzee?

17 juni 2022 om 11:50

Kunnen ze voor dit soort bedragen nu geen jongere spelers vinden waarmee ze de toekomst inkunnen?... Tjonge... dan is die scouting toch ook echt armoede troef.

17 juni 2022 om 12:06

Op basis waarvan zie jij Janssen slagen? hierboven worden goede argumenten gegeven waarom niet. Hij is een matige voetballer die een seizoen had waarin alle ballen op doel er in vlogen.

17 juni 2022 om 12:43

Welke argumenten dan? Zoals ik zei vind ik Janssen veel power hebben met daarbij een goede balbehandeling. Ook staat hij waar hij moet staan. Niet slagen bij Tottenham ( met Kane als concurrent) en Fenerbahçe gebeurt wel meer spitsen.

17 juni 2022 om 14:15

Hij zou hier best kunnen slagen. Voorbeeld hierin is Noa Lang, die raakte in de Eredivisie bij zowel Ajax als Twente geen knikker. Heeft het vervolgens in België erg goed gedaan, vooral het eerste seizoen.

Gelijk doen als ik Janssen was, wat een geld zeg haha.

17 juni 2022 om 11:11

Ik geloof dit gewoon niet he...waarom zou Marc Netto Overmars, die toch bekend staat als een slimme zakenman, voor Vinnie Janssen die 3 goals in de Mexicaanse competitie heeft gescoord, zo'n salaris neerleggen? Janssen kan met zijn prestaties en goals in europa een contract tekenen van hooguit tussen de 5 ton en 1 miljoen. Bruto. Denk even na, in NL, wie zou hem nou willen? AZ misschien, Vitesse? Die betalen dat soort salarissen. En dan gaat Marc Netto effe 2 miljoen netto, dt is overigens in Belgie met hun belastingssyteem 4,5 miljoen bruto betalen aan hem? Why? Omdat ie 50 min tegen Wales heeft gespeeld? Omdat natwerp een Qatarese sjeik heeft? Dit is gewoon een onzinbericht. Voor Toby Alderweireld (totaal andere statuur) geloof ik een uitzonderlijk salaris. Voor Vinnie Janssen niet.

17 juni 2022 om 11:16

Antwerp heeft een Belgische ‘sjeik’.

17 juni 2022 om 12:52

Het salaris is inderdaad totaal niet naar de prestaties van Janssen in de afgelopen jaren, maar hij liet in Oranje zien nog steeds wel een bepaald niveau te hebben. Het was allemaal niet indrukwekkend, maar die gaat er vast nog wel een aantal maken in een middelgrote competitie. Niettemin natuurlijk vreemd dat je hem een salaris van 2,5 miljoen euro netto gaat geven.

17 juni 2022 om 18:45

Tot Antwerp de CL haalt, kijken hoe iedereen hier dan piept. Als je bakken met geld hebt, kan je het risico nemen. Denk dat Janssen er minimaal 25 inschiet in die gare competitie.

18 juni 2022 om 16:20

Waarom denk je dat als het hem in Mexico al niet lukt?

18 juni 2022 om 20:35

Toch een beetje een onzin, de kerel heeft volgens transfermarket 94 wedstrijden gespeeld waarvan 4908 minuten totaal, wat uitkomt op 52 minuten per wedstrijd. 24 goals, 5 assists dus ongeveer met zijn minuten 1 goal per 3 wedstrijden en hij speelt er maar 52.

Hij is ook meer een aanspeelpunt in mijn mening en zo zal hij ook wel worden gehaald. Ik denk best dat hij het niveau aan kan en als hij zo zijn goals mee pikt en speelt zoals hij deed kn Oranje dan heeft hij echt wel waarden

19 juni 2022 om 16:59

Ik vind dit zo een afschuwelijk slechte spits.Laatst in Oranje heb ik me ook weer kapot geergerd aan hem. En dan hoor je het is een aanspeelpunt terwijl de man niet eens een bal kan aannemen. Hij werkt hard en is fysiek sterk maar dat geldt ook voor geel bouwvakkers. In voetballend opzicht is er echter helemaal niks waar ik van denk hier is Vincent Janssen goed in. Om nog kaar te zwijgen over zijn belabberde doelountenmoyenne

Hij mag Louis echt op zijn blote knieën bedanken dat hij zijn (carrierie) zo even uit het slop trekt.

17 juni 2022 om 10:22

Dit zei ik inderdaad ook al, niemand keek meer naar hem om en opeens is hij regelmatig het puntje van de dag. Louis weet dondersgoed wat hij doet, hij weet zelf ook wel dat Janssen niet veel te zoeken heeft bij NL al hoewel ik hem niet slecht vond spelen, toch 2 assists en kwam toch vaak de bal succesvol halen en was gevaarlijk voor het doel... dan toch weer louitje met z'n gouden pikkie?

17 juni 2022 om 10:23

Drenniz

Denk je dat Overmars zo een grote aankoop doet, puur alleen omdat hij opeens bij Oranje zit. Van shit die gast kunnen wij ook even kopen. Hij zal toch wel op lijstje staan van Overmars.

17 juni 2022 om 11:17

Er zijn in Europa toch wel betere spitsen te vinden dan Janssen die ook voor 2,5 miljoen wel in België willen gaan voetballen?
Dat hij nu bij Oranje mee heeft kunnen doen helpt zeker wel mee

17 juni 2022 om 10:29

Ik denk dat hij helemaal niet heel erg ontevreden was om in Mexico te verblijven, want anders was hij daar niet zo lang gebleven en is die niet met een Mexicaans meisje getrouwd. Maar volgens mij heeft Louis gezegd dat hij in beeld zal blijven wanneer hij in Europa weer ging voetballen. Vandaar dat die in interviews zo erg naar hintte dat hij terug zal komen naar Europa na zoveel jaar in Mexico te zijn gebleven. Blijf het jammer vinden dat hij zo achterlijk was om naar Spurs te gaan in plaats van een tussenstap te maken naar middenmoter/sporadische subtopper in een top 5 competitie. Dan was hij gewoon zoveel verder geweest. Aan de andere kant vanuit Alkmaar was het wel begrijpelijk, mede omdat ze 5 ton hebben betaald en na 1 seizoen voor 22 miljoen konden verkopen met Weghorst op het verlanglijstje.

17 juni 2022 om 10:40

Was het wel zo dom van Janssen?
Misschien wist hij zelf ook wel, dit ga ik waarschijnlijk niet meer evenaren en nu kan ik flink cashen.

Als je eenmaal een grote club op je cv hebt staan kom je altijd wel aan de bak voor een mooi salaris.

17 juni 2022 om 10:49

@marcel0306 - Opzich wel, want een carriere op lange termijn hark je toch meer geld binnen dan dat je in een paar seizoenen veel verdiend om vervolgens veel minder te verdienen. De absolute top zal hij niet halen, maar die jongen kon wel dergelijk wat (zie zijn goals bij een slecht draaiend Oranje en AZ) en had hij best een niveautje Europese subtop kunnen raken met zijn kwaliteiten, als hij maar aan betere carriereplanning had gedaan ipv die overstap te maken van 0 naar 100.

17 juni 2022 om 11:50

Dat vraag ik mij oprecht af. Ten eerste is een lange termijn carrière niet gegarandeerd. Hij draaide een leuk seizoen bij Az, stel hij was daarna naar Feyenoord of Psv gegaan en mislukt. Probeer dan nog maar zulke bedragen te verdienen. Nu kreeg hij een miljoenensalaris bij Spurs en daarna met spurs op je naam geld harken in Mexico. Sportief natuurlijk een deceptie maar financieel begrijp ik het zeker

17 juni 2022 om 14:51@grun

Wat je zegt klopt niet. Het gemiddelde loon in de PL is 3.5 miljoen euro bruto, hij zit daar al jaren op en boven en verdiende dat zelfs in Mexico en nu dus in Belgie.

Hoe had hij het beter moeten kunnen aanpakken? Hij had enkel meer kunnen verdienen als hij was geslaagd bij Tottenham. Hij zal het zelf beter wel snappen en kunnen inschatten en naar mijn mening haalt hij nu heel veel uit zijn carriere.

17 juni 2022 om 15:03

@dvv20 - Feyenoord en psv zou in die tijd zijn transfersom niet op tafel kunnen leggen, dus die tussenstap zat er sowieso niet in. Maar een tussenstap in Italie of Duitsland zal zeker niet onredelijk zijn toch? Daar vlieguren maken, je spel aanpassen, verwachtingen liggen lager, en kansen op een basisplaats zijn aanzienlijk hoger ten opzichte van de Spurs. Tuurlijk lag het ook aan hem, want Kane was geblesseerd en Janssen kreeg daardoor zijn kans om het te laten zien. Maar in een hafljaar in een aanzienlijk sterkere competitie, wetende dat er een beest van Kane terug zal komen, en dat er een flink bedrag op tafel is gelegd om je te halen, dan kan je er echt makkelijk onderuit gaan in die situaties. En daarnaast betalen meeste Italiaanse en Duitse middenmoters ook niet onaardig. Tuurlijk niet vergelijkbaar met de Spurs, maar voor de big bucks kon je die stap daarna nog maken, want hij was nog maar 22 volgens mij toen hij naar de Spurs ging.

17 juni 2022 om 15:27

@medelin - Hij zou volgens sommige berichten rond de 3 miljoen euro bruto verdienen bij de Spurs (dat dat waar is, weet ik niet, want ik heb zijn salarisstrookje niet gezien). Bij Monterrey, wat ook wel een grote club is met aardig wat geld, verdient hij rond de 2,5 miljoen euro bruto (again, zijn weer berichten die ik van internet heb geplukt, maar als dat waar is, dat weet ik niet). Drie seizoenen bij de Spurs: 9 miljoen, en nu dus 3 jaar Monterrey: 7,5 miljoen. Dus 16,5 miljoen heeft hij in 6 jaar verdient. Maar stel je voor, hij ging destijds naar een club zoals Wolfsburg (schijnbaar volgens de NOS had men ook interesse in hem, net als PSG (zal ook wel geinig zijn als hij daar naartoe ging met Cavani en Ibra voor zijn neus)). Dost ging dat jaar weg naar Sporting en Gomez (werd tevens wel topscorer in dat jaar met 16 goals, maar het seizoen erna was die alweer minder en vertrok hij naar Stuttgart) was net begin 30 toen hij daar was. Dus kans dat Janssen daar eerste spits ging worden op een lange termijn, was aanzienlijk groter.

Dost zal rond de 2 miljoen verdienen bij Wolfsburg (speculaties again), dus waarschijnlijk zal Janssen ook rond dat bedrag verdienen en stel je voor dat hij daar gewoon goed deed en na 3 seizoenen Wolfsburg, dan zal die 25 zijn, een stap hogerop maakt naar de Premier League zoals een club als Everton, die rond de 4 miljoen pond bruto betaald voor hun spelers en de laatste paar jaren heel erg struikelde om een spits te vinden, dan was de kans op succes wel groter dan vanuit Az naar Spurs gaan. Carriere planning zie ik zoveel Nederlandse voetballers amper doen, voornamelijk die generatie jongens waar Janssen behoorde in het Nederlands elftal. Die worden verleid door het grote geld en belanden uiteindelijk nergens na 1 of 2 jaar bij een grote club te hebben "gespeeld". Enige wie redelijk aan carriere planning hebben gedaan zijn jongens zoals De Vrij, Van Dijk, en Wijnaldum (nu met PSG even crap, maar de stappen die hij maakten waren logisch tot en met Liverpool). Enige waarvan ik had gedacht dat ze uiteindelijk verder zouden schoppen met de stappen die ze uiteindelijk hebben gemaakt was Bruma. Ik had echt verwacht dat hij zal slagen bij Wolfsburg, al helemaal na die CL campagne met PSV. Maar uiteindelijk niet helemaal verwacht.

18 juni 2022 om 16:16

Wat doet het ertoe, hij heeft het niet zo gedaan en is financieel binnen.. mischien vond hij dat belangrijker dan prijzen pakken.. zijn keuze

17 juni 2022 om 11:23

Overmars was al met hem bezig hoor. Heeft Louis helemaal niets mee te maken

Tja hij zal dat ook wel minimaal in Mexico verdienen. Dus snap wel dat die nuet voor minder naar België komt

17 juni 2022 om 10:13

In de tekst staat dat hij in Mexico 2 miljoen verdiende. Gaat nog wat meer verdienen zelfs.

17 juni 2022 om 10:15

Toch een mager salaris. Daar moet de gewone man toch zijn hele leven voor werken.

17 juni 2022 om 10:27

Sterker nog, dat ontvangen de meeste mensen niet eens in hun werkzame carriere!

2,5 millie netto en dan beetje in België ballen haha! Gelijk doen

Wat zijn ze achterlijk bij Antwerp. Een mislukte spits in Mexico grootverdiener van de competitie maken.

17 juni 2022 om 10:20

Is hij daar mislukt? Speelt er toch al een tijdje en blijkbaar tegen een flinke beloning ook, maar volg hem echt totaal niet.

17 juni 2022 om 10:27

Ik moet toegeven dat het scorebordjournalistiek is. Maar dit seizoen 3 goals en 1 assists in meer dan 1500 minuten en vorig seizoen 9 goals en 1 assist in meer dan 1500 minuten. Dat schreeuwt nu toch niet “laten we die meer laten verdienen dan alle spelers in België”.

17 juni 2022 om 10:30

Nee dat is niet heel indrukwekkend, al zeggen stats inderdaad niet altijd alles.
Sws wel apart dat overmars dit soort spelers haalt. Je zou wat meer creativiteit verwachten.

17 juni 2022 om 11:12

Voor een spits is dat natuurlijk wel veelzeggend. Je staat erin om goals te maken. Ben je dan voetballend nog heel goed, dan kan je misschien zeggen we vergeven het hem want in voetballend opzicht heeft hij een enorm groot aandeel in het spel, maar voetballend gezien is het echt heel slecht. Elke bal springt van zijn voet

17 juni 2022 om 13:03

@japie_krekel - Mee eens en verbeter me als ik fout zit, maar ik meende laatst gelezen te hebben dat hij in Mexico achter de spits speelt. Nog steeds slechte cijfers natuurlijk.

17 juni 2022 om 13:13

IronManUtd

Er verschenen aardig wat berichten in de media over Mexicanen die niet konden geloven dat het geen late 1 april grap was dat hij was opgeroepen voor Oranje. Waaronder bijv ook sportjournalisten. Hij heeft dus niet bepaald een spetterende indruk achter gelaten daar.

19 juni 2022 om 17:10

@Sirius Daar zou je gelijk in kunnen hebben hoor. Ik vond hem echter al slecht onder Blind in Oranje en bij de Spurs ook. In Mexico heb ik hem niet gevolgd, maar aan zijn doelpuntenmoyenne en laatste wedstrijd onder Van Gaal in Oranje te zien is daar geen verbetering ingekomen. Zelfs voor een schaduwspits of nummer 10 is 3 goals in 29 wedstrijden veel te karig

17 juni 2022 om 10:24

Dit zijn inderdaad lachwekkende bedragen voor een spits van kaliber Janssen. Die rijke eigenaar is niet bang voor een gokje blijkbaar...

17 juni 2022 om 10:26

Lierse1997

Ze nemen wel een gigantische risico met dure jongens als Vincent Janssen en Toby Alderwereild. Als ze niet brengen (verwacht dat van VJ die erg afhankelijk is van aanvoer en Belgie is moeilijker scoren dan bijv een NL) zitten zij wel opgeschept met dure uitgebluste jongens.

Als daar iemand erg goed doet, eist persoon ook - terecht - gelijk 2,5 mil netto. Helemaal als zo een VJ het niet brengt.

17 juni 2022 om 10:48

Lierse hier kom ik graag op terug aan het einde van het seizoen, ik denk juist wel dat hij bij Antwerp uit de verf komt. hij kan echt wel voetballen ondanks zn matige statistieken dit seizoen. 20 goals kan hij wel maken

17 juni 2022 om 11:19

Frey kon dat ook en dat voor minder dan 1 miljoen. Voor zo een bedrag moet hij een ster worden van de Belgische competitie.

17 juni 2022 om 12:19

Deed ajax ook met haller toch? Moet je dat zien nu

17 juni 2022 om 12:38

Gaan we een speler die een van de beste spitsen uit de Bundesliga geweest is oprecht vergelijken met Vincent Janssen?

18 juni 2022 om 17:15

My thoughts exactly goat Lierse. Lijkt wel een impulsaankoop van Overmars, ik vraag me namelijk af of Janssen in beeld was geweest als Van Gaal hem niet had opgeroepen. Beetje als 'oh ja, die hebben we ook nog, kunnen we wel even proberen'. En dan ook nog grootverdiener maken inderdaad, het is lachwekkend goat Lierse.

Vincent speelde een goede interland. Haalde echt het maximale eruit en deed wat van hem verwacht werd. Tuurlijk het is geen topspits, maar die hebben wij ook niet. Leuk dat er werd geroepen dat Van Wolfswinkel er meer recht op had, maar die was echt omver geblazen door de verdedigers van Wales. Mensen vergeten snel, want zo'n Vincent heeft gewoon laten zien dat hij (jammer genoeg) bij de betere spitsen van dit land hoort en echt wel een niveau hoger is dan spelers als Van Wolfswinkel en Henk Veerman. Scoort hij er straks in de eerste maanden in de belgische competitie een paar dan gaat hij gewoon mee naar Qatar. Toch een type spits die wij niet hebben. Eentje waar je een bal op kan inspelen met een kleine kans dat je weer terug kan rennen omdat die de bal verliest. Dat is bij spelers als Depay, Webhorst en Luuk de Jong wel anders

17 juni 2022 om 10:16

Dus als je jarenlang geen knikker raakt in Mexico wordt dat allemaal opgeheven door een redelijke (2 soort van assists maar alle ballen sprongen van z'n voeten) interland waarbij alle spelers de dag erna naar Dubai vliegen?

17 juni 2022 om 10:20

Fossen. Ik heb hem niet zien spelen in Mexico, maar jij blijkbaar wel? Als mhij echt geen knikker zou raken dan zou die natuurlijk nooit zoveel wedstrijden spelen daar. En alle ballen sprongen van zijn voet? Ik vond hem juist zeer balvast en zijn aannamens een verademing ten aanzien van bijvoorbeeld een Depay, Weghorst of Luuk de Jong. Daarnaast vind ik je '2 soort van assist' wel denigrerend. Tuurlijk het waren geen geweldige ballen die over 5 jaar nog eens worden aangehaald, maar toch dankzij hem kwamen de ballen wel op de plek. En het blijft ook populair om telkens aan te halen dat spelers allemaal op vakantie gaan en alleen het Nederlands elftal de wedstrijden serieus nam, maar voor spelers van Wales is dit gewoon een podium. Ik had niet echt het idee dat zij er met de pet naar gooide, maar jij wel? Gek dat zij toch zeer blij waren met de 2-2? En de 2-2 kwam uit een periode waarin Wales flink aan het drukken was. Beetje zonde van de energie als je al met 1 been in het vliegtuig staat

17 juni 2022 om 10:30

Wales heeft 10x gespeeld tegen Oranje en 10x verloren. Doe nou niet alsof dit een tegenstander van wereldformaat was. Als Janssen ook zo speelt tegen Brazilië of Duitsland dan geef ik je gelijk. Maar geloof er niet in. Zijn handelingsnelheid is veel te laag.

17 juni 2022 om 10:32

Natuurlijk heb ik hem niet zien spelen. Maar elke journalist uit Mexico was stomverbaasd dat ie werd opgeroepen. Hij was inmiddels zelfs tweede keus en kreeg eind van het seizoen de kans omdat de eerste spits geblesseerd raakte. Rest van het seizoen was hij meestal invaller of zelfs niet eens. En dan 3 goals maken. Dan raak je inderdaad geen knikker, daar hoef ik hem niet voor te zien spelen hoor. En tuurlijk gooide Wales er niet met de pet naar, maar om op basis van zo'n interlandje opeens te concluderen dat hij misschien wel geschikt is, is extreem voorbarig.

17 juni 2022 om 10:34

Tsjonge Ducktaildo, je hebt hem 1 keer 65 minuten zien spelen tegen wales, waar we met alle pijn en moeite van wonnen. Ook het devies 'als ie er niks van zou kunnen dan zou hij niet spelen' is een non-argument. Nicolai Boilesen heeft ook een stuk of 60 wedstrijdem voor Ajax gespeeld, maar kon er niks van.

17 juni 2022 om 10:34

BurdyM. Tegen een Brazilië en Duitsland speelt hij natuurlijk niet zo, want daar heeft hij de kwaliteiten niet voor. Maar een Luuk, Wout, Van Wolfswinkel enz zullen daar ook geen potten tegen breken. Als ik zie hoe Vincent tegen Wales speelde en hoe Wout het invulde dan vond ik Vincent toch een stuk aanweziger in het veld en kon oranje daardoor ook beter voetballen. Wij hebben gewoon geen spitsen meer die het de wereldtop moeilijk kunnen maken, of een Bergwijn en Depay moeten de wedstrijd van hun leven spelen.

17 juni 2022 om 10:37

Bongiorno. Ik vond Vincent het invullen zoals hij dat ook deed toen hij hier nog op de radar stond. Toen haalde hij ook het Nederlands elftal en deed het daar niet onverdienstelijk. Maar ik geef toch ook aan dat die straks in België moet gaan leveren? En dat het pijnlijk is dat een speler als Vincent op de radar staat bij het Nederlands elftal? Of vind jij Weghorst of Luuk zulke wereldspitsen? Daarnaast zijn het andere types. Wanneer hij in België gaat leveren dan zie ik hem er gewoon bijkomen, vooral omdat het een type is waar Louis naar opzoek is. Het zal denk ik gaan tussen Vincent en brobbey.

17 juni 2022 om 11:02

Fossen. Met onze huidige spitsen is het niet bepaald een compliment dat ik hem misschien wel geschikt acht. Ik bombardeer hem daarmee niet bepaald tot geweldige spits, maar meer in land der blinden is 1 oog koning. Ik schrijf hem gewoon niet af zoals sommige hier wel doen, terwijl de alternatieven of op de bank zitten bij een club waar zij qua niveau niet thuishoren, zijn gedegradeerd, in de eredivisie 16 doelpunten hebben gemaakt of maar1 wedstrijd 90 minuten heeft gespeeld op eredivisieniveau

Lekker man! Heeft geen top carriere maar wel een gave, heeft alle stappen gezien in het voetbal en heeft goed geboerd. Van AZ tot Spurs en van Mexico tot aan Antwerp. Voor iemand met zijn kwaliteiten een hele mooie carriere, deze stap zou ik dan ook gelijk doen.

Totaal niet des Overmars dit. Vreemd. Als een TD van een subtopper in Nederland 2,5 miljoen salaris neer zou tellen om Vincent Janssen te halen was hij vierkant uitgelachen. Rare zet.

Hij mag Louis wel een grote bos bloemen sturen door hem bij het Nederlands elftal te halen

Overmars is helemaal van het padje en dan nog te bedenken dat ze een betere spits hebben lopen in de vorm van frey.

17 juni 2022 om 10:28

Die zelf eigenlijk ook gewoon een spits is waar je absoluut geen kampioen mee gaat worden als Antwerp zijnde.

Lijkt mij toch niet echt dat je met Alderweireld en Janssen ineens kampioen van België gaat worden? Daar zal toch echt wel wat meer voor nodig zijn. De rest van de selectie loopt nou niet bepaald over van kwaliteit.

Wat een geld voor Janssen. Kan zeker wel van waarde zijn, maar heeft al jaren geen goal meer gemaakt.. Wel lekker voor hem. Lekker dicht bij Nederland wonen en een mooie zak geld ophalen.

Overmars is lekker bezig daar ik zie Antwerp wel echt mee doen om de titel opdeze manier.

Belachelijk salaris voor een speler die nog niks heeft gepresenteerd.

17 juni 2022 om 12:51

@toonvs heeft gewoon de CL gewonnen van zuid amerika dus niks presteren is wel een groot woord hoor, die jongen kan echt wel wat, anders kom je niet bij een spurs terecht en gaat een mexiaanse club ook niet zo'n salaris betalen.

17 juni 2022 om 15:32

Eh ... hij heeft de Concacaf CL gewonnen. Dat is de CL van Noord-Amerika. En hij speelde in de finale amper een kwartier.

20 juni 2022 om 13:34

ook goed, noord zuid oost west, ik heb sowieso een tom tom nodig om ergens te komen.
maar hij heeft hem wel gewonnen

Janssen haalt financieel in elk geval alles uit zijn carrière! Bij Tottenham zo'n 3 miljoen per jaar, in Mexico 2.5 miljoen en nu in België ook weer. Dat voor een toch best wel beperkte spits. Netjes.

Dit zou toch wel een hele vreemde move zijn. Dacht die gaan stappen zetten wil je ineens Janssen 2,5 salaris geven. Überhaupt Janssen halen vind ik al een risico. Snap niet hoe ze bij hem uitkomen

makkelijke conclusies weer hier, zonder een wedstrijd te zien een oordeel vellen. aan het einde van het seizoen staat hij bovenaan de topscorerslijst. Overmars weet wel wat hij doet

6M+ bruto, het moet niet gekker worden, zelfs Mané verdiende niet zoveel.

Jammer, had hem graag bij Feyenoord gezien. Denk dat hij veel goals kan maken. Maar snap wel dat ie voor dat geld naar Antwerpen gaat, is ook lekker dichtbij Brabant!

Dit kan toch bijna niet waar zijn? Ik heb echt een zwak voor Vincent Janssen, maar als dit waar is, is Marc Overmars toch ergens onderweg z'n verstand verloren.

Toch raar dat er nu alleen naar het aantal goals wordt gekeken maar bij bepaalde andere spitsen die er een hele hoop gemaakt hebben daar wordt niet naar de doelpunten gekeken maar naar andere dingen.

Opnieuw een bewijs voor de totale waanzin in het topvoetbal. Alleen als Blatter en Platini het betalen vind ik het redelijk. Nee hoor, ik ben niet jaloers, ik heb er moeite mee een deuk in een pakje slappe boter te trappen.

Dat Gheysens een complete idioot is dat wist ik al wel, maar dit slaat echt alles. Janssen die in 4 seizoenen gewoon even 10 miljoen gaat verdienen en echt niet meer beter gaat worden. En Alderweireld is op zijn 33e ook echt op zijn retour. Als je zoveel geld wilt investeren. Haal dan jonge talentvolle spelers doe zich nog volop kunnen ontwikkelen. Of gaat Antwerp echt alleen maar ervaren spelers halen die al op zijn voor veel te hoge salarissen

17 juni 2022 om 14:00

Yussuf 22,Pacho 19,Emegha 19,Valencia 18,Dwomoh 17
Spelers die afgelopen seizoen of recent zijn aangekocht. Niet alleen maar ervaren spelers dat Antwerp aankoopt,

Dit zijn serieuze bedragen zeg! Speelde vrij solide tegen Wales dus wellicht dat die die vorm mee kan nemen? Dan heb je er een goede spits aan.

Dat is niet verkeerd, wat een bedrag zeg. Op basis van wat gaat hij dat verdienen ? Hij heeft de laatste jaren het niet niet echt gevonden. Zijn laatste en eigenlijk enige topjaar was bij AZ.

Hartstikke leuk voor Vincent en ik wens hem veel succes!

Antwerpen is aardig met geld aan het strooien voor spelers die dit eigenlijk niet waard zijn.

Lekker salaris voor een speler als Janssen, maar mijn inziens minimaal 1,5 miljoen netto teveel, maar blijkbaar hebben ze bij Antwerp geld over. En ik snap Janssen wel voor zoveel loon zou ik ook naar Antwerp gaan.

Belachelijk bedrag natuurlijk voor een niet meer dan redelijke spits. Vanuit Nederland zal er geen (concrete) interesse geweest zijn, dus is dit voor hem een prima kans om er alles aan te doen dat Louis hem meeneemt naar Qatar.

Brobbey zou wel eens veel kunnen gaan spelen (lees; scoren), dus Janssen moet volgen nu hij weet dat hij in beeld is.

Succes Vincent! Hopelijk een succesvol huwelijk, des te meer opties voor Louis richting het WK. Hoe meer hoe beter.

Antwerp is het kwijt wat een achterlijk transfer en nog veel verdienen. Voor zo een matige beperkte slechte speler is dat erg veel geld. Hoop echt dat Van Gaal hem nooit meer oproept, die zegt doodleuk, hij speelde goed tegen Wales doe normaal joh.

Het merkwaardigste aan deze transfer is dat we allemaal weten dat Overmars niet gek is. Hij zal ook wel een lijntje uithebben met Van Gaal, en die is ook niet gek. Liggen we dan allemaal te slapen wat betreft deze Vincent Janssen? Zijn statistieken in Mexico zijn gewoon niet goed genoeg om een salaris van 2,5 miljoen te rechtvaardigen. Dus Overmars wil hem wel héél graag hebben.

Benieuwd of we gaan zien waarom.

Veel te veel geld voor deze man

Flut statistieken.
Hij zal nog niet de helft van Frey erin knallen.

Hoe?! Snap dit echt niet, wilde zeggen domme Belgen, maar de trainer en directeur zijn Nederlands!

Maar kan het wel begrijpen met die twee clowns. Een hele circus daar.

Dus de eigenaar wil weer eens landskampioen worden! Altijd goed om ambitie te hebben en ze ook uit durven te spreken.
En de eigenaar denkt met Janssen en Alderweireld een kans te maken op de titel? Ik denk van niet.

Er spelen meer factoren dan alleen goals hij is nu weer dicht bij huis. Waar hij de cultuur kent zijn eigen taal kan spreken en bij familie op bezoek kan,
Dus hopelijk kan hij zich nu optimaal motiveren, en weer hetzelfde aantal goals maken als in zijn AZ tijd

Vincent Janssen is gewoon een baas. Deze gast lacht alle NL voetbalkenners uit en strijkt lekker zijn geld in de pocket!! En deze soap gaat verder omdat Koning Louis een klein zwak heeft voor Janssen en hem gewoon gaat selecteren voor het WK!!

Moet je nagaan dat de spits van vorig seizoen, Frey, er 24 heeft ingelegd. Wat gaat deze jongen meer bieden voor zo'n dik loon?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Antwerp FC

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
A. ValenciaAanvaller30
R. CosseyUnknown
J. ButezKeeper40
O. De WolfKeeper00
D. MatijašKeeper00
D. VerhulstKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Antwerp FC.

55 fans
Aanvaller, 28 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Antwerp FC 4 0 1 0
2021/2022 Monterrey 27 3 4 1
2020/2021 Monterrey 25 7 7 2
2019/2020 Monterrey 25 5 6 0
2018/2019 Tottenham Hotspur U23 2 1 0 0

In de wandelgangen

Dinsdag 16 augustus
Naci Ünüvar wordt mogelijk betrokken in de deal van Ahmetcan Kaplan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren