‘Iedereen vindt dat hij nummer één moet zijn in Qatar, ik ben conservatiever’

Donderdag, 16 juni 2022 om 22:09Rian Rosendaal • Laatste update: 22:38

Louis van Gaal lijkt nog niet te weten welke doelman aan het WK in Qatar begint. Harm Zeinstra denkt echter niet dat de bondscoach van het Nederlands elftal een keepersprobleem heeft. De voormalig doelman van onder meer SC Cambuur, sc Heerenveen en FC Emmen verwacht niet dat Justin Bijlow, niet fit genoeg bevonden voor de afgelopen interlandperiode, automatisch onder de lat komt te staan in de groepsfase van het WK.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Welke doelman moet aan het WK beginnen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

104 reacties (laatste reactie door marc 433)

Ik vind het ook een risico om gelijk met een koude Justin Bijlow te starten. Dan ga ik liever voor iemand met wedstrijdritme zoals Flekken. Mocht Bijlow goed hersteld zijn en ritme weer oppakken dan lijkt het me een no brainer, maar voor nu zou ik voor Flekken gaan.

16 juni 2022 om 22:31

Koud? we gaan over 5 maanden...

16 juni 2022 om 22:38

Is bijlow ooit 5 maanden fit geweest?

16 juni 2022 om 22:43

Is dit een grappig bedoelde opmerking?

16 juni 2022 om 23:03

Zelfs als hij die ene maand fit is, is hij de beste.

16 juni 2022 om 23:15

Denk dat je je in Qatar ook niet echt zorgen hoeft te maken over kou

17 juni 2022 om 05:42

Bijlow heeft toch ook gewoon een probleem met fitheid? Als ie fit is is het zeker de beste keeper die we hebben en ook degene met de
meeste potentie, maar fitheid lijkt wel een issue. Hoop dat ie vanaf nu gewoon fit kan blijven, want dan hebben we met NL gewoon een hele goede goalie, maar dat kunnen we niet zo klakkeloos verwachten. Dan is cillesen een prima stand-in, ongeacht de waardeloze uitstraling, met een prima stabiele prestatie. Op pingels na…..

17 juni 2022 om 07:05

Voor mij is Bijlow echt wel nummer 1 en daarna komt Idd cillissen. Flekken heeft op mij nu een paar keer geen goede Indruk gemaakt.
Bijlow heeft een zeer stabiel jaar achter zijn rug alleen die schijt blessure speelt hem parten. Als dat weg blijf is hij onbetwiste nummer 1

17 juni 2022 om 07:33

Helaas voor NL zijn onze beste twee keepers van dit moment beide vaak geblesseerd. We hebben nog 5 maanden tot het WK het is dus hopen dat ze fit blijven. Anders zou ik toch gewoon voor Flekken kiezen indien hij z’n vorm van afgelopen seizoen kan vasthouden. Anders hebben we nog een uitdaging erbij, geen betrouwbare keeper. Doen moet Louis misschien wel 5 keepers selecteren om niet in de problemen te komen tijdens het toernooi. Worst case scenario raken zowel Jasper als Justin tijdens het toernooi geblesseerd 😅

17 juni 2022 om 23:47

25 graden dacht ik in november daar

16 juni 2022 om 22:32

Vond Flekken niet echt overtuigen de laatste wedstrijden. Maar maakt niet zoveel of je Cilessen of Flekken opstelt. Beiden geen bijzondere keepers. Hopen dat Bijlow fit blijft. Hij is veruit de meest getalenteerde.

17 juni 2022 om 00:05

Je kunt dan wel de meest getalenteerde zijn, maar dat betekent niet dat je ook beter bent. Ik vind Cillessen echt wel beter dan Bijlow, het enige waar Bijlow een streepje voor heeft zijn penalties en uitstraling.

Cillessen is verder voetballend beter, komt beter uit en dus beter in de 1 op 1 en is mijns inziens een betere lijnkeeper

17 juni 2022 om 05:28

Cillessen vind ik voetballend helemaal niet zo geweldig. Hij had ontzettend mazzel dat hij na een slechte aanname de bal net op tijd weg schoot tegen Wales. Anders had die spits hem er zo in gegleden. Bovendien vraag ik me af of Cillissen nog wel gaat keepen bij Valencia als hij daar blijft. Lijkt toch aan het einde van het seizoen z'n basisplaats kwijt te zijn

17 juni 2022 om 05:53

Komt beter uit? Dat is juist een enorm sterk punt van Bijlow.

17 juni 2022 om 06:55

Bijlow beter bij uitkomen ? Heb je de wedstrijd tegen AS Roma gezien dan bij het doelpunt, was niet echt sterk gekeept. Maar misschien zie ik het verkeerd, heb zelf nooit op doel gestaan.

17 juni 2022 om 07:03

Crazy wat had hij in die sitiuatie dan moeten doen? Trauner gaat onder de bal door. Bijlow komt hit glijd weg maar maakt zich groot en gaat niet eens liggen wat de meeste keepers doen.
Maar ok stel dat niet goed is beoordeel
Je hem dus op 1 bal. Ook bijzonder.

17 juni 2022 om 07:48

Nu zijn er in de afgelopen 6 seizoenen niet behoorlijk veel wedstrijden geweest waarbij Cillessen mij heeft kunnen overtuigen (of heeft gespeeld). Op één hand te tellen hooguit de momenten waarin hij zich onderscheidt, daar heb ik van Bijlow in éen seizoen al meer van gezien. Enige wat in het voordeel spreekt van Cillessen is dar hij 1 op 1 best aardig is, maar die andere dingen die je opnoemt, geen idee waar je dat vandaan haalt. Zowel voetballend als op de lijn is hij niet bijzonder of beter dan Bijlow.

17 juni 2022 om 07:58

Cillesen is helemaal niet zo goed voetballend en al helemaal niet beter in de 1 tegen 1 dan Bijlow. Waar je dat vandaan haalt is me echt een raadsel. Daarnaast heb ik Cillisen nog bijna nooit een corner uit de lucht zijn grijpen terwijl die bijna altijd voor Bijlow zijn.

17 juni 2022 om 10:25

Kijk even na wat wedstrijden van Feyenoord met Bijlow op goal. Die jongen komt zo snel uit de goal en ook zo agressief op de bal dat je als spits bang wordt als hij uit komt. Dat is ook het probleem dat hij vaak geblesseerd is omdat hij alles geeft voor de bal.

17 juni 2022 om 10:49

Sorry maar die jongen is echt niet heel de tijd geblesseerd omdat hij alles geeft voor de bal. Hij heeft of gewoon veel pech of is gewoon niet gemaakt voor topsport. Het zijn ook altijd andere blessures. Teen, voet, knie, elleboog. Hoop voor hem dat de gifbeker nu een keer leeg is. Hij heeft meer wedstrijden gemist dan dat die onder de lat stond.

17 juni 2022 om 12:18

Vind dat Cillessen op al jouw punten minder is dan bijlow. In penalty's zijn ze beiden nog matig. Maar bijlow is nog jong, dus hopelijk leert hij dit nog.

17 juni 2022 om 12:23

Nee je raakt zomaar uit het niets geblesseerd of niet DeDonnie? De meeste blessures komen uit een duel met een tegenstander of medespeler op de training.

16 juni 2022 om 22:40

@Messi_PSG

Gelukkig begint het WK in november en heeft Bijlow dus 5 maanden om ‘wedstrijdritme op te doen’.

Aangeven wie er nu in de basis staat is nergens op gebaseerd, want voor hetzelfde geld raakt Flekken langdurig geblesseerd in oktober en beland Cillessen vanaf september op de bank en mist hij dus ook ‘wedstrijdritme’ voorafgaand aan het WK.

16 juni 2022 om 22:53

Ritme is voor een keeper niet zo belangrijk. Bijlow is gewoon de beste dus een simpele keuze.

16 juni 2022 om 23:17

@messi_psg

We hebben helaas op sommige plekken bij Oranje geen wereldtop spelers of keepers.
In dit geval moet de keeper keepen die fit en in vorm is.

Louis van Gaal zei ook dat hij kijkt naar fitheid. Is een keeper (of speler) niet fit dan wordt ie niet geselecteerd. En Bijlow is helaas vaker geblesseerd dan fit.
En qua niveau op dit moment zie ik geen groot verschil tussen Cillessen, Flekken en Bijlow.

17 juni 2022 om 05:30

Dan zou het dus automatisch Flekken worden want Cillessen is ook de laatste seizoenen vaak geblesseerd?

17 juni 2022 om 08:00

Hij is niet vaker geblesseerd dan fit. Heeft afgelopen seizoen 3/4 van de wedstrijden meegedaan. Je leidt gewoon aan recency bias.

17 juni 2022 om 13:57

Een bekende sportsite heeft in maart van dit jaar in kaart gebracht dat Bijlow meer wedstrijden heeft gemist door blessures dan dat hij gekeept heeft, sinds hij eerste keeper is van Feyenoord.

En zoals Louis van Gaal terecht aangaf, wil hij op een keeper kunnen vertrouwen en bouwen.

Mij maakt het echt niet uit of Bijlow, Cillessen of Flekken keept in Oranje. We hebben geen Neuer of Oblak helaas.

Bijlow is een goeie keeper maar is er nog lang niet, maakt in mij ogen nog te veel fouten.
Wereld kan er over een half jaar weer heel anders uit zien we wachten af.

17 juni 2022 om 07:06

Dat hij er nog niet is, is iedereen het wel over eens denk ik. Dat hij in jouw ogen te veel fouten maakt, heeft misschien ook te maken met de rode baan die door jouw witte bril loopt

Bijlow is vaak geblesseerd, maakt nog teveel foutjes en heeft qua penalty's ook hele matige statistieken. Dan zou ik toch voor cillessen kiezen. Die heeft wat minder uitstraling, is ook vaak geblesseerd en ook matig met penalty's. Daarintegen is hij een stuk stabieler, en zul je niet zo vaak enorme flaters zien.

16 juni 2022 om 22:34

Cillessen 'een stuk stabieler'? Dat vind ik wel erg overdreven. Vind ze qua stabiliteit niet veel onderdoen voor elkaar. Het is niet alsof je nu een vergelijking maakt tussen Drommel en cillessen

16 juni 2022 om 22:44

Bij cillessen twijfel je vaker of een bal niet houdbaar was, maar dat hij situaties compleet verkeerd inschat komt niet vaak voor. Dat laatste is bijlow toch wel tevaak overkomen, maar hij is nog jong. Natuurlijk is het lang niet zo extreem als bij Drommel afgelopen seizoen.

16 juni 2022 om 22:59

Bijlow heeft wel de neiging om de concentratie te verliezen aan het einde. Gelukkig meestal wel bij een stand die er niet toe doet, zoals die 6-1 tegen Turkije.

16 juni 2022 om 22:47

Cillissen is stabiel middelmatig. Alles in de hoek is een doelpunt. Bijlow verliest soms zn concentratie,maar is nu al beter dan Cillissen ooit geweest is.

16 juni 2022 om 22:53

Zegt een Feijenoord supporter. Kijk zonder bril dan heeft Cillissen meer top wedstrijden gekeept dan Bijlow en om dan te zeggen dat hij beter is ? Bijlow moet stappen maken en die zijn momenteel te klein die stappen

16 juni 2022 om 22:56

Meer topwedstrijden gespeeld hebben betekent niet dat je beter bent…

16 juni 2022 om 22:57

Ja goh hij is bijna 10 jaar ouder, mag het? Cillissen was tot zijn 24e gewoon 2e keeper. En sinds die tijd is ie dat alsnog vaak geweest. Als je niet ziet dat Bijlow een betere keeper is dan Cillissen kan ik je verder ook niet helpen. Victor Valdes heeft ook meer topwedstrijden gekeept dat Schmeichel.

16 juni 2022 om 23:06

@ droadnagel

Karius heeft ook meer topwedstrijden gekeept. De meest atletische keeper, gecombineerd met uitstraling is imo de beste optie. Bijlow heeft dat.

17 juni 2022 om 00:00

De enige die dat zo "duidelijk" zien, zijn feyenoord fans. En dan vooral vooraan staan om te roepen dat Ajacieden zo arrogant zijn... Ik wil je niet van die roze wolk halen, maar de harde realiteit is dat die 2 elkaar nauwelijks ontlopen.

17 juni 2022 om 00:58

Vergeten hoe goed cillissen op het wk speelde?

17 juni 2022 om 08:39

Ja ok dat WK was hij een van de helden. Heeft ons tegen Costa Rica toch mooi gered. Door zijn plek af te staan aan Krul.

19 juni 2022 om 12:54

Laten we dan eens beginnen met zijn naam goed te spellen. Mensen nemen je namelijk niet heel serieus als je gaat raaskallen over iemand waarvan je de achternaam niet goed van kunt spellen. Als je dan zegt dat je iedere wedstrijd kijkt neemt men je ook niet bepaald serieus.

18 juni 2022 om 00:36

Cillessen is op het moment onze beste keeper. Bijlow zit er mits fit ontzettend dicht achter. Laten we hopen dat hij fit blijft. Cillessen heeft echt het nadeel met penalties wat op een toernooi ook meegenomen moet worden in je keuze. Je kan net zo goed een blinde geit in het doel zetten dan. Flekken vind ik eerlijk gezegd niet heel bijzonder. Ik zou Cillessen, Krul en Bijlow meenemen. Krul puur voor zijn reach en penalties.

19 juni 2022 om 12:56

@Redondo je neemt de woorden uit m'n mond, helemaal mee eens, dit is voor het eerst dat ik iemand iets zinnigs zie zeggen hier in de reacties.

Vd Sar was idd wereldtop, net als v Breukelen en van Beveren vroeger. Nu zit je daar met Cillissen en Bijlow twee niveautjes onder waarbij Bijlow nog wel kan groeien. We zijn maar klein landje, en een wereldtopper maak je niet. Die komt vanzelf.

16 juni 2022 om 22:37

Maar het gegeven dat dat niveau momenteel het maximum is, geeft wel aan dat er iets misgaat in het opleiden van doelmannen hier. Ze kunnen bijna allemaal aardig voetballen, maar ballen tegenhouden en mentaal sterk in hun vel zitten, dat hebben ze vaak niet.

17 juni 2022 om 00:03

Maar dat probleem hebben we sowieso vaak. Onze verdedigers moeten ook eerst goed aan de bal zijn, en daarna pas kunnen verdedigen.

17 juni 2022 om 00:18

Deels mee eens, maar schijnbaar is daar wel de balans in gevonden. Je hebt met Van Dijk en De Vrij geweldige verdedigers, met De Ligt en Timber enorme talenten en daarachter heb je zelfs met Teze, Geertruida en daarna Doekhi, Hilgers toch wel jongens die vrij breed hun kwaliteit/potentie-gehalte hebben. Nu zijn die laatste twee natuurlijk twijfelgevallen in algemene zin, maar qua het opleiden van verdedigers lijkt die sweetspot wel gevonden te zijn. Maar goed, nu ben ik m'n mening aan het spuwen. Ik denk dat het grootste probleem is dat we creativiteit te veel aan banden leggen en doelmannen beoordelen op aspecten die niet het belangrijkste horen te zijn.

17 juni 2022 om 03:57

@Sirius in de verdediging is daar een steeds betere balans in te vinden ja. Op doel is die balans volledig verdwenen en dat begint al in de amateur lagen. Wij speelden op een vrij acceptabel niveau (1e, 2e divisie) tegen de mindere profclubs en daar waren de keepers al zo. Veel schreeuwen en voetballen maar ballen tegenhouden ho maar.

Sorry maar al die discussies over wie er moet keepen op het WK is toch gewoon een no brainer? Mits fit, wat ik wel verwacht. Is Bijlow gewoon de nummer 1 keeper van Oranje op het WK met daarachter Flekken als 2 en Krul/Bizot/Cillesen als 3.

Bijlow no brainer. De toekomst, het potentieel de huidige uitstraling en prestaties, de communicatie enige minpunt de belastbaarheid.

16 juni 2022 om 23:08

Oftewel het is geen no brainer. Veelste veel geblesseerd en mist daardoor een hoop minuten. Qua ontwikkeling heeft hij nog stappen te zetten, maar hoe gaat jij dat doen zonder vlieguren? Flikken, cillissen en bijlow ontlopen elkaar niet veel, we hadden sowieso op beter gehoopt. Wellicht is de beste keeper wel de keeper die het beste samenwerkt met de verdediging want die is bij ons wel wereldtop

17 juni 2022 om 03:59

Flekken en Cillessen ontlopen elkaar niet veel. Bijlow zit daar echt boven. Je moet puur naar de kwaliteit kijken he. Blessuregevoeligheid doet niks af aan kwaliteiten.

Al moet ik wel toegeven dat het verdomd vervelend is af en toe bij Bijlow.

Ik snap niet dat dit nog een discussiepunt is. Mits fit is het natuurlijk Pasveer die op doel moet staan, geen bal die er dan in vliegt

17 juni 2022 om 10:15

Ik zie Pasveer ook wel deze rol vervullen.

Bijlow is een goede doelman, maar de absolute nummer 1? Ik denk dat Cillessen iets beter is mits fit. Beide hebben problemen met hun fitheid helaas. Als Bijlow verder wil groeien zal hij toch een transfer moeten gaan maken denk ik .

17 juni 2022 om 00:52

Om dan net als Cillissen op de bank te belanden?

17 juni 2022 om 07:46

Als hij zo goed is al mensen beweren, kan die prima 1e doelman zijn. Is hij toch niet genoeg, tja dan is zijn niveau wellicht Norwich City of Leeds United.

Cillessen is een redelijke keeper, maar ik zie hem geen wedstrijden voor je winnen. Ik heb vaker het gevoel dat een bal houdbaar was dan dat hij een bijzondere redding maakte.

Bijlow doet dit wel en haalt verder ook een stabiel niveau. Hiernaast is Bijlow de toekomst wat tevens in zijn voordeel spreekt.

16 juni 2022 om 23:08

Wanneer wint Bijlow dan wedstrijden voor je, behalve tegen pak em beet heracles en zullen waregem. Cillissen is tenminste gepokt en gemazeld in het echte topvoetbal

17 juni 2022 om 05:40

Cillessen weet in ieder geval goed hoe het voelt om op de bank te belanden

17 juni 2022 om 00:09

Bijlow verloor samen met Trauner de finale van de conference league voor Feyenoord.

17 juni 2022 om 00:54

Als je al jaren op de bank zit en geen finale speelt kan je hem ook niet verliezen. Cillissen speelt al jaren de tweede viool. Laat hem dan naar een club gaan waar hij eerste keeper is en zich daar onderscheiden.

17 juni 2022 om 01:01

Al jaren is wel overdreven. Cillissen was dit seizoen gewoon eerste keeper bij valencia maar raakte geblesseerd. Maar kon niet doen alsof de finale van de confetti league zoveel voorstelt.

17 juni 2022 om 05:44

Nou. Aan het eind verloor hij toch echt voor de zoveelste keer z'n basisplaats. Maar doe vooral lekker denigrerend over de conference league. Volgens mij heeft feyenoord zich aardig langs de zwakkere teams gespeeld en vanaf de kwartfinale gewoon tegen sterke teams zich geplaatst voor de finale

17 juni 2022 om 09:27

Bijlow is zeker een goede keeper met heel veel potentie, maar een stabiele keeper is veel meer waard. Bijlow kan inderdaad een wedstrijd voor je winnen alleen door zijn gretigheid krijgt die er ook regelmatig een om de oren.

Dat die man flekken noemt naast bijlow en cillisen bewijst voor mij al dat hij er totaal geen kijk op heeft. Wie is hij trouwens...

We moeten ons er maar bij neerleggen dat we geen topper op doel hebben staan. Flekken, cilissen en bijlow ontlopen elkaar niet veel qua keeperskunsten. Ik denk dat de samenwerking met de verdediging een cruciaal punt is om de keuze op te baseren. Daar hebben we wereldklasse staan, als er niet op doel wordt geschoten dan kan er ook niet gescoord worden. Mooi voorbeeld hierin is denk ik pasveer VS onana bij ajax dit seizoen.

Wie is die goede keeper van Argentinië dan? Is dat die Armani? Nog nooit van gehoord eerlijk gezegd. Iemand wat meer info?

16 juni 2022 om 23:20

Bij Argentinie hebben ze Emiliano Martinez van Aston Villa. Die zou niet mistaan bij topclubs.

16 juni 2022 om 23:22

Emi Martinez, speelt bij Villa. Beest van een keeper.

16 juni 2022 om 23:34

Emiliano "Dibu" Martínez is de onbetwiste nummer 1 op doel bij Argentinië. Waanzinnig keeper die veel rust brengt achterin en in de nationale ploeg amper tegen doelpunten te verwerken krijgt

17 juni 2022 om 01:02

Keeper niet gezien bij Arsenal of aston villa of kijk je alleen de eredivisie.

Risico, bijlow altijd geblesseerd vond hem ook helemaal niet overtuigend in de wedstrijden die hij keepte. Kregen we weinig kansen tegen, gingen ze er gelijk in. Vond het niet best, al krijg ik dat gevoel bij alle keepers. Flekken lijkt mij de beste optie nu.

Off topic, waarom geen artikel over de bijeenkomst die er vanavond was in Amsterdam om vanaf 2024 het prijzengeld in de Europese toernooien eerlijker te verdelen? Op ESPN kwam er een stukje over met een goed voorbeeld. Ajax haalde de achtste finale van de CL en Feyenoord haalde de finale Conference league. Maar Ajax kreeg wel 5 keer zoveel geld. Natuurlijk verdiend je meer geld in de CL maar die verhoudingen zijn veel te scheef en clubs in de CL zouden minder moeten krijgen zodat er voor clubs in de Europa league en Conference league meer is

Tot november kan er nog veel gebeuren. Denk aan blessures...De strijd is nog niet beslist.

Ik zou eerder Pasveer meenemen dan een fitte Bijlow. Bijlow vind ik juist het minst van de genoemde keepers in het artikel. Voor Feyenoord begrippen doet hij het wel aardig, ondanks hij een inschattingsfout maakte in de CL finale. Zijn mankement is half en softie uitkomen. Bang om in contact te komen met de speler.

Ik zou het ook doen. Liever confrontatie ontlopen en een goal tegen krijgen, dan één maand niet spelen door een blessure.

Cillessen is gewoon veruit de beste keeper. Wk 2014 erg sterk gekeept, aangezien je nu veel meer wissels hebt(vijf in reguliere speeltijd en 1 extra in de verlenging) is Cillessen zijn zwakste punt namelijk penalty’s ook opgelost, je wisselt gewoon Tim Krul in.Bijlow vind ik vaak nog te onbetrouwbaar en erg overschat, tot nu toe heeft hij nog nooit echt op het hoogste niveau gekeept zelfde geld voor Flekken. Als keeper zou ik toch voor betrouwbaarheid kiezen en als Cillessen fit is heb je gewoon een degelijke keeper in de goal.

Mits fit is hij gewoon de nummer 1 keeper. Weinig discussie mogelijk natuurlijk, daar doet de opmerking van ene Zeinstra niks vanaf.

Cillessen zit weer 4 maanden op de bank en speelt dan 1 nation league wedstrijd, dus tijd genoeg om Bijlow klaar te stomen

Ik zou ook voor pasveer gaan.
Heeft bewezen dat met hem op goal er bijna geen ballen in vliegen.
Zorgt op de een of andere manier voor een stabiele rust factor in de verdediging.

Zeggen dat "iedereen vindt" dat het tegenovergestelde van jouw uitspraak moet gebeuren is wel een doorzichtige manier om je mening te verkopen als speciaal. Ik denk dat misschien de helft van de mensen vindt dat Bijlow op doel moet. Ik ken eigenlijk geen enkele Ajacied die het vindt, en volgens mij zijn er best wel een paar mensen voor Ajax in Nederland.

Bijlow is verder ook geen Jan van Beveren ofzo, dus zo'n extreem uitgemaakte zaak is het niet. Verder moet ie wel op doel mits fit, daar niet van.

Ik denk dat flikken toch wel de beste optie is als je kijkt naar afgelopen seizoen. Die hebben een wereldprestatie geleverd met freiburg in de bundesliga.

Welke keeper van Argentinië is volgens deze Harm wereldtop? Het zwakke punt van Argentinië is volgens mij als sinds begin deze eeuw de keeperspositie vandaar dat Romero er ook zo vaak heeft gestaan. Tuurlijk is die Martinez goed maar om hem als wereldklasse te beschouwen gaat ook weer ver.

Bijlow niet zo speciaal. Prima lijn keeper maar that is it

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 8
2229 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
D. BlindVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

14 fans
Keeper, 24 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Feyenoord 2 0 0 0
2021/2022 Feyenoord 22 0 0 0
2020/2021 Feyenoord 16 0 0 0
2019/2020 Feyenoord 7 0 0 0
2018/2019 Feyenoord 16 0 1 0
Laatste voetbalnieuws

Feyenoord wil concurrent voor Bijlow met Eredivisie-ervaring ophalen in België

Volgens goed ingevoerde bronnen is Feyenoord bezig om Timon Wellenreuther aan te trekken, zo meldt 1908.nl. De doelman staat nog tot medio 2024 onder contract bij RSC Anderlecht en heeft volgens...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 13 augustus
Cody Gakpo heeft inmiddels contact gehad met Erik ten Hag over een transfer naar Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren