Bloedmooie vriendin Feyenoorder sorteert voor op stap naar Engeland

Donderdag, 16 juni 2022 om 17:15Justus Dingemanse • Laatste update: 23:16

Hockeyster Noor Omrani werd tijdens het FHM500 Event door FHM en Voetbalzone verkozen tot WAG 2022; daarmee is zij officieus de mooiste voetbalvrouw van Nederland. Als vriendin van Feyenoorder Marcus Pedersen is deze nominatie een mooie bonus, maar de prijzenkast van de sportvrouw zelf is ook niet mis. Ze nam na de uitreiking plaats in de stoel naast presentratrice Elise van der Horst en vertelde over zichzelf en haar relatie met een professioneel voetballer.

“Ik merk er eigenlijk niks van”, zegt de 21-jarige Omrani over het wereldje als voetbalvrouw. “Een wedstrijd kijken in De Kuip is hartstikke leuk, maar het gaat om de relatie. En die zit goed.” Over die relatie waren er vooraf wat vooroordelen binnen haar eigen omgeving. “Veel hockeyers gaan met hockeyers. Dus de reacties waren zo van: ‘Oh, heb je het dan wel goed?’, maar toen ze Marcus zagen was dat meteen weg.”

Ze moet wel eens met kritiek op Pedersen omgaan, maar juist op een factor waar ze weinig invloed op heeft: zijn spel. “Ik krijg soms wel eens berichtjes van mensen op Instagram: ‘Je vriend is zó slecht bezig. Ga jij ervoor zorgen dat hij weer presteert? Dat doet me wel wat.” Ook op de tribune moet de WAG soms haar impulsen weerstaan: “Dan roept iemand dat hij het heel slecht doet. Dan moet ik me echt inhouden. Maar het gaat nu wel oké, hij is er ook aan gewend. Als je iets leuks doet ben je helemaal je van het. Als je dan een fout maakt, krijg je ook echt zure reacties over je heen.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Omrani hockeyt zelf in de Dames Hoofdklasse en won dit jaar onder meer de landstitel met Den Bosch en met Jong-Oranje het WK. Ze is er dus zelf ook maar druk mee. Hoe combineert ze haar topsportleven met die van Pedersen? “Hij traint voornamelijk ’s ochtends, ik niet dagelijks. Maar als ik train, dan soms twee keer op een dag. Zoals dinsdag, dan zien we elkaar eigenlijk de hele dag niet.” Ze heeft er echter weinig moeite mee om nog laat terug naar Rotterdam te rijden: “Als ik verliefd ben op iemand, heb ik daar alles voor over.”

Zelfs om mee te verhuizen naar het buitenland. Van der Horst vraagt Omrani in welk land Pedersen zou kunnen spelen, of beter: waar ze zelf zou willen wonen: “Engeland, Londen. Met Italië heb ik niet zoveel. Spanje is mooi. En dat is voor mij ook het beste, want dan kan ik nog blijven hockeyen.” De jeugdinternational wil zich absoluut niet laten definiëren door het begrip voetbalvrouw: “Ik wil mijn eigen leven houden. Als ik in een land kom waar ik niet kan doen wat ik leuk vind, wordt het lastig.”


Poll

Verwacht jij dat Marcus Pedersen deze zomer bij Feyenoord blijft?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door cas1)

Pedersen begon goed, maar kende een behoorlijke terugval.
Concurrentie met Geertruida is natuurlijk ook niet mals. Al vult die het op een geheel andere manier in dan Pedersen. Neem aan dat hij weinig moeite zal hebben om de concurrentiestrijd te winnen van Hall volgend seizoen. Het zou mij niet verbazen als Hall deze zomer Feyenoord nog verlaat en/of zijn plek verliest aan Benita die een sterke ontwikkeling doormaakt.

Mocht de goeie eerste seizoenshelft van Pedersen een aanbieding boven de 7 miljoen opleveren van een Engelse/spaanse club zal ik niet te treurig zijn met een vertrek.

15 juni 2022 om 13:25

Pedersen is snel, vrij agressief en wil veel. Maar eigenlijk is hij nergens echt sterk in. Dribbelen en voorzetten zijn mwah, met het verdedigen laat hij zich de kaas weleens van het brood eten, maar is het fijn dat hij zo snel is. Ik ben niet echt heel erg onder de indruk. Mag zich volgend seizoen (nog eens) gaan bewijzen.

Mooi man een artikel over een hockydame. Intussen is een legende als Marceloo eeuw geleden gestopt en nog steeds geen artikel.

Vraag mij wel af, zou zij ook gelijk weg zijn van hem, als hij geen voetballer was toen zij hem zag? Is gewoon een random guy qua uiterlijk.

15 juni 2022 om 13:47

De vraag stellen is hem beantwoorden he 😉

15 juni 2022 om 13:48

Misschien heeft hij wel een gouden karakter, weet jij veel.

15 juni 2022 om 14:27

Sylvie Meijs valt altijd op met goud gevulde portefeuilles nooit op gouden karakters.
Waar deze dame op valt weten we (nog) niet, maar ik maak me weinig illusies.

Dat het daarna wel moet klikken, zou je wel verwachten want anders wordt je leven geen pretje...

15 juni 2022 om 15:36

Of 30 centimeter aan persoonlijkheid .

15 juni 2022 om 13:50

Moet wel zeggen dat ik liever naar deze Noor kijk dan de laatste seizoenen van Marcelo.

15 juni 2022 om 13:52

Is Marcelo gestopt dan?

15 juni 2022 om 14:16

Zou Krillin Android 18 hebben gefixt als hij niet de sterkste mens was geweest?

On topic, anders wordt het verwijderd: Vet interessant allemaal, ik schaam me een beetje dat ik het artikel heb aangeklikt.

15 juni 2022 om 20:20

Ssblue; Zo sterk was ie toch niet :P? Wel sexy dat beeld met die hoorn in zijn lijf.

15 juni 2022 om 14:34

Hoi Mrkrillin,

Twee dagen geleden hebben we een video van de afscheidspersconferentie van Marcelo gedeeld. Van officieel algeheel stoppen is voor zover wij weten nog geen sprake. Ons aanbod is erg divers, dus wat ons betreft sluit het een het ander sowieso niet uit. Gezien het aantal lezers van dit artikel, past dit ook prima.

15 juni 2022 om 14:48

Hi Vz

Weet je wat ik echt leuk zou vinden (los van de technische issues op de site) meer aandacht voor buitenlands voetbal.
Bijv verslag over CL finale van Afrika of Zuid Amerika (geen idee of er interesse voor is), achtergrond info over grote clubs uit die landen daar. Geen idee of dat ook haalbaar is voor jullie.

15 juni 2022 om 15:06

Ha Mrkrillin,

Momenteel zijn de voorbereidingen voor een grondige rebuild van ons platform in volle gang. Zelf kunnen wij ook niet wachten tot het zover is. We hopen in 2023 een geheel vernieuwde website te presenteren.

In de afgelopen periode is ook het grootste deel van ons team vernieuwd. We proberen zo goed mogelijk alle belangrijkste gebeurtenissen te verzamelen en als artikel aan te bieden op onze site. Daarnaast proberen we ook nog in een stuk eigen content te voorzien, zoals interviews, reportages, een stukje entertainment (zoals dit artikel) en bijvoorbeeld ons programma Kopstukken over de voetbaljournalistiek.

Tips zijn altijd welkom en kun je als persoonlijk bericht versturen naar account 'voetbalzone' of verzenden via het contactformulier. Tot slot hebben we momenteel ook nog plek voor nieuwe redacteuren met frisse ideeën. Iets voor jou?

15 juni 2022 om 15:15

@voetbalzone, plaats dan ook een artikel over het laatste land dat zich heeft geplaatst voor het WK voetbal. Blijkbaar totaal over het hoofd gezien gister dat voormalig Twente speler B. Ruiz weer naar het WK mag gaan...

15 juni 2022 om 15:28

@johanvansa Thanks voor de tip, vandaag verschijnt er waarschijnlijk nog een artikel over het definitieve deelnemersveld! Gisteren waren er twaalf Nations league-duels waarvan we de belangrijkste de nodige aandacht hebben gegeven. Geen sinecure met een kleine en vrijwel nieuwe redactie.

15 juni 2022 om 19:23

Waarom dan wel een bericht plaatsen dat Piqué wellicht de laan wordt uitgestuurd maar geen bericht over het afscheid van Marcelo?

15 juni 2022 om 20:17

@ramoshm; ze zoeken redacteuren. Anders schrijf jij ‘m?

16 juni 2022 om 18:23Als ik tips mag geven. Geef eindelijk een keer aandacht aan Aziatisch voetbal. Dan mag je de ACL wmb overslaan, maar laat die belangrijkste interlands eens zien in je artikels. Geef mij de optie gesprekken aan te gaan over de aankomende Aziã« cup volgend jaar, over Aziatische WK qualificaties (ipv die dan vergeten zelfs al komen ze tot de intercontinentale playoffs....)

Geef mij maar live topics voor Irak tegen Iran (of nouja, hoeft niet want die kijk ik toch op tv). Geef ons straks topics over alle intercontinentale hoofdtoernooien, niet alleen van een land waar toevallig een bejaarde Nederlander achter het stuur zit. Afrika krijgt bij jullie hedendaags gelukkig nog wel de aandacht die het verdient in WK kwalificatie en de Afrika cup, maar Aziã« lijken jullie echt volledig te vergeten

Edit: om inderdaad nog te zwijgen van Costa Rica 0 topics geven. Eigenlijk is het bijna om van te walgen dat een edel oefentoernooitje in Europa zó vã©ã©l aandacht krijgt, er elke dag topics zijn over social media-onzin en "wags" en de laatste participant van het mondiale toernooi zelfs wordt vergeten......
Belachelijk is dat

15 juni 2022 om 16:09

Tsja, zou de voetballer ook op haar zijn gevallen als ze niet lekker was. De een is rijk, de ander is lekker. Van beide kanten zou je kunnen zeggen dat het niet in eerste instantie om persoonlijkheid gaat

15 juni 2022 om 18:10

Inderdaad, zo zijn er vele voorbeelden.

We zullen er nooit achter komen, maar toevallig is het wel.


En niet aankomen met hij heeft een leuk karakter, want zo werkt het niet.

Bloedmooi, tsja smaken verschillen. Het is geen prul laat ik dat voorop stellen, maar ik zou er mijn huwelijk niet voor op het spel zetten.

15 juni 2022 om 13:45

Niet iedereen valt op Saskia’s en Gerda’s nee, sommigen vallen op Marokkaans schoon.

15 juni 2022 om 13:52

Grappig dat je het zegt, ik heb toch wel mooiere Marokkaanse dames gezien. Schoonheid hangt bij mij niet zozeer af van afkomst/nationaliteit.

15 juni 2022 om 14:04

Maar ze is geen Marokkaans...

15 juni 2022 om 14:33

Voor moraalridder mokuku maakt Marokkaans of Tunesisch geen verschil, ironisch genoeg.

16 juni 2022 om 17:22

Neem aan als je getrouwd bent dat je er voor kiest om de rest van je leven met diegene te delen.
Dus je huwlijk op het spel zetten voor een avontuurtje met een mooie dame is sowieso niet slim, want dan zit er iets niet goed in je huwlijk of had je vrijgezel moeten blijven.

16 juni 2022 om 17:32

Tja vlees kan soms zwak zijn. Je weet pas hoe loyaal je bent als je een verleiding van een in jouw ogen bloedmooie dame weerstaat. Meesten komen niet eens in die positie, dan is het makkelijk loyaal blijven.

16 juni 2022 om 18:26

Deze mentaliteit is echt alles wat mis is met Nederland
(golden)

16 juni 2022 om 21:01

Ik ben (gelukkig) getrouwd, en met uitgaan heb ik wel eens aandacht gehad van de nodige mooie dames, echter ben ik trouw aan mijn vrouw, daar heb ik nou eenmaal voor gekozen, en zoals ik al zei dan moet je niet trouwen.

16 juni 2022 om 23:23

Daar zal ze van balen. Zij laat iedereen achter om er bij jou een wokkel van te maken namelijk.

Als er één term is die wat mij betreft zsm uit de samenleving van verdwijnen, is het WAG. Het betekent niks en ik wordt gewoon al misselijk nu ik het opschrijf. Wie is daar ooit mee begonnen en waarom is het nu ineens een verkiezing geworden?

15 juni 2022 om 13:53

Tsja de roddelpers in Engeland moesten toch wekelijks hun blaadje volkrijgen. Daar zijn ze ermee begonnen.

16 juni 2022 om 18:25

In de Engelse media is dit al langer een term die vermeden wordt. Het is erg denigrerend

15 juni 2022 om 13:53

Soort vleeskeuring, gaat helemaal nergens over indd.

15 juni 2022 om 13:58

Wat een onzin, er is nog nooit iemand op een leuk karakter afgestapt n de kroeg. Iedereen kijkt naar uiterlijk. Zeggen dat je dat niet doet is een (onbewuste) leugen aangezien dit biologisch is bepaald.

15 juni 2022 om 14:08

Ik heb het over deze prijs, niet over de biologie.

15 juni 2022 om 14:22

Dan hebben we het dus over hetzelfde.

15 juni 2022 om 16:28

Wag is toch gewoon een acroniem?

jezus wat een dom gedoe, vriendin van een voetballer zijn. poepoe wat influencial zeg. stop making stupid people famous

Slaat idd nergens op dit te vernoemen. Doe dan iig een foto van haar erbij..

Ach gaat om niks, maar wel een heerlijk mooie vrouw zeg.

Wat een voetbalnieuws, knap artikel alweer van Voetbalzone. Misschien nog een paar artikels maken over gokken of wat reacties verwijderen die gaan over flagrante fouten. Lekker bezig hoor!

15 juni 2022 om 18:31

Ha Nffc,

Het is goed om te realiseren dat Voetbalzone een gratis, maar commercieel product aanbiedt. We hebben geen betalende gebruikers en maken ook geen beloftes ten aanzien van ons aanbod. Je kunt zelf bepalen of je gebruik van ons platform wilt maken en welke artikelen je daarbij tot je neemt. In hoeverre deze vrijblijvende constructie basis biedt voor jouw kritische blik, kun je zelf bepalen, maar naar ons idee zijn we niemand iets verschuldigd.

Desondanks staan we altijd open voor opbouwende feedback om ons product verder te verbeteren. Hiervoor kun je een persoonlijk bericht sturen aan account 'voetbalzone' of gebruik maken van ons contactformulier. De comment-sectie is hier niet voor bedoeld en daarom worden deze opmerkingen vaak door de moderators, een groep enthousiaste gebruikers die los van Voetbalzone opereren, verwijderd.

16 juni 2022 om 13:52

Zeker goed om te realiseren, maar het is ook goed voor jullie om je te realiseren wat jullie kunnen aanrichten met al die gokreclames op deze site. Als het nou sporadisch een enkele reclame was oké, maar je kan het ook overdrijven. Zijn er echt geen andere partijen die wat geld over hebben voor een advertentie?

Kan aan mij liggen, maar ik vind die presentatrice (Elise Vd Horst) op haar 39e nog steeds mooier dan iedereen die ze interviewt voor FHM

16 juni 2022 om 17:23

Hahaha grappig dat je dit benoemd, dacht daar ook meteen aan.

Smaken verschillen dat weten we, maar bloedmooi dat is toch echt iets heel anders.
Leuk, zou beter passen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. ToornstraMiddenvelder313
L. SinisterraAanvaller3012
A. JahanbakhshAanvaller274
J. BijlowKeeper220
P. WålemarkMiddenvelder121
O. MarcianoKeeper120
S. ValkMiddenvelder00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

Noorwegen
3 fans
Aanvaller, 32 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren