Hongarije verplettert Engeland en gaat aan kop in zwaarste poule: 0-4

Dinsdag, 14 juni 2022 om 22:42Mart van Mourik • Laatste update: 13:02

Engeland is dinsdagavond op eigen veld vernederd door Hongarije. Halverwege keek de ploeg van bondscoach Gareth Southgate al aan tegen een 0-1 achterstand, die in het tweede bedrijf nog veel verder opliep: 0-4. Door de nederlaag blijft Engeland, dat in Groep 3 van de Nations League nog geen enkele zege boekte, hekkensluiter. Tegelijkertijd staan de Hongaren bovenaan in de poule dankzij de klinkende zege.

Southgate koos ervoor om zijn volledige elftal om te gooien na het 0-0 gelijkspel tegen Italië. De personele omzetting sorteerde niet het gewenste effect, want al na zestien speelminuten keek Engeland aan tegen een 0-1 achterstand. Met enig fortuin belandde het leer binnen de zestien voor de voeten van Roland Sallai, die van dichtbij de linkerhoek vond: 0-1. Hoewel de Engelsen voornamelijk aan de bal waren, slaagde men er niet in om een doorbraak te forceren in de vijandige defensie.

In de tweede helft waren the Three Lions volledig inspiratieloos. Hongarije rook bloed en profiteerde dankbaar van het gebrek aan creativiteit bij de tegenstander. Toen Sallai in de zeventigste minuut op aangeven van Martin Adam de score verdubbelde, brak het Engelse verzet volledig. Adam fungeerde eveneens als aangever bij de 0-3, die Zsolt Nagy op zijn naam kreeg. Engeland eindigde het duel tot overmaat van ramp met tien man, nadat John Stones tien minuten voor het eindsignaal zijn tweede gele kaart kreeg gepresenteerd. In de slotminuut van de reguliere speeltijd zorgde Daniel Gazdag voor de genadeklap: 0-4.Gerelateerd

Meer sportnieuws

142 reacties (laatste reactie door samcro)

Na Frankrijk, Italiã« en nu ook Engeland die een dramatische campagne achter de rug hebben. Die Southgate kan er net als Deschamps ook helemaal niks van. Dat zulke grote landen met zoveel keuze uit spelers gewoon een incompetente coach hebben. Beide kunnen er zoveel meer uit halen met een fatsoenlijke coach...

14 juni 2022 om 22:50

Ik ben juist blij dat Frankrijk een slechte trainer heeft. Anders winnen die gewoon elk EK en WK met een Zidane voor de groep. Engeland vind ik redelijk overschat al jaren. Paar leuke spelers, maar niet meer dan dat. Overigens heb je nog steeds gelijk dat Southgate geen goede trainer is.

15 juni 2022 om 06:45

Engeland is al decenia lang overschat. Leuke spelers af en toe maar kunnen in Engeland uitblinken door buitenlandse spelers.

14 juni 2022 om 22:50

WK gewonnen en EK finale. Toch aardige prestaties niet?

14 juni 2022 om 22:53

Vanop het scorebord bekeken wel. Dan heb ik het trouwens over Engeland.

14 juni 2022 om 22:56

@rannio, Dat zeker maar de laatste jaren bakt hij er niet veel van. En met het materiaal wat Frankrijk heeft kan je eigenlijk elke ploeg wel kapot spelen. Maar ja dat selectiebeleid van Deschamps gaat ook nergens over als je Guendouzi, Rabiot en Digne oproept maar geen Camavinga, Dembele en Mendy bijvoorbeeld.

15 juni 2022 om 00:42
Hoe moet je prestaties anders bekijken dan vanaf het scorebord? Dat het spel soms wat te behoudend was ok (daar doel jij op neem ik aan) maar deze resultaten zijn haast ongekend voor Engeland waar altijd zoveel druk en onrust is.

Ja, de tegenstanders waren gunstig op de laatste 2 eindrondes maar zoals ze daar zo mooi zeggen 'you can only beat what's in front of you'. En als je er een toernooi wint weet niemand meer hoe makkelijk de route was een paar jaar later. Engeland is voor Southgate ook vaak genoeg op z'n plaat gegaan tegen de Iislands/costa Rica's van deze wereld dus het is geen gegeven dat ze altijd winnen van op papier mindere tegenstanders.

En laten we eerlijk zijn: Engeland heeft een aantal leuke (jonge) spelers, maar: wie behoort er nou tot de top op zijn positie? Harry Kane, en dan? Met veel goede wil Walker en Alexander Arnold. Verder zou ik het echt niet weten maar misschien weet je meer dan ik .

Wat mij betreft is Southgate een uitstekende man-manager die zeker goede resultaten heeft behaald. Ik zou niet zeggen dat hij tactisch top is (te passief soms, zie de finale van het laatste EK) maar ook zeker niet slecht. Dat hij er 'niks van kan' zoals Magic Modric stelt vind ik dan ook wel erg makkelijk om te stellen.15 juni 2022 om 12:00

Allebei in eigen land, hoe ironisch ook ….

14 juni 2022 om 22:50

De trainersmarkt is ook wat krapper voor nationale ploegen he. De echte toppers willen bij clubs dagelijks op het veld staan. Dus de landen moeten vaak roeien met het beste van de B garnituur. Wij mogen eigenlijk in onze handjes wrijven dat ons aller Lowietje ons nog een keer door een WK komt loodsen.

14 juni 2022 om 22:54

Dat klopt zeker. Daarom vind ik mensen veels te negatief doen dat we er niks te zoeken hebben terwijl je toplanden zoals Engeland, Frankrijk en Engeland eigenlijk veel moeite hadden deze campagne. Vindt ons prima outsiders voor het WK. Maar goed denk wel dat ze met wat beters kunnen komen dan Southgate met alle respect. Frankrijk kan al makkelijk overschakelen naar Zidane ook.14 juni 2022 om 22:58

Eens dat het misschien geen bijzondere trainer is, maar haalt wel een EK finale en WK halve finale. Vind dat wel bijzondere prestaties. Het Engeland rond 2004-2008 had een veel beter elftal in mijn optiek. Buiten Kane en de rechtsbackpositie is het ook allemaal niet zo bijzonder. Geen fatsoenlijke centrale verdedigers, keeper en middenveld is ook niet heel best.

14 juni 2022 om 23:02

Ik vind een Phil Foden ook echt fantastisch hoor. Mount is ook geen koekenbakker, Bellingham evenmin

14 juni 2022 om 23:03

Niet zo bijzonder? Ze kunnen een mega goed elftal opstellen met Bellingham, Foden, Trent, Walker, Kane, Saka etc. Ik vind dit Engeland in het algemeen een stuk beter dan in 2008 zeker qua breedte. En die prestaties zeggen niet zoveel want ze hadden beide keren een ontzettend makkelijke route naar de finale. Zeker op het EK waar ze zowat alles thuis speelde met bijna geen uitfans. Dat maakt het wel een stuk makkelijker.

14 juni 2022 om 23:06

Klinkt allemaal mooi natuurlijk maar uiteindelijk stelt het echt bitter weinig voor als je naar hun tegenstand kijkt. Er is gewoon geen land dat zoveel geluk heeft met loting. En dan speelden ze het EK nog (zo goed als?) alles thuis.

Wk 2018: Tunesië, Panama, België, Colombia, Zweden, Kroatië en België. Alleen gewonnen tegen Tunesië, Panama en Zweden. Op penalties door tegen Colombia en twee keer verloren van België en 1 keer van Kroatië. Niks speciaal dus aan dat toernooi, zuiver geluk qua loting.

EK 2020: Kroatië, Schotland, Tsjechië, Duitsland, Oekraïne, Denemarken en Italië. Gewonnen van Kroatië, Tsjechië, Duitsland en na verlengingen van Denemarken. Gelijk tegen Schotland en verloren van Italië na penalties. Dat was al een beter toernooi uiteraard. Maar halve finales bestaande uit Oekraïne en Denemarken zijn niks vergelijken met België en Spanje voor Italië bijvoorbeeld.

Uiteindelijk zitten ze gewoon twee keer in veruit de zwakste tak van het toernooi. Dat je ze credits geeft voor het EK kan ik nog geloven. Maar voor het WK verdienen ze echt geen enkele credit.

14 juni 2022 om 23:17Bellingham, Foden, Saka allemaal nog jonge spelers. Mensen doen net of het topspelers als Lampard, Gerrard, Beckham of Scholes zijn. Kane is een topspits. Ze hebben enorm veel goeie rechtsbacks. Maar je kan er maar 1 opstellen.

@lierse
Met de loting moet je af en toe geluk hebben. Dat heeft Engeland nu inderdaad 2 toernooien gehad. Maar de prestatie blijft staan. Hoeveel toplanden kwam Brazilie tegen in 2002? Men praat nog steeds met legendarische woorden over Ronaldo, Rivaldo en co.

14 juni 2022 om 23:26

Met al die topspelers wisten ze anders ook geen team te vormen. Engeland blijft een onwaarschijnlijk verschijnsel. Talent en kwaliteit zat maar op een of andere manier kan elke coach er niets van maken op het veld.

Maar goed de coaches die ze hebben zijn over het algemeen ook geen grote namen, Southgate is daar ook maar komen te zitten omdat zijn eerste wedstrijden goed waren en is blijven hangen. Verder hebben ze Fabio Capello, Roy Hodsgon en Sam Allardyce gehad. Capello was toen ook geen bijzondere trainer meer.

14 juni 2022 om 23:27

Dus? Karel de grote en Caesar worden tegenwoordig ook als grote staatsmannen aanzien. En dat terwijl ze genocides uitvoerden. Moeten we Hitler dan ook maar plots zo aanzien omdat mensen vergeten wat er in het verleden gebeurd is en het gaan veralgemeniseren?

Een coach zijn werk kan je niet afrekenen op basis van scorebordjournalistiek, maar door naar de wedstrijden van die coach te kijken.

15 juni 2022 om 09:05

Ik ben het met je eens dat de route op beide toernooien vrij makkelijk was maar alsnog moet je wel winnen (herinner je België-Wales nog uit 2016 .). Ja, Engeland speelde het afgelopen toernooi praktisch thuis maar dan juist is het knap dat je iedereen's voetjes op de grond houd met alle 'it's coming home gekte'. En het is niet zo dat Engeland weggepoetst is door Italië, ze verloren op penalty's.

Het potje op het WK tussen Engeland en België ging nergens over, sterker nog de verliezer kwam aan de makkelijke kant van het schema dus je kan je afvragen of België daar goed mee om is gegaan. Zweden en Colombia zijn geen toplanden dat klopt maar wel goed genoeg om in die fase van het toernooi te staan dus daar hoeven we volgens mij niet over te praten alsof het Moldavië en Guatemala zijn.

Feit blijft dat Engeland het jaren lang niet zo goed heeft gedaan als nu? Zat de loting mee? Absoluut. Kan je het dan alsnog af laten weten? Absoluut. Zie Euro 2000/euro2008 kwalificatie/ Euro2016. Ik zeg nergens dat hij het uitstekend heeft gedaan, ik vind dat hij het goed heeft gedaan en een uitstekende man-manager is. "waardeloze coach, hij kan er niks van" zijn echt teksten die mij te ver gaan.

15 juni 2022 om 09:20

Absoluut geen speciale coach dan. Wat hij op basis van die resultaten wel zou kunnen lijken.

Verder is dat WK een lachertje. Zweden in de kwart finale is echt wel gewoon doodeenvoudig. En je kan toch niet van een goed toernooi spreken als je alleen van Zweden, Tunesië en Panama wint?

15 juni 2022 om 10:36

Portugal won in 2016 alleen in 90 min. van Wales. Zwaar slecht toernooi dus? En je hoort mij nergens zeggen dat Southgate The English Special One is, dus waar dat vandaan komt?

15 juni 2022 om 10:57

Een hoogstaand toernooi was dat niet van Portugal nee. Wel beter dan van Engeland want die verloren meteen van teams met een beetje kwaliteit.

En van waar komt plots “The English special one?”. Southgate is geen afschuwelijke coach, maar gewoon een matige die geluk heeft met de loting en het feit dat hij een selectie in handen krijgt met veel kwaliteit. Daarnaast deden de Engelsen zelf echt wel alsof hij een speciale coach was.

15 juni 2022 om 12:01

Tegen zwakke tegenstanders allemaal en ook nog is in eigen land gespeeld dan is het niet heel moeilijk nee om die finales te halen

14 juni 2022 om 23:38

Zonder meer zullen coaches en teams voor verbetering vatbaar zijn, maar is dit niet een heel opportunistisch moment om zo'n oordeel te vellen? Southgate en Mancini brachten hun landen in de EK-finale en hoewel Frankrijks spel niet om aan te gluren is, kun je Deschamps met een EK-finale, (gewonnen) WK-finale en Nation Cupwinst toch geen incompetente coach noemen? Die spelers hebben na een lang seizoen gewoon geen kut zin meer om nog zo'n toernooi om des keizers baard te moeten spelen, één tot drie weken voorafgaand aan de voorbereiding op een nieuw seizoen.

15 juni 2022 om 08:52

Italië is net als Nederland aan het experimenteren, gister speelden ze echt met een B-team. Daarnaast missen ze in mijn ogen 2 waardevolle spelers met Zaniolo en Immobile, al raakte Immobile op het EK geen pepernoot dacht ik. Ik denk niet dat je dit soorten landen direct moet afschrijven voor het WK, dit zijn slechts oefenpotjes.

15 juni 2022 om 11:11

Weinig met kunde te maken, al die teams staan er gewoon op het WK, Niemand heeft zin in de Nation leaque nadat je al 60 wedstrijden voor je club gespeeld heb. Iedereen speelt met B teams of mensen die nul inteeresse hebben omdat ze in gedachten al op vakantie zijn

Engeland is klaar voor het WK! 0-4 verliezen van Hongarije.. met al die spelers. Hongarije speelt wel erg goed moet ik zeggen.

14 juni 2022 om 23:00
Prachtig! Hongarije speelt altijd vol passie met de fans erachter en doen niet mee aan die woke en Lgbti onzin. Hebben ook paar leuke spelers. Deden het afgelopen EK ook al erg goed.14 juni 2022 om 23:07

Afschuwelijk inderdaad die onzin dat mensen mogen zijn wie ze willen. Gadverdamme homorechten!

14 juni 2022 om 23:12

Iedereen mag zelf weten wat ze willen zijn, maar douw het niet door de strot van mensen die het niet willen accepteren of het onzin vinden.

14 juni 2022 om 23:13

Ga jij die mensen het dan door hun strot “douwen” dat ze dat niet mogen doen? Of werkt het niet zo?

14 juni 2022 om 23:15

Nee, want dat doe ik niet. Ik laat ze met rust, zolang ze mij met rust laten. Zo hoort het ook volgens mij? Wat de cancel en LgbtQ- gemeenschappen doen is daar geen voorbeeld van. Die douwen hun mening net zo ver door totdat je er een hekel aan gaat krijgen.

14 juni 2022 om 23:20

Geef eens een voorbeeld van dat die ultra homogene lgtbqi+ (is die - een poging tot humor?) hun mening door je strot douwen?

En verder beperk je hen in iets te doen. Dan douw je je mening toch ook door hun strot?

14 juni 2022 om 23:21

Hongarije is dan wel het andere uiterste. Als je dat volmondig support snap ik echt niet wat er mis met je is. Daar worden op straat nog gewoon boetes uitgedeeld voor hand in hand lopen als man, als je dan niet al een stoeptegel hebt gevangen.

14 juni 2022 om 23:22

Je zou mensen die opkomen voor hun rechten, omdat ze niet erkent worden als transgender en neergezet worden als pedo's en een gevaar voor kinderen(homo's) maar "woke onzin" noemen. Dan ben je ook maar een triest onmens.

14 juni 2022 om 23:22

Verder vind ik het uitermate nodig idioten een beetje normen aan te leren trouwens. Homofoben zijn net zo achterlijk als racisten, misogynen en andere intolerante losers.

14 juni 2022 om 23:24@lierse

Dat is het punt niet. Veel mensen hebben gewoon een hekel aan pro-politieke uitingen wanneer dit tot oneindige propaganda leidt. Ieder mag zijn eigen mening hebben, maar ga ons niet dingen door de ''strot duwen'' of dwingen tot (verplichte) acties om continue dingen mee aan te kaarten. De obsessie om continue de racisme kaart aan te halen leidt juist tot omgekeerde effecten. Diversiteit gaat tegenwoordig boven kwaliteit. Het is de wereld op zijn of haar kop. Bovendien is het ''vrije westen'' ook altijd zo hypocriet als het gaat om politieke kwesties. Amerika is daar toch het perfecte voorbeeld van. Zijn nu pro-Oekraïne in tijden van de oorlog (dat mogen ze), maar dan moet je er ook niet raar van opkijken dat mensen dat hypocriet vinden met al die regime changes die gepleegd zijn in het Midden-Oosten of Afrika. Maar goed dat was in Syriã«, ''dus wat maakt het uit''.

14 juni 2022 om 23:27

Ikea Hongarije verbied het inderdaad dat is natuurlijk ook totaal onzin, maar goed als dat daar gebruikelijk is. Daar kunnen we vanuit Nederland weinig aan veranderen.

14 juni 2022 om 23:27

@almogaver

Persoonlijk vind ik het echt grote onzin dat kinderen van jongs af aan al gehersenspoeld worden over genderneutrale opvoeding en dergelijke. Laten ze op de lage scholen eens aandacht gaan geven over het fatsoenlijk beheersen van de Nederlandse taal of wiskunde. In plaats van dit soort politieke kwesties.

14 juni 2022 om 23:30

De wereld is veranderd dat een grote meerderheid zich moet beginnen aanpassen aan een kleine minderheid. Tot bepaalde hoogte doet iedereen wat hij of zij wilt.
Hoe je het ook draait of keert, er zijn wel wat belangrijke dingen dan een regenboogvoetpad maken. Dat zijn allemaal van die dingen die op niks slaan. Het knielen ook, ik walg er van. De ene moment moet sport gescheiden blijven van politiek en op de andere momenten komen ze met die zever af. Net zoals black lives of dat er x aantal vrouwen in het bestuur moeten zitten. Je moet ofwel kiezen wie het beste is of als je als baas liever persoon x wilt dan moeten ze niet zeggen dat het persoon y moet zijn.

14 juni 2022 om 23:31

Maar wat zijn die dingen die door je strot geduwd worden? Dat homo’s gelijk zijn aan ons? Dat een zwart iemand niet anders behandeld moet worden dan een blank iemand? Als je die dingen normaal vindt, wat iedereen met ook maar enige ontwikkeling zou moeten doen, dan ervaar je dat niet als door je strot duwen. Dat doe je alleen als je het er eigenlijk niet echt mee eens bent.

En ja je kan de extremisten binnen die groepen gaan zien als vertegenwoordigers van de gehele groep. Maar dan ben je even achterlijk bezig als mensen die zeggen dat Nederland een racistisch land is omdat de PVV zoveel stemmers haalt.

14 juni 2022 om 23:33

@Timoooow, Er zijn ook veel belangrijkere dingen dan je druk maken omtrent een zebrapad of walgen omdat er mensen knielen.

14 juni 2022 om 23:36

1 groot voorbeeld dat zeker door je strot wordt geduwd is dat hele gender-verhaal. Er zijn maar twee genders, maar ze zetten je zo onder druk dat je perse moet erkennen dat er meer genders zijn, terwijl dat wetenschappelijk onjuist is. Het is prima als je je geen man noch vrouw voelt, maar dat betekent niet dat er meer genders zijn. Je wilt dan gewoon niet accepteren dat je als man of vrouw bent geboren. Mensen gaan je niet aanspreken als gender stoelpoot, omdat jij je als een stoel poot voelt. Als je homo bent is dat trouwens volkomen prim, maar begin niet elk gesprek met het feit dat je homo bent. Ook dat is een vorm van bewust iets door iemands strot douwen. We lopen ook niet van de daken te schreeuwen dat we hetero zijn en als we dat wel zouden doen zou er ook raar gekeken worden. We zijn trouwens totaal van het topic afgeweken.

14 juni 2022 om 23:40

Door wie worden ze niet erkent?
Ik hoor alleen maar onzin zoals "mannen en vrouwen zijn hetzelfde!" en "ik ben geen man en geen vrouw!" Wat ben je dan een lepel?

14 juni 2022 om 23:42

Ach zelf als een ander zich identificeert als dier, moet die dat toch zelf lekker weten. Leef en laat leven. Ik heb liever dat men kinderen opvoed met een open en tolerante mindset, dan er racisten en homohaters van te maken. Want ook dat is opvoeding. Al zijn er 17 geslachten, welk nadeel ondervind jij daarvan als jij gewoon nog steeds M of V invult? En is dat knielen zo storend dat je goesting om de wedstrijd te zien verdwijnt?

14 juni 2022 om 23:48

Voor zover ik weet zijn er maar twee genders ja. Al vraag ik ma af wat hermafrodieten dan zijn. Aangezien jij een man van de wetenschap bent zal je mijn vraag wel kunnen beantwoorden neem ik aan?

Verder is het maar een ding waar je je aan stoort, vind ik zelf. Als die persoon er blij van wordt dat je hem of haar aanspreekt met tafelpoot of weet ik wat, waarom zou je dat dan niet doen? Verder zijn het misschien inderdaad imaginaire constructies maar dat accepteren we ook maar mooi met religie (terecht trouwens).

Zoveel mensen winden zich gewoon op omwille gigantisch belachelijke zaken. Wat boeit het jou nu eigenlijk dat iemand zich als iets bepaald definieert en daar respect voor wil?

14 juni 2022 om 23:53

Lierse +100. Sterk verwoord. Aan de rest; niemand dwingt je een regenboog vlag uit het raam te hangen. Daar een steen voor door het raam krijgen is een voorbeeld van het hele probleem. Het is een kwestie van elkaar in je waarde laten. Uiteraard geldt dat ook andersom.

14 juni 2022 om 23:58

@derkaiser
“Persoonlijk vind ik het echt grote onzin dat kinderen van jongs af aan al gehersenspoeld worden over genderneutrale opvoeding en dergelijke. Laten ze op de lage scholen eens aandacht gaan geven over het fatsoenlijk beheersen van de Nederlandse taal of wiskunde. In plaats van dit soort politieke kwesties.” Helemaal met je eens. Vooral dingen zoals “ik voel me geen man of vrouw en dat mag” vind ik veel te ver gaan om aan kinderen voor te schotelen. Mensen moeten lekker doen wat ze willen en als jij je niet op je gemak voelt in je lichaam moet je het zelf weten maar ga daar niet kids mee lastig vallen. Kinderen raken alleen maar in de war met dat soort dingen.

15 juni 2022 om 00:01

Ik denk dat het een slecht effect heeft op kinderen, zeker met de social media echokamers van tegenwoordig waar mensen erg gevoelig voor zijn. Door te beweren dat dat er 'geen genders' zijn zullen mensen eerder bij lichamelijke onzekerheden neigen naar iets als 'ik voel me geen man of vrouw' in plaats van de onderliggende oorzaak aan te pakken.
Het is een self fulfilling prophecy, je ziet dat steeds meer mensen zich hiermee aan komen zetten om verschillende redenen.
Als je het aan mij vraagt is dit een gevaarlijke beweging.

15 juni 2022 om 00:02

@lierse nou moet ik zeggen dat ik zelf niks tegen homos heb en ben er zeker van overtuigd dat zij net zo normaal zijn als ieder ander mens. Zwarte mensen moeten ook niet anders worden behandeld maar denk je niet dat we juist weer die mensen anders behandelen door elke keer maar te roepen dat ze gelijk zijn. Neem bijvoorbeeld de gaypride, hoezo word dat nog gevierd? Je wil toch dat mensen homos als gelijke zien? Waarom heb je daar dan nog een feestdag voor? Hetros hebben toch ook geen feestdag? Als je wil dat mensen homos als gelijke zien dan moet je ze juist niet op zo’n voetstuk gaan zetten en ze anders gaan behandelen.

15 juni 2022 om 00:02

Achja, misschien een impulaire mening die ik nu ga hebben. Een mens is toch gewoon op aarde gezet om met het ander geslacht te paren en kinderen op de aardbol te zetten? Dit is gewoon iets natuurlijk dat al eeuwen in de mensheid zit. Stel je eens voor dat iedereen homo zou zijn, zou de mensheid gewoon binnen de 100 jaar uitsterven? Dit is een extreem voorbeeld hoor, maar ik wil gewoon duidelijk maken dat ik begrijp als er mensen raar opkijken naar andere mensen die gewoon verkiezen om 'anders' te zijn. Op het einde van de dag doet iedereen wat hij/zij zelf wil. Alleen zijn er wel een aantal gevallen zoals dus bv transgender of homo zijn, waar je heel het natuurlijke van de mensheid ofwel misbruikt of gewoon niet wil gebruiken. Ik zal ze nooit aanvallen of aanspreken, maar ik zal ze ook nooit helemaal kunnen waarderen met alle respect en ik ben gewoon 100% eerlijk.

15 juni 2022 om 00:03

Wordt dat dan vaak voorgeschoteld aan kinderen? En waarom gaat zo iets te ver maar is een kind laten geloven in een imaginair figuur dat gebaseerd is op een boek van 2000 jaar oud wel oké?

15 juni 2022 om 00:04

@Barca, heel simpel. Omdat homo’s nog niet gelijk zijn. Dat is een beetje alsof je over de Oekraïners gaat zeggen “die kerels willen toch vrede, waarom zijn de dan oorlog aan het voeren?”.

15 juni 2022 om 00:05

@concha “Ach zelf als een ander zich identificeert als dier, moet die dat toch zelf lekker weten. Leef en laat leven. Ik heb liever dat men kinderen opvoed met een open en tolerante mindset, dan er racisten en homohaters van te maken“ als iemand zich wil indentiticeren als dier moet ie dat lekker doen maar daar hoef je toch niet kinderen of iemand anders lastig meete vallen lijkt me. Daarnaast kopiëren kinderen gedrag en ik ga er vanuit dat jij niet wil dat je kind thuis komt en roept dat ie zich vanaf nu een koe voelt omdat meneer op school kwam vertellen dat hij zich geen man of vrouw voelt maar meer een koe?

15 juni 2022 om 00:06

@Pieterverbeek, geen idee of je kinderen of broers of zussen hebt, maar stel dat 1 van hen morgen uit de kast komt. Ga je dan ook plots minder respect voor hen hebben?

15 juni 2022 om 00:07

@justin ik denk dat jij hier 100% gelijk in hebt.

15 juni 2022 om 00:08

Echt belachelijk ja indoctrinatie van de bovenste plank. Kinderen moeten zeker niet lastig gevallen worden met deze onzin.

15 juni 2022 om 00:08

@lierse nou in Amsterdam (waar in woon) heb ik juist het idee dat homos zeker wel gelijk zijn en zelfs op voetstuk worden geplaatst maar dat is wat ik mee krijg van de omgeving.

15 juni 2022 om 00:12

Geen idee of je op mij reageert.
Het is tegenwoordig erg vaak op het nieuws, de docu's op de NPO vliegen je om de oren, de regenboogvlaggen en pride weeks zijn niet meer weg te denken. Kinderen krijgen meer mij dan wij denken.

Religie ben ik het ook niet mee eens. Religie zie ik meer als onzekerheid in je eigen kunnen of bang zijn voor het onbekend. Door in God te geloven schuif je veel zaken waar je wel of geen invloed op hebt van je af waardoor je zelf niet verantwoordelijk bent. Een placebo voor zelfvertouwen.

15 juni 2022 om 00:12

Als je kinderen in Sinterklaas kan laten geloven kan je ze ook laten geloven dat ze vandaag een Spaghetti monster zijn.

15 juni 2022 om 00:12

@lierse “Wordt dat dan vaak voorgeschoteld aan kinderen? En waarom gaat zo iets te ver maar is een kind laten geloven in een imaginair figuur dat gebaseerd is op een boek van 2000 jaar oud wel oké?”

Omdat het leren over het geloof uiteindelijk van thuisbasis komt en dit wordt doorgegeven van ouder naar kind. Ouders zijn uiteindelijk verantwoordelijk voor het kind tot hij 18 is en zij bepalen wat er past bij de opvoeding. Op school hebben ouders geen invloed en krijgen kinderen voor geschoteld wat onderwijs belangrijk vind. Hierdoor krijgen kids vaak informatie over onderwerpen waar hun ouders niet op zitten te wachten. Denk dat dit toch een groot verschil is.

15 juni 2022 om 00:14

@lierse1997 ik heb geen kinderen nee. Wel 2 zussen en een heel aantal neven. We zijn opgegroeid in combinatie met ons geloof ( christendom) en verhalen van onze ouders. Nu kan ik mij echt niet voorstellen dat er iemand uit de kast zou komen en zeker omdat al merendeel getrouwd is op jonge leeftijd. Laten we zeggen dat stel het zou toch het geval zijn; ik zou het heel jammer vinden & gaan praten met mijn 'broer' daarover. Ik zou hem niet direct minder respecteren, maar ik zou er toch soms meezitten wetende ooi dat mijn familie hem niet altiid hetzelfde gaat aankijken als derest. Hierdoor zal ik de nijging hebben om hetzelfde doen en zal er dus indirect minder respect getoond worden. Wij hebben ook gewoon een brede familie en we verwelkomen ook graag ieder nieuw mens binnen in onze cirkel, alleen zal dat dan niet geval zijn.

15 juni 2022 om 00:17

Het is ook zo dat het gewoon heel natuurlijk is dat de mensheid een ander raar gaat aankijken wanneer deze onnatuurlijke zaken vertoont. We gaan het niet toegeven, maar we hebben allemaal ooit wel is vraagtekens gezet bij al deze homofobie. Heel natuurlijk en niks mis mee .

15 juni 2022 om 00:19

Lierse1997 religie is ook gewoon een verzonnen iets. Vaak geloven mensen in een zwevend mannetje,.omdat ze niet in zichzelf geloven. Ze voelen zich verloren en proberen iets te vinden om aan vast te houden. Nu is God het grootste sprookje van de wereld en is het heel makkelijk om je daar aan aan te sluiten. Kan in het rijtje samen met verzonnen genders.

15 juni 2022 om 00:25

Heb jij jezelf ooit afgevraagd hoe de aardappel uit de grond komt. En hoe alles tot bloei komt wanneer het een aantal dagen heeft geregend? Of wellicht heb je wel eens afgevraagd hoe het kan dat vanuit een zaadcel een hele mensen mens kan ontstaan na bevruchting. Of is dat allemaal verzonnen Of gecreëerd door de wetenschap?

15 juni 2022 om 00:31

Hallo heren, interessant gesprek. Ben hier heel even om te zeggen dat God een sprookje noemen eigenlijk absurd is. Het is volkomen onlogisch om te geloven uit niets iets kan ontstaan. er moet iets zijn dat niet ontstaan(altijd is geweest) is dat iets laat ontstaan. Fijne avond heren!

15 juni 2022 om 00:33

Precies er is altijd een begin. Fijne avond

15 juni 2022 om 00:37

Door me strot duwen versta ik als herhalend eenzijdige berichtgeving communiceren. Of dat nu via de krant is, via de tv of radio is niet relevant voor mij. Ik stoor mij daar enorm aan ja. Ik vind sowieso dat je als presentator, analist of journalist neutraal moet zijn. Het is algemeen bekend dat 80% van de mensen in de mediawereld meer richting de linkerkant van het politieke spectrum zit dan aan de rechterkant. Een meerderheid in Nederland stemt rechts. Toch moeten wij zwijgen en continue linkse radicale doorgeslagen thema´s aanhoren.

Iedereen met gezond verstand is tegen racisme of homohaat. Dat is mijn hele punt niet eens. Het punt is dat het zo doorgeslagen is dat je geen eigen mening meer mag hebben, politiek correct moet zijn, diversiteit boven kwaliteit gaat. Je ziet het op de werkvloer, zoveel % vrouwen zoveel % mensen met een kleurtje. Werken met bepaalde quotums. Het gaat nergens meer over en zorgt juist voor racisme in tegenovergestelde werking.

Als Hongarije vervolgens niet meer hun op hun knieën gaat (na ruim 2 jaar politieke acties) dan is dat hun goed recht. Vervolgens is het weer de hele westerse media die van schande spreekt en dergelijke.

15 juni 2022 om 00:38

@lierse: Wat een irrelevant antwoord. Dat is juist wat hier verschillende zeggen. Door die dingen aandacht te geven en groter / belangrijker te maken dan ze zijn, wordt er niks aan de echte problemen gedaan.

15 juni 2022 om 00:58

Jij kan er anders ook wat van qua door de strot douwen Bamiworst. Ongeveer elke forumpost grijp je aan om je onbegrip voor de woke gemeenschap te laten blijken. Zo ook nu weer. De afgelopen maand heb ik meer jouw standaard riedeltje gelezen dan dat ik iets heb gehoord van de lhbti community.

15 juni 2022 om 00:59

Dit is een voetbalforum he derkaiser?Doe dit soort teksten lekker in de commentsectie van de telegraaf op facebook ofzo.

15 juni 2022 om 01:19

Naalvies dat valt toch reuze mee? De laatste keer dat ik ergens commentaar op leverde was met dat knielen voor een wedstrijd. De lading is er totaal vanaf. Aan het begin was het een goed statement tegen racisme, maar een statement werkt maar voor een bepaalde tijd. Op een gegeven moment gaan mensen het niet meer relevant vinden. Uiteindelijk ga je er te lang mee door en beginnen veel mensen zich daar ook aan te storen. Op dat moment zou je met een ander statement moeten komen. Kan begrijpen dat mensen nu 1 minuut later inschakelen, omdat ze de wedstrijd willen zien beginnen en niet dat knielen, maar goed ik denk dat een hoop mensen dit al kenbaar gemaakt hebben. Zo zie je ook steeds vaker dat spelers het niet meer gaan doen. Ook donkere spelers.

15 juni 2022 om 02:19

Wilde hier even graag op inhaken!

Ben het bijna volledig eens met Lierse verder.

Er zijn zeker meer dan 2 genders.

Een gender staat in het Nederlands niet gelijk aan sekse (ondanks dat gender soms wel als geslacht vertaald wordt, vertaalfout).

Gender is een sociaal construct, waarbij de koppeling wordt gemaakt dat als je bijv. als man geboren wordt, dat je mentaal ook meteen een man bent. Dit klopt wetenschappelijk niet, je ziet vaak dat breinen van transgenders vaak meer lijken op het geslacht waar ze fysiek naar willen veranderen.

Biologisch valt er natuurlijk niet te ontkennen dat je als man of vrouw wordt geboren, maar alsnog zijn er zelfs meer dan 2 geslachten, sommige mensen worden namelijk geboren met een XXY samenstelling, waarbij je zowel man als vrouw bent. Mensen met deze samenstelling hebben bijvoorbeeld borsten en een penis.

Zo zie je maar dat dat “gender verhaal door de strot heen duwen” gewoon nodig is, aangezien mensen duidelijk er nog niet genoeg vanaf weten.

Tweede punt: Mensen schreeuwen soms inderdaad “overdreven” dat ze homo zijn. Dit komt omdat ze zich niet geaccepteerd of gehoord voelen. Dit gedrag zie je ook vaak bij mensen in andere groepen, als je het idee hebt dat je er buiten valt, dan ga je je vaak wat opstandiger of excentrieker uiten, om aandacht te krijgen of er alsnog bij te kunnen horen.

Verder echt top reacties Lierse!

(ik studeer trouwens sociologie, dit is in principe dus allemaal wetenschappelijke kennis)

15 juni 2022 om 02:25

Quota zijn er voor een reden. Iedereen is het er mee eens dat kwaliteit boven diversiteit zou moeten staan, maar het probleem is juist dat mensen die minder gekwalificeerd zijn op basis van hun geslacht (man) of afkomst (nederlands) de banen kregen, ipv de meer gekwalificeerde vrouwen of buitenlanders.

Er is zelfs een onderzoek gedaan waarbij ze CV’s hebben opgestuurd naar bedrijven, die nagenoeg identiek waren. Eentje met een Nederlandse achternaam, de andere met een Turkse, geloof ik (in iedergeval een van de minderheden). De Nederlandse sollicitant kreeg 40% meer uitnodigingen voor een gesprek. Hierdoor zijn de quota dus ingesteld.

Als je wil kan je het opzoeken, is een paper over geschreven, dit zuig ik namelijk niet uit mijn duim

15 juni 2022 om 02:28

Toevoeging: onderzoek was van de Uni van Ams, Bram Lancee

15 juni 2022 om 03:13

Armanxxx kijk, van dit soort reacties wordt ik blij.
Wat betreft het eerste punt over genders klopt het helemaal wat je zegt. Dat je je niet man of vrouw voelt, maar een ander gender is helemaal niks mis mee. Echter wordt vaak gender gebruikt in de zin van sekse. Ik ben geen man of vrouw, maar ik ben (verzin maar wat). Wanneer iemand dan zegt dat er maar 2 genders(sekse) zijn wordt er vaak ontkennend gereageerd. Daar doel ik dan zelf ook op. Dat je je anders voelt is natuurlijk prima, maar ontken niet dat er maar 2 sekse zijn en dat je geboren bent als tafel bijv. Je tweede punt klopt ook helemaal en is begrijpelijk. Alleen richt je dan ook echt op de mensen die er misbruik van maken. Dat is natuurlijk lastig, maar zou wel kunnen.

15 juni 2022 om 06:46

@bamiworstHet moment dat jij een 'regenboog vlag' ziet en denkt dat het 'door je strot gedouwd wordt' dan zou je toch bij jezelf uit moeten gaan of je wel zo accepterend bent als je denkt dat je ben.Anders zouden dergelijke symbolen en spelers die een knie nemen als een symbool tegen racisme(wat ook oprecht een van de minst aanvallende symbolen is die iemand ooit had kunnen bedenken en desondanks met zoveel irritatie begroet wordt) naar mijn idee onmogelijk irritatie kunnen opwekken.

15 juni 2022 om 06:53

@derkaiser

Hongarije is grotendeels altijd al tegen homorechten geweest en kent een van de grootste openlijke trotse Nazi groepen ter wereld.

Ze gaan niet op hun 'knieën voor woke cultuur omdat racisme en discriminatie naar homo's voor het gros nooit een discussie is geweest en het altijd al oké is geweest.

Het is dus komisch dat je denkt dat ze een standpunt tegen 'woke cultuur' maken. Nee het zijn gewoon trotse racisten en homohaters lang en dan bedoel ik lang voor het concept 'woke cultuur' ook maar bestond. Maar goed go trotste racisten en homohaters niet?

Je zal vast ook klappen voor ze als ik je een aantal filmpjes stuur waar Hongaren homo's even met zijn 8'en helemaal bewerken?

Alles om 'wokeness' terug te dringen niet? Wat een duivels mensen die vragen om een wat meer eerlijke behandeling.

15 juni 2022 om 07:13

Klopt Lierse, echter deze themas krijgen vaak op een verkeerde manier aandacht. Dit ligt aan de media en wie weet nog wat beinvloedingen hier en daar.
Dit zien veel mensen en irriteert (mij ook iig).

15 juni 2022 om 08:14

In de dierenwereld komt homoseksualiteit ook voor, natuurlijker dan dat krijg je het niet. Als je als christen gelooft in de schepping door God, dan heeft hij dus ook homoseksuele dieren geschapen. En nee, die dieren hebben hun homoseksuele gedrag niet van tv of social media. Dat geldt ook voor de oude Grieken en Romeinen, ruim 2000 jaar geleden. Aangezien deze discussie ontzettend off topic is geraakt, even een bruggetje terug naar de Hongaren: hun gedrag is gelet op het bovenstaande onbegrijpelijk. Wel knap dat hun nationaal elftal 4-0 wint van Engeland.

15 juni 2022 om 08:38

@barcalover, dus als de ouders hun kind aseksueel opvoeden dan heb je daar geen enkel probleem mee?

15 juni 2022 om 08:42

Uiteindelijk zie je hier ook gewoon cognitieve dissonantie optreden. Verzonnen concepten omtrent gender (besef trouwens even dat al onze concepten verzonnen zijn) zijn een probleem en indoctrinatie. Kinderen aanleren over een boekje van 2000 jaar oud zijn geen probleem.

15 juni 2022 om 08:48

Iets dat altijd geweest is. Leuk hoor. Zo iets zeg je over een concept omdat je anders moet erkennen dat dat concept ook uit het niks ontstaan is.

15 juni 2022 om 09:02

@lierse of ik daar een probleem mee heb vind ik groot woord, ik zou het zelf niet zo doen maar als die ouders vinden day dat de juiste manier van opvoeden is wie ben ik dan om te zeggen dat het fout is. In de westerse wereld hanteren we hele andere normen en waarden dan in de rest van de wereld en ik vind dat we moeten stoppen door onde normen en waarden door andere hun strot te douwen.

15 juni 2022 om 09:26

Direct mee beginnen dat homo’s normaal zijn. Vanaf de kleuterklas. Direct mee beginnen dat zwarte mensen doodnormaal zijn. Direct mee beginnen dat moslims doodnormaal zijn. Want dat zijn ze gewoon. En die ouders die het daar niet mee eens zijn die zijn net degenen die hun kinderen indoctrineren. Soms verdienen kinderen bescherming tegen hun ouders. Dat je je lul in een vrouw kan stoppen, betekent niet dat je plots het leven van een kind mag gaan verkloten.

Verder zie ik mensen die het over “indoctrineren” hebben vooral aan als mensen die het er gewoon niet mee eens zijn.

15 juni 2022 om 10:06

Het is sowieso compleet gelul dat het allemaal zogenaamd door mensen hun strot wordt gedauwd. Johan Derksen napraten is het. Een vlaggetje hier en daar, boehoe wat erg en de hele wereld is straks gay maar niet heus. Ik zie om mij heen overigens meer farmersdefenceforce en antivaxxers die hun mening aan iedereen opdringen.

15 juni 2022 om 11:50

Je bent een hypocriet als je het hebt over hersenspoelen, wanneer het buiten je comfortzone valt en het hokjesdenken niet als hersenspoelen ziet. Dat is het in essentie namelijk net zo goed. Dat is absoluut geen politieke kwestie, maar een kwestie van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke vrijheid.

Iets anders is wat jij bewust doet en dat is vasthouden aan dat schamel groepje extremisten alsof dat een norm is die door je strot geduwd wordt. En dat trek je gelijk aan een Hongaarse staat dat actief mensenrechten wegneemt en de kritiek daarop zet jij neer als "woke onzin". Dan sla je de plank volledig mis of ben je gewoon een onmens.

15 juni 2022 om 12:03

Heel raar om op de basisschool al te gaan benoemen dat homo's en zwarte mensen normaal zijn. Dan ga je ervan uit dat kinderen op een bepaald niveau kunnen beoordelen, wat helemaal nog niet zover ontwikkeld is. Ik zou de juf/meester die mijn kinderen dit opdringt direct erop aanspreken. Die kinderen komen vanzelf in aanraking met het concept homoseksualiteit, op dat moment schat ik in of het verstandelijk vermogen ver genoeg is en ga ik er helder over uitleg geven.

Over zwarte mensen, mijn vriendenkring is ontzettend gemeleerd dus mijn kids komen al met alle tinten in aanraking, er komen ook allerlei achtergronden over de vloer bij ons, dus daar hoef ik geen enkele aanvulling op te doen voor ze.

Ik ben het er totaal niet mee eens om dit allemaal maar op de basisschool te gaan onderwijzen.

15 juni 2022 om 12:14

Uiteraard ga je geen heel seminarie over homoseksualiteit en racisme houden ten opzichte van kinderen. Echter kan je ze wel perfect duidelijk maken dat iemand die anders is (dus bijvoorbeeld qua huidskleur) volkomen normaal en hetzelfde is. Of je kan ze perfect duidelijk maken dat het niet vreemd is dat Stefan twee mama’s heeft.

15 juni 2022 om 14:12

Dat is al een andere toon dan die vorige reactie. Alsnog denk ik dat er voor kinderen geen kleuren bestaan en je er juist nadruk op legt als je aan gaat geven dat iemand met een ander kleurtje niet anders is. Want waarom zegt papa dat? Kinderen redeneren op een heel andere manier dan wij als volwassenen.

Aangeven dat er ook kids zijn met 2 papa's of mama's is helemaal dikke prima. Dat zal de reactie van een kind wrschl ook zijn; oké is goed.

Ik denk dat het juist beter is om het NIET specifiek te benoemen totdat ze uit zichzelf de vragen gaan stellen. Zo is dat imo met vrijwel alle dingen, behalve seksuele voorlichting want juist dat moet je op relatief jonge leeftijd aan gaan kaarten.

15 juni 2022 om 14:55

Je moet natuurlijk niet Jamal uit het klasje er even uitpikken en iedereen op wijzen dat Jamal helemaal hetzelfde is als de rest. Dat bedoel ik dan ook helemaal niet met erop wijzen dat ze normaal zijn. Problemen creëren moet je ook niet doen. Ik bedoel voornamelijk dat je al het tegenovergestelde moet afwijzen.

Die Southgate vliegt er binnenkort uit

14 juni 2022 om 23:18

Word tijd, matige trainer.

14 juni 2022 om 23:46

Southgate naar Frankrijk en Deschamps naar Engeland.

15 juni 2022 om 12:07

En pochettino naar Nederland na het wk

Die engelse mogen hun borst nat gaan maken, uiteraard heeft hongarije een goed team ,maar de machtsverhouding op papier zou te groot moeten zijn.Blijkt maar weer dat de hype groter is als de prestatie.

Wat spelen die Hongaren met het hart. Knokken en strijden gecombineerd met mooi voetbal. Staan gewoon eerste in een poul met Italië ,Duitsland en Engeland. Vond ze op het ek ook goed spelen. Hadden toen de pech dat ze bij Frankrijk en Portugal zaten.

14 juni 2022 om 22:50

Frankrijk, Portugal en Duitsland waren de tegenstanders op het EK. Ontzettend moeilijk en deden het toen al heel goed. Nu flikken ze het weer.

14 juni 2022 om 23:38

Oja idd Duitsland zat daar ook nogeens bij in die poul. Moet je nagaan … die was ik helemaal vergeten. Wat een strijd en passie. Genoten vanavond van dit Hongarije

Wordt die Shoutgate misschien ook eens ontslagen. Het is dat ze al twee eindtoernooien alle geluk van de wereld hebben met hun loting, daardoor kunnen scorebordkijkers hem nog enigszins verdedigen.

14 juni 2022 om 22:55

Indd, die man had allang ontslagen moeten worden.

14 juni 2022 om 22:59

Ook dat blijven vasthouden aan Walker en Trippier is gewoon waanzinnig. Beide uitstekende spelers uiteraard, maar Trent en James staan daar toch echt ruim boven.

Idem met het opstellen van zowel Rice als Phillips.

14 juni 2022 om 23:09

Walker kan daar echt nog wel aardig meedoen. Die hoort er ook gewoon bij te zitten. Voetballend ietsje minder, maar dat is best een lekker slot op de deur met zijn snelheid normaal.

14 juni 2022 om 23:14

Hangt er wat van af hoe je speelt. Met 4 achteraan vind ik hem bij City geweldig met zijn snelheid, maar dan zou ik toch voor Trent gaan eerlijk gezegd.

Als je met 5 speelt dan is hij fantastisch als rechtse CV met zijn snelheid.

14 juni 2022 om 23:47

Southgate, Deschamps, Martinez (en Wilmots). Ik weet niet wie de meest incompetente is.

15 juni 2022 om 11:31

Wilmots wint die competitie eenvoudig lijkt me.

Die Engelsen zijn echt aan vakantie toe. Die nemen deze Nations League echt niet serieus zeg.....

14 juni 2022 om 22:54

Precies, dat merk je ook aan Frankrijk, de pijp is helemaal leeg.Je staat als thuis met 0-3 achter tegen Hongarije en Southgate brengt Maguire erin. Dan kom je ook nog is met 0-4 achter. Verlos die man uit zijn lijden

14 juni 2022 om 23:47

Knappe prestatie van Maguire wel voor zijn doen.

15 juni 2022 om 12:10

Prachtig hoe goat harry het publiek altijd laat verwennen

Dat Engeland gaat wel lekker zeg, benieuwd waar het volgende dieptepunt ligt

Southgate kan toch niet blijven zo. Engeland heeft eindelijk weer eens een fantastische generatie, maar er komt echt helemaal niks van met deze trainer.

Snel dr uit gooien. Kijken of ze Graham Potter van Brighton voor de ploeg kunnen zetten.

Southgate out .....jezus wat is Engeland a joke

Engeland is normaal altijd weergaloos in de nietszeggende potjes om vervolgens op de eindtoernooien altijd de mist in te gaan. Zou het nu eens andersom zijn? 0-4, Pfoeh. Cijfers zeg.

Van "It's coming home" naar het grootste thuisverlies sinds 1928, hoelang zal Southgate nog krediet hebben?

Haha en dan klagen wij dat we maar moeizaam bovenaanstaan.

Toch mooi 70 euries gepakt door Hongarije. Heerlijk

Dit vind ik zo fijn voor bepaalde Engelse journalisten zoals Henry Winter van The Times.
Jarenlang zat ie Southgate op te hemelen en Maguire. Ze konden niets fout doen. Hij bracht Engeland naar een halve finale en finale.
Een journalist met een paar miljoen volgers dat voetbal niet snapt. En zo heb je nog veel meer van zulke journalisten.

Ik weet dat hij niet schuldig was aan alle doelpunten, maar Ramsdale geeft me tbh best wel weinig vertrouwen, hopelijk kan die Amerikaanse keeper die gehaald was er wat van, anders hebben we weer nieuwe zorgen volgend seizoen.

Conclusie, de grote landen nemen deze overbodige interland toernooi helemaal niet serieus.

Wie is de slechtste coach? Santos, Southgate of Deschamps? Hoe kunnen deze drie gouden generaties zulke negatieve en bizar slechte coaches hebben

14 juni 2022 om 23:26

Nou overduidelijk in ieder geval niet Santos. Wens al jaren dat hij ooit de coach wordt van of ADO Den Haag of Nederlands elftal. De mediterrane reïncarnatie van Gerard Reve, prachtige vent.

Maar net zoals Frankrijk nemen de Engelsen dit toernooi zeker niet serieus? Haha, gewoon lachwekkend dit. Nederland doet gewoon zijn taak weer, heerlijk.

Ongelooflijk knap van Hongarije, net als de EK poule van afgelopen toernooi! Sinds dat toernooi heeft het nationale team van dit land door hun strijdvaardigheid al mijn voorkeur. In eerste instantie ben je snel geneigd om te zeggen dat Hongarije een land met een elftal vol koekenbakkers is, maar niets is minder waar.

Met Gulacsi, Orban, Szalai, Szoboszlai, Nagy en Sallai hebben ze tot een hoop aardige spelers. Zeker nadat ze vorig jaar van een hoop spelers afscheid hebben genomen, zeker zo'n 5 spelers.

Hongarije krijgt Engeland op de knieën.

Volgens mij maakt het weinig uit wie je bij Engeland voor de groep zet als je het gebrek aan passie en inzet zag deze wedstrijd.

Ach, het is maar de Nations League. Wie neemt die glorified friendlies nog serieus? Ik durf te wedden dat als dit in een competitieve setting was, lees: WK of EK dan had Hongarije geen 0-4 gewonnen. Anyway, leuk voor hun natuurlijk, maar ik neem deze vriendschappelijke potjes niet zo serieus of als matstaaf voor wat men op het aankomend WK zal presteren.

15 juni 2022 om 09:33

Het zwakke Engeland zal ook op het komende WK een modderfiguur slaan. Ze hebben wel wat klasse spelers in het team maar het vereist ook een kundige bondscoach. Daar gaat het mis. Vriendschappelijk of niet, het is veelzeggend dat je op eigen veld zo'n oorwassing krijgt.

15 juni 2022 om 11:19

Nee WK in de winter is een groot voordeel voor de Engelsen, want meestal zijn ze op naar een zwaar seizoen in de EPL , nu is het in het midden van het jaar. Dus verwacht juist een beter en frisser Engeland, deze wedsrijd zegt niks, iedereen wil op vakantie en niet deze onzin wedstrijden spelen

15 juni 2022 om 13:11

Zo'n waardeloze mentaliteit zit in gedrag. In het najaar verzinnen ze wel weer wat om zo verveeld over het veld te hobbelen. Graag een kundige coach die er met de zweep overheen weet te gaan.

Drama coach, Saka moet natuurlijk altijd spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Engeland

FIFA ranking: 4
105 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
S. HollandUnknown
G. JonesUnknown
N. PopeKeeper
C. CoadyVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Engeland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Engeland.

7 fans
Verdediger, 28 jaar

In de wandelgangen

Maandag 27 juni
Calvin Stengs voelt voorlopig niets voor een terugkeer op de Nederlandse velden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren