AC Milan hoort prijskaartje van 40 miljoen voor nieuwe ‘trequartista’

Maandag, 13 juni 2022 om 09:28Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 09:40

Charles De Ketelaere prijkt maandag groots op de voorpagina van La Gazzetta dello Sport. De 21-jarige middenvelder wordt gezien als een 'haalbare optie'. Het contract van De Ketelaere loopt bij Brugge nog door tot medio 2024, waardoor Milan met een flinke transfersom over de brug moet komen voor de Belgisch international. Volgens de roze sportkrant heeft Brugge een prijskaartje van veertig miljoen euro om de nek van De Ketelaere gehangen.

De Ketelaere heeft een goed seizoen achter de rug met 14 goals in 33 wedstrijden namens Brugge. Zowel Paolo Maldini als Frederic Massara is fan van het vermogen van de middenvelder. Hij wordt met name gewaardeerd om zijn tactische vermogen en moet bij Milan een leidersrol gaan spelen. De Ketelaere is van oorsprong een aanvallende middenvelder, maar zou ook op verschillende posities in de aanval uit de voeten kunnen. Dat maakt hem tot een interessante optie in het aanvalsspel van Stefano Pioli. Er zou zelfs al contact zijn geweest tussen beide clubs om de contractsituatie te bespreken.

Het prijskaartje van veertig miljoen euro zou voor Milan geen probleem zijn, daar de club recent is overgenomen door het Amerikaanse RedBird en daarmee een toezegging heeft gekregen van minimaal honderd miljoen euro. "De onderhandelingen zullen worden doorgezet zodra Milan de zaken op orde heeft met RedBird", stelt La Gazzetta dello Sport. "De strategie is er eentje van continuïteit: geen gekke uitgaven maar gerichte investeringen, met de focus op jonge spelers die hun potentieel kunnen waarmaken. Met veertig miljoen hoopt Milan Brugge te overtuigen om hem te verkopen. In zijn hoofd speelt De Ketelaere al voor Milan: hij wil naar een andere competitie om zichzelf uit te dagen."

WK
Milan is erbij gebaat om snel zaken te doen, daar het aanstaande WK de transferwaarde van De Ketelaere flink omhoog kan schroeven. “De Ketelaere zou daar bewonderd kunnen worden door een groot publiek, waardoor er een soort miljoenenveiling op gang kan komen en De Ketelaere verkocht zou kunnen worden aan de hoogste bieder", schrijft het Italiaanse dagblad. De Ketelaere is echter niet verzekerd van een basisplek bij de nationale ploeg. In de huidige interlandperiode kwam hij slechts een kwartier in actie, in de met 6-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Polen. Tegen Oranje bleef hij negentig minuten op de bank. Het duel met Wales moest hij vanwege lichte klachten laten schieten.

Milan ziet in De Ketelaere een echte trequartista, een nummer 10. “De Ketelaere gaat op 10 spelen, ook al zal dat zonder dat rugnummer zijn (de 10 behoort nu toe aan Real Madrid-huurling Brahim Díaz, red.). Hij (De Ketelaere, red.) is een aanvallende middenvelder die voor een kwaliteitsinjectie, meer spelinzicht en beweging kan zorgen. In België speelde hij zowat overal in de aanval, maar trainer Stefano Pioli ziet hem in de rol van spelmaker." Eerder werd al duidelijk dat Milan dicht bij de komst van Noa Lang is. Volgens Italiaanse media is reeds een akkoord bereikt met het management van de aanvaller van Club Brugge, die minimaal 22 miljoen euro moet kosten.


Poll

Doet AC Milan er goed aan om 40 miljoen euro neer te tellen voor Charles De Ketelaere?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

60 reacties (laatste reactie door sirius)

Zou wat zijn als Milan zowel de Ketelaere als Lang haalt bij Brugge voor ~60 miljoen. In dat geval zou Brugge ook echt kunnen groeien naar een volgend niveau.

13 juni 2022 om 09:42

Dat klinkt op papier altijd mooi maar voor clubs als Brugge, Ajax of PSV is het altijd maar de vraag wat je ervoor terughaalt. Dat zijn ook vaak geen spelers die direct een versterking zijn of in ieder geval geen zekerheidjes zijn.

13 juni 2022 om 10:08

Ik zou ze oprecht liever houden, dan zet je pas echt die volgende stap. Brugge is nog steeds niet hersteld van het verlies van centrale verdediger Kossounou vorige zomer (30 miljoen, Leverkusen). Waar zou Ajax staan met frenkie, de ligt en mazraoui er nog bij? Enfin, dat is natuurlijk niet haalbaar en dan moet je maar mikken op de hoofdprijs. Maar we cashen sowieso al in de champions league en zitten er warmpjes bij dus voor het geld moeten we het echt niet doen. De Ketelaere ga je 1 op 1 niet kunnen vervangen.

13 juni 2022 om 11:03

Zou je Lang echt liefst nog een seizoen houden? Nog een jaar bij Club en hij zal nog minder presteren dan het afgelopen jaar en dan zal hij over een jaar nog peanuts waard zijn. Daar zou ik deze zomer absoluut op proberen cashen als ik jullie was.

De Ketelaere zal inderdaad niet zomaar te vervangen zijn aangezien hij er jullie in de moeilijke periodes wel een paar keren heeft door geholpen. Dan moet je vooral hopen dat je met zijn geld op 2 of 3 positie tegelijk sterker kunt worden.

13 juni 2022 om 12:07

Maar dan zit het probleem ergens anders. De Ketelaere is natuurlijk een goede speler, maar je hebt het betreft spelers als Lang en De Ketelaere toch automatisch ook grotendeels over potentie. Er lopen genoeg spelers rond die een prima rendement kunnen halen bij clubs als Brugge, Ajax, PSV e.d. (topclubs in middelgrote competities).

Het is ook weer niet zo dat ze de hele competitie op een hoopje spelen zoals een Ziyech dat bijvoorbeeld deed. Daar komt een Undav toch al wat meer in de buurt, al is 'ie natuurlijk wel ruim 4 jaar ouder en was hij bovendien gehuurd.

Een club als Brugge moet toch wel in staat zijn om aanvallers adequaat te kunnen vervangen. Zeker als ze de competitie nog niet op een hoopje spelen, want 14 doelpunten en een aantal assists is zo indrukwekkend nog niet. Bovendien waren zowel Lang als De Ketelaere in de Champions League min of meer figuranten.

Natuurlijk wel in een poule des doods, maar als ze echt al zo goed waren, kun je je ook daar laten zien. Als je als Belgische topclub echt stappen wilt maken, moet dat niet de maatstaf zijn. Zoals je al aangeeft is het geld er wel.

13 juni 2022 om 12:17

Gaat toch niet alleen over potentie, beiden waren nu al heel bepalend voor Club. Lang speelde in zijn eerste seizoen de Belgische competitie op een hoopje. De Ketelaere was in de twee afgelopen seizoenen over meerdere periodes de beste speler van zijn ploeg. Niet vergeten dat ze allebei meestal ook niet altijd als diepe spits worden gebruikt (De Ketelaere wel voor een bepaalde periode). Als Gent fan vond ik De Ketelaere een gevaarlijkere tegenstander dan Undav, ondanks dat die ook heel goed was.

Ook in de CL was De Ketelaere toch alles behalve gewoon een figurant dit seizoen, hij was met Vanaken waarschijnlijk hun beste speler en in een aantal matchen hebben ze het tegen zo een ploegen heel goed gedaan (gaven het dan wel zelf ook weer weg met een paar rot slechte matchen).

13 juni 2022 om 14:27

Goed punt Buffalo, Lang is nu de uitzondering die de regel bevestigt. Maar 'makkelijke' jongens als Kossounou, Diatta etc had ik liever gehouden dan de zak geld die we voor hen kregen, in ontvangst te nemen. Bedoel het meer algemeen. Lang is zo'n speler die je inderdaad beter verkoopt.

13 juni 2022 om 14:29

"Natuurlijk wel in een poule des doods, maar als ze echt al zo goed waren, kun je je ook daar laten zien. Als je als Belgische topclub echt stappen wilt maken, moet dat niet de maatstaf zijn. Zoals je al aangeeft is het geld er wel."

De Ketelaere heeft marquinhos tot een amateur gedegradeerd.

13 juni 2022 om 10:15

Qua inkomsten zou dat idd een grote klapper zijn. Maar kan Brugge versterkingen halen die van een gelijkwaardig niveau zijn en er ook gelijk staan?

Een 21 jarige speler aantrekken om een leidersrol te vertolken binnen een enorme club als Milan? Daarbij vind ik 40 miljoen persoonlijk enorm veel geld voor hem, maar wel goed dat Brugge zo hoog in de boom gaat zitten!

40 miljoen is een hoop geld voor iemand die het alleen in de Belgische competitie heeft gedaan. eigenlijk moeten clubs als Feyenoord, Psv, Az en Ajax ook gewoon de hoofdprijs vragen voor hun spelers zoals ze bij Benfica en Club Brugge ook doen. Maar voor de rest doet Milan het goed aan als ze de Ketelare aantrekken vind hem wel passen bij Ac Milan.

13 juni 2022 om 09:51

De recordtransfer van zowel PSV als Ajax (gewoon het dubbele ook) ligt gewoon beduidend hoger dan die van Brugge. Nogal vreemd om te stellen dat Nederlandse clubs iets zouden moeten leren van Brugge. Het is eerder andersom, en wat ze in deze dus ook doen.

13 juni 2022 om 09:56

Hij heeft het ook wel in de CL en bij het Belgisch elftal laten zien. Hij is nog maar net 21 en heeft al meer dan 100 wedstrijden in de benen. 40 miljoen is best wel te rechtvaardigen voor 1 van de grootste Belgische talenten van dit moment (misschien wel het grootste talent van Belgie). Daarnaast zitten Ajax en Az al jaren hoog in de boom. Alleen Feyenoord (nog steeds Kuyt qua transferrecord naar Liverpool: 18 miljoen) en PSV (lozano voor 45 miljoen naar Napoli is het huidige transferrecord, daarvoor stond dat op 34 miljoen voor Memphis naar United) kunnen denk ik wel meer uithalen in sommige transfers.

13 juni 2022 om 09:59

Als je de prijzen voor Milik of Lozano ziet doen die dat toch ook al (even) volgens mij. Hoog tijd dat wij ook eens de hoofdprijs vragen, heel mooi dit. Oke voor een Wesley hebben we dit gekregen maar sommige spelers (zoals een diatta) werden echt onder de prijs verkocht. De Ketelaere is een uniek talent, wellicht het grootste sinds de Bruyne, en er staat voornamelijk ook een hele goede kop op en een goede entourage rond. Ik zie hem zich liever fysiek verder ontwikkelen in de bundesliga zoals ook de Bruyne heeft gedaan bij een meer stabiele club dan Milan, maar goed. Vooral de Italiaanse ploegen lijken geïnteresseerd. Ik weet alleen niet of ik er een rasechte nummer 10 in zie, dat heeft hij bij ons nooit echt moeten doen natuurlijk, vond hem vooral floreren als valse spits of tweede spits als een soort Ilicic of Havertz.

13 juni 2022 om 10:37

Milan is de laatste twee en een half jaar erg stabiel, zelfde coach en enige club in Italië die financieel gezonder is geworden (ondanks Covid). Dat De Ketelaere geen 'echte' tien is juist één van de redenen dat Milan geïnteresseerd is, in het systeem van Milan past hij juist goed. Diaz, een echte 10, komt daardoor minder goed uit de verf.

13 juni 2022 om 14:32

Goed, jij zult het beter weten. De Ketelaere grote kracht is inderdaad zijn polyvalentie, hij kan overal uit de voeten en zo'n speler is wel handig om er bij te hebben (blessures, schorsingen..) Ik zou hem liefst nog een jaartje houden, maar hij heeft zijn transfer verdiend. Ben benieuwd wat hij in Italië kan. Toch vind ik Milan niet meteen de meest geschikte club, maar goed, daarin kan ik me natuurlijk dik vergissen. En dat het niet de meest geschikte is betekent niet dat hij het er niet alsnog kan waarmaken. Ik zie hem gewoon eerder ontploffen bij een Atalanta, Leverkusen, misschien zelfs Atletico.

13 juni 2022 om 12:13

Met name Ajax en PSV doen dat al. Die vangen tegenwoordig ook 40 miljoen of meer voor hun sterkhouders. AZ casht ook uitstekend en zeker in acht nemend dat die spelers een enorme gok zijn. De stap van AZ naar het buitenland is logischerwijs veel groter dan als je die stap vanaf Ajax, PSV of Feyenoord zet. Bij Feyenoord is het een beetje afwachten wat voor bedragen ze krijgen. Die zitten er net tussenin en de Conference League heeft de waarde van spelers vast doen stijgen. Het lijkt me duidelijk dat Feyenoord, laat staan AZ niet de bedragen gaan krijgen die Ajax en PSV ontvangen. Maar goed, zoals altijd is het ook maar net wat de gek ervoor geeft. Ik denk dat clubs altijd wel hoog in de boom willen zitten, maar er is ook nog zoiets als de markt en daar moet je als verkopende club ook rekenschap mee houden. Je wilt ook niet dat de spelers een paar jaar later gratis de deur uitlopen.

40 miljoen? Is dat niet een beetje veel van het goede? Misschien dat ik te veel af ga op FM, maar zoveel potentie zie ik echt niet in deze speler.. Zijn plafond zou eerder in Nederland dan in Italië.

13 juni 2022 om 09:46

Als je echt denkt dat zijn plafond eerder in Nederland ligt dan volg je hem gewoon niet denk ik. Of hij nu al 40 miljoen waard is weet ik niet, maar hij kan wel de top halen als hij nog wat stappen zet. Zijn combinatie van techniek, afwerking en intelligentie maken hem toch een bijzonder talent.

13 juni 2022 om 10:34

Hij deed het goed in de potjes die ik van hem gezien heb, maar het verbaast me erg dat Milan deze jongen nu al overneemt. Ik denk dat hij tot in lengte van jaren prachtige dingen zou kunnen doen bij Ajax of PSV, maar bij AC Milan zal hij op den duur op het allerhoogste niveau het verschil moeten maken. Denk je dat hij dat in zich heeft?

13 juni 2022 om 10:57

In de CL was hij in de 4 van de 6 potjes dit seizoen heel goed en draaide hij verdedigers van PSG, City en Leipzig dol. Verbaasd me een beetje dat je die gezien hebt (toen hij nog 20 was) en dan tot de conclusie komt dat de Nederlandse competitie zijn top is... Als je dat echt denkt op basis van die matchen, dan hebben we een heel andere kijk op voetbal en gaan we het niet eens worden

Club heeft voor een groot deel hun laatste 2 titels aan hem te danken, waar in beide seizoenen de ploeg een mindere periode had en hij toen telkens de ploeg op sleeptouw nam (in 20/21 tijdens de POs en in 21/22 in de eerste maanden van Schreuder in januari - maart).

13 juni 2022 om 09:54

Hoeveel potjes heb je al van hem gezien?

13 juni 2022 om 10:32

Als het de gozer is die ik in gedachten heb dan heb ik dit seizoen 6 wedstrijden van hem gezien in de Champions League en 1 in de PO finale. Hij maakt best indruk hoor, maar ik denk dat hij eerder een groot succes zou zijn bij Ajax dan bij Milan.

13 juni 2022 om 10:01

Alsof de serie a zo ongelofelijk hoog niveau is? Beste team van nederland is overigens zeker niet minder dan de kampioen van italie hoor… de ketelaere kan daar makkelijk mee joh. Jerdy schouten en de roon zijn ook meer dan priMa soelers daar.

13 juni 2022 om 10:05

Plafond van nederland? Ja nu toevallig ja, omdat milan kampioen word. Ajax wint namelijk niet van inter.

13 juni 2022 om 11:04

Ajax kan echt prima van inter winnen. Absoluut niet kansloos.

13 juni 2022 om 10:05

Heb hem 1 keer mogen zien tegen St. Gillis. Had wat moeite in de eerste helft, tweede helft duidelijk de meest inzichtvolle, elegante speler op het veld. En dat in een moeilijke, fysieke wedstrijd.

Prachtspeler.

13 juni 2022 om 10:17

Ik denk niet dat hij moeite zal hebben met het niveau in Italië. Qua tempo ligt het allemaal wat lager dan bijvoorbeeld de PL, maar het niveau van de spelers is wat hoger dan in Belgie. Ik denk wel dat het een goed stap is voor hem, al is 40 miljoen best veel. Maar ja, het is tegenwoordig wat de gek ervoor geeft en dat zal alleen maar erger worden vrees ik.

13 juni 2022 om 10:29

Als jongens als Hateboer, Koopmeiners en De Roon het kunnen maken in Italië dan kan De Ketelaere het niveau ook zeker wel aan.

13 juni 2022 om 12:19

Nou ja, afgaan op een computerspel lijkt me sowieso niet verstandig in het beoordelen van een speler. Nu snap ik dat die database niet zomaar even willekeurige cijfertjes zijn en dat daar over na is gedacht, maar zoiets kan in een paar maanden compleet veranderen.

Dit is wel een beetje wat dergelijke spelers tegenwoordig opleveren, maar ik zie zowel Lang als De Ketelaere de echte Europese top niet halen. Ze worden veelal beoordeeld op potentie en hun prestaties in middelgrote competities (die overigens zo indrukwekkend nog niet zijn) en dat is toch altijd weer een hele twijfelachtige graadmeter.

Hun rendement en prestaties in de CL waren namelijk heel erg beperkt. Natuurlijk speel je wel in de slechtste ploeg binnen een poule des doods, maar beide heren hadden slechts een assist in 6 wedstrijden. Dan laat je simpelweg niet zien dat je uitgeleerd bent en toe bent aan een grote club in een top competitie. Hetzelfde was een aantal jaren terug met Bergwijn in de Champions League om vervolgens ook wisselvallig te zijn in de Eredivisie. Dan heb je gewoon nog dingen te leren.

13 juni 2022 om 18:41

@sirius

Ik denk in deze dat het niet om de statistieken gaat vooral gezien Club Brugge een absolute underdog was, maar hoe spelers als Noa Lang en De Kaetelaere dus speelden in die 6 wedstrijden en vooral tegen de 2 sterke broeders uit de poulefase.

Beiden hadden best wat meer assists en doelpunten kunnen hebben met wat geluk. Kijk de wedstrijden er maar op terug.

14 juni 2022 om 11:19

Dat argument kun je natuurlijk bij elke speler gebruiken. Onderaan de streep hebben beide heren slechts een assist in 6 wedstrijden CL. Het zijn beiden goede voetballers, maar soms doet men alsof ze de boel aan gort spelen. Dat is simpelweg (nog) niet het geval.

Iemand die Belgisch voetbal kijkt en me wat meer over deze jongen kan vertellen? Wat voor type speler is het en heeft hij echt de potentie om te groeien tot de absolute wereldtop?

13 juni 2022 om 11:08

N.chelsea

"iemand die Belgisch voetbal kijkt en me wat meer over deze jongen kan vertellen?"

Als het goed is, kijkt nu iedereen het Belgische voetbal in NL. Zelfs 9 jarige kinderen. Laatste 2 seizoenen is het voetbal daar namelijk heet gemaakt.

Waarom ken jij dus deze speler niet?

13 juni 2022 om 11:40

Haha sterk, my bad. Had Noa Spang niet even een seintje kunnen geven dat hij de competitie heet aan het maken was? Klinkt alsof ik echt wat gemist heb..

13 juni 2022 om 14:35

Die jongen kan een half elftal wegpingelen en een steekpaas op maat geven als die goed ontwikkeld.

Maldini kennende zal dit uitkomen op een huur met (verplichte) tot koop van 30 miljoen.

13 juni 2022 om 10:06

Club kennende wordt het dan gewoon geen transfer.

Haha leuk dit. Voor een sterspeler en international in België wordt 40 miljoen gevraagd. Reacties van mensen dat dat teveel geld is, en dat hij dat helemaal niet waard kan zijn. Maar tegelijkertijd in andere topics verkondigen dat Gravenberch en Kökcu 40/50 miljoen moeten opleveren. Sorry hoor maar dan heb je het of niet begrepen, of je ziet alles door een oranje bril.

13 juni 2022 om 10:31

Ik denk dat Gravenberch en De Ketelaere beiden zeker wel 40 miljoen euro waard zijn. Van Kökçü daarentegen ben ik totaal nog niet overtuigd. Maar het is inderdaad wel raar ja dat veel mensen 40 miljoen voor De Ketelaere te veel geld vinden, maar dat bijvoorbeeld voor Gakpo wel een realistisch bedrag vinden.

13 juni 2022 om 11:05

@ Bruine Kevin: Nou , leg mij dan maar eens uit waarom je van Gravenberch wel overtuigd ben en van Kokcu niet? Kokcu speelt al langer op het hoogste niveau, was de beste middenvelder uit zijn lichting bij de jeugd, is A international bij Turkije, heeft afgelopen seizoen meer gescoord dan Gravenberch en stond daarnaast elke wedstrijd in de basis bij Feyenoord, ook Europees gezien en kan qua statistieken veel betere cijfers overleggen afgelopen seizoen. O Ja, ik snap het al….Kokcu speelt natuurlijk niet bij Ajax.

13 juni 2022 om 11:13

Apart dat je gravenberch dan dat wel waard vind en Kokcu "totaal" niet. Kokcu heeft een veel beter seizoen gedraaid dan gravenberch hoor.

13 juni 2022 om 11:38

Klopt, kokcu speelt natuurlijk niet bij ajax. Dat is toch gewoon logisch dat hij dan niet net zo duur is. Zelfde als ik zeg, slaat nergens op dat hij duurder is, alleen omdat hij basis is bij manchester city.. gewoon logisch dus.. plus, gravenberch is voor 24 miljoen oid dergelijks weg dus waar hebben we het over met 40 miljoen? Je contract bepaald ook je waarde, niet alleen iemands mening.

13 juni 2022 om 12:34

Ja en Gravenberch is naar Bayern en Kokcu speelt nog bij Feyenoord. Maar de scouts van Bayern zullen er wel geen verstand van hebben. Gravenberch heeft veel meer eigenschappen die van pas kunnen komen in een topcompetitie. International van Turkije zegt helemaal niks, spelen die niet tegen Luxemburg, Faeröer en Litouwen? Overigens is Gravenberch voor maar 18 miljoen verkocht..Als AC Milan Charles De Ketelaere, Steven Bergwijn, Origi en Renato Sanches weet te halen zie ik ze als serieuze kanshebber om de Titel volgend jaar weer te binnen te halen en in de CL misschien te stunten met een kwart/halve finale. Zou nostalgische vibes geven om Milan in Europa weer te zien schitteren! Toch een club met een mooie historische link met Suriname met Gullit, Rijkaard en Seedorf.

13 juni 2022 om 10:33

Gullit, Seedorf en Rijkaard waren dan ook geen koekenbakkers he. Dat was absolute wereldtop.

13 juni 2022 om 10:58

Dan zijn ze meer dan 100 miljoen kwijt en hebben ze eigenlijk geen enkele echte topspeler binnengehaald. Het zijn goede transfers. Maar nu toch geen transfers waar je als concurrentie echt bevreesd van moet zijn vind ik persoonlijk.

13 juni 2022 om 11:13

De kracht van AC Milan is denk ik ook een elftal te hebben zonder echte topspelers maar meer met talenten als Leao, Sanches, Bergwijn, De Ketalaere, Hernandez, Tomori, Kalulu, Tonali etc. Die eventueel kunnen doorgroeien naar wereldtoppers, aangevuld met ervaren krachten als Ibra, Giroud, Kjaer, Florenzi.

13 juni 2022 om 11:22

Dat is ook mooi natuurlijk. En ik stel ook zeker niet dat het slecht is of iets dergelijks. Wel gewoon niet heel beangstigend voor de concurrentie. En dan in de zin dat je absoluut niet het gevoel krijgt dat ze weg lopen van de rest met zulke transfers.

13 juni 2022 om 11:15

De ketelaere is redelijke speler. Bergwijn is wel goed, maar het is maar alleen als hij de vrijheid krijgt zoals bij oranje. Origi is een matige speler, dan kan je gewoon giroud houden, die is niets minder, zelfs beter denk ik en Renato Sanches? Speelt die überhaupt nog?

13 juni 2022 om 11:22

Bergwijn kan gebruikt worden voor diepgang aan de rechterkant. Denk dat hij een sensatie kan worden in de serie A. Origi is een meer dan prima reservespeler om in te brengen en Renato Sanches doet het heel goed in de Ligue 1 bij Lille en staat op het punt om een 4 jarig contract te tekenen bij AC Milan als opvolger van Kessie, die naar Barcelona is vertrokken.

13 juni 2022 om 13:01

Allemaal net niet spelers.. Je wordt sterker in de breedte maar zijn allemaal geen toppers.

40 miljoen? Dan is Kokcu ook minimaal 40.. Ik vind Kokcu dan eigenlijk zelfs beter. Vind dit niet een hele speciale speler. Is natuurlijk wel erg jong.

13 juni 2022 om 11:24

Waarom zou Kokcu meer waard zijn? Minder aanvallend, dus vaak wat minder waard. Ongeveer evenveel ervaring in een matige competitie, maar Kokcu bij een team dat niet voor de titel speelt en De ketelaere wel, geen CL-ervaring en interlandervaring bij een veel minder nationaal elftal.

13 juni 2022 om 11:40

Denk dat De Ketaelare uiteindelijk rond de 30 miljoen waard is en Kokcu misschien 20 miljoen. Tussen Feyenoord-Brugge en Turkije-Belgie zit inderdaad nog een verschil, maar ook weer niet zo een groot verschil dat Kokcu de helft van Ketalaere waard is.

13 juni 2022 om 13:04

Kokcu? Charles de Keatelare is een veel groter talent.. heeft 18 goals gescoord dit seizoen (+ 10 assists), kampioen geworden, heeft CL ervaring en is international van België.. speelt daarnaast bij een betere club dan Kokcu.. 40 mil is misschien wat veel maar spelers als Antony moeten volgens veel mensen hier 70 miljoen opbrengen.. Kijken wij niet teveel neer op spelers in de Belgische competitie?

13 juni 2022 om 13:20

Leuk die goals en assists, maar Kokcu is omgeturnd van nummer 10 naar een box to box middenvelder.. Brugge een veel betere club dan Feyenoord? Dat valt ook nog te betwijfelen..En Anthony speelt bij Ajax, oftwel dan betaal je gewoon Ajax tax. Nou, ik heb eerder het gevoel dat België graag hun spelers groter maakt dan ze zijn, omdat ze een periode hebben gehad waarin ze veel topspelers hadden, maar die tijd is geweest.

13 juni 2022 om 14:37

Als nummer 10 had Kokcu die stats ook niet. Daarnaast schrijf je zelf het woordje “veel” erbij waarbij ik het had over “beter”. En ja een ploeg die al een paar jaar CL speelt schat ik hoger in dan Feyenoord. “Ajax tax” op basis van wat? Zoveel Ajax spelers zijn er niet geslaagd in de top laatste jaren en de prestaties Europees op 18/19 na zijn echt niet zo indrukwekkend als iedereen doet voorkomen. Vorig jaar tegen geen een topper gespeeld waarbij ik Besiktas en Sporting niet eens bij de subtop vind horen. Rangers speelde Dortmund ook volledig wel en voor de rest zijn ze uitgeschakeld door Benfica, Roma, Getafe, Valencia en Spurs. Die Ajax taks was terecht na 18/19 maar nu is dat echt een stuk minder..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AC Milan

1692 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
G. MurelliUnknown
S. PioliUnknown
L. NavaKeeper
Voor de complete selectie: Clubpagina AC Milan.

0 fans
Middenvelder, 21 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Club Brugge 0 0 0 0
2021/2022 Club Brugge 39 14 4 0
2020/2021 Club Brugge 38 4 0 0
2019/2020 Club Brugge 13 1 0 0
Laatste voetbalnieuws

Ekkelenkamp draait 180 graden en zegt Club Brugge toch last minute af

Jurgen Ekkelenkamp gaat zijn carrière toch vervolgen bij Royal Antwerp. Dat meldt Het Nieuwsblad. Belgische media verzekerden donderdagochtend nog dat de middenvelder van Hertha BSC zijn keuze had laten vallen...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren