Zinédine Zidane weet niets van PSG: ‘De geruchten zijn ongefundeerd’

Vrijdag, 10 juni 2022 om 14:40Wessel Antes • Laatste update: 16:00

Zinédine Zidane ontkent aan de slag te gaan bij Paris Saint-Germain, zoals zeer verrassend werd gemeld door de Franse kanalen RMC Sport en Europe1. PSG zou op het punt staan om afscheid te nemen van Mauricio Pochettino en met Zidane zijn droomkandidaat binnenhalen. "Al deze geruchten over een akkoord met PSG zijn ongefundeerd", aldus Alain Migliaccio, de zaakwaarnemer van Zidane, tegenover L'Équipe.

"Zowel Zinédine als ik zijn niet direct benaderd door de eigenaar van de club", vervolgt Migliaccio. "Ik ben de enige die namens Zidane mag spreken." Zidane zou volgens de doorgaans goed geïnformeerde bronnen onderweg zijn naar Qatar om de deal af te ronden, maar daar blijkt dus niets van waar. Na zijn afscheid als trainer van Real Madrid in 2021 werd Zidane al benaderd door PSG. Toen wees hij de club af om te wachten op de functie als bondscoach van Frankrijk, een functie die mogelijk na het WK in Qatar vrijkomt.

PSG wil al langere tijd een vroegtijdig einde aan het tijdperk van Pochettino als trainer van de Franse topclub. De Argentijn stapte in januari 2021 in en slaagde er niet in de in Parijs zo gewenste Champions League binnen te slepen. Dit jaar ging het op dramatische wijze mis tegen Real Madrid in de kwartfinale. Een 2-0 voorsprong over twee wedstrijden werd met nog maar een half uur te spelen weggepoetst door een hattrick van Karim Benzema.

In het technische beleid waait er alvast een nieuwe wind in Parijs: PSG bevestigt dat Luís Campos is aangesteld als technisch adviseur. De 57-jarige Portugees volgt Leonardo op. Leonardo wordt met zijn voormalige rol als technisch directeur verantwoordelijk gehouden voor het falen van de grootmacht in Europa.


Poll

Gaat Zidane PSG aan de CL-winst helpen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

198 reacties (laatste reactie door blink182)

Mbappe misschien toch niet alleen gebleven voor het geld…

10 juni 2022 om 14:05

Als mbappe niet naar Zidane komt, dan gaat de zinedine naar de kylian

10 juni 2022 om 14:24

Grote kans dat psg dit gebruikt heeft in de onderhandelingen ja en daarom mbappe toch voor psg gekozen heeft.

10 juni 2022 om 14:28

Dit is een goudencombo! Zidane heeft gezag kan Neymar vertellen wat die moet doen en dan moet die het maar aannemen.. Mbappe kijkt er tegen op en iedereen loopt harder voor Zidane CL winst komt dichterbij

10 juni 2022 om 14:39

Precies en iemand waar zelfs messi naar opkijkt,messi heeft 1x om een shirt gevraagd in zijn carriere en dat was van Zidane,ik vind het altijd mooi als hele grote spelers trainer worden,want dan hebben zelfs grote spelers iemand die ze als gelijk zien,je zag dat ronaldo ook altijd veel respect voor zidane had...

10 juni 2022 om 16:27

Mbappe had bij beide clubs een absoluut godsvermogen verdiend, het lijkt me duidelijk dat zijn keus voornamelijk was tussen een buitenlands avontuur versus in je eigen stad blijven.

Is dit echt super verrassend ?
Geruchten gingen al een tijdje toch.. lijkt mij de ideale man ook voor dit “project”

10 juni 2022 om 16:28

Ik had begrepen dat Zidane eerder het stokje van Deschamps ging overnemen na het WK? Maar als dat niet door gaat, dan is PSG inderdaad wel de logische keuze - beste club die hij in Frankrijk kan krijgen, plus dat PSG wanhopig op zoek is naar een trainer die eindelijk de CL voor ze kan winnen.

Met Zidane aan het roer en een Messi/mbappe in vorm kan het wel een heel leuk seizoen worden voor PSG.

10 juni 2022 om 14:19

Leuk die titel binnen halen maar dat is geen uitdaging meer. In de CL is meer nodig dan een paar ego sterren voor in die de rest in de steek laten.

10 juni 2022 om 14:23

Een goede trainer die met ego's om kan gaan inderdaad, misschien Zidane?

10 juni 2022 om 16:01

Boeiend voor City, Bayern en jarenlang Juve was dat ook geen uitdaging. Alle Europese topcompetities er maar mee kappen?

10 juni 2022 om 16:30

De reden dat PSG werd uitgeschakeld in de CL was niet door de ego's van de sterren, maar een bizarre blunder van Donnarumma. Ik bedoel, je kan het nooit weten, maar ik denk dat het toch wel aannemelijk is dat zonder die rare uitschakeling, PSG de sterkste kandidaat was voor de CL winst.

Als iemand een team kan maken van vedettes is zizou het wel. Ik zie hem wel de champions league winnen met psg, indien zij nog 1 a 2 versterkingen halen voor het middenveld. Ik ben benieuwd..

Zo dat zou wat zijn zeg, messi ramos navas en zidane. Mbappe zou komen en zidane zou nooit naar psg gaan. Lijkt toch allemaal te gaan gebeuren. Wie had dat gedacht, ben benieuwd!

10 juni 2022 om 16:54

Nou nee lijkt niet te gebeuren Zidane’s management zegt toch van niets af te weten alleen maar roddel verhalen daar aan parijse kant had ook niets anders verwacht

10 juni 2022 om 17:35

Psg he, verpest het hele voetbal, staan er boven. Legacy en club status van legends is niets meer waar zo met hen. Money talks en zelfs presidenten worden gebruikt om hun doelen te behalen. Lachwekkend en nog niet eens over hun financiele doping gesproken. Mensen kunnen er van genieten dat barca en real tikken krijgt maar men zou zich eerder zorgen moeten maken. Hoe kan een club dat net komt kijken met oliegeld meteen de grootste clubs onder zich houden. Maar dat boeit men weinig blijkbaar.

Krijgt PSG zowaar een trainer die misschien wat goodwill kan kweken in Europa.

10 juni 2022 om 14:17

Dat zullen ze nooit gaan krijgen.

10 juni 2022 om 14:28

Die goodwill hebben ze al lang, niet iedereen in de wereld houd van dezelfde clubs. Heeft gewoon met jaloezie te maken, vroeger moest PSG spelers als Weah, Ronaldinho etc. verkopen aan de “grote” clubs, nu is het andersom en vinden de clubs het ineens niet meer normaal.

10 juni 2022 om 14:28

Heb je een handdoek nodig, man man man wat een gejank van jou.

10 juni 2022 om 14:36

Waarom niet? City is nog veel schandaliger bezig qua uitgaven dan PSG en die hebben ook bij veel mensen goodwill door de aanwezigheid van hun held Guardiola

10 juni 2022 om 14:53

@ramondiaz

Daarbij zijn bijna alle spelers die PSG heeft of jong aangekocht, transfervrij verkregen of jeugd.

De enige spelers waar echt enorme bedragen zijn gelegd zijn Neymar en Mbappe en elke club die dergelijke bedragen kan neerleggen zou dat dus doen.

Ik snap dus ook de antipathie nooit. City is velen malen erger maar raar genoeg staan zij altijd buiten schot omdat Guardiola daar de trainer is.

10 juni 2022 om 14:54

Japie

Maar City had vorig seizoen niet meer dan 700 miljoen verlies gedraaid.

10 juni 2022 om 15:04

@Krillin Dat wel, maar dat is ook omdat die sjeik achter de schermen waarschijnlijk een hoop bij springt. Die van PSG heeft misschien wat meer zijn hand op de knip of hij wordt beter in de gaten gehouden

Eindelijk eens een winnaar aan het roer bij PSG. Dubbel gevoel. Als hij een aanval met Neymar-Mbappe-Messi aan de praat krijgt kunnen we magische voetbalmomenten beleven. Langs de andere kant hoop ik gwn dat PSG er gewoon weer in de kwartfinale uitgaat.

10 juni 2022 om 14:19

Wat is de reden dat je hoopt dat PSG gewoon in de kwartfinale van de CL eruit vliegt?
Is het iets persoonlijks of zit er meer achter?

Ik ben oprecht benieuwd...

10 juni 2022 om 14:36

Hij heeft het niet op clubs die door oliegeld naar de top gekatapulteerd zijn…exact zoals Chelsea dus😂

10 juni 2022 om 14:38

Een club die in een paar jaar Messi, Mbappe en Neymar koopt, puur op kwaliteit misschien wel 3 van de 4 beste spelers ter wereld, gun je het toch gewoon niet om de Champions League te winnen. Dat is gewoon een club die Fifa Carriere speelt en alle beste spelers ter wereld opkoopt. Dan hoeven we toch allemaal niet meer te kijken want zijn het toch diegene met het meeste geld die winnen. Natuurlijk hoop ik dat ze er direct worden uitgeflikkerd en dat het spelletje voetbal overwint!

10 juni 2022 om 14:38

Vast wel weer iets met geld, het voetbal kapot maken en zulke onzin.

10 juni 2022 om 14:42

Ik weet niet of het persoonlijk is voor hem, maar voor mij als die hard madrid fan hoop ik dat ze er al in de groep uit zitten. Psg is vanaf deze zomer OFFICIEEL real madrids Europese rivaal. Niet op sportief gebied natuurlijk, daar is madrid veels te groot voor. Maar er is echt haat tussen de 2 clubs. Maar echt HAAT

10 juni 2022 om 14:43

Dat is inderdaad direct waar ik ook aan dacht, maar ik wil netjes blijven en stelde hem daarom de vragen.

Maar eens; Chelsea gaf ook afgelopen 5 jaar meer dan 1,3 miljard uit aan spelers en had in de persoon Abramovitsj ook een grote olie boor.

10 juni 2022 om 14:58

@chelsea

Thanks voor je reactie en uitleg. In zijn algemeenheid ben ik het met je eens dat bepaalde clubs (kapitaalkrachtig) het voetbal kapotmaken. Echter is dit niet alleen PSG. Dat deed/doet jouw club Chelsea ook.

In 5 jaar tijd ruim 1,3 miljard euro uitgeven aan spelers, vind ik bizar veel. Vorige zomer Lukaku gekocht voor 113 miljoen en nu moet hij weer weg. Dat is geen gezond beleid als je het mij vraagt.

En elke club ter wereld zou graag een Messi, Neymar en Mbappe willen hebben. Messi is transfervrij gekomen en Mbappe koos ervoor om te verlengen in de wetenschap dat hij waarschijnlijk wist dat Zidane zou komen.

10 juni 2022 om 16:03

Hoe kom je aan 1,3 miljard? Dat zou betekenen dat de club per seizoen 325 miljoen aan spelers uitgaf.

10 juni 2022 om 16:28

Ik zag laatst een lijst met uitgaven voorbijkomen van grote Engelse clubs. Op dat lijstje stonden oa Chelsea, United, City met ieder ruim een miljard de laatste jaren.

Ik keek net of transfermarkt en kom tot ruim 1,1 miljard euro bij transferuitgaven de laatste jaren.

Punt wat ik wil maken is dat Chelsea ook behoort tot clubs die ontzettend veel uitgeven aan spelers.

Eerlijk is eerlijk, ik zou liegen als ik zeg dat ik dit niet jammer zou vinden, maar ik vind het wel mooi voor hem dat hij misschien eindelijk het respect kan krijgen dat hij verdient. Want dat krijgt hij heel weinig merk ik.

10 juni 2022 om 14:06

Waaraan merk je dat?

10 juni 2022 om 14:09

Bedoel trouwens respect als trainer. Reacties op forums als deze, of reacties van analisten. Die doen alsof die threepeat van 2016-2018 alleen aan Ronaldo lag, terwijl Zidane's tactische flexibiliteit en omgang met het team de sleutel was tot succes.

10 juni 2022 om 14:14

Niet alleen aan Ronaldo maar wat mij betreft wel voor het grootste gedeelte. Ongekende individuele prestaties buigen naar tactische flexibiliteit is best lachwekkend, ongetwijfeld is hij wel een hele goede peoplemanager waar spelers voor door het vuur willen gaan. Maar wat mij betreft is hij op geen enkel moment tactisch geniaal geweest met bvb een goede omzetting in een wedstrijd. Jij bent echter supporter van Real die meer wedstrijden heeft gezien dus ik volg jou in deze.

10 juni 2022 om 14:21

Alle ballen op Ronaldo was een uitstekende tactiek inderdaad.

10 juni 2022 om 14:39

Consy, Zidane was geen trainer met een handtekening, maar vooral zijn tactische omzettingen in een wedstrijd vond ik echt mooi om te zien. Al hoefde hij dat vaak niet te doen, Madrid had wedstrijden vaak vanaf het begin onder controle destijds (i.t.t. tot nu). Nadat Ronaldo wegging was ik nog meer onder de indruk van Zidane. Neem bijvoorbeeld de wedstrijd Juve 0-3 Madrid. Isco speelde dan aan de linkerkant met Marcelo en Benzema, hij overbelastte die linkerkant als het ware, waardoor Madrid altijd controle had. Met Kroos er nog bij konden ze ook makkelijk openen naar de rechterkant. Juve had geen goede rechtsback (De Sciglio geloof ik) en Zizou maakte daar optimaal gebruik van. Verloor ook zelden een topwedstrijd. Had ook geen vaste formatie, maar speelde in verschillende formaties, 4-3-3, 4-2-3-1, 4-4-2 of 4-3-1-2. Bij absentie van Casemiro switchte hij altijd naar een 4-4-2, wat op het veld eigenlijk een 5-2-3 is (vazquez speelde altijd als RM, maar zakte in). Dit deed hij om verdedigende stabiliteit te houden en toch waren ze aanvallend op de counter erg gevaarlijk (zie de goal die Asensio maakte tegen Bayern uit). Tactisch briljant, als je er meer in geïnteresseerd bent zou ik eventueel op Youtube wat tactische analyses van het spel van Zidane bekijken. Dit gaat dan per wedstrijd.

10 juni 2022 om 14:43

Bedankt voor je Youtube tip. Ik ga er eens wat dieper induiken madridista, ik heb een ander beeld opgebouwd van de beste man. Dat beeld zou zomaar eens fout kunnen zijn

10 juni 2022 om 14:45

Mooi!

Daarom hoop ik ook dat mensen nu een ander beeld van hem krijgen nu hij bij PSG zit. Zidane is een typische topclub trainer, dat ben ik wel met je eens. Zijn tactieken tot nu toe zijn ook deels gebaseerd op de kwaliteiten van bepaalde spelers. Zo'n Kroos of Benzema maakt het natuurlijk makkelijker voor je als trainer. Maar hij weet telkens zijn speelstijl perfect aan te passen op de selectie! Ik weet zeker dat hij bij PSG gaat slagen!

Ik raad je aan: Zidane's overlooked tactical masterclass vs Juventus van de Tactics Hub.

10 juni 2022 om 14:46

Over YouTube en Zidane gesproken. Frankrijk - Brazilië, WK 2006. Staat in zijn geheel via FIFA tv erop. Voor een ieder die Zidane nooit live heeft zien voetballen, ga kijken naar die masterclass tegenover een Brazilië met namen om je vingers bij af te likken.

10 juni 2022 om 14:56

@madridista Oh maar als het gaat om topclub trainers dan denk ik dat vrijwel elke trainer in de top daartoe gerekend kan worden hoor. Ancelotti maakte van Everton ook geen topteam, Mourinho verloor ook veel van zijn "magic" met mindere selecties. Guardiola en Klopp zullen ook met mindere selecties een stuk minder presteren. Veel van de mannen (Guardiola zeker) hebben geluk gehad met hun loopbaan en de spelers waarmee ze hebben kunnen werken. Guardiola heeft bvb zelfs achteraf gewoon gefaald bij Bayern door geen CL te winnen.

10 juni 2022 om 14:11

Heel weinig? Ik ken echt werkelijk niemand die geen respect heeft voor Zinedine Zidane eerlijk gezegd. Is een van de beste middenvelders aller tijden en een van de meest succesvolle clubcoaches ooit. Logisch dat hij door zo goed als elke voetballiefhebber ter wereld gerespecteerd wordt.

10 juni 2022 om 14:14

Ik denk dat hij het respect voor Zidane als trainer bedoelt. Veel mensen denken nog steeds dat Zidane een passagier was die naar winsten werd gebracht door de spelers, ondanks het feit dat hij enorm flexibel was qua tacktiek!

10 juni 2022 om 14:22

Alle ballen op Ronnie. Dat was de tactiek toch?

10 juni 2022 om 14:29

Sanderk91, lees maar hierboven. Lachwekkend dit.

10 juni 2022 om 14:37

Hahah ja zulke kleuters als Nec_shady neem ik niet eens serieus. Dan krijgt niemand in de wereld meer respect. Want of je het nou over Zidane, Messi, Ancelotti, Ronaldo, Van Gaal of Maradonna hebt, er zijn altijd wel wat gekkies die met zulk soort one-liners komen aankakken. Of die prestaties gaan bagatelliseren om anderen op te hemelen, etc.

Maar goed, iedereen die een echte liefhebber is van de sport ziet gewoon dat Zidane (ook als trainer) tot de besten behoort. Kijk alleen al naar het rijtje coaches wat uberhaupt 3 of meer Europese finales heeft gewonnen, laat staan drie Champions Leagues. Dat zegt al voldoende lijkt me

10 juni 2022 om 14:54

Klopt NEC_Shady! Je hebt gelijk! Ben trots op je mien jong!

10 juni 2022 om 17:50

@sanderk: Zidane als trainer werd hier letterlijk bij elk artikel waarin hij voorkwam finaal afgemaakt. Iedereen m.u.v. Madridistas riep dat hij er tactisch niets van bakte. Nagenoeg alle Barcelona fans, heel veel Ajax fans, ook mensen als nederland79, consy, Thomas Dekker, shevan7 en nog veel meer waren die mening toegedaan hoor. De naam van Zidane werd nog niet genoemd of er stonden alweer tientallen reacties die hem op tactisch gebied torpedeerden. En een duimpjes dat ze kregen, ongekend gewoon. Wel een bewijs dat ze zelf niks van tactiek begrepen, want daar was Zizou juist sterk in. Hij is niet iemand die bekend staat om het beter maken van jonge voetballers, maar doorgewinterde vedettes aten uit zijn hand en daarnaast was/is het gewoon een meester-tacticus, die de tegenstander uitstekend op hun zwakheden kon bespelen en bestrijden.

Haha. Afgelopen week was er hier nog iemand met een heiligverklaring die Koning Zidane nooit daar zag tekenen. En zie. 😂😂

10 juni 2022 om 14:08

Hilarisch gewoon. Het grappigste van dat allemaal is dan nog dat dat dezelfde types waren die volledig zeker waren dat Mbappé naar real ging gaan.

10 juni 2022 om 14:14

Precies dat dus, ze weten niks.

10 juni 2022 om 15:10

Ontkracht door de adviseur van Zidane, gelukkig zeg

10 juni 2022 om 17:14

Zeker hilarisch ja haha, ze ontkennen het gewoon dik! Psg heeft geen grijntje respect meer voor het voetbal. Ze gebruiken zelfs de president om hun zin door te drukken, hun doel onder enorme druk te zetten en over te halen. Middels nep berichten diegene testen. Waar gaat het over?

En het zou pijnlijk zijn, pijnlijker dan mbappes verlenging zelfs maar kan het niet geloven dat een jongen van Marseille die daar zaakjes heeft en de legend van Madrid daar 'nu' naar toe gaat. Maar goed het wordt dus keihard ontkent!

10 juni 2022 om 14:12

Was dit toevallig ene Aqua1?

10 juni 2022 om 14:29

Die sosuh ken er anders ook wat van, die heeft echt vrijwel nooit gelijk met dit soort dingen.

10 juni 2022 om 14:25

Omdat hij dat niet kon maken tegen over ons fans en Rela Madrid, wat doet hij echt vreselijk ben er echt kapot van...

10 juni 2022 om 14:31

@aqua1
Maak je niet druk, Real is een mooie club en PSG ook, in de voetballerij. Kan zomaar zijn dat een Zidane over een aantal jaren weer trainer is van Real en een Vinicius speler van PSG is zo gaat dat nu eenmaal.

10 juni 2022 om 14:35

Ik vind het sneu voor je aqua. Hopelijk gun je het mij en mijn PSG wel dat Zidane komt.

10 juni 2022 om 15:38

Ik weet niet van een heiligverklaring, alleen als je afging op de woorden van Zidane zelf dan wil hij graag bondscoach worden en aangezien Deschamps na het WK afzwaait en die ook heeft gezegd dat hij vindt dat Zidane bondscoach moet worden, daarom hebben mensen, waaronder ik, gezegd dat het niet waarschijnlijk is dat Zidane naar Parijs gaat. Bovendien heeft hij al geruime tijd geleden een paar keer in interviews gezegd dat hij een Marseillaan is. Dat heeft hij meermaals benadrukt. Maar goed, jij hebt een heiligverklaring gelezen ergens, wat een sensatiemakerij was dat zeg! Zijn adviseur spreekt nu ook de geruchten tegen overigens. Frappant, nietwaar?

Heerlijk Zizou. Beetje op de training balletjes tussen de benen van Neymar en Mbappe door tikken

Het gekke is dat dit volgens mij ook een van de wensen was van Mbappe, die wilde graag Pochettino weg hebben en Zidanne ervoor inplaats.

10 juni 2022 om 14:04

Mooi ook hoe iedereen op vz altijd op de hoogte is van de exacte details in zulke zaken 😂

10 juni 2022 om 14:12

Volgens mij stond hier ook nog een artikel over op VZ en dat Mbappe dit ook heeft ontkent, blijkt het nog uit te komen ook..

10 juni 2022 om 14:16

Ik kan je garanderen dat ik zelfs voor dat artikel van over Mbappe Zidane aan PSG ging linken. Je mag t nazoeken. Dus mss bepaal ik wel wie PSG aanstelt?

They made him an offer he couldn't refuse.

Goede keuze, na mourinho is Zidane de beste garantie voor CL winst.

Dit doet wel even pijn zeg. Zidane straks bij PSG moeten zien. Die krijgt vast een enorm aanbod weer van PSG. Tja niet te weigeren dus zelfs voor iemand die Marseille in zijn hart heeft. Maar ja die Mbappã£â© saga zit nog iets te vers in mijn geheugen vandaar.

10 juni 2022 om 14:09

Waarom doet dat pijn? Hij gaat naar een club in Frankrijk. Het is niet dat hij naar Atletico of Barca gaat.

10 juni 2022 om 14:12

Tja die Mbappã£â© saga is nog wel een beetje bij mij aan het hangen vandaar. En dan ook nog Zidane erbij terwijl die eigenlijk nooit wilde door zijn liefde naar Marseille. Maar goed dat is hoe ik erbij voel. Hoeft niet te gelden voor alle Madridistas.

10 juni 2022 om 14:15

Dus Zidane moet voor jou maar heel zijn carrière bij subtoppers gaan werken? Want ja bij een topclub werken is voor een concurrent in de CL werken. Vind ik maar een vreemde opmerking. En je kan PSG toch onmogelijk iets kwalijk nemen omtrent de Mbappé saga? Ze willen hun beste speler behouden. Nou wat erg. Edit: of ik ben gek aan het worden of je hebt je reactie aangepast, alleszins is het eerste deel van de reactie nu nogal nutteloos.

10 juni 2022 om 14:17

Had liever een andere topclub dan PSG persoonlijk. Maar goed nogmaals dit is hoe ik erbij voel.

10 juni 2022 om 14:43

Inderdaad lierse, psg wordt het kwalijk genomen dat ze hun beste speler willen behouden en de beste coach willen aanstellen. En andersom dat zidane bij een van de meest potentiële topclubs gaat werken. Lachwekkend.

10 juni 2022 om 15:38

@lierse1997, paar jaar Frankrijk mag ook Betere selectie dan menig topclub.

Just kidding, helemaal met je eens, Zidane is vrij om te gaan waar hij wil maar Frankrijk met Zidane lijkt me echt dik.

10 juni 2022 om 14:10

Na de mokerslag van Mbappe waar we nog net zijn bijgekomen krijgen we nog een dolk in onze rug, zo pijnlijk allemaal. Geld dan gooit principes wel overboord, terwijl Zidane zogenaamd man van eer en principes was zie kopstoot tegen Mattereazzi..

10 juni 2022 om 14:15

De Jezus van Nazareth van het maagdelijk wit wordt nu weer weggezet als de speler die een kopstoot gaf in de WK finale van 2006(!). Het kan snel gaan bij meneer Aqua.

10 juni 2022 om 14:17

Dolk in onze rug? Overdrijf lekker. Alsof hij bij Barcelona tekent?

PSG speelt in een andere land en is totaal onze rivaal niet. Lekker boeiend dat PSG alles uit de kast haalde om hun ster in Parijs te houden, is dat zo zuur gebleken? Uiteindelijk koos Mbappé er zelf voor hé.

Zidane doet hier niks mis mee. Totaal niet, hij is vrij om te tekenen voor wie hij wilt.

Trouwens, was Real Madrid niet vies dan? Om Pintus terug te halen nadat Zidane hem had ontslagen omdat Pintus niet trouw bleef aan het staff van Zidane? Het moet van beide kanten komen he.

Zizou komt ooit nog terug naar Real.

10 juni 2022 om 14:18

Je begint wel erg vermoeiend te worden.

10 juni 2022 om 14:18

Jezus mina zeg, hij gaat werken bij een van de grootste clubs ter wereld, bij (momenteel) de beste club in zijn eigen vaderland. Waarom is dat een dolk in de rug? Had Zidane nooit meer een andere club mogen trainen, of? Hoezo zou het -afgezien van de ongetwijfeld riante financiele beloning (die hij bij elke topclub zou krijgen)- tegen zijn principes zijn om zo'n project aan te gaan met Paris Saint-Germain? Hij kan zijn naam alleen maar met nog dikkere letters in de wereldse voetbalgeschiedenis graveren als hij -na de drie back-to-back CL titels met Real Madrid- ook nog een eerste CL in de clubgeschiedenis van PSG weet te winnen.

10 juni 2022 om 15:28

Dit soort reacties worden alleen toch maar mooier als het dan uiteindelijk mogelijk niet eens waar is.

10 juni 2022 om 15:40

Klopt Lierse, wel fijn voor Zidane want dan is hij opeens weer Jezus van Nazareth.

10 juni 2022 om 15:49

Gelukkig klopt er niets van en blijft hij een held en een man van zijn principes..

Nu al benieuwd naar de uitwedstrijd van Psg tegen Marseille haha Zidane zal vast een warm welkom krijgen

Zizou, waarom doe je dit nou. PSG haalt in ieder geval een winnaar in huis. Maarja, PSG is achter de bal nog steeds dramatisch. Zonder echte verdedigende versterking gaan ze de CL echt niet winnen. Aanval is goud, middenveld kan wel wat, maar verdedigend zullen ze ook komend seizoen veel goals tegen krijgen in de CL

10 juni 2022 om 16:25

Ze hebben Marquinhos, Kimpembe, Ramos en Hakimi als verdedigers, plus Donnarumma en Keylor Navas als keepers, laten we wel zijn, dat is een betere achterhoede dan waar Real, Liverpool, Chelsea en Bayern de afgelopen vier jaar de CL mee wonnen.

Misschien dat er een clausule komt dat hij weg kan bij PSG als hij bondscoach kan worden. Hoe dan ook, een droomkandidaat natuurlijk. Ook heel benieuwd hoe hij het daar zou gaan doen.

Ook dit als Real fans van het maagdelijk wit hebben dit nooit zien aankomen weer een harde klap in onze gezicht van de Real fans.

10 juni 2022 om 14:08

Waarom een klap in het gezicht? Ik vind dit persoonlijk ook jammer, maar ik gun Zidane desondanks het allerbeste man. Wat heeft hij toch veel gedaan voor Real Madrid. En we gaan hem weer eindelijk aan het werk zien, heb hem gemist hoor.

10 juni 2022 om 14:12

Als je een Real fan bent voel je de pijn en is dit een steek in onze gezicht, simpel...

10 juni 2022 om 14:15

Maar je snapt wel waarom mede Madridista dit niet leuk vinden toch? Ja, het voelt als een klap in het gezicht. Maar niet omdat hij een andere club gaat coachen, want ik gun het hem wel. Maar juist omdat hij PSG gaat coachen. PSG he, geen Juve, geen Utd, Chelsea, Arsenal, Liverpool, City of zelfs Atletico Madrid, maar PSG. Niet zo lang gelden kreeg je te maken met Mbappe en ja, het wondje is nog vers en dan komt deze klap veelte vroeg.

10 juni 2022 om 14:19

Wat Blink182 zegt is precies wat ik momenteel voel. Hoeft niet te gelden voor alle fans maar ik snap wel waarom er ook een paar zo denken.

10 juni 2022 om 14:19

Jezus zeg, ik krijg steeds meer het gevoel dat alle ''madridista'' alleen maar aan het trollen zijn. Wat een gejank om niks zeg.

10 juni 2022 om 14:22

Maar jullie koesteren dus serieus slechte gevoelens ten opzichte van een club omdat die er alles aan doet zijn beste speler te behouden?

10 juni 2022 om 14:23

Ze hebben net de CL voor de 14e keer gewonnen, en dan nog reageren velen zo klein. Het is echt onwerkelijk wat je hier soms leest.

10 juni 2022 om 14:43

Dat begrijp ik hoor, maar PSG is toch geen rivaal of iets? Laat hem lekker gaan als ie dat wil. Later lekker terugkomen naar Madrid, dat moet nog gebeuren ! In ieder geval heb ik door zo'n trainer met klasse veel minder afkeer naar PSG.

10 juni 2022 om 15:04

@consy, Mag je toch gewoon vinden. Veel mensen hebben een afkeer naar een club en dat is wat jezelf mag vinden. Als sommige dit vinden met PSG kan dat toch gewoon. Jij hebt volgens mij ook gewoon een afkeer naar Real en dat is wat je zelf vindt. En dat mag natuurlijk gewoon.

10 juni 2022 om 15:06

"jezus zeg, ik krijg steeds meer het gevoel dat alle ''madridista'' alleen maar aan het trollen zijn. Wat een gejank om niks zeg".

Ja het is moeilijk uit te leggen wat het is of hoe het voelt om een Madridista te zijn.
Alleen WIJ weten het.

10 juni 2022 om 15:10

Hahaha, wat gedramatiseerd allemaal.. Ik weet ook hoe het is om voor een club te zijn, dat heeft niks met ''madridista'' zijn te maken.

10 juni 2022 om 15:26

Je bent gewoon voor een voetbalclubje, zoals de meesten hier. Met je "alleen wij weten het hoe het is om Madridista te zijn" hahahah, wat een giller.

10 juni 2022 om 15:46

Ik heb ook geen idee wat het is om fan te zijn van Juve, en zij weten ook niet wat het is om fan van Real te zijn.

Maar ach dude @consy, jij weet niet eens welke club je support. Of het Zwolle, Bayern of Arsenal is. Dus kom niet met je "je bent gewoon voor een voetbalclubje, zoals de meesten hier". Want jij weet niet wat het betekent.

10 juni 2022 om 17:07

Gaan we dat krijgen. Als het erg is dat je sympathie voelt voor meerdere clubs. Knap hoor dat de enige club waar jij voor supportert net de meest succesvolle aller tijden is.

10 juni 2022 om 17:17

Sommige zien niet wat er gaande is joh, dat psg zet zich boven het voetbal, wil Madrid ruineren sneue clubbie. En kijk de manier waarop, president wordt er bij gehaald. Nep berichten om hun doel onder druk te zetten etc. Maar het wordt gewoon keihard ontkent! Maar Zidane is geen mbappe. Die man heeft loyaliteit en principes! Ik kan dit niet geloven en gelukkig wordt het keihard ontkent.

10 juni 2022 om 17:30

"knap hoor dat de enige club waar jij voor supportert net de meest succesvolle aller tijden is".

Ja heel knap idd, want ik had natuurlijk kunnen weten dat ik Real 8 CL titels zou zien winnen.
Ach, want... toen ik fan van de club ben geworden, toen stonden ze meer dan twintig jaar droog wat betreft CL titels (en hadden ze niet veel meer dan clubs als Milan). man man man....

10 juni 2022 om 17:55

@Blink182 Haha echt he, zuur pietje zeg. Trouwens wat anders. Psg gaat zowiezo door pushen, hoop dat Zidane niet gaat. Maar ze kunnen hem echt veel bieden, financieel best betaalde bv. maar ook bv. Pogba en Dembele. Dat zou giga zijn. Maar ik zou het zo vreemd vinden, jongen van Marseille en legend van Madrid geeft dan gewoon zo zn legacy en status op voor psg. Dat zou genoeg zeggen en dat dat niets meer waard is met zo'n club in de voetballerij. Ze plaatsen zich boven het voetbal en iedereen, accepteren geen nee en zelfs de president werkt voor ze. De politieke inmenging is ook walgelijk. Want dat is heel simpel te verklaren, waarom roept en steunt de President andere clubs niet zo heftig, een Lyon of Marseille? Nou dat bevestigd het al. Sneu gebeuren.

10 juni 2022 om 14:08

Nou ik ben heel benieuwd voor welke Real fans dit allemaal zo "pijnlijk" is, voor welke belachelijke reden dan ook. Kom er maar in.

10 juni 2022 om 15:00

Consy

Is niet pijnlijk
.
Had hem wel liever bij een andere club gezien, maar de beste man is vrij om te tekenen waar hij wilt. Zelfs als dat bij Atletico of Barca zijn.

10 juni 2022 om 14:09

Mag je ook al niet meer naar een andere competitie stappen als je bij real hebt gewerkt 😂

10 juni 2022 om 14:12

Nee, geen enkele speler of trainer mag ergens anders aan de gang. Alleen maar spelen in het maagdelijke wit of coach zijn op het heilige gras....

10 juni 2022 om 14:11

Spreek voor jezelf aub, zolang Zizou niet naar een Atleti of, moge God mij vergeven, Barca gaat interesseert het mij echt helemaal niets. Ik hoop dat 'ie met PSG de CL wint, ik gun die man het beste.

10 juni 2022 om 14:23

Dus je bent voor Real en je hoopt dat ze de CL winnen?

10 juni 2022 om 14:56

Zodra Madrid geen kans meer maakt, ja, waarom niet? Ik gun Zidane zelfs 10 CL winsten, of dat met PSG, Man Utd of Juve is, maakt mij niet uit. (Al gaat mijn voorkeur natuurlijk wel uit naar Madrid)

10 juni 2022 om 15:02

Ah oke dat had je er niet bij gezegd. Als Real eruit zit dan snap ik het wel ja. Maar dacht serieus als Real er wel in zou zitten haha.

10 juni 2022 om 14:21

De geruchten dat hij psg zou gaan coachen zijn er als hartstikke lang. En het is ook volkomen logisch dat hij er aan de slag gaat als Fransman.

Kijk dat is goed nieuws voor PSG. Zidane acht ik in staat om er een winnend team van te maken en eindelijk de Champions League te winnen. Zidane weet als geen ander hoe dat moet.

Daarnaast kan het aantrekkelijk zijn voor topspelers om te blijven en te komen.
Mocht Messi gemotiveerd raken dan kunnen er een hoop mooie dingen gebeuren in Parijs.

Dit zou echt pijnlijk zijn voor de Madridistas. Echt pijnlijk, een nachtmerrie. Het verpest mijn vrijdag.
PSG wordt langzamer hand Barcelona 2.0 voor Real Madrid qua rivaliteit. Maarja, wat doe je eraan? Helemaal niks. Dan maar de handdoek in de ring gooien.

10 juni 2022 om 14:11

Wat een gezeik is dit nu weer. Het enige dat ik kan bedenken waarom dit pijn zou doen is die Mbappé saga, en die kan je PSG toch niet kwalijk nemen? Zo logisch als maar zijn kan dat PSG hun beste speler wil behouden. Verder kan ik niet bedenken waarin er ook maar enige rivaliteit zou zijn tussen PSG en Real.

10 juni 2022 om 14:24

Ja zo kan het gaan ja. Het was ook geen normale saga.
Zidane is voor ons, of lig voor mij, de allergrootste Real Madrid coach en speler.
Beetje apart om een gevoel van een ander als "gezeik" te omschrijven maar goed.

10 juni 2022 om 14:29

Gezeik is te sterk verwoord. Maar het is wel een pakje overdrijven. De club PSG heeft niks fout gedaan ten opzichte van Real in verband met de Mbappé deal. Integendeel. Een deel van de aanhang van real deed al een jaar dat hij wel zou komen.

Als je daarom slechte gevoelens tegenover een team hebt, dan stel ik daar grote vragen bij.

10 juni 2022 om 14:32

Het is niet zomaar gezeik, het is belachelijk gezeik. Beetje ziekelijk zelfs door anderen een stap bij een andere club te misgunnen. Hoe je hier überhaupt van ondersteboven kan zijn haha, te triest. Ontleed het maar eventjes met een relativerende blik, een vrij persoon kiest ervoor om ergens te gaan werken en daar wordt dan emotioneel om gedaan.

10 juni 2022 om 15:03

Ik iemand misgunnen? Heb je nou vuil in je ogen of kan je gewoon niet lezen? Met alle respect...
Hierboven wordt toch aangegeven dat ik hem juist een club buiten Real gun. @consy

10 juni 2022 om 14:14

Maar waarom? Wat is er toch opeens aan de hand met Madridistas en hun haat jegens PSG? Ik snap dat dus echt niet.

Ze spelen in een andere land, andere competitie. Europees kan je elkaar tegenkomen, maar voor de rest is het toch prima? Zij deden alles om hun ster te behouden, wat is daar mis mee?

10 juni 2022 om 14:16

Je kan best objectief over je idool zijn heey, dat was ik ook over Ronaldo dit is gewoon een middelvinger naar ons Real Madrid en de fans.

10 juni 2022 om 14:19

Helemaal lachen als Ronaldo volgend jaar naar Paris gaat dan, zou je gezicht dan wel willen zien haha, sorry kon het niet laten.

10 juni 2022 om 14:20

Of stel je voor, deze zomer al. Dan moet ik 2 dagen aan het zuurstof denk ik.

10 juni 2022 om 14:21

Zelfs voor Aqua is dit een schrijnend niveau. Hilarisch gewoon hoe je aan het fulmineren bent en doet alsof je spreekt voor “de Real-supporter”.

10 juni 2022 om 14:22

Aqua1

Ik ben objectief lol. Wat boeit het waar Zidane tekent? Zolang het niet Barcelona is, is het prima?

Zidane heeft Real Madrid altijd in zijn hart, was met zijn hele gezin tijdens de finale aanwezig, was de eerste die Real Madrid en ‘Hala Madrid’ schreef op zijn Instagram pagina.

Weet je wat een middelvinger was? Twijfelen aan Zidane toen het even minder ging, Pintus terug halen nadat Zidane hem had ontslagen. Dat is meer een middelvinger naar mijn mening..

10 juni 2022 om 14:26

"wat is er toch opeens aan de hand met Madridistas en hun haat jegens Psg?"

Je zou je moeten afvragen: "waarom zijn de meeste Madridistas behalve ik zo tegen PSG. Wat mis ik?"

Dat zij alles deden om hun ster te behouden, is prima en zo hoort het. Daar gaat het ook niet om.
Ik ben al 35 jaar een Real Madrid fan, en nog nooit heb ik een hekel gehad aan een club (behalve Barca). En heb genoeg meegemaakt. Maar vraag me niet om uit te leggen waarom wel met PSG, want ik kan het niet. Het is een gevoel van een Madridista. Ga er verder niet op in. Dit is hoe ik me voel en klaar is kees.

10 juni 2022 om 14:29

Pintus ontslaan was een hele grote fout. Hij is degene die de spelers zo fit hebben gehouden. Hoe is dat nou een middelvinger? Pintus was geweldig dit seizoen en hij had een enorm groot aandeel. Die Dupont kon er helemaal niks van.

10 juni 2022 om 14:31

"dat zij alles deden om hun ster te behouden, is prima en zo hoort het. Daar gaat het ook niet om."

Waar gaat het dan om? Ik heb nooit zo'n massale afkeer jegens PSG gezien vanuit het Madrid-kamp. Komt 100 procent door het afketsen van de Mbappe deal.

10 juni 2022 om 14:31

Blink waar is het mis gegaan?

Band van PSG en Real Madrid was fantastisch? Tot Mbappé bijtekent.. kom op hé.

Toen Ramos naar daar vertrok was het niet erg? Nu Zidane het doet is het plotseling pijnlijk.

Real Madrid is groter dan wie dan ook.. ik gun Zidane het allerbeste en hopen dat hij met nog meer ervaring ooit terugkomt.

10 juni 2022 om 14:43

@Modricmagic

Pintus werd ontslagen door Zidane omdat hij de club niet verliet met het staff team van Zidane toen Zidane de club verliet in zijn 1e periode. Je komt vaak als staff team samen ergens binnen en gaat samen dan weer buiten. Pintus hield zich niet aan de afspraken.

Pintus is een geweldige fitness trainer, dat zeker.

Maar als je een ‘verrader’ hoe goed Pintus ook is, terug aanneemt nadat, steek je Zidane zo ook een mes in de rug he.

10 juni 2022 om 14:44

@CMG "band van PSG en Real Madrid was fantastisch? Tot Mbappã£â© bijtekent.. kom op hã£â©".

Ja dus?

Band met mijn (ex)vriendin was ook fantastisch tot ze vreemdging.

Maar goed wat ik zei, ik kan dit gevoel niet uitleggen.
Ik ga nooit zeggen dat ik hoop dat Zidane faalt, dat zeker niet. Maar vandaag,
10 - 6 - 2022, komt dit als een klap in het gezicht. Geen idee hoe ik me over een half jaar zal voelen.

10 juni 2022 om 14:49

@cmg

Mes in de rug? "Een mes in de rug" is hoe Zidane de club verliet, zonder een warning, op het laatste moment waardoor Real toen niet in staat was om Pochettino te halen.
Dat over Pintus had niks te maken met "mes in de rug", aangezien Real in die periode meer dan 60 blessures (!) had! Dus Pintus moest terug komen.
Maar hey, iedereen (het bestuur) vergaf Zidane (en terecht) want hij is een Real legende.
Maar wat je zegt klopt totaal niet.

10 juni 2022 om 14:49

Blink182 je kan je gevoelens niet uiten omdat je nog altijd geraakt bent door het feit dat Mbappé daar nog zit.

Laat het los, PSG komt nooit in de buurt van Real Madrid.

Ps: trouwens Alain Migliacio makelaar en rechterhand van Zidane heeft net alles ontkracht aan L’equipe. Er is geen contact met PSG.

10 juni 2022 om 14:54

@blink

Nu draai je de rollen om. Zidane zijn afscheidsbrief vergeten? Dat hij Perez lichtjes kwalijk neemt omdat Perez niet meer in Zidane geloofde midden van het seizoen? En dat Zidane totaal geen steun kreeg van de club toen ze hem in de Spaanse media afmaakte.

10 juni 2022 om 15:11

Ik draai de rollen niet om. Maar ik laat je gewoon zien hoe iedereen hun eigen vorm van "waarheid" heeft. Jij zegt dat Pintus.... Ik counter je met argumenten dat Zidane ook zo is omgegaan met de club.

Wat betreft de brief, ja het is een persoonlijk gevoel, dus ik respecteer het, maar deel het niet.
Maar goed we houden van Pintus, Perez en Zidane.

10 juni 2022 om 14:21

Ik heb helemaal niks met PSG en in onderlinge duels tegen Real ben ik altijd voor die laatste. Maar die afkeer van sommige Real fans tegenover PSG omdat ze niet konden krijgen wat ze wouden is echt een teken van zwakte voor mij.

PSG heeft de strijd om Mbappe gewonnen op een eerlijke wijze, stel je daar boven en move on. Dit was de logische volgende stap voor Zidane, hem dit misgunnen is zo misplaatst vind ik.

10 juni 2022 om 14:26

Je ziet dat wel vaker bij supporters van de absolute top. Die zijn het gewoon niet gewoon dat er plots grotere vissen in de zee zwemmen of dat iemand hen de loef afsteekt. Dan treedt er gewoon een of andere vorm van cognitieve dissonantie op denk ik.

Dan zal de muurschildering van Zidane niet lang meer te zien zijn in Marseille..

10 juni 2022 om 14:14

Die breken te tent af, en terecht is toch verraad naar Marseile toe wat hij pleegt, hij beloofd Marseille nooit te verraden voor Paris. Is voor mij als Real fan een hele pijnlijke dag..

10 juni 2022 om 14:23

Alsjeblieft citeer mij 1 vers waarin Zidane dit ooit heeft gezegd. 1 interview, 1 video.

10 juni 2022 om 14:24

Zinedine Zidane heeft (op professioneel gebied) nog nooit in zijn leven iets met Olympique Marseille te maken gehad, heeft er niet eens in de jeugdopleiding gespeeld zelfs. Ja hij is geboren in een voorstad van Marseille en Olympique is daarom ook zijn favoriete club in Frankrijk, maar daar houdt het ook op. Moet dat je belemmeren om het meeste uit je carriere te halen? Lijkt me niet toch?

10 juni 2022 om 16:45

Ho ho ho rustig maar hoor... @sander en CMG (vooral jij)

Zidane romantiseerde het zelf door aan te geven PSG nooit te gaan coachen (tijdens een interview met Dugary), omdat hij van Marseille is. Of zijn jullie dit alweer vergeten?
Iemand die een Zidane fan claimt te zijn hoort dit te weten. Maar goed, aub.

10 juni 2022 om 18:50

Ze zijn het niet vergeten blink, ze zijn gewoon niet op de hoogte van dat interview. Wel vreemd want het was toch wel voetbalwereldnieuws (rmc, Espn). Ze weten waarschijnlijk ook niet dat wat Didier Deschamps betreft, Zidane de gedoodverfde opvolger is als bondscoach en dat Deschamps zijn contract afloopt aan het eind van het WK in Qatar. Ze weten wellicht ook niet dat Zidane heeft aangegeven dat hij clubaanbiedingen zal afslaan om op het bondscoachschap te wachten. En Zidane heeft voor mij altijd toch gestaan als een man van zijn woord. Daarom zou ik het vreemd vinden als hij op zijn woord terug zou komen om voor Parijs te kiezen, terwijl hij had gezegd dat dit voor hem als Marseillaan onmogelijk zou zijn.

10 juni 2022 om 19:25

Hoho, in 2015 gaf Zidane aan tijdens een tv reportage dat hij van Marseille is en als speler nooit voor PSG zou uitgekomen zijn, maar als coach is hij open minded en sluit hij niks uit.

https://www.instagram.com/tv/CeoZ0FDlsFx/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

10 juni 2022 om 21:35

Ik ken die vid ja. In 2015 zei die iets, maar in 2016 zei die iets anders.
Maar goed jij zegt: "alsjeblieft citeer mij 1 vers waarin Zidane dit ooit heeft gezegd. 1 interview, 1 video." Dus stuurde ik een citaat uit 2016: "psg? Impossible. I am in Madrid and I am from Marseille. It is complicated."

Verder denk ik dat dat t nationale team van Frankrijk beter bij hem past ook.

Zidane is mijn idool en dankzij hem ben ik ooit Madridista geworden.

Snap niet waarom velen hier ‘pijn’ om hebben. Dit is toch een fantastische stap voor hem? Een wereldelftal krijgt hij, hij zal gegarandeerd nog meer prijzen toevoegen aan zijn cv. En misschien ook wel de Champions League. Dan maakt hij zichzelf echt wel onsterfelijk.

Snap ook niet waarom de relatie tussen Real Madrid fans en PSG zo zuur is geworden? PSG heeft er alles aangedaan om hun ster te behouden, niks mis mee? Het is niet zo dat Zidane even Barcelona gaat coachen.

PSG is een rivaal van Real Madrid voor de Champions League, maar dat zijn zoveel clubs. Nee, ik gun het Zidane. Als wij de Champions League niet winnen, zal ik Zidane steunen.

10 juni 2022 om 14:13

Ik kan er ook niet bij mijn hoofd bij dat dit pijn zou doen. Want zoals je zegt heeft PSG gewoon zijn beste speler willen behouden. Heel logisch lijkt me dat.

Verder zegt hij Real niet af of vertrekt hij niet bij Real en het is een mooie stap voor Zidane.

10 juni 2022 om 14:13

Snap het ook niet echt, zolang hij niet de coach is van een Atleti of Barca interesseert het mij echt niet waar hij is. Hoop ook echt dat hij succesvol zal zijn met PSG nu!

10 juni 2022 om 16:05

Helder verhaal CMG.De emotie die bepaalde mensen voelen is onderdeel van de 'aftermath' van de Mbappe saga. Daar hebben mensen zichzelf maanden lang voor de gek gehouden. De irrationele (maar wel makkelijke) uitweg is om dan het probleem buiten jezelf te zoeken en een 'schuldige' aan te wijzen in de vorm van PSG. Het is voor mensen lastig om uit te leggen waarom ze die emotie voelen, omdat het bijna instinctief is.

Neymar verkopen, Ronaldo binnen halen door de goede band met Zidane.
Mbappe - Ronaldo - Messi, dát zou toch geweldig zijn!

10 juni 2022 om 14:12

Alsnog win je enkel de Ligue Un omdat je voorhoede als 3 babies voorin blijft liggen en je middenveld dus in de problemen komt in Europa.

10 juni 2022 om 14:15

Ja, dat kan goed inderdaad, aan de andere kant waren Ronaldo, Benzema en Bale er ook niet perse goed in om mee te verdedigen. Als het daarachter maar goed staat en dat kan Zidane denk ik best voor elkaar krijgen.

Daarbij, ik zou het gewoon mooi vinden als Ronaldo en Messi een keer samen spelen.

10 juni 2022 om 14:20

Het zou zeker erg mooi zijn, maar ik denk dat PSG nu met de komst van die nieuwe Technisch Directeur en nu dus met Zidane de Man City kant op gaat, dat wil zeggen, echt werken aan een team ipv de grootste sterren halen puur vanwege de clicks die ze opleveren

Wat een uitdaging voor hem zeg. Lekker achteroverleunend dat kampioenschap binnen halen en je alleen opladen voor CL wedstrijden voor een cup die je door alle ego’s toch niet gaat winnen.

10 juni 2022 om 14:20

Ach, dat gezeur altijd. Bayern en City kopen zichzelf ook naar kampioenschappen en City heeft de duurste selectie ter wereld en ook nog nooit een CL gewonnen. De Bundesliga bv is net zo voorspelbaar als de Ligue 1 en daar hoor ik niemand over

10 juni 2022 om 14:36

Helemaal mee eens Japie, maar uiteindelijk is dat toch in ieder land wel aan de hand?
Diegene die CL spelen krijgen meer geld, meer geld om hun selectie te versterken en dus grotere kans om het kampioenschap te winnen. Duitsland/bayern, Engeland/city/liverpool, Nederland/ajax, Frankrijk/psg, Spanje/grootste kans op Barca/real, Italie/altijd Juve geweest tot de laatste 2 jaar.

10 juni 2022 om 14:38

Klopt zeker hoor. Juventus werd niet al te lang terug ook 10 keer op rij kampioen. De rijkste clubs domineren nu eenmaal hun competitie want die kunnen de meeste kwaliteit binnenhalen

10 juni 2022 om 14:42

Man Utd slaagt er anders niet in om de PL te domineren, ondanks dat ze de afgelopen 10 jaar meer geld dan wie dan ook hebben besteed ( ja , zelfs meer dan City)

10 juni 2022 om 14:47

Er zit nogal een verschil in beleid voeren. Na het tijdperk Ferguson is het totaal niks geweest met een ontzettend beroerd beleid. Het aankopen van Pogba die vervolgens niks presteert of Maguire die er niks van kan helpt daar niet aan mee.

10 juni 2022 om 14:56

Inderaad... City smijt dan wel met geld maar er zit wel een idee achter. Net zoals bij PSG trouwens. Ook al heeft dat nog geen CL opgeleverd, beide clubs hebben toch al in de finale gestaan.

United geeft meer geld uit dan zowel PSG als CIty en staat mijlenver van prijzen af. Wat simpelweg aantoont dat het niet zo evident is als Japie altijd beweert (zeker niet in de PL)

10 juni 2022 om 15:06

Wat is er dan zoveel beter aan het idee van City dan dat van PSG? Net zoals PSG worden ze landskampioen met veruit de duurste selectie in hun competitie en net zoals PSG winnen ze de CL niet. Wat is er dan zoveel beter aan het beleid van City? Ik zie het namelijk niet en City spendeert nog veel meer geld aan spelers dan PSG. City heeft de afgelopen jaren 1,72 miljard geinvesteerd in spelers. Volgens mij komt United daar niet aan hoor

10 juni 2022 om 15:20

@thenry_228 welke idee geld smijten en hopen dat er paar goeie zitten. Ja leuk dat ze in de finale hebben gestaan maar dat heeft spurs ook gestaan dat zegt niets, enige wat telt is de CL beker in de hand.

10 juni 2022 om 16:18

Japie

Ik ben gedeeltelijk met je eens.
Ik vind wel dat het beleid van City iets beter is dan dat van PSG. City koopt ook veel, maar met meer idee erachter. PSG koopt vooral om het kopen heb ik het idee. De club is niet stabiel, intern een chaos. Bij City, sinds het vertrek Mario Balotelli, is het best rustig daar, in heel veel aspecten.
Maar voor de rest wel met je eens.
Stond perplex van de cijfers van Cies, 'net spends" van de afgelopen 10 jaar.
Real doet goede zaken en zit niet eens in de top 20 qua "biggest net spends". Zowel City als PSG zitten in de top 3 (op 2e en 3e plek, met Utd op 1e.)

11 juni 2022 om 00:11

Er zal misschien iets meer een idee achter zitten maar dat uit zich niet echt. Dat City de PL wint met de duurste sepectie vind ik vrij normaal. In de CL wil het net als bij PSG echter niet vlotten

10 juni 2022 om 16:12

Dat is dus de uitdaging, de CL winnen. Ben jij nou zo dom of....?

Zinedine Zidane’s advisor Migliaccio tells L’Équipe: “All these rumors about an agreement with PSG are unfounded. Neither Zinedine nor I have been contacted directly by the PSG owner”. 🔴🇫🇷 #PSG

“I’m the only one allowed to speak for Zidane and represent him, as of today”.

10 juni 2022 om 14:45

Zo zeg, jij leeft ook nog .

Zou goed nieuws zijn voor vele Madridistas die hierboven ‘pijn’ kende betreft dit nieuws lol.

Als ik voor te kiezen had, zou ik als Zidane zijnde in een vertrouwde omgeving blijven. Real Madrid > Juventus > nationale elftal van Frankrijk

Nou, eerste biedingen al binnen voor Hazard, Casemiro en Isco in Madrid? En Hakimi en Navas meteen op de transferlijst? Ben heel benieuwd wat hij met deze selectie gaat doen! Als iemand met grote ego's om kan gaan is het Zidane wel, dus wat dat betreft zou het eindelijk de match tussen selectie en coach kunnen zijn waar PSG al zo lang naar op zoek is.

Siuu toch niet waar toch ene man van zijn eer en principes, dit maakt mijn dag goed. Gracias Zidane je bent een Real held waar je thuis hor niet bij zo een club waar de sjeik de baas is. Real Madrid is zijn echte thuis.

10 juni 2022 om 15:19

Wat gaat dat een emotionele rollercoaster voor je worden de komende tijd..

10 juni 2022 om 16:09

Ik hoop dat die adviseur/zaakwaarnemer de waarheid spreekt.
Er schoot ineens iets in mijn hoofd. Het interview met die zeurpiet Dugary. Dus ik ging het even googlen: Dugary aan Zidane: "would you manage Psg"?

Zidane: "psg? Impossible. I am in Madrid and from Marseille".
In voetbal kan van alles gebeuren ja, maar ik denk niet (of ik wil geloven) dat Zidane zo een type is.

10 juni 2022 om 16:47

Maar wat gaat zidane wel doen? Want ik hoop eigenlijk dat hij ancelotti opvolgt, maar hij zal niet in de tussentijd niks doen. Ik denk dat het toch psg of frankrijk wordt.

10 juni 2022 om 16:57

FDat hoop ik dus ook, daarom lijkt Frankrijk mij een betere optie. Kan ie daar ook jonge spelers als Tchouameni en Camavinga begeleiden.

10 juni 2022 om 17:23

Dat blijf ik zeggen! De man van loyaliteit en principes, jongen van Marseille en de legend van Madrid. Kan het niet geloven dat hij daar naar toe gaat! En gelukkig maar. Maar echt wat een smerige club is dat psg geworden (ze denken echt boven het voerbal en iedereen te staan inmiddels). Zelfs de president wordt nu door hen ingezet. En steeds met nep berichten lekker hun doel onder druk zetten en of testen. Bah! Je ziet gewoon hoe mbappe is gebrainwashed door hun onzin. Maar daar zie ik Zidane niet voor happen, kan niet waar zijn.

10 juni 2022 om 18:20

Zidane heeft in 2021 ook gezegd dat hij graag bondscoach wilde worden en dat hij clubaanbiedingen zou weigeren om op de job van bondscoach te wachten. Deschamps heeft vorig jaar gezegd dat Zidane ooit Frankrijk zal coachen en Deschamps zwaait af na het WK. Lijkt me te verwachten dat Zidane daar dan instapt.

10 juni 2022 om 18:00

Psg gaat zowiezo door pushen, hoop dat Zidane niet gaat. Maar ze kunnen hem echt veel bieden, financieel best betaalde bv. maar ook bv. Pogba en Dembele. Dat zou giga zijn. Maar ik zou het zo vreemd vinden, jongen van Marseille en legend van Madrid geeft dan gewoon zo zn legacy en status op voor psg. Dat zou genoeg zeggen en dat dat niets meer waard is met zo'n club in de voetballerij. Ze plaatsen zich boven het voetbal en iedereen, accepteren geen nee en zelfs de president werkt voor ze. De politieke inmenging is ook walgelijk. Want dat is heel simpel te verklaren, waarom roept en steunt de President andere clubs niet zo heftig, een Lyon of Marseille? Nou dat bevestigd het al. Sneu gebeuren.

10 juni 2022 om 18:13

Ja dat pushen gaat nog wel even door ja. Zeker nu dat Macron wordt ingeschakeld ja. Ik zag net een interview van Macron, toen had hij het over Zidane en PSG blah blah blah. Precies hetzelfde als toen met Mbappe. Men gelooft dat hij het voor het land doet. lol maar waar waren zij (hij en Sarkozy) toen PSG niet in handen was van Qatar? Nergens. Voor PSG fans is dit geweldig natuurlijk. Maar voor (andere) klassieke clubs als Marseille en Lyon is dit echt sneu ja.

Ja, het is idd echt een politiek kwestie. Die emir van Qatar investeert miljarden in Frankrijk dus die heeft Macron in zijn broekzak.

10 juni 2022 om 18:19

En dat is dus zo erg zorgelijk, voetbal en de politieke inmenging. Maar men boeit het weinig. Vele genieten zelfs als Madrid een tik krijgt. Maar psg? ohh mooi toch. Dus dat, met hun positie kunnen ze gewoon dreigen met ja we stoppen anders de investeringen als je je niet terug trekt etc. En idd ja, waarom spreekt Macron niet zn steun uit voor Lyon etc ja. Echt wat een walgelijke ontwikkeling in het voetbal.

Bah die clubs als Paris St Germain en Manchester City, maar Zidane is voor hen gedroomde kandidaat.

Die gaat gewoon bondscoach worden. Dat had die toen al aangeven toch? PSG... zelfs succesvolle coaches worden er daar uit gebonjourd

Zidane naar PSG. Dat is wel het laatste wat je verwacht. Mij doet het niks. Als die gaat, wens ik hem veel plezier. Ik vind het ook erg raar om te lezen dat sommige mensen PSG als grote rivaal zien. Hoe dan? Je praat over een club die de CL nul keer hebben gewonnen. Ik vind het juist super lachen hoe groot de obsessie daar is om de CL te winnen. Iedere jaar is het een blessings als PSG of City niet de CL winnen.

10 juni 2022 om 16:38

Tsja, maar Liverpool had tot 2020 ook nooit de Premier League gewonnen, maar waren wel altijd grote rivalen van de Engelse topclubs. Idem met City - nooit de CL gewonnen, wel finalist vorig jaar. PSG was twee jaar geleden ook gewoon CL finalist, en ze hebben de afgelopen jaren al ploegen als Bayern, Real, United, Barcelona, Liverpool, City verslagen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
MarquinhosVerdediger21
A. HakimiVerdediger21
P. KimpembeVerdediger20
N. MukieleVerdediger20
Sergio RamosVerdediger20
Nuno MendesVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Paris Saint-Germain.

888 fans
Coach, 50 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren