Johan Derksen: ‘Hij bakt er niks van, dan word je het lachertje’

Vrijdag, 10 juni 2022 om 12:45Wessel Antes • Laatste update: 13:44

Johan Derksen stoort zich aan de lichaamstaal van Noa Lang. Na de Nations League-wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Wales (1-2) was de buitenspeler donderdagavond opnieuw onderwerp van gesprek aan tafel bij Vandaag Inside. Het spel van Lang heeft Derksen niet kunnen imponeren en zijn houding wekt irritatie op bij de analist. Ook Jordan Teze komt er niet goed vanaf. De debutant kon zijn eerste optreden in het shirt van Oranje niet bekoren en werd net als Lang door de mangel gehaald.

Lang kreeg net als een aantal andere reservespelers de kans om zich te laten zien tegen Wales. De aanvaller vormde een voorhoede met Wout Weghorst en Cody Gakpo, maar wist zich niet te onderscheiden. “Ik houd van jongens met een grote bek in interviews. Dat vind ik niet erg. Maar dan moet je het ook waarmaken. Hij komt als een vedette het veld op met een houding alsof hij het wel even gaat regelen en vervolgens bakt hij er niks van. Dan word je zo langzamerhand het lachertje”, aldus Derksen. “Als je je zo opstelt, moet je er elke wedstrijd staan.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Lang gaf laatst in zijn veelbesproken interview met de Belgische krant Het Laatste Nieuws aan dat hij klaar is voor een vervolgstap. De analisten van Vandaag Inside betwijfelen of de flankspeler het niveau in de grotere competities aankan. Vooral Derksen vraagt het zich af. “Is hij rijp voor de grotere competities dan? Ik geloof er niks van.” Hélène Hendriks denkt dat clubs ook naar andere factoren zullen kijken bij het wel of niet aantrekken van de flamboyante rechtspoot. “Ik denk dat zijn gedrag veel invloed heeft op die keuze”, aldus de presentatrice.

René van der Gijp twijfelt vooral of AC Milan veel geld zal bieden aan Club Brugge om Lang aan zich te binden. Volgens La Gazzetta dello Sport is onlangs een akkoord bereikt met het management van de aanvaller van Club Brugge, die minimaal 22 miljoen euro moet kosten. “Bij clubs als Inter of AC Milan doen ze twee dingen. Soms leggen ze veel geld neer voor een speler waarvan ze weten dat hij het honderd procent gaat redden. Anders huren ze hem gewoon duur. Dat doen ze bijvoorbeeld vaak bij Zuid-Amerikanen, een jaar huren met optie tot koop. Ik denk dat ze dat met hem ook gaan proberen. Al weet ik niet of Club Brugge dat toestaat.”

Teze
Voor Derksen waren er in de uitwedstrijd tegen Wales (1-2) twee spelers die wél positief opvielen: Matthijs de Ligt en Stefan de Vrij. “Dat zijn gewoon twee uitstekende centrale verdedigers, maar de rest is een slokje minder. Die Hateboer kan er geen reet van.” Van der Gijp haakt daar op in. “En die Teze is ook niks.” Teze speelde woensdagavond zijn eerste interland voor Oranje en mocht gelijk de volle negentig minuten volmaken. Hij kreeg al in de tweede minuut een gele kaart en leed veelvuldig balverlies. Ook Van Gaal werd niet enthousiast van het optreden van de PSV'er.

Hendriks springt in de bres voor Teze. “Het was te licht, maar bij PSV deed hij het natuurlijk wel goed dit jaar.” Van der Gijp vindt dat wel meevallen. “Waar speelde hij bij PSV dan? Rechtsback? Kan hij dat wel? Als centrale verdediger speelde hij natuurlijk alleen omdat Ramalho geblesseerd raakte. Anders kwam hij nooit in aanmerking voor een plek centraal achterin. Van Gaal heeft hem erbij gehaald omdat hij het zo’n goede voetballer vindt aan de bal. Ik zie het niet.” Teze schreef met zijn gele kaart wel historie: nooit eerder kreeg een debutant in Oranje zo snel een gele prent. Tot woensdag stond het record op naam van Orlando Trustfull.Gerelateerd

Meer sportnieuws

68 reacties (laatste reactie door dirksluit)

Noa de Lang, ik heb het idee dat Derksen een persoonlijke hekel aan hem heeft. Ik hou van het type de Lang.
Ja, hij is brutaal en mondiger maar keer op keer bewijst hij een goede speler te zijn. Dus in mijn optiek is Johan Derksen gewoon een boze man.

10 juni 2022 om 12:55

Keer op keer bewezen een goede speler te zijn? In België? Hij doet alsof hij van het niveau Mbappe Haaland e.d. is. Maar die zijn 10.klasse beter. Beetje nederigheid zou hem sieren. Deze jongen is niet goed genoeg voor de absolute top

10 juni 2022 om 12:55

De term boze man is zo verschrikkelijk woke. Het lijkt wel de vervanger van het woord 'hater'. Beide woorden worden te pas en te onpas gebruikt, maar zijn 99 procent van de tijd totaal niet gepast. Derksen geeft zijn mening en thats it. Dat jij een andere mening hebt is net zo prima Prem. Overigens kan ik me niet vinden in het 'keer op keer bewijzen', wat de laatste wedstrijd ook weer te zien was. Woorden (=houding) worden alleen serieus genomen als de prestaties er ook naar zijn, anders wordt het humor.

10 juni 2022 om 13:03

Pasevski, wat heeft dat met Woke te maken? Woke staat voor 'wakker geworden', gewekt, oftewel zich bewust geworden van het aanwezig zijn van racisme in de maatschappij.

Johan derksen is gewoon vaak boos op noa Lang, daarom een boze man he.
Het hele woke gebeuren, waar ik een enorme voorstander van ben, want wie is er nu niet tegen gelijkheid? Heeft hier even niks mee te maken.

Klopt, hij heeft natuurlijk een wat mindere periode in Oranje, maar Noa Lang gaat een transfer maken naar italie en gezien zijn leeftijd maakt hij echt een glansrijke carriere.

10 juni 2022 om 13:04

continue het woord woke gebruiken....man man je wilt bijna van een flatgebouw afspringen.

Wat is verschil continue het woord Woke, hater of boze man te gebruiken? Worden allemaal te pas en te onpas gebruikt.

Verder eens, Noa bewijst zich niet keer op keer. Had een half jaar goed gespeeld vorig seizoen. Daarna klad erin met dieptepunt dit laatste half jaar.

10 juni 2022 om 13:05

Derksen is wel degelijk een boze man. Roept vrijwel iedere uitzending de meest ongenuanceerde onderbuikgevoelens. Het meest ironische was laatst tijdens een uitzending dat hij iemand anders (weet even niet meer wie) verweet dat diens uitspraken op geen enkel onderzoek gebaseerd waren, terwijl hij zelf louter schreeuwt obv onderbuikgevoelens

10 juni 2022 om 13:08

Jij snapt zelf niet eens wat.Woke is... wel zielig als je denkt dat het alleen om racisme aankaarten gaat. Het is een beweging bestaande uit moraalridders die iedereen aanvallen en cancellen die niet past bij hun neo-communistische ideologie. En het is 9 van de 10x alleen voor de bühne, kijk mij eens politiek correct zijn. Voor het klimaat zogenaamd terwijl alle miljarden verdwijnen in diepe zakken. Zogenaamd voor inclusie terwijl er.niks veranderd aam racisme. En dan nog die LHBTQXYZ bij mensen door strot douwen. Ik als allochtoon moet kotsen van alles wat woke is
Of mag ik het woord allochtoon niet meer gebruiken van de woke gemeenschap?

10 juni 2022 om 13:10

'Wie is er nu niet tegen gelijkheid?'

Ik. Ik ben voor gelijkheid.

10 juni 2022 om 13:12

Nou ik ben absoluut geen voorstander van gelijkheid op alle fronten. Dat zou een ramp zijn! Er zijn nou eenmaal significante verschillen en niveaus. Laat ik het zo zeggen, dat wat bepaald is op basis van competentie moeten we zo houden. De kleur, het geloof, het geslacht of dergelijke zaken van bijvoorbeeld de arts die mij behandeld maken me niks uit, als hij maar competent is.
Zelfde geldt voor mijn werkgever. Als hij minder competent is, maar toch gekozen is omdat hij op een of ander vlak in een minderheid zit, ben ik daar op tegen.
Als hij wel competent is, maar afgewezen wordt vanwege identiteit, vind ik dat uiteraard wel problematisch.
Probleem van woke ideologie is m.i. dat ze het te ver doortrekken en in het extreme komen alleen dan aan de andere kant van het spectrum.

Betreft Noa Lang. Leuke speler. Ik hoop dat hij het helemaal gaat maken. Al dat gezeur over iemand die anders is en lekker uitgesproken en macho over probeert te komen. Boeien. Hij is nog jong. Laat hem lekker. Ik snap niet dat iedereen daar zo’ punt van maakt. Uiteindelijk denken ze niet zozeer dat hij het niet haalt, ze hopen gewoon dat hij het niet haalt, voor een groot deel vanwege afgunst en een bekrompen snel veroordelende denkwereld.

10 juni 2022 om 13:13

Haha boze man is woke en dan daarna zeggen dat woorden ongepast worden gebruikt. Das wel een goeie

10 juni 2022 om 13:16

Ik ben zeker wel woke, het is gewoon een heel belangrijke stroming in onze maatschappij.
Wij streven allemaal naar gelijkheid, respect en verdraagzaamheid, daar staat Woke voor en ik steun woke!

10 juni 2022 om 13:22

Woke staat voor alles maar accepteren. Alles maar normaal vinden, voor gemaakte onvrede. En pas je je niet aan dan zijn de wokies ineens op hun tegen getrapt. Dan willen ze je cancellen.

10 juni 2022 om 13:30

Migi stond hij kennelijk niet achter zijn woke woorden, door hem aan te passen gisteren

10 juni 2022 om 13:40

Prem,

Tegenwoordig wordt iedereen ''wakker'', ongeacht in welk hokje ze worden geplaatst. De term woke wordt nu vaak gebruikt voor een relatief kleine groep, die groots in het nieuws komt. Een groep die naar mijn mening enorm doordraaft en met meer bezig is dan alleen (selectieve) racisme. Ook de schijnoplossingen voor het klimaat vallen hier bijvoorbeeld onder. (opwekken van groene energie is helemaal niet groen bijvoorbeeld)

Ik ben voor gelijkheid op elk vlak, waar dit mogelijk is. De man en vrouw verschillen van elkaar, maar vullen elkaar daardoor perfect aan. De focus zou daar juist om moeten liggen, in plaats van het doordrukken van quotums.

En qua huiskleur or geloof? Elk mens zou beoordeeld moeten worden op zijn kwaliteiten. Daar hoort geen slachtofferrol bij, maar hard werken voor je doelen en je plek in de maatschappij vinden. Ben ik nu een boze man?

Het zou voor Noa en Oranje fantastisch zijn indien Noa het goed gaat doen in Italie. Dat Derksen de houding van Lang ongepast vindt en het zijn smaak niet is maakt hem nog geen boze man. Een mening is het goedkoopste wat er is op de wereld, iedereen heeft er genoeg. Ik zou daarnaast niet weten hoe Derksen boos moet zijn op iemand die hij niet kent en waar hij dus geen band mee heeft. Dat is misschien wel gek aan een hoop mensen.

10 juni 2022 om 13:44

Woke is leven in een troetelbeertjeswereld, een wereld waarin je geen grappen meer mag maken over iemand, woke is snoezelen en elkaar aaien omdat iedereen lhbtzbdndkkwl moet kunnen zijn en de mensen cancellen en aanvallen als die er wat anders over denken, woke is het opdringen van hun gedachtengang dat iedereen zich moet aanpassen aan het mooie wereldje waarin de wokers vinden dat niemand meer iets negatiefs over een ander mag zeggen.

Ik haat woke.

OT: Lang is een vervelend mannetje die een te grote kanis heeft voor wat hij presteert, als die grote kanis van hem overeenkomt met zijn presteren is het nog steeds belachelijk, maar dan verkleint hij de verontwaardiging.

10 juni 2022 om 14:01

"en dan nog die Lhbtqxyz bij mensen door strot douwen". Ho ho ho een even kerel, tegenwoordig dien je daar ook nog een plus-teken achter te zetten voor een ieder die zich niet identificeert met de 27 eerdergenoemde categorieen

10 juni 2022 om 14:07

Ik haat woke ook. Ik bepaal zelf wel of mensen lhbtghznsvxus mogen zijn. Ik heb daar namelijk heel veel last van. Homoseksualiteit is onnatuurlijk en een zonde. Is gewoon mijn mening, moet toch kunnen. Woke klootzakken. Het tofste moet toch wel zijn, "ik vind dat iedereen op zn kwaliteit moet worden beoordeeld ipv huidskleur" ja laten alle donkere mensen dat al die eeuwen nou ook hebben gedacht ff zonder dollen, dat een marginale hoeveelheid twitterdebielen doorslaat in woke zijn doet niets af aan de noodzaak van het principe erachter.

10 juni 2022 om 14:31

Eigenlijk is iemand die tegen Woke of Antifascisme(Gelijkheid) is een .......

10 juni 2022 om 14:40

Het is ook moeilijk voetballen als je met 10 niet basiselftal spelers speelt. Ik vond dat hij het eigenlijk helemaal niet zo slecht deed. Los daarvan vind ik de "zlatan" attitude van Lang ook over de top.

10 juni 2022 om 15:50

Goeie troll weer prem, mensen happen massaal. Daarvoor mijn respect. Verder ben ik helemaal niet voor gelijkheid, wij zijn namelijk helemaal niet gelijk. Gelijkwaardigheid daarentegen, daar ben ik voorstander van. Verder met je eens dat Derksen een boze man is die het weer eens op iemand gemunt heeft. Niet verrassend ook gezien het accent van Lang en zijn afkomst, dan is het wachten op de boze man Johan Derksen.

11 juni 2022 om 09:19

Het interesseert heel weinig mensen op een voetbalsite niet wat je wel of niet bent. Volgens mij is dat gelijkheid.

11 juni 2022 om 11:01

En dat maakt het programma gewoon leuk. Niet te serieus, lekker kantine praat en een ongenuanceerde mening geven. Je hoeft het er niet mee eens te zijn want het is zijn mening

10 juni 2022 om 12:55

Wanneer bewijst hij een goede speler te zijn?

10 juni 2022 om 13:03

Hallo hij heeft wel 14 goals en een paar assists gegeven in de Belgische competitie, wat meer respect voor deze legend. Hij heeft met dit mega aantal goals heel België heet gemaakt. De Mini-Mouse competitie van Europa

10 juni 2022 om 13:02

Ik moet het helaas toch met je oneens zijn. Lang is inderdaad brutaal en mondig, naar mijn mening iets te, maar bewijst zich eigenlijk niet als goede speler.
Kan hij voetballen? Ja.
Is hij het oranje shirt waardig? Nee. En dat laatste heeft niet alleen met voetbalkwaliteiten te maken.

En wat betreft je opmerking over boze man Derksen, ook mee oneens.

10 juni 2022 om 13:02

Lang heeft tot op heden in de wedstrijden van Oranje op mij niet veel indruk gemaakt. In België heb ik hem niet genoeg zien spelen maar op basis van Oranje vind ik het geen uitzonderlijk talent tot nu toe. Ik ben het met Derksen wel eens dat als je praatjes hebt je ook ernaar moet presteren. Ik ben benieuwd of hij zich bij Milan in de basis kan spelen.

10 juni 2022 om 13:18

Hij heeft niet enorm veel indruk gemaakt, maar naar mijn idee wel bij vlagen laten zien dat hij veel inzicht en techniek bezit. Ik kan me een aantal strakke steek passes buitenkant voet voor de geest halen die je niet vaak gegeven ziet worden. Maar goed vooralsnog veel te weinig laten zien in NL. Maar als hij er vol voor gaat en hard gaat werken kan hij echt een topper worden; ben ik van overtuigd.

10 juni 2022 om 22:25

Je mag soms ook zeggen. Ik heb niet genoeg kennis om hierover te oordelen Stan80. Je geeft namelijk zelf aan hem niet vaak te hebben zien spelen.

10 juni 2022 om 13:02

In het Nederlands elftal is het niks en als je dan een grote mond hebt dan moet je er ook echt staan want anders weet je dat je de wind van voren krijgt.

10 juni 2022 om 13:04

Noa de Lang? Noa Lang. Ironisch, want het is een kleine jongen. Verder bewijst ie dat mijns inziens niet keer op keer. Daar is de Belgische competitie te laag niveau voor en bij Ajax en zelfs Heerenveen sneeuwde hij onder. Bij het NL-elftal zet ie de wereld ook niet op zijn kop eerlijk gezegd. Wales was een slechte graadmeter omdat het tactisch verkeerd stond tov het spelersmateriaal, maar zijn prestaties van Brugge, afgemeten aan zijn gedrag... Zou een dure grap worden voor een topclub.

10 juni 2022 om 14:27

Ik vraag mij dan af hoe jij ‘keer op keer’ bewijzen ziet, Prem? Is nou niet alsof hij de sterren van de hemel speede tegen Wales.

10 juni 2022 om 14:46

In mijn optiek heb jij hier ongelijk in, want hij bewijst dit niet keer op keer op het niveau dat hij zegt aan te kunnen. In mijn optiek provoceer je wederom om reacties te genereren. In mijn optiek zou vz hier iets aan moeten doen. In mijn optiek wordt dit niet gedaan om financiële redenen waarbij bepaalde leden onder een hoedje spelen met vz. Dat is pas wakker worden. Wordt wakker en cancel deze leden!

10 juni 2022 om 16:00

Lang hoort niet thuis in Oranje. Ik heb hem daarin een paar keer zien optreden, en dat viel me zwaar tegen. Afgezet tegen de bombarie waarmee hij zichzelf in de etalage prijst. Eerst maar eens goed presteren, een lesje in nederigheid, en dan maar weer eens om de hoek komen kijken.

11 juni 2022 om 10:37

Hoe kan je van zo'n type houden? Hij is onwijs arrogant de taal die hij uitkraamt lijkt wel van een kleuter, voetballen kan hij aardig maar in vlagen en hij denkt dat hij een vedette is. Het zou hem sieren als hij zich wat nederig zou opstellen en gewoon hard werken. Johan heeft gewoon gelijk.

Lang is zo irritant als ik weet niet wat, maakt die hele grote praatjes ook gewoon niet waar.

10 juni 2022 om 13:00

Ik vond lang wel leuk spelen tegen wales, ik snap de kritiek niet zo. Vond hem zelfs 1 van de betere spelers, met flekken, schouten, de Jong. Derksen mag lang gewoon niet, ik merk dat derksen het voetbal al heel lang niet volgt en zijn mening daarom nooit aanpast.

10 juni 2022 om 13:03

Wees blij dat we een beetje een kleurrijk figuur in Oranje hebben. Die ideale schoonzonen als De Ligt en Frenkie hebben we er al genoeg van

10 juni 2022 om 13:18

Ik lees overal dat het zo leuk is om een kleurrijk figuur in Oranje te hebben. Dennis Bergkamp, Lionel Messi of Frenkie de Jong om maar een paar voorbeelden te noemen zijn ook geen kleurrijke figuren maar wel spelers waar je de tv voor aanzet of een kaartje koopt. In Nederlands elftal hebben we vooral of eigenlijk alleen maar goede voetballers nodig en Noa Lang voldoet gewoon niet aan de maatstaven van de geweldige aanvallers die wij in het recente en minder recente verleden gehad hebben. Als je een kleurrijk figuur wil hebben kun je ook Fred van Leer opstellen.

10 juni 2022 om 13:24

Ik ken werkelijk niemand die voor frenkie de Jong een kaartje zou kopen. Noa speelt veel frivoler, heeft meer acties, diepgang in zijn spel dan een frenkie, die vaak rond de middencirkel speelt. Uiteraard is lang geen van Basten, maar wel entertainend om te zien met genoeg potentiële kwaliteiten

10 juni 2022 om 13:35

Allemaal leuk en aardig, toch de wedstrijd gewonnen door een beslissende actie van frenkie. Niet door noa lang.

10 juni 2022 om 13:58

Goedkoop scoren, daar gaat de discussie niet over. Het gaat over kleurrijke figuren en waar je een kaartje voor koopt

10 juni 2022 om 14:20

Tuurlijk moet kwaliteit altijd leidend zijn. Maar kijk bijvoorbeeld eens naar Memphis. Heeft absurd goeie statistieken voor Oranje en alsnog wordt hij door een groot deel van NL uitgekotst vanwege zijn "rare" gedrag

Nu pas het eerste artikel over Noa Lang? We zijn al halverwege de vrijdag. Wordt druk dan straks met nog drie artikels op een halve dag.

Lang moet gewoon lekker zichzelf blijven. Je mag hem of je mag hem niet, of je houdt van hem als speler en je hebt een hekel aan zijn houding. Het kan alle allemaal. Het is in ieder geval een kleurrijk figuur die het voetbal leuk maakt. Je moet geen elf Noa Langs in je team hebben, maar ook geen elf Frenky de Jongs of Wouters Weghorst.

Dat Lang er niks van bakt is overdreven maar ik ben het wel met Johan eens, als je zo een grote mond hebt moet je er ook daadwerkelijk staan. En dat heeft niks met een hekel aan Lang hebben te maken maar als je zulke uitspraken doet moet je het ook laten zien en dat doet hij niet altijd. Kijk naar Zlatan, zijn gedrag word gewoon gerechtvaardigd door alles wat hij heeft bereikt en dat is bij Lang nog zeker niet het geval.

10 juni 2022 om 12:59

Zlatan had ook alleen nog maar in Zweden gespeeld toen hij naar Ajax kwam. Toch had hij ook toen al een grote bek. Dit soort spelers zijn gewoon zo. Wat ik wel aan ze waardeer is dat ze ook gewoon heel veeleisend voor zichzelf zijn. Dat zie je bij Zlatan ook. Ze denken dan wel dat ze de beste zijn, ze verwachten ook altijd een topprestatie van zichzelf en zijn zwaar gefrustreerd als dit dan niet lukt.

10 juni 2022 om 13:07

Ah, je trekt de vergelijking met Ibrahimovic maar even. Het enige wat deze twee gemeen hebben is de grote mond. Lang geeft namelijk vaak genoeg helemaal niet thuis en sneeuwde ironisch genoeg juist onder bij Ajax terwijl Ibra zich bij de Europese top in de kijker speelde. Lang heeft het schip knap recht getrokken bij Brugge, daar niet van, maar ik zie niet zoveel speciaals in die jongen. Dat spatte er bij Ibra echt van af.

10 juni 2022 om 13:13

Ibra bij ajax was niet bijzonder hoor, veel potentie maar daar was alles mee gezegd. Die slalom vlak voor z'n vertrek verdoezelt zijn prestatie bij ajax. Ook bij juve was het nog geen hosanna. Pas vanaf inter kwam de potentie tot volbloei

10 juni 2022 om 16:39

Lol Ibra was 1 van de grootste talenten toen hij bij ajax zat en half europa zat achter hem aan. Hou toch op zeg met steeds ongefundeerde uitspraken te doen om maar je gelijk te krijgen

10 juni 2022 om 17:57

Ik constateer feiten en daarnaast vraag ik je mijn woorden beter te lezen. Ik schrijf juist dat hij een groot talent was. Maar bij ajax kwam dat nog niet tot uiting, zo speciaal waren zijn prestaties niet. Je zag wel de potentie. Je kan dit alleen weten als je hem in die periode hebt meegemaakt.

Vind het echt geweldig hoe 1 speler zoveel mensen kan irriteren. Ik houd van Noa Lang. Het voetbal heeft zulke karakters nodig. Anders zou het wel een hele saaie sport zijn als alle spelers ideale schoonzonen waren.

10 juni 2022 om 13:06

Er zit nog een heel stuk tussen ideale schoonzonen en Lang zijn zlatan-act. Zo'n Theo Janssen was natuurlijk ook geen ideale schoonzoon, en heeft natuurlijk ook wel wat op zijn kerfstok, maar was wel gewoon nuchter (figuurlijk dan) in zijn gedrag. Lang is gewoon de aliexpress-variant van Zlatan. Je moet ervan houden. Ik heb liever spelers die hun voeten laten spreken en waarvan andere zeggen dat het goede voetballers ipv voetballers die compensatiedrang nodig hebben om relevant te moeten zijn. Zonder zijn gedrag had niemand het over Noa Lang omdat het gewoon een 'goeie' voetballer en niet meer dan dat.

10 juni 2022 om 13:10

Er moet echt een andere term komen voor ''ideale schoonzonen'', hoe vaak dat woord wel niet is gebruikt in dit soort artikelen is niet normaal meer.

Praatjes van iemand die een leuk seizoen heeft gedraaid bij de beste club van de 13e competitie in Europa. Die jongen ben je toch meteen beu als teamgenoot en collega?

Waardeloze speler met een veel te grote mond. Leuk voor de Belgische competitie, meer niet.

De verhouding tussen hoe hij over het veld loopt en wat hij laat zien in Oranje is vrij lachwekkend. Stoer rondlopen als je Ronaldo of Zlatan bent is tot daar aan toe, maar misschien moet onze Noa eerst een keer iets laten zien.

Laten we het allemaal in perspectief blijven zien. Lang heeft het in eerste instantie bij Ajax niet gered (waar dat aan gelegen heeft laat ik even in het midden) en feitelijk past hij met zijn karakter ook niet echt bij de Ajax-cultuur. Enfin, dat is prima. Bij Twente liet hij aardige dingen zien en bij Brugge heeft hij het prima gedaan, maar waren er ook voldoende gekke fratsen op en buiten het veld. Ik begrijp dat de media hem graag onder een vergrootglas leggen, maar uiteindelijk dwingt hij dat met zijn houding ook deels zelf af.

Momenteel heeft hij het in twee competities gedaan, die nu niet bepaald overlopen van de kwalitatief sterke clubs. Mocht hij nu de stap maken naar een grote club en hij komt daar met zijn huidige houding en gedrag binnen is het écht een must dat hij meteen presteert. Zo niet, dan gaat hij kansloos wegkwijnen op de bank. Tegen Wales had hij alle kans om iets te doen met de bal, want ballen heeft hij voldoende gekregen, maar ik heb het niet gezien. Ik twijfel niet aan zijn potentie, maar wel aan zijn mentaliteit. Al denk ik dat Louis de beste is die hij momenteel kan treffen. Een Ten Hag zal hem iig niet aantrekken bij United en zo zullen er wel meer coachen over denken vrees ik voor Noa.

Voor hoe groot z'n mond is, moet ie gewoon de sterren van de hemel spelen. Maar hij kan op een hele goede dag misschien gewoon met subtop als Depay meehobbelen, that's it. Dit is echt geen wereldtalent a la Robben of Kluivert hoor.

Door het zo te plaatsen wordt de indruk gewekt dat er zeer negatief over de kwaliteiten van Lang gesproken werd. Dat viel allemaal reuze mee.

Grootste punt was dat ie nogal hoog van de toren blaast en dat zijn prestaties in Oranje daar niet parallel mee lopen. Als je dat bij Milan doet zijn er wel wat jongens die je op je plaats zetten.

Eens dat Teze een slechte pot speelde. Maar heeft vd gijp een jaar onder een steen geleefd ? Teze heeft toch bijna een heel seizoen als CV gespeeld bij PSV. Toen was het ook een van de meest stabiele spelers. Hoezo gelijk afkraken na 1 interland (nota bene zijn debuut).

jammer dat wij johan niet aan het voetballen hebben gezien, Want hij heeft tot nu toe elke voetballer buiten zijn generatie neer gehaald Op mij komt hij over als een verbitterde oude man . Niets is goed in zijn ogen Van Van Gaal tot Ten Hag ..zielige enge man is het

Noa Lang gaat er prat op dat hij zegt wat hij denkt. Prima, dat mag. Alleen concludeer ik dan dat hij fout denkt. Met name dat hij denkt dat hij zo ongeveer de gehele Belgische competitie overhoop heeft gespeeld en dat Club Brugge zonder hem straks in de vergeethoek zit. Wat een narcistische zelfoverschatting ! Noa Lang moet nog heel veel leren voor hij zich topvoetballer mag noemen. Hij heeft er zeker het talent voor, maar zijn zelfoverschatting is ronduit stuitend.

Lang is gewoon een irritante kwal...nog niks bereikt...iets meer nederigheid zou hem sieren...bij Milaan wordt hem dat wel geleerd..zeker met Zlatan in de buurt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2229 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
D. BlindVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

3 fans
Aanvaller, 23 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Club Brugge 37 7 8 2
2020/2021 Ajax 1 0 0 0
2020/2021 Club Brugge 29 16 7 1
2019/2020 Jong Ajax 9 5 2 1
2019/2020 FC Twente 7 1 1 0
Laatste voetbalnieuws

‘Ajax denkt aan verhuur: Club Brugge hoopt na een jaar op nieuwe kans’

Mohamed Daramy zou deze transferzomer zomaar eens naar Club Brugge kunnen verkassen. Dat melden diverse Deense media, waaronder Ekstrabladet. Mocht de vleugelaanvaller zijn waarde voor Ajax niet kunnen bewijzen in de...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 3 juli
Vitesse wil Kjell Scherpen tijdelijk overnemen van Brighton & Hove Albion. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren