Dirk Kuijt: ‘De grapjes over mijn gezicht zijn al meer dan een jaar oud’

Vrijdag, 3 juni 2022 om 12:58 • Laatste update: 13:41

Dirk Kuijt werd donderdag gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van ADO Den Haag. De 41-jarige oefenmeester, die vorig jaar zijn diploma Coach Betaald Voetbal behaalde, dient bij de Haagse club als opvolger van Giovanni Franken. De reacties onder de supporters zijn gemengd. Kuijt kijkt er echter naar uit om sceptische fans te verbazen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

70 reacties (laatste reactie door ikea)

Geweldige titel voor clicks VZ! Hulde.

-De grapjes over mijn gezicht zijn al meer dan een jaar oud-, maar je gezicht ziet er nog uit als nieuw Dirk!

3 juni 2022 om 13:15

Denk dat het inderdaad nog binnen de garantie valt.

3 juni 2022 om 14:02

Het is wachten tot dat hij duckface lippen laat spuiten. Probleem met Dirk is alleen wat je ook met hem doet het wordt er niet mooier op, alleen moet hij daar zelf nog achter komen. Denk wel dat hij het zwaar krijgt als trainer, zie de liedjes hierover van de supporters van de tegenpartij al verschijnen. Iet is de trend van

Dirk Kuijt wie kent hem niet, Dirk Kuijt, Dirk Kuijt die zijn gezicht vol spuit.... rond 5 december dan natuurlijk wel, he

3 juni 2022 om 14:24

Veel slechtere heb ik nog niet voorbij zien komen hoor, het past niet eens in het rijmschema.

Buiten dat is het erg treurig en getuigt het van een hoop onzekerheid als je iemand aan gaat pakken op zijn uiterlijk.

3 juni 2022 om 14:48

Ik verwacht eerlijk gezegd, met name bij slechte resultaten, liedjes over zijn gokverleden.Nou lekker dan. Heeft hij een stiekeme ambitie, verklapt hij zelf al wat het is.

Wat had ik er dik de P in toen deze man als roddel mogelijk verbonden zou worden aan ADO Den Haag. Hoe je een seizoen begint met een van de meest sympathieke mannen in het wereldje, Ruud Brood om over te gaan naar een zeer bevlogen en onervaren maar met het hart voor de club man, Giovanni Franken om te eindigen met Dirk Kuyt, die binnen een half jaar na zijn profcarrière brak met zijn jeugdliefde en de moeder van zijn kinderen en zijn hele gezicht ombouwde.

Nu echter zie ik de meme er wel van in. Het wordt hoe dan ook lachen met Dirk Kuyt aan het stuur want of hij doet het verrassend goed en zijn we weer helemaal blij, of hij doet het zeer slecht en ook dan kijk ik al uit naar zijn media optredens.

Blijf het toch zonde vinden dat iemand die zo'n spraakmakende, karakteristieke kop had zijn hoofd laat verbouwen tot de middelmatigheid zelve, en met hem zoveel meer.

3 juni 2022 om 13:12

Je kan toch niet degraderen uit de KKD, dus laten we de Dirk Kuyt meme allemaal omarmen.

3 juni 2022 om 13:22

Wat een enorm BS verhaal om zijn scheiding en verbouwing er bij te halen.lekker boeiend hoe zijn prive leven of relatie in elkaar zit of dat hij een klein beetje ijdel is. Triest geneuzel.

Geef die gozer gewoon een kans en beoordeel hem op zijn prestaties als trainer. Laat z'n prive leven lekker prive.

3 juni 2022 om 13:30
@bizzlad, sws gaat zo'n beetje 80 procent van de berichten van IKEA op vz over domme randzaken die niets met het artikel te maken hebben.3 juni 2022 om 13:38

Jammer dat je er zo met gestrekt been in moet vliegen, we hebben namelijk enkel een andere manier van het benaderen van mensen in functie. Zelf heb ik nooit een hoge pet op van vaders die hun jonge gezin in de steek laten, maar met hem zoveel anderen zoals ook mijn eigen vader. Nogal kleinzielig om mij voor van alles uit te maken, zo wens je toch niet met elkaar om te gaan, bizzlad?

Daarbij geef ik de beste man al een kans en geef ik zelfs aan in mijn berichtje dat hij het hoe dan ook gaat maken omdat hij of wel slaagt of zorgt voor waarschijnlijk hilarische media-momenten. En uiteindelijk is voetbal bovenal entertainment, waarin hij nu al is geslaagd.

3 juni 2022 om 13:45

@primetime. Zoals aangeven is alles met elkander verbonden en wat voor jou wellicht de randzaken zijn voor mij de hoofdzaken. Probeer het gewoon te omarmen, eens een andere mening te lezen dan het gebruikelijke.

Dat ik verder maar een kleine niche vertegenwoordig binnen voetbalzone en het voetbal an sich zou daar niet van af moeten wijken.

3 juni 2022 om 14:05

Ik ga er niet met gestrekt been in. Vind alleen je verhaal triest geneuzel. Ik zeg niets over jou als persoon, want ik kan jou als persoon helemaal niet beoordelen.

Ik kan je wel vertellen dat jij net zo min in de positie bent om iemand te veroordelen over het feit dat hij z'n vrouw verlaat. Jij hebt toch geen enkel inzicht over hoe hun leven was en waarom hij deze beslissing genomen heeft? Vind het bizar dat je uberhaupt kan denken dat je iemand op basis van zo'n beslissing kunt beoordelen.

3 juni 2022 om 14:06@ikea

Ben het met Bizzlad eens wat een bullshit. Wat heeft zijn privã© leven maar enigszins met zijn werk te maken?
Daarbij vind ik het ook nog al kleinzielig dat je maar door gaat (met gestrekt been), dat Kuijt zogenaamd gelijk zijn gezin in de steek laat.
Wat weet jij er van af hoe dat is gegaan en nu gaat bij hen?
Nogal merkwaardig dat je gelijk daar de strekking op legt, wie zegt dat hij dat doet? Wie weet gaat het juist wel goed, een scheiding hoeft immers niet altijd een doemscenario te zijn.
Daarbij als de liefde bij 1 van de 2 voorbij is, waarom zou de een dan de ander maar aan het lijntje moeten houden, omdat het gezin dan bij éã©n blijft? Dat zou pas pijnlijke situaties opleveren.

Zelf ook in mijn jeugd een scheiding meegemaakt, maar ook zelf gescheiden. En zowel ik, als mijn kind, als de moeder zijn er beter uitgekomen en juist het kind laat nu vaak weten hoe fijn hij de situatie nu vindt. Het ligt er maar aan hoe de ouders zelf met de verantwoordelijk omgaan. Ik denk zeker te weten dat Dirk Kuijt en zijn ex vrouw, dat heel goed zelf kunnen bepalen.

3 juni 2022 om 14:18

@ikea, ik lees continu andere meningen en dat is prima en geheel logisch. We zijn nu eenmaal niet allemaal voor dezelfde club en hoe irritant en oneens ik het gezeur op bv zogenaamde olieclubs ook vind. Het is in ieder geval wel relevant voor een voetbalsite itt een groot deel van jouw berichten over uiterlijk, boeken en andere onzin.

3 juni 2022 om 16:46

Nou @dirk Borst, als ik het zo voor je mag invullen raad je eigenlijk iedereen een scheiding aan. Ik ben hartstikke blij dat het in jou geval tot tweemaal toe zo grandioos is uitgepakt en ik vind het ook prachtig wanneer er binnen een scheiding gezocht wordt naar een ideaal scenario voor het kind in deze. Neemt niet weg dat ik in principe een scheiding iets slechts vindt, iets dat nog normaler is in onze tijd dan het laten inspuiten van botox. En vanzelfsprekend heb ik geen inzichten in het huwelijk van Kuyt, maar ik heb wel inzichten over de feiten als de tijd (binnen enkele maanden na zijn profcarrière) als ook het feit dat hij in diezelfde periode zijn hoofd verbouwd. Inderdaad, allemaal aannames.

En op je eerste vraag. Wat heeft je werk met je privé te maken, die vind ik wel bijzonder. Je bent toch gewoon een mens en alle goede- en alle slechte eigenschappen zijn hiervan een onderdeel als dat ook al je tijdsinvullingen (privé of zakelijk) een onderdeel van je persoon vormen. Echter zou hij in theorie natuurlijk nog steeds een topcoach kunnen zijn ondanks dat hij een slons van een echtgenoot / vader is (aanname ik weet het), dat geef ik je mee, maar aangezien het mij niet te doen is om zijn trainers capaciteiten en ik de dingen niet los van elkander kan zien, beoordeel ik hem op het totaal plaatje? Mij lijkt dat gewoon prima. En nogmaals, fijn dat scheidingen in jouw leven zo hebben uitgepakt, ik hoop dat je kind het meent, maar meestal komen de beschadigingen pas aan het licht op volwassen leeftijd.

3 juni 2022 om 13:26

Zelfs toen bij Utrecht rond 2000 stond Kuyt al bekend als grootste vreemdganger van de sslectie. En dat was redelijk knap als je ook Wapenaar in de selectie had.
Die deed het overigen met de vrouw van de trainer (adelaar)

3 juni 2022 om 13:38

Dirk Kuyt is qua persoonlijkheid een professional en je zult hem geen rare dingen horen zeggen. Daar zit allemaal het probleem niet. Echter is ADO gebaat bij ervaring en de gewiekstheid die daarbij komt kijken. In plaats daarvan stellen ze Kuyt aan die ongetwijfeld beginnersfouten gaat maken en min of meer 0 ervaring heeft als coach. Dat is vragen om problemen.

3 juni 2022 om 13:47

Ik snap dit soort reacties nou echt nooit. Kijk je voetbal vanwege het spel of ben je bezig met met prive leven van elke voetballer en wat ie met de moeder van zijn kinderen doet? Misschien dan toch een videoland account aanmaken en lekker lekker naar de Kardashians kijken ofso. Zie steeds meer mensen constant maar zeuren over of iemand rapt, zingt, danst, vrouw verlaat of dat iemand zijn gezichr verbouwt. Lekker boeien! Als die gasten presteren en hun best doen op het veld wat boeit het dan wat ze buiten het veld doen. Stel het zijn gevalletjes zoals Promes dan kan ik nog begrijpen dat je geen sympathie hebt voor iemand en je hem liever niet bij je club ziet.

3 juni 2022 om 14:02

Wonderbaarlijk he dat er ook mensen zijn die niet exact zoals jou kijken naar voetbal? Ik zal je nog eens iets verklappen, ik kijk voetbal eigenlijk meer om het circus eromheen dan het voetbal zelf waarbij ik toch met regelmaat de oogjes sluit mocht ik geen binding hebben met de figuren op het veld of de betreffende club (klopt, ik kijk zulke wedstrijden bijna nooit).

Ben overigens groot liefhebber van Boer zoekt Vrouw ondanks mijn dubieuze mening over boeren tegenwoordig, wat jij?

3 juni 2022 om 14:06

@barcalover123 ik ben het zelden met je eens, maar hier heb je 100% gelijk. Blijkbaar was Dirk onzeker over zijn uiterlijke of niet tevreden met zijn uiterlijk en hij heeft de middelen om daar iets aan te doen.
De mensen die hem daardoor niet meer mogen of hier constant grappen over blijven maken zijn behoorlijk oppervlakkig of zelf enorm onzeker.

3 juni 2022 om 13:59

Wij hebben geen beeld van hoe hun huwelijk daadwerkelijk was. Misschien hadden ze weinig gemeen waardoor zijn tijd weg van huis tijdens zijn carriere veel camoufleerde, misschien was zij dominant of iets anders. Ik vind het makkelijk scoren om iemand af te kraken over iets waar wij niks vanaf weten. En over het botox verhaal: we leven in 2023, mannen laten haren implanteren, tanden bleken en maag verkleinen. Als iemand door een beetje botox zich zelfverzekerder voelt moet hij dat vooral doen, alsof hij hier adverteert dat iedereen het moet doen. We moeten hem oordelen als trainer en dat kan nog niet behalve wat verhalen van toen hij de jeugd van Feyenoord trainde.

3 juni 2022 om 15:07

Gahaha Ruud Brood sympathiek… Hij is letterlijk ontslagen wegens discriminatie en intimidatie en ADO-spelers hebben letterlijk een verklaring getekend.

volwassen mensen die een ander in de zeik zetten. laten wij iemand beoordelen op zn werk en niet op uiterlijk. zo makkelijk

3 juni 2022 om 13:12

Ik vind het ook maar vreemd dat er zoveel om te doen is. Als die kerel dat leuk vindt dan doet hij dat maar.

3 juni 2022 om 13:14

Kun je niet omheen als publiekelijk figuur. Je weet dat als je profvoetballer, zanger of tv presentator wordt je onder een vergrootglas ligt. Daar staan in het geval van Dirk wel vele miljoenen tegenover. Hij had ook vrij anoniem door het leven kunnen gaan als postbode, dan had niemand er iets over gezegd dat hij heel zijn gezicht vol had gespoten.

3 juni 2022 om 13:20

Het is absoluut niet sierlijk van de mens maar er zijn in dit bijzondere geval wel veel redenen om hier iets van te vinden. Zo had Dirk Kuyt een van de meest karakteristieke koppen binnen bekend Nederland, daarbij is deze daad in werking gezet binnen een half jaar dat de beste man stopte als prof, bijkomstig dat hij in diezelfde periode ook brak met zijn jeugdliefde en moeder van zijn vier kinderen.

3 juni 2022 om 13:49

Ikea en als die man zich zelf lelijk vind en niet blij is met hoe hij er uit ziet? Dan mag ie toch lekker zijn gezicht verbouwen. Als hij niet gelukkig was met zijn vrouw (kan elke man overkomen) dan mag ie toch lekker weg bij haar. Wie zijn wij om hem te beoordelen?

3 juni 2022 om 14:06

Dirk Kuyt mag doen wat hij wilt en moet zich vooral niet laten tegenhouden door een bevlogen moralist als ik. Neemt niet weg dat wij hier net zo goed een mening over mogen hebben, wij die zijn aanwezigheid constant meekrijgen vanuit de media en wij die nog steeds normen en waarden hebben waarop wij mensen mogen beoordelen, ondanks maar een topje van de ijsberg te kennen.

3 juni 2022 om 14:11

Roepen dat Dirk Kuijt zijn gezin in de steek laat is geen mening, maar puur een aanname.

3 juni 2022 om 13:26

Zo is het. Schijt hebben aan de mening van een ander.

3 juni 2022 om 13:30

Hij begint toch zelf met steeds gekke bekken trekken?

3 juni 2022 om 13:33

Ik zeg altijd: degenen die het nodig vinden om zulke opmerkingen te maken doen het vanuit een eigen onzekerheid en hebben dit nodig voor hun eigen morele boost.

3 juni 2022 om 13:39

Het is eigenlijk gewoon pesten. Niet dat Dirk daar wakker van zal liggen, dat kan je verwachten als publiek figuur. Maar als het zelf bij persconferentie te spraken komt dan word het wel treurig.

3 juni 2022 om 14:21

Zou inderdaad een ideaalwereld zijn maar in de voetbalwereld gaat dit niet zo. Hangt nog steeds een erg homofobe sfeer binnen de voetballerij, en dan helpt het straktrekken van je gezicht uiteraard niet mee als voetbalcoach.

3 juni 2022 om 14:34

Iemand die zijn eigen Uiterlijk aanpast, mag je daar op beroordelen. Hij heeft het immers zelf laten aanpassen.

Ik hoop dat hij het goed gaat doen maar vond het jammer hoe het gelopen was bij Feyenoord. Kreeg het idee dat hij alleen trainer van een eerste elftal wilde zijn en dat dus zo snel mogelijk wilde krijgen. Dat lijkt me al niet de juiste mentaliteit voor een trainer. Dat van Geel hem beloofde trainer te maken was er erg dom maar van Kuyt ook niet slim om jong Feyenoord niet te willen doen. Dan had hij nog in goed blaadje kunnen komen te staan van Arnesen. Maar goed wie weet is het wel een goede trainer, ik ben benieuwd hoe het uitpakt.

3 juni 2022 om 13:35

Het probleem is vooral dat het niet uitmaakt hoeveel talent er in hem schuilt. Bij een Guardiola of Zidane vielen de beginnersfouten niet op omdat de kwaliteiten van de selectie dat compenseerden, maar hier in Nederland vallen dergelijke fouten heel snel op. Dat was bij Cocu, Van Bronckhorst, De Boer en het zal ook ongetwijfeld bij Van Nistelrooij en in de toekomst Reiziger gebeuren.

Kuyt is een zeer onervaren trainer die het maar half bij Feyenoord -19 gedaan heeft en nu ineens ADO terug moet brengen naar de Eredivisie onder verre van niet-ideale omstandigheden. Die club kan geen beginnersfouten gebruiken momenteel en het heeft niet de spelers om dergelijke fouten te maskeren/compenseren. Daar zit vooral de crux.

Die had zich beter gestaag op kunnen werken, want als dit avontuur mislukt, komt hij ook gelijk nergens meer aan de bak. Ik vind het van beide partijen geen slimme keuze. ADO is gebaat bij ervaring, terwijl Kuyt ervaring als coach ontbeert en rustiger in had kunnen stappen.

3 juni 2022 om 13:55

Ik vind het ook geen verstandige keuze van Ado maar we zullen zien. Ook met beginnersfouten kan je een goed seizoen draaien. Volgens mij pakte van Bommel gelijk een record door zoveel wedstrijden achter mekaar te winnen. Als Ado een goede selectie krijgt dan hoeven die fouten ook niet cruciaal te zijn. Maar goed er zullen er meer zijn met een goede selectie dus hij kan echt aan de bak. Ik hoop dat hij er wat van maakt maar ik vrees ook dat het niet goed komt.

De grapjes zijn net zo oud als zijn gezicht

Dirk Kuijt, de man die van Feyenoord weer een kampioen maakte.
Ik als AZ fan heb gewoon respect voor Dirk en wat hij toch allemaal bereikt heeft.
Het is bijna discriminerend om te horen hoe er over zijn uiterlijk wordt gegrapt. Dit is voor mij onnactepabel en past echt niet meer in deze tijd. Hij doet er toch niemand iets mee fout?
Dirk, je bent een kanjer en ik sta achter je. Succes bij den Haag.

3 juni 2022 om 13:29

Jammer dat hij niet dezelfde respect had voor oud collega's en Gio. Dat hij in zijn boek en ook daarna nog even respectloos moest zijn naar zijn oude club en bepaalde mensen.

Verder als voetballer wel kunnen genieten van zijn doorzettingsvermogen en bijzonder goede inzet en verantwoordelijkheid. Maar als je daarna nog als publiek persoon op tv wil verschijnen zitten daar soms ook negatieve bij-verschijnselen bij.

3 juni 2022 om 14:17

Goed dat je m even waarschuwt Prem! Hij schrikt zich dood als hij zich omdraait en jij daar staat.

(da was een grapje)

Verder heb je een goed punt. Dirk moet lekker doen wat ie wil, ik vind het niet mooi wat hij heeft gedaan (en met mij vele anderen), maar ik geloof ook niet dat Dirk de boel heeft alten veranderen omdat ik of iemand anders er zo'n probleem mee had. Maar laten we eens kijken wat hij in huis heeft als trainer van Den Haag. Na al zijn optredens in voetbalpraatprogramma's kan hij eindelijk zelf laten zien wat hij kan ipv er alleen maar over te praten.

3 juni 2022 om 14:27

haha @yoda ik snap je grapje. Ik bedoelde ik sta achter je natuurlijk dat ik hem steun maar je grap is leuk.

Zeker! Ieder zijn mening en keuzes!!

3 juni 2022 om 15:07

*deur zwiept open*

3 juni 2022 om 14:49

@prem
Bijna discriminerend? Echt waar?
Kom op, je kan dingen ook iets te ernstig en zwaar maken he.

Ik vind het ook ronduit zielig dat mensen denken iemand te kunnen beoordelen op z'n uiterlijk. Maar grappen maken moet gewoon kunnen. Geeft Kuyt zelf ook aan.

3 juni 2022 om 22:43

Volgens mij draaide Feyenoord nou juist beter toen hij op de bank belande. Dus nee hij maakte ze geen kampioen en nee ook niet door die hattrick in de laatste match.

Als voetballiefhebber en supporter zal mij het uiterlijk van een persoon in een bepaalde functie een rotzorg zijn. Had Ribery, Rooney en Phil Jones graag bij Feyenoord gezien, met Ozil als spelverdeler .

Jammer dat die niet naar Monza van Berlusconi is gegaan als trainer. Hadden ze samen met groepskorting naar de plaatselijke botox boer kunnen gaan.

Ach Rome is ook al een paar duizend jaar oud, maar dat zie je er ook niet vanaf.

"al vrij snel na mijn carrière was het mijn ambitie en wil om trainer te worden. Daarin heb ik de afgelopen jaren geïnvesteerd en vervolgens de tijd genomen om me voor te bereiden op een mooie kans."

Ik denk juist dat hier veel van de kritiek vandaan komt. Hij heeft er een potje van gemaakt als coach van Feyenoord -19 en heeft in tegenstelling tot coaches als Van Bronckhorst, Van Nistelrooij, Reiziger, Cocu en noem ze allemaal maar op eigenlijk nog geen enkele ervaring, terwijl die anderen zich gestaag opwerken of al op hebben gewerkt. Ik denk dat Kuyt wel een beetje onderschat hoe lastig het is om momenteel coach van ADO te zijn. Die kunnen geen beginnersfouten gebruiken.

Dat gedoe over z'n gezicht vind ik overigens wat kinderachtig. Het is natuurlijk niet verstandig om het te gaan ontkennen terwijl het duidelijk is dat er het 1 en ander aan gedaan is, maar na een paar grapjes is het wel een keer leuk geweest. Die moet lekker zelf weten wat hij met z'n gezicht doet.

3 juni 2022 om 13:29

Misschien zijn gezicht in de plooi houden???;-)

3 juni 2022 om 13:38

Het punt met zo'n strakgetrokken gezicht is dat je er nooit klaar mee bent. Blijvend onderhoud is nodig. Dus na iedere nieuwe spuit komen er weer nieuwe grappen. Of als hij stopt en de boel gaat hangen, dan ook natuurlijk.

Zijn uiterlijk is totaal irrelevant voor zijn prestaties, maar hij moet accepteren dat mensen zich er toch een mening over vormen en die mening uiten. Wil je dat niet, dan moet je niet met je (nieuwe) kop op tv.

3 juni 2022 om 15:36

Maar zijn gezicht is helemaal niet strak getrokken. Dan heb je namelijk geen rimpels meer. Die heeft hij genoeg.

Toch vreemd dat hij bij Quick Boys tijdens zijn korte assistent/ad interim trainerschap iets heel anders uitstraalde dan rust. Constant ruzie makend met zijn topscorer, Yordi Teijsse. Maar hij zal vast wel geleerd hebben als trainer die nu inmiddels gepokt en gemazeld is;-)). Maar we gaan het zien....

Moet je nagaan, de grappen over zijn gezicht zijn ouder dan zijn gezicht zelf.

Wel ironisch dat het dan van zo’n verschrikkelijk lelijke man als Aad de Mos moet komen. Haha

3 juni 2022 om 14:14

Wij zien er allemaal niet zo appetijtelijk uit als wij 73 zijn........

Dan heb je als internetplaform een dusdanige naam opgebouwd dat je samen met de traditionele media aanwezig mag zijn op persconferenties - nota bene bij de presentatie van een hoofdtrainer- en kies je ervoor om in plaats van inhoudelijke vragen te stellen iemand op basis van uiterlijke kenmerken te beledigen. En er dan nog trots op zijn ook. Wat een smerige riooljournalistiek Voetbalzone!

3 juni 2022 om 14:04

Ja, het was in die persconferentie duidelijk de vreemde eend in de bijt. Net alsof iemand van het jeugdjournaal opgestuurde vragen ging stellen.

Ik vind het erg knap dat Kuijt zich precies kan omschrijven als trainer, hoe hij denkt en waar hij voor staat. Hij komt op mij meer over als een idealist die zich naar een functie boven zijn competenties heeft gebluft.
Iedere trainer wil wervelend en aanvallend voetbal spelen. Het daadwerkelijk voor elkaar krijgen is een tweede. Dat jaartje op halve kracht de A1 van Feyenoord doen geeft mij nou niet het idee dat Kuijt exact weet hoe het werkt. Daarom vind ik het ook erg bijzonder dat ADO deze man aan stelt. Laat die man toch elders wat meer ervaring opdoen voor je hem de sleutels van je eerste elftal geeft.

Maar even serieus he? Zoveel heeft Dirk toch niet aan zijn gezicht laten doen? Heeft die "hang oogjes" laten weghalen... voor de rest kamt hij zijn haar naar achter en laat hij een baardje staan... Ik zie nog steeds ontzettend veel rimpels op zijn hoofd... Maja iedereen wilt natuurlijk goedkoop scoren en grapjes maken over zijn gezicht..

3 juni 2022 om 15:34

Ja mensen hebben het steeds over Botox. Z’n gezicht stond iets strakker een tijd geleden. Misschien een keer Botox gehad maar daar is nu niets van te zien. Idd genoeg rimpels. Maar dat gebit……waarom stoppen mensen daar nou niet eens mee.

3 juni 2022 om 15:46

Hahah vast zelfde tandenspecialist als Klopp, Firmino en Coutinho 😂 Je kan ze recht/wit maken, maar bij hun ziet het eruit alsof ze 32 sportlife kauwgompjes in hun mond hebben zitten..

Enige waar ik continu naar zit te kijken als bij praat is zijn gebit. Hoezo moet dat zo wit en kaarsrecht zijn. Dat is gewoon lelijk.
Ik hoor niet eens wat hij zegt zo afleidend is het.

Meer dan een jaar oud. Dus dat is ouder dan zijn gezicht.

Dirk Kuijt: 'De grapjes over mijn gezicht zijn al meer dan een jaar oud' -

In tegenstelling tot zijn gezicht. Ha got em

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.FC Emmen8340
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
A. AchemlalVerdediger
J. AmofaVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

304 fans
Coach, 41 jaar

In de wandelgangen

Zondag 3 juli
Vitesse wil Kjell Scherpen tijdelijk overnemen van Brighton & Hove Albion. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren