Dirk Kuijt heeft opvallend ambitieuze plannen met ADO Den Haag

Donderdag, 2 juni 2022 om 12:42Jordi Tomasowa • Laatste update: 11:50

ADO Den Haag heeft Dirk Kuijt donderdag gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer. Kuijt, die vorig jaar zijn diploma Coach Betaald Voetbal behaalde, dient als opvolger van Giovanni Franken. ADO delfde afgelopen zaterdag het onderspit in de finale van de Keuken Kampioen Play-Offs tegen Excelsior, waardoor Kuijt de taak krijgt om de Haagse club komend seizoen alsnog naar de Eredivisie te loodsen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

84 reacties (laatste reactie door ali boembari)

Mooi uithangbord voor de club, op en top professional.
Laten we Kuyt nou eens niet al afschrijven voordat hij begint, daar zijn we in Nederland zo goed in.
Succes Dirk!

2 juni 2022 om 13:07

Dat valt reuze mee. Trainers als Gio, De Boer en Cocu werden juist erg positief verwelkomt. Zelfde geldt voor Van Nistelrooij. Dat het bij Kuijt anders is, ligt misschien aan Kuijt..

2 juni 2022 om 13:12

Maar toch kregen die 3 ook bakken aan kritiek. En alleen Gio speelt op dit moment nog wat klaar.

Ik denk dat Kuijt ver gaat brengen is zijn doorzettingsvermogen echter moet dat niet door gaan slaan in drammen.
Hoe hij het verder als trainer gaat doen zullen we moeten afwachten ik kan me er geen voorstelling van maken

2 juni 2022 om 13:34

Van Bronckhorst, De Boer en Cocu hebben zich dan ook opgewerkt. Van Bronckhorst begon als assistent bij Oranje -21, werd vervolgens assistent bij Feyenoord, trainer bij Jong Feyenoord en werd daarna "pas" trainer bij Feyenoord. Dan heb je als club toch wel een aardig beeld van z'n kwaliteiten als trainer.

De Boer trainde vier jaar de jeugd van Ajax, werd vervolgens assistent bij Oranje en na twee jaar werd hij hoofdtrainer van Ajax. Ook bij hem waren z'n eigenschappen als trainer al redelijk in kaart gebracht.

Cocu was vier jaar assistent bij Oranje en werd achtereenvolgend assistent bij de A1 van PSV, assistent en interim bij PSV, deed daarna nog een jaartje A1 om vervolgens de hoofdtrainer van PSV te worden. Wederom waren de kwaliteiten van de coach dus goed in beeld gebracht.

Echter heeft Kuyt dat geduld niet gehad. Hij was speler/assistent bij een amateurploeg wat je beter kunt omschrijven als afbouwen en vervolgens heeft hij z'n taak als coach van Feyenoord -19 totaal verwaarloosd. Dat is gewoon een heel groot verschil in vergelijking met de bovengenoemde heren. Het is dus inderdaad niet vreemd dat men niet al te positief is als het Kuyt als coach betreft.

2 juni 2022 om 13:34

De trainers die je noemt hebben volgens mij 1 ding gemeen; ze schoven voordat ze trainer werden niet aan als analist in een of ander programma. Daar is op zich niks mee, maar dat kan in de beeldvorming tegen je gaan werken. Ik heb namelijk ook helemaal niks tegen Kuyt, maar mijn beeld over hem is veranderd sinds hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen hing en daarna in voetbal praatprogramma’s zijn visie kwam ventileren. Hoe goed dat ook allemaal bedoelt is, het komt betweterig over om vanaf de zijlijn vanalles te kraken. Zelfde heb ik nu ook met van Basten, vd vaart, Gullit, Kwakman etc…die wil je toch niet meer als trainer zien? Uitzondering is voor mij is Maduro, ik denk omdat hij simpelweg minder betweterig overkomt en op dit moment ook gewoon middenin het trainersvak staat.

2 juni 2022 om 13:48

@yoda, sorry, maar het doel van analisten is dat ze hun mening geven. Als ze niks te melden hebben dan kunnen ze net zo goed thuisblijven. En ja, met meningen zijn mensen het soms niet eens en ja, een mening klinkt ooit betweterig.
Wij weten het hier ook allemaal beter.
Het verschil is echter dat de meerderheid van de mensen bij Kuijt amper naar zijn echte boodschap luistert omdat hij er toevallig voor heeft gekozen om zijn gezicht te verbouwen.

2 juni 2022 om 13:57

Van Bommel idem dito

2 juni 2022 om 14:14

Gio kreeg terecht kritiek, verloor zeven keer op rij en wist en kon niets veranderen. Advocaat kwam, zette Kuyt van de flank wat reden nummer 1 was dat het niet liep, zette wat om in het middenveld en liet de linies dichter op elkaar spelen en het begon weer te lopen. Gio heeft enorm veel mazzel gehad dat Feyenoord hem toen niet had ontslagen. Dan had die niet bij Rangers gezeten en de finale van de EL gespeeld.

2 juni 2022 om 16:32

Ben het zeker eens dat Gio terecht kritiek kreeg zeker over zijn spelopvatting.
Maar is wel de succesvolste trainer van de laatste jaren.
Ik was ook geen Fan van Gio maakte weinig spelers beter.

2 juni 2022 om 16:44

Eens, Gio blijft een sympathieke kerel, maar het voetbal was niet leuk om naar te kijken en heeft ook verschillende spelers verkeerd/niet gebruikt, waardoor we er financieel weinig beter van werden

2 juni 2022 om 17:01

Bronkhorst en de Boer hebben nog bij hun clubs leiding gegeven aan jeugdelftallen maar Kuyt vond dat allemaal maar min en wilde meteen coach worden van het 1e van Feyenoord. Hij heeft dus geen enkele ervaring.

2 juni 2022 om 14:24

Ik ben het met je eens. Laten we wel eerlijk zijn, tactisch is hij niet de beste, maar hij kan een elftal echt wel motiveren en heeft veel grote namen in zijn netwerk die zich in het trainersvak hebben bewezen die hem vam advies kunnen voorzien: Gullit, Benitez, Gerrard, Van Gaal, Van Marwijk, Van Basten, Advocaat, Van Bronckhorst, Heitinga, Van Nistelrooij om er maar een paar te noemen. Het is echt niet zo gek van Ado om hem aan te stellen, als hij maar veel luistert en leert. Zet naast hem iemand die op tactisch vlak wat toevoegt en je hebt een prima staf.

2 juni 2022 om 15:09

Wat weet jij dan over de tactische inzichten van Kuyt? Heb je zijn teams al regelmatig zien spelen? Of is dat eerlijk zijn van je gebaseerd op onderbuikgevoel

2 juni 2022 om 14:46

Alleen niet echt bepaald diverse Dirk Kuyt.

2 juni 2022 om 15:27

Het zal even wennen zijn voor Kuijt, mag hij voorlopig geen gokjes meer wagen .
Als speler geweldig door zijn drive, al;s trainer zullen we het meemaken. Linkerrijtje eredivisie lijkt mij trouwens hoog gegrepen, denk dat promotie en daarna handhaving al heel wat is.

Hij heeft de afgelopen dagen van Journalisten moeten vernemen dat het een sleeping giant is? Heb je daar journalisten voor nodig? Maar goed, linker rijtje eredivisie is wel erg ambitieus. Op het moment dat dit gebeurt, dan is Kuijt geen trainer meer kan ik je vertellen.

2 juni 2022 om 13:10

Vallen me sowieso aan deze persconferentie al een aantal dingen op die niet helemaal lekker gaan. Allereerst al doen inderdaad alsof je vanuit journalisten moet horen wat voor soort club Ado is. Dan ook nog eens doen alsof Ado blij mag zijn dat hij bij hen begint met een uitspraak als "dat spreekt mij enorm aan, om juist daar als trainer te beginnen. Ik wil me vanuit daar ontwikkelen als coach", terwijl hij uberhaupt blij mag zijn dan Ado bij hem terecht is gekomen. En vervolgens ook nog een open deur als: "we willen de goede spelers van nu behouden en ons het liefst nog versterken." Joh, je meent het! Maar goed kan ook zijn dat ik gewoon beetje veel aversie tegen Kuyt heb en daarom ook op alle slakken zout leg

2 juni 2022 om 13:16

Inke ik snap wat je bedoelt. ADO is er volgend seizoen om de grote Dirk Kuijt te laten ontwikkelen. Erg leuke plek om je te ontwikkelen dat ADO.

2 juni 2022 om 13:23

Haha InkeMontana Ik heb hetzelfde gevoel bij Kuyt en deze uitspraken passen hem dan ook als gegoten. Als analist had hij ook al zoveel open deuren. Maar goed, wie weet schuilt er een goede trainer in hem. Metgod als assistent is in ieder geval wel een goede keuze, al is de vraag of die niet uit de hoge hoed van ADO kwam.

2 juni 2022 om 13:25

Nee, ik deel jouw mening wel. Ook als analist was het altijd een beetje schrijnend om Kuyt te horen spreken. Meneer koning open deuren is 'ie. Ik snap ook niet helemaal wat de beweegredenen van het bestuur waren om uit te komen bij een trainer zonder enige vorm van ervaring, terwijl promoveren toch echt wel een 'must' is bij ADO. Ik kan me niet voorstellen dat ze de trainerskwaliteiten van Kuyt in kaart hebben, want dat heeft Kuyt nog nergens (kunnen) laten zien. Die zijn volgens mij gewoon voor z'n naam gegaan.

2 juni 2022 om 17:58

Ja die zin viel mij ook het meeste op. Je bent je hele leven profvoetballer, je wordt ergens trainer, en dan moet je van journalisten (die een bepaalde rol hebben, en niet per se een objectieve) horen dat ADO een sleeping giant is.

2 juni 2022 om 23:42

Op basis van het aantal inwoners van den haag, zouden ze inderdaad linkerrijtje moeten spelen. Helaas voor Dirk gaat dit niet zo makkelijk.

De selectie van Ado bij een fifa 22 carrière zou gedemotiveerd raken bij een te hoog gegrepen doelstelling.

2 juni 2022 om 12:50

Het gezicht van Kuyt zal voor fifa wel makkelijk zijn om na te maken nu.

2 juni 2022 om 13:12

Ik ook, hij had altijd zo een zwaar geleefde kop zeg maar. Al blijft het wel raar dat hij medische ingrepen ontkent. Hij zegt alleen wat aan zijn ogen te hebben gedaan maar die groeven uit zn voorhoofd is ook weg.

2 juni 2022 om 13:31

Hij had het beter wat voller kunnen spuiten miss verbergde hij ze oren wat makkelijker dan.
Zo die oren op die foto niet normaal.

2 juni 2022 om 14:31

@dordt078, wat een ontzettend volwassen reactie. Lekker anoniem op iemand z’n uiterlijk afgeven. Kom op z’n minst met iets inhoudelijks.

2 juni 2022 om 15:11

Wat een stelletje kleuters zitten er ook op dit forum. Hoeveel reacties op iemand zijn uiterlijk gaan we nog krijgen? Er zijn hier echt veel te veel figuren die aan het roddelen zijn als tienermeisjes uit klas 1

2 juni 2022 om 16:59

Dat is lullig voor de tienermeisjes Feye88

Ben benieuwd. Iets zegt me dat dit faliekant gaat mislukken.

Met Sem Steijn zijn ze al een belangrijke speler lichter en las ook ergens dat Kishna hoger op wilde. Hoe zit het met de rest? Wat team betreft is het wel de top van de KKD

2 juni 2022 om 12:55

Amofa, Kemper, Klas, Janmaat, Wentges, Verheijdt en Pires (weet niet of hij weggaat) zie ik wel als top kkd waardig. Voor de andere posities zullen nieuwe spelers gehaald moeten worden.

Stap 1 : “We willen de goede spelers van nu behouden en ons het liefst nog versterken.” dat lijkt me de juiste, haha! Qua stad, naam en aanhang hoort ADO misschien wel thuis in het linkkerrijtje/middenmoot Eredivisie alleen is dit niet het juiste moment om te benoemen.

2 juni 2022 om 12:53

Denk dat die aanhang eerder in een gesticht hoort, maar voor de rest prima.

2 juni 2022 om 13:05

Als Feyenoord fan houdt ik wijselijk mijn mond. Maar uhhh... Westend, kan je nog een club opnoemen die geen debiele achterban heeft? Bij elke club zijn er de laatste jaren opstootjes, rare vlaggen, bedreigingen etc.

2 juni 2022 om 18:03

@deenb

Ik vind er hele grote verschillen in zitten. Ik ben Ajacied, bij mijn club zitten ze overduidelijk ook. Bij Feyenoord zeker ook, die zijn de laatste tijd vaak negatief in beeld gekomen. Bij Vitesse. Bij ADO (waar ik vlak naast het stadion woon en ook weleens een wedstrijd bezoek). En nog enkele clubs. Utrecht in het verleden maar daar is het al een tijd rustig, zo lijkt het.

Maar er zijn er ook zat waar nooit wat gebeurt. Ik vind PSV in dat verband opvallend. Gebeurt nooit wat, hooguit een keer boos de spelers opwachten, en het enige incident in het buitenland was toen met die zigeuners ofzo, in Madrid. Dat was naar, maar viel verhoudingsgewijs mee. En daarmee hebben we het wel gehad. Bij AZ gebeurt ook nooit wat.

2 juni 2022 om 18:56

FC Twente. Niks aan het handje bij ons de laatste jaren qua publiek. Alleen maar positiviteit.

2 juni 2022 om 13:14

Toch blijf ik het raar vinden dat een stad als Den haag alleen maar een matige club als ADO heeft. Je zou zeggen dat er meer mogelijk is.

2 juni 2022 om 17:24

Echt he. Rotterdam heeft er regelmatig zelfs drie in de eredivisie, wtf...

2 juni 2022 om 18:06

@ali

Klopt, maar bij Feyenoord geldt dat ook. Grote stad, veel aanhang, maar toch minder inkomsten. Het is maar net waar de sponsoren zich prettig bij voelen, en dat is blijkbaar bij ADO, Feyenoord, maar ook een club als Utrecht minder het geval. Misschien dat het volkse karakter een rol speelt, dat de grote bedrijven daar minder geld denken te halen. Als je kijkt naar een sport als golf, waarvan ik me afvraag hoeveel mensen daar nou echt naar kijken, dan zie je dat er ontzettend veel sponsorgeld is. Kleinere kijkersaantallen, maar wel kapitaalkrachtiger.

2 juni 2022 om 18:28

Ik verwacht ook niet meteen een kampioenskandidaat. Maar een club van het kaliber AZ en Utrecht verwacht je toch wel in Den haag met meer dan 500k inwoners. Misschien niet genoeg sponsoren inderdaad..

Natuurlijk Dirk, en Lewandowski wordt de vervanger van Dessers. Komt na de interlands tekenen in de Kuip.

Nu even serieus. Eerst maar eens beginnen met proberen te promoveren voor dat je met deze dwaze uitspraken komt

Owja horen ze thuis in het linkerrijtje eredivisie? Hebben ze toch nog nooit structureel gestaan? Ado is meer zo'n wisselvallige verassing net als Groningen, Heracles, Sparta of Willem 2. Jaar 1 speel je ineens voor Conference Cup tickets en jaar 2 is het vechten tegen degradatie. Structurele wisselvalligheid

2 juni 2022 om 12:57

Qua begroting, stad en achterban zouden ze misschien best naar het linkerrijtje van de Eredivisie kunnen. Ik denk alleen als je het bijvoorbeeld met AZ of Groningen vergelijkt dat het achterland gewoon kleiner is omdat je ingesloten zit tussen Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Ik zie persoonlijk niet echt veel groeipotentieel in ADO maar, en dat is een belangrijke, het is wel een club die met een begroting van tussen de 20 en 30 miljoen moet kunnen spelen en dan zou je met degelijk beleid een prima club moeten zijn die voor plek 5 kan strijden. Dat zou betekenen dat je het linkerrijtje moet kunnen halen.
De cultuur in Den Haag is wel een lastige, het zijn nogal eigenheimers en van buiten kom je er niet makkelijk tussen, dat maakt het zo'n club, regionaal georienteerd, wel lastig om bij de grotere clubs van het land te gaan horen.
Ik zou het inderdaad ook geen 'sleeping giant' noemen maar ze ook niet willen vergelijken met Heracles, Sparta of Willem II qua potentie. Qua prestaties doen ze daar dan weer voor onder.

2 juni 2022 om 13:20

Niet zozeer wisselvalligheid, maar het verschil tussen de laatste 11 of 12 clubs van de Eredivisie is vaak maar 1 of 2 spelers die het verschil maken. Soms heeft de ene een pareltje (in relatieve zin), dan heeft de ander er weer 1. Daarin is Groningen overigens wel een uitzondering, want als die normaal beleid voeren, moeten ze altijd in het linker rijtje kunnen eindigen.

Tuurlijk Dirk, onze topper Art Langeler zei aan het begin van het seizoen bij PEC dat we een selectie hadden voor de 6e plek in de Eredivisie. Moet je zien wat ons dat heeft gebracht.

2 juni 2022 om 13:00

Langeler was na een paar weken wel snel omgeslagen en noemde zijn ploeg toen 'degradatiekanditaat nummer 1' toch? Ook fijn om te horen als speler.

2 juni 2022 om 13:15

Ja, dat was werkelijk een vreselijk domme uitspraak. Langeler heeft me sowieso nooit weten te overtuigen van z'n trainerskwaliteiten. Ongelooflijk eigenlijk dat hij 4 jaar 'hoofd jeugdopleiding' is geweest bij PSV en trainer is geweest bij vertegenwoordigde jeugdelftallen van Oranje. Anderzijds is dat wel het niveau wat de KNVB doorgaans aantrekt.

2 juni 2022 om 13:41

Nu noem je ook wel de slechtste trainer die de Eredivisie in jaren heeft gezien. Met Langeler waren aan het einde van het seizoen alle records gebroken die je liever niet wil breken.

2 juni 2022 om 13:52

In principe zat hij er niet ver naast. Dick Schreuder is over zijn wedstrijden gerekend wel rond die plek geëindigd denk ik 😉

ADO hoort thuis in linkerrijtje Eredivisie? De enige periode waarin de club (vrijwel) structureel in de linkerrijtje Eredivisie hoorde was in 1965-1972. Sinds 72/73 laat ADO structureel zien daar niet in thuis te horen: 7x linkerrijtje Eredivisie, 24x rechterrijtje Eredivisie, 14x linkerrijtje KKD, 4x rechterrijtje KKD.

2 juni 2022 om 13:13

Als je kijkt vanaf de periode van 2010-2020, toen eindigde ze 5 keer in de linkerrij (3x als 9de en 2x 7de) en 5 keer in de rechterrij. Iets recenter dan 1965-1972. Is natuurlijk de derde stad van Nederland en heeft wel een aardige jeugdopleiding. Alleen zoveel domme transfers gemaakt en op bestuurlijk vlak was het ook tamelijk onrustig natuurlijk. Dus hangt een beetje vanaf hoe ze de draad gaan oppakken als Dirk daar trainer is. In ieder geval een goeie stap voor hem om op een lager niveau te proberen. Gerrard zei zelf ook dat Klopp tegen hem zei om op een lager niveau je fouten te maken en verschillende dingen moet uitproberen om je eigen spel te maken. Merk in Nederland dat men zich daar te groot voor voelt en de oud-Nederlandse topvoetballers altijd in de top willen trainen in plaats van bij een kleinere club te proberen. Ik gun hem alle succes, want de hetze tegen hem begint me ook wel redelijk de strot uit te komen.

2 juni 2022 om 15:23

Gerrard is begonnen als jeugdtrainer bij Liverpool en vervolgens is hij aan de slag gegaan bij Rangers. Dat noem ik niet bepaald klein beginnen.

2 juni 2022 om 15:35

1,5 jaar heeft hij de jeugd van Liverpool getraind voordat hij naar Rangers ging. Wel relatief korte periode, maar blijkbaar was hij er wel klaar voor en heeft hij genoeg fouten gemaakt om uiteindelijk zijn eigen spel te spelen wat hij wilt zien als trainer. Met succes, want hij heeft wel redelijk de fundament neergezet voor de huidige successen van Rangers. Dirk is zelf al een tijdje actief als coach bij Katwijk en de jeugd van Feyenoord, en dan is de KKD bij een club als Ado, waar toch veel druk komt kijken voor een eerste divisie club, toch een prima volgende stap. Als hij de club laat promoveren met zijn spel, dan heeft hij het al goed gedaan.

Jezus wat ziet die eruit.
Die prikken hebben hem absoluut geen goed gedaan.

En een uitspraak dat je van journalisten moest horen dat ADO een “sleeping giant” is, komt heel absurd over.

Alleen al door deze knullige presentatie heb ik er weinig vertrouwen in

Misschien moet Kuyt de geschiedenis er dan even bij pakken. ADO heeft een korte periode ergens in de jaren '60 of '70 even stabiel in de subtop gestaan, maar doorgaans eindigen ze vaker in het rechter rijtje dan in de linker.

ADO heeft op bepaalde vlakken de potentie om een subtopper te zijn, maar die worden teniet gedaan door andere aspecten waarop de club simpelweg niet goed scoort. Ambitie is prima, maar zorg eerst eens dat je uit die Keuken Kampioen Divisie komt en stabiel wordt in de Eredivisie. Dat is al een hele opgave.

Ze hebben nog echt voor hem gekozen ook. Op basis waarvan is Dirk Kuyt een geschikte trainer? Ik denk dat die met de Kerst weer thuis is.

Ok dus omdat journalisten menen dat ADO een sleeping giant is, meent Dirk dat het ook daadwerkelijk zo is? Op basis van de historie kun je dat sowieso niet echt hard maken, elke club heeft weleens een periode dat ze boven zichzelf uitstijgen.

ADO is niet echt een sleeping giant. Daarvoor zijn de bedrijven in die regio niet genoeg betrokken bij de club. Zat grote bedrijven daar, maar er zijn er niet veel die zich willen associeren met ADO.

2 juni 2022 om 15:39

De achterban van Ado beperkt zich niet tot regio Den Haag, maar heeft ook aanhang in bijvoorbeeld Warschau en andere steden.

Tja....

Ondanks dat Den Haag een grote stad is, blijft ADO slechts een klein duimpje en echt niet veel groter dan een Sparta, Heracles of Cambuur.

En dat terwijl er in Den Haag echt wel bedrijven zijn die een rol van betekenis zouden kunnen spelen.. Maar toch blijven ze er liever zover mogelijk vandaan. Niet zo heel gek natuurlijk, gezien die taferelen van afgelopen weekend..

Dat kan van Zweden met droge ogen beweren dat dit geen supporters waren en dat ze niet eens op de tribunes aanwezig waren... Maar de realiteit leert ons het tegenovergestelde..

2 juni 2022 om 18:13

Welke bedrijven zijn dat? Den Haag heeft heel veel overheid, zowel nationaal als internationaal. Die gaan niks in de club steken. Shell zat hier, maar het hoofdkantoor gaat hier ook weg. En ik denk ook niet dat Shell erg past bij ADO.

2 juni 2022 om 23:49

KPN zat er in het verleden, maar die is vertrokken richting Rotterdam.

Ado heeft een hele metamorfose nodig, net als wat Kuijt met zijn gezicht heeft gedaan. Prima match dus.

Heb het idee dat dit helemaal niks gaat worden met Dirk. Vind hem ook niet echt passen bij de club.

Keep dreaming Dirk! Als je een paar wedstrijden op je klote hebt gehad zetten de supporters je met kop en kont buiten de deur . Ik zeg succes 👊

Ado een sleeping giant? Hahaha. Nougoed, misschien kan Kuyt Ado weer een gezicht geven, hij heeft er ervaring mee.

Ik ben zeer nieuwsgierig naar wat dit gaat worden. Een hele goede gedreven speler met een prachtige carrière echt alles eruit gehaald.
Maar als trainer is het nog geen groot succes gebleken. Bij Feijenoord sloeg hij trainingen over voor belangrijkere (?) zaken. En bij Quick Boys lag hij overhoop met zijn spelers.
En dan een contract tekenen voor 1 jaar met een optie voor nog een jaar. Ziet er allemaal een beetje uit als een gokje.

Vorige trainer deed toch niet slecht..??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.FC Emmen8340
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
A. AchemlalVerdediger
J. AmofaVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

304 fans
Coach, 41 jaar

In de wandelgangen

Zondag 3 juli
Vitesse wil Kjell Scherpen tijdelijk overnemen van Brighton & Hove Albion. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren