Derksen onthult exorbitante salariseis van Dessers en spreekt afgrijzen uit

Woensdag, 1 juni 2022 om 23:59Jeroen van Poppel

Cyriel Dessers eiste van Feyenoord 'een salarispakket' van zes miljoen euro, zo onthult Johan Derksen in Vandaag Inside. De analist spreekt in de talkshow zijn afkeuring uit over het torenhoge loon dat Dessers in De Kuip wilde gaan opstrijken. "Hij zou vier miljoen euro aan transfersom kosten, maar met zijn salarispakket komt het voor Feyenoord op meer dan tien miljoen euro uit", weet Derksen. De Rotterdamse club nam woensdag officieel afscheid van de van Racing Genk gehuurde aanvaller, nadat contractonderhandelingen op niets uitliepen.

Derksen vermeldt niet welke contractduur Dessers aan het genoemde 'salarispakket' wilde koppelen. Daarmee is het exact geëiste jaarloon niet bekend, maar Derksen weet genoeg. "Dat houdt in: een salarispakket van zes miljoen euro... voor een speler die eigenlijk tot nog toe een wisselspeler geweest is. Hij wil nu wel overdreven cashen, hoor. Zes miljoen, voor een pinchhittertje..."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

René van der Gijp denkt dat het voor alle partijen het best is dat Dessers niet terugkeert bij Feyenoord. "Dat is maar beter ook. Ja, natuurlijk!", aldus Van der Gijp, die de situatie van Dessers vergelijkt met een van zijn voorgangers in De Kuip. "Dat was 'een Nicolai Jörgensen' geworden. Die had toen ook dat ene fantastische jaar met dat kampioenschap." Feyenoord weigerde in januari 2018, een half jaar na de titel, een topaanbieding ter waarde van achttien miljoen euro afkomstig van Newcastle United en kreeg daar snel spijt van. "Na dat seizoen werd het drie jaar kwakkelen", weet Van der Gijp.

"Dessers had dit nooit meer overtroffen, dat wat hij nu gedaan heeft", verzekert de oud-rechtsbuiten. "Dat was hem niet gelukt." Dessers keert nu in principe terug bij Racing Genk, maar zal zeer waarschijnlijk een lucratieve buitenlandse transfer overhouden aan zijn topseizoen in Rotterdam. Dessers groeide met tien treffers uiteindelijk zelfs uit tot topscorer van de Conference League; ook in de Eredivisie was hij behoorlijk productief met 9 competitiedoelpunten in 27 wedstrijden, waarvan liefst 18 (!) invalbeurten (en in totaal 1.075 speelminuten).Gerelateerd

Meer sportnieuws

81 reacties (laatste reactie door frotank)

Weet niet of dit waar is, maar goed werk van feyenoord dan! Lekker laten gaan, hij moet niet denken dat hij pele is ofso.

2 juni 2022 om 00:31

Hij benoemt ook niet de duur. 6 mil over 5 jaar of 3 jaar?en wat zeurt die snor, hij krijgt ook bijna 1 mil om wat te klagen op tv en elke dag bijna zelfde grapjes maken

2 juni 2022 om 03:52

Hij is ook degene zegt dat die extreem veel dan wel overbetaald krijgt voor zijn tv werkzaamheden. Deed veel overige baantjes overigens gratis uit liefhebberij.

2 juni 2022 om 04:56

1,5 miljoen per jaar proberen vragen voor 4 jaar als je de doelpuntenmachine vd CC was, is gewoon ook terecht.

Ik snap niet wat die Derksen bezielt. Dessers had v andere ploegen al betere loonaanbiedingen gekregen dan datgene dat hij vroeg van Feyenoord.

2 juni 2022 om 06:37

Het is inderdaad een beetje goedkoop, maar iedereen wist dat er clubs zouden komen die hogere salarissen zouden betalen dan Feyenoord. Weken geleden wist iedereen die nadacht al dat Feyenoord verder aan het kijken was. De gesprekken waren gewoon om de supporters en analisten tevreden te stellen. Danilo is al gehaald en ze schijnen nu bezig te zijn met een Uruguayaan. Je gaat een 27-jarige als Feyenoord zijnde gewoon geen miljoen per jaar betalen, punt.

2 juni 2022 om 06:42

Derksen geeft zowat de helft aan het goede doel. Met dank aan z’n vrouw

2 juni 2022 om 07:10

Hoezo is 1,5 miljoen terecht? Hij is geen vaste basis speler en met de komst van Danilo wordt hij dat ook nooit.

2 juni 2022 om 07:12

En Derksen wordt betaald door een miljardair. Feyenoord moet voorzichtiger zijn met zijn geld. Alleen topsalarissen voor topspelers en dat is Dessers niet.

2 juni 2022 om 08:24

Wat is dat nou weer voor een drogreden? Derkssen mag niet zeuren over 6 miljoen van Dessers, want hij verdiend zelf 1 miljoen. Het heeft toch alles te maken met de markt waarin je beweegd en de financiele slagkracht van je werkgever? Een arts verdiend ook maar een fractie wat dat betreft, dat is nu eenmaal hoe het werkt. Feyenoord heeft niet de financiele slagkracht van De Mol. En Derkssen levert De Mol waarschijnlijk ook waar voor zijn geld.

2 juni 2022 om 08:44

Het is ook vreemd dat er nu ineens over een totaalbedrag wordt gepraat, terwijl er in de voetballerij in Nederland vrijwel altijd gepraat wordt over het jaarsalaris.
En nu, om het bedrag hoger te laten lijken, wordt ineens gepraat over het totale contractbedrag.

2 juni 2022 om 11:41

Oneens de laatste tijd gaat het steeds vaker over het totaalbedrag. Komt ook doordat steeds meer spelers hun contract uitzitten en dan transfervrij vertrekken. Daardoor verdient een club niets meer terug van het transferbedrag + salaris dat ze in een speler hebben gestoken.

2 juni 2022 om 07:56

Feyenoord heeft een salaris van 1,2 miljoen euro geboden. Dessers wilde 2 miljoen op jaarbasis verdienen. Hoeveel tekengeld hij vroeg weet ik niet. Het zal best 2 miljoen per jaar op een contract van 3 jaar kunnen zijn geweest.

Wie neemt dit serieus? Dit is dezelfde man die verkondigde dat Ajax aan Nouri vijftig tot honderd miljoen euro moest betalen. Je kan een hele lijst maken met het fake news van de heer Derksen. Net alsof een speler van het kaliber Dessers dat zou vragen. En anders zouden de onderhandelingen echt niet tot de laatste dag geduurd hebben. Dan had Arnesen hem lachend het kantoor uitgestuurd na 10 seconden.

2 juni 2022 om 00:09

Is wel zo. 1,5 miljoen per jaar, 4 jaar lang. Bij Genk verdient hij 1,3 miljoen per jaar.

2 juni 2022 om 01:39

Bij Genk met een begroting van 30 miljoen verdient Dessers 1,3 mln per jaar? Hoe kom je precies aan deze wijsheid?

2 juni 2022 om 07:12

Belastingklimaat voor (top)sporters is beter dan in NL. Bruto en netto liggen dus veel dichterbij elkaar.

2 juni 2022 om 14:45

Kleine kanttekening: Genk is de rijkste en gezondste club van Belgie. Hebben een serieus eigen vermogen en spelen safe met een budget van 30 miljoen. Als ze willen hebben ze het tweede grootste budget na Club Brugge.

2 juni 2022 om 00:09

Met pakket zullen toch wel meerdere jaren bedoelen? 6 miljoen over 3 jaar is 2 per jaar. Dat is ook veel te veel voor Dessers maar wel geloofwaardig. Misschien gokt hij op Amerika of China ofzo. Daar kan hij dat wel vragen

2 juni 2022 om 00:10

Hij vermeldt er geen contractduur bij staat in het artikel. Gewoon sensationele stemmingmakerij van de Snor.

2 juni 2022 om 00:12

Dessers zal zelf ook wel geweten hebben dat hij dit bij Feyenoord niet ging krijgen en beseft dat hij het elders wel aangeboden zal krijgen. En dat dit misschien wel zijn enige kans is om eens echt te gaan cashen. Hij gaf alleen wel aan erg gelukkig te zijn bij Feyenoord. Hij was waarschijnlijk ook het liefst gebleven, maar als je dan de afweging moet maken tussen dat en je financieel onafhankelijk spelen... best begrijpelijk. Dat hij het toch heeft gevraagd geloof ik best. Je kan het proberen. Zal vast gaan om anderhalf miljoen per jaar

4 juni 2022 om 21:54

Feyenoord moet eerst maar eens zelf kapitaal gaan maken door goed de komende jaren zijn spelers te verkopen, want daar heeft het de afgelopen jaren aan geschort. Zo hebben Ajax en PSV het ook gedaan. Ik neem het Van Geel nog steeds kwalijk dat hij destijds Nicolai Jã¶rgensen niet heeft verkocht voor die goeie deal. Dan maar geen spits. Dan had je een andere kunnen halen. Maar Van Geel had en heeft een flutnetwerk. Hij was te bang dat dat aan de oppervlakte zou komen. Ik kan een glimlach niet onderdrukken, want Willem II is door zijn slechte beleid gedegradeerd en dus is het aan de oppervlakte gekomen. En hij heeft laf Joris Mathijsen laten vallen om zijn eigen vege lijf te redden. Blij dattie is opgerot bij mijn Feyenoord.

2 juni 2022 om 00:17

Brobbey vroeg en kreeg 3 miljoen per jaar, dan snap ik best dat een Dessers hoger in de boom gaat zitten. Krijg je het niet, is er vast wel een andere club die goed geld neerlegt voor je. Ijzer smeden als het heet is, nu is meneer nog hot, moet je nu cashen.. Mocht het een paar dagen geleden al niet zeggen, maar de paralellen met ene heer Haller worden steeds zichtbaarder

2 juni 2022 om 00:34

Nou, Dessers vroeg waarschijnlijk anderhalf miljoen per jaar hoor. Ik hoop niet dat jij denkt dat Dessers begon met onderhandelen bij zes miljoen euro, dat is natuurlijk belachelijk om van Feyenoord te vragen.

2 juni 2022 om 08:35

Dat denk ik zeker niet;-)
Ik reageer hierboven op het feit dat ‘een speler van het kaliber Dessers dat niet zou vragen’.. Jochies die nog niets hebben bewezen vragen nog veel meer, dus zo gek is t niet van Dessers

2 juni 2022 om 03:57

Verdient, zonder bonussen erbij gerekend 22.500 per week bij Genk wat neerkomt op net geen 1.2 miljoen per jaar. Staat 1% van zijn salaris af aan goede doelen. Bronnen kun je via verschillende zoekmachines vinden. Het salarishuis van Genk is groter dan dat wat Feyenoord door verschillende redenen.

2 juni 2022 om 04:02

Door wat voor redenen dan? Je maakt me nieuwsgierig

Het is natuurlijk veel meer dan hij daadwerkelijk waard is, maar ik kan hem geen ongelijk geven. Een kans als deze om ergens een heel dik contract in de wacht te slepen gaat hij nooit meer krijgen. Vanuit Feyenoord ook begrijpelijk dat ze dit niet doen, want ik vond 4 miljoen zonder de hoge salariseisen al een behoorlijke smak geld voor hem.

Geloof er geen zak van. Sinds wanneer heeft Derksen bronnen en sinds wanneer weet hij overal vanaf? Dessers zal ongetwijfeld meer hebben gewild dan dat Feyenoord wilde of kon betalen, anders was ie niet weggegaan, maar 6 miljoen roepen zonder een contractduur te vertellen is puur speculeren.

2 juni 2022 om 08:05

Derksen is hoofdredacteur (dacht ik) geweest van Voetbal International, tuurlijk heeft hij bronnen. Waarschijnlijk als je een serieus gesprek met hem aan zou knopen, dan zal hij het veel beter uitleggen. Nu gooit hij gewoon wat ik de lucht op nationale televisie en mensen gaan weer happen.

2 juni 2022 om 08:49

Klopt wat je zegt hoor Klene, alleen waarom zou Derksen het melden voordat de 'echte' kanalen als Feyenoordtm, 1908 of de andere bekende kanalen het zouden melden. Dit is weer zo'n kaars verhaal, lekker uit de duim gezogen. Als je iets roept en je kan een ander cruciaal onderdeel niet vermelden omdat je het niet weet, dan zal de rest ongetwijfeld ook niet zo betrouwbaar zijn. 6 miljoen voor Dessers zegt niets. Met een 1-jarig contract is het bizar veel, met een 6-jarig contract valt het mee. Geen van beide worden natuurlijk uitgedeeld, maar als Derksen niet eens weet over hoeveel jaar ze het wilden uitsmeren dan is het een half verhaal en in mijn optiek verzonnen.

2 juni 2022 om 16:54

Op de feyenoord sites werd dit bedrag ook genoemd gister. Laten we ervan uit gaan dat het klopt. In beide gevallen 3 of 4 jaar is het voor feyenoord op dit moment veel geld. Daarbij komt ook dat dessers z'n goaltjesdief wel meepakt maar ik hem voetballend en bal vast toch echt matig vind. Ik zie dessers niet nog zo'n seizoen draaien in iedergeval.

Hangt natuurlijk ook af van de duur en het tekengeld. Als hij een tekensom van een miljoen wilde met een vijfjarig contract ter waarde van een miljoen per jaar, is het denk ik niet eens een hele vreemde eis voor de topscorer van de Conference League. Kan elders denk ik makkelijk minimaal het dubbele verdienen.

Als ik het goed begrijp is dit dus 6 miljoen gespreid over zijn hele contract, wat dus 3 of 4 jaren kan zijn. Dan valt dat toch gewoon mee? Snap wel dat Feyenoord niet zoveel wilt betalen, maar van Dessers kant is een loon van 1,5 - 2 miljoen per jaar echt niet zo overdreven voor een voetballer op dat niveau.

2 juni 2022 om 00:17

Nou ja, zo geweldig goed is Dessers ook weer niet. Ik vind dat behoorlijk wat geld voor een speler waar ze bij Genk kennelijk toch maar wat graag vanaf willen. Gezien z'n carriere heb je ook totaal niet de garantie dat hij ze er volgend seizoen weer in legt.

2 juni 2022 om 00:38

Garanties heb je nooit in het voetbal. Hij leek goed op zijn plek te zitten bij Feyenoord, maar of hij dit kan herhalen is natuurlijk wel afwachten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook wel mee vind vallen, denk dat Genk hem nu wel voor boven de 4 miljoen kan verkopen, misschien levert hij nu zelfs 7 miljoen op.

Buiten dat zie maar is voor dat geld een gelijkwaardige spits te vinden, dat wordt geen eitje. 4 miljoen is niet zoveel voor een goede spits.

2 juni 2022 om 00:52

Een nieuwe spits vinden is inderdaad lastig, maar in Dessers investeer je tien miljoen en heb je geen restwaarde. Voor de lange termijn is het beter om een spits te kopen waarbij dit wat beter in balans is

2 juni 2022 om 03:59

Bij Genk niet al te graag willen? Kijk is wie ze in de spits hebben man. Dessers wou spelen en het is hem goed gelukt bij Feyenoord.

2 juni 2022 om 00:27

Voor Feyenoord was Berghuis een voetballer voor de salarisschaal van 1,5-2 miljoen per jaar. Voor Dessers is het echt te veel

2 juni 2022 om 01:11

Akkoord maar ik snap ook wel dat hij het vraagt want hij zal zo een aanbieding wel kunnen krijgen bij enkele andere clubs denk ik. Zeker als het over 1,5 per jaar gaat.

2 juni 2022 om 01:43

Zeker, mee eens. Ik denk dat hij het liefst bij Feyenoord was gebleven mét dat salaris, maar elders kan hij ongetwijfeld nog meer vragen. Voor hem is dit het moment om een klapper te maken. Een kans die hij vermoedelijk nooit meer krijgt, dus ik snap zijn keuze zeker. Jezelf financieel onafhankelijk spelen is ook veel waard

Typisch voorbeeld van ijzer smeden wanneer het heet is voor dessers. Geef hem eens ongelijk.. Ik heb niet het idee dat hij nog eens zo'n seizoen gaat hebben.

Raar dat spelers soms hun hand overspelen met geld in plaats van speeltijd. Natuurlijk is het lekker om te cashen maar waarom zijn spelers op voetbal gegaan? Om het spel/ plezier of het geld?

2 juni 2022 om 02:16

Het is toch je werk en hij kan het vak nog maar enkele jaren beoefenen. Dan moet je eigenlijk toch al een lekkere buffer opgebouwd hebben. Snap het erg goed. Dit is van toepassing bij spelers die veel meer verdienen (Kelce van de Chiefs in de NFL bijvoorbeeld) niet voor spelers als Dessers.

2 juni 2022 om 05:50

Dat ben ik met je eens alleen als je 2 mil per jaar verdiend en je draait zo 5 jaar wil je dan zeggen dat je niet financieel onafhankelijk bent? Lijkt mij wel. Vaak is het de dure levensstijl van die lui alles op en top luxe alleen zal dat bij dessers mee vallen.

2 juni 2022 om 08:30

Maar hij verdiend geen 2 miljoen per jaar en dat zal ongeveer het bedrag zijn wat hij de komende jaren nog even wilt vangen... Uiteindelijk heb ik er vrede mee dat Feyenoord hier niet in mee gaat

2 juni 2022 om 23:03

@jeffrey0487 Dat is toch juist het struikelblok, dat hij dat bedrag wil verdienen. Het lijkt me toch dat deze 6 miljoen om een 3 of 4-jarig contract te gaan. 1.5-2 miljoen per jaar. Dit lijkt me wel te gortig voor Feyenoord om in mee te gaan, maar snap het van zijn kant ook wel. Een andere club gaat dat waarschijnlijk wel betalen.

Dit keer lijkt Derksen dan toch over de juiste info te beschikken. Andere bronnen (o.a FeyenoordTM) gaven al dat Dessers 1,6 miljoen zou vragen. Hiermee zou hij de grootverdiener worden.

Beetje overdreven...

Niets voor Ajax dan? Prima backup voor Brobbey of Haller. Ik zou zeggen leg die 10 miljoen maar neer. Mocht het lukken om Brobbey op te halen, dan kun je Haller weg doen aan Dortmund of Munchen voor 20 miljoen. Als Antony ook weg gaat, kun je zonder vleugels, met twee spitsen spelen en daarachter Tadic of Berguis als valse spits of nummer 10 plaatsen. Dan kan je best zowel Brobbey, Haller als Dessers in je selectie hebben.

2 juni 2022 om 01:42

Dessers is totaal niet van dat niveau, ook niet als backup. Ook hoeft het mijns inziens niet de cultuur te worden dat we 27-jarige spitsen van Genk 1.6 miljoen euro per jaar gaan betalen om derde viool te spelen.

2 juni 2022 om 01:54

Ik denk niet dat Dessers zijn opgebouwde liefde met Feyenoord meteen teniet wil doen. Daarnaast is er al twijfel of hij voor Feyenoord de gewenste eerste spits is. Laat staan voor Ajax

Guys, als jullie een nieuwe job willen zet je ook hoger in toch? Derksen heeft het over 6 miljoen zal echt niet per jaar zijn. Voor een 3 jaar contract totaal 6 miljoen is niet zo gek. Hij weet dat er meer kansen liggen. Kan makkelijk mee in de laagvliegers van spanje, italie en duitsland en pakt ie nog meer. Ik denk persoonlijk dat feyenoord een foutje maakt omdat het me wel echt een spits voor feyenoord lijkt. Goalgetter en gewoon een leuk persoon!

4/5 jaar contract. 1,2 of 1,5 miljoen. Waarschijnlijk nog wat afstaan aan zaakwaarnemers als de kosten voor Feye 10m zijn. Vind dat marktconform hoor, wellicht hoog ingezet maar voor 4/5 jaar zon speler onder contract voor 10 miljoen is echt niet verkeerd. Zie regelmatig eredivisie spelers en dan met name bij Psv en Ajax een veelvoud kosten en die zijn op het veld minder waardevol dan deze Dessers. Had het gewoon gedaan hoor als ik het voor het zeggen had. Als je een spits van deze kwaliteit wil onder de 10 miljoen voor 4/5 jaar moet je of heel goed scouten, of ergens een spits transfervrij overnemen. Daarnaast is Dessers een mooi gezicht voor het ‘nieuwe’ Feyenoord van dit jaar. Zoals de Ligt ‘golden boy’ Ziyech ‘the wizard’ Tadic ‘the machine’ enz. Storytelling, een gevoel creëren, een route bepalen, een plan hebben. Misschien wat sentimenteel allemaal hoor maar dat is wel iets waar ik Feyenoord winst kan zien behalen. Bij Ajax werkte het enorm, werk dan als Feyenoord zijnde eens aan een vaste kern die binding hebben met de club en wie weet (en ik hoop) daagt Feyenoord Ajax en Psv komend seizoen helemaal uit.

2 juni 2022 om 01:46

Sentimenteel? Nou, dit gaat wel voorbij aan sentimenteel- het is ronduit wanbeleid om een pakket van 10 miljoen te besteden aan een huurspits van Genk die toch in de meeste wedstrijden heeft laten zien niet van het streefniveau te zijn. Alles aan zijn prestaties dit seizoen schreeuwt eendagsvlieg.

2 juni 2022 om 02:04

Een kern die binding heeft met de club is het probleem niet, al snap ik wel wat je bedoelt. Maar het hele team was dit seizoen een kern die binding had met het publiek. De 'eigen jongens' Bijlow, Geertruida, Malacia en Kokcu. Het duo Trauner-Senesi, de rustige Aursnes, aanjager Guus Til. Dan had je nog 'que si, que no, que Luis Sinisterra'. Alleen Nelson was eigenlijk een uitzondering, haha. Dat was een beetje een grijze muis in het geheel. Linssen werd enorm gewaardeerd, Toornstra spreekt voor zich, zelfs Jahanbaksh was vrij geliefd. Terwijl hij erg teleurstelde. Het was echt een collectief, maar ook een collectief met mooie individuen. Ik denk juist dat het beter is dat Dessers het gezicht blijft van het afgelopen seizoen, in plaats van dat er volgend jaar weer discussie komt of hij de juiste spits is voor Feyenoord. En hoe meer Feyenoord zich ontwikkelt, hoe meer de discussie rond Dessers op zou laaien. Die bijnamen voor spelers werken overigens niet bij Feyenoord. Dan zeggen supporters: 'Doe maar gewoon lekker normaal'. Daarom was Dessers juist zo geliefd, die deed normaal 😉

2 juni 2022 om 06:56

Die maar gewoon lekker normaal Rots van Rio/ de Tank (van Gobbel)/ Atta Rasta / 3detti / King of the Gasstation / Tovenaar van tatabanya etc…. anyways denk dat je mijn punt wel ziet?

2 juni 2022 om 11:57

Haha, jazeker. Maar niet van die dikdoenerij op z'n Engels. 'The machine' zal je niet horen

2 juni 2022 om 02:22

Ajax en PSV geven dat veelvoud wel uit aan spelers die over het algemeen nog rest waarde hebben. Daarbij was Dessers in veel wedstrijden niet fantastisch. Ik zou het ook niet gedaan hebben mocht ik het voor het zeggen hebben. Met Danilo heb je al een nieuwe 2e spits achter Linssen, en wie weet ontbloeit hij helemaal in Rotterdam.

2 juni 2022 om 02:28

Linssen vertrekt waarschijnlijk, dus er zal sowieso nog wel een nieuwe spits komen

2 juni 2022 om 23:09Oh, dat wist ik niet. Hij was prima, maar niet het niveau wat Feyenoord na moet streven. Nog een positie die ze deze transferperiode nog aan moeten pakken. Hopelijk kan Feyenoord een paar van de grote jongens verlengen en nog een jaar behouden. Anders moeten ze meteen aan een complete rebuild beginnen. Al zou ik Sini en Malacia wel verkopen als ze niet verlengen, een 1-jarig contract verpest toch de transfersom voor deze spelers. Denk dat Feyenoord nog een wilde transferperiode tegenmoet gaat. Hopelijk kunnen ze structureel aanhaken bij PSV en in mindere maten bij Ajax.

2 juni 2022 om 07:23

Wat een kolder dat geld kun je beter gebruiken om contract van Sinisterra en OK te upgraden en een jaar langer te binden. De komst van Danilo zal Feyenoord veel meer brengen dan Dessers

Derksen vergeet dat niet dessers maar zijn zaakwaarnemer de onderhandelingen doet he. Die voetballers zeggen vaak ik laat alles over aan hem. Hoezo zou dessers zelf iets eisen. Hou toch op. Die gast is met vakantie. Zijn zaakwaarnemer moet je bij zijn.

2 juni 2022 om 06:58

Zijn zaakwaarnemer handelt uit naam van Dessers. Als Dessers zelf heel graag naar Feyenoord zou willen zou zijn zaakwaarnemer met die opdracht er voor een lager salaris wel uit komen

2 juni 2022 om 07:27

En jij denkt dat die niet eerst overleg hebben over hoe en waar hij wil spelen? En dat Dessers terug komt van vakantie en te horen krijgt dat hij naar China moet omdat daar het beste contract ligt. Zo werkt het dus niet en zelfs in de verste verte niet

2 juni 2022 om 10:08

@soccerfan_1
Dessers zal eerst met zijn zaakwaarnemer overleggen wat voor salaris interessant is. Dus ja, Dessers stelt zelf de eisen en vervolgens gaat de zaakwaarnemer voor hem aan de gang.

Het zou raar zijn als zijn zaakwaarnemer alles beslist zonder inspraak van Dessers. Dan komt Dessers terug van vakantie en dan te horen krijgt dat hij in Cambodja moet gaan voetballen vanwege het hoge salaris.

Wordt een gemis voor Feyenoord. Past precies bij de club.

Derksen geloof ik niet. Heb ik ook nooit gedaan.

2 juni 2022 om 07:29

Een reserve speler met een huidig salaris van boven de miljoen kan Feyenoord op het moment missen als kiespijn

Volgens Feyenoord Insiders hoorde ik ook deze bedragen.
Die wisten te melden dat het om 3 jaar zou gaan. Dus 4 miljoen transfersom en inclusief bonussen 2 miljoen per jaar voor Dessers. Hij staat er goed op in Europa dus het staat je vrij om dat te vragen, maar het is bekend dat Feyenoord niet zoveel kan betalen. Het lijkt dan ook vooral een move om hoog in te zetten bij andere clubs die dat wel kunnen betalen.

2 juni 2022 om 07:32

Natuurlijk mag hij dat vragen maar niet alleen op basis van die 10 europese goals. In de eredivisie de helft als invaller en maar 9 goals. Al zou het geld in overvloed aanwezig zijn dan ga niet zo een zakelijke deal aan.

Derksen roept maar wat 6.0. Hij heeft het dan over de transfersom, waar Dessers zelf niks aan verdient en het salaris. Ja Dessers zou gek zijn als hij zichzelf nu niet in de markt zet. En hem dan denigrerend een pinchhittertje vooral dat tje noemen. Walgelijk. En dat van iemand die alleen voor zijn salaris nog op tv is, ohnee wacht. Het is ook de roep om aandacht.

Contractduur voor 3 jaar, hij wilde minimaal 2 miljoen per jaar waar Feyenoord met pijn en moeite tot anderhalf wilde gaan en zelfs dat al buitensporig veel is.

Maar mooi dat het niet door gegaan is. Hij heb een leuk seizoen gedraaid, vooral Europees, en dat zal die nooit meer evenaren.

2 juni 2022 om 11:02

En zo goed was het toch helemaal niet? Ik vond met name het middenveld en sterk naar voren gerichte verdediging echt fantastisch (ben geen feyenoord fan). Malacia en Geertruida, die mannen waren bijna elke wedstrijd doorslaggevend wat mij betreft. Ik denk dat je 20-30% van de Nederlandse spitsen hetzelfde rendement als Dessers hadden gehad met het huidige team van Feyenoord.

2 juni 2022 om 11:41

Europees was het natuurlijk wel goed met 10 doelpunten.
Maar in de competitie was het niet zo fantastisch nee, ik denk dat ieder andere spits minimaal evenveel zou hebben gemaakt.
En als je zag hoeveel kansen hij nodig had, niet normaal.

2 miljoen per jaar dus voor Dessers of iets minder bij langere contract? Mooi laten gaan dus. Dat is Dessers niet waard.

Feit blijft dat Dessers, hoe leuk en aardig hij ook is en hoe zeer hij ook de harten van het Feyenoord publiek gestolen heeft, boven zijn kunnen heeft gepresteerd dit seizoen. Het zou me niet verbazen dat hijzelf en ook zijn aanhang is gaan geloven in zijn kunnen. Feyenoord blijft Feyenoord en kan geen top salaris geven, dus helaas, maar dan moeten ze voor een alternatief gaan.
Ik hoop voor Dessers wel op een mooie transfer!

Dessers legt gewoon neer als eis wat hij elders in de markt wel kan verdienen, zo gek is dat niet zo werken mijn salarisonderhandelingen ook. Waarom zo Feyenoord hem minder hoeven te betalen?

Het is ook erg veel geld voor een speler als Dessers, ik hoor meerdere verhalen dat de bedragen die Derksen noemt wel lijken te kloppen. Feyenoord kan beter doorschakelen naar een vervanger, zo bijzonder is die Dessers niet.

zie veel comments met eendags vlieg en dat dit maar een seizoen is en dit nooit meer gaat lukken, iedereen vergeet dat hij bij utecht met de weinig speeltijd die hij kreeg ook redelijk scoorde, bij heracles op 15 goals stond en gewoon mede topscorer van de eredivisie was in een afgebroken seizoen, en nu bij feyenoord in de eredivisie en de Confl er ook aardig wat in heeft liggen en niet eens altijd eerste keus was.
hoeveel moet die jongen nog meer laten zien, en ik snap best dat hij een jaarsalaris van 1,5 miljoen als inzet heeft, dan valt er nog wat te onderhandelen, zowel voor hem als feyenoord, maar goed die deur is nu dicht en er komt vast een leuke buitenlandse subtopper die dit wel gaat neerleggen voor Dessers, het is hem in ieder geval gegund.

Dessers heeft zelf ook door een Top jaar te hebben gehad en wil gewoon ergens flink cashen. En dan maakt hem hem geen klote uit waar natuurlijk.

Zijn goed recht succes der mee .

ach johan hou je waffel. Jammer om dessers niet in ‘t Nederlands voetbal in actie te zien, ben bang dat ‘daar zijn carriere gaat’. Heeft een seizoen in de UcL gevlamd, en denkt direct dat hij met kop en schouders boven het salarisplafond uitsteekt van een club die hem de kans heeft gegeven om zo te schitteren. Ga maar terug naar Belgie, om nog te strijden voor de Conference league, in plaats van je proberen te kwalificeren voor de europa league met een goede trainer en een talentvol team. Jammer Dessers, vervelend voor Feyenoord.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. LinssenAanvaller3413
L. SinisterraAanvaller3012
J. BijlowKeeper220
R. NelsonAanvaller212
T. JansenKeeper00
O. MarcianoKeeper120
D. RemieKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

6 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Feyenoord 27 9 0 0
2021/2022 Racing Genk 3 0 0 0
2020/2021 Racing Genk 32 7 1 0
2019/2020 Heracles Almelo 26 15 1 0
2018/2019 FC Utrecht 15 5 1 0
Laatste voetbalnieuws

Frank Arnesen zwaait speler met ‘belangrijke stempel’ definitief uit

De transfer van Bryan Linssen naar Urawa Red Diamonds is definitief beklonken, zo maken de Rotterdammers bekend via de officiële kanalen. De 31-jarige aanvaller wordt per direct overgenomen en tekent bij...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren