Feyenoord zwaait Dessers uit: ‘Hij heeft de harten van het publiek gestolen’

Woensdag, 1 juni 2022 om 16:44Rian Rosendaal • Laatste update: 16:47

Cyriel Dessers is volgend seizoen niet in het shirt van Feyenoord te bewonderen, zo brengt de Rotterdamse club woensdag officieel naar buiten. Men had tot woensdagavond middernacht om de koopoptie in de huurovereenkomst met KRC Genk te lichten, maar Feyenoord heeft besloten om daar vanaf te zien. Voetbal International meldde eerder deze woensdag al dat een laatste poging om de Belgische aanvaller te behouden is mislukt. Het salaris van Dessers bleek een breekpunt te zijn in de onderhandelingen tussen alle betrokken partijen.

Technisch directeur kijkt op de clubsite met genoegen terug op de samenwerking met Dessers. "Een memorabel jaar, om vele redenen. Cyriel heeft precies gedaan waarvoor we hem gehaald hebben: goals scoren en het verschil maken. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan het Europees succes dat de club dit jaar geboekt heeft. En ook niet onbelangrijk: hij heeft de harten van het publiek in De Kuip gestolen. We wensen hem daarom alle succes bij het vervolg van zijn voetballoopbaan", aldus de dankbare bestuurder.

De vertrekkende Dessers is met name de trouwe Feyenoord-fans zeer dankbaar voor hun steun in de afgelopen twaalf maanden. "Ik heb een fantastische tijd bij Feyenoord gehad. Vorig jaar heb ik vlak voor het sluiten van de markt voor deze club gekozen en die beslissing is een van de beste uit mijn carrière geweest. Het hele seizoen was één groot avontuur, waarbij het succes in Europa en de prachtige interactie met het publiek er fier bovenuit steken. Ik koester rugnummer 33 en Feyenoord voor de rest van mijn leven", zo besluit de bij de supporter populaire aanvaller.

Feyenoord had bij de huurovereenkomst van Dessers een optie tot koop bedongen en de Rotterdammers waren bereid om te voldoen aan de vraagprijs van vier miljoen euro. Het jaarsalaris van de aanvaller blijkt echter een struikelblok te zijn, waardoor de samenwerking tussen club en speler na een seizoen wordt verbroken. RTV Rijnmond wist dinsdag al te melden dat ingewijden de verwachting hadden dat er voor de deadline van woensdagavond 1 juni geen akkoord zou worden bereikt. Een dag later blijkt dus dat de gesprekken definitief op niets zijn uitgelopen.

RTV Rijnmond: Feyenoord en Dessers bereiken geen akkoord; spits vertrekt

Het werd dinsdag al bekend dat de spits op weg was naar de uitgang bij Feyenoord.Lees artikel

Technisch directeur Frank Arnesen liet aan het Algemeen Dagblad al weten dat het moeilijk zou worden om voor het verstrekken van de deadline tot een akkoord te komen met Dessers en diens management. De nieuwbakken international van Nigeria staat nu voor een terugkeer bij Genk. Technisch directeur Dimitri De Condé liet in april nog weten dat Dessers van harte welkom is na zijn verhuurperiode bij Feyenoord. De 'td' benadrukt tegenover Het Laatste Nieuws wel dat de spits leidend is in zijn plannen voor komend seizoen, ondanks de doorlopende verbintenis.

Dessers (27) kwam begin dit seizoen binnen in Rotterdam om de concurrentiestrijd met Bryan Linssen aan te gaan in de spits. Eerst moest Dessers genoegen nemen met een rol op het tweede plan, maar door tal van cruciale goals was het uiteindelijk toch Linssen die moest wijken. Dessers groeide met tien treffers uiteindelijk zelfs uit tot topscorer van de Conference League; ook in de Eredivisie was hij flink productief met 9 competitiedoelpunten in 27 wedstrijden, waarvan liefst 18 (!) invalbeurten (en in totaal 1.075 speelminuten).Gerelateerd

Meer sportnieuws

86 reacties (laatste reactie door vernon)

Leuk zo'n jaartje opleven! Nu verder met banken en geld verdienen!

1 juni 2022 om 15:32

Wees blij met wat hij Feyenoord gegeven heeft dit jaar. Jaloers?

1 juni 2022 om 15:36

Als ik de meeste feyenoord supporters hier lees zijn ze er niet heel rouwig om. Hij heeft ze zeker veel gebracht in de EL maar heeft ook enorm veel kansen nodig. En dan voor 4 mil. Overnemen is behoorlijk voor Feyenoord.

1 juni 2022 om 15:44

Inderdaad ik snap die jongen wel. 27 jaar en kan nu misschien miljoenen verdienen in plaats van tonnen..

Ik had ook voor het grote geld en wellicht grotere club/competitie gekozen op die leeftijd

1 juni 2022 om 15:55

Hij heeft niet zozeer veel kansen nodig, maar voetballend is het moeizaam. Prima spits, maar 4 miljoen is een hoop geld voor Feyenoord. Het was geen slechte investering geweest, maar ook geen goeie. Als Danillo zich goed doorontwikkelt is dat wel veel meer een kwaliteitsspeler dan Dessers, denk ik.

1 juni 2022 om 16:15

Was een prima tijdelijke samenwerking, maar nu gaat ieder zijn eigen weg. Beter zo. Feyenoord moet een betere speler nastreven, en Dessers moet financieel gaan oogsten na zijn topseizoen.

1 juni 2022 om 16:34

Niet zoveel kansen nodig? Ben ik het toch totaal niet mee eens. Ook in de conference league. Ik ben er niet rouwig om als Feyenoord er geen 4 miljoen voor wil neerleggen plus een dik salaris.

1 juni 2022 om 16:46

Ja het klinkt wellicht raar, maar ik had hem graag zien blijven puur omdat het een geweldige kerel is. Sportief is het, ondanks een geweldig Conference League seizoen, net te weinig. Het is niet onmogelijk om een gelijkwaardige spits te halen met meer potentie

1 juni 2022 om 15:37

En een geluk bij een ongeluk voor Feyenoord dat hij niet blijft, snap überhaupt niet waarom er een poging is gedaan om hem definitief binnen te halen.

1 juni 2022 om 16:18

Omdat ze hem wilden binnenhalen voor 4 miljoen en verpatsen voor 8 miljoen. Laag hangend fruit heet dat. Dat zou zelfs slim geweest zijn van Feyenoord, want dan had je tenminste nog iets overgehouden aan het jaar dat je in hem geïnvesteerd hebt. Nu gaat Genk daarmee aan de haal want die gaan hem echt niet houden. Dus die steken straks lachend 5 a 6 miljoen extra in hun zak.

1 juni 2022 om 16:35

Dan had je tenminste iets aan hem over gehouden? Ik denk dat wat die jongen gekost heeft hij dubbel en dik al heeft terug verdient. Alleen is het al met het winnende doelpunt tegen marseille dat hij voornamelijk in zijn eentje af dwong. Die jongen is de investering echt meer dan waard geweest dit jaar.

1 juni 2022 om 18:04

Precies suc6magnet, ik snap Feyenoord echt niet in deze. Er is een gigantische hype rondom Dessers ontstaan, die had je toch wel voor 5 miljoen kunnen verkopen? Daarnaast is Dessers gewoon beter dan Danilo dus tot op heden is Feyenoord er alleen op achteruit gegaan.

1 juni 2022 om 18:37

Je moet wel eerst een contract afspreken met Dessers, en daar zijn ze niet uit gekomen. Ook als je hem door wil verkopen moet dat.

Vergeet ook niet dat transfers ook nog belasting kosten. Dus als je hem voor 5 miljoen verkoopt verdien je er niets aan. En als je hem niet voor meer kwijt kan, heb je een dure speler op de loonlijst.

1 juni 2022 om 15:59

Hij heeft ons veel gegeven in dat ene jaar, niet alleen belangrijke doelpunten maar ook een positieve en vriendelijke vibe. Ik zal hem altijd onthouden als een sympathieke, onvermoeibare spits die het voorbeeld was hoe je een resultaat kunt halen door de keeper op te jagen.

Ik vind het zelf jammer, maar als ik de bedragen hoor die hier genoemd worden, snap ik het wel voor Feyenoord dat ze niet hun salarishuishouding scheef willen gaan trekken.wie had dat gedacht na het vorige nieuws item; RTV Rijnmond: Feyenoord en Dessers bereiken geen akkoord; spits vertrekt

Misschien kunnen ze het nog een aller allerlaatste keer proberen?

1 juni 2022 om 17:04

Win win situatie is dit. Hij gaat als een (soort van? Helemaal?) held weg bij Feyenoord, om volgend seizoen weer amper een knikker te raken. Van wat ik gezien heb (niet heel veel, toegegeven) is zijn inzet zijn beste kwaliteit. Matige speler, lijkt mij dat je deze simpel kan vervangen. Maar wie weet, misschien zit ik er helemaal naast natuurlijk en vlamt hij volgend jaar weer qua doelpunten maken.

Benieuwd wat ie verdient in Genk en wat Feyenoord bood

1 juni 2022 om 15:27

Ik denk vooral dat het gaat om het verschil dat Feyenoord bood en dat andere geïnteresseerde clubs kunnen gaan bieden.

1 juni 2022 om 15:41

@ verrelnworp nu je t zegt denk t ook

1 juni 2022 om 15:33

Hij kreeg bij Feyenoord al € 95.507 per maand, een van de bestbetaalde spelers van de selectie.
Alleen Reiss Nelson en Til stonden hoger. Waarschijnlijk zal Dessers een miljoen of 2 willen hebben na dit seizoen en dus snap ik ook dat je daar niet in mee gaat als Feyenoord zijnde.

1 juni 2022 om 15:46

Ik snap dat niet. Niet dat Dessers de nieuwe messias is, maar hij heeft het toch uitstekend gedaan? Haalt Feyenoord eventjes vor vier miljoen een veelscorende spits ergens anders? En tuurlij, twee miljoen past niet in het salarisgebouw. Maar dan regelen ze toch gewoon een externe financierder? Zo is Til toch ook gehaald?? Zat havenbaronnen die Feyenord willen helpen op die manier.

1 juni 2022 om 15:54

Hij heeft het zeker goed gedaan bij Feyenoord, is iedere 100 minuten betrokken bij een doelpunt in de competitie. Waarschijnlijk een hoger moyenne gehad als hij wel meer volledige wedstrijden had gespeeld.

Echter is het wel zo dat hij 27 is, 4 miljoen moet kosten én ook nog eens ongeveer 1,5 tot 2 miljoen moet verdienen. Buiten de huurspelers van afgelopen seizoen, is Trauner de bestbetaalde speler met 850.000 euro, lijkt me niet goed, ondanks een externe financierder, als Dessers het dubbele gaat krijgen.

1 juni 2022 om 16:07

Ik vind 2 miljoen bruto sowieso heel pittig voor hem. Wie gaat dat dan wel betalen?

1 juni 2022 om 16:10

Ik denk dat hij daar bij Genk aardig in de buurt komt, mede omdat Feyenoord niet zijn volledige salaris heeft overgenomen. Daarbij, na zo een seizoen, is er vast ergens een club in een land die dat voor hem wil gaan betalen.

Stel hij gaat bijvoorbeeld naar bijvoorbeeld Southampton, dan krijgt hij lachend 2 miljoen.

1 juni 2022 om 16:15

de totale investering zou rond de 10 miljoen liggen was Feyenoord akkoord gegaan. dat is erg veel geld voor een toch redelijk beperkte spits. dan heb ik 10x liever dat ze inderdaad voor Thiago Borbas gaan, een 19 jarige spits die aanzienlijk goedkoper zal zijn en volgens het scouting rapport perfect in het systeem van Slot zou passen.

1 juni 2022 om 16:22

Dus dat precies, @odesza!

Ik heb 100% vertrouwen in waar Feyenoord naar toe wil, mede door de scouting maar natuurlijkook met Arne Slot.

Een scouting waar dit seizoen ook Trauner, Pedersen, Aursnes uit zijn gekomen.
Ook spelers als Walemark, Nelson en Dessers zullen in dit profiel gepast hebben.

1 juni 2022 om 16:47

Til zal echt wel weten dat Feyenoord dat niet gaat betalen.

1 juni 2022 om 16:52

Uiteraard zal Til dat wel weten, volgens mij suggereer ik ook nergens iets over Til... Ik benoem alleen dat het verschil tussen Dessers en Trauner enorm wordt mochten ze tot een overeenkomst zijn gekomen waar Dessers tevreden mee was.

1 juni 2022 om 18:07

10 miljoen? Het ging toch om 4 miljoen? Of reken je het salaris nu opeens mee? Dat zou een beetje raar zijn toch? Ik zie Feyenoord niet zomaar Dessers vervangen eerlijk gezegd dus ik vind dit wel een risico wat Feyenoord nu neemt. Dessers zal niet de droomspits zijn maar je weet wel wat je er aan hebt. Danilo moet het ook echt nog laten zien.

1 juni 2022 om 15:35

Hij zou bij Feyenoord afgelopen seizoen een salaris hebben gehad van bijna 1.2 miljoen en kennelijk had hij al iets ingeleverd om naar Feyenoord te gaan. Die 1.2 miljoen was alleen bij Feyenoord op de overige gehuurde spelers na veruit het hoogste salaris.
Trauner zou van de eigen spelers de best betaalde zijn met iets van 8 of 850k per jaar.
Geen idee wat Feynoord hem bood, maar hij was ook geen onbetwiste basis speler, dan kan ik me voorstellen dat ze hem niet 50% meer willen laten verdienen dan de volgende best betaalde speler in het team.

vanuit Dessers begrijp ik het ook best, hij is geen jong talent meer die een stapje terug kan doen (in salaris) om er straks twee vooruit te zetten.

1 juni 2022 om 15:47

Als hij meer wilde dan 1,2 miljoen heeft feyenoord gelijk het niet te doen. Dat is het niet waard

1 juni 2022 om 16:28

Dat ben ik met je eens hoor. Ik denk dat dit helemaal geen drama hoeft te zijn voor Feyenoord. Heeft een top seizoen gehad maar ik geloof niet dat er veel meer in zit en hij is zeker niet zo goed dat je hem fors meer moet betalen dan de overige spelers in de selectie.

Alleen kan ik het me vanuit zijn kant ook heel goed voorstellen. Hij is 27, het argument wat je bij jonge spelers kan gebruiken dat ze een stapje opzij of achteruit moeten doen en dat ze daarmee in de toekomst hun voordeel kunnen doen gaat in zijn geval niet op.

Is maar beter ook, zo graag wilde hij dan ook niet bij Feyenoord blijven en voor 4 miljoen kan je ergens anders vast wel een technisch betere spits binnenhalen. Natuurlijk zijn goed recht om er het volle uit te halen na zo een seizoen. In ieder geval zal dit een eeuwige held zijn voor de Feyenoord supporters.

Deze jongen heeft dit seizoen boven zijn kunnen gepresteerd in mijn optiek dus moet je ook als Feyenoord zijnde niet willen

Cyriel, bedankt voor de bewezen diensten! Dit seizoen zullen we in Rotterdam niet snel meer vergeten.

Voor beide partijen is het echter beter om uit elkaar te gaan: de kans dat Dessers hetzelfde presteert als afgelopen seizoen is klein en dit is zijn kans om eens even flink te gaan cashen. Daarentegen is het goed dat Feyenoord hem zijn gewenste salaris (naar verluid 1,5 mil+) niet gaat geven en op zoek gaat naar een (jonge) spits die over een x-aantal jaar voor veel geld verkocht kan worden.

Enigszins jammer omdat hij wel de nodige doelpunten levert wanneer hij speelt. Anderzijds is 4 miljoen best veel geld voor een spits die enkel tegen mindere ploegen makkelijk scoort, los van de conference league. Benieuwd wie Feyenoord zal halen, zag al een aantal zeer interessante namen voorbijkomen die op de langere termijn meer geld kunnen opleveren. Benieuwd hoe ze dit gaan oplossen na het vertrek van o.a. Cyriel, Linssen, Bozenik. Met alleen Danilo gaan we het niet redden..

1 juni 2022 om 15:34

Ik vraag me toch wel af waar dat verhaal vandaan komt dat hij enkel tegen.mindere teams scoort. Heeft volgens mij 'gewoon' gescoord tegen AZ en zelfs 3 tegen PSV bijvoorbeeld.

1 juni 2022 om 15:39

En natuurlijk ook Marseille o.a.

1 juni 2022 om 20:15

Tweede wedstrijd tegen Marseille was hij niet bijzonder net als de topper tegen Roma. Want laten we eerlijk zijn, hij heeft vele goals te danken aan het slechte verdedigen van de tegenstanders. Verder heeft hij ook nog een heel wat aantal kansen verprutst die de 3 punten konden opleveren. Een aantal van zijn goals dit seizoen, had Platje nog kunnen maken bij wijze van spreken. Begrijp mij niet verkeerd, hij is een prima spits om erbij te hebben. Alleen de momenten wanneer je echt veel van hem verwacht, is hij het net niet. Had hem er graag bij gehad voor het komende seizoen, maar lig er ook niet heel erg wakker van dat hij het niet is geworden. Een Botheim (als ik z’n naam goed heb) zal vast niet veel minder zijn en is daarnaast ook een stuk goedkoper

1 juni 2022 om 15:55

5 goals en 2 assists tegen de top 5. Zitten ook nog een paar wedstrijden bij waar die minder dan 10 minuten speelde. Verder wel mee eens dat ik niet denk dat die dit seizoen kan overtreffen.

1 juni 2022 om 16:55

Hij speelde juist tegen betere ploegen vaak beter omdat er dan veel meer ruimte voor hem op het veld lag waar hij met zijn werkethos van kon profiteren. Dat heeft voor Feyenoord dit seizoen vaak de doorslag gegeven, juist tegen de mindere, ingegraven ploegen had hij het veel lastiger, maar daar had Feyenoord ook andere scorende spelers voor.

Denk dat dit helemaal niet zo slecht is voor Feyenoord. Dessers blijft een wisselvallige spits en is toch alweer 27. Denk dat het vooral even hoog pieken was afgelopen seizoen voornamelijk in de ECL.

Weet iemand wat Dessers in godsnaam zou willen verdienen, dat hij zelfs een aanbod als topverdiener afgeslagen zou hebben?

1 juni 2022 om 15:31

Zou het niet direct weten. Maar als er buitenlandse clubs komen met meer kapitaal, verbaast het mij niet dat hij niet geïnteresseerd is in het aanbod van Feyenoord. Een club uit bijv. Griekenland, Turkije of het Midden-Oosten kan zo 2 a 3 miljoen+ per jaar bieden terwijl je bij Feyenoord al een grootverdiener bent met 1 a 2 miljoen. Dan is de keuze snel gemaakt voor een speler als Cyriel

Heeft iemand enig idee om wat voor bedragen het gaat ? Ik twijfel nog steeds of Feyenoord hier wel rouwig om moet zijn, denk dat de kans best groot is dat Dessers volgend seizoen een stuk minder presteert dan vorig jaar een zogenoemde 'eendagsvlieg'. Al heeft die natuurlijk wel echt een fantastische seizoen gedraaid.

1 juni 2022 om 15:30

Naar verluidt 1,5 miljoen, onbekend of hier nog bonussen bij kunnen komen waardoor het verder oploopt.

Was te verwachten. Dessers wilt na dit seizoen gewoon meer dan verantwoord en mogelijk is binnen het salarishuis van Feyenoord. De club zit in een positie dat transfersommen en/of salarissen al snel een probleem worden bij spelers met een bewezen staat van dienst. Huren of risico’s nemen met spelers die of jong zijn of a la Dessers op de bank zitten en je maar moet afwachten of en wat ze Feyenoord kunnen leveren is dan de meest logische en financieel verantwoorde optie.

4 miljoen is te veel, en zijn salariseisen dus ook. Hij heeft leuk seizoen gehad maar laten we eerlijk wezen, grotendeels tegen onbekende ploegen. Marseille was een uitzondering, al vond ik hem wel heel beperkt hoor. Maar hij prikte er toen 2 in.

Deze speler is niet van het niveau waar Feyenoord heen wilt. Hij heeft gewoon een uitzonderlijk jaar gehad (en dan in de competitie toch vooral als pinchhitter).

1 juni 2022 om 15:53

Voor mij waren het geen onbekende ploegen. Zeker Slavia Praag heeft zich toch de afgelopen jaren wel prima laten zien in Europa en met Union Berlin heb je een Bundesliga club die zich nu voor het 2e jaar op rij plaatst voor Europees voetbal. Al scoorde hij maar 1x tegen Berlijn en was niet bepaald de moeilijkste. Nu werd hij pas laat basisspeler maar ook in de eredivisie 3 doelpunten tegen Psv bijvoorbeeld.

1 juni 2022 om 16:02

Ik vind 4 miljoen op zich nog wel meevallen, maar ik kan mij voorstellen dat Dessers na een goed europees seizoen denkt in een ander land meer te kunnen verdienen dan dat bij Feyenoord gebruikelijk / wenselijk is.

Mooi hè, van held naar geldwolf .Als hij de winnende treffer had gemaakt in de finale dan had ie n standbeeld gehad naast Coen Moulijn , zo vergankelijk is het dessers, je bent snel weer vergeten hoe jij ze tot de finale hebt gebracht en niemand anders,stank voor dank! Gelijk heb je dat je weg gaat daar.

1 juni 2022 om 15:48

@Dreetje888 - Er is echt vrijwel geen enkele Feyenoorder die Dessers het kwalijk neemt dat hij ergens anders gaat cashen. En alleen Dessers heeft Feyenoord naar de finale gebracht? Dan vergeet je echt een aantal andere spelers die veel belangrijker waren.

1 juni 2022 om 17:03

Zelden zoveel onzin gelezen. Iedereen bij Feyenoord gunt hem het beste

Volgens mij helemaal geen ramp voor Feyenoord. Ik denk dat er wel betere kandidaten zijn.

1 juni 2022 om 18:14

Voor dat geld? Ik zou zo niemand weten! Jij wel?

Hopelijk verkoopt Genk hem niet en blijft hij daar voor veel minder dan wat hij bij Feyenoord zou hebben verdiend

1 juni 2022 om 16:00

Zo kun je hem ook bedanken voor bewezen diensten inderdaad. Zonder zijn goals zou Feyenoord waarschijnlijk om play offs moeten voetballen, en in de kwartfinale ofzo zijn gestrand van de Conference League.

1 juni 2022 om 16:04

Want al het succes is op te hangen aan Dessers, het complete team heeft toch een geweldig seizoen gehad? Dessers is geen Ronaldo waar het hele team zich aan ophangt. Het is gewoon een hele simpele spits die een super seizoen heeft gehad. Was het Dessers niet, stond er wel een andere spits (linssen).

1 juni 2022 om 17:50

Ik zeg niet dat hij het alleen heeft gedaan, maar hij is met zijn goals wel heel belangrijk geweest, en dan vind ik zo’n reactie ongepast.

Voor het afgelopen seizoen was dit natuurlijk achteraf gezien een gouden greep. Echter twijfel ik wel aan de potentie van dessers. Neusje voor de goal maar voetballend niet altijd even sterk en toch ook best veel kansen nodig gehad. Denk vanuit feyenoord kant een goed besluit.

Zonde! Goede spits voor Feyenoord en een erg leuke sympathieke jongen! Dit zeg ik als Ajacied btw. Was een genot om hem voor de camera's te zien met zijn vrolijkheid en eerlijkheid. Kan ik zeer waarderen.Prima spits voor Feyenoord. Kwam alleen net te kort in die finale tegen Roma. Was niet best toen. Of hij uit vorm was of niet tegen het niveau of de druk kan? Ik weet het niet. Maar zonder hem was Feyenoord überhaupt niet in de finale gekomen, dus ja...had ook wel meer mogen verdienen nu. Moet je kijken wat hij voor Feyenoord aan geld heeft binnengeharkt met die Europese campagne. Dit vergeten veel mensen. Denk niet dat Feyenoord weer zo makkelijk zo'n spits vindt. En je verkoopt hem ook weer door met winst over een jaar.Ik vind dit wel heel jammer voor Feyenoord en de Eredivisie! 😒

Meneer had wel een beetje water bij de wijn kunnen doen. Na wat feyenoord voor hem heeft gedaan. Maar goed zoals gewoonlijk draait alles weer om geld

1 juni 2022 om 17:10

Of andersom )

Volgens diverse bronnen koste het Feyenoord 10 miljoen voor de afkoopsom, tekengeld en 3 jarig kontrakt. We moeten natuurlijk niet vergeten dat zijn spitsverleden ook niet grandioos was. Slechts 1x top bij Heracles laatste jaar puur slecht. Bij Genk ook heel weinig rendement en weet hij meer hoe de bank voelt als het gras. Dit seizoen was top voor hem maar vergeet niet dat een spits zo goed is als het team dat hem de scoringskansen biedt. Nee, is geen drama. We vinden nog wel een andere als er wat spelers zijn verkocht en in de salarissen wat meer ruimte is. Natuurlijk vindt Genk dit prachtig kan wat meer vragen maar als ze hem nu niet verkopen is het jammer maar helaas voor club en speler want dan duikelen de prijzen en salaris aanmerkelijk.

Dan zou ik als publiek zijnde gewoon aangifte doen

Juichen bij de cornervlag, de vakken zitten vol. De Kuip is in extase, want Dessers scoort een goal. Dessers scoort een goa-aaal. CY-RIEL DESSERS!

Dank dank Cyrieleke!!!

Leuke speler hoor en heeft belangrijke goals gemaakt, maar is niet de killer die elke club in de voorhoede wilt hebben. Vind het eigenlijk wel goed zo, mits ze een vervanger halen. Met alleen Danilo ga je het niet redden.

Hooww jammer. Ik kom hier wel overheen. Maar toch. Wanneer zwaaien we Alireza uit?

Cyriel, bedankt voor je doelpunten voornamelijk in de Conference League en de 10 in de Eredivisie/KNVB Beker. Vele waaronder ikzelf waren sceptisch toen het bekend werd dat we je voor een jaar huurden. Je bent een leuke en spontane gozer die onze harten wel heeft veroverd. Alleen de garantie die je dit volgend seizoen weer doet? Die is er niet en die zal er ook niet komen denk ik. Het ga je goed en je kan het hem ook niet kwalijk nemen natuurlijk na zo’n seizoen ook hij moet z’n momenten kiezen.

Dessers van de hand doen en Danilo terug is toch gewoon een downgrade? Succes met een betere spits halen dan Dessers voor 4 miljoen.

Ben hier niet rouwig om, heeft een hele goede jaar gedraaid maar of dat voor herhaling vatbaar is, denk ik niet. Zeker als belangrijke spelers vertrekken die hem voorzien van ballen. Daarnaast kan Feyenoord beter volop gaan voor Deniz Undav, 33 wedstrijden gespeeld, 25 in het mandje gelegd, 10 assist. Mede verantwoordelijk dat Union voorronde CL heeft gehaald en bijna kampioen zijn geworden. Mannetje kan goed ballen, jong (25 jaar) en heeft nog een contract van een jaar. Als je goed onderhandeld kan die zeker weg voor 4/5 a 6 miljoen.

Overdreven afscheid alsof hij Feyenoord de champions league heeft bezorgd. Over een jaar als die weer een seizoen ergens op de bank heeft gezeten komt ie weer met hangende pootjes aankloppen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. LinssenAanvaller3413
L. SinisterraAanvaller3012
J. BijlowKeeper220
R. NelsonAanvaller212
T. JansenKeeper00
O. MarcianoKeeper120
D. RemieKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

6 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Feyenoord 27 9 0 0
2021/2022 Racing Genk 3 0 0 0
2020/2021 Racing Genk 32 7 1 0
2019/2020 Heracles Almelo 26 15 1 0
2018/2019 FC Utrecht 15 5 1 0
Laatste voetbalnieuws

Frank Arnesen zwaait speler met ‘belangrijke stempel’ definitief uit

De transfer van Bryan Linssen naar Urawa Red Diamonds is definitief beklonken, zo maken de Rotterdammers bekend via de officiële kanalen. De 31-jarige aanvaller wordt per direct overgenomen en tekent bij...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren