‘Feyenoord gaat voor behouden van duo en laat Bazoer links liggen’

Vrijdag, 10 juni 2022 om 19:16Rian Rosendaal • Laatste update: 19:34

Feyenoord lijkt definitief op te geven in de strijd om Riechedly Bazoer. Het doorgaans goed ingevoerde Twitter-account Feyenoord Transfermarkt meldt vrijdag dat de gesprekken tussen de Rotterdamse club en de bij Vitesse vertrokken middenvelder op niets zijn uitgelopen. Onlangs kwam nog naar buiten dat Feyenoord opnieuw in de markt was voor Bazoer, nadat men er in januari niet in was geslaagd om hem naar De Kuip te halen. De clubleiding richt zich naar verluidt op het behouden van Fredrik Aursnes en de van Spartak Moskou gehuurde Jorrit Hendrix.

"Kijk, iedereen weet dat ik in de winter met Feyenoord heb gesproken", verklaarde Bazoer eind mei na de 6-1 nederlaag tegen AZ in de finale van de play-offs om een Europees ticket voor de camera van Voetbalzone. "Laat duidelijk zijn dat Feyenoord een grote club is, een mooie club. Maar ik heb ook andere aanbiedingen. Ik ga nu de vakantie in en moet dan de juiste keuze maken. Sinds de winter heb ik niet met Feyenoord gesproken, dus ik heb geen idee wat ze van plan zijn. Nogmaals, ik heb ook een paar andere aanbiedingen. En ik moet nu gewoon de juiste keuze maken", aldus Bazoer, die Feyenoord nu dus definitief door lijkt te kunnen strepen.

Volgens 1908.nl wil trainer Arne Slot zijn selectie voor komend seizoen graag versterken met Nederlandse spelers, waardoor onder meer Bazoer in beeld was in De Kuip. Feyenoord was afgelopen winterstop ook al in de markt voor de 25-jarige middenvelder, die onlangs tegen AZ zijn laatste wedstrijd voor Vitesse speelde. Ondanks het jawoord van de speler werd geen definitief akkoord bereikt. Bazoer werd eerder ook al genoemd bij Benfica, terwijl ook clubs uit Frankrijk en Engeland hem met veel interesse volgen.


Poll

Vind jij Riechedly Bazoer goed genoeg voor Feyenoord?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

76 reacties (laatste reactie door jiskefet382)

Zou dit voor Feyenoord wel echt een aanwinst vinden. Jongen met restwaarde en multifunctioneel. Blijft een talentvolle voetballer die ik toch wel de top van de Europese subtop zie halen.

29 mei 2022 om 16:01

Dan ben jij een van de weinige denk ik.

29 mei 2022 om 16:10

Er zijn dan ook weinig mensen met verstand van voetbal😉

29 mei 2022 om 16:37

Ik denk dat dit ook is waarom Hendriks en Sandler mogen vertrekken. Dat doe je alleen als je er echt vertrouwen in hebt dat je wat beters daarvoor in de plaats haalt. Bazoer zou ik wel toejuichen. Als Slot daar een verstandige tactische speler van maakt heb je een monster.

29 mei 2022 om 17:16

Ik denk het niet hoor, ik ben het ook wel met hem eens en op het moment van schrijven 33 anderen ook. Met een trainer als Slot die goed om kan gaan met de wat lastigere jongens kan dit echt wel een succes worden.

29 mei 2022 om 19:28

Kan Slot goed omgaan met wat lastigere jongens? Dat is echt nieuw voor mij dan. Heb je voorbeelden, want ik heb oprecht geen idee? OT: Wanneer Bazoer rust in z’n koppie heeft, dan is het gewoon een goede voetballer natuurlijk. Probleem is dat je hem zo makkelijk in z’n emotie kan krijgen en dan is er gewoon een grote kans op kortsluiting bij hem. Als ik Feyenoord was zou ik het risico niet nemen en lekker het scoutingsnetwerk gebruiken. Maar blijkbaar willen ze een Nederlandse jongen en dan geef je jeugd toch gewoon de kans?

29 mei 2022 om 20:57

Als die jeugd er was en goed genoeg was, dan zouden ze die echt wel laten doorstromen. Slot weet dat hij geen tientallen miljoenen uit te geven heeft, dus alles wat niet echt nodig is gaat hij heus niet halen.

29 mei 2022 om 22:18

Sorry hoor. Decennia lang problemen met geld. Eindelijk kunnen we na dit seizoen een keer investeren door de staf en spelers die Rotterdam dit geweldige seizoen hebben gegeven.
Bazoer is de top van Nederland. Als Slot hem net zo enthousiast maakt alsdat hij vaak in de conference league was, heeft Fnoord een topper!!!

29 mei 2022 om 16:22

Helemaal met je eens. Hij heeft het zichzelf onnodig moeilijk gemaakt maar heeft wat mij betreft nog steeds de potentie om die stap uiteindelijk te maken. Feyenoord zou een uitstekende keus zijn wat mij betreft.

29 mei 2022 om 16:26

Qua niveau zou hij waarschijnlijk wel mee kunnen bij Feyenoord. Maar vind het niet echt een voetballer die past in het systeem van Feyenoord. In een systeem met 2 centrale verdedigers kan je hem eigenlijk niet achterin zetten, daar is hij verdedigend veel te kwetsbaar voor. Op het middenveld zie ik hem Kokcu en Aursners er niet uitspelen, vooral omdat dat ten kosten zou gaan van de waarde van Kokcu en je balans op het middenveld verliest als je hem zou opstellen in plaats van Aursners. Als 10 is hij ook niet geschikt in het systeem dat Slot speelt. Kortom dan zou hij als "dure" bankzitter worden gehaald. Denk ook niet dat Bazoer daar de juiste jongen voor is en dan meer problemen mee brengt dan oplossingen

29 mei 2022 om 16:37

Dan ga je er wel vanuit dat Kokcu volgend seizoen nog in De Kuip speelt.
Vind het geen gekke keuze voor Feyenoord. Je krijgt meer mogelijkheden en voegt kwaliteit toe.

29 mei 2022 om 17:46

Aursners is een goede speler. Maar als Bazoer in vorm is. Is hij echt nog wel een klasse beter. Die jongens kunnen samen op het middenveld. Met Kokcu ervoor als nr 10. Bazoer legt ze echt welbop de stropdas. En kan ok scoren.

29 mei 2022 om 17:52

Daar ga ik ook vanuit voetbaldj. Arnesen heeft al aangegeven geen totale leegloop te willen hebben. Kokcu en Sinisterra staan nog lang onder contract, dus mochten daar geen astronomische bedragen voor komen, zie ik die twee wel blijven.

29 mei 2022 om 18:19

Kokcu ligt nog tot 2025 vast en kun je mss nog een jaar houden maar Sinisterra moet je nu gewoon verkopen voor de cash. Die ligt vast tot 2024 dus volgende zomer nog maar een 1-jarig contract dat je max 10/12 miljoen oplevert. Als er nu iemand 20 biedt dan moet je dat (economisch gezien) aannemen. Een afschrijving van 8 miljoen per jaar is onverantwoord in het geval van Feyenoord.

29 mei 2022 om 21:13

Als je Bazoer transfervrij kan binnen halen is dat zeker een versterking. Een middenveld met Bazoer, Aurnus en Kokcu vind ik een goed middenveld. En bovendien is concurrentie alleen maar goed. Met 12/13 basiswaardige spelers ga je het niet redden een heel seizoen op 3 fronten. Ik hoop vooral dat Bazoer behouden blijft voor de Eredivisie.

30 mei 2022 om 21:00

Ja en ook 4x rood pakken en 5x een blessure hebben. Is nergens geslaagd, nergens. Maar lag nooit aan hem!

10 juni 2022 om 20:41

Altijd zorgen voor dubbele bezetting, laat ze het maar voetballend uitvechten

29 mei 2022 om 17:33

Ducjtaildo

Mogelijk ook voor PSV een aanwinst. Zie hem onder Slot ook wel hoog niveau halen.

Maar denk dat de Franse competitie beter bij hem past.

30 mei 2022 om 09:06

Wat zou de toegevoegde waarde zijn om in frankrijk te spelen. Psg haalt hij niet. Verder is het niveau eredivisie. Zou ik eerder denken aan Duitsland als hij naar het buitenland wil.

Al aan de andere kant; van Vitesse naar Feyenoord is voetballend gezien ook geen enorme stap. Zou ik een kortdurend contract tekenen zodat je snel verder kan als het daar niet naar wens gaat.

30 mei 2022 om 11:11

Iseldiroed

Bij de juiste club heb je Champions League, hogere salarissen, grotere stadions om in te spelen ipv de stadionnetjes van Cambuur, AZ en dergelijke. In het geval van Zuid-Frankrijk een warmer klimaat.

Zouden redenen kunnen zijn om voor Bazoer of elke speler in Nederland naar Frankrijk te verkassen.

29 mei 2022 om 19:04

Die jongen kan zeker wel voetballen, nadeel is zijn mentaliteit, dat is iets waarmee hij zichzelf vaak in de problemen brengt. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat zijn plafond niet de europese subtop zal zijn maar zelfs een niveau daaronder.

30 mei 2022 om 20:57

Bazoer. Lekker laten lopen. Instelling van niets. Vindt vooral zichzelf erg goed! Faalt zelfs bij Vitesse

10 juni 2022 om 19:34

Beter dan Hendriks ja, beter dan Aursnes nee. Maar wel multi inzetbaar. Ik had hem er best bij willen hebben voor de breedte.

Snap eerlijk gezegd niet dat alleen Feyenoord interesse heeft. Zou voor Psv en Ajax ook een prima aanwinst zijn.

29 mei 2022 om 15:57

Denk niet dat er veel mensen binnen Ajax zitten te wachten op een terug keer van Bazoer. Vind hem ook veel wedstrijden geen constant niveau halen eerlijk gezegd, meer iemand die opvalt met soms een mooie assist of goal van afstand.

29 mei 2022 om 15:58

Voor Ajax helemaal niet. Postbode voetballer. Die gast liep eerst het halve veld over om vervolgens de bal 2 meter verder te passen. Daarom haalde Bosz hem er ook uit. Viel totaal uit de toon in het snelle aanvallende voetbal wat hij wilde spelen. Onder het trage slome Frank de Boer voetbal viel dat tempo verlagende spel van hem niet op.

29 mei 2022 om 18:26

Ze zijn toch vergelijkbaar qua speelstijl zoals @Soccerfan_1 hier het omschrijft? Dan zou Bazoer dus ook prima bij Ajax moeten passen als deze omschrijving van Soccerfan klopt

29 mei 2022 om 19:40

Tja sterke punten van verheydt zijn misschien ook koppen en in de 16 op de juiste plek staan. Maakt hem dat geschikt om Ronaldo te vervangen?

29 mei 2022 om 19:26

Ik snap het in beide gevallen wel een beetje. Bazoer is met veel bombarie weggegaan bij PSV om bij Ajax te gaan spelen en is ook bij Ajax weer met alle mogelijke problemen weggegaan. Juist die twee teams staan imo best wel in hun recht als ze geen zin hebben in deze gozer, die ook bij Vitesse toch wel hier en daar wat akkefietjes veroorzaakt heeft..

29 mei 2022 om 19:40

Hoezo niet? Ik vind het juist een prima multifunctionele speler om transfervrij binnen te hengelen. Er wordt altijd een beetje negatief gedaan over hem, met namen door zijn gedrag. Maar het is echt geen misselijke voetballer. Ik zie hem echt wel renderen en verder groeien onder Slot!

Leuke bankzitter, maar voor de breedte zeer sterk. Alleen lijkt me niet de makkelijkste speler in omgang als je hem er naast zet. Geeft wel meer mogelijkheden tactisch gezien met verschillende systemen.

29 mei 2022 om 16:00

Met de toekomende uitloop zal die gewoon basis staan.

29 mei 2022 om 16:15

Op welke positie dan? Centraal achterin krijgt hij niet de voorkeur boven Trauner en Geertruida. Op het middenveld speelt hij Kokcu en Aursnes er ook niet uit. Slot speelt bovendien met een pressende 10 dus dat wordt hem ook niet. Lijkt me dat hij gewoon voor de breedte zou komen.

29 mei 2022 om 16:25

Maar er kunnen spelers vertrekken he?

29 mei 2022 om 16:28

Denk dat het dan de concurrent van Aursnes wordt. Dan zal hij in eerste instantie misschien op de bank terecht komen, maar van concurrentie wordt niemand minder natuurlijk. Misschien dat hij Aursnes uit de basis kan spelen, wat betekent dat hij het goed doet en anders hijgt ie bij hem in zijn nek waardoor Aursnes misschien wel weer beter gaat voetballen. Zie hier geen heel groot risico in.

29 mei 2022 om 16:30

De vier die ik noem blijven vrijwel zeker. Zoals bekend zet Feyenoord in op het verkopen van Malacia, Senesi en eventueel Sinistera. Voor al deze posities komt hij sowieso niet in aanmerking. Bazoer heeft best klasse, maar ik vind hem een echte allrounder die nergens in uitblinkt. Dan is het een perfecte wisselspeler voor de CV of middenvelders, waarmee je niet enorm achteruitgaat in kwaliteit.

29 mei 2022 om 16:42

Bang zijn voor onrust door te veel goede spelers is een stadium dat Ajax al gepasseerd is. Maar Feyenoord is nog groeiende. Wij zijn daar nog een beetje bang voor. Maar je moer er gewoon schijt aan hebben. Laat Bazoer en Aursnes maar concurreren. Hoe fout kan het immers gaan? Als iemand vervelend gaat doen zet je diegene er uit. Dat je er als ploeg flink op vooruit gaat is veel belangrijker.

29 mei 2022 om 16:52

Misschien doet AZ dat wel, maar ik gok dat zij niet aan zijn salariswensen kunnen voldoen. Daarnaast is de sportieve opstap wellicht ook net te mager.

29 mei 2022 om 17:17

Denk niet dat Eenhoorn, Jansen, en Huiberts willen werken met een opvliegerige karakter zoals die van Bazoer. Qua kwaliteit zal die zeker passen, maar qua karakter denk ik niet dat ze daar hun vingers aan willen branden. En daarnaast, zoals @supervogel aangeeft, is het een kleine stap omhoog.

29 mei 2022 om 18:25

Beetje oud verhaal. Sinds anderhalf jaar heeft Bazoer niks geen problemen meer gehad. Hij heeft volgens mij na het verdwijnen van Tannane, voor zich zelf de knop omgedraaid en heeft alles voor de club gegeven. Misschien niet altijd even constant, maar dat heeft ook te maken met de kwaliteit van je medespelers. Die lastige Bazoer is nu de sympathieke en vrolijke Bazoer geworden

29 mei 2022 om 18:42

@roswita2000 - Klopt, maar dat komt mede door Letsch, die redelijk goed met persoonlijkheden om kan gaan. Ik denk namelijk niet dat Jansen zo om kan gaan met jongens zoals Bazoer en destijds Tannane.

Zou wat mij betreft een prima versterking zijn, zeker transfervrij. Staat alleen wel te boek als een moeilijke jongen, ken hem niet goed genoeg om te weten hoeveel daarvan klopt.

29 mei 2022 om 21:51

Je zou kunnen googelen en er dan achter komen dat het een prima voetballer is, maar bij tegenslag (mentaal) hele rare/ domme dingen gaat doen.

Bazoer zou zeker een aanwinst kunnen zijn voor Feyenoord. Je kunt hem in de verdediging zetten, maar ook op het middenveld. En Bazoer heeft zich bij Vitesse echt wel verder ontwikkeld. Oogt nu volwassener en beter.

En met 25 jaar kan hij nog beter worden plus restaarde. En hij is Nederlands en kent de Eredivisie goed.
Zou een prima zet zijn van Feyenoord.

Maar waarom wil Slot de selectie per se versterken met Nederlandse jongens dan, het lijkt mij dat kwaliteit toch het belangrijkste moet zijn? Feyenoord ging jaren geleden ook al op de Nederlandse tour onder van Bronckhorst met het (terughalen) van Nederlandse jongens en die zijn zowat allemaal geflopt. Boetius, Clasie, Ayoub, Veijinovic om er een paar te noemen. Juist de creatieve transfers van afgelopen zomer zijn allemaal een succes geworden met Aursnes en Trauner als beste voorbeelden, ga dan gewoon verder in die lijn zou ik zeggen.

29 mei 2022 om 16:15

Op die lijn gaan ze ook verder, maar je moet ook voorkomen dat het een vreemdelingenlegioen wordt, met Malacia en mogelijk Kökcü vertrekken er al twee Nederlandse jongens. Haal je nog een Noor of Zuid Amerikaan en een Nederlander, prima voor de balans.

29 mei 2022 om 16:30Ik speel liever om het kampioenschap met een vreemdelingenlegioen dan dat ik om plek 3/4 speel met een voornamelijk Nederlandse kern. Bazoer is gratis en met zijn multifunctionaliteit nog een prima speler om erbij te nemen (ervan uitgaande dat hij geen grootverdiener wordt), maar ik zou liever niet te veel in de subtop van de Eredivisie kijken als Feyenoord. Je kunt beter gaan voor de beste spelers uit competities die iets minder zijn dan de Eredivisie. Daar kun je voor een schappelijke prijs internationals met Europese ervaring oppikken, die met wat geluk ook nog ervaring hebben in het winnen van prijzen.

29 mei 2022 om 18:51

Toen Leo Beenhakker het ooit overnam van Arie Haan gaf hij het vertrouwen aan enkele Nederlandse spelers die er al waren en wilde hij qua inkomende transfers ook graag spelers die op zijn minst gewoon Nederlands spraken. Waarom? Omdat je alleen een team hebt als iedereen kan communiceren en je niet alleen maar groepjes hebt. Pakte aardig uit

Hij kan een vrije trap scoren dus ik zou het wel weten

Zou ik wel een mooie vervanger voor Kokcu vinden. Bovendien mooi als een voetballer als hij behouden blijft voor de ED.

Zou zowel voor Feyenoord als voor hem heel goed zijn. Zie hem onder Slot nog wel goede stappen maken in zijn ontwikkeling.

Vreemd maar ook wel begrijpelijk dat Ajax en psv het niet aandurven maar het is wel
Een aanwinst

Ik zal opgelucht zijn als Bazoer naar Feyenoord gaat want dat betekent dat hij in ieder geval niet naar PSV komt. John de Jong schijnt afgelopen winter met hem gesproken te hebben en dat vind ik dus echt een aanfluiting. Ten eerste is Bazoer niet stabiel genoeg, zowel niet qua spel als persoonlijkheid. Ten tweede, en veel belangrijker, moet je de deur nooit meer opendoen voor jongens die je in het verleden een oor aan hebben genaaid. Dat zou ook een heel slecht signaal zijn naar de jeugdspelers van nu

Ik zou als Bazoer zijnde alleen naar clubs kijken waar er met 5 achterin word gespeeld zodat hij in z'n kracht komt te spelen, Serie A zou een mooie competitie zijn voor hem en zou hij zich in potentie nog in de kijker kunnen spelen voor het WK als hij exceptioneel presteert daar.

Zou echt een hele goede aanwinst zijn. Goede allround speler. Ja mentaliteit blablabla, maar ik heb het gevoel dat bazoer alles eraan wilt doen om te laten zien dat hij wel top niveau in Nederland aan kan, en zou weer in beeld komt bij oranje. Feyenoord zou echt perfect voor hem zijn.

Ik weet het niet, blijft toch een lastige jongen en daar werkt Slot niet graag mee. Aan de andere kant hebben we niet zoveel middenvelders. Aursens, Kokcu, Toornstra zijn onze enige eigen middenvelders. Op zich wel fijn als er een paar blijven.
Voor cv zie ik geen optie voor hem. Geertruida en Trauner staan daar wel boven.
Had graag Sandler zien blijven en El Bouchatoui toch nog een kans gegeven, vond hem niet slecht in zijn wedstrijden onder Advocaat.

29 mei 2022 om 18:31

Die lastige jongen is het al een tijdje niet meer hoor.

Best een fijne speler, maar heeft hij het echte vuur om een topspeler te worden?
Ik zou ‘m ook best graag bij PSV willen zien, maar als dat niet zo zou zijn treur ik er ook weer niet om.

Voor Feyenoord een aanwist maar mocht de subtop van Frankrijk of een middenmotor in Engeland zich melden dan legt Feyenoord het normaal gesproken af.

Gaan we weer met dit verhaal. Feyenoord moet niets Bazoer. Denk niet dat er veel mensen binnen de club zitten te wachten op Bazoer. Vind hem ook veel wedstrijden geen constant niveau halen, meer iemand die opvalt met soms een mooie assist of goal van afstand. Leuk voor de Franse competitie maar niets voor Feyenoord.

Als Van Bommel en Davids een kindje kregen, was het hem. Top aanloop, alleen een beetje fit houden en motiveren. Das alles

Lekker naar Feyenoord gaan jongen. Denk dat Slot wel raad weet met zo’n speler. Denk dat Kokcu sowieso vertrekt en anders lekker rouleren, komt goed.

Vraag me af of hij wel naar Feyenoord wilt gaan. Zo niet blijf dan maar liever weg en anders is hij wel een aanwinst voor Feyenoord.

Dat deze jongen nog maar 25 is wist ik niet. Omdat hij al een tijdje meegaat voelt het alsof hij ouder is, maar hij zou een Feyenoord zeker niet misstaan (ook een Ajax niet trouwens, maar die hebben hem minder nodig). Er zullen vast wel wat spelers weggaan bij Feyenoord dus ik zou flink in de buidel tasten voor hem.

Feyenoord richt zich nu op het blijven van Jorrit Hendrikx. Sorry, hoor… Dat is m.i. weggegooid geld. Voegt helemaal niets toe en gewoon niet goed genoeg voor het niveau dat Feyenoord nastreeft. Zit vast nog wel wat in de jeugd.

Aursnes moet je inderdaad zeker behouden, die heb zich in zijn eerste seizoen direct ontwikkeld tot beste speler van Feyenoord.
Maar serieus, Hendrix behouden? Op basis van wat? Zijn invalbeurten waren van zeer droevig niveau.
Hendrix is leuk voor de eerste divisie of misschien clubs onderaan de Eredvisie maar een club als Feyenoord moet toch op een niveautje hoger gokken.

Kwalitatief zou Bazoer een absolute aanwinst zijn maar ik denk dat zijn salariseisen veel te gortig zijn: om en nabij de 2 miljoen per jaar van horen zeggen.

Binnen een 4-3-3 past Bazoerniet als CV, dus blijft de plek van Aursnes over. Bazoer is niet beter,ongeveer even oud en zal echt wel 1M als salaris willen hebben. Das teveel voor een bankzitter.
Alleen jammer dat we dus met Hendrix opgescheept zitten.

Als je kan kiezen tussen Hendrikx en Bazoer dan weet ik het wel. Liefst allebei niet maar als…

Tuurlijk een prima speler voor Feyenoord, heel creatief, goed schot en ziet het spel goed, en transfervrij.
Feyenoord heeft natuurlijk een aantal aantal middenvelders die de concurrentie aan kunnen, Aursnes en Kokcu. Hendrix door Slot gehaald word in deze topic door vele wel als ongeschikt bestempeld maar heeft het als invaller niet eens zo slecht gedaan en heeft en dat moet ik zien van Bazoer een prima instelling, echt een werker..

Zo snel mogelijk een verlengd een verbeterd contract voor Aursnes dat vindt ik volkomen logisch. Op zich snap ik de keuze voor Hendrix ook wel. Die kent zijn rol en als hij niet speelt gaat hij niet lopen zeiken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.PSV33
3.AZ32
5.Ajax31
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. SzymańskiMiddenvelder10
Q. TimberMiddenvelder10
J. BijlowKeeper10
J. ToornstraMiddenvelder10
P. WålemarkMiddenvelder11
L. GeertruidaVerdediger11
O. IdrissiAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

102 fans
Middenvelder, 25 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 AZ 0 0 0 0
2021/2022 Vitesse 30 2 9 0
2020/2021 Vitesse 29 5 7 2
2019/2020 Vitesse 22 3 6 1
2018/2019 Porto II 2 0 1 0
Laatste voetbalnieuws

Debuterende Bazoer somt landen op waar hij ook naartoe kon

Riechedly Bazoer heeft donderdag zijn debuut gemaakt namens AZ in de met 7-0 gewonnen Conference League-wedstrijd tegen Dundee United. De van Vitesse overgekomen middenvelder annex verdediger mocht een kwartier meedoen aan...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren