Toni Kroos loopt zwaar geïrriteerd weg na ‘twee scheiß vragen’: ‘Echt slecht!’

Zondag, 29 mei 2022 om 08:25Jeroen van Poppel • Laatste update: 21:31

Toni Kroos raakte zaterdagavond direct na het winnen van de finale van de Champions League geïrriteerd over de vragen die hij kreeg van de Duitse ZDF. De middenvelder van Real Madrid had na de winst tegen Liverpool (0-1) geen trek in de 'scheiß' vragen en liep geïrriteerd weg. "Je begint met twee negatieve vragen... Dan weet ik meteen dat je uit Duitsland komt", aldus Kroos.

Kroos won zaterdag voor de vijfde keer in zijn carrière de Champions League, maar aan het interview dat de 32-jarige middenvelder gaf aan de Duitse publieke televisieomroep was dat niet af te zien. Kroos begon nog te zeggen hoe gelukkig hij was dat voor het eerst al zijn drie kinderen bij de gewonnen finale konden zijn, maar het gesprek begon stroef te lopen bij de vraag of het gezien het spelverloop niet vanzelfsprekend was dat Real won. Na een paar zuchten zei de Duitse middenvelder: "Wat is vanzelfsprekend? De Champions League winnen is niet vanzelfsprekend. We hebben een geweldig gevecht geleverd en wisten dat Liverpool een fantastisch team heeft. Wat is dan vanzelfsprekend? We hebben gewonnen, klaar."

De irritatie bij Kroos spatte na die vraag al van het beeld, maar werd nog verder vergroot toen de verslaggever kwam met de vraag of het een verrassing was dat Real het moeilijk had met Liverpool. "Je hebt negentig minuten de tijd gehad om verstandige vragen te bedenken... en dan stel je met deze twee 'scheiß' vragen? Dat is waanzin. Natuurlijk heb je het soms moeilijk tegen een ploeg als Liverpool. Wat is dat voor vraag? We spelen niet in de groepsfase, dit was de finale van de Champions League."

De verslaggever probeerde het gesprek nog vlot te trekken, maar Kroos was er helemaal klaar mee. "Laat maar, ik ga liever weg." De middenvelder van Real kwam dezelfde verslaggever enkele ogenblikken later weer tegen en liet zijn frustratie de vrije loop. "Echt slecht, echt slecht. Echt waar. Je stelt meteen twee negatieve vragen, daaraan merk ik meteen dat je uit Duitsland komt." Kroos maakte overigens op dezelfde avond tegenover GOAL bekend nog twee jaar bij Real te willen blijven. De routinier speelt al sinds 2014 voor de Koninklijke en staat op 364 officiële duels (25 goals en 83 assists).Gerelateerd

Meer sportnieuws

92 reacties (laatste reactie door aqua1)

Ach, snap hem aan de ene kant wel, net gewonnen, krijg je negatieve vragen. Aan de andere kant kan je ook gewoon antwoord geven. Topsporters hebben wel vaak hekel aan kritische vragen. En diegenen die ze stellen komen echt niet alleen uit Duitsland.

29 mei 2022 om 09:14

Gefeliciteerd met het behalen van je examens! Waarom had je maar een 5.5 op wiskunde?

29 mei 2022 om 13:24

+1 Prachtig voorbeeld van hoe nadruk op iets negatiefs wordt gelegd terwijl er een geweldige prestatie is behaald. Media werkt zo, sensatie zoeken, heel naar.

29 mei 2022 om 09:15

Er is een verschil tussen kritische vragen en domme vragen. Deze twee waren van de tweede categorie. Vragen of je had verwacht een goede tegenstander tegen te komen in de champions league finale. Hou op met me.

29 mei 2022 om 09:19

Vind ik ook. De hele CL campagne was real erg sterk en efficiënt. Erg zwak van de interviewer

29 mei 2022 om 09:27

Wat is hier kritisch aan dan? Dit valt totaal niet onder kritisch, maar gewoon onzin vragen. Ik geef hem helemaal gelijk om weg te lopen als je na zo’n wedstrijd dit soort vragen stelt. Ik heb weleens niet geleerd voor een tentamen en toen kreeg ik terug van de docent: “ik ben maar gestopt met nakijken want dit sloeg nergens op” - dit doet me denken daaraan, ook al is het zijn werk.

29 mei 2022 om 10:15

Wat een tendens hier. Ik zag de life uitzending en de journalist bleef ve4bouwereerd achter terwijl een persdame het nog probeerde te sussen. Ja het warren stomme vragen, maar niet zuigend of negatief. Wees een prof en geef gewoon antwoord. Je kan een gesprek ook zelf sturen. Maar neen, de verwende voetballer krijgt geen veren in zijn reet en meneer is meteen geïrriteerd. Hier moet haast wel een geschiedenis achter liggen.

Overigens zijn zowat alle vragen van sportjournalisten tenenkrommend slecht dus wat hier nou speciaal slecht aan was ontging mij.

29 mei 2022 om 10:51

Kom op zeg, dan laat je je wel kennen hoor. Open deur vragen, tuurlijk. Maar 99 van de 100 keer geven voetballers ook open deur antwoorden, dus ga aub niet klagen zeg. Interviews geven hoort gewoon bij je vak man.

29 mei 2022 om 11:00

Ga toch heen man dit zijn gewoon hele nare vragen om te stellen, echt zuig vragen. Wanneer jij net een top prestatie hebt geleverd, en nog volop in de feestvreugde zit, en iemand gaat maar allemaal zuig vragen stellen waarmee hij je prestatie naar beneden haalt, zou je toch ook geen zin hebben om verder te praten met zo iemand. Ten slotte is hij het ook niet verplicht om deze slechte journalist te woord te staan.

29 mei 2022 om 11:16

@formus dit zijn toch geen kritische vragen. Kroos heeft gelijk, 90min de tijd en dan kom je met dit

29 mei 2022 om 11:58

Het waren volledig irrelevante en suggestieve vragen. Als winnaar heb je daar totaal niets aan.

Haha, wat een held. En inderdaad wat een onnozele vragen. Doet me denken aan toen Havertz die belachelijke vraag kreeg na zijn winnende doelpunt. Gelukkig kreeg hij toen bijval van een teamgenoot. Ik zou zeggen niks van aantrekken Kroos. Geniet van deze prachtige prijs samen met je gezin, het is je zo gegund! Mijn weekend als nieuwbakken Madridista kan ook niet meer stuk (dit is mijn eerste CL beker sinds ik Madridista ben geworden). Hala madrid!

29 mei 2022 om 09:21

Ach ja, de successupporter. Het is je gegund hoor, geniet van het succes van 'je' club.

On: kroos, laat je niet zo kennen joh. Je verdient miljoenen, hebt fans over de hele wereld, net de champions league gewonnen in bijzijn van je gezin, en dan ga je je zo druk maken om een journalist met twee negatieve vragen...

29 mei 2022 om 09:42

Je bent als journalist bij het hoogste podium van voetbal voor clubs , de belangrijkste sport in de wereld . En dan ga je na een succesvolle avond lopen miereneuken hij heeft gelijk . En dan mag je als voetballer toch gewoon kritisch zijn , lekker weglopen van de stomme negatieve energie die deze man brengt, hij wilt genieten van een geslaagde avond ze hebben nog meer historie geschreven

29 mei 2022 om 10:03

Begrijpelijk, maar Toni moet ten alle tijd daar boven staan.

29 mei 2022 om 10:05

Ik neem aan dat er voor iedereen een moment komt dat je ergens fan van wordt. Voor mij was dat begin dit jaar met Real Madrid. Ze doen het al jaren geweldig met een vaste kern, zonder al te gekke aankopen te doen. Wat een beleid voeren zij. Waar andere clubs met geld smijten laat Real al jaren het goede voorbeeld zien door te investeren in jonge spelers en het behoud van de oude rotten.

29 mei 2022 om 10:09

Benzema_REAL Haha doe eens even normaal

29 mei 2022 om 10:14

Klopt zeker! Ik denk dat bovengenoemde leden eerder benieuwd zijn waarom je wellicht bent geswitched van favoriete club (gezien je account naam). Dat komt wat minder voor namelijk. Gefeliciteerd in ieder geval met de CL winst!

29 mei 2022 om 10:16

Nadat Messi wegging meteen maar naar Real gestapt? 😂

29 mei 2022 om 10:20

“Ach ja, de successupporter”. PlayFair mag dus aannemen dat jij wel je ‘local support’ ?

29 mei 2022 om 10:38

Dat doet Go Ahead Eagles ook. Waarom ben je daar geen fan van geworden dan?

29 mei 2022 om 10:53

Hoe oud ben je dan ventje 12 ??

29 mei 2022 om 11:06

Eindtovenaar 10 Toni hoeft helemaal boven niks te staan, net als Toni wordt er van deze journalist ook een bepaalde professionaliteit verwacht. Nou weet ik dat de lat voor ‘goeie’ journalistiek inmiddels heel laag ligt, door alle slechte journalistiek van de afgelopen tijd maar alsnog, deze vragen stellen aan een speler die net geschiedenis heeft geschreven is wel heel amateuristisch. Hoezo zou Kroos zich in een interview professioneel opstellen, als de andere zo amateuristisch is en bijna een beetje provoceert.

29 mei 2022 om 11:21

Waarom is hij een succes supporter? Ken je hem?

29 mei 2022 om 13:16

Bedankt @Kevin1989! Ik ben echter niet geswitched, ik ben fan beide PSG en Real enorm gecharmeerd. PSG omdat het een prachtig sterrenensemble is en Real vanwege veel meer eigenlijk, dat kan ik niet eens onder woorden brengen.

29 mei 2022 om 13:28

Dank je wel @blink182! Want inderdaad, ik ben begin dit seizoen fan geworden van Real en toen had nog niemand kunnen voorspellen dat wij de CL zouden pakken. Denk dat we amper als outsider werden gezien zelfs. Het was Liverpool, City of PSG maar Real werd niet genoemd. Toch versloegen we Chelsea, City en mijn andere cluppie PSG. Niemand had verwacht dat we zover konden komen. Toen we Liverpool in de finale troffen voelde ik dat alles mogelijk was en dan trekken we er ook nog eens een mijns inziens terechte overwinning uit. Jammer dat ik zulke reacties krijg, alsof ik niet zelf mag bepalen waar ik fan van wil zijn.

29 mei 2022 om 14:36

Dat mag je zeker. Maar je bent dan fan van Real Madrid, omdat die niet met geld smijten (discutabel, maar oké) zoals andere clubs... Maar jouw andere club is PSG. Als je niet in ziet hoe belachelijk dat overkomt...

29 mei 2022 om 09:23

@messi_psg Gefeliciteerd! Wel een interessante gebruikersnaam die je hebt voor een Madridista, trouwens.

29 mei 2022 om 09:23

Verander je naam dan ook ... Messi + PSG erin. succes supporterss hebben altijd wat te vieren On: wat een lompe vragen en altijd cynisch ingestoken. Zou ook weggelopen zijn!

29 mei 2022 om 09:39

Ik heb toevallig gisterenochtend besloten Liverpudlian te worden. Helaas een slechte keuze en dus een vreselijk weekend voor mij.. hopelijk kies ik volgend seizoen wel de juiste 😞

29 mei 2022 om 09:48

Wat heeft je als nieuwbakken Madrista zo plots over de streep getrokken? Ik ben oprecht blij voor je en hoop dat je nog vele successen mag gaan behalen. Geef de beker een mooi plekje. Wat een ontgroening toch in zo' weekend, hemels!

29 mei 2022 om 09:53

Hahaha dit is toch wel zeer droevig hoor. Eerste CL beker sinds ik Madridista ben geworden... Dat kan toch niemand serieus nemen hahah? xD

29 mei 2022 om 10:01

De jongen is misschien 14 jaar weet jij veel. Serieus nemen inderdaad met zo'n tekst doet niemand dat

29 mei 2022 om 10:19

Eh sorry, hou oud ben je.
En mensen die iets zeggen als dit is.’mijn’ eerste beker, get a grip.
Je hebt er geen donder mee te maken en het is helemaal 0% van jou. Heel raar fenomeen dit. Straks ook in wij vorm gaan praten zeker. Je steunt een club, prima maar je bent het niet.

29 mei 2022 om 10:38

Gefeliciteerd Mijn Zoon

29 mei 2022 om 11:02

Messi_PSG, Je bent 30 jaar oud en dus duidelijk een Messi-fan, en dan besluit je begin dit jaar om Madrid-fan te worden 🤣 Ik heb geen idee hoe je op dat punt komt. Bizar. Scheelt wel natuurlijk dat je fan wordt van een club die komende jaren nationaal gezien geen strobreed in de weg wordt gelegd en het elftal vol internationale supersterren propt.

29 mei 2022 om 15:15

Uit eindelijk brand bij iedereen het licht en zien ze Dat Real Madrid een mooie club is Ook voor jou geld het is nooit te laat

29 mei 2022 om 11:04

Messi_PSG

Bij mijn weten ben je nu 2e!

Eerst Zermatt die van Liverpool fan geswitched is naar Man City.

Bijzondere switch maak je

29 mei 2022 om 11:37

Hahahahaha, de leden die er al een tijdje zijn weten dat Zermatt eerst Liverpool fan was, toen voor Liverpool en City tegelijk en nu dus voor City.

29 mei 2022 om 12:03

R.madridsta

Haha lijkt wel zo een ex roker.
Die na stoppen, fanatieke tegenstander voor rokers wordt.

Continue negatief over Liverpool, terwijl vroeger zijn club was.

Haha bijzonder

Journalisten moeten echt beter kunnen ipv havo 3 vragen stellen op zulke grote podia. Daar hebben wij hier NL ook een handje van, neem de Corona persco’s bijv.

29 mei 2022 om 09:20

Daar zouden ze een bundel van moeten uitbrengen inderdaad. Wat een festival van onkunde was dat.

29 mei 2022 om 10:00

Havo 3 schat je hem nog erg hoog in

Goedzo Kroos. Zo veel mogelijkheden voor vragen. Hou de vragen eens even open.
Merk je toch wel de ervaring van Kroos. Die heeft donders goed door wat het verschil is tussen goede en slechte vragen.

Is dat niet zo typisch aan onze Westerse cultuur? Aan alles wat positiefs is, wat negatiefs proberen uithalen?

De Spaanse media is bloedirritant maar die zouden nooit bij zo een fantastische avond van dit soort irritante en domme vragen stellen.

Maar goed, Kroos doet dit perfect. Lekker die man op zijn plek zetten. Over Kroos, hij was degelijk, speelde weer 1 van zijn betere wedstrijden maar was ook niet super. Camavinga en Valverde hijgen echt in de nek van Modric en Kroos.

Over de vragen van onze Duitser: dit was inderdaad te verwachten dat Liverpool tig keren beter ging zijn, wie had verwacht dat Real de finale zou spelen, laat staan zou winnen?!

29 mei 2022 om 11:03

Spanje is geen onderdeel van 'de westerse cultuur'?

29 mei 2022 om 13:39

Valverde is al een onbetwiste basisspeler geworden. Ancelotti zei het ook al.

Kroos is en blijft nu eenmaal een 'ossie'. Die zijn altijd geïrriteerd op domme vragen. Matthias Sammer is daar een ander voorbeeld van

29 mei 2022 om 09:43

Exact ja, omdat 2 mensen zo reageren zijn alle mensen uit oost Duitsland zo (ossies is een beledigend woord, zou ik als niet oost Duitser niet zeggen hier).

29 mei 2022 om 10:05

Onzin, Ossies en Wessies behoort (in elk geval in Berlijn) tot normaal spraakgebruik, en wordt vaak licht ironisch gezegd. Zeker niet beledigend. On: gewoon zwaar kinderachtig van Kroos, de interviewer gaat in op het spelbeeld van de wedstrijd en vraagt of Kroos daar iets over kan zeggen. Je kan toch ook antwoorden in de trant van: ja we stonden grote delen van de wedstrijd onder zware druk, maar we hebben goed verdedigd en in de omschakeling waren we Liverpool de baas. Sois. Zo moeilijk is het allemaal niet. In mijn ogen is Kroos hier de negatieveling, niet de interviewer. Man, je hebt net de CL finale gewonnen...

29 mei 2022 om 10:22

Ja hallo hoor. Was het een verrassing dat je het lastig had met Liverpool? Het is een CL finale. Wat een poep domme vraag joh zo moeilijk is het echt niet om 3 of 4 goede vragen in elkaar te boksen hoor. Aan zo'n knuppel zou ik mijn tijd ook niet verpesten als voetballer. Zijn zat journalisten die wel een interessante vraag te stellen hebben daar.

29 mei 2022 om 10:33

Ik daag je uit. Kom maar met een goede vraag voor Kroos, die zojuist de CL finale heeft gewonnen. Let wel, het mag niet over de wedstrijd gaan

29 mei 2022 om 11:13

Hoe voelt het nu om 5 x de CL te winnen. Wat zijn je plannen komende seizoenen, zit een terugkeer naar de BL in?

Besef je al dat je onderdeel bent van geschiedenis.

Weet ik veel, ben geen journalist.

29 mei 2022 om 11:23

Hello Toni, gefeliciteerd met je 5de CL zege. Was dit de moeilijkste finale van de 5?

29 mei 2022 om 11:41

FTBLLR, ik heb geen opleiding gevolgd om journalist te worden en zelfs ik kan wel betere vragen bedenken. Stel vragen in verband met zijn vorige 5 finales. Hij heeft geschiedenis geschreven, ziet hij zichzelf als Real Madrid-legende?

Var heeft het gefaald gisteren. De afgekeurde goal van Benzema zat de VAR naast.
Best vreemd. De goal van Vini kan op het randje mogelijk buitenspel zijn. Ze hebben de beelden niet laten zien. Uit de herhaling van de doelpunt kon ik uit me blote oog zien dat Alexander-Arnold net zijn tenen buitenspel verheft. Je zou hier als var, beelden met lijntjes aan ons laten zien. Een bevestiging dat het geen buitenspel is. Als dat wel zo was, dan heb ik het gemist.

29 mei 2022 om 09:32

Viel mij ook al op.. bijzonder dat daar geen gedetailleerde herhaling van kwam.

On: kroos heeft groot gelijk. Het is verdomme geen oefenpotje. Als je op dit podia vragen mag stellen, doe het dan inhoudelijk

29 mei 2022 om 09:33

Precies, idemdito situatie met bij Benzema zijn goal. Ook dat ze er niet op terugkomen.

29 mei 2022 om 13:36

Je kon toch duidelijk zien dat het geen buitenspel was door de been van TAA? Geen VAR voor nodig.

Volgens mij bedoelt die interviewer te zeggen dat het “vanzelfsprekend” lijkt voor Real Madrid dat zij Champions League pakken. Als je het vijf keer weet te winnen in negen jaar, is het een normale vraag in mijn ogen.

29 mei 2022 om 11:05

Ja dat is een analytische vraag voor later (waar je evengoed niks aan hebt trouwens). Niet een vraag die je stelt aan een speler die hem net heeft gewonnen.

Kroos had helemaal gelijk.
Dat negatieve Duitse (en vooral NLse) media is om van te kotsen.
Historisch 14e CL gewonnen en dan nog niks positiefs kunnen bedenken. Om van te kotsen 🤮

Het maakt gewoon geen ene moer uit hoe je em wint, als je em maar wint.

29 mei 2022 om 09:38

Uiteindelijk wel inderdaad

Hahahaha, heerlijk dat antwoord over Duitsland! Juist goed joh Kroos! Volgens mij krijg jij net zoals andere voetballers elke dag te horen hoe goed jij of je team wel niet bent. Je naasten, je fans, altijd en overal. Juist verfrissend om dan even een ander geluid te horen mits het wordt onderbouwd. Mits er een mooi en goed gesprek uitkomt. Altijd maar complimenten aanhoren is ook geestdodend. Je hebt de CL gewonnen, belicht dan ook nog ff de mindere dingetjes, en zo super negatief was het niet. ze vragen alleen of CL vanzelfsprekend is en of het opvallend is dat Liverpool sterk voor de dag kwam. nou daar kan je toch gewoon zonder irritaties “nee” op zeggen.Kijk als je hebt verloren en genoeg dingen gingen fout, snap ik dat het vervelend is, maar nu, zeker met deze vragen wat niet eens zo negatief is. Laat gaan joh

29 mei 2022 om 09:59

Ik ben hier volledig met je eens. Daarom kijk ik al jaren geen interview van spelers of trainers. En al helemaal niet van analisten. Tv meteen uit na de wedstrijd.

Ik moet Dirk Kuijt wel bedanken. De trendsetter. Zijn interviews is zooo slaapverwekkend, waardoor ik op andere spelers hun interview op ging Letten. Veel woorden, maar ze zeggen allemaal eigenlijk niets.

Eerlijk, Zonder Dirk zat ik nu nog steeds naar nutteloos interviews van spelers te kijken.

29 mei 2022 om 10:23

Je moet ook enkel de leuke interviews kijken. Van isimat bijvoorbeeld

29 mei 2022 om 10:34

Het is een vrolijke speler die van een dolletjes houdt als ik het zo zie. Nooit interview van gezien.

Adeleye van Sparta over zijn schorsing. Is ook op YT. Te hilarisch😂😂

29 mei 2022 om 10:41

'Best wel warm hier'😁

29 mei 2022 om 10:17

Helemaal met je eens. Voorbeeld van een verwende prof voetballer die alleen maar veren in zijn achterste wil hebben maar onmiddelijk kwaad wordt wanneer iemand geen juich vraag heeft.

Sterk gedrag. Vond het nog knap dat hij daar nog antwoord op gaf. Ik snap Inn frustratie helemaal. Begin minstens met twee positieve vragen.

Geweldige speler en naar nu blijkt ook een geweldig mens.

terechte vragen van journalist. Real was stuk slechter dan Liverpool. Liverpool verdiende de winst 100 procent op basis van het mooie spel en kansen. Maar ja soms krijg je niet wat je verdient. Kroos moet gewoon normaal antwoord geven. Miljonairs in een bubbel en scheisse hebben aan normaal volk dat z'n werk doet, dan ben je beetje erg sneu

29 mei 2022 om 10:10Precies dit. Die vragen waren imo terecht, en ook inhoudelijk. Het niveau van de antwoorden daarentegen was erg bedenkelijk.

Alsof de CL winnen inderdaad vanzelfsprekend is. Je speelt tegen de teams die favorieten boven jou waren. Des te knapper dat je ze ook gewoon wint. Snap wel waarom die boos is. Je wint hem en je krijgt 2 zulke negatieve vragen…

Wat is dat toch met Real Spelers. Courtois en Kroos die allebei gekke dingen zeggen voor de camera vlak na de wedstrijd. Je moet gewoon de pers fatsoenlijk te woord staan ook als je weet dat je vragen kunt krijgen die je helemaal niet goed vind. Dat hoort er nu eenmaal bij. En om dan na 2 vragen gewoon maar weg te lopen slaat nergens op

29 mei 2022 om 10:25

Hahaha een Liverpool-fan die met zijn frustraties geen blijf weet en dingen op de Real-spelers gaat projecteren. Wat is dat toch met Liverpool-spelers die een sterker team hebben en zichzelf al op voorhand gaan indekken als Klopp en Robertson ed?

29 mei 2022 om 10:47

Ik hou in ieder geval van mooi voetbal kan ik niet zeggen van Real Madrid supporters die spelen een beetje zoals AS Roma. Afbraakvoetbal spelen en dan loeren op dat ene kansje.

29 mei 2022 om 11:05

Ene kansje? Genoeg gevaarlijke moment gehad zoals met Vini, Casemiro, Benzema en Ceballos. Tuurlijk was Liverpool beter maar ja die waren ook de torenhoge favoriet. En heb je ooit mooi voetbal gezien in een finale? Finales zijn om te winnen daar doe je alles voor. Liverpool won ook niet mooi in 2019. Net zoals Bayern in 2020 en Chelsea in 2021. Maar malen ze daar om? Nee natuurlijk niet.

29 mei 2022 om 11:23

miki

haha je praat alleen maar na met je afbraak voetbal ala Roma. Iemand zei dat, en jij bent opeens het echo van die persoon en herhaalt het continue.

RM heeft met oa Benzema, Kroos en Modric heel veel voetbal. Lossen alles voetballend op.
Of zag jij een ander wedstrijd, dat wij ieder bal naar voren rossen en achter bleven?

Daarnaast zie je toch dat het team niet compleet is. Missen een rechtsbuiten, waardoor een middenvelder daar staat
Vini aan de andere kant kon wel steeds veel diepgang en gevaar zorgen.

Laatste jaren hebben de Engelse clubs een vermogen uit gegeven. RM hield beurs dicht en verkocht vooral.

Eindresultaat: weer een CL binnen.

En Engeland weer tokkies die vooraf moeten verpesten.

In principe kan je geen groter compliment krijgen. Bij het winnen van de CL finale kritiek krijgen… Er wordt blijkbaar erg veel van Kroos verwacht. Mooi toch.

Ooh het kan erger hoor. Bekijk de interview na de Afrika Cup finale met de keeper van Egypte die net verloren had. Dat was pas slecht.

Ook al heeft gelijk. Dit is onprofessioneel. Je bent een uithangbord, dus gedraag je daarnaar. Ook als je geirriteerd bent.

Jammer dat zo'n gast direct met twee negatieve vragen komt. Daar bij Real stonden er een paar op het veld die gewoon al vijf keer de CL hebben gewonnen met Real.kroos zelfs ook nog een keer met Bayeren. Echt bizar. Niet echt nodig om op zo"n moment kritiek te leveren of kritisch te zijn.

Net gewonnen en je wordt gebombardeerd met shitty vragen. Wat een timing ook. Je zou denken dat de journalist door Carragher gestuurd was. Schei uit!
Kroos held (al vond ik hem minder in de eerste helft).

scheiß vragen voor een scheiß speler.

CL winnen doe je niet met Nederlandse balbezit die tijden zijn voorbij klaar punt. Kijk A.U.B naar Ajax in Europa afgelopen jaren Beter dan Benfica, Atalanta, Tottenham, Valencia, Roma, en Getafe toch gaan zij telkens onderuit. clubs vinden dat niet eens belangrijk meer alleen winnen telt niets anders . Het is ook hoe iemand het bekijkt ik vond het prachtig om te zien hoe Real Madrid spelde puur tactiek de hele wedstrijd. Real Madrid gelooft in hun voorhoede en hun keeper en de rest moet gewoon mee verdedigen.

Kroos heeft al langer een slechte verhouding met de Duitse pers, die hebben hem veel bekritiseerd dat hij Bayern verliet voor Real, dat heeft hij vaker laten doorschemeren. Zijn reactie had anders gekund, maar kan je hem dit kwalijk nemen? Ik vind van niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4277 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Barcelona7330
4.Sevilla7023
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
A. LuninKeeper
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

291 fans
Middenvelder, 32 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren