‘Supporters van Feyenoord zeggen: we zouden je graag als pinchhitter zien’

Zaterdag, 28 mei 2022 om 10:38Rian Rosendaal • Laatste update: 10:55

Thomas Verheydt wil maar een ding: ADO Den Haag terugbrengen naar de Eredivisie. De dertigjarige spits van de finalist in de Keuken Kampioen Play-Offs speelde zelf nog niet eerder op het hoogste niveau in Nederland. Verheydt kan zijn droom zondag waarmaken in de returnwedstrijd van de finale tegen Excelsior. ADO behaalde afgelopen week in Rotterdam in blessuretijd een gelijkspel in de heenwedstrijd (1-1).

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Thomas Verheydt goed genoeg is voor de Eredivisie?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

24 reacties (laatste reactie door sergioramoshm)

Gelukkig zeggen de supporters dat.
Had me toch meer zorgen gemaakt als Arnesen dit zou zeggen.

28 mei 2022 om 12:38

En wie zegt dat Verheijdt überhaupt naar Feyenoord wil?

Wat een beest deze man!

28 mei 2022 om 11:53

Prima uitsmijter lijkt me, maar never nooit een spits voor feyenoord.

Lol. Welke supporters? Die jongen moet lekker in de eerste divisie voetballen. Niet goed genoeg voor eredivisie maar prima voor eerste. Beetje vergelijkbaar met Ars en Muhren.

28 mei 2022 om 11:03

Sowieso elke supporter die hem een bericht stuurt moet je zijn / haar telefoon afpakken. Want dan heb je echt een voetbal IQ van -200.

28 mei 2022 om 11:12

@Martyn7, voor 2 ton had ik het gedaan als Feyenoord zijnde. Beter dan 4 miljoen voor Dessers..

28 mei 2022 om 12:27

Wat moet Feyenoord met een spits van 2 ton dan?

28 mei 2022 om 13:19

Want deze man gaat er ook 10 inleggen Europees en gaat Dessers / Linssen doen vergeten? Hou toch op. Hij mag echt de veters nog niet strikken van Dessers, zo'n lage pet heb ik op van hem.

28 mei 2022 om 11:05

Maar hoezo zou het niet als pinchhitter kunnen? Aangezien je 12 spelers op de bank kan hebben, kan je zo'n situationele speler er prima bij hebben. Kijk, ik zeg echt niet dat Verheydt ooit moet starten bij Feyenoord, maar ik denk dat zulke situatiespecifieke spelers best wel eens 3 belangrijke punten door het seizoen kunnen opleveren.

28 mei 2022 om 11:24

Feyenoord supporters zien niet in dat zij zo een persoon nodig hebben. Met verheydt in de spits had je misschien wel 1 luchtduel gewonnen tegen roma

28 mei 2022 om 11:32

Met Dessers wonnen we er ook 1. Alleen jammer dat Linssen bij die verlengde kopbal volledig over de bal heen trapte...

28 mei 2022 om 12:33

Op basis waarvan trek je deze conclusie?

30 mei 2022 om 07:24

Hij speelt bij Ado wat niet te vergelijken is met Feyenoord. Het voetbal is anders en daar waar je bij ado lekker veel ruimte krijgt om te acteren als spits is dat bij Feyenoord anders. Hij moet het vooral hebben van zijn fysiek, laat dat nou in de Eredivisie bij bijna elke club aanwezig zijn.

Globaal de Eredivisie ten aan zien van de Eerste divisie is het snelheidsniveau. Daar is Verheydt ook gewoon te traag voor. Hij is daarnaast al 30, leren zal hij dan ook niet zo snel meer, dus wat voor perspectief moet hij dan nog krijgen?

thomas verheydt, het is heel simpel. deze man is een baas, als hij nieet met ado de eredivisie in gaat. laat hem dan maar pinchhitten, of wie weet heeft een ploeg wel thomas verheydt nodig als basis kracht

28 mei 2022 om 11:36

Precies dit weet ckr dat die niet onder doed voor kramer alleen al kwa passie en strijd wat die levert

Als Feyenoord iedereen zou halen die in de media genoemd is, speel je komend seizoen met o.a. Verheydt, Flemming, Brenet, Odgaard, Mees de Wit, Hilgers, van Ewijk en nog meer soortgelijke spelers. Ik denk dat het hiermee zelfs lastig wordt om een play-offplek af te dwingen en je rond de achtste plaats eindigt.

Hahah kom op denk eerlijk gezegd dat het maar een heeeeel klein groepje is wat Verheydt in een Feyenoord shirt willen zien,

Feyenoord moet toch echt wel in een andere categorie vissen, willen hun de aansluiting met Psv & Ajax vinden. anders blijven hun rond de subtop hangen.

Alsof hij er niet 10 in de ED kan maken. Gozer is sterk en doelgericht. Bij een ED-club krijgt ie in principe beter ballen te verwerken. Zou prima pinchhitter voor Feyenoord kunnen zijn, zeker voor 2 ton. Of gewoon eerste spits bij een andere club in de middenmoot.

28 mei 2022 om 12:13

Ik heb dit al zoveel keer eerder gehoord. 'Hij scoort zoveel in de Eerstedivisie dus in de Eredivisie zal ie er wel x moeten kunnen maken'. Nee, daar is geen garantie voor.

Een Sjoerd Ars of Robert Mühren hebben tenminste hun hele carriere de boel kort en klein geschoten op het tweede niveau. Dit is misschien het tweede echt productieve seizoen van Verheydt noemen? Die gozer is dertig.

Als derde/vierde spits en als echt breekijzer zou Verheydt prima van waarde kunnen zijn. Met zijn kracht en als aanspeelpunt is hij heel vergelijkbaar met Graziano Pellã¨. Maar natuurlijk zou hij nooit in de basis staan.

28 mei 2022 om 19:00

Vergelijkbaar met Pelle? Pelle had een beter fysiek en een veel betere techniek. Die plukte af en toe ballen uit de lucht..

Prima pinchhitter in ieder geval! Halen zeg ik. We hebben vaak moeite tegen verdedigende ploegen, ook omdat we geen hoge allen kunnen spelen want er is niemand die ze erin kan koppen. Oorlog maken in de 16 moet je kunnen. Ook Europees heb je dat soms keihardnodig. Had het nog wel willen zien als zo'n type er de laatste 15 min tegen Roma in was gebracht. Halen dus!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. ToornstraMiddenvelder313
L. SinisterraAanvaller3012
A. JahanbakhshAanvaller274
J. BijlowKeeper220
P. WålemarkMiddenvelder121
O. MarcianoKeeper120
S. ValkMiddenvelder00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

6 fans
Aanvaller, 30 jaar

In de wandelgangen

Zondag 3 juli
Vitesse wil Kjell Scherpen tijdelijk overnemen van Brighton & Hove Albion. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren