Feyenoord maakt zich op voor absolute toptransfer: ‘Het is vrijwel zeker, ja’

Zaterdag, 28 mei 2022 om 11:01Jeroen van Poppel • Laatste update: 12:51

De kans is levensgroot dat Tyrell Malacia woensdag in Tirana zijn voorlopig laatste wedstrijd voor Feyenoord speelde, zo meldde Martijn Krabbendam vrijdag. De journalist van Voetbal International stelde dat het vanwege de enorme interesse bijna uitgesloten is dat de 22-jarige linksback voor De Kuip behouden kan worden. "Die gaat vrijwel zeker weg", aldus de Feyenoord-watcher van het weekblad.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

93 reacties (laatste reactie door vernon)
27 mei 2022 om 18:30

Op zich zou het voor Feyenoord ook een toptransfer zijn indien zij Malacia voor meer dan 20 miljoen verkopen. Dan pluk je de vruchten van van zo'n succesvol Europees seizoen.

Overigens ben ik benieuwd of Feyenoord meer speles gaat verkopen en zo optimaal profiteren van dit seizoen. Sinisterra, Senesi, Kokcu zie ook wel voor goed geld verkocht worden.
En van dat geld weer het elftal versterken.

Malacia doet er verstandig aan niet naar United te gaan. Een club in de subtop van Europa zou beter zijn voor zijn ontwikkeling, speeltijd en Oranje.

27 mei 2022 om 20:29

Manchester United achterban gaat nooit accepteren dat een speler van Feyenoord naar Man u gaat. Ten Hag speelt met vuur als hij hieraan gaat beginnen. Dus eerlijk gezegd zie ik hem niet daarheen gaan. Misschien een Spaanse middenmoot of Duitse middenmoter zou leuk hoor hem zijn. Is helaas nooit getest op champions leauge niveau.

27 mei 2022 om 22:41

ik zie ze al voor Old Trafford gaan liggen de fans om deze transfer te dwarsbomen.

Wat een onzinverhaal joh

27 mei 2022 om 23:53

Foubi wat een onzin. Je hoeft op Twitter enkel op 'Malacia' te zoeken en je leest hoe de Man-U fans over elkaar heen vallen over hoe graag ze Malacia wel niet willen binnen halen.

28 mei 2022 om 00:06

Ja Foubi 'ziet' van alles, en ook nog eens bij allerlei clubs. Ik zou lekker de loterij gaan spelen als ik jou was.

Sorry hoor, maar als Malacia door Ten Hag naar MU wordt gehaald, zal dit echt dom zijn van Ten Hag. Hij moet er voor waken dat die niet straks een veredeld Eredivisie elftal heeft lopen. Daar ga je de oorlog niet mee winnen. Bovendien is Malacia niet van het niveau de MU zou moeten nastreven. Die kan dan beter eerst een stap naar OL maken.

27 mei 2022 om 18:00

Denk inderdaad ook niet dat Malacia de linksback moet zijn van United. Met Wan-Bissaka hadden ze ook iemand die verdedigend prima was maar aanvallend drama. Malacia is aanvallend en in balbezit ook nog niet top. Zeker op het hoogste niveau niet. United moet echt hoger dan dat mikken.

27 mei 2022 om 18:46

Altijd maar dat “[vul naam speler in] is niet van het niveau dat [vul naam voetbalclub in] moet nastreven”…

Ten eerste, wie zegt dat hij voor de basis wordt gehaald, wellicht voor de breedte? Ten tweede, welke goede linksback kan nu een stap hoger op maken (naar Man Utd dus), die dat ook wil en ook niet achterlijk veel geld kost. En als je antwoord, denk dan even niet dat je FIFA aan het spelen bent.

27 mei 2022 om 19:21

Als je de linksback van Oranje kunt zijn, kun je ook de linksback van United zijn.

27 mei 2022 om 20:08

In principe niks aan gelogen natuurlijk maar wel een beetje vreemde redenering. Bij Oranje zijn ze afhankelijk van welke lb het beste is met de NL nationaliteit. Als onze beste lb bij Feyenoord speelt is dat geen garantie dat hij dat ook bij Utd in de PL kan. Bij Utd kunnen ze elke lb halen die ze willen bij wijze van spreken en dan is de vraag of je genoegen neemt met Malacia. Ik zou het voor die jongen overigens een geweldige kans vinden maar heb twijfels of hij nu al goed genoeg is, vooral het aanvallende gedeelte.

27 mei 2022 om 21:26

Jouw redenering is toch net zo vreemd? Ja, bij Oranje ben je gelimiteerd door je nationaliteit, maar bij United door je financiële mogelijkheden en concurrentie van andere clubs.

28 mei 2022 om 11:47

Als je 2e lb bent na blind die flopte bij man u, kun je het niveau van man u dus niet aan.

28 mei 2022 om 12:37

Maar Malacia heeft nog niet aangetoond de linksback van Oranje te kunnen zijn.

28 mei 2022 om 12:39

Vond 'm dat tegen Duitsland anders behoorlijk overtuigend doen.

28 mei 2022 om 12:46

Dat was ook meteen zijn enige goeie wedstrijd in Oranje, waar hij met veel pijn en moeite overeind bleef tegen een topploeg. Maar één zwaluw maakt nog geen zomer.

27 mei 2022 om 20:31

adam

Malacia op linksback, FdJ op 6 en Donny op 10

Wie volgt nog meer?

28 mei 2022 om 02:53

De ligt en ziyech en het feest is compleet. Ten hag moet niet aan malacia beginnen. Is toch echt niet beter dan telles. Hij kan zich beter gaan focussen op een goede centrale verdediger ( koulibaly) en de jong op 6 en misschien een Antony van Ajax of dembele van barca . Met deze 3 spelers staat er al een aardig team

28 mei 2022 om 02:16

Eens, maar als ManU interesse heeft in Dest, dan vind ik Malacia nog beter. Allebei te licht, Dest is middenmoot Eredivisie, soort verdwaalde Alexander Büttner

28 mei 2022 om 11:52

Jet lijkt erop dat elke Nederlander met wat niveau en elke oude bekende van eth nu in de belangstelling staan van man u. Dat is natuurlijk helemaal niet zo, allemaal om nieuws en onrust te creëren. Waarom zou eth destijds willen, die van hem niet de voorkeur kreeg boven mazzraoui.
Ik begrijp frenkie, de ligt en zyech wel, ook timber en antony, maar
alle andere namen zijn volgens mij gebakken lucht ...of ze staan op schaduwlijst 38

28 mei 2022 om 11:46

Ik geloof ook helemaal niets van dit man u gerucht eerlijk gezegd. Lijkt me eerder een fabel dat in de strijd wordt gegooid om andere clubs wakker te schudden. Malacia is nog heel ver van het niveau dat je als man u zou moeten nastreven ...en zal dat waarschijnlijk ook nooit halen.
Lyon daartegen is helemaal prima voor hem. Maar of zij meer dan 20m voor hem gaan betalen betwijfel ik ten zeerste.

28 mei 2022 om 13:32

Je ziet in andere berichten hier op VZ veel spelers die met United in verband worden gebracht, maar daar zie ik nooit deze speler bij staan. Terwijl hier in dit bericht staat dat er concrete belangstelling is.

Senesi en Malacia zullen wel zeker verkocht worden. Sini denk ik ook maar hoop dat die nog blijft. Net zoals Kokcu. Wordt anders wel heel lastig ook omdat Dessers, Til en Nelson weer teruggaan. Eigenlijk moet je natuurlijk zoveel mogelijk behouden en proberen te profiteren van de situaties van Ajax en Psv.

27 mei 2022 om 18:03

Feyenoord kan eigenlijk ook niet anders. Eigenlijk zouden ze Geertruida ook nog moeten verkopen net zoals Sinisterra, Malacia en Senesi. Als je ze houdt spoel je miljoenen door de wc, of Feyenoord moet nog een poging doen om de contracten te verlengen.

De situaties van Ajax en PSV zijn natuurlijk leuk maar uiteindelijk gaat Feyenoord het nooit bij elkaar houden, dat weet iedereen. Zij zitten gewoon in dezelfde situatie. Ook hebben die clubs meer geld, wel denk ik dat Feyenoord de beste trainer heeft.

27 mei 2022 om 18:07

Tuurlijk gaat Feyenoord niet iedereen behouden dat snap ik zelf ook wel. Maar je hele team verkopen zou echt het domste zijn wat je kunt doen. Geertruida, Sini en Kokcu behouden en hun worden echt niet minder waard hoor. Als je de stap naar de top wilt zetten moet je echt niet al je spelers gaan verkopen puur voor het geld. Senesi en Malacia verkopen en je zit al op 40 miljoen.

Paar spelers verkopen en het is gewoon meer dan prima voor Feyenoord. Goed op te vangen en je kunt met wat geluk lang mee strijden om de titel.

27 mei 2022 om 18:25

Als Geertruida, Sinisterra en Malacia hun contract niet verlengen dan kan Feyenoord toch niet anders? Met een contract tot 2024 moet Feyenoord ze verkopen, die spelers zijn minstens 30%-50% goedkoper, als je ze houdt zonder te verlengen. Dat gaat je miljoenen kostten. Ik ben er bijvoorbeeld van overtuigd dat Gravenberch met een 2 of 3 jarig contract minstens 40 miljoen zou kossten, nu krijgen ze ongeveer de helft.

27 mei 2022 om 18:41

Je gaat naar mijn idee niet strijden om de titel, want Ajax en PSV gaan het geld vast weer herinvesteren in goede nieuwe spelers. Wat mij betreft iedere aanbieding van meer dan 20 miljoen accepteren zodat je financiële armslag hebt en ook eens een paar miljoen kunt overbieden. Daarnaast kun je dan ook je talenten wat meer bieden om de binnenboord te houden. Je hoeft er niet kwalitatief veel minder op te worden als je goed scout. Snap uiteraard best dat hier anders over gedacht wordt maar ik zou dit succes uitbuiten en flink cashen.

27 mei 2022 om 18:49

Feyenoord kan toch ook prima hun contracten met een jaar verlengen? Lijkt mij niet lastig tenminste. Dan kun je exact dezelfde bedragen gaan vragen en misschien zelfs wel meer na een goed seizoen met EL voetbal.

Ik doel ook niet perse op de leegloop van Ajax en psv. Zij kunnen natuurlijk veel meer investeren maar beide hebben ook een nieuwe coach dat eventueel wat invloed kan gaan hebben.

27 mei 2022 om 19:17

Je moet het ijzer smeden als het heet is.

27 mei 2022 om 21:26

Het is absoluut niet fout wat je zegt arsenal890, want je kunt 2 richtingen op denken. Het wordt alleen moeilijk om dergelijk succes te herhalen, want voor een club als Feyenoord is dit toch vrij incidenteel. Dan is mijn visie om daar maximaal van te profiteren in transfers nu de spelers hot zijn. Aan de andere kant heb je zeker een punt, want PSV en Ajax kunnen ook een minder seizoen hebben en er wordt een leegloop verwacht. Echter als ze dan toch weer 3e worden is de teleurstelling des te groter en krijg ik het gevoel, had er maar 80 miljoen uitgehaald.

28 mei 2022 om 02:43

@arsenal890,

Als dat lukt, serieus petje af voor Feyenoord. Maar naar mijn mening is het wel verlengen of verkopen deze zomer. Het kost gewoon teveel miljoenen om daarop te gokken.

Kan Feyenoord daarnaast in de Europa league komen, ik dacht dat de nummer 3 van Nederland ook gewoon in de conference league kwam.

28 mei 2022 om 13:37

@arsenal890, hoezo niet lastig? Die spelers moeten dat dan ook maar willen wat ze geheel begrijpelijk waarschijnlijk niet willen tenzij een fikse verhoging qua salaris geboden wordt

28 mei 2022 om 15:24

@arsenal

Meer dan in welke eerdere transferwindow dan ook hebben we gezien dat transfersommen ook in de zakken van spelers terecht kunnen komen als ze uit hun contract lopen of een gelimiteerde som hebben. (mbappe/haaland).

Dus waarom zouden spelers van Feyenoord nu bijtekenen? Zodat Feyenoord over een jaar een hogere transfersom krijgt? Dat gaan ze natuurlijk niet doen. Denk dat Feyenoord gewoon eieren voor zijn geld moet kiezen en deze spelers moet verkopen. Ze nog een jaar houden kost ze een enorme salarisverhoging, als ze daar al mee akkoord gaan.

27 mei 2022 om 18:06

Feyenoord heeft al aangegeven een leegloop niet te accepteren. Ze mikken op 2 transfers. Dat zullen Malacia en Senesi zijn.

27 mei 2022 om 18:09

Dat heb ik dan gemist. Maar dat zou idd de beste optie zijn. Met beide kun je toch een flink bedrag ontvangen en ook goed opvangen. Sini en Kokcu behouden is wel essentieel. Hopen dat we wat goeie vervangers kunnen halen en dan toch misschien kunnen stunten.

27 mei 2022 om 18:09

Kökçu moet sowieso nog een seizoen blijven voor zijn eigen ontwikkeling. Hij was de afgelopen drie wedstrijden tegen niet de minste tegenstanders zwaar ondermaats. Maar ik kan begrijpen dat Feyenoord hem wil wegdoen bij een bod van 15+ miljoen euro. Dat is gewoon een hoop geld voor zo een jongen. En ja voor Sini zullen clubs met de absolute hoofdprijs moeten komen, want die willen ze kosten wat het kost nog een jaar in Rotterdam houden.

27 mei 2022 om 18:12

Voor 15 miljoen moet je het echt niet accepteren hoor. Kokcu is jong en speelt al jaren in het eerste. Dat die de laatste duels iets minder speelt kan gebeuren natuurlijk als je 50 wedstrijden hebt gespeeld. Nu EL en nog zoveel wedstrijden en hij is er wel klaar voor.

27 mei 2022 om 19:10

Feyenoord gaat nooit 15 miljoen accepteren voor Kokcu, het is fooi voor hem. Je loopt een jaar achter ofzo want Kokcu is een topper gaat alleen weg voor minimaal 25

28 mei 2022 om 12:52

Ik begrijp niet waarom hier gedacht wordt dat Kokcu 25 miljoen kan opbrengen. Het is een belangrijke speler voor Feyenoord, maar er is niks in zijn spel waarvan je denkt; die gaat de top halen. Daarbij heeft hij nog een 2-jarig contract (wel of niet mee verlengingsoptie), dus zal zeker niet meer waard worden.

Feyenoord kan in mijn ogen nu maar beter gebruik maken van het Europese succes en dit ten gelden maken. Geertruida, Malacia, Senesi, Kokcu en Sini verkopen. Dat geld aanwenden om het elftal te versterken met jonge spelers die over 2-4 jaar ook weer met mooie winst verkocht kunnen worden. Dat is de enige manier om in Nederland een succesvolle club te bouwen.

Zou als Feyenoord zijnde toch echt wel hoger inzetten dan 24. 30-35 om zijn 2 jarige contract af te kopen is niks mis mee.

27 mei 2022 om 18:07

Is te veel. Je kan best zo hoog inzetten maar ik vind 24 miljoen al een heel mooi bedrag voor een linksback met een 2 jarig contract, als ze dat krijgen hebben ze het goed gedaan. Ik zelf dacht meer aan 15 miljoen. Maar het is ook altijd wel een beetje wat de gek ervoor geeft.

27 mei 2022 om 18:12

Als feyenoord er 24 mil voor kan krijgen, zou ik als feyenoord gelijk accepteren. Vind hem zelf niet hoger waard dan 18.

28 mei 2022 om 08:53

24/25 miljoen is uiteraard een mooi bedrag, maar hoger inzetten om dat er sowieso uit te halen lijkt mij niet verkeerd. Malacia heeft best wel wat laten zien en heeft nog een 2 jarig contract. Ajax zet bijvoorbeeld ook op 30 miljoen in voor een 1 jarig contract van Gravenberg. Zo'n extreem verschil zit er ook niet tussen die 2. Tuurlijk heeft Gravenberg meer ervaring en is iets verder, maar toch.

Ben benieuwd waar Malacia deze zomer eventueel naartoe zal gaan. Manchester United wordt natuurlijk genoemd en dat zou in principe wel een redelijk goede keus zijn, aangezien ten Hag de nieuwe hoofdtrainer is en ik Malacia best wel kans zie hebben met Shaw en Telles als concurrenten.

Maar heb de afgelopen maanden ook clubs als Bayer Leverkusen, Olympique Lyon en vorig jaar zomer Club Brugge voorbijzien komen. Voor Club Brugge zal hij inmiddels wel onhaalbaar zijn, nu een klein jaartje later en denk dat het voor Malacia niet echt een hele interessante stap zal zijn doordat het misschien maar een heel klein stapje omhoog is.

Lyon zou ook wel een goede keus zijn, maar dan zou ik als ik hem was toch eerder voor Leverkusen kiezen. Presteren eigenlijk altijd vrij constant en is voor best wel veel spelers de ideale club gebleken om de stap omhoog te maken, terwijl Leverkusen gewoon een club van een zeer goed niveau is die zich altijd wel plaatst voor Europees-voetbal (poulefase CL en anders EL) en voor plek 2 t/m 5 meespelen in de Bundesliga.

Ik denk wel dat Malacia vanaf Feyenoord nu ook gewoon het beste een stap naar Leverkusen kan maken. Lijkt mij ook wat veiliger, een stap omhoog en grote kans dat hij zich doorontwikkeld en in de toekomst wederom een stap omhoog kan zetten en de salarissen bij Leverkusen zijn niet echt verkeerd terwijl Leverkusen ook wel in staat kan zijn om toch vrij forse transfersommen te betalen.

Denk dat Feyenoord zo'n 25 miljoen kan incasseren voor Malacia en dat zijn bedragen die Leverkusen ook wel kan uitgeven. Behoort dan volgens mij wel tot de top 3 duurste inkomende transfers van Leverkusen, maar zullen het op lange termijn dubbel en dwars terugverdienen op sportief en financieel gebied aan Malacia.

27 mei 2022 om 20:13

Brugge bood vorig jaar 6 miljoen waar Feyenoord 11 wilde. Nu betalen ze net zoiets voor die Meijer die nog niets heeft laten zien

Marcos Senesi nog een simpele verdediger noemen mijn hemel. Deze jongen heeft in de wedstrijden tegen Marseille en Roma een hartstikke goed niveau gehaald en daardoor zeker wel op de dader van grote en mooie clubs die een mooi bedrag zal opleveren. Malacia gaat zeker voor +/- 24 miljoen verkocht worden daar die zich echt stormachtig heeft ontwikkeld en iets kan wat voor weinig vleugelverddigers is weggelegd namelijk verdedigen!

27 mei 2022 om 18:46

Aldus Derksen. Het maakt niet uit hoe Senesi speelt, want die man had zijn mening al klaar en daarom kun je hem op voetbalgebied ook niet altijd serieus nemen. Was idd een lichtpuntje tegen Marseille en Roma en bij Argentijns team gehaald, dus staat er ongetwijfeld goed op bij de internationale scouts.

27 mei 2022 om 22:50

Senesi is ook geen bijzondere verdediger, wat mij betreft. Bijzonder omhoog geschreven welicht. Maakt regelmatig een foutje, heeft geen snelheid, is geen wonderspeler aan de bal.. ben veel meer onder de indruk van bijv. Geertruida. Die heeft wapens.

28 mei 2022 om 00:02

Dan raad ik je aan de wedstrijden tegen bijvoorbeeld Roma en Marseille nog eens terug te kijken.

28 mei 2022 om 01:31

Tegen Roma ging hij anders een aantal keren flink in de fout. In de eerste helft dekte hij op de middenlijn veel te ver van z'n man af wat hij moest corrigeren met een harde overtreding, om een gevaarlijke counter te voorkomen. Daar had hij geel voor moeten ontvangen, maar werd hij gematst. Daarna aan de zijlijn werd hij er volkomen uitgespeeld door Abraham en was het Malacia die hem redde en nog net op tijd de beperking van Senesi kon goed maken. En in de tweede helft zat hij er natuurlijk volkomen naast en had hij eigenlijk met een rode kaart van het veld gemoeten vanwege het stoppen van een doorgebroken speler. Dat zijn gewoon 3 grote fouten in een wedstrijd en het verschil tussen een goede verdediger en een matige verdediger. Zeker omdat dit soort dingen hem veel vaker overkomen

28 mei 2022 om 09:33

Heb de finale slechts deels gezien en kan zo een mega fout oprakelen. Abraham volledig kwijt, bijna met rood eraf moeten bij het corrigeren van.. weinig overtuigend.

28 mei 2022 om 12:42

Prima joh, die 15 balveroveringen zaten dan zeker in het andere deel

28 mei 2022 om 13:45

Maar het gaat niet om die 15 balveroveringen alleen, het gaat ook om die 3/4 fouten in een wedstrijd die cruciaal kunnen zijn voor de uitslag. En die maakt hij gewoon te vaak

28 mei 2022 om 16:22

Ach hou op man. Hij maakte één fout en die herstelde hij slim. Zelfs Abraham en Mourinho klaagden amper, dan kan jij wel drie keer brullen dat het rood was maar dat maakt het niet waar.

28 mei 2022 om 17:31

Een tegenargument starten met 'ach hou op man'.. dan lijkt het me weinig zinvol om de discussie voort te zetten. Wij vinden Senesi geen topper, jij wel. Laten we het daarbij houden.

Het zou verstandig zijn voor Feyenoord om te cashen met Malacia/senesi/kokcu/sinisterra, kun je in totaal misschien wel 80-100M bijschrijven in 1 zomer de vraag is alleen wat je terughaalt en wat voor perspectief je Slot geeft om te blijven, wanneer alle 4 vertrekken kan hij ook maar beter gebruik maken van de prestaties in de Conference League.

27 mei 2022 om 18:53

Met +/- 100 miljoen kun je een hoop doen en daarnaast wat contracten opwaarderen van je grootste talenten. Dit is precies hoe Ajax zo rijk is geworden en de manier hoe AZ zijn miljoenen binnenhaalt .. talenten binnenhalen, spelers opleiden en voor veel geld verkopen. Nieuwe talentvolle spelers voor de helft terughalen en weer ontwikkelen. Zit er af en toe een minder jaar tussen, maar zo bouw je kapitaal op. Vaak genoeg hebben wij gegokt om spelers te behouden, maar dat heeft zelden tot nooit sportief succes opgeleverd. Sterker nog de laatste titel werd behaald met veelal gearriveerde spelers zonder restwaarde.

Voor Lyon is hij meer dan prima, maar kom op voor Man u toch niet. Zal een beetje een Wanbissaka 2.0 worden ben ik bang. Zou het van EtH tenminste een vreemde zet vinden.

27 mei 2022 om 18:26

Als je 10-20 miljoen mag uitgeven aan verdedigers, dan zou ik met alle respect hoger mikken als Mees Higlers. Heeft een prima seizoen gedraaid, maar denk niet dat hij beter zou zijn als een Sandler die ook mag vertrekken. Voor dat geld kan je genoeg betere spelers halen, waardoor je team wellicht nog sterker wordt. Feyenoord gaat immers de Europa League in en daar zullen ze echt nog wat versterkingen voor nodig hebben..

27 mei 2022 om 22:53

Het is maar wat een gek er voor geeft natuurlijk. Het verschil is wat minder fors dan veel Feyenoord fans hopen, denk ik. En Hilgers hoeft niet weg voor een appel en een ei natuurlijk. Nog een jaartje of twee in Enschede als basiskracht is veel waard.

28 mei 2022 om 09:22

Het gaat niet om het evenredig groot zijn. Feyenoord fans verwachten de jackpot voor hun spelers, terwijl ze voor een habbekrats spelers uit Enschede, Utrecht of Alkmaar denken te halen. Dat verschil is minder fors, verwacht ik. Daarnaast is Twente een heel behoorlijke club gebleven, ook zonder Munsterman. Idem dito voor Az zonder Scheringa. Mooi toch.

Hoop dat het United gaat worden! Malacia doet me sterk denken aan Patrice Evra in z'n jonge jaren, en ook al presteert hij maar de helft van wat Evra bij United heeft gepresteerd, dan nog is het uiteraard een succesvolle transfer. Natuurlijk moet hij zich wel blijven ontwikkelen, maar de basis oogt gewoon heel goed bij Malacia. Een positieve, fanatieke jongen met ambities waarbij ook de verhalen waarbij hij z'n medespelers (o.a. Kokcu en Nelson) aanstuurde om mee naar de gym te gaan en meer in henzelf te investeren mij als muziek in de oren klinkt. Eigenlijk het compleet tegenovergestelde van wat Luke Shaw de afgelopen jaren bij United uitstraalde. Plus 24 miljoen naar Feyenoord, kom maar door!

Ik zie het echt niet in Malacia. Verdedigend zeker een sterke back, maar aanvallend vind ik hem gewoontjes. Doet mij nog het meest aan Kenny Tete denken. Zelfde geldt overigens voor Geertruida. Alhoewel ik in hem oprecht een sterke verdediger zie. Als rb is het niets speciaals. Ik hoop vooralsnog dat Feye op Malacia dik gaat cashen, maar ik verwacht dat hij bij bijv. United gewoon op de bank beland en we vervolgens niets meer van hem horen.

Het lukt Feyenoord ook nooit om een selectie 2á3 seizoenen bij elkaar te houden.

Als er weer sleutelfiguren verkocht worden, dan is het weer op 0 beginnen.

En vooral omdat Feyenoord altijd een beperkte selectie heeft is het strijden voor het kampioenschap bijna niet haalbaar.

Willen ze in de spoor van PSV en Ajax blijven moet er toch iets structureel gaan veranderen. Trainer hebben ze al.

Nu nog een miljardair als investeerder.

27 mei 2022 om 20:54

Het probleem is juist dat ze al jaren bijna niets verkopen en er inmiddels eens geld gegeneerd dient te worden.

28 mei 2022 om 14:23Dat lukt sws maar een handjevol clubs zoals een Real Madrid of een Bayern. Zelfs een Chelsea lukt dat niet

Feyenoord zal elke euro nodig hebben. Vervangende speler, belastingschuld, stadion nv zal gespekt moeten worden, eigen vermogen moet gespekt worden. Voor Feyenoord is het dus perfect dat United zich meldt. Maar voor Malacia is dit wellicht minder goed. Speeltijd zal dan in het geding komen en ervaring opdoen op hun hoger niveau zit er dan wellicht niet echt in. Voor zijn bankrekening dan wel weer positief.

24 miljoen voor Malacia, dat zou toch geweldig zijn.
Rond het voor het gemak af op 25 miljoen.

Senesi met een 1-jarig contract kan je nog wel 15 miljoen voor krijgen.

Sinisterra worden bedragen van 25 / 30 miljoen genoemd.

Kokcu heeft een prijskaartje van 25 miljoen hangen

Geertruida die ook wel 15 miljoen kan opleveren (en zijn vervanger staat al klaar in de persoon van Pedersen, die ik persoonlijk beter vind).

Je kan deze zomer meer dan 100 miljoen binnen halen, wat vooral voor Feyenoord begrippen een gigantisch bedrag is. Daarmee ben je in 1 klap uit alle financiële problemen.
Als Feyenoord wijs is, gaan ze incasseren en laten ze de Zilvervloot Rotterdam binnenvaren.

28 mei 2022 om 12:44

Jij ziet dubbel. Misschien als Feyenoord de Conference League had gewonnen hadden ze dat kunnen vragen, maar ik denk dat het realistischer is om die bedragen door twee te delen. Al zie ik Malacia en Sinisterra wel richting de 20 miljoen opbrengen.

24 miljoen voor een linksback lijkt me erg veel.
Hij heeft dan nog wel een 2 jarig contract,maar ben echt benieuwd wat er daadwerkelijk voor hem op tafel komt.

Ik zie clubs geen 20 miljoen geven voor met alle respect een speler van Feyenoord. 3e club van Nederland zonder spelers die zijn getest op champions leauge niveau. Als ze 15 krijgen zou ik als Feyenoord gelijk verkopen. Kocku horen we alleen lucht verhalen. Hem zie ik ook niet voor meer dan 15 miljoen weggaan. Sensesi is helaas wat tegengevallen laatste jaar en met jou een jaarcontract zie ik hem voor max 12 miljoen weggaan. Komt snelheid tekort en is heel zwak met veel ruimte achter zich.

27 mei 2022 om 22:56

Precies mijn gedachte. Feyenoord was een team, maar valt qua individuele kwaliteiten nog wel wat op aan te merken. Een kokcu is een goede speler, maar geen Thiago of Fabregas.

Malacia, wat een goede voetballer is dat. Enthousiast, gedreven en fair. Dez ejingen verdient ook een transfer. Er werd wat geschreven over Man Utd, dat zo ik persoonlijk ook niet doen. Maar bij newcastle zie ik hem wel shinen.. En betalen doen ze daar tegenwoordig ook!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. ToornstraMiddenvelder313
L. SinisterraAanvaller3012
A. JahanbakhshAanvaller274
J. BijlowKeeper220
P. WålemarkMiddenvelder121
O. MarcianoKeeper120
S. ValkMiddenvelder00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

9 fans
Verdediger, 22 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Feyenoord 32 1 5 0
2020/2021 Feyenoord 28 0 4 1
2019/2020 Feyenoord 12 0 4 0
2018/2019 Feyenoord 17 3 7 0
2017/2018 Feyenoord 11 0 1 1
Laatste voetbalnieuws

Malacia bereikt akkoord en maakt droomtransfer naar Manchester United

Tyrell Malacia wordt speler van Manchester United. Volgens Fabrizio Romano is de deal rond en zal de linksback spoedig zijn contract op Old Trafford gaan ondertekenen. Feyenoord gaat tenminste vijftien miljoen...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren