‘Ajax en PSV zullen zich niet melden, maar daaronder durf ik alles aan’

Vrijdag, 27 mei 2022 om 20:45Rian Rosendaal • Laatste update: 21:04

Zian Flemming heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Fortuna Sittard gespeeld. De 23-jarige middenvelder mag de Limburgse club deze zomer voor een bepaald bedrag verlaten, ondanks een tot medio 2024 doorlopend contract. Flemming acht zichzelf niet goed genoeg voor Ajax of PSV, maar een rol op het middenveld van Feyenoord ziet de ambitieuze Fortuna-speler wel zitten.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Vind jij dat Zian Flemming bij Feyenoord past?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

69 reacties (laatste reactie door [email protected])

Zou het iets voor Feyenoord zijn als Back up?
Ik zie hem nu geen basis spelen denk ik. Maar voor de breedte denk ik wel bruikbaar en niet al te duur.

27 mei 2022 om 10:20

Als Gil weggaat, dan hoeft hij toch geen back up te zijn? Een Toornstra is het beste er ook al vanaf.

Ik heb deze speler niet heel veel gevolgd, maar wel onder indruk van zijn statistieken.

"63 duels (27 doelpunten en 11 assists) in het shirt van Fortuna"

Bij een club als Fortuna gewoon erg goed.

Geen idee wat hij moet kosten, maar clubs als Feyenoord, AZ, Vitesse of Utrecht zouden echt wel kans kunnen geven.

27 mei 2022 om 12:46

@mrkrillin - Bij een club als Fortuna inderdaad goed, maar daar is hij ook de speler waar ze naar kijken. Dat gaat bij een Feyenoord natuurlijk niet snel gebeuren. Dan kijken ze naar Kokcu, Sinisterra. Als die vertrekken, heeft Feyenoord centen om uit te geven en die ga je niet verspillen aan een Flemming. Een leuke speler hoor, maar een Feyenoord zou hoger moeten mikken. Til vind ik niet eens overtuigend ondanks z'n doelpunten (in met name de eerste seizoenshelft) en die is echt nog wel wat beter dan deze Flemming.

27 mei 2022 om 10:46

In principe is Bassett als opvolger van Til gehaald. Of die dat aankan weet ik niet.

Ik vind het wel van weinig zelfreflectie getuigen van zo'n Fleming dat geïnteresseerde clubs zich maar aan zijn manier van doen moeten aanpassen. Dan lijk je toch te denken dat geen enkele trainer (maar alleen Zian Fleming) Zian Fleming beter kan maken.

27 mei 2022 om 11:28

Getuigt juist van heel veel karakter en zelfreflectie dat hij dondersgoed weet wat hij ook vooral niet kan. Hij wilt niet gehaald worden bij een team/trainer waarbij de speelstijl en zijn kwaliteiten niet matchen, kijk bijvoorbeeld naar de transfer van Antonucci bij Feyenoord.

27 mei 2022 om 11:49

Hij heeft het over "zijn aanpak", niet over zijn tekortkomingen, dus dat is niet hoe ik het interpreteer.

27 mei 2022 om 14:16

Type Diemers die slot gaat vertellen dat hij het best is als het team maar om hem gebouwd word. Als hij zijn zwakte kent ok, maar dat is niet wat hij zegt.

27 mei 2022 om 11:27

Ik zou hem al niet halen na dit soort uitspraken. Hij dicht zichzelf blijkbaar niet de kwaliteiten toe om te spelen voor PSV en Ajax, terwijl Feyenoord daar wel naartoe wil.

27 mei 2022 om 14:39

Dan moet Feyenoord spelers gaan halen die 1 niet bij Feyenoord willen spelen en 2 Feyenoord niet kan betalen en 3 dan dient Feyenoord haar beste spelers dit seizoen te behouden en voor de rest veel betere vervangers te halen. Feyenoord heeft tijd nodig en nog vele stappen te maken. Tot die tijd vissen in een andere tank dan waarin Ajax vist.

27 mei 2022 om 13:36

Wordt eens tijd dat ook Feyenoord kapt met die onzin. Niet goed genoeg voor Ajax of PSV betekent ook niet goed genoeg voor Feyenoord. Laat het bereiken van die finale op z’n minst dat betekenen. Kom op zeg, Danilo is gewoon een gratis gokje, maar Feyenoord mag ook wel wat ambitieuzer worden en gewoon hoog inzetttn.

28 mei 2022 om 10:31

Vreemde uitspraak. Totaal ander niveau waar ze acteren, dus totaal andere ondergrens qua niveau. Ambitieuzer en hoog inzetten mag, maar hoe ga je dit financieel bolwerken als je iedereen afwijst die te min bevonden wordt?

Als Til volgend seizoen vertrekt ga je er met Flemming niet op achteruit. Of hij goed genoeg is om onderdeel van de stijgende lijn van Feyenoord te zijn durf ik niet te zeggen. Diemers rendeerde ook goed bij Fortuna maar was dramatisch daarna.

27 mei 2022 om 10:34

Natuurlijk ga je erop achteruit. Til en Flemming schelen qua leeftijd niet eens zo heel veel. Til was op zijn 21ste aanvoerder van AZ en is Nederlands international. Intussen is Flemming zelfs door PEC verhuurd omdat hij tekort kwam en streed hij dit jaar tegen degradatie. Ik vind Til zelfs al net te kort komen voor het niveau van Feyenoord , dus datzelfde zal dan zeker gelden voor Flemming.

27 mei 2022 om 10:45

Jullie wereldspits dessers is anders ook bijna overal mislukt voordat hij naar feyenoord kwam. Flemming is gewoon een goede speler voor feyenoord. Zou het alleen niet doen als ik hem was. Echte amsterdamse jongen.

27 mei 2022 om 10:51

Ik ben dan ook geen voorstander van het aantrekken van Dessers. Ik zie die 4 miljoen liever gespendeerd worden aan een jongere spits met meer potentie.

27 mei 2022 om 10:56

Acht ze ongeveer gelijkwaardig. Til heeft natuurlijk wel echt stilgestaan in z'mn ontwikkeling maar gaat het als lopende 10 nooit verder schoppen dan Feyenoord. En ik vind hem eerlijk gezegd voor Feyenoord al niet goed genoeg. Technisch veel te beperkt, mist ook net dat beetje overzicht om op zijn positie een verdediging kapot te spelen.

27 mei 2022 om 11:01

Dat is inderdaad precies wat ik aangeef. Als zelfs Til niet goed genoeg lijkt, geldt dat zeker voor Flemming. Als Flemming 19 was geweest, had ik het gokje wel waard gevonden. Maar als je op je 24ste nog bij Fortuna zit, is daar echt wel een reden voor.

27 mei 2022 om 11:02

Haha that's the spirit. En dat van een Feyenoorder, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Als je verder wil groeien als Feyenoord, moet je juist dit soort spelers compleet links laten liggen. Aardige werkers en wellicht voor een club als Vitesse of Twente een versterking, maar niet voor een slapende reus die eens fatsoenlijk beleid moet gaan voeren aangaande inkomende transfers. En ook stoppen met dat huren en in plaats daarvan pareltjes scouten in Zuid-Amerika.

27 mei 2022 om 11:32

Til staat toch al een behoorlijke tijd stil in zijn ontwikkeling en Flemming dan weer niet. Til is een draver die als hij die ruimte om te gaan heeft echt helemaal niets toevoegd aan het positiespel. Flemming is voetballend dan ook een stuk sterker waardoor combinatievoetbal ook meer mogelijk is. Ik denk niet dat je er op achteruit gaat, wel denk ik dat Feyenoord hoger moet richten dan dit soort aankopen.

27 mei 2022 om 12:44

Nu ben ik ook totaal niet gecharmeerd van Til, maar die is inderdaad nog wel een niveau beter dan Flemming. Deze Flemming doet er goed aan om eerst naar de stabiele subtop te verkassen. Vitesse of Utrecht zou bijvoorbeeld een leuke volgende stap zijn. AZ wellicht, al zou ik me voor kunnen stellen dat die wellicht toch wat hoger willen mikken, terwijl FC Twente hem niet kan betalen en met Sem Steijn al een soortgelijke aanvallende middenvelder met potentie hebben aangetrokken.

27 mei 2022 om 13:01Ene Paul Bosvelt kwam ook pas op z'n 27e naar Feyenoord........leeftijd zegt mij niks

28 mei 2022 om 10:05

@blaugrana: Is natuurlijk weer koren op de molen om Feyenoord even te downgraden, of niet, Pipo? We hebben jou echt niet nodig om te bepalen wat wel of niet goed genoeg is voor Feyenoord. Gezien de 2 wedstrijden die Feyenoord tegen Ajax heeft gespeeld dit seizoen, is het verschil echt niet zo groot als men hier doet geloven. Sterker nog, Ajax is gewoon goed weggekomen.

Het kan vriezen, het kan dooien. Het zou een mooie stap voor hem zijn, maar is het ook een toevoeging voor Feyenoord? Als het geen tweede Diemers wordt dan is alles mooi meegenomen.

hij klinkt in ieder geval realistisch... maar een guus til hoor ik ook geen warme verhalen van bij feyenoorders. weet niet of ze dan op een zian flemming zitten te wachten.

misschien iets voor een club als vitesse, utrecht, az, heerenveen (als die uberhaupt zo'n soort speler zoeken).
hij is nog jong en heeft zich nu bewezen bij een degradatie kandidaat

Voor de subtop (FC Twente, Feyenoord, AZ) een meer dan prima speler denk ik. Goed dat hij zelfreflectie heeft en weet dat hij voor de Nederlandse top nog te kort komt. Hij is gelukkig pas 23-jaar dus dat kan nog komen!

27 mei 2022 om 10:29

Sinds wanneer zitten Feyenoord en Twente in dezelfde categorie?

27 mei 2022 om 10:34

Psv en vooral Ajax staan toch mijlenver voor. Feyenoord hoort gewoon bij de subtop en dit jaar zit toevallig FC Twente daar bij.

27 mei 2022 om 10:35

Het verschil tussen Feyenoord en FC Twente is minimaal (3 punten dit seizoen in de ED). Het verschil tussen Feyenoord en Psv/ajax is veel groter (minimaal 10 punten)

27 mei 2022 om 10:36

Sinds dit jaar, scheelde maar 3 puntjes

27 mei 2022 om 12:01

Oke, dus per jaar worden de categorieën opnieuw bepaald? Dus een enkele uitschieter bepaald je status?

27 mei 2022 om 12:50

Als punten verschil de reden is, waarom AZ dan? Staan ook 10 punten achter op feyenoord dit seizoen.

27 mei 2022 om 12:40

Feyenoord kun je gerust een categorie boven die clubs plaatsen. AZ ook nog wel ondanks een minder seizoen. FC Twente kun je (momenteel) in het rijtje Utrecht, Vitesse scharen. Overigens kan FC Twente hem niet betalen en ze hebben met Sem Steijn al een talentvolle aanvallende middenvelder aangetrokken.

27 mei 2022 om 21:32

@bundy
Ik vraag me altijd af, met het oog op de frequentie van die soort berichten of dit trollen zijn of dat mensen dit serieus bedoelen.
Johan Derksen die Feyenoord onder hetzelfde niveau schaart als Heerenveen etc. Ajax staat mijlenver voor, dan komt in mijn ogen psv pas en kort daarachter Feyenoord. Maar daarna is het gat toch ontzettend groot, kom op zeg.

27 mei 2022 om 21:37

Helaas kan Twente hem niet betalen en zitten ze met (ik verwacht) de eerste miskoop van Streuer, nou ja miskoop hij komt transfervrij en misschien kan Twente hem na volgend seizoen verkopen voor een ½miljoen ofzo

Typische Feyenoord speler denk ik. Publiek daar houdt van dit soort spelers.

27 mei 2022 om 10:28

Ja die zijn gek op Amsterdammers uit de Ajax jeugd

27 mei 2022 om 10:38

Man, laat dat zielige sentiment toch eens los. Moeten we eerst de hele geschiedenis door voordat iemand geschikt is voor Feyenoord? Dus helemaal geen banden met Amsterdam? Zielig gedoe.
Ik vind dit trouwens helemaal geen typische Feyenoord speler. Zou eerst kijken of Til op welke manier dan ook te behouden valt en daarna pas denken aan dit soort spelers. Maar zelfs dan hoop ik altijd dat er ergens nog iets exotisch rond loopt die ons kan verrassen. Met exotisch bedoel ik meer de Zuid Europese of Amerikaanse landen.

27 mei 2022 om 10:46

Komop Dennis dat zijn we al lang voorbij hoor. In Rotterdam is er voor genoeg Amsterdammers gejuicht.

28 mei 2022 om 10:33

Niet zo happen haha dit is provocerend bedoeld en daar moet je toch om kunnen glimlachen? Ik vind hem leuk gevonden. Overigens ben ik het niet met je eens dat dit stadium is gepasseerd. Recent hebben de Berghuis saga meegemaakt en Vermeer. Dit is natuurlijk anders omdat hij nooit in Ajax 1 heeft gespeeld.

Las een aantal weken geleden dat een aantal journalisten vonden dat Feyenoord een poging voor Flemming moesten wagen, en gek genoeg was Johan Derksen toen de enigste die zei dat Flemming een goede speler is maar momenteel beter eerst een stap kan maken naar een club onder het niveau van Feyenoord. Hij noemde toen volgens mij FC Groningen, maar ik denk dat hij dan beter naar een club als Vitesse kan gaan en als hij daar goed presteert zal hij echt wel de stap omhoog maken naar Feyenoord, Ajax of Psv.

Voor Feyenoord vind ik hem momenteel nog tekortkomen en voor Ajax en PSV ook. Flemming heeft goede seizoenen achter de rug bij PEC Zwolle, maar zie hem bij Feyenoord ook niet even snel een basisplaats veroveren. Bij AZ zie ik hem wel van meerwaarde zijn momenteel en ik weet dat AZ opzicht ook wel een club van een goed en hoog niveau is die over het algemeen niet ver van Feyenoord afzitten, maar denk dat AZ en Vitesse momenteel betere keuzes zijn voor Flemming (en dat Derksen een tijdje geleden voor het eerst eens wat verstandigs zijn, zeker voetbal gerelateerd gezien).

27 mei 2022 om 10:23

Rochester

Hij speelt bij Fortuna en niet PEC

Derksen roept vaker wat. Als Slot een duidelijk plan heeft met hem, dan kan hij m.i. wel goed functioneren daar. Heeft ook goede statistieken gewoon bij een kleine club (63 duels (27 doelpunten en 11 assists).

Als hij niet veel moet kosten, zou dit best een gok kunnen zijn voor Feyenoord. Voor Til en Nelson ontvangen zij niets. Dessers moet geld kosten. Verder zijn nog wel aantal plekken die nieuwe krachten nodig hebben.
Dus het is ook niet zo dat er bergen geld liggen, om grote aankopen te doen.

27 mei 2022 om 19:45

Haha bedankt, dacht dat hij nog bij Zwolle speelde.

27 mei 2022 om 12:43

Het probleem als zo'n speler naar Groningen ofzo gaat en het goed doet, dat hij niet meer te betalen is voor Feyenoord.

Heeft wel een goed rendement en is voetballend ook goed. Maar ja, er zijn wel meer spelers die vanuit de middenmoot of subtop naar de top 3 zijn gekomen wat uiteindelijk ook niet heel best was. Lastig in te schatten.

Hij bedoeld dan Ajax, want PSV is geen hoger niveau dan Feyenoord.

27 mei 2022 om 11:06

Nou daar zit toch nog 10 punten verschil op de ranglijst tussen. Dat is wel de beste indicator van de sterkte van de teams.

27 mei 2022 om 13:42

Mooi om te zien dat jij beter weet wat hij bedoelt 😅. Hij vindt dit blijkbaar en daar valt met de geschiedenis van de clubs en potentiële titelkansen, budgetten en CL
voetbal wat voor te zeggen. Alleen denk ik inderdaad dat het onder Slot aankomende jaren niet heel veel zal schelen. Datzelfde geld voor Ajax, kijken hoe die uit het tijdperk Ten Hag/Overmars komen.

Kom maar naar Vitesse. Denk dat hij prima zal renderen bij ons.

27 mei 2022 om 11:39

AZ of Vitesse vind ik wel echt een club voor hem ja. Bij AZ als vervanger voor De Wit en bij jullie achter de nieuwe spits. Zie dat wel voor me.

28 mei 2022 om 10:37

Zou voor Vitesse geweldig zijn, maar weet niet of Vitesse in staat is een transfersom te betalen? Ik zou als ik Vitesse was labyad transfervrij terug halen! Er moet namelijk een hoop bij met de leegloop bij Vitesse..

Ik zie hem graag bij AZ komen als vervanger voor De Wit. Flemming is tenminste niet een ‘10’ die 15 wedstrijden achter elkaar geen goal/assist maakt en is een stuk technischer dan De Wit. Dan mag De Wit vertrekken en kan Flemming concurreren met Reijnders op 10. Hoeveel zou hij kosten? 4 miljoen?

28 mei 2022 om 10:04

AZ zou een prima keuze zijn. De Wit heeft echt niet her niveau dat AZ nastreeft. Echter, als Flemming bij AZ gloreert, zal hij te duur worden voor de eredivisie top. Die afweging moet hij nu maken. Zal rond de 2 miljoen moeten opbrengen gok ik.

Nou toch een beetje moeite met zijn uitspraken. Tuurlijk hij is eerlijk e zegt wat hij vindt.
Maar ja om Fey nou minder te vinden dan PSV ,ben ik niet met hem eens.
Maar goed dat is mijn mening.
S6

27 mei 2022 om 11:42

De hele tendens is toch anders al bij Feyenoord. PSV spreekt elk jaar uit voor de titel te gaan, dat doet Feyenoord niet. Dat is wel degelijk een verschil in mentaliteit en spirit. En 10 punten verschil op de ranglijst dit jaar, zegt ook wel iets.

27 mei 2022 om 11:45

Heeft niets met mentaliteit te maken maar met potentieel en geld!!

27 mei 2022 om 12:32

Waar is psv in de conference league gestrand dan. Feyenoord streed voor het winnen van de UECL. Dat is best een aardige mentaliteit

27 mei 2022 om 13:54

In de kwartfinale tegen Liecester. Daar kan Feyenoord ook van verliezen. Dit jaar wel echt de pest erin dat PSV, tegen zowel Benfica, Sociedad, Monaco en Leicester het op het beslissende moment liet afweten.

Psv18 kan wel stellen, dat PSV ieder jaar uitspreekt om kampioen te worden maar dat is ook wel een beetje onzin. Zo langzamerhand zie je steeds meer mensen er wel vrede mee hebben dat Ajax het pakt, voornamelijk na het eerste seizoen van Van Bommel.

Feyenoord moet van wat verder komen financieel gezien en hebben een mindere jeugd over het algemeen denk ik, maar dat kan binnen een paar jaar echt wel omdraaien.

28 mei 2022 om 09:06

Die jeugdopleiding bij Feyenoord, is daar iets mis gegaan? 10 jaar geleden 5 maal achter elkaar uitgeroepen tot beste jeugdopleiding van NL en de laatste jaren gaat het een stuk minder volgens mij. Was het dan echt de jeugdopleiding die zo goed presteerde of was het geluk met een paar hele goede lichtingen?

Feyenoord is voor mij nog altijd een slapende reus die maar niet wakker wilt worden. Het uitblijven van een nieuw stadion is dan ook echt jammer (mijn mening) omdat het de groei beperkt.

Verder, hoe je clubs indeelt mbt tot top, subtop of middenmoot etc is verschillend voor supporters van een club of als voetballer. Staat een Feyenoord historisch boven een AZ? Voor mij als voetbalsupporter wel, maar als voetballer kijk je denk ik toch liever naar de korte termijn (zeg laatste drie jaar) en dan zie je dat Ajax de alleenheerser is met 2.42 punten per wedstrijd. Daarachter komt PSV op 2.13 punten, vrij groot gat. Dan AZ 2.04, Feyenoord 1.94 en Vitesse met 1.62 Twente staat vrij laag door hun recente problemen maar de stijgende lijn is heel goed en dat zou ik als voetballer meenemen (1.04, 1.21, 2.0 punten per wedstrijd in de laatste drie seizoenen)

Kortom, Ajax staat boven iedereen de laatste drie jaar en PSV volgt op gepaste afstand maar uiteindelijk nog wel 0.2 punten per wedstrijd meer dan Feyenoord. Is toch 7 punten verschil per seizoen. De volgorde voor mij op basis van recente prestaties is dan ook 1. Ajax, 2.psv en daaronder een groep van drie met AZ Feyenoord en Twente. AZ heeft echter een neerwaartse spiraal te pakken de laatste drie jaar en halen alleen maar minder punten per wedstrijd. Ik zou dan ook liever naar Feyenoord of Twente gaan als voetballer ipv Az.

100% niet, hij is absoluut minder dan Til en dat domme geluk dat Til niet goed genoeg is voor Feyenoord hallo til is de topscorer van Feyenoord . Hij heeft nu net als Dessers, Linssen, Jahanbaksh een dip omdat het allemaal zo snel is gegaan andere trainer heel anders gaan spelen, 3 wedstrijden per week, harder trainen. Deze mensen moeten hieraan wennen en hebben logischerwijs nog geen jaar ervaring op dit nivo.
We moeten geen spelers halen zoals we altijd deden we zijn gegroeid, dus minder spelers hale. Maar betere spelers halen. Er komt veel geld binnen. Dus verstandig huren of kopen, minder maar betere spelers we moeten nog groeien om derde nee tweede en binnen 3 jaar kampioen te worden daar zullen we betere spelers voor nodig hebben. En aub geen afdankertjes meer.

Als die gast bij ons wil komen voetballen moet die Feyenoord niet een subtop team gaan noemen en het gewoon bij de grote drie houden. Een subtop team haalt niet de conference league finale. Zie meer potentie in Feyenoord op dit moment dan in Psv.

27 mei 2022 om 13:25

Klaarblijkelijk wel toch? En een Duitser middenmoter heeft de Europa League gewonnen.

Feyenoord gaat zich echt niet meer melden voor dit kaliber speler. van die fouten hebben ze nou wel geleerd. leuk voor Groningen of misschien zelfs Utrecht maar niet voor daarboven. Als Til vertrekt heb je Bassett gehaald en Milambo die er aan komt. vertrekt kokcu kan je ergens in zuid amerika gaan shoppen van dat geld, aangezien Feyenoord daar nu flink aan het scouten is.

Ik denk dat ze bij Feyenoord inmiddels wel oppassen met dit soort aankopen. Zo'n jongen is al een stuk minder zeker van zo'n rol bij een subtopper, laat staan Feyenoord. Daar lopen meer spelers die de bal graag hebben en er ook iets mee kunnen. Bij Fortuna is hij de eerste waar ze naar kijken. Ook Diemers verzoop eigenlijk volledig bij Feyenoord, omdat hij zich simpelweg niet kon onderscheiden. Overigens ben ik sowieso van mening dat je als Feyenoord zijnde hoger moet mikken dan een Flemming.

28 mei 2022 om 10:02

Vergeet niet dat het appels met peren vergelijken is. Diemers liep bij ons soms al ergerlijk veel met de bal, telkens dat draaien en besluiteloos zijn. Flemming daarentegen wil de bal niet constant hebben zoals jij denkt, Flemming is een lopende middenvelder die 10x per wedstrijd in de 16 komt en hem dan binnen legt. Daarnaast ook nog eens een balletje van de eigen doellijn haalt. Mits hij zich kan ontwikkelen denk ik dat hij het verder gaat schoppen dan zo'n Till.

Onbegrijpelijk dat Malle Louitje hem over het hoofd heeft gezien.

Tja, als ze een 13 in een dozijn speler (maar wat overigens een prima speler was voor ons) als Diemers overnemen, is Flemming niet eens zo'n verkeerde keuze. Die is namelijk echt een stuk beter en heeft veel meer potentie. Technisch wat beter dan Till, net zoveel scorend vermogen. Die 27 goals die hij in twee seizoenen bij ons maakte, gaat hij daar ook wel maken. De échte vraag is: durft Feyenoord de gok aan en gaat Flemming nog stappen maken?(wat ik zelf wel verwacht want de drive in die jongen is echt ongekend) of gaan ze voor een subtropische verrassing die eerst nog twee jaar aan de competitie moet wennen en uiteindelijk niveau rechterrijtje blijk te zijn?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Fortuna Sittard

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
17.Willem II33-25
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Deroy DuarteMiddenvelder331
M. SeuntjensMiddenvelder329
B. RienstraMiddenvelder282
T. TekieMiddenvelder271
Y. van OschKeeper320
M. AnghaVerdediger310
G. CoxVerdediger272
Voor de complete selectie: Clubpagina Fortuna Sittard.

0 fans
Aanvaller, 23 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren