‘Contractsaga komt ten einde; vertrek Dembélé bij Barcelona lijkt definitief’

Donderdag, 26 mei 2022 om 14:42Shane Jebbink • Laatste update: 14:47

Ousmane Dembélé gaat zijn contract bij Barcelona niet verlengen en de overstap maken naar Paris Saint-Germain, zo meldt AS. De contractsituatie van de Fransman is al maanden onderwerp van gesprek in de Spaanse media, maar lijkt nu tot een einde te gaan komen met een transfervrij vertrek naar Frankrijk. Dembélé en zijn agent Moussa Sissoko hebben de laatste aanbieding die Barcelona heeft gedaan als ontoereikend beoordeeld en zouden al op weg zijn naar Parijs om de laatste plooien voor een contract bij PSG glad te strijken.

Zo lijkt Dembélé dezelfde weg te bewandelen als Lionel Messi een jaar geleden deed. Daarbij zou Kylian Mbappé een belangrijke rol hebben gespeeld om zijn landgenoot naar de Franse hoofdstad te brengen. Er heerst al een aantal weken pessimisme in Barcelona over de kansen dat Dembélé een nieuwe verbintenis gaat ondertekenen. Technisch directeur Mateu Alemany gaf vorige week in Sport aan dat de technische leiding van Barcelona al zes à zeven maanden niets had gehoord van Dembélé en zijn management. De beleidsbepaler gaf aan dat enkel de vleugelaanvaller en zijn belangenbehartiger weten waar zijn toekomst ligt.

Barcelona heeft de afgelopen maanden meermaals contact gezocht met Dembélé en hem verschillende contractaanbiedingen gedaan. De laatste en uiterste poging die de Catalanen deden bij de aanvaller werd door de zaakwaarnemer van Dembélé als ‘volstrekt onvoldoende’ gekenmerkt. Sissoko deed een half jaar terug een tegenaanbod waar Barcelona door zijn huidige financiële situatie niet bij in de buurt kon komen. Het gat wat toen tussen vraag en aanbod zat lijkt vandaag de dag nog steeds gehandhaafd, waardoor een akkoord ver weg lijkt.

Dembélé werd 'persona non grata' bij Barcelona toen het erop leek dat hij zijn contract niet ging verlengen rondom de winterstop. Barcelona probeerde de 27-voudig Frans international te lozen in januari, maar Dembélé zelf wilde niets weten van een tussentijds vertrek uit Barcelona. Xavi nam de behendige aanvaller later in genade weer aan, waarna hij een goede tweede seizoenshelft kende bij de club.

Borussia Dortmund ontving in 2017 140 miljoen euro van Barcelona om het nog doorlopende contract van Dembélé af te kopen. Bij de nummer twee van LaLiga kende hij mede door veel blessureleed vijf wisselvallige seizoenen. In totaal kwam Dembélé tot 150 officiële wedstrijden voor de club, waarin hij 32 doelpunten maakte en 34 keer een assist gaf.


Poll

Maakt Ousmane Dembélé een goede keuze door naar Paris Saint-Germain te vertrekken?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

121 reacties (laatste reactie door viscacatalunya)

Eindelijk... Dembele kan natuurlijk heel leuk voetballen maar is compleet van glas. PSG durft natuurlijk de gok wel te maken met hun oneindige geld.

26 mei 2022 om 14:53

Als ze echt oneindig geld hadden, hadden ze denk wel een betere selectie gehad. Zitten zeker veel goede spelers daar hoor, maar er lopen ook nog veel spelers tussen die kwetsbaarheden met zich meebrengen op Champions League niveau.

26 mei 2022 om 15:00

Komt door het transferbeleid van Leonardo. Die is er eindelijk uitgegooid.

26 mei 2022 om 15:00

Dembele en Tchouameni halen en je hebt toch een zeer sterke selectie. Met nog bruikbare spelers op de bank zoals Paredes, Wijnaldum, Draxler, Icardi en Navas

Donnarumma
Hakimi
Marquinhos
Kimpembe
Mendes
Tchouameni
Verratti
Dembele
Messi
Neymar
Mbappe
26 mei 2022 om 15:01

@toekomst Of... mssn zijn er voetballers die niet voor het geld kiezen, gelukkig.

26 mei 2022 om 15:04

Las gister toevallig dat tchouameni binnenkort wel eens bij real zou kunnen tekenen voor zo'n 80mil. Zou wel wat zijn als psg real voor de 2e keer zou dwars zitten deze zomer.

26 mei 2022 om 15:21

Mwah, uiteindelijk wint het geld wel. PSG moet alleen nog de club zelf meer op de kaart zetten door structureel te presteren in de Champions League en een identiteit te krijgen. Daar kunnen nog enkele jaren overheen gaan, maar uiteindelijk komt dat wel. City begon in het begin ook met redelijk veel spelers die om uiteenlopende redenen bij grotere clubs buiten de boot vielen/geld als drijfveer hadden, maar nu ze zich bewezen hebben en voetballend een identiteit hebben zijn ze veel aantrekkelijker geworden voor spelers. Zolang zulke clubs het geld hebben als voordeel en structureel meedoen om de grote prijzen, gaan ze uiteindelijk net zo worden gezien als bijvoorbeeld Real Madrid nu. Jeugd gaat ermee opgroeien. Jij als, zo te zien, Milan fan kan dat denk ook beamen. Er is ook in de absolute top verversing gedurende een langere periode. Milan was vroeger ook echt bizar, maar heeft plaats gemaakt (hopelijk tijdelijk). Daarvoor komen andere clubs in de plaats en dat zijn toch vaak de clubs met het meeste geld, maar die hebben dan nog niet de lading van een absolute topclub qua imago etc.

26 mei 2022 om 15:34

Niet alle voetballers voetballen voor het geld dus dat ze door het geld zeker een betere selectie zouden moeten hebben is gewoon geen zekerheidje..

26 mei 2022 om 16:31

Tsja, het zijn geen 25 Messi’s maar PSG heeft in totaliteit toch wel de beste selectie ter wereld, in elk geval qua individuele kwaliteiten. Achterin oa Donnarumma, Hakimi, Kimpembe en Marquinhos. Middenveld met oa Verratti en Neymar. Voorin keus uit Messi, Di Maria, Icardi en Mbappe. Bankzitters als Draxler, Herrera, Ramos, Paredes, Wijnaldum, Kehrer, Keylor Navas.

Het blijft voetbal natuurlijk, en met een beetje pech kan je ook met zulke spelers uitgeschakeld worden in een CL tweeluik, maar op zich ligt het toch echt niet aan de kwaliteit van de spelers.

26 mei 2022 om 16:34

@ foufou: Ja die kunnen gewoon nog een keer 200 miljoen neertellen en hem halen, dat is geen probleem.

26 mei 2022 om 17:03

@kelsb01 kan je een speler noemen die in de laatste 5 jaar niet voor het grote geld heeft gekozen? Oprecht benieuwd naar ik kan niemand bedenken namelijk.

26 mei 2022 om 17:06

Daarbovenop gaan ze ook die 40 miljoen neertellen voor Nuno Mendes. Tel daarbij nog eens 80 miljoen minstens moesten ze hem wegkapen... Aan dit tempo en met de laksheid van de UEFA moeten we extra genieten van de finale van Real, want zo zal het de komende jaren vooral tussen City en PSG gaan.

26 mei 2022 om 18:52

Hangover, misschien moeten ze beginnen met een goede trainer?

28 mei 2022 om 03:08

@ formus Die hebben ze een paar keer gehad maar gooien ze er weer snel uit als de c.l niet word gewonnen ..
emery werd ontslagen en won het jaar daarop de Europa leaque. Tuchel werd ontslagen maar won 6 maanden later de c.l .. geen enkele trainer kon door 1 deur met Leonardo. Beste wat ze hebben gedaan is deze man ontslaan. Hopelijk voor psg heeft de volgende trainer wat lucht aangezien er alles op wijst dat ook Poch de deur word gewezen aangezien ze 2x Zidane hebben benaderd en deze tot 2x nee heeft gezegd.

26 mei 2022 om 15:11

700 miljoen verlies draaien en dan toch contract verlenging voor Mbappe en Dembele aantrekken.

Als Uefa niet optreedt, dan zijn ze zo corrupt als de pest. Turkse clubs wel uitsluiten maar PSG mag de markt verzieken.

26 mei 2022 om 15:22

Wie weet heeft de eigenaar van PSG Ceferin beloofd miljarden in Slovenië te pompen lol.
Ben benieuwd na het WK. Betrouwbare bronnen vermelden dat Qatar PSG van de hand wilt doen, na het WK.

26 mei 2022 om 15:32

En wat is de reden achter die verkoop dan? Of überhaupt aan de aankoop in eerste instantie?

26 mei 2022 om 15:35

Welke bronnen zijn dat? Ben nu toch wel benieuwd en wil het graag lezen, apart dat VZ niks erover schrijft vind het toch wel interessant.

26 mei 2022 om 15:36

Auw dan zal Mbappe ontwaken uit zijn zomerslaap, laat hem maar op de blaren zitten Blink..

26 mei 2022 om 15:47

Qatar Sports Investments groep (van de emir van Qatar) zal PSG van de hand doen na het WK. Hoe ik het heb begrepen, de bedoeling was om het WK te promoten, thats it. Geen idee of ze, PSG, door een andere Qatarese investeringsgroep overgenomen zullen worden, of dat ze niet meer in Qatar "blijven".
Dit was wel nieuws van 2 maanden geleden. Wie weet is alles veranderd door het aanblijven van Mbappe.

26 mei 2022 om 15:48

Aqua, Welke blaren? Hij heeft met 1 krabbel 100 miljoen verdient. Mocht PSG worden verkocht en het stort in elkaar, vertrekt Mbappé naar een andere club, daar alle clubs hem wel willen hebben. Buiten het afgewezen Real Madrid.

26 mei 2022 om 15:49

@shevanr7
Staat online dacht ik. Is al maanden terug. dus weet niet meer wie dat geroepen heeft. Waren wel zowel Franse als Spaanse journalisten. PSG kwam wel snel met een statement dat het niet waar was ofzo, maar ben benieuwd naar januari 2023.

26 mei 2022 om 15:50

Thanks Blink! Nasser heeft veel connecties die zal op de een of andere manier wel weer een geldschieter vinden, het word afwachten tot na het WK dus, hoop wel dat het een keer klaar is met die gekke bedragen overal en nergens.

26 mei 2022 om 16:55

Optreden tegen wat? Als de Uefa nu FFP gaat handhaven dan doen er maar weinig clubs mee aan de Europese toernooien.

Dit had echt een topspeler kunnen worden als die niet zo blessuregevoelig zou zijn. Met zijn enorme ego past die prima bij de Franse topclub. PSG lijkt Di Maria met Dembele te vervangen.

26 mei 2022 om 15:03

Mbappe en Dembele waren de grote beloften om te halen. Barca duidelijk verkeerd gegokt met Dembele daar Mbappe het wel volledig heeft waargemaakt.

26 mei 2022 om 15:21

Barca heeft niet verkeerd gegokt. Mbappe heeft goed gegokt met zijn clubkeuzes ITT dembele

26 mei 2022 om 15:21

En als hij niet een complete kleuter was mentaal gezien. Dat ie zo hoog is gekomen is een klein wonder, heeft in de afgelopen 5 jaar misschien 5 weken aan goed spel bij elkaar gebald.

140 mln betaald in 2017 en 5 jaar later transfervrij vertrekken. Pus tekengeld, salaris, bonussen ...

Kost je 40 mln per jaar, maar dan heb je ook niks ...

26 mei 2022 om 15:30

Hij had een goede laatste seizoenshelft. Maar voor de prijs is dat inderdaad mager. Verder is zijn misser tegen Liverpool een dure geweest.

26 mei 2022 om 15:40

Echt maar een aantal wedstrijden. De keren dat hij verkeerde beslissingen maakten waren ontelbaar. Dribbelen wanneer je moet passen en passen wanneer je moet dribbelen. Zijn incalculatie was bizar slecht en dat is zonde want hij kan beide heel goed. Als je alleen niet weet wanneer je het moet inzetten heb je er weinig aan

26 mei 2022 om 15:42

In de grote wedstrijden maakte hij zelden het verschil inderdaad. Vooral jammer dat het er zo laat uit kwam bij hem.

Dembele, Neymar, Mbappe.. Kan een hele dodelijke voorhoede zijn, maar verwacht dat je met 3 van zulke spelers nooit een uitgebalanceerd elftal kan maken. Drie spelers die weinig/niet afjagen en meeverdedigen. In de Franse competitie zal dat werken, maar internationaal wordt dat afgestraft als je verder komt in de Champions League.

26 mei 2022 om 14:53

Je vergeet Messi. Denk dat Neymar wel eens kan gaan banken als deze Dembele het goed doet.

26 mei 2022 om 14:54

Zou me niks verbazen als ze met alle 4 willen gaan spelen. En zat Icardi er nou ook nog?

26 mei 2022 om 14:55

Neymar willen ze verkopen dat was een van de voorwaarde van Mbappe in zijn verlengde contract. Met Dembele hebben ze wel een sneller speler bij die onvoorspelbaar is in zijn acties.

26 mei 2022 om 14:56

Haha stel ze alle 5 maar op joh! Ultra aanvallend en met de gedachte dat aanval je beste verdediging is.

26 mei 2022 om 15:00

Verwacht dat Neymar verkocht wordt of hij blijft maar dan zit hij wel op de bank.. dat steekt hem dat hij niet meer de veren krijgt van de sjeik en de sjeik hem niet meer zegt van Neymar jij bent de beste speler van de wereld dat tast de ego van Neymar aan die ging naar Paris wegens CL speciale behandeling en Ballon DOr

26 mei 2022 om 15:06

Op de bank? Hahahhhhah nog nooit zo een grap gezien..

26 mei 2022 om 15:09

Ze willen van Neymar af nou ze Mbappe de belangrijkste man hebben gemaakt. Dit zal Neymar niet lekker zitten, was toch de man die geaaid werd in in te zonnetje werd gezet door de sjeik en vertroeteld nou is Mbappe best betaalde speler van Paris.

26 mei 2022 om 15:24

Neymar op de bank haha. Tis echt bijzonder hoe weinig voetbalverstand er eigenlijk heerst onder de voetballiefhebbers.

26 mei 2022 om 15:41

Een aantal voetballiefhebbers dan, voornamelijk Aqua, die heeft tot nu toe echt alles mis a la Valentijn Driessen, in de winter had Haaland en Mbappe al getekend bij Madrid volgens hem, dus dat verhaaltje met Neymar op de bank kun je als een korreltje zout nemen als Aqua het zegt.

26 mei 2022 om 15:43

Niemand wil Neymar hebben met dat salaris. Zijn carriere lijkt kort te worden.

26 mei 2022 om 15:59

Ik heb ergens het gevoel dat Neymar naar Real gaat. Gebaseerd op niks.

28 mei 2022 om 03:14

Dat zou wel mooi zijn voor zowel Madrid als la Liga …Denk alleen dat die niet te betalen is. Psg zal een mega bedrag willen hebben en neymar een giga salaris. Mocht psg echt van hem af willen zouden ze water bij de wijn moeten doen. Andere zie ik geen enkele Europese club voor hem gaan

26 mei 2022 om 14:54

Dembele verdedigt aardig mee hoor. Heeft zelfs nog heel degelijk als wingback gespeeld een paar keer. Donnaruma, Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes, Veratti, Paredes, Dembele, Neymar, Messi en Mbappe in een 4-2-2-2 zou dodelijk kunnen zijn. Ik denk dat niet eens Dembele en Neymar, maar vooral Messi een probleem is in dat geval.

26 mei 2022 om 14:57

Ja, Messi was ik nog vergeten. Verder denk ik dat jouw opstelling veel te aanvallend is voor de Champions League. Twee zeer aanvallende backs, 4 aanvallers en niet echt een stofzuiger/breker op het middenveld..

26 mei 2022 om 14:58

Paredes is toch een stofzuiger op het veld? Pakt wel vaak kaarten en is makkelijk te provoceren.

26 mei 2022 om 14:59

Wel een controleur, maar geen Kante of Makelele of zo.

26 mei 2022 om 14:59

Middenveld wordt helemaal overlopen tegen topclubs. Zelfs prime Makelele en Kante zouden dat niet aankunnen. 4-2-2-2 is meer een fifa opstelling.

26 mei 2022 om 15:01

Gast hoe kan je Messi gewoon even vergeten. Volgens mij heb jij weinig met voetbal.

26 mei 2022 om 15:13

Suarez

die worden weg geblazen man. Neymar en Messi lopen amper.

26 mei 2022 om 16:45

Paredes die wilde graag naar Madrid waren zijn woorden, maar dat zal hem niet worden. Juventus schijnt interesse te hebben. Hij heeft ook nog maar 1 jaar op zijn contract volgens mij en hij heeft een paar keer moeten banken wat hem niet lekker zit natuurlijk. Maar ja, met een nieuwe man die inspraak heeft en straks een nieuwe TD, trainer, een wk dat al of niet goed verloopt, dan is alles zo weer anders.

26 mei 2022 om 16:45

Messi niet maar Neymar is toch een keihard werkende speler?

26 mei 2022 om 17:09

Als het goed gaat wel ja, maar zodra het slecht gaat ligt die continue te rollen.

27 mei 2022 om 01:27

Hoebedoel je? Bayern speelt altijd zo hoor met Kimmich en Goretzka en Muller als schaduwspits. Is aanvallend maar kan gewoon hoor.

28 mei 2022 om 03:16

Paredes zou voor united en ten hag een geweldige versterking zijn. Mocht ten hag Fred en mc T kunnen vervangen voor paredes en de jong dan gaat hij er al 50% op vooruit.

Was in de tweede seizoenshelft toch de absolute uitblinker bij Barcelona. Met zijn dribbels, diepgang en uitstekende spel was hij de beste en meest belangrijke speler. Hij speelde op rechts echt alsof hij bevrijd was. Ik ben benieuwd wat zijn vertrek doet met het spel van Barcelona. Hij bracht toch de nodige schwung in het elftal.

26 mei 2022 om 15:32

Hij bracht zeker de nodige flair en assists. Verder was het spel van Barcelona met Dembele en ook Adama wel heen eenzijdig. Er langs rennen en de bal voorgeven werd erg voorspelbaar.

26 mei 2022 om 16:48

Dat is ook niet verwonderlijk als de mannen die de lijnen een beetje kunnen uitzetten lang geblesseerd zijn (geweest), en met Luukinio is die tactiek toch een paar keer heel effectief gebleken.

27 mei 2022 om 11:15

Die tactiek heeft Barcelona enkele keren gered. Maar je beproeft wel je geluk op die manier. Op termijn wordt het wel erg voorspelbaar. Qua assists is Dembele overigens echt een koning als hij fit is. Het is alleen jammer dat hij qua goals achteruit is gegaan de laatste jaren.

Daar verdampt even 140 miljoen zeg pff. Hij onderhandelt waarschijnlijk al 2 jaar lang met PSG. Een club die oneindig geld kan uitgeven aan aanbieden lijkt me toch niet gezond voor het voetbal..

26 mei 2022 om 15:09

FFP deert alleen tot aan de voordeur vd absolute top..

Toch wel verassend ergens had ik wel verwacht dat zijn contract alsnog zou worden verengd ook dat hij goede klik heeft met Pierre op het veld...

28 mei 2022 om 03:18

@aqua1 ..Juist niet aqua.. dit is zijn kans op minimaal 20 miljoen aan tekengeld .. geld natuurlijk ook voor zijn zaakwaarnemer Sisokko. Die droomt al maanden van deze kans. Dembele zal zeker vertrekken

Begint nu wel wat lachwekkend te worden bij PSG. Met Messi, Neymar en Mbappé heb je al de drie best betaalde spelers ter wereld volgens mij en dan komt daar nog eens het monstersalaris van Dembele bij.

Maar ja van de UEFA moeten we ook niet veel verwachten.

26 mei 2022 om 14:57

Dat deert Paris sjeik niet, dat zeg ik toch ze blijven met geld smijten en zullen er niet gestraft voor worden, gaat echt nergens over heeft niets met beleid te maken.

26 mei 2022 om 15:26

Dat deed Madrid destijds ook met Ronaldo, Kaka, Bale en Hazard, toen hoorde ik je ook niet klagen, het doet je gewoon nog steeds pijn dat Mbappe in het maagdelijke wit van Paris blijft spelen.

26 mei 2022 om 15:42Wat Madrid deed is totaal niet te vergelijken met wat ze in Parijs aan het doen zijn.. Ik denk dat het jou eerder goed doet dar Real hun gewenste versterking niet hebben kunnen halen.. Maar ja, vieren maar we zullen zien wie het laatst lacht in deze.. Real heeft bij elk mega transfer dat ze hebben gedaan sinds Ronaldo en Kaka's komt in 2009 altijd veel verkocht of geld bij mekaar gespaard om die transfer te realiseren.. Ga voor jezelf na wat de netto transferkosten zijn sinds die spelers allemaal gehaald werden ipv op de bandwagon te springen..

26 mei 2022 om 15:48

Ik wilde juist dat Mbappe naar Madrid ging, vind het juist meer bij hem passen, dus stop maar met denken, waar ik op doelde is dat Madrid keer op keer het transferrecord verbroken had destijds toen hoorde ik niemand klagen, ongeacht het verkoop van de spelers is Madrid begonnen met geld te smijten.

27 mei 2022 om 11:06

Shevanr7, Madrid heeft veel gespend met transfersommen, maar dit kun je niet vergelijken met PSG, dat wel een onbeperkt salarishuis lijkt te hebben. Messi, Neymar, monstersalaris van Dembele, Mbappe, allemaal in 1 seizoen?

26 mei 2022 om 15:28

En wat te denken van Ramos Icardi Donnarumma etc etc die lopen er ook niet rond te ballen voor en paar knaken. Bizar dat dit gewoon allemaal kan en dan lees ik dat bij mijn team (inter) er wellicht weer een grote naam verkocht moet worden omdat de boekhouding anders niet rond komt..

26 mei 2022 om 15:36

Is ook niet gek dat zij extra opletten daar in Italie met dat corrupte zooitje, hoe lullig het ook klinkt, Italie is er heel erg bekend mee, overigens vind ik het ook nergens op slaan dat PSG zo met geld kan smijten.

26 mei 2022 om 15:49

Wat zij betaald krijgen is toch niet ons probleem??
Gaat om het voetbal kijken, niets anders!

26 mei 2022 om 17:03

Messi en Ramos hebben nog maar 1 jaar te gaan dus dat salaris valt binnenkort weg, je haalt Dembele niet voor 1 seizoen. Di Maria valt ook deze zomer weg, dus het lijkt me dat er wel ruimte is.

26 mei 2022 om 17:09

Nuno Mendes zullen ze nog 40 miljoen voor neertellen en ze proberen ook Tchouameni weg te kapen wat minstens 80 miljoen zal zijn. En ik gok dat het daar niet bij zal blijven.

26 mei 2022 om 17:28

Vergeet pogba niet he, die gaat ook wsl psg.

Godsamme dit is krankzinnig wat voor een voorhoede PSG zou hebben. Ik bedoel het was al niet mis als je met Di Maria, Messi, Neymar en Mbappe kan spelen. Als Dembele erbij komt heb je 3 spelers die heel goed met zowel links als rechts kunnen scoren in Neymar, Mbappe en Dembele. Als verdediger is dat bijna onmogelijk te dekken. Met Di Maria en Messi weet je dat ze altijd voor hun linker gaan dus daar kan nog een tactiek om heen gebouwd worden, straks is het alleen maar gokken. Maar goed nu is het nog zien of Neymar blijft, denk persoonlijk wel omdat hij nog steeds een grote naam blijft ondanks zijn prestaties van de afgelopen tijd.

26 mei 2022 om 15:29

Voorhoede met Neymar - Mbappe - Dembele met Messi kort achter Mbappe zou echt weergaloos zijn zeg, ik had eigenlijk het middenveld versterkt en minimaal een goede CV erbij, zal mij benieuwen hoe het gaat zijn volgend jaar.

Dembele erbij is lekker voor de assists. Mbappe en Messi met meer goals. PSG wil toch van Neymar af. Breng Neymar dan lekker terug naar Barcelona waar hij met Lewandowski kan uitmaken wie de nieuwe sterspeler wordt zonder in de schaduw van Messi en Mbappe te hoeven staan. Voorhoede met Neymar - Lewandowski - Fati/torres is weer Barcelona waardig ipv. Braithwaite - Luuk de Jong - Traore.

26 mei 2022 om 15:14

"lekker voor de assist"

Nice dan gaat Messi van 4 goals naar misschien wel 8 goals

26 mei 2022 om 15:31

Dat zou echt top zijn! Doen jij en ik hem niet na 😀

Prima, gewoon je verlies pakken met die gast. Heeft wel eens een leuke beweging en kan op snelheid een man passeren. Maar speelt amper een goede wedstrijd, en verkloot kans na kans. Komt gewoon veel te kort voor Barcelona.

Ik begrijp niet dat we die Dybala niet transfervrij halen. Was je er op die positie met een factor 10 op vooruit gegaan...

26 mei 2022 om 15:11

Dybala past niet in het spel dat Barca wil spelen... hij is een Griezmann/Coutinho 2.0

26 mei 2022 om 15:22

Houd toch op. Het is geen Messi. Maar hij is toch wel aanzienlijk beter dan spelers als Ferran, Dembele en Depay...

26 mei 2022 om 17:05

Wil Dybala wel weg uit Italie? Weinig Italianen die weggaan, zeker als er goede aanbiedingen uit eigen land liggen.

26 mei 2022 om 18:06

Hij is een Argentijn en zou perfect bij barca passen op rechts

26 mei 2022 om 18:39

Dubbele nationaliteit toch?

28 mei 2022 om 03:22

@hang inter en atletico hebben serieuze interesse. Inter ligt wel gevoelig maar denk dat het toch die club gaat worden voor hem. Persoonlijk hoop ik op atletico.. Suarez vertrekt en komt er dus een plekje vrij voorin

Psg... ik snap niet hoe ze het in Parijs voor elkaar boxen met financial fair play... overigens is Dembele een goede speler als hij er zin in heeft. Maar heeft niet echt een topsport mentaliteit.

26 mei 2022 om 15:16

niet.
gewoon 700 mil verlies draaien en dan doorgaan.

Denk dat na het WK, Qatar mogelijk wat terug trekt. Zou niets verbazen als PSG straks indondert. Niemand gaat dit overkopen, met zulke verliezen en zulke mega contracten.

26 mei 2022 om 15:32

Is ook niet nodig, Nasser kan 5 clubs van het kaliber PSG kopen als hij wilt, geld zat daar.

26 mei 2022 om 20:02

Eens, maar de Franse competitie is ook niet bijzonder. Wordt niet serieus genomen. Zou dan eerder naar Engeland gaan

Jammer dat hij naar PSG gaat. Ik had hem graag stiekem bij Real zien tekenen. Hebben ze wat diepgang en een sterke speler op rechts. Ik snap niet waarom Perez zich niet heeft gemeld voor hem.

26 mei 2022 om 15:35

Madrid en Barcelona hebben al tijdje pact van non-agressie. Met PSG en City hebben beide clubs de handen al vol.

met de nodige discipline had het een grote voetballer kunnen worden.

Barca wordt gewoon gebruikt om het onderste uit de kan te halen.
En de eigenaar van PSG zal alles uit de kast trekken om Barca klein te krijgen. Oude vete

26 mei 2022 om 15:44

Zal de eigenaar van Paris een rotzorg zijn denk ik, hij heeft al Neymar en Messi weggehaald bij Barca erger kan het niet denk ik :P

Meest voorspelbare actie ooit. Ik snap echt niet waarom Barca überhaupt moeite deed ipv gelijk verkopen.

Volgens Le Parisien van vandaag( daarnet) gaat Dembele NIET naar psg.
Ousmane Dembélé will not join PSG this summer, according to
@le_Parisien. https://mobile.twitter.com/le_Parisien_PSG/status/1529812315947814912

Barcelona werd, na dat hele Verratti soap, de enemy nummer 1 van PSG. Dus zie Dembele wel daar naar toe gaan, al is het maar om Barca te pesten.
Maar nu is Real erbij gekomen. Ben bang dat Real ook Tchouameni misloopt.
Hopelijk kiest hij niet voor het geld, en naar Real komt (zo niet, dan Liverpool).

26 mei 2022 om 16:31

Alles wees er op dat Tchouameni naar Madrid zou gaan toch? Al gaat ook hij naar Paris is het helemaal van de zotte.

26 mei 2022 om 17:07

Ja dat klopt. Maar we weten het nooit met PSG. Ben pas gerust als het officieel is.

26 mei 2022 om 22:23

Nog 1 middenvelder erbij is dus echt niet wat we nodig hebben.

27 mei 2022 om 00:38

Wel als je maar 1 speler hebt die op cvm kan spelen en die niet eens in geweldige vorm steekt de laatste 2 jaren.

Zou wel wat zijn voor Real vind ik. Heeft prima wedstrijden gespeeld na de winterstop. Meeste dreiging kwam van hem af. Snel, behendig, kan links en rechts uit de voeten en pikt zijn goaltje en assist mee.

26 mei 2022 om 17:09

Liverpool zou ook kunnen als Salah vertrekt. Klopp kent m toch nog van zijn Dortmund tijd? Past ook goed in het typisch Duitse voetbal daar.

26 mei 2022 om 22:01

Kloppt 😉 waar zou Salah dan heen gaan?

Veel voetbalmedia schrijven over het uitgavepatroon en de hoge verliezen van PSG i.v.t. FFP. Niemand lijkt te begrijpen waarom PSG niet bestraft wordt en hoe ze continu spelers met megasalarissen kunnen aantrekken. Er zit geen logica in en de UEFA hoor je niet. De voetbalwereld blijft, op een enkeling na, ook angstvallig stil.

26 mei 2022 om 17:15

Zo onduidelijk is die strategie toch niet? Alles naar het salarisbudget. Bij de meeste topclubs gaat er 100-150m per jaar naar transfersommen als investering in (relatief) jonge spelers, bij PSG schuiven ze dat naar het salarisbudget en halen transfervrije spelers. Pogba zie ik ook wel komen bv, ook een transfervrije Fransman.

26 mei 2022 om 19:32

Hoe verklaar je de torenhoge premies dan? Voor Mbappe, Messi, straks Dembele?

26 mei 2022 om 23:43

Buiten de clubfinancien om waarschijnlijk - FFP is opgezet om specifiek de clubfinancien gezond te krijgen, wat daar buitenom tussen eigenaar en speler gebeurt (tekengeld, persoonlijke sponsorcontracten) is geen clubzaak. Transfersommen gaan altijd via de clubs dus kan je niet erbuiten houden, maar bij tekengeld is er geen andere club betrokken. Tenminste, dat is hoe ik het begrijp.

Volgens mij had Le Parisian gemeld dat Dembele niet naar PSG gaat...

ik vind overigens de statistieken van Dembele helemaal zo slecht nog niet. ik bedoel het is niet heel goed, maar dat was barca de afgelopen seizoenen sws niet.

bij PSG zie ik dembele wel slagen. Linksbuiten: Neymar Spits: Mbappe Rechtsbuiten: Dembele.
Ik ben altijd van mening geweest dat Dembele echt Talent heeft, nou vind iedereen dat wel, maar als die gozer op zijn plek zit... geloof me hij gaat Knallen.

Messi moet je gewoon weg doen, laat hem lekker ergens in de VS spelen, of wat me leuk lijkt in italie, daar zijn wat oudere spelers altij welkom en vaak nog goed ook !!

Geweldig nieuws. Wat een sterrenteam PSG. Dembélé past er precies bij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4953 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Barcelona7330
4.Sevilla7023
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
NetoKeeper
Jordi AlbaVerdediger
R. AraujoVerdediger
S. DestVerdediger
Eric GarcíaVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

39 fans
Aanvaller, 25 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 29 juni
Ajax volgt de verrichtingen van Oscar Gloukh. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren