Karsdorp: ‘Wat bepaalde supporters toen hebben geroepen, kan niet’

Dinsdag, 24 mei 2022 om 18:10Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 22:53

Voor Rick Karsdorp wordt de Conference League-finale van woensdagavond een bijzonder affiche. De verdediger staat met AS Roma tegenover zijn voormalig werkgever Feyenoord. Karsdorp speelde verdeeld over twee periodes in Rotterdam, maar kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn tweede termijn. In aanloop naar de finale blikt hij bij ESPN terug op zijn huurperiode in het seizoen 2019/20.

Karsdorp doorliep de hele jeugdopleiding van Feyenoord en maakte er in 2014 zijn debuut in het betaalde voetbal. De rechtervleugelverdediger werd een van de boegbeelden van de Rotterdamse club en won onder meer de landstitel en de TOTO KNVB Beker. Hij kan dan ook niet ontkennen dat de finale van de Conference League voor hem een speciaal tintje heeft. "Hoe het met mijn Feyenoord-hart is? Goed. Er is voor mij maar één club in Nederland en dat is Feyenoord. Maar dat telt morgen niet", vertelt hij in aanloop naar de clash bij ESPN.

De kans is groot dat José Mourinho morgen een beroep doet op Karsdorp. Van de laatste dertien officiële wedstrijden verscheen hij tien keer aan de aftrap. Het voelt voor Karsdorp niet alsof hij woensdag moet strijden met een oude liefde. "Dat heeft eigenlijk te maken met de jaren dat ik terug ben gekomen. Ik wil niet te negatief zijn over Feyenoord, maar wat bepaalde supporters toen hebben gedaan en geroepen, dat kan niet. Dat heeft mij zeker geraakt. Of dat nou een groepje van tien of dertig supporters was, dat maakt niet uit. Ook maakt het niet uit of dat vanachter een computer gebeurde of in het stadion. Daar kom ik nooit achter."

Karsdorp keerde in 2019 op huurbasis terug bij Feyenoord, maar hield bij meteen een slag om de arm. "Ik heb twee jaar niet veel gevoetbald, dat weet iedereen. Er werd vaak gezegd dat ik geblesseerd was, soms was dat niet het geval, maar ik voel me nu fit." Uiteindelijk kwam de verdediger dat seizoen vijftien keer in actie, waarvan dertien keer als basisspeler. "Uiteindelijk heb ik hele positieve herinneringen aan Feyenoord. Ik heb er de beker gewonnen, ben kampioen geworden. Maar ik ben nu speler van Roma. Mijn vijfde seizoen alweer, met één jaar er tussenuit. Dus ik heb ook zeker een Roma-hart."Gerelateerd

Meer sportnieuws

85 reacties (laatste reactie door vernon)

Kan iemand vertellen wat er precies gebeurd is? OfT: zelfs als Ajacied voel ik al een beetje de wedstrijdspanning voor morgen. Kan me voorstellen wat Feyenoorders moeten voelen. Succes morgen Rotterdammers

24 mei 2022 om 18:19

Wat er altijd gebeurt als iemand niet goed presteert. Een paar negatieve reacties die veel te ver gaan.
Niet goed te praten.

24 mei 2022 om 20:18

Doet denken aan de terugkeer van Seedorf als speler van Milan bij een wedstrijd tegen Ajax in Amsterdam. Alleen betrof het toen bijna de hele Arena.

24 mei 2022 om 18:19

Hij werd uitgelachen vanwege zijn 'domme' imago en afgezeken. Meerdere malen mensen dingen als 'clown' horen roepen in het stadion. Dat zat em ontzettend dwars. Ook gingen mensen over zijn vriendin beginnen die zacht gezegd niet de meest sjieke uitstraling heeft. Het was allemaal onnodig op de man af. Zonde want een goede voetballer.

24 mei 2022 om 18:49

Net even gekeken hoe zijn vriendin eruit ziet. Niet echt mijn ding. Maar dat zal wel met mijn leeftijd te maken hebben. Maar wat werd er dan over haar uitstraling gezegd? Lijkt me een meid zoals je ze best vaak ziet.

24 mei 2022 om 19:10

Zou der gewoon doen hoor

24 mei 2022 om 19:26

Is gewoon plastic, maar zou haar wel voor een nacht willen hebben.

24 mei 2022 om 19:54

Haha, hoe jij Karsdorp en zijn vriendin nu omschrijft, past volgens mij juist uitstekend bij diezelfde supporters 😂

25 mei 2022 om 11:31

Volgens mij hadden ze ook een jaar daarvoor ofzo een kindje gekregen. Ik vind het niet zo gek dat als ze je vriendin, tevens moeder van je kind, voor allemaal lelijke dingen uitmaken, vind ik het helemaal niet vreemd dat je daar wat van vindt.

24 mei 2022 om 18:22

Er is echr vrij weinig gebeurd. Karsdorp loopt 3 jaar na dato nog steeds te janken over ongeveer 10 man toen na de wedstrijd tegen Rangers die iets riepen en een wegwerpgebaar maakten na een belachelijk slechte wedstrijd.

24 mei 2022 om 18:27

Zijn vriendin werd benoemd als de vrouwen die werkzaam zijn in het oudste beroep ter wereld. Dat doet wat met zo een stoeren en trotse jongen die net als een Noa Lang onder de categorie verschrikkelijk onzeker valt. Denk dat er wat brak, aangezien hij een Feyenoordhart heeft/had.

24 mei 2022 om 18:36

Vind ik ook altijd zo mooi. Hoe dit soort uitspraken woede oproept bij mensen.'Je moeder is een hoer' Nee hoor, ik kan het weten. Je kent haar niet eens. Echt, alleen mensen die ik KEN kunnen mij persoonlijk kwetsen. Waarom zou ik me zorgen maken over wat jij over mijn moeder/vriendin denkt als ik je niet ken, jij hun niet kent, én je hebt laten zien net zoveel niveau te hebben als Sjonnie van de Beukering snelheid. Echt mijn energie niet waard.

24 mei 2022 om 19:15

Tja de een jankt bij een film en de ander niet. Hij heeft hier gewoon last van gehad en zich op een bepaalde moment niet goed gevoeld en dat is zijn emotie en hoeven ander dat dan doet is dan irrelevant voor zo n jongen.

Hij heeft zich terug geknokt van blessures en is weer van waarde voor Roma. Ik denk dat Feyenoord een erg goede kans maakt en dat deze tegenstander met trainer wel eens een erg goede kan gaan worden voor Feyenoord.

24 mei 2022 om 19:30

@thamike jij snapt het. Niet wij maar de ander bepaald wanneer hij gekwetst is. Dat is zo bij racisme, grensoverschrijdend gedrag etc etc.
En dat je geraakt wordt als 10 mensen zingen "je moeder is een hoer" is dat een stuk normalere reactie als dat je dat bagatelliseert en zegt dat het maar een klein clubje is en wel meeviel.

24 mei 2022 om 22:17

Ik zou me daar ook niet zo veel van aantrekken. Maar hij kwam, ondanks dat hij ook andere opties had, terug naar Feyenoord. Hij had alleen al tijden niet gevoetbald, het liep niet onder Stam en hij hervond zijn niveau nog niet. Kan me best wel voorstellen dat dit dan frustrerend was

Geweldige back, veel mensen gaan het niet met me eens zijn maar Rick is voor mij de nummer 1 back of wingback van het Nederlands elftal, ik heb deze jongen nu een tijdje gevolgd bij AS Roma en is echt een complete moderne back/wingback. Waar Dumfries hier en daar nog harde voeten heeft heeft Karsdorp soms ook een lekkere actie in huis om gevaarlijk te worden en vind hem veel meer overzicht hebben dan Dumfries, hopelijk geeft LVG hem de kans tegen België ✅️

24 mei 2022 om 18:26

100% me eens. Belachelijk dat hij zo vaak is genegeerd, vaak echt een van de beste bij Roma. Zijn voorzetten zijn geweldig en bovendien was Rick de gehele jeugd een #10, hij heeft een hele goede techniek. Ik ben het er ook mee eens dat hij moet spelen, vooral als je wingback op links wat meer verdedigend is ingesteld.

24 mei 2022 om 18:32

Idd, ik weet niet exact waarom hij werd genegeerd maar zit er gelukkig weer bij komende interlandperiode. Ik hoop dat Rick morgen een dijk van een wedstrijd speelt ( Feyenoord moet wel de beker winnen uiteraard 😆😉) en dat hij bij Oranje zijn kwaliteiten kan laten zien dan krijgt hij eindelijk de credits die hij verdient.

24 mei 2022 om 18:31

Ik ben er 1 van die het niet met je eens is. De beste man staat rechtsback maar hoeft in het park the bus systeem niemand te verdedigen. Hij heeft 9 van de 10 wedstrijden gewoon geen directe tegenstander. Als hij dan bijna dubbele cijfers zou halen in aanvallend opzicht zou je hem nog kunnen opstellen maar dat doet hij ook niet dus eigenlijk heb je vrij weinig aan hem.

24 mei 2022 om 18:36

De beste man staat de laatste maanden helemaal geen rechtsback maar wingback aangezien Mourinho is omgeschakeld naar een 352 of 343 systeem. Dat hij geen directe tegenstander heeft klopt niet ik zie hem vaak genoeg zijn 1 vs 1 duels winnen en ook zijn luchtduels wint hij vaak. Over aanvallende gedeelte klopt ook niet want Rick staat juist bekend om zijn enorme drive en strakke voorzet. Hierdoor hoop ik dat hij morgen een dijk van een wedstrijd speelt en zijn niveau haalt want dan krijgt hij eindelijk zijn credits die hij verdient.

24 mei 2022 om 19:59

2 assist in de competitie, dat vind ik magertjes voor een aanvallende back met een strakke voorzet. Hij gaat Dumfries er natuurlijk nooit uitspelen, als v Gaal hem überhaupt mee wil richting de zandbak. Ik noemde hem rechtsback want zo heet een verdediger die op de flanken speelt, die interessante als termen als wingback zeggen mij helemaal niets. Backs vallen al jarenlang aan over de flank maar rechtsback klinkt zeker niet sexy genoeg.

24 mei 2022 om 20:16

@Tijger-wit
Dat een back geen directe tegenstander heeft komt heel vaak voor Als de tegenstander zonder vleugelaanvallers speelt.
Als je echt zijn voorzetten zo wilt beoordelen is dat wel heel krom. Voorzet vanaf de zijkant hoeft niet een directe doelpoging opteleveren.

24 mei 2022 om 20:21

Idd , mensen verwachten vaak meteen een doelpunt uit een voorzet het kan ook een gevaarlijke voorzet zijn waar een penalty uitkomt of een pre-assist.

24 mei 2022 om 18:32

Helemaal eens hoop op eerlijke kans dat de beste mag starten op het WK voor mij is dat persoonlijk karsdorp. Dumfries doet het ook heel goed bij Inter.

25 mei 2022 om 11:33

@romanista

Ik vond Karsdorp in zijn eerste interland echt geweldig, daar was ik toen toevallig ook bij. Maar daarna is het toch lang een heel stuk minder geweest. Dumfries heeft het in oranje geweldig gedaan. Ik zou Karsdorp zeker uittesten in de Nations League, maar voorbij Dumfries is hij volgens mij nog niet.

Ik zie allerlei landleijke media flink uitpakken rondom de UECL finale, Espn, NOS, AD, FC Afkicken en zelfs de Telegraaf die met leuke, positieve insteek verhalen richting Tirana gaan. Voetbalzone kiest ervoor weer dit als headliner te maken. Typerend.

24 mei 2022 om 18:22

Precies dit. Ze doen niet eens hun best om hun bias te verbergen

24 mei 2022 om 18:40

Men wilde graag wat vaker artikelen zien van Karsdorp en dan is het weer niet goed haha 😂

24 mei 2022 om 18:49

Bas van Noortwijk, schreeuwt iedereen ook al jaaaren om

24 mei 2022 om 19:03

Ik zou graag wat meer informerende content willen lezen rondom de finale van morgen. Je zou denken dat meer Nederlandse voetbalfans dat leuk vinden. Maar goed, wie ben ik?

24 mei 2022 om 19:01

Sterker nog er is 0.0 nieuws op voetbalzone over feyenoord. Echt heel typisch en teleurstellend dat het klaarblijkelijk interessanter is om filmpjes van ajax Twitter te posten dan ook maar iets over feyenoord te melden, die overigens zondag een prachtige documentatie heeft gemaakt over de road naar tirana.

24 mei 2022 om 19:04

Sterker nog, om bepaalde oninteressante artikelen maarliefst 5x te reposten zodat er toch nog iemand per ongeluk op klikt.

24 mei 2022 om 19:25

Het begint op deze manier inderdaad een beetje vervelende drek site te worden, waarbij ik met "begint" nog te aardig ben ...

24 mei 2022 om 19:31

Je moet eens voor de grap op de ESPN site kijken (of app). Die hebben meer nieuws over morgen dan hier. En die hebben gewoon een kop: karsdorp blikt vooruit op de finale. Zou voetbalzone eens kunne reageren of deze feedback? Ipv gewoon negatieve comments verwijderen.

24 mei 2022 om 19:36

Dan moet je persoonlijk een bericht sturen en beloven ze te reageren maar dat gebeurt niet of ze zeggen gewoon dat ze het anders zien

24 mei 2022 om 19:44

Je verwacht van zo'n site dat ze het NL voetbal supporten, maar blijkbaar niet als het tegen de eigen fanbase lijkt in te gaan, hoewel er volop Ajacieden en Psv'ers gewoon hopen op een NL succes.

Waar gaat het mis?

24 mei 2022 om 19:57

Als je mailt krijg je een mooi zeververhaaltje van we analyseren de behoeften en stemmen onze artikelen erop af blablabla. Ik lees eigenlijk ook bijna geen artikelen meer op vz. Alleen de titel en de reacties. Voor voetbalnieuws zijn er zat goede sites. Voetbalzone kiest kliks ipv kwaliteit.

24 mei 2022 om 20:00

Mooie manier om het aantal mails dat je krijgt terug te dringen ...

24 mei 2022 om 20:56

Bij het artikel van VZ zelf over Wytse vd Goot (chapeau daarvoor overigens, leuk stuk) reageert het account binnen een kwartiertje op een compliment van een gebruiker over het artikel. Ook nog een andere reactie van het redactie-account met toelichting over de foto bij het stuk.

Het zou de redactie sieren om ook op een thread als deze te reageren, want de "klachten" van bovenstaande Feyenoorders snijden wel degelijk hout. En er kan dan wel tot in den treure herhaald worden dat artikelen over pak em beet Ajax of Barcelona meer clicks opleveren -en dat is ook ongetwijfeld het geval- maar dat kan toch niet je enige beweegreden zijn om artikelen te plaatsen. Tuurlijk zijn clicks en daarmee inkomsten van groot belang, dat snapt iedereen. Maar je kunt daarnaast ook gewoon andere content plaatsen die in sommige gevallen misschien ietsje minder gelezen wordt maar die er wel voor zorgt dat je community gevarieerd en bovenal tevreden blijft (als er namelijk mensen weglopen gaan je clicks ook omlaag).

Je kunt mij niet wijs maken dat in de afgelopen week -of in het bijzonder de afgelopen paar dagen in aanloop naar de finale van de Conference League- wat meer inhoudelijke artikelen over Feyenoord in aanloop naar die pot slecht gelezen zouden worden overigens hoor. Niet alleen de fanbase van Feyenoord zelf, maar vrijwel heel voetbalvolgend Nederland is daarin geinteresseerd. Jullie schieten jezelf daarmee m.i. in de voet, Voetbalzone. Een Nederlandse ploeg gaat een Europese finale spelen morgen, schrijf daar eens wat meer over, iedereen gaat dat lezen en er gaat ook veel op gereageerd worden, ongetwijfeld.

Lang doorgaan op deze manier zorgt er op den duur voor dat je actieve gebruikers gaat kwijtraken als je het mij vraagt want je ziet mensen zich meer en meer beklagen erover, en terecht ook wel..

Mand!

24 mei 2022 om 21:02

Dank je, Sander ...

Iets met spijker en kop en nu vanuit een andere invalshoek !

24 mei 2022 om 21:15

Uitstekende reactie Sander, dank je wel!

24 mei 2022 om 20:35

VZ leeft (steeds meer) van de clicks. Nieuws met een negatieve insteek richting Feyenoord genereert veel meer clicks dan een positief verhaal. VZ zoekt geen waardering maar geld. Er staan nu ruim 60 reacties onder dit artikel en jouw post krijgt 105 likes, zoveel clicks hadden ze nooit gehaald met een leuk verhaal. Treurig maar helaas waar.

24 mei 2022 om 20:49

Idd ook hoe nieuws gebracht wordt. Denk dat alle supporters het niet erg zouden vinden als er iets meer Feyenoord en PSVnieuws zou zijn. Vooral Feyenoord momenteel.
Tis niet om de Ajacieden tegen t hoofd te stoten, prima als er topic wordt gemaakt over Klaassen die Gravenbergh geweldig vindt. Maar tegelijkertijd spelen er bij Feyenoord en/of PSV belangrijke zaken die niet gepubliceerd worden maar wel meer clicks op zullen leveren dan t zoveelste wij van WCeend verhaal mbt een speler van Ajax. Denk dat alle Ajacieden al een keer aan de beurt zijn geweest wat dat aangaat. Onana die Blind goed vindt, Tadic die Martinez de hemel in prijst.

"Ook kan ik niet zeggen of het vanuit het stadion of de computer was"... huh je weet toch wel hoe je bepaalde verwensingen hebt ontvangen?

24 mei 2022 om 20:22

Gok dat hij het expres zo zegt. Anders gaat dat weer een item worden.
Die jongen zat des tijds in een vorm dip. Werden dingen aangehaald die niks met voetbal te maken hebben.
Maar hij zegt zelf dat zijn gevoel voor Feyenoord niet verandert is door dat

De stemming wordt lekker gecreëerd vz. Dagenlang nauwelijks een artikel publiceren en dan nu 2 negatieve Artikelen voor iets wat een voetbalfeest moet worden. Gaat lekker zo. Het wordt wel lekker duidelijk hoe de redactie in elkaar steekt zo.

24 mei 2022 om 18:28

Ja we snappen het. De redactie is anti feyenoord. De hele wereld heeft een complot tegen feyenoord. Je bent 34 man, zoek toch hulp voor die minderwaardigheidscomplex.

24 mei 2022 om 18:34

Ik heb geen hulp nodig maat, maar bedankt.

Is toch gek dat een Nederlandse club een Europese finale haalt, er verder nauwelijks iets te melden is omdat de competitie gestopt is en er toch nauwelijks iets te lezen valt op de grootste voetbal website van het land? En als er dan iets komt is het negatief.

Daar heb ik geen minderwaardigheidscomplex voor nodig hoor.

24 mei 2022 om 18:34

Hij heeft gewoon gelijk. Als dit de titel en de insteek van het bericht is de dag voor een finale, dan heb je gewoon een gigantische bias naar Feyenoord. Was het de favoriete club van de redactie geweest, dan hadden we zelfs de oma van de bankzitter gehoord over hoe leuk en spannend het allemaal wel niet is.

24 mei 2022 om 19:01

Ik weet niet of de redactie anti Feyenoord is. Denk het niet. Denk wel dat ze weinig met Feyenoord en voetbal op hebben als je een Europese finale zo lang straal negeert en met dit soort non-nieuws als enige artikelen op de proppen komt. Dan snap je er simpelweg niet veel van.

24 mei 2022 om 19:06

Orgullo, ze zijn niet anti Feyenoord, wanneer PSV de halve finale champions league zou spelen, dan zou het eerste bericht ook het live meepraten zijn, bij Ajax zijn ze voor een groepswedstrijd 3dagen ervoor al bezig. Dus ik heb niet het idee dat het iets tegen Feyenoord is.

24 mei 2022 om 19:31

Afshin, ik ben voor Ajax maar hij heeft gewoon gelijk hoor. Morgen speelt een Nederlandse club een Europese finale. Maak een sfeerverslag, schrijf iets over het kijken in De Kuip, maak een voorbeschouwing, whatever. Dit soort oude koeien zijn echt nergens goed voor.

24 mei 2022 om 20:22

Gaat waar de fuck hebben jullie t over??
Dit is toch geen oude uitspraak? Tis een fuckin uitspraak die door Karsdorp is gedaan met nb Espn. En dan krijgen we hier een paar jankballen met dat t n complot is dat vz dit publiceert haha wtf😂😂

We hadden idd de uitspraak van 1 vd belangrijkste figuren voor de finale morgen moeten negeren, omdat feyenoordfans op vz graag alleen positief Feyenoord nieuws willen...om de sfeer lekker op te bouwen toch....
Mijn god zeg..😂😂

24 mei 2022 om 20:51

De F Side op de redactie

24 mei 2022 om 20:54

Idd, PSV wordt ook graag weggemoffeld. Behalve als t negatief is. Dat Gakpo voetballer van t jaar is geworden is niet echt een topic van gemaakt. Had Tadic die gouden schoen gepakt waren er minstens 2 topics over. Das geen minderwaardigheidcomplex,maar een constatering die je na verloop van tijd wel kan inschatten.

24 mei 2022 om 20:57

Wie moet er nou hulp zoeken dan?

24 mei 2022 om 21:22

@SirPaul ik wist werkelijk niet dat gakpo speler van het jaar is geworden, toch absurd dat zoiets niet wordt vermeld hier. Dit is voor mij toch wel echt de druppel om deze site te verlaten, hopelijk volgen er velen.

24 mei 2022 om 22:09

Er staat nergens dat er alleen positief nieuws moet komen. Maar wel dat er een finale gespeeld wordt en het nieuws overwegend negatief is of dat er überhaupt geen aandacht aan wordt besteed. Ga kijken naar espn etc. Die voelen de hype die er is wel en bieden een veel uitgebreider beeld. Er is voldoende te analyseren, er kan genoeg over geschreven worden. Maar waar gaat het over? Een Feyenoord corifee die geen kaartje kreeg voor de finale en een ex-speler die tussen een heel interview door aangeeft dat hij met wat commentaar van supporters zit.

Wat een lekker afgewogen beeld. Dat is geen complot, dat zijn de feiten.

Ga even terugkijken hoe er voorafgaand aan Europese wedstrijden van Ajax geschreven wordt en nu voorafgaand aan de finale van Feyenoord. En dan gebeurt er nu verder precies niks in de voetbalwereld.

25 mei 2022 om 05:13

En we hebben de volgende headliner... Rellen in Albanië. Het volgende bericht wat de hele dag naar boven gepusht gaat worden.

25 mei 2022 om 07:11

Haha prachtig toch. Ipv dat je je druk maakt om de randdebielen die dit doen, maak je meer druk over dat sites dit nieuws publiceren. Zoek hulp aub.

Het is inderdaad schandalig wat daar allemaal geroepen wordt op de tribunes in de Kuip. Jammer dat dit soort mensen niet kunnen worden opgepakt. Het zal op een select groepje mensen gaan, maar het is erg vervelend dat dit bij Karsdorp gebeurd. Ik vind Karsdorp een goede gast. Sympathiek en geeft alles voor de club. Ik hoop voor hem dat hij morgen de beker pakt.

Add: Ja Ajax heeft ook supporters die vervelende dingen roepen.

24 mei 2022 om 18:22

Proviceren, alsof dat in de Arena niet gebeurd. Blind een tijdje terug?

24 mei 2022 om 18:25

Wat heeft Ajax hiermee te maken? Graag wel een beetje on topic blijven. Dit gaat over Feyenoord en Karsdorp.

24 mei 2022 om 18:27

Moet ik dat nou serieus uitleggen....? Kom op joh, je doet dit bij zoveel posts.

24 mei 2022 om 18:37

@duivendrecht: Jij betrekt Ajax erbij (Tadic) en doodsbedreigingen waar in het artikel (voor zover te lezen) geen sprake van is.

Verder een beetje een vaag verhaal. Niet duidelijk of het er 10 of 30 waren, of het in het stadion was of achter de computer. Ongetwijfeld zullen zij nare berichten over zich heen krijgen, maar zo krijg ik moeilijk hoogte van de ernst. Kortom, weinig nieuwswaarde zo.

24 mei 2022 om 19:32

Onze Duivendrecht troll weer.

Je definitieve ban weten weg te praten? Toch wel onder voorwaarden, hoop ik?

Schend je ze niet?

Anders toch weer een nieuw accountje ...

24 mei 2022 om 18:24

Dit zijn de reacties die voetbalzone liever kwijt dan rijk is. Je bent aan het provoceren op een zogenaamd beleefde manier. Lekker in je whatsappgroepjes roepen dit soort kul.

24 mei 2022 om 18:45

Helaas zijn dit de reacties die voetbalzone liever rijk dan kwijt is. Ze richting hun volledige berichtgeving in op het uitlekken van dit soort bagger. Ik vraag me echt af hoe de redacteuren zichzelf 's avonds in de spiegel aankijken, na weer een dagje polariseren. Ik zou me kapot schamen.

24 mei 2022 om 18:25

Herinner je je die pop aan een strop nog van t Feyenoord publiek? En 'onze rook is roder dan rooije marck '. En aidshoven brainfart.

Oh wacht, dat waren wij niet. Het is net alsof elke club volzit met complete dwazen.

24 mei 2022 om 18:26

En jij denkt dat ze bij Ajax veel minder zijn met dit soort reacties? Vraag dat voor de grap maar eens aan bijvoorbeeld een Berghuis en Blind. Sterker nog, ik denk dat ze dit bij Ajax zelfs veel sneller doen dan bij Feyenoord. Dit is ook geen club specifiek probleem, dit is een landelijk tokkie probleem. Verder is Karsdorp natuurlijk een echte Feyenoorder dus die zal sowieso nooit naar Ajax vertrekken.

24 mei 2022 om 20:25

Volgens mij zegt hij nergens dat het gaat om uitingen in stadion.
Gaat ook niet om uiting in stadion.

Nou Rick, toen je die pillen op had in die taxi stond iedereen anders massaal achter je. Als topsporter most je hier mee om kunnen gaan, ondanks dat het niet hoort. Beetje kortzichtig want 99.99% van de Feyenoord fans zijn gek op je.

24 mei 2022 om 18:27

Rick niet de schuld geven. Die wordt er naar gevraagd. Goeie gozer en wat er gebeurde kan niet. Het is niet zijn fout dat hij er nog mee zit. De een pakt dat wat heftiger op dan de ander

24 mei 2022 om 18:28

Dat is zo, maar het overschaduwt natuurlijk wel het merendeel van de fans die hem gewoon een warm hart toedragen.

24 mei 2022 om 18:38

Overschaduwd het merendeel van de fans? Hij heeft het over 10 - 30 supporters, ik denk dat Feyenoord toch wel iets meer supporters heeft.

24 mei 2022 om 20:29

Rick geeft alleen een vervelend moment te hebben mee gemaakt. Voor de rest spreekt ie positief over Feyenoord. Dat de schrijver er van maakt dat ie het niet voelt als strijden tegen oude liefde kan ik nergens uithalen

Er gebeurde niet heel veel in die wedstrijd. Feyenoord speelde een hele slechte wedstrijd en Karsdorp was op dat moment ontzettend uit vorm. En daar baalde de supporters van. Dan wordt er weleens wat geroepen, gefloten en wegwerp gebaren gemaakt. Je kunt het een beetje vergelijken met Daley Blind die dit seizoen een slechte periode had

Dank je Formus, zeer sportief. Hopelijk wordt het morgen een sportieve en mooie wedstrijd

Lekker Rick, de hele club en alle supporters afrekenen op het gedrag van een handjevol idioten. Man wat kleinzerig en je speelde ook als een drol toen, dus een beetje reactie kun je ook wel verwachten. Een goede prof kan daar wel mee omgaan en een echte clubman kijkt daar doorheen. Slappe hap!

Een klein aantal supporters heeft zich toen misdragen richting hem maar de frustraties waren ook wel deels te begrijpen omdat hij totaal niet in de buurt kwam van zijn oude niveau en ook gewoon vaak niet fit was. Dit is natuurlijk nog steeds niet een reden om hem persoonlijk aan te vallen maar hij heeft ook wel een enorm ego of lange tenen dat hij daar nog steeds mee loopt.

Maarja de voetballers van nu kunnen überhaupt niet tegen kritiek dus heel verrassend is dit ook niet.

Hopen op een mooie finale.

24 mei 2022 om 19:48

Dag V-Watcher,

Hij heeft volgens mij toen in 2019 een best veel ruzie gehad met een groepje supporters die hem destijds voor van alles en nog wat uitmaakten. Ik ben het met je eens dat voetballers niet altijd evengoed met kritiek om kunnen gaan, maar wat tegen Karsdorp destijds is gezegd heeft niks met kritiek te maken. Dat was gewoon iemand beledigen. Volgens mij zijn destijds veel dingen gezegd over zijn uiterlijk etc. Ik vind dat het dan niet meer gaat om niet tegen kritiek kunnen, of lange tenen hebben, maar eerder dat hij gewoon onzeker is en het vervelend vindt dat anderen wat over zijn uiterlijk zeggen.

Als iemand zegt dat hij slecht speelt en hij daarom boos is dan is het naar mijn mening wel een gevalletje lange tenen. Maar dat zit in deze situatie wel anders dacht ik. Ik weet niet of andere gebruikers meer op de hoogte zijn wat destijds tegen Karsdorp is gezegd. Want ik kan dit niet zo snel terugvinden in oude artikelen.

Inderdaad hopen op een mooie finale! Maakt mij niet uit wie er wint. Als Feyenoord wint vind ik het mooi voor Nederland. Als Roma wint vind ik het mooi voor Mourinho en Rick Karsdorp.

25 mei 2022 om 11:43

Eens hoor, ze moeten gewoon normaal doen tegen die spelers. En zeker niet op uiterlijkheden (van hemzelf of zijn familie) gaan lopen bashen.

Enige puntje is dat "niet fit zijn" in mijn ogen juist wel zo'n beetje de enige goede reden is om bood op spelers te zijn. Slecht in vorm, kan gebeuren. Niet fit zijn, daar kan een speler wat aan doen.

Niks van aantrekken rick, dat zijn die bepaalde groep tokkie fans van feyenoord weer. Genoeg mensen / fans die wel normaal zijn.

25 mei 2022 om 01:34

Hebben we deze zielepoot weer, kom je weer aan je trekken? Een Feyenoord topic je bent er als de kippen bij. Dat beloofd een nat dekbed vannacht

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. ToornstraMiddenvelder313
L. SinisterraAanvaller3012
A. JahanbakhshAanvaller274
J. BijlowKeeper220
P. WålemarkMiddenvelder121
O. MarcianoKeeper120
S. ValkMiddenvelder00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

39 fans
Verdediger, 27 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren