Heracles Almelo meldt nu twee (!) ontslagen volgend op degradatie

Maandag, 23 mei 2022 om 21:59Jeroen van Poppel • Laatste update: 23:19

Tim Gilissen vertrekt in de nasleep van de degradatie als technisch directeur van Heracles Almelo. De oud-middenvelder heeft dat volgens het persbericht van de Almeloërs in goed onderling overleg met het bestuur besloten. Gilissen was sinds 2019 lid van de tweehoofdige directie van Heracles Almelo verantwoordelijk voor de sportieve prestaties van de club. Zeven minuten na de mededeling over Gilissen verraste Heracles door ook het ontslag van voorzitter Hans Bredewoud af te kondigen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

49 reacties (laatste reactie door soron)

Kijk das 1 .goed voorbeeld doet volgen.

23 mei 2022 om 22:04

Precies

23 mei 2022 om 22:20

En dat is 2.

23 mei 2022 om 22:34

Kunstgras eruit prima, medewerkers eruit blijft pijnlijk.

Verstandig besluit. Hij zal nooit meer de steun ontvangen.

Terecht. Het team wat er afgelopen seizoen stond was nog geen middelmaat te noemen. In de eerste seizoenshelft werd dat nog vervloemd door die wegpiraat maar zonder hem was het niet veel meer. Zijn verantwoordelijkheid was het neerzetten van een Eredivisie waardig elftal en daarin is hij niet geslaagd.

23 mei 2022 om 22:19

Is Heracles zoveel minder eredivisie waardig dan de andere teams dan? Dat Vloet als een eikel met teveel drank op gaat rijden is ook niet zijn verantwoordelijkheid, als Seuntjens bij Fortuna bijvoorbeeld het hele jaar niet mee kan doen dan zou dat ook schelen. Al met al zijn dit natuurlijk excuses maar waarom moet zo'n man perse sneuvelen als hij goed werk heeft verricht de afgelopen jaren. Dat hij op het einde de trainer uitgooit vind ik ook een rare beslissing natuurlijk, maar of het perse veel beter wordt met iemand anders als td betwijfel ik.

23 mei 2022 om 22:28

Met je eens, maar zijn positie was door dit ongelukkige seizoen onhoudbaar geworden...

Gilissen eruit nu het kunstgras nog.😊

Heel fijn dat Gillissen opstapt. Hij was verantwoordelijk voor deze dramatische, ongebalanceerde selectie en voor de stomme keuzes die tijdens het seizoen zijn gemaakt. Zijn positie was onhoudbaar.

23 mei 2022 om 22:19

Ik hoop dat zijn opvolger een keer dat plastic veld eruit knikkerd. Dan mogen jullie van mij wel weer terugkeren.

23 mei 2022 om 23:10

Dat is natuurlijk niet per se aan een TD om (alleen) te beslissen, maar ik ben het met je eens dat het tijd is voor gewoon gras. Probleem zit echter niet in het feit dat er geen grasmat en drainagesysteem en dergelijke aangelegd kan worden. Het probleem is dat er geen trainingscomplex is. Alles gebeurt nu in het stadion, en zo'n kunstgrasmat kan dat prima hebben. Een gewone grasmat natuurlijk niet. Dus het is helaas niet en hele simpele kwestie voor de club...Maarrrrr we mogen er wel op hopen natuurlijk

Ja logisch wel na de degradatie. Kan moeilijk de situatie financieel in de kkd van Heracles inschatten. Het lijkt me toch te doen om een selectie samen te stellen die om de bovenste 2 plekken mee kan doen.

Dat lijkt me ook verstandig. Gillissen leek me nou niet bepaald een sterke technisch directeur en Bredewoud is natuurlijk ook verantwoordelijk. Dan kun je beter opnieuw beginnen en voor ervaring gaan. Wellicht heeft de RvC zich bedacht en gaan ze toch voor Hoogma.

Het plotselinge vertrek van beide heren gaat niet helpen. Niet voor niets roept de hoofdsponsor op om nu achter Heracles te gaan staan. Het is voor die club cruciaal dat supporters en sponsoren achter hub club blijven staan anders dreigt op hele korte termijn leegloop en het aantrekken van nieuwe spelers wordt dan erg lastig. Heeft toch iets weg van kapitein die zinkend schip verlaten

Aan de ene kant snap ik de beslissing, aan de andere kant is het wel weer onder de druk van de supporters. De enige manier hoe Heracles dit kan goedmaken is de terugkeer van Hoogma.
Ik hoop dat er een fatsoenlijk bestuur voor terugkomt, want Heracles staat niet bekend om het uitgeven van geld en ik denk toch dat er een aantal nieuwe spelers bij moet komen, vooral op het middenveld en in de aanval.
Voor de rest wens ik Twente veel succes in Europa en hoop ik dat we elkaar volgend jaar weer sportief mogen meten in de Twentse derby.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Heracles Almelo

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
17.Willem II33-25
18.PEC Zwolle27-26
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
K. BuckerKeeper
N. BakboordVerdediger
N. FadigaVerdediger
J. HoogmaVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Heracles Almelo.

Nederland
2 fans
Middenvelder, 40 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren