Supersub Aboukhlal schiet AZ twee minuten na invalbeurt naar finale

Zondag, 22 mei 2022 om 16:26Rian Rosendaal • Laatste update: 16:42

AZ heeft zondag de finale bereikt van de Eredivisie play-offs om Europees voetbal. De Alkmaarders wonnen in het eigen AFAS Stadion met 2-0 van sc Heerenveen, waardoor de 3-2 nederlaag van donderdag in Friesland werd weggepoetst. Supersub Zakaria Aboukhlal was twee minuten na zijn entree de grote held van de thuisclub. AZ speelt in de finale van de play-offs, op 26 en 29 mei, om een Europees ticket tegen Vitesse of FC Utrecht. Beide clubs treffen elkaar later deze zondag. Utrecht won de eerste ontmoeting in De Galgenwaard met 3-1.

AZ, dat donderdag verloor door twee late doelpunten van Heerenveen, kende op eigen veld de ideale start. Jordy Clasie gaf kort voor de middenlijn een prachtige pass over de defensie van de Friezen richting Dani de Wit. De aanvallende middenvelder nam de bal goed aan op de borst, maar leek daarna weg te glijden. Desondanks wist hij de bal langs Erwin Mulder in het doel te schieten met buitenkantje rechts: 1-0. Slechts enkele minuten later liet Clasie zich wederom gelden. Zijn harde knal vloog maar net over het doel van Heerenveen. Kort daarna gaf Amin Sarr een waarschuwing af namens de bezoekers toen hij alleen op het doel van AZ afstormde. Zijn schot vloog echter over, tot opluchting van doelman Peter Vindahl en de overige AZ'ers.

Ook na rust strooide Clasie met enkele goede passes. Een van die passes kwam in de 52ste minuut terecht bij Vangelis Pavlidis, wiens schot via een Fries been naast het doel van Heerenveen verdween. Halverwege de tweede helft van de returnwedstrijd in Alkmaar kon Vindahl redding brengen op een gekruld schot van Sarr richting de verre hoek. Korte tijd later was een blessurebehandeling noodzakelijk voor de trefzekere De Wit, die de wedstrijd niet voortijdig hoefde te staken. In de slotfase van het boeiende en spannende duel trok AZ de finaleplaats naar zich toe.

Sam Beukema had de 2-0 voor AZ voor het grijpen, maar zijn kopbal na een goede voorzet van Jesper Karlsson verdween over de lat. Het kwam alsnog goed voor AZ dankzij de geslaagde invalbeurt van Aboukhlal in de 87ste minuut. De aanvaller werd op maat bediend door de uitblinkende Clasie, nam de bal goed aan op de borst en schoot vervolgens onberispelijk raak nadat hij Lucas Woudenberg had afgeschud: 2-0. Diezelfde Aboukhlal schoot in de derde minuut van blessuretijd maar net naast na een fraai hakballetje van Karlsson. De vreugde was na afloop groot bij de spelers, stafleden en supporters van AZ, want een ticket voor Europees voetbal volgend seizoen is dankzij de sterke comeback weer een stap dichterbij.

Jordy Clasie was met twee assists de grote uitblinker bij AZ.Gerelateerd

Meer sportnieuws

91 reacties (laatste reactie door jk-ajax)

Hoop toch echt wel dat Az Europees gaat spelen voor de puntjes van NL!

Gefeliciteerd Az supporters.

Top trainer die Janssen 🤪

22 mei 2022 om 16:38

Nou, menig az supporter had gehoopt op een verlies hier zodat janssen eruit zou vliegen xD

22 mei 2022 om 16:46

Dan ben je geen supporter als je dat hoopt voor je eigen club....

22 mei 2022 om 16:54

Ergens wel maar anderzijds wil ik natuurlijk dat ze Europa in gaan. Het is heel dubbel haha. Snap alleen niet dat iedereen AZ in wil hebben (de niet AZ supporters). Zo goed speelt AZ niet en op deze manier kom je echt niet ver

22 mei 2022 om 16:57

Dan ben je in mijn optiek ook geen echte supporter. Er staat AZ ook niks in de weg na dit seizoen alsnog afscheid te nemen van Jansen, ongeacht de uitkomst van de play-offs. Maar hopen dat je club het niet gaat winnen puur omdat de trainer er dan misschien uitgegooid gaat worden is echt supporter onwaardig.

22 mei 2022 om 17:21

Nee hoor dat is niet supporter onwaardig. Hij heeft al anderhalf jaar de leiding en het is er niet echt beter op geworden. Ik hoop juist dat de trainer wordt ontslagen voor de toekomst van de club, en als daar een verlies voor nodig is prima, al genoeg punten weggegooid dit seizoen. Daarbij komt zoals hierboven ook al gezegd ook nog bij dat dit AZ geen hoge ogen gaat gooien in Europa, dus dan maar een jaartje zonder.

23 mei 2022 om 10:23

ja begrijpelijk, na de wedstrijden tegen Bodo/glimt heeft AZ niks meer gepresteerd

22 mei 2022 om 17:21

Hoop hetzelfde. Voor de puntjes van NL maar ook omdat AZ het gezien de ranglijst zoveel meer verdient dan die andere clubs.

22 mei 2022 om 20:10

@burwatti Vitesse of AZ, maakt geen reet uit wie er in de confetti league speelt. Beide pakte punten, alleen geen Utrecht, Bosnië was een stap te groot.

23 mei 2022 om 08:35

Vitesse deed het anders niet onverdienstelijk in europa

23 mei 2022 om 08:47

Vitesse heeft het zeker goed gedaan, alleen qua loting alleen al scheelt het als AZ europees zou spelen.

Zo zal AZ, vrijwel altijd een de grootste clubs ontlopen in dat toernooi, waardoor het makkelijker is om meer punten te halen.

Niets in te brengen en zwaar terecht eruit. Voor elke voetballiefhebber nu te hopen dat AZ Europa in mag. Van harte AZers

22 mei 2022 om 16:35

Ik heb alleen de tweede helft gezien, maar vond het toch minstens gelijk opgaan. Ik verwacht wel dat Az verder kan komen in Europa, dus voor het Nederlands voetbal een positieve uitslag.

Onnodig. AZ een karakterloze ploeg (en publiek) dat door kwaliteit uiteindelijk wint. Jammer, want we hebben alles gegeven.

Positieve punten: inzet en dat dit de laatste wedstrijd ooit is van Lucas Woudenberg voor Heerenveen. Dat scheelt ons 10 punten per seizoen.

22 mei 2022 om 16:33

Onnodig? Heb jij een andere wedstrijd zitten kijken? AZ is echt geen karakterloze ploeg imo. Maar daarin kan een mening verschillen natuurlijk.

22 mei 2022 om 16:38

Nou ik vind az ook een karakter loze ploeg over het hele seizoen. Maar hoop wel dat ze Europees halen.

22 mei 2022 om 16:38

Onnodig omdat de 2-0 een beetje uit het niets viel, op een moment dat Heerenveen beter was. Tussen minuut 55 en 90 vond ik Heerenveen beter. Dat AZ voor de 55e minuut vele malen beter was, doet daar niks aan af. Onnodig is iets anders dan onverdiend.

22 mei 2022 om 16:33

Salty? AZ was beter dan Heerenveen. Daarom hebben zij gewonnen. Dan hoef je niet de club en haar supporters uit te schelden.

22 mei 2022 om 16:34

Ik zeg toch dat ze op kwaliteit hebben gewonnen, waren duidelijk beter. De sfeer kwam van de Heerenveen fans, die nou niet bekend staan om dat ze andere stadions domineren. Het stadion was verder erg laag in zo'n belangrijke pot. Dat vind ik karakterloos

22 mei 2022 om 16:50

Op de eerste tien minuten van beide helften na was het uitvak anders echt niet zo luid hoor. Misschien dat de microfoon van ESPN daar toevallig stond maar in het stadion viel dat volume wel mee.

22 mei 2022 om 16:33

Waarom nu weer heg publiek erbij betrekken.
Niemand in Alkmaar had zin in deze wedstrijd tegen een club die het totaal niet verdiend had op basis van de competitie en daarom in mindere getalen op is komen dagen.
Zonnetje en F1 dragen daar ook aan bij.

22 mei 2022 om 16:49

Je bent supporter of je bent het niet.. AZ komt steeds meer over als een stel verwende kinderen die hun zin niet krijgt en dan maar gaat stampvoeten. Zowel in de organisatie als de supporters.

22 mei 2022 om 16:51

Toch juist lekker om in een zonnig stadion te zitten? En als je F1 boven een belangrijke wedstrijd van je club verkiest ben je niet echt fan, lijkt me

22 mei 2022 om 17:00

Verdienen Utrecht of Vitesse het wel of hebben de supporters van AZ dan een ander excuus om niet te komen? Voor AZ is het toch gewoon onwijs belangrijk en ik neem aan een minimale doelstelling om ieder jaar Europees voetbal te halen, dan verwacht je gewoon een vol en luidruchtig stadion. Maar goed het lijkt er toch een beetje op dat AZ en de supporters, de club nog steeds als een topclub zien, terwijl dat toch eigenlijk niet echt het geval is als je kijkt naar de resultaten de afgelopen tijd

22 mei 2022 om 17:19

Ververwende kinderen? Moet je eens kijken naar de comments onder een wedstrijd van AZ. De eerste 10 comments zijn steeds van niet-AZ supporters. Een paar Feyenoord supporters die nu 1 seizoen 3e staan die gaan zeuren dat zij 'echt' bij de top 3 horen en dat alle AZ supporters zeggen dat wij bij de top 2 horen.
Een paar Ajax supporters die arrogant komen doen
Een paar Utrecht supporters die zeggen dat zij de 4e club van Nederland zijn.
En nu pen paar FC Twente supporters die nu 1x 4e staan zeggen dat zij de 4e club van Nederland zijn.
En AZ supporters? Veelal geven zij rustige comments zoals die van tinus45.
En ik zeg dus explicitiet 'een paar'. Want je hebt overal rotte appels. Net zoals er rotte appels zijn tussen de AZ supporters. De meeste supporters van alle clubs zijn gewoon prima.
Dus stop maar eens met haten. Ner-gens voor nodig. Groei op

22 mei 2022 om 16:34

Is die woudenberg zo slecht? Ken m niet echt namelijk...

22 mei 2022 om 16:34

Woudenberg is ook de hoofdschuldige van dit verlies. Samen met die heerlijke passes van Clasie

22 mei 2022 om 16:34

Wel appart dat Woudenberg zijn teamgenoten zat uit te schelden terwijl hij bij die 2 goals de schuldige was.

22 mei 2022 om 17:03

Even serieus. Ik heb zelden zo'n slechte ploeg als Heerenveen de playoffs zien halen. Zo terecht dat Heerenveen eruit vliegt.

22 mei 2022 om 17:07

Gaat een Heerenveen supporter nu klagen over een ander publiek? Is het abe lenstra stadion al een keer voor meer dan de helft gevuld ?

22 mei 2022 om 17:51

We staan dit seizoen op plek 5 van aantal toeschouwers. Dat is gewoon prima. Rare en kinderachtige sneer dit zeg.

23 mei 2022 om 10:24

Heerenveen heeft dan ook stadion nummer 5 qua capaciteit. Als je kijkt naar de gemiddelde bezetting ten opzichte van de capaceit zit je niet eens in de top 10. Zo raar is de opmerking dus niet als je stadion maar voor 68% gemiddeld gevuld zit en je dan andere supporters de maat gaat nemen

22 mei 2022 om 18:47

Hoe wil je dan dat AZ wint? Kwaliteit lijkt me wel zo eerlijk. Of had je liever een onterechte penal gezien?

Waar zijn al die az supporters die altijd om aboukhlal janken? Schiet jullie toch weer naar de finale. Heeft ook vaker belangrijke doelpunten gescoord.

22 mei 2022 om 16:35

Moest je weer lang op wachten he, om deze reactie te plaatsen. Je was uitgedroogd zeker.

22 mei 2022 om 17:25

Ontario slaat nergens op. Aboukhlal is een prima speler alleen moet die voor een langere periode een kans krijgen. Heeft vooral een goed neusje voor een goal.

Het wisselbeleid van Janssen is ook veelste wispelturig.. vandaar dat ze dit seizoen o.a. achter Twente geëindigd zijn.

22 mei 2022 om 16:36

Buiten zijn goals als invaller bakt hij er helaas weinig van

22 mei 2022 om 16:40

Ja als invaller daar zeg je het! Wanneer heeft die eens een lange periode basis begonnen en hoe doen zijn concurrenten het op zijn positie.. allemaal wat je erbij moet rekenen.

22 mei 2022 om 16:50

Ik weet niet of jij elke wedstrijd van AZ bekijkt? Ik wel in ieder geval en hij heeft meer dan genoeg kansen en speelminuten gehad, ook als basisspeler, maar hij is gewoon niet goed genoeg. Heel jammer want als supporter hoop je dat AZ spelers het goed doen

22 mei 2022 om 16:37

Haha, Aboukhlal is echt een zwakke speler. Maar wel met een neusje voor de goal. Verder kan hij weinig. Evjen en Karlsson zijn veel beter natuurlijk

Meer dan terechte winnaar over twee wedstrijden. Vandaag ook heer en meester! Hopen dat az Europa in gaat. Dat is natuurlijk veruit de beste optie voor de Coëfficiëntenlijst.

22 mei 2022 om 16:39

Meer dan terecht is overdreven. Beide teams zijn slecht. Alleen AZ was wel ietsjes beter en wint terecht. Dat is alles

22 mei 2022 om 16:41

Wat is dat nou voor onzin. Az was vandaag toch de meer dan terechte winnaar? Overigens zou az ook de meer dan terechte ploeg zijn mochten zij europa in gaan. Of wil jij graag Utrecht of Vitesse in de 3e voorronde van de conference league onderuit zien gaan tegen fc schubbektteveen?

22 mei 2022 om 16:45

Lezen is niet jouw ding. Ik zei voor de partij al dat AZ Europa in moet. Dat als Heerenveenfan. Neemt niet weg dat wat AZ op de mat legt ook droevig is. Op PSV, Ajax en Feyenoord na is het niets in de Eredivisie. En AZ is gewoon the best of the rest met wat ze dit seizoen op de mat leggen. Echt een zwak team. Anders dan voorgaande jaren

AZ - Utrecht waarschijnlijk, toch maar hopen op AZ dan. Utrecht werd de laatste keer nog uitgeschakeld door de nummer 3 van Bosnië of iets als ik het me goed herinner met als toppunt de uitschakeling tegen Differdange natuurlijk al is dat wel ff geleden

22 mei 2022 om 16:36

Az wint denk ik ook wel van ons. Al hoop ik van niet natuurlijk

22 mei 2022 om 16:38

Succes in ieder geval. Utrecht als club gun ik het wel mochten jullie het halen.

Jammer, had het Heerenveen wel gegund. Wel geinig dat juist Aboukhlal het doet.

Zaka doet het weer geef ik uurtje terug aan dat hij superbelangrijke goals maakt doet hij het gewoon weer 🤣✅️

22 mei 2022 om 16:40

Hij heeft een neusje voor de goal inderdaad. Verder is AZ een te hoog niveau voor hem. Slechte voetballer. Volgens mij ook bepaald niet de slimste voetballer. Wel een prima afmaker

Jammer hoor. Twee keer weer belabberd (of eigenlijk niet) gedekt door Woudenberg, twee goals AZ. Gelukkig gaat hij weg deze zomer. Maar goed, ik denk niet dat wij veel te zoeken hadden in Europa, dus nu kan je in elk geval focussen op de competitie en beker.

Fijn dat AZ door is. Heb daar op Europees gebied wel wat meer vertrouwen in dan Heerenveen. Moet echter nog wel even de finale gewonnen worden.

Gefeliciteerd AZ dik verdiend na vandaag. Maar die Woudenberg ff serieus die is gewoon bij sowieso 3 goals betrokken negatief misschien zelfs wel alle 4.

Blij dat AZ doorgaat. Was met hangen en wurgen. Reactie van Aboukhlal na zijn goal is belachelijk. Ja, er is veel kritiek op die jongen maar hij is ook gewoon niet goed genoeg voor AZ. Maakt ongelooflijk veel fouten, kan geen man uitspelen etc. Zijn goals als invaller maskeren dat maar hoger dan rechterrijtje hoort hij niet. Benieuwd wie we treffen in de finale.

22 mei 2022 om 17:30

Reactie is totaal niet belachelijk. Een jonge jongen uitfluiten elke keêr dat hij het velde betreed is triest. Zie dat bij weinig andere clubs gebeuren. Dat iemand niet goed genoeg is is geen reden om hem daarvoor kapot te maken.

22 mei 2022 om 17:55

Wel als je niet eens 100% inzet kan tonen wanneer je invalt. Hij loopt erbij als een vedette en zet geen stap te veel. Een speler die een hoop irritatie opwekt.

Zag iemand die celebration en na de wedstrijd van aboukhlal, wat een clown is dat zeg. Bankspeler en dan zo een grote meneer spelen. Gefeliciteerd az! Jammer voor heerenveen, had ik het ook zeker gegund!

22 mei 2022 om 16:37

Hij wordt al weken uitgefloten als hij in komt vallen en blijft er elke keer rustig en respectvol onder. Als je het dan beslist in de laatste minuten kan ik best begrijpen dat er de nodige ontlading bij komt kijken.

22 mei 2022 om 16:44

Volgens OtarioOtavio mag dat niet. Man man man. Voetballers mogen geen emotie tonen van sommige mensen

22 mei 2022 om 16:51

Ja als je als een droeftoeter speelt iedere week en sterallures hebt, zonder enige vorm van zelfkritiek want dat blijkt maar weer uit deze celebration dan vind ik dat raar ja. Zie genoeg mensen hier die voor az zijn, die het ook raar vinden.

Bizar dat er zo weinig AZ supporters naar zo'n belangrijke wedstrijd komen. Het was sfeerloos en het leeft totaal niet.

22 mei 2022 om 17:19

Sja de meeste AZ fans zijn nou niet echt die-hard te noemen. Ze zijn beter voetbal gewend en vinden het schijnbaar niet de moeite waard om voor zo'n wedstrijd naar het stadion te komen.

Mooi! AZ moet gewoon Europa in. Met hun coëfficiënten hebben ze voordeel bij de loting en ze presteren vaak goed in Europa. Ook als je kijkt naar de ranglijst is dit terecht. Persoonlijk vind ik de playoffs onzin. Wel jammer voor Heerenveen natuurlijk. Ik vind dat altijd wel een sympathieke club, vaak met leuke spelers. Helaas zijn ze voor mijn gevoel de laatste jaren wel wat afgezakt.

22 mei 2022 om 16:54

Komende jaren wordt het hopelijk weer beter. Jeugdopleiding aanpakken en weer groeien naar vaste subtopper. Publiek verdient meer. Heeft tijd nodig. Hopijk komen we weer eat hoger te spelen en weer eens in Europa

22 mei 2022 om 17:25

Ik hoop het. Jullie haalden ook vaak leuke spelers uit Scandinavië. Ik hoop dat Heerenveen dat ook weer gaat doen.

Toch een mooie meevaller dat de achterstand nog is omgebogen. Dacht dat de mentale tik van donderdag teveel zou zijn, maar toch knap weer herpakt. Uiteraard weer geen geweldige wedstrijd, maar wel verdiend door denk ik. 2 geweldige assists van Clasie, echt een heerlijke trap.

Overigens mooi voor Aboukhlal dat hij het beslist. Hij kan bij lange na het niveau niet aan en moet zeker vertrekken, maar blijf het jammer vinden dat hij uitgefloten wordt. Hij kan namelijk ook niet zoveel doen aan hoe goed hij is, maar hij wordt ook maar gewoon opgesteld door Jansen. Verder een prima jongen volgens mij. Begrijpelijk die ontlading dus na z’n goal.

AZ gewonnen door 2 fouten van Woudenberg...wat ben ik blij dat hij eindelijk vertrekt. AZ eerste helft beter zonder veel kansen te creëren, Heerenveen 2e helft beter. Uitvak had beter verdient, hebben het matig gevulde stadion van AZ 90 minuten lang overstemd.

Godzijdank dat AZ niet is uitgeschakeld. Hoop dat ze de playoffs winnen. Je moet er toch niet aan denken dat we niet met de sterkste teams Europa in gaan, we zijn al een zwakke competitie en dan zou het heel zuur zijn als bijvoorbeeld een Heerenveen Europa in gaat, dan in de voorronde van de UECL wordt uitgeschakeld en ons land benadeelt nu we onze plek moeten verdedigen tegen Portugal voor die gewilde tweede, directe.cl plek.

Je moet als Nederlander ook niet Heerenveen in Europa zien ipv AZ, die gaan er niet veel van bakken en niet veel punten voor ons brengen

22 mei 2022 om 16:55

Och, die Conference League is een soort veredelde Intertoto… Ook dkv had daar puntjes kunnen pakken. Zo veel verwacht ik komend seizoen nou ook weer niet van AZ.

22 mei 2022 om 16:59

DKV. Echt niet te geloven dat sommige kinderen geen namen van andere clubs willen uitspreken. Met zulke mensen is echt heel veel mis

22 mei 2022 om 17:28

Het zou je me daar zitten dat je een club DKV noemt. Waar een mens zich al niet druk om kan maken. In Arnhem zeggen ze ook ODW ipv Nijmegen en zo zijn er wel meer spotnamen van plaatsen of clubs.

Dat jij er zo'n punt van maakt, ligt toch echt aan jezelf. Blijkbaar vind je het niet zo grappig.

22 mei 2022 om 17:35

Natuurlijk is het niet grappig. Een andere clubnaam niet uitspreken is vooral erg dom. Ik weet wel dat genoeg idioten anders denken hoor, maar het moge duidelijk zijn hoe ik over die eencelligen denk. Ook ODW, 020, 010, Lampen. Triest als je de naam niet wil uitspreken

22 mei 2022 om 18:00

Alsof jij weet met wat voor selectie AZ aan het volgende seizoen begint. Er komen namelijk sowieso een aantal versterkingen bij.

22 mei 2022 om 18:58

Bedankt voor mij een eencellige te noemen, omdat ik een club niet altijd bij hun echte naam noem, maar bij hun spotnaam. Ik vind het echt te grappig dat je daar zo'n punt van maakt.

Als Heerenveen ''boeren'' wordt genoemd, is het dan ook niet goed? Ben je dan ook een eencellige, omdat het ook spottend bedoeld is?

22 mei 2022 om 20:03

Wat een non-discussie zeg.

22 mei 2022 om 17:07

Och, die Conference League is een soort veredelde Intertoto… Ook dkv had daar puntjes kunnen pakken. Zo veel verwacht ik komend seizoen nou ook weer niet van AZ.

22 mei 2022 om 17:11

Misschien een rare vraag, maar wat is dkv?

22 mei 2022 om 17:19

Dertig kilometer verderop. Dat zeggen fans van Cambuur. Dat zijn ofwel kinderen ofwel complete idioten. Welke van de twee hij is weet ik niet. DKV is geen belediging, maar het is zo dom de naam van een andere club niet uit te spreken

Nou op de valreep toch zonder verlenging. Vandaag de betere maar niet bepaald sterk gespeeld. Ik zie ons dan ook niet zo even winnen van Utrecht. Abouhklal met een goede goal maar deze ene treffer maakt een seizoen aan ondermaatse prestaties nog niet goed. Clasie vandaag de reden dat we doorgaan, speelde een geweldige pot. Al in de 70e minuut was bij veel anderen de koek op maar Pascal vertikt het om te wisselen.

even de wedstrijd terzijde, en ik weet dat het een onbenullig zeik dingetje is, maar waarom in vredesnaam shirtje uit als je zo'n dom uitziend performance dingetje aan hebt??? ziet er niet uit, je loopt voor lul. Voorheen kon ik het soms nog wel begrijpen, loop je daar met je gespierde lijf beetje stoer rond, nu is het gewoon triestigheid.

verder prima van Az, verdiende het wel, zeker over het hele seizoen gezien. Geef ze ook wel meeste kans in de finale

22 mei 2022 om 17:21

Hahaha eens, om nou je shirt uit te doen om je sport-bh te showen is ook apart

Erg fijn dit! En dat ze maar van Utrecht moge winnen. Wel de bedoeling dat we Europees punten blijven pakken en AZ is de enige van de play offs die ik daartoe in staat acht.

Aboukhkal ging niet de grote meneer uithangen naar zijn doelpunt. Hij was gewoon boos doordat hij onterecht door AZ fans was uitgefloten.

Heb de wedstrijd niet gezien, ben ook zeker geen groot fan van Aboukhlal (ik vind dat hij tekort komt voor AZ), maar ben nog minder fan van het uitfluiten van spelers, laat staan eigen spelers. Dus in deze denk ik toch dat ik Aboukhlal gelijk moet geven. Hij doet altijd zijn best voor AZ, alleen is zijn best in mijn opinie niet goed genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AZ

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. KarlssonAanvaller3817
V. PavlidisAanvaller3718
E. PokuAanvaller40
M. van BrederodeAanvaller10
H. VerhulstKeeper20
P. VindahlKeeper360
M. MeerdinkAanvaller00
Voor de complete selectie: Clubpagina AZ.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AZ.

505 fans
Middenvelder, 31 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 29 juni
Ajax volgt de verrichtingen van Oscar Gloukh. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren