‘Vandaag Inside? Ik wil niet wekelijks op tv, ook niet bij Johan Derksen’

Zaterdag, 21 mei 2022 om 09:07Jeroen van Poppel • Laatste update: 09:11

Jan Boskamp maakt geen comeback aan tafel bij Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. De voormalig Feyenoorder was daar een decennium kind aan huis, maar werd bij de verhuizing naar het dagelijkse Vandaag Inside bedankt voor bewezen diensten en heeft daar volledig vrede mee. "Ik wil niet meer wekelijks op televisie zijn, ook niet in Nederland bij Johan Derksen", vertelt Boskamp in België aan Het Laatste Nieuws.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

31 reacties (laatste reactie door pieterpost)

Bring back Jantje, ouwe bamischijf

20 mei 2022 om 20:33

Bring back Joke!

20 mei 2022 om 20:41

Dan is het gewoon weer een voetbal programma he. Beter van niet.

Sterk Jan. Boskamp is toch wel de gene die het meest met zijn tijd mee gaat van de 4. Heeft ook een betere kijk op voetbal dan de rest maar wordt altijd weggezet als een gezellige oom.

20 mei 2022 om 20:59

Vind ik ook. Heerlijke nuchtere kijk op voetbal en ook geen arrogantie. Mooie vent. Niks op aan te merken.

naast dat jan heel veel voetbal kennis heeft, is het ook gewoon een leuke gezellige man (zover je dat kan beoordelen van televisie optredens). En natuurlijk ook logisch dat hij niet meer bij het huidige vandaag inside past, gewoon prima bij alleen voetbal houden.

Prachtig persoon, veel sterkte Jan en je wordt gemist, iedere uitzending zou beter zijn met Jan aan tafel, of aan de bar, of als hij even zou inbellen met z'n gezicht half in beeld. Werelds!

Ik mis Jan Boskamp heel erg, in welke hoedanigheid dan ook had er altijd een plek voor hem gereserveerd moeten zijn! Daarentegen heeft Hans Kraaij in mijn ogen nog nooit wat toegevoegd, dus dat begreep ik nog wel ergens. Wat een tragedie voor Boskamp, snap ook wel dat hij door meerdere factoren wel welletjes voor hem is. Voor mij de allerleukste en vriendelijkste Feyenoorder, ik ken ook niemand die een hekel aan Boskamp heeft. Kleine tip op YouTube is er en geniale compilatie te vinden, volgens mij 56 versprekingen als ik mij niet vergis. Ook wel vrij gek dat iedere keer blijkt dat Derksen zo dominant alles mag beslissen, hebben Gijp en Genee dan helemaal gaan inspraak? Het gaat je goed Boskamp, en veel sterkte...💪🏾

20 mei 2022 om 22:00

"Voor mij de allerleukste en vriendelijkste Feyenoorder"

Hey zeg, en ik dan?

Haha ja die versprekingencompilatie ken ik ook. Voor mij is Boskamp de omgekeerde Arnold Bruggink. Arnold kent je zinloze feitjes van A tot Z maar heeft verder niets zinnigs te melden. Jan zit er nog weleens een letter of 5 naast als hij het over een speler heeft maar weet vervolgens wel haarfijn iets te zeggen over diens sterktes en zwaktes. Daarnaast heeft Jan van nature gewoon de uitstraling van de vriendelijke oom waar je graag een keer mee zou babbelen. De finale van Feyenoord is maar een totaal onbelangrijke voetnoot vergeleken met het leed waar Jan mee te kampen heeft, maar desalniettemin (of juist daardoor) hoop ik dat het Jan wat vreugde kan bezorgen. Als je het iemand gunt is hij het.

21 mei 2022 om 04:27

Hahahaha na Boskamp kom jij broeder.😅 Er is veel tegenstand tegen Bruggink, het is inderdaad echt een dominee die standaard teksten uitbraakt. Maar ik kan hem wel hebben, ben het al jaren gewend. Helemaal eens, hij is echt de oom die iedereen wilt en waar je mee kan lachen. En inderdaad heel veel kennis de man weet waarover hij praat! Ja die tragedie is vreselijk, echt hartverscheurend man. Hoop ook van harte dat jullie het halen 25 mei, ik ga er voor zitten zou zo knap zijn. Nou die prijs zou hem zeker wat vreugde brengen! Succes man. 💪🏾

21 mei 2022 om 09:38

Eens Sulejmani. Voornamelijk voor Boskamp heb ik jaren naar VI gekeken. Gouden vent en de 56 versprekingen compilatie verdient een Oscar. Kan me Trouwens nog herinneren dat ik hem voor het eerst bij de NOS zag en ook toen gaf hij al iemand een tikkie. Zat echt met lachwekkende verbazing te kijken naar wat hij uitspookte 😂

21 mei 2022 om 10:14

Niet helemaal eens wat betreft Kraaij. Hij had best een leuke kijk op voetbal en kwam ook regelmatig met interessante verhalen over nog vrij onbekende KKD-voetballers, zoals over Veerman en VD Ven in hun Volendam tijd. Hij werd alleen niet zo vaak serieus genomen door de rest van de tafel.

Jan en Hans waren degene die voetbaltechnisch mooie dingen zeiden, de overigen zijn vooral erg vermakelijk..
Jan komt wat simpel over en werd daardoor altijd voor lul gezet, hij had het niet eens door altijd..
Hele toffe kerel die gewoon lekker nuchter blijft en nergens drama van maakt..

Ik keek altijd graag naar Veronica Inside puur om Jan Boskamp. Een voetbal liefhebber met het meeste verstand van het spelletje aan tafel.

Toch mis ik Boskamp pak m beet 1 a 2 keer per maand op tv

Schitterend mens !!

Wat goed dat Jan Boskamp wel de zelfkennis heeft dat hij niet zoveel nuttigs te zeggen heeft over niet voetbal. De rest van de tafel heeft daar nog wat moeite mee. Het is wel echt fijn dat Jan Boskamp nog wel analisten werk doet. Die man over voetbal horen praten is nog altijd een genot!

Best wel heftig dat verhaal van zijn kleinzoon. Kan daardoor wel begrijpen dat hij zwaarmoedig is geworden, hoop dat hij ergens en ooit nog een beetje kan genieten van dingen.
Was een mooie aanvulling op tv en kan nog altijd lachen van oude filmpjes met versprekingen. Kan me voorstellen dat hij geen zin meer heeft in die schijtlolligheid.

21 mei 2022 om 05:45

Dat oprecht van zaken genieten zit er niet meer in na zo'n gebeurtenis. Langzaam maar zeker wordt het beter, maar het vuurtje dat voor de vreugde in het leven zorgt, brandt niet meer.

Ach wat een verdriet zeg, van die kleinzoon. Sterkte Jan!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2229 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
D. BlindVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

In de wandelgangen

Maandag 27 juni
Calvin Stengs voelt voorlopig niets voor een terugkeer op de Nederlandse velden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren