‘Overeenkomst met zowel Real als PSG, Kylian zal nu een besluit nemen’

Vrijdag, 20 mei 2022 om 15:32Jordi Tomasowa • Laatste update: 16:29

De transfersoap rondom Kylian Mbappé lijkt een nieuwe wending te krijgen. Real Madrid had reeds het jawoord van de Fransman gekregen, maar de aanvaller van Paris Saint-Germain vroeg vervolgens om meer bedenktijd aangaande zijn toekomst. Mbappé, wiens contract volgende maand afloopt, heeft volgens journalist Gianluca Di Marzio een nieuw lucratief voorstel ontvangen van PSG, waardoor hij sterk overweegt om de club trouw te blijven. Daarnaast is er naar verluidt door zijn familie op hem ingepraat om de komende jaren gewoon bij PSG te blijven.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Waar speelt Kylian Mbappé volgend seizoen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

263 reacties (laatste reactie door real8madrid)

Ahjoh, kom gewoon naar Bayern! Die hebben nog een sterspeler nodig. 😏

20 mei 2022 om 10:28

Hahaha in that case... Arsenal zoekt ook nog een spits

20 mei 2022 om 11:02

PSV ook, die raken Zahavi en Vini kwijt

Luuk geen zekerheid, want die zei dat PSV altijd mag hopen.

Mbappe is dan niet beste kopper ter wereld, maar kan wel beetje ballen.

20 mei 2022 om 11:06

Als we dan toch gaan dromen, Ajax zoekt nog een vervanger van Danilo

20 mei 2022 om 11:26

Dan wel eerst even wennen bij jong ajax

20 mei 2022 om 11:46

Ajax zegt veel te makkelijk over spelers dat ze niet goed genoeg zijn. Danilo heeft nooit het vertrouwen gekregen. En had 2 man voor zich hoe kun je jezelf dan bewijzen. Bij Feyenoord gaat hij een eerlijke kans krijgen en die halen gewoon 15 tot 20 doelpunten in huis

20 mei 2022 om 13:16

Danilo heeft echt wel genoeg kansen gehad bij Ajax. Ik zie totaal 20 wedstrijden.
Daarnaast ziet de trainer hem dagelijks op de trainingen aan het werk.
Wanneer hij beter was geweest dan Haller en Brobbey, dan kreeg Danilo meer kansen. Dat is echter niet het geval.

Vergeet ook niet dat Ajax in andere vijver vist en de eisen hoger liggen. Ajax moet kampioen worden en CL spelen. Dan moet je doorselecteren en betere spelers halen.

Los hiervan hoop ik dat Danilo het goed gaat doen bij Feyenoord.

20 mei 2022 om 15:54

Wachten is gewoon onderdeel van alle onderhandelingen. Speelt keurig psg en real tegen elkaar uit en dat al 2 jaar. Bizar om wat voor bedragen het gaat.

20 mei 2022 om 13:23

Gelukkig maar dat Bayern een verantwoord beleid voert en niet meegaat in die krankzinnige bedragen.

200 miljoen euro vragen als tekengeld en dan uitkomen op 130 miljoen.
Plus 30 miljoen aan salaris per jaar.
Plus 80 procent portretrechten behouden

Pfff, waar gaat het heen in het voetbal, niet normaal meer.
En dan doodleuk Super League willen oprichten, omdat deze clubs meer en meer geld willen.

20 mei 2022 om 14:02

Ja de super league was nodig voor de redding van het voetbal. Maar zonder superleague kunnen ze dit dus wel bieden aan Mbappe

20 mei 2022 om 16:04

PSG was net die ene club die tegen de Super League was. Zij kunnen dit veroorloven. Real enzo blazen net zo hoog van de toorn maar moeten zich in meer bochten wringen. Voor hun was de Super League een uitkomst.

20 mei 2022 om 18:23

Goh 120 miljoen voor Mbappe of 80 miljoen voor Hernandez. Dan weet ik het wel hoor.

20 mei 2022 om 18:36

Ja weet ik maar Real biedt nu een soortgelijk gestoord bedrag. Zonder Super League. Kan je je alleen maar voorstellen hoe gek het wordt als ze wel de Super League zouden hebben.

Dit heeft niks met het redden van het voetbal te maken. Als clubs meer geld krijgen gaan ze alleen maar meer aan spelers uitgeven. Daar wordt het voetbal niet beter van ofzo.

20 mei 2022 om 17:38

Bij bayern in bundesliga komt die in zelfde situatie als psg in ligue 1. Die winnen altijd de league bijna. Real madrid is perfect voor hem.

Die blijft gewoon, die zwicht voor het grote geld. PSG wil en kan toch heel ver gaan in dat opzicht. Maar die gaan echt never nooit de Champions League winnen, dus wat dat betreft kan Mbappé beter naar Real gaan. In Spanje kan hij tegen meer topclubs spelen als in Frankrijk.

20 mei 2022 om 10:42

PSG gaat never nooit de CL winnen? wat een onzin. Die gaan nog vaak zat de CL winnen in de toekomst.

20 mei 2022 om 13:19

Die heb ik vaker gehoord en ondanks al die wereld spelers hebben ze hem niet gewonnen.

20 mei 2022 om 14:26

Ook een kapotte klok geeft een keer de juiste tijd aan. Dus PSG zal vast ooit wel een keer de CL winnen, maar niet zolang ze daar denken dat geld de weg naar de cup is.

20 mei 2022 om 15:28

Tja dat hoor ik al 5 jaar en het is er nog niet van gekomen

20 mei 2022 om 20:55

Dat zegt men ook elk jaar over Manchester city

20 mei 2022 om 10:47

Dat zou dan toch wel heel zonde zijn! Haaland imo ook al voor het grote geld gekozen ipv een passende club. Als Mbappe nu ook zwicht voor het grote geld van PSG dan zie ik de toekomst van het topvoetbal heel somber in. Er zullen alleen maar meer overnames komen van clubs zonder historie en achterban die er ieder jaar een paar honderd miljoen in gaan pompen. Ik hoop mede daarom ook echt dat Mbappe gewoon voor Real Madrid tekent en volgend jaar als topscorer van Spanje, Wereldkampioen en CL winnaar met de gouden bal staat!

20 mei 2022 om 10:54

Haaland niet gekozen voor een passende club? Volgens mij zoekt City al jaren een echte spits. Dus die keuze vind ik helemaal geen vreemde. Wel benieuwd wat jij een passede club had gevonden voor Haaland?

20 mei 2022 om 11:00

@ea_snorts Passende club zou in mijn mening een club zijn die niet de hele wedstrijd in de 16 van de tegenstander speelt, zoals city we altijd doet. Ik denk dat een club als Real Madrid, Man United of Chelsea veel beter bij zijn manier van spelen past. We gaan het zien, we hebben hem namelijk altijd bij counterploegen gezien tot op heden. Ik ben heel benieuwd of hij mee kan doen in het positiespel van City, want een afmaker puur sang hebben ze imo niet zo veel aan. Daarom wilde ze afgelopen zomer graag Kane aantrekken, ik denk dat Haaland dan een hele andere speler is.

20 mei 2022 om 11:00

PSG had ook al een beste historie voor de overname. Voor het tijdperk van OL won PSG redelijk vaak een prijs in Frankrijk en was Le Classique altijd een feest (op en buiten het veld). Dat de grootste successen na de overname kwamen, jup dat is waar. Uiteindelijk was PSG echt geen kleine club hoor.

20 mei 2022 om 11:01

"er zullen alleen maar meer overnames komen van clubs zonder historie en achterban die er ieder jaar een paar honderd miljoen in gaan pompen"

Je beseft toch dat zowel PSG als Man City clubs zijn met historie? PSG bestaat meer dan 50 jaar en was in de jaren '90 al een Franse topclub en won in 1996 zelfs de EC II. Dus doen alsof dit een club is zonder historie of achterban is onzin.

En dat je Man City omschrijft als club zonder historie toont gewoon aan dat je geen verstand hebt van voetbal.

Tot slot, welke keuze Mbappe ook maakt... het is een keuze van het geld. Ofwel 100 miljoen tekengeld en 50 miljoen loon (psg) ofwel 130 miljoen euro tekengeld en 30 miljoen loon (real).

20 mei 2022 om 11:01

Sorry maar ik vind je bericht bijna lachwekkend.
Ten eerste hoe heeft Haaland voor het grote geld gekozen? Man City is gewoon een super club waar hij mogelijk zijn ambities waar kan maken en vol kan strijden voor de Champions League... Enige interessante optie waren nog Madrid, Bayern en Liverpool, waarvan de eerste 2 al een topspits hebben staan.

Ten tweede... Als Mbappe nu ook zwicht voor het grote geld? Nu doe je net alsof Real Madrid hem een fiets en gratis lunch hebben aangeboden.... Hetgeen wat Real wil betalen kun je evengoed schalen onder het absurde grote geld....

Ik hoop zelf natuurlijk ook dat Mbappe naar Real gaat en daar een volgende legende kan worden.... maar het is scheef over groot geld te praten in deze transfersoap.

20 mei 2022 om 11:08

@spijkenisser Eens, misschien niet helemaal goed verwoord, maar voor de overname was PSG niet meer bezig met het winnen van titels in de League 1, net zoals City. over 10 jaar gaan we toch ook niet zeggen dat Newcastle voor de overname al een geweldig grote club was met enorme successen?

20 mei 2022 om 11:10

@thenry_228 Ja ik heb het niet helemaal goed verwoord, maar zoals ik net al zei gaat het meer om de succesratio die overnames nu hebben. Tot op heden is alleen Chelsea erin geslaagd met veel geld investeren in een club de CL te winnen. PSG en City proberen dit al jaren, maar tot op heden is dit gelukkig nog niet gebeurt. Ik hoop gewoon dat het grote geld het voetbal niet over gaat nemen!

20 mei 2022 om 11:16

@fixdeluxe Naast de verwoording over de achterban en historie is mijn reactie helemaal niet lachwekkend. Haaland heeft de afgelopen 3 jaar alleen
maar bij counterploegen gespeelt, ik zie City niet counteren. De keuze voor Dortmund was de perfecte keuze voor zijn carriere en paste perfect bij zijn manier van spelen. Als city gaat combineren in de 16 van de tegenstander denk ik dat hij niet optimaal wordt benut.

Om in te gaan op jouw lachwekkende reactie over het "grote geld" van Real Madrid. Spelen bij PSG waar hij ieder jaar topscorer wordt in een lachwekkend slechte competitie voor een grote zak met geld. Een club die niks geeft om de titel of de beker, maar een commercieel bedrijf is geworden die probeert met veel geld de CL te winnen en daar de afgelopen jaren in faalt. Real Madrid heeft de afgelopen 2 jaar enorm moeten sparen om Mbappe naar Real Madrid te halen, terwijl PSG iedere week een paar tientallen miljoen bij het tekengeld en salaris legt.

20 mei 2022 om 11:17

@milliankbappe:

PSG heeft in de jaren '90 constant in de top 3 gespeeld en 1 titel gewonnen. Ok, dat zijn niet veel titels maar ze speelden wel gewoon structreel in de top van Frankrijk gedurende pakweg 10 jaar.

Waarom was pakweg Lyon zo succesvol tussen 2000 en 2010? Omdat ze meer geld te besteden hadden dan de concurrentie (mede dankzij voorzitter Aulas). Idem met Marseille in de jaren '90 (bernard Tapie).

En je hoopt dat het grote geld het voetbal niet over gaat nemen... Je beseft toch dat Real 130 miljoen euro tekengeld gaat betalen aan Mbappe? En dat ze 120 miljoen betaald hebben voor een Hazard met 1 jaar contract?

Of Barcelona dat 500 miljoen gespendeerd heeft aan Coutinho, Griezmann en Dembele? Of dat Messi 100 miljoen per jaar betaalde?

Allemaal traditionele clubs nochtans... die ook met geld gooien dus snap je kritiek op City, PSG of Newcastle niet.

20 mei 2022 om 11:24

@thenry_228 Ja ja vind ik niet echt een topclub te noemen dus. Beetje van de orde AZ die sporadisch een titel pakt, maar ieder jaar weer onder de grote 3 eindigt!

Zoals ik net ook al ergens heb gezegd, Real heeft 2 a 3 jaar gespaard om Mbappe aan te trekken. Daarnaast heeft Real Madrid een enorme history en is dit geld verdiend door grote sponsorcontracten, shirtverkoop en sportieve successen die ze zelf hebben afgedwongen. En ik vind Barcelona een hele slechte vergelijking als het over geld gaat, omdat zij de afgelopen jaren enorm slecht beleid hebben gevoerd met geld dat ze niet hadden. Het gaat erom dat er een persoon of bedrijf komt dat een club overneemt en jaarlijks meer dan 100 soms wel 200 miljoen in een club te pompen om successen te "kopen". De kritiek is dus niet op het enorme (zelf verdiende) geld dat wordt uitgegeven, maar om het gekregen geld dat ieder jaar uit Arabische landen in clubs wordt gepompt.

20 mei 2022 om 12:11

2 a 3 jaar gespaard? Ze hebben vorige zomer 200 miljoen geboden en het jaar daarvoor (2 jaar geleden dus) nog maar 120 miljoen betaald voor Hazard.

En kijk gewoon eens naar van waar Real komt en vooral hoe ze daar gekomen zijn… enough said. Wat niet wegneemt dat Real de grootste club ter wereld is hoor maar het was in het verleden ook niet allemaal even koosjer.

20 mei 2022 om 12:19

@thenry_228 Ja ze hebben de afgelopen jaren bijna niets uitgegeven. De meeste spelers zijn transfervrij aangetrokken en verder zijn er enkel een paar talenten gekocht. Ze hebbe weldegelijk gespaard voor Mbappe, als je ziet wat er binnen komt bij die club... Tuurlijk Real komt ergens vandaan, maar dat neemt niet weg dat Real al teintallen jaren lang sportieve successen behaald en mede daardoor inderdaad de grootste club ter wereld is geworden. Dat is een hele andere route dan die van City en PSG.

20 mei 2022 om 12:41

Real heeft ervoor gekozen om te investeren in het stadion. Hierdoor hebben ze minder aankopen gedaan de afgelopen jaren.

20 mei 2022 om 13:23

@milliankbapoe, je geeft aan dat PSG niets om titels en bekers geeft maar een commercieel bedrijf is en vervolgens zeg je dat ze heel veel geld erin pompen om de CL te winnen. Spreekt elkaar wat tegen, vind je niet? Uiteindelijk moet hij het zelf weten he, het is zijn keus, het is makkelijk oordelen van de buitenkant.

20 mei 2022 om 13:34

@ikweetalles11 Beetje flauwe reactie, gaat natuurlijk om de nationale beker en competitie niet om de Champions League!

20 mei 2022 om 14:13

@milliankbappe

Bijna alle grote clubs zijn ontstaan in een ander tijdperk en hebben die positie weten te consolideren toen voetbal volwassen werd. In Nederland is dat ook zo, de top 3 is gewoon dezelfde als tientallen jaren geleden. Ook andere topclubs hebben doorgaans de voorsprong van destijds weten te behouden, in termen van supporters en daarmee geld. Je ziet alleen wel dat bij City en PSG er een grotere sprong gemaakt is. Door extern geld. Barcelona en Real Madrid harken die bedragen binnen door hun verleden, supportersbase etc. Dat is echt anders.

Ik vind het overigens inmiddels weinig verschil maken. Als ik kijk naar Barcelona, waar ik lang echt wel sympathie voor heb gehad, dan vind ik het vreselijk om te zien hoe die met geld om gaan. Mooie geschiedenis of niet, het is nu een gedrocht. Niks beter dan PSG of City.

20 mei 2022 om 14:38

Nee, want we roepen al decennia dat Newcastle een club is met een grote historie.. Zeg maar niet te veel meer, het getuigt van weinig besef..

20 mei 2022 om 15:07

Historie is meer dan prijzen winnen, dat besef je toch ook wel?

Een ploeg als Newcastle, die het merendeel van zijn geschiedenis op het hoogste niveau actief was in Engeland heeft echt wel wat historie hoor. Dat drukt zich niet uit in prijzen maar dan zijn er volgens jouw definitie best weinig ploegen met historie...

Overigens speelde Newcastle van midden jaren '90 tot midden jaren '00 vrij constant top 6 in de PL. Daarnaast wonnen ze ook de 6x de FA Cup.

21 mei 2022 om 13:08

Hmm kijk eens Haaland en City, hij als supporter en zijn vader als speler, hoezo niet passen....

20 mei 2022 om 11:16

Ik zie bij Real ook een tekenpremie van 200 miljoen staan. Dus waar hij ook voor kiest, het geld is toch wel groot.

20 mei 2022 om 11:48

Ze hebben al een x de finale gehaald, dus waarom zouden ze hem dan niet een x kunnen winnen?

20 mei 2022 om 12:33

Groot geld heeft hij bij allebei, het is eerder de keus tussen blijven spelen in je eigen stad versus een avontuur in het buitenland.

20 mei 2022 om 13:17

Wat een belachelijk iets als hij echt inspraak in transfers zou krijgen, dat zou echt heel vreemd zijn.

20 mei 2022 om 14:17

Haha je proeft de onzekerheid en frustratie in deze reactie. Zoveel verschillen de 2 comps niet qua niveau...

20 mei 2022 om 17:01

Niet? PSG z'n meest geduchte tegenstander is hun eigen grootheidswaanzin, voor de rest hebben ze amper tegenstand in de competitie. In Spanje doen elk seizoen standaard 3 teams mee voor de titel. Voor die strijd in de Lique 1, moeten we wat jaartjes terug.

20 mei 2022 om 14:33

Ik kan het wel begrijpen dat je zwicht voor dat grote geld. Tuurlijk is het niet de meest aantrekkelijke league, maar het is ook niet dat je geld pakt ergens in China. De laatste getallen die rondgaan is 300 miljoen tekenbonus en 100 miljoen netto per seizoen (als die getallen kloppen). Daar kan je dus echt niet tegen opboksen, en ik kan perfect snappen dat je daar voor zwicht. Ik zou als Real publiekelijk zijn aanbod terugtrekken. Naar Real moet je echt willen gaan, als het een financiele keuze is kan Real zoizo niet mee tegen Qatar en moet hij lekker bij PSG blijven. Voor Real moet hij voor anderen redenen kiezen (en nog steeds niet slecht verdienen). Met het huidige aanbod van Real, vind ik dat ze zichzelf al redelijk hebben overtroffen. Maar op dit moment moet je gewoon als Real zijnde een lijn trekken. Niemand is groter dan de club, en als het sportieve project van PSG is dat je Mbappe alle macht en beslissingen geeft toont dat net aan dat PSG niks heeft geleerd en in geen enkel een aspect een grote club is. En dan betwijfel ik ten zeerste dat ze op die voet uberhaupt een CL gaan winnen.

20 mei 2022 om 14:45

@conchaespina

Dat is inderdaad de juiste mindset. Sowiso lijkt die Nasser mij een klein verwend kind die zijn speelgoed niet afgeeft. Als je bij PSG tekent zit je in een gouden kooi, zover is zeker.

20 mei 2022 om 14:47

Naar Real moet je willen gaan ja idd.. ik geloof nogsteeds dat ie komt.. zeker nadat Perez Haaland liet gaan (want zo’n fout heb ik Perez nog nooit zien maken).
Maar als hij toch niet komt, en PSG treft Real in de CL, dan verwacht ik een dikke fluit concert.

20 mei 2022 om 15:43

Weliswaar met het nodige geluk, maar Real staat ook zonder Mbappe weer in een CL-finale. Ook voor Cristiano trokken we onze broek niet af om aan al zijn eisen te voldoen. Die vertrok, en nog steeds werden er prijzen gewonnen en hopelijk nu de 14de CL. Ik snap best dat Mbappe een jeugddroom heeft van Real, maar dat die het ook niet waard is aan elke prijs. Als hij verlengt neem ik het hem wel kwalijk van het totaal gebrek aan respect aan die zogezegde droomploeg door hen zo lang aan het lijntje te houden. Ik kan perfect snappen dat hij zou gezegd hebben dat hij dit aanbod simpelweg niet kan laten liggen en daar open kaart in speelt tov Real. Maar zo kaapt hij niet de sportieve toekomst van Real mbt andere transfers, al zou Real daar ook een gigantische fout dan in hebben gemaakt. Je mag alles niet laten afhangen van 1 transfer, en als Real zijnde zou je gewoon moeten verder plannen en je andere transfers realiseren zoals een Tchouameni. En niet wachten tot de heer Mbappe zin heeft om te beslissen. Dat toont ook meteen aan dat het sportieve project toch niet het allerbelangrijkste is zoals men verkondigd.

20 mei 2022 om 15:55

@blink182 dan zal in het parc des princes heel Real uitgefloten worden omdat zij Mbappe wilde wegkapen, zo kan je overal wat op zeggen, als Mbappe wel blijft zal het hem niks doen dat hij word uitgefloten door Real.

20 mei 2022 om 17:17

Het zal Mbappe niks doen? Nou ja, Viera zei dat hij spijt heeft nooit voor Real te hebben gespeeld. Hij zat in een soortgelijke situatie. Mssn dat Mbappe niet gelijk spijt zal krijgen, maar jaren later/na zijn carriã£â¨re? Zeker wel.
Real Madrid probeerde Mbappe weg te kapen zeg je; nou ja, het was Mbappe zelf die aangaf naar Real te willen gaan. Wat moet Real dan doen. totaal niet te vergelijken.


21 mei 2022 om 13:10

Het is NIET Nasser zijn geld hij is alleen voorzitter, niks meer , geld komt uit het Qatar wealth fund, waar de Emir van Qatar de baas over is.

Wat een gestoorde bedragen zeg! Toch denk ik dat Real Madrid aan het langste zeil trekt.

Zet je wekker zondagvroeg : om 11uur is het programma Téléfoot op de Franse zender TF1 (overigens een geweldig voetbalprogramma met heel veel exclusiviteiten) waar een live interview met Mbappé op het programma staat. Blijkbaar zou hij dan zijn beslissing kenbaar maken.

20 mei 2022 om 10:25

Fcbinider

Hahah zondag om is niet meer vroeg hoor

Interessant, als hij dan bekend zou maken. Kunnen we de soap eindelijk eens afsluiten.

Dan weer naar jullie toe en Lewa soap verder volgen.

20 mei 2022 om 10:28

@mrkrillin

Haha voor de tieners hier wel !

Lewa zou echt geweldig zijn, maar ik vrees ervoor. Er moet genoeg verkocht worden eerst en we hebben nog exact een maand en 10 dagen om onze boekhouding in orde te brengen. We zitten 97 miljoen in het rood met onze salarishuishouding. Als daar niet snel een deal voor BLM komt hebben we een probleem. Plan B is de CVC deal met gewijzigde voorwaarden.

20 mei 2022 om 10:47

Ik wou dat ik nog een leven had waarin ik de wekker moest zetten om rond 11 uur wakker te worden haha

20 mei 2022 om 10:53

@JK-Ajax

Haha doelde niet per sé om het opstaan om 11uur maar dat je gewoon wekker als herinnering zet als je het niet zou willen missen ;-).

Die tijden zijn inderdaad even geleden :D.

20 mei 2022 om 14:28

Hahah of niet, als de kleine vandaag de dag een keer gek doet op zondagochtend denk je om 7.20 "poh, lekker even uitgeslapen"

20 mei 2022 om 10:48

Goede tip, wist ik niet. Kan ik een beetje aan mijn Frans werken.

Hoe dan ook, die liefde die hij voelde om 'het maagdelijk wit' ; te dragen, is verdwenen als sneeuw voor de zon nu de emir zijn chequeboek tevoorschijn tovert.

Het kan zijn dat hij alsnog naar Real gaat, maar het is wel een soap eerste klas, hoor.

20 mei 2022 om 10:59

@toenie

Omelette du Fromage!

Goh Mbappé heeft eigenlijk een luxe positie hoor, die krijgt hoe dan ook een cheque met monsterlijke bedragen op.

20 mei 2022 om 11:59

Het eau loopt me in de bouche

Ja, het is een luxe positie, maar mooi om de real-fanboys te zien zweten. Het maagdelijk wit, aan de concha espina, cibeles, blablabla. Het is nu allemaal onzeker geworden. Ze hebben Haaland afgehouden om Mbappe te kopen, als Kylian nu voor een langer verblijf in de Franse hoofdstad kiest, dan kunnen we hier een potje lachen.

20 mei 2022 om 12:21

En als Mbappe wel naar Real gaat ben je zeker nergens te bekennen?

20 mei 2022 om 12:36

Zeker wel, maar fijn dat je je daar al zorgen om maakt. Het zou an sich goed zijn voor la liga, heb ik al eerder gezegd. Barça en Atletico zullen moeten komen met een tegenaanval. Hetzelfde als dat Real in 2009, na de (eerste) treble van Barcelona, CR, Benzema, Xabi Alonso en Kaka kocht. De concurrentie zal met een antwoord moeten komen, zo werkt dat in Spanje.

20 mei 2022 om 14:19

@toenie

Ik heb totaal geen voorkeur waar Mbappe gaat tekenen, maar als buitenstaander zou ik toch wel 90-10 mijn geld op Madrid zetten. Ik denk dat Mbappe gewoon geen gezeik met fans wil hebben, en daarom de beslissing nog niet bekend maakt.

Either way, hij gaat schunnig veel geld krijgen. Tot zover de “gratis” transfervrije speler.

20 mei 2022 om 15:44

Zou kunnen, maar VZ begs to differ. Hebben de kop inmiddels aangepast. Ik denk 50-50.

20 mei 2022 om 15:44

Haal maar een quote boven van mij waar ik er zo zeker van was of waar ik doordram op maagdelijk wit, pannenkoek.

20 mei 2022 om 16:40

@toenie, neejoh maak me geen zorgen. Zoals vaker aangegeven , komt ie is het mooi, komt die niet dan lekker niet. Mbappe mag blij zijn als die er mag spelen.

20 mei 2022 om 13:50

Nee, sorry, goede speler hoor maar speciaal de wekker gaan zetten alsof dit een of andere historische gebeurtenis is gaat me te ver. De hype begint ietsje pietsje uit de hand te lopen laten ee maar zeggen. Nu al larger than life, aldus de media en zijn fans. Is geen Zidane of Cruyff ofzo dat mensen speciaal de wekker gaan zetten. Ook al scoort hij volgend seizoen 20 goals totaal bij Madrid zal hij nog wekelijks voorpagina zijn

20 mei 2022 om 14:38

PSG speelt zaterdag, dus dat is denk ik een heel belangrijk moment om te volgen. Als hij verlengt spreekt hij volgens mij al op dat moment, om op TF1 de dag nadien toelichting te geven. Spreekt hij pas op TF1 speelt dat in het voordeel van Real. Maar bijna alles begint op PSG te wijzen. Daarmee sluit de deur van Real wel voorgoed denk ik, en denk dat de meeste fans van Real wel zo denken. Toen met Monaco was er nog veel begrip, gezien de omstandigheden. Maar vorig jaar zei hij publiekelijk te willen veranderen van club voor diverse redenen. Als hij dan nu verandert is er maar 1 nieuwe factor en dat is een pak meer geld. Want het gebrek aan structuur, professionaliteit en sportief project los je niet op door Mbappe zelf te zetten als verantwoordelijke. Dat toont weer net het gebrek aan sportief project aan.

20 mei 2022 om 15:38

Ik denk dat als hij begint met praten op de oneven seconden, dat hij bij PSG blijft, en op de even seconden gaat hij niet naar Real. Haha, sorry hoor, maar een beetje geplaag hier kan geen kwaad. Dit loopt echt helemaal uit de hand. Ik snap dat je, als Real supporter, hoopt dat hij komt, maar hij speelt ook wel met jullie. Als Kylian opeens zijn MI masker afzet en hij blijkt Garreth Bale te zijn, dan geloof ik het ook.

20 mei 2022 om 15:47

En ik keur ook volledig af dat Real het zover heeft laten komen. Er had van mij al veel langer een streep getrokken mogen worden. Verbaasd me wel van Perez.

20 mei 2022 om 16:43

Die geluiden hoor en lees ik nu veel op Marca. Heel veel supporters zijn klaar met hem. Totdat hij besluit om toch naar Madrid te gaan, want goed is hij wel :D

20 mei 2022 om 16:53

Ook als hij komt vind ik het nog steeds een onnodige soap. Dat doet niets af aan zijn kwaliteiten.

Misschien wordt het ook eens tijd dat hij zn bek open trekt. Ik weet niet prc wat het nut is van deze soap voort laten borduren. Mss kockt hij op de aandacht ofzo, maar t lijkt me naar de clubs toe toch ook netjes als hij zich gwn uitspreekt.

20 mei 2022 om 10:30

De reden waarom hij niet al lang zijn vertrek heeft bekendgemaakt (al deed hij dat eigenlijk al vorig jaar) is dat hij bang is voor de reactie van PSG fans. Mbappe heeft 4 jaar van zijn carriere verspilt om in zijn hometown te spelen en Frans voetbal te helpen. Stel je voor dat hij dan als dank in zijn laatste wedstrijd wordt uitgefloten...

20 mei 2022 om 14:15

Haha jij leeft echt in een verschrikkelijke droomwereld hè

20 mei 2022 om 14:28

Madridista's gaan me toch een bosje teleurgesteld zijn, no offense maar dat wordt echt een epische meltdown die waarschijnlijk de geschiedenisboeken in gaat.

20 mei 2022 om 14:36

Hahah als je zo'n prachtige carriere tot dusver afdoet als "4 jaar van zijn carriere verspilt om in zijn hometown te spelen" dan ben je echt stevig de weg kwijt hoor. De beste man is 23 jaar oud, heeft 182 potten in de Ligue 1 (193 goalcontributies) achter zijn naam en 53 in de Champions League (33g, 23a). Heeft al een meer dan 50 interlands en tevens met Frankrijk het WK gewonnen. Wordt al een jaar of 2 tot de absolute topspelers van de wereld geschaard. Even serieus, waar heeft Mbappe in godsnaam iets verspilt? Alleen maar omdat hij niet al op zijn 19e naar Real wilde maar nog enkele jaren uitgebloken heeft bij een andere absolute Europese grootmacht?

20 mei 2022 om 14:40

Eerst Griezmann, nu Mbappe,.. die Fransen kicken wel op al die media aandacht lijkt het wel. Nu ja, voor het merk Mbappe is alleen maar goed geweest. Die heeft de afgelopen 2 jaar continu in de pers gestaan.

De zoveelste poging van de Qatar betaalde media om Mbappe zwart te maken. Dat mensen hier serieus nog in trappen is het ergste. Mbappe gaat naar Real Madrid dat staat al 3 jaar vast. Schrijf het maar op je muur.

20 mei 2022 om 10:34

@sosuhsz

Ik geloof je wel hoor en denk ook dat Real Madrid toch aan het langste zeil trekt.

Alleen vraag ik me af waarom jij zo 100% zeker bent. Zou Fabrizio Romano liegen? Als Mbappé echt zo zeker is, vraagt hij toch geen bedenktijd?

20 mei 2022 om 10:40

Fc

Fabrizo hoeft niet te liegen he. Hij moet ook fans blijven houden voor zijn platforms. Veder zit hij er natuurlijk niet bij en heeft/had ook vaak bij verkeerde einde.

Er zijn natuurlijk niet heel veel grote transfers waar over gesproken kan worden, die heel veel views voor hem opleveren.

20 mei 2022 om 10:41

Romano heeft helemaal geen inside info over Mbappe en heeft ook nooit exclusief nieuws gegeven

20 mei 2022 om 10:47

@mrkrillin

Mjoaaa, ik denk niet dat hij zijn reputatie op het spel wil zetten door verkeerde info te geven over de grootste free transfer ooit in het voetbal tot nu toe.

Maar goed, hij zal het inderdaad niet altijd bij het juiste eind hebben. Laten we afwachten tot zondagmiddag.

20 mei 2022 om 10:52

Fcinsider

Hij heeft ook paar keer gezegd, dat hij naar Real gaat.

Dus welke club Mbappe ook kiest, Romano heeft altijd gelijk!

Stel dat Mbappe het zondag in jouw programma bekend maakt, zegt Romano zie je. Zei hij gaat naar Real. Duurde alleen lang, want PSG kwam met monsterbod.

Tekent Mbappe uiteindelijk bij PSG, dan zegt hij ook, zie je heb gelijk.

Dus nee hij zet zijn reputatie niet op het spel, want hij heeft bij ieder uitkomst gelijk.

20 mei 2022 om 10:54

Gelukkig heeft Sosuh van vz die op zijn zolder alle sites afstruint wel inside info in tegenstelling tot iemand als Romano die dag en nacht werkt om info te vergaren.

Goeiendag zeg

20 mei 2022 om 10:54

@mrkrillin

Zo zag ik het nog niet, wel een goed punt dat je maakt inderdaad!

20 mei 2022 om 11:49

Hahah die Romano is een pannenkoek. Ik ga nu niet zeggen dat ik een maatje van Mbappe ben die weet waar die heen gaat. Maar Romano heeft niks exclusief gegeven aan ons voetballiefhebbers. Het enige wat hij kan geven zijn Italiaanse transfers en kleinere transfers. Ook met Haaland gaf hij ons weinig duidelijkheid, totdat enkele City insiders een akkoord hadden vermeld. Ook zei hij dat Rangnick nooit als interim-trainer zou functioneren. Dag later werd ie aangekondigd als trainer van Man United. Volg eerder de insiders van de competitie/club. In dit geval Mario Cortegana van Marca. Of Julien Laurens van RMC Sport.

20 mei 2022 om 11:52

Overigens FCBInsider. Het optimisme van Real Madrid zou dalen. En Mbappe zou dichterbij zijn om bij te tekenen dan om PSG te verlaten. We gaan het meemaken.

20 mei 2022 om 10:39

Ik geloof helemaal niks, zolang het A4tje met handtekening niet door Perez wordt getoond op camera.

20 mei 2022 om 12:40

Natuurlijk gaat hij naar real, alleen zijn ze bezig met het maximale financiële eruit te trekken, wat gewoon logisch is..

20 mei 2022 om 14:20

Sterker nog, betrouwbare bronnen vermelden dat de directie van Real en PSG hem al een week lang telefonisch proberen te contacteren, maar dat Mbappe niks wilt horen.
En nu dit bericht van een prestigieuze transferexpert.. alles klopt dan.
Een week of 2 geleden zag het er iets positiever uit.
Maar ik ben het met je eens.
Hij gaat naar Real, want ik geloof dat hij een man van zijn woord is, maar kan begrijpen dat een speler van 23 jaar gaat twijfelen, als die bijna elke dag gebeld wordt door de presi van Frankrijk.

20 mei 2022 om 14:43

Hij gaat ooit naar Real, dat staat vast, maar ik denk dat hij geobsedeerd is geraakt door eeuwige topscorer van PSG te kunnen worden, PSG eindelijk die felbegeerde UCL laten winnen en daardoor een clublegend worden én onsterfelijk bij de fans in zijn thuis stad én wachten tot Benzema weg aangezien hij de grote ster is en dit nog 2 seizoenen zal blijven, ongeacht wie naast hem komt te spelen.

20 mei 2022 om 14:52

Maar de vraag is: is hij dan welkom? Ik weet niet of Perez hem ooit nog in Real Madrid shirt zou willen zien. En de Madridistas ook niet. Ik zeg nooit never, maar er moet iets geks gebeuren dan..

20 mei 2022 om 16:27

Nou ja, het kan best zijn dat zijn keuze al vast staat, maar in dit geval geeft zijn eigen moeder aan dat er twee gelijkwaardige aanbiedingen liggen waar hij uit kan kiezen.
Het lijkt me niet dat je buiten de familie Mbappe iemand de schuld van kan geven van die uitspraak.

Komt geen einde aan

Ook voor journalisten interessant om maar van mening te veranderen. Blijven de volgers discusseren.

Toch mooi dit, buiten het idiote geld wat er mee geboeid is. Wat er ook gebeurd, na deze soap gaat een van de twee groepen supporters zich in bochten wringen waarom het niet zo erg is dat hij niet komt terwijl ze vantevoren zo'n grote mond erover hadden en zeker waren dat ie bij hun team zou spelen.

De grootste soap sinds Bold and the Beautiful.

Het zou grappig zijn als hij bij PSG blijft nadat er een hoop Realfans al 2 zomers roepen dat ie zou komen, maar als hij bij PSG blijft zou ik hem als Real zijnde toch niet meer zo graag willen want dan is zijn mindset vooral gericht op zoveel mogelijk geld binnenharken ipv gericht op het sportieve, me dunkt.

20 mei 2022 om 10:31

@samcro

Als de eisen klopt die hij heeft gesteld aan PSG, dan heeft Mbappé echt de club gekaapt.

Hij zou mogen kiezen welke spelers gekocht worden, wie er de coach mag worden naast een tekenbonus van 150 miljoen euro en een salaris van 1 miljoen per week.

Gestoord!

Al besef ik nu wel dat Messi dit exact ook bij Barça deed :D.

20 mei 2022 om 10:50

FCB, ik betwijfel of dat allemaal wel echt waar is. Hoezo zou een club zich gaan laten leiden door een 23-jarige passant die niets bijzonders voor de club heeft gedaan? Zonder hem winnen ze de Ligue1 en Coupe ook wel.

Het grootste deel van wat er allemaal voorbij komt zijn verzinsels.

Wat ik wel vervelend begin te vinden zijn de Real fans die doen alsof ze een bepaald recht op Mbappe hebben omdat hij aan heeft gegeven fan te zijn en die doen alsof de hele staat Qatar nu tegen ze is. Stel je niet zo aan en gedraag je niet als een Calimero.

20 mei 2022 om 10:57@samcro

Laten we het afwachten inderdaad, die eisen zijn wel krankzinning. Het zou wel typisch PSG zijn om daarmee in te stemmen, niet?

Je moet er gewoon over heen lezen Samcro, ik lees het ook al 2 jaar dat Mbappã© 100 komt. Ze kunnen gelijk krijgen hoor, maar man wat zullen zij over zich krijgen als hij toch bij PSG bijtekent.

Maak je niet te veel druk daarom, het leven heeft genoeg zorgen ;-).

20 mei 2022 om 14:45

Ik denk dat het Qatar weinig boeit wat er met PSG gebeurd. Het allerbelangrijkste is Mbappe aan elke prijs verlengen, zodat hij speler en embleem is van hen tijdens het WK straks. Ik ben sceptisch over wat er nadien met PSG staat te gebeuren. Ik snap perfect dat 'die arrogante zekerheid' over dat Mbappe naar Real gaat bij sommigen leden irritant is/was/kan zijn. Maar los dat het een transfer naar Real is, vind ik het wel jammer dat die sjeik zijn zin zou krijgen. Die gaf van het begin aan zich geen zorgen te maken dat Mbappe wel bijtekent, omdat die wel gewoon is dat voor geld iedereen te koop is. Dat zou hier wel bewezen worden, waardoor die sjeik wint. Al snap ik het wel perfect hoor dat je daar voor zwicht. Krankzinnige bedragen.

20 mei 2022 om 15:09

@conchaespina

Ben het wel volledig met je eens hoor. Dat die Nasser toch maar zijn zin krijgt vind ik toch wel ergerlijk. Ik ben wel heel benieuwd naar FFP nu. Want 300 miljoen euro tekengeld en 100 miljoen euro salaris kan je toch niet verantwoorden met de boekhouding die PSG nu heeft.

Zal weer ergens een shady sponsordeal zijn? Of inderdaad het Ambassadorship van het Wk...

20 mei 2022 om 15:29

Die Nasser is uiteindelijk maar een pionnetje van de Emir. Maarja die arrogantie en die hele verwikkeling in UEFA en WK, de aanpassingen in Ffp,.. het is een grote beerput die men liever niet opentrekt. Zoals je zegt is dat nergens te verantwoorden als die bedragen kloppen. Ze draaien al enorme verliezen en moeten spelers verkopen maar dan wel met dit aanbod kunnen afkomen. Ik snap ook best dat de President Macron Mbappe in Frankrijk wil houden. Dat belastingsgeld op die sommen is ook lekker als land.

20 mei 2022 om 10:47

samcro

Ja want Arsenal fans die kijken nooit uit naar een transfer... Die roepen ook niet al tijd over bepaalde transfers dat speler komt of al rond is.

Nee hoor, Mbappe is nog steeds welkom. En terecht dat hij nu voor het maximale gaat. Zou gek zijn als hij het niet zo doen.

PSG wil geen gezichtsverlies en te veel trots. Real heeft nog buffertje. Dus ja beiden gaan tot het maximale.

En waarom zou RM nee moeten zeggen, tegen een van de grootste aanvallende talenten op aarde? Top 3 speler ter wereld.

20 mei 2022 om 10:51

Zonde dat je weer meteen naar Arsenal moet wijzen Krillin, maakt de hele discussie op voorhand al zinloos.

20 mei 2022 om 10:51

@mrkrillin

Real Madrid misschien niet nee, maar Perez? Die heeft toch ook een enorme trots?

Ik zie het alleszins niet gebeuren, mijn verwachting blijft dat hij zondag 'gewoon' vermeld dat hij bij Real Madrid gaat tekenen.

20 mei 2022 om 10:55

Samcro

Is niet zinloos.

Fans van iedere club kijken uit naar transfers en lopen soms op zaken vooruit.

Zag fans van Arsenal helemaal uit hun dak gaan, dat Vlahovic op lijst stond. Tuurlijk ben je dan blij.

Bij Barca over Lewa en daarvoor Haaland.

Bij Ajax keek ik ook uit naar Bergwijn, of dat realistisch is of niet.

20 mei 2022 om 11:11

Mr Krillin

De nuance ligt hem in het volgende:

Je hebt er naar uitkijken en op hopen zoals fans inderdaad doen. Wat veel Arsenal fans deden met Vlahovic (al las ik in 80% van de reacties ook realiteitszin en de verwachting dat hij waarschijnlijk niet naar Arsenal zou komen)

Maar dan heb je een hele serie Real fans die al 2 jaar bij hoog en laag zeggen dat Mbappe 'binnenkort' in het 'maagdelijke Wit en op het Heilige Gras van Bernabeu' te bewonderen zal zijn . Alsof dat al 2 jaar een vaststaand feit is en Mbappe geen andere keuze wil maken...

En dat is gewoon vermoeiend en tja, soms irritant.

Al verwacht ik ook dat Mbappe 'gewoon' naar Real gaat gaan hoor. Zolang de cheque maar dik genoeg is;-)

20 mei 2022 om 11:54

Hahah MrKrillin. Misschien zouden wij hem wel willen, maar Perez zou hem nooit willen. Die heeft een bepaalde trots en als Mbappe blijft is hij in zijn eer gekrenkt. Overigens heeft Samcro wel gelijk. Sommige fans hebben te vroeg gejuicht. Echter waren het niet zoveel fans als Samcro doet voorkomen. Hoogstens 5 of 6 fans die dit hebben gezegd.

20 mei 2022 om 12:19

@thenry: Overdrijven is ook een kunst zeg. Een hele serie Real fans ... dat beperkt zich dus tot 3 of 4 mensen op dit forum (langs mijn neus weg denk ik Aqua, Socio en Insidermadrid). Daartegenover staan er volgens mij ruim boven de 4000 op VZ die zich niet zo gedragen. Het is maar wat je een hele serie noemt. Makkelijk scoren en de grond inboren. Je zou eens moeten kijken hoeveel dat er zijn die zomaar dingen roepen zoals jij nu doet.

20 mei 2022 om 13:43

@rm1335

Sosuhsz niet vergeten , ook een eerzame vermelding voor kinggeorge.

20 mei 2022 om 13:46

@RM: vraag die dan bij me opkomt is de volgende: reageren die 4.000 leden dan allemaal op VZ? Ik denk net niet.

Als er pakweg 50-60 vaste Real fans zijn die steevast reageren (ik zie in elk geval vaak dezelfde namen en vermoed dat 50-60 al een overschatting is) dan wil dat zeggen dat ik spreek over 10 van de fans die op die manier reageren.

Dat durf ik een 'hele serie' noemen.

Als het effectief honderden verschillende Real fans zijn die reageren, dan heb ik overdreven en neem ik mijn woorden terug.

Edit: en het helpt ook niet dat de personen die jij noemt onder elk Real topic in 10 verschillende berichten telkens hetzelfde blijven zeggen

20 mei 2022 om 14:31

Ik vraag me af of vz überhaupt een eerlijke afspiegeling geeft van de fans. Je ziet hier inderdaad dezelfde mensen telkens hetzelfde herhalen, en dan kan het al snel irritant worden. Zonder namen te noemen gebeurt dat soms al bij één persoon.

20 mei 2022 om 14:23

Bold and the Beautiful. Als zo een speler voor Arsenal zou kiezen had je dat toch zelf prachtig gevonden Ik ga ervan uit dat hij komt, de media porberen op naam van Paris proberen ze druk uit te oefenen maar besluit van Mbappe staat vast..

20 mei 2022 om 15:43

Natuurlijk had ik dat dan prachtig gevonden, maar dat zou dan zijn als hij zijn keuze bekend had gemaakt, niet vooraf al tig keer verkondigen dat ie komt...het is nu al 3 jaar aan de gang. Ga pas blij lopen doen als het rond is ipv dat hautaine.

Het geld dat PSG biedt aan Mbappã© is ook wel niet normaal hoor. Die bedragen zijn echt torenhoog. En we gaan dus weer door hoor. Deze saga heeft nog meer aandacht dan de opkomende CL finale. Hopelijk wordt het dit weekend gewoon definitief beslist. Want dit is gewoon zo vervelend voor beide partijen.

Haha het is toch niet normaal, wat een soap en wat een geld gaat er toch om in het hedendaagse voetbal. Sommige clubs zijn mijn sympathie echt helemaal kwijt.

Wat zou ik het ongelofelijk jammer vinden als hij bij PSG zou blijven. Toch zou ik z’n keuze om te verlengen in Parijs begrijpen. Uiteindelijk is het voetbal ook maar een baan en wilt elk individu wat flinke knapen verdienen naast gelukkig te zijn.

20 mei 2022 om 11:13

Ach wat is nou het verschil tussen 100 of 250 miljoen? In beide gevallen krijgt hij het zelf niet meer op hoor. En ik vind dat je je kinderen ook niet helemaal financieel onafhankelijk moet maken nog voor ze uberhaupt hebben gewerkt. Daar krijg je hele vervelende luie mensen van.

20 mei 2022 om 12:05

15 miljoen per jaar krijgt hij ook niet op als hij 15 jaar lang voetbalt daar neemt hij ook geen genoegen mee.

20 mei 2022 om 16:38

Natuurlijk krijg je dat wel op, alleen niet als je vanuit je eigen salaris blijft denken.
Het duurste huis hier in London ging bijvoorbeeld een paar jaar geleden weg voor 300 miljoen pond (ongeveer 360 miljoen euro), dan zijn zelfs die bedragen die nu rond gaan voor Mbappe zo op. En dan hebben we het nog niet eens over over iets als een super yacht of zo, die van Abramovic was ongeveer een miljard, zelfs met netto 50 miljoen per jaar moet hij dan nog zijn best doen om dat ooit bij elkaar te voetballen.

20 mei 2022 om 16:51

Google leert dat het duurste huis 230 miljoen was. 45 kamers. Dat is eigenlijk praktisch een hotel :D. Dat superjacht van Abramovic was (wederom Google) 496 miljoen euro. Half miljard dus. Dat zijn extremen natuurlijk. Salaris is ook niks als je het niet investeerd of belegd. Dat bedoel ik er ook een beetje mee (zo komt Abramovic ook aan zn geld). Na je eerste miljoen gaat de rest redelijk vanzelf.

20 mei 2022 om 18:43

@london Calling

Op krijgen lukt zeker wel, als is je geld natuurlijk ook niet "op" als je er een huis van 300 miljoen voor koopt.

Maar daar gaat het niet zozeer om. Ik snap best dat je als voetballer volkomen financieel onafhankelijk wil zijn. Maar op een gegeven moment maakt het voor je zekerheid (en voor je geluksgevoel) echt niet meer uit. In een huis van 50 miljoen ben je echt niet ongelukkiger dan in een huis van 300 miljoen.

Als ik dat probeer te vertalen naar de situatie van Mbappe, dan zou ik gewoon kiezen voor de club waar ik het meest trek in zou hebben. Ook als je bij die ander misschien 30 miljoen meer krijgt. Het geld klotst toch wel tegen de ramen aan.

Benieuwd waar hij zal eindigen. Zal toch een plottwist zijn als bijvoorbeeld Bayern opeens dit weekend de komst van hem aankondigt ofzo. Of gewoon Man City. Dat ze Haaland en Mbappé halen, whahaha.

Maar persoonlijk denk ik dat hij naar Madrid gaat. Past die ook goed voorin. Mbappe, Vini en Benzema voorin met Rodrygo als back-up en eventueel Asensio. Prima toch!

Aan de andere kant zou ik het ook mooi vinden als hij niet naar Madrid gaat. Wordt langzaam wel beetje moe van al die ''fans'' die al 2 jaar bevestigen dat hij naar Madrid komt... Maar goed, we gaan het zien. Hij gaat in iedere geval een hoop centjes verdienen

20 mei 2022 om 11:28

die ''fans'' die al 2 jaar bevestigen dat hij naar Madrid kom.

Is niet zo gek als overal bekend is dat Real zijn droomclub is. Hij flirt met de jaren zelf met de club. Journalisten (fabrizio) zeggen dit zelfs. Dus ik snap wel dat Madrid fans zo reageren. Alleen zou die wel meer mogen praten op dit moment, want het begint wel irritant te worden voor beide partijen zo.

20 mei 2022 om 11:54

Word er alleen al moe van dat ze al 3 transferperiodes roepen dat hij komt, alsof het toen al een feit was.
Beetje kinderachtig allemaal.

20 mei 2022 om 13:49

@glennn: en vooral de manier waarop ze dat zeggen... met dat irritante ' Maagelijke wit' en 'heilige Gras van Bernabeu' en wat nog allemaal. Vermoeiend!

20 mei 2022 om 14:18

Je bedoelt Aqua en Insider?

20 mei 2022 om 14:33

@thenry_228

Haha dat klopt... Geen haat overigens naar de Madrid fans hoor, maar velen doen alsof dat de club recht uit de hemel is gekomen en dat God ze heeft toegezonden om ons voetbalsupporters tevreden te houden ;-)

20 mei 2022 om 14:33

Waarom maak je je druk om zulke dingen? Who cares dat mensen heilige gras zeggen?

20 mei 2022 om 14:36

Jaa denk het wel, die 2 zijn dan ook een partij overdreven en toch scheren ze alle fans over 1 kam

20 mei 2022 om 18:45

@karimthedream

Het is logisch dat ze hopen dat hij komt. Het is niet logisch dat ze al een paar jaar roepen dat Mbappe binnen is.

Jouw laatste zin past daar wel bij; alsof Mbappe nu verplicht is iets te gaan zeggen, want het wordt zo vervelend. Dat krijg je als je op de zaken vooruit loopt.

Overigens denk ik dat hij wel naar Madrid gaat hoor. Maar we weten het gewoon nog niet zeker.

Meer bedenktijd? Het is natuurlijk ook een keer klaar. Real moet wel uitstralen dat er geen speler groter dan de club is. Ik snap het dilemma wel, want de beloftes van PSG maken het wel erg moeilijk. Die bedragen staan zo ver uit elkaar. Moet wel zeggen dat het verschil tussen 100 of 200 miljoen helemaal niet zo groot is. Zowel bij Real als bij PSG zou hij financieel onafhankelijk zijn voor de rest van zijn leven. Kies dan sportief (mega makkelijk praten voor mij, ik heb de keuze niet).

20 mei 2022 om 11:25

Mee eens. Hij moet gewoon zijn b*k opentrekken en durven te praten.

20 mei 2022 om 11:43

Nou ik vind vooral dat Real niet zo slaafs achter een speler aan moet lopen. Dat hebben ze in het verleden ook niet gedaan. Zelfs iconen als Raul, Ronaldo, Casillas of Ramos zijn op een gegeven moment 'klaar' bij de club en worden niet uit nostalgie eindeloos bij de club gehouden. Puur om ook te laten zijn: Niemand is groter dan het geheel. Zelfs al is Real een verzameling aan sterren. Dat wachten/ smeken om 'de grote Mbappe' vind ik een enorm zwaktebod. Stel hem gewoon voor: dit is het. Je hebt tot eind mei. Hebben we dan nog geen reactie gaat het bod van tafel. Het is ook wel een keer graag of niet.

20 mei 2022 om 12:47

100% waar. Niemand is groter dan de club. Misschien in Parijs wel maar dat hoort niet.

20 mei 2022 om 15:06

Helemaal mee eens. Uiteraard is Mbappe buitencategorie, maar trek je Gnabry, Tchouameni en met wat geluk Reece James aan heb je collectief zo een sterke impuls. Vind ook dat Real een sluitend antwoord had mogen eisen. Het is graag of niet. Nu staan hopen en bidden dat hij dit weekend ons kiest bovenop Psg... bah. Als hij Real links laat liggen sluit hij die deur voorgoed natuurlijk. Perez die hier dan blammage meemaakt zal onder zij bewind niet nogmaals dat aanbod doen.

20 mei 2022 om 15:50

@ Conchaespina: Als we die drie namen die je noemt kunnen halen, dan stem ik voor. Dan mag Mbappe gerust zijn miljoen per week gaan opstrijken in Parijs.

20 mei 2022 om 18:47

@westend

Eens hoor, maar wie zegt ons dat Real dat niet gedaan heeft? De transferperiode is nog heel erg lang. Zou heel goed kunnen dat Real een deadline gegeven heeft.

20 mei 2022 om 19:24

Ik kan natuurlijk ook alleen maar reageren op de stukken die op VZ staan. Op basis daarvan (vragen om uitstel en dubbele mondelinge overeenkomsten) heeft hij iig de schijn tegen. Ik snap best dat het even moeilijk is als je zon monsterlijk tegenbod krijgt hoor. Dat kan je ook niet zomaar even negeren

20 mei 2022 om 13:16

Wellicht wilt Real het voorlopig nog stil hebben en pas na de CL wedstrijd het laten weten. Die titel is belangrijker op dit moment dan een eventuele komst van een speler volgend seizoen.

20 mei 2022 om 14:10

@sergio: dat lijkt me een zeer plausibele verklaring. Denk ook wel dat ie 'gewoon' naar Real Madrid gaat.

20 mei 2022 om 14:18

@sergioramoshm

Kan misschien kloppen, al beginnen nu zelfs Madrileense pers vrij pessimistisch te zijn.

20 mei 2022 om 14:28

Kan dat Real wacht om het pas na de finale naar buiten te brengen, maar wat win je ermee? Gooi je de bevestiging er nu uit, gebeurd er in het licht van die finale toch helemaal niks. Enige wat me lijkt te veranderen is dat de speculatie stopt. Lijkt me niet dat het aantrekken van een nieuwe speler zorgt dat de complete selectie qua focus in elkaar dondert.

20 mei 2022 om 14:34

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de speler (mbappe) dat zelf niet wilt?
Net als Alaba vorige jaar kwam uit het niets. En wat bleek?
Dat hij al in Januari al had getekent.

20 mei 2022 om 14:51

Real zal neem ik aan wel duidelijk afspraken hebben omtrent dit soort zaken. Zoals hierboven al staat, met Alaba was het ook niet anders en wel vaker lopen dingen daar niet zoals de media het zegt maar zoals het is afgesproken. Ramos was ook een hele happening en denk je dat ze daar bij Real Madrid iets om geven? De aantijgingen jegens Perez, heb je daar spelers over gehoord? Ik denk dat de zaken bij een voetbalclub omtrent transfers los staat van wat er op het veld gebeurd, anders is het wel heel lastig als al 20 spelers volgens de media er zou zijn en je overal op moet reageren?

Overigens is dit voor Real ook gewoon keer op keer nieuws.

20 mei 2022 om 15:08

Dat maakt het net vreemder dat Mbappe beslist om dit weekend zijn toekomst te verduidelijken. Het enige dat hij kan zeggen is verlengen of vertrekken zonder Real te noemen. Maar denk dat Real met de aankondiging wil wachten tot na de CL, zeker als je die verliest heb je meteen een slag om de arm.

God wat een treuzelaar, hier word je toch niet goed van.

Dat kan toch niet dat PSG hem inspraak wil geven in de transfers? Zoiets belachelijks heb ik nog nooit gehoord. In plaats de ploeg te balanceren gaan ze nog verder met hun sterren boven de anderen te zetten.
Verder begint deze saga echt saai te worden.

Heel lang was ik overtuigd dat Mbappe naar Real Madrid zou gaan. Maar ik heb voor het eerst tijdens deze hele soap mijn twijfels. Tja het zal niet het einde van de wereld zijn. Ik zou dan graag zien dat we Gnabry of Mahrez binnen halen als extra aanvaller. Gewoon snel schakelen en de selectie op orde krijgen voor het volgende seizoen. Scheelt ook aardig wat centen, 130 miljoen euro tekengeld gaat nergens over eigenlijk.

20 mei 2022 om 13:09

Mahrez ja? Vind het een speler die vaak op de belangrijke momenten chocket laatste jaren.. wordt alweer 32.

20 mei 2022 om 13:53

Dat choken valt mee toch. Ja die penalty die die miste afgelopen zondag kon beter. Maar in 2021 en 2022 toch belangrijk geweest in de CL voor city. Maar eens hij wordt alweer 32 dat realiseerde ik me niet. Dan zou ik toch voor Gnabry gaan

Die jongen speelt vaak zijn eigen wedstrijd. Real kan ook wel zonder hem, staan zelfs in de CL finale momenteel. Er zijn andere spelers die ook wel wat toevoegen en veel goedkoper zijn. Dat tekengeld is absurd.

Krijg je zo'n bak geld bij Real, wat ook nog je droomclub is, ga je toch nog twijfelen omdat PSG nóg meer biedt. Iets klopt er dan niet. Maar goed, weten natuurlijk niet hoe het precies zit.

Ik zou het leuk vinden als Mbappe bij PSG blijft als was het alleen maar om de zure reacties te kunnen lezen van de Real Madrid supporters die er al een jaar van overtuigd zijn dat Mbappe zeker komt

Hij gaat gewoon naar Liverpool 😉 Hij is welkom, maar krijgt wel minder betaald.

No second thoughts. No drama. Was clear from the beginning when all top clubs from Europe were calling. Turned down Sir Alex Ferguson's Manchester United that offered more money.

Look where he is now, loyalty and humility pays off.

Een schitterende quote van iemand over Karim Benzema. Die ook hoogstwaarschijnlijk de Ballon d'Or zal gaan winnen.

En Mbappe? Niks is nog officieel. Iedereen kan nu roepen wat ie wilt, want nu is daar de tijd voor. Lekker geld verdienen met clickbaits, of van die journalisten waar niemand van iets heeft gehoord, plotseling bekend worden en veel volgers pakken. Maar als Mbappe voor het grote geld kiest, dan hoop ik diep van binnen dat Real nooit meer in de toekomst zich gaat melden, nooit, nooit, nooit. Vorig jaar nog lopen huilen dat PSG je niet heeft laten gaan, maar een jaar later plotseling willen blijven? Haha. Trouwens, we mogen ook terecht uitgelachen worden als die echt besluit om te blijven. Echt waanzin dit. Ook zo zielige 2 jaar contractje. Waarom niet gelijk 5 of 7? Bang dat ze je nooit laten gaan?

Dit moet snel afgelopen zijn. Laat Mbappe maar bijtekenen. Boeiend. Niemand is groter dan de club.

20 mei 2022 om 15:13

Op dit punt moet je je afvragen of het nog wel een goede zaak zou zijn. Absolute legendes als Modric en Benz verdienen een fractie daarvan en hebben zich dubbel en dik bewezen. En zoals je zegt hebben ze bewezen het financiele nooit als drijfveer te hebben gebruikt. Absoluut mee eens dat het nu of nooit is. Als je hem gratis niet kan aantrekken, hoe moet je hem dan bij PSG losweken met een contract? Vind dat Real al veel te veel heeft toegegeven, en kamp Mbappe heeft heel goed gebruik gemaakt om te zien hoe ver ze beide partijen konden pushen. Die hebben alleszinds uitstekend werk verricht.

Ik zou als ik Ajax was een poging wagen mocht haller weggaan en brobbey niet haalbaar kan zijn

Wanneer Perez zegt, ik wil het antwoord voor 14 juni dan zou ik dat maar doen. Doe je het niet dan kan je net als Ramos gedag zeggen tegen Real Madrid. Niemand is groter dan Perez en Real Madrid. Ook Mbappe niet. Hoe graag ik hem ook zie bij Real Madrid je moet er graag willen voetballen en twijfel je? Dan lekker weg blijven.

20 mei 2022 om 13:41

Inderdaad. Die streep had allang getrokken moeten worden. Dit begint genant te worden voor ons.

20 mei 2022 om 14:12

Of het is al lang geregeld en de pers/media blijft gewoon lekker bezig voor de views.

20 mei 2022 om 14:21

Zo is het maar net, laat deze spelertje maar lekker wegblijven. Genoeg alternatieven met misschien een minder grote naam maar evengoede prestaties.

20 mei 2022 om 14:37

Genoeg spelers met even goede prestaties? Nou dan ben ik benieuwd wie dat dan moeten zijn. Er is maar een hele kleine top, op het niveau waar Mbappe zit.

20 mei 2022 om 15:15

Ik denk dat je collectief sterker wordt door Tchouameni, Gnabry/mahrez en James aan te trekken. Je versterkt je op 3 posities, houdt de selectie in balans en het is al gebleken dat het collectief altijd sterker is dan een losse verzameling van overbetaalde spelers.

20 mei 2022 om 15:26

Namen daargelaten kan ik mij daarin ook zeker vinden.

20 mei 2022 om 15:34

Niet dan? Er zijn toch genoeg namen te noemen die in balans evengoed zijn dan Mbappe. Misschien niet zo trefzeker of krachtig volgens jou, maar Mbappe heeft dan weer niet de inzet om ook achteruit te lopen en wekelijks evenveel inzet te tonen. Althans dat heeft hij nog niet bewezen.

Als hij niet naar Real komt dan is het boek voor hoop ik altijd gesloten. Je laat als grootste club van de wereld toch niet zo met je sollen. Het is graag of niet, de enige reden om bij PSG te blijven is financieel dus als hij dat belangrijker vindt dan moet hij lekker daar blijven.Damn! Gianluca Di Marzio meldt dat Kylian Mbappã© beslist heeft om bij PSG te verlengen........

Edit : Ook Eurosport meld het nu, ze spreken over een tekenpremie van 300 miljoen euro(!!!!!????) en een salaris van 100 miljoen euro netto.

Of wel complete onzin? Of wel echt gestoord?

20 mei 2022 om 13:42

Gelukkig is die man totaal niet betrouwbaar buiten Italiaans voetbal..

20 mei 2022 om 13:48

@tilburg013

Is dat zo? Vroeger was hij toch de transfergoeroe voor Romano?

Als Di Marzio het meldde was het quasi officieel.

20 mei 2022 om 14:06

Ja, Di Marzio kan gelijk hebben hoor, maar hij staat er toch vooral om bekend dat hij het meestal goed heeft bij Italiaanse transfers. Hij wist bv te melden indertijd dat De Ligt al bij Barcelona had getekend (vreemd dat hij als Italie-expert niet wist dat MdL naar Juventus ging), meldde hij een maand of 3 geleden dat Kessie in verre onderhandeling is met Barca (dat was in 2021 al bekend) en kwam zijn primeur van de Depay transfer een dag voordat die in Barcelona arriveerde (wat een primeur, als iedereen er al van op de hoogte is). Ik weet niet zo goed wat ik van Di Marzio moet denken. Maar ik blijf erbij, ik geloof helemaal niks, ook geen statement van de familie Mbappe, zolang ik het A4tje met de krabbel niet heb gezien in handen van Perez.

20 mei 2022 om 14:20

@rm1335

Laten we afwachten inderdaad, alleen het getwijfel doet enkel nog meer speculaties in de media groeien. Je gaat de gekste bedragen zien rondgaan in de media.

Ik volg het allemaal mee op de eerste rij hoor, maar we zullen toch kritisch moeten blijven.

Kylian zal zondag zijn beslissing kenbaar maken.

20 mei 2022 om 14:23

Ja is een tijd zo geweest maar laatste jaren is hij toch niet meer accuraat. In Italië wel maar z’n connecties buiten Italië zijn erg geslonken

20 mei 2022 om 14:26

@fcbinsider: yep, ik las het ook, zondag bij TF1. Het is ook echt spannend hoor, we gaan het zien.

20 mei 2022 om 14:27

Wauw wat een bedragen. Die arabieren hadden natuurlijk al besloten dat ze hoe dan ook geen gezichtsverlies gaan lijden.

20 mei 2022 om 15:18

In mijn ogen wel gezichtsverlies voor Real en Mbappe. Voor Real spreekt wat voor zich, die hadden wel wat meer eisen mogen stellen en minder aan zijn lippen hangen. En voor Mbappe dat hij toch zwicht en zijn principes overboord gooit door voor het gigantische geld te kiezen. Hoe graag ze ook vanuit zijn kamp beweren dat dat niet het belangrijkste is. Want zeg nu zelf: Vorig jaar wou hij absoluut weg voor diverse redenen, maar hoeveel kan er effectief verandert zijn buiten het geld en imagorechten? Het gebrek aan structuur en sportief project los je niet op door Mbappe de leiding te geven in mijn ogen. En als dat is wat hij ambieert zit hij perfect op zijn plek bij PSG waar zoiets kan.

20 mei 2022 om 15:36

Hahahahaha die club draait niet eens 500 miljoen aan omzet en zou Mbappe in 1 jaar 500 miljoen bruto overmaken? Mogen we de Uefa en hun ffp wel even scheef op aan kijken

20 mei 2022 om 16:15

@real8madrid

Ja dat vraag ik me dus ook af... Of wel complete onzin hé. Die kranten weten ons ook vaak goed te bedotten.

Als ik niet beter zou weten lijkt het wel of het voetbal tegenwoordig alleen nog maar om geld draait.
Als geld niet het belangrijkst zou zijn kies je als voetballer toch altijd voor Real i.p.v. Psg...

Mooi hoor dat het nog steeds niet rond is, ondanks zoveel Real fans hier al tijden schreeuwen dat het 100% is dat hij naar Real gaat. Al gaat hij uiteindelijk wel is het denk goed om niet te hard te schreeuwen dat iets al lang rond is. Niemand van vz hier is de expert, dus claim alsjeblieft niet dat te zijn

Real moest gewoon vol gaan voor Haaland.
Een buiten categorie centrum spits die Big Benz kan vervangen als die op z’n retour is. Op de flanken hebben ze al Vini en Rodrygo.

Een speler met zulke hoge eisen moet je niet eens willen.

Heftig..

Volgens de betrouwbare journalisten lijkt Real Madrid hem niet te krijgen en gaat hij blijven bij PSG.

Zou pijnlijk zijn voor Real Madrid. Haaland verloren, Mbappé verliezen. Het zou geen ramp zijn, wel een harde nederlaag.

20 mei 2022 om 14:23

Maar eerlijk waren die 2 NU wel echt nodig? Beide geen rechtsbuiten en op links hebben we vini en hazard en in de spits hebben we de beste speler ter wereld. We kunnen dan toch veel liever voor een echte topper op rechts gaan (die van nature daar speelt). En dan kunnen we over 2 jaar hopelijk wel haaland oppikken als benz klaar is.

En je moet eens op marca lezen wat team mbappe bij de onderhandelingen allemaal eisten. Die had ons de komende jaren echt uitgeknepen als hoe messi bij barca deed of die was na 2 jaar weer vertrokken voor een beter salaris.

20 mei 2022 om 14:24

@realxiiimadrid

Ik zou Rodrygo volop de kans geven, die heeft bewezen er klaar voor te zijn dit seizoen.

20 mei 2022 om 14:29

Haha je kijkt vast en zeker de afgelopen 2 maanden pas madrid. Ik heb het over een topper op rechtsbuiten van de categorie mahrez/salah. Als we van mbappe naar rodrygo gaan dan kun je me echt weggooien. Die is niet goed genoeg.

20 mei 2022 om 14:31@realxiiimadrid

Nee hoor, ik pik af en toe wel een wedstrijdje mee. Het is gewoon zonde om een 21 jarig talent al af te schrijven.

Vinicius had ook een paar seizoenen aanpassing nodig, dit seizoen is hij na Benzema de beste man bij Madrid. Wie weet wordt Rodrygo ook zo goed?

20 mei 2022 om 14:33

Tja dat zeiden hier heel wat Real fans ook over Vini, zelfs vorig seizoen nog. En nu adoreren ze hem als een halfgod... Waarom zou Rodrygo niet zo een ontwikkeling kunnen maken?

Daarbij, je gaat niet van Mbappe naar Rodrygo want Mbappe is (nog) geen Real speler.

20 mei 2022 om 14:33

Beiden waren zeker nodig, Mbappe nog meer dan Haaland.

Mbappe kan overal in de aanval, is super jong, een wereldster en kan groeien tot 1 van de beste aanvaller aller tijden. Mbappé is de galactico dat ontbreekt voorin. Dus Mbappé is broodnodig.

Maar het zou geen ramp zijn.

20 mei 2022 om 14:41

Fcbinsider & thenry// oke we laten rodrygo nog aanmodderen tot hij een jaar of 25 is want dan heeft hij wel de juiste leeftijd om hem af te schrijven toch. Hij heeft de kwaliteiten en potentie niet. Ik kijk elke wedstrijd al jarenlang en pik niet af en toe een wedstrijd mee. Vini had bijv wel altijd exceptionele kwaliteiten die van waarde zijn voor een buitenspeler zoals zijn zieke snelheid en de mogelijkheid om mannetjes te passeren, zelfs in zijn slechtste jaren. Rodrygo laat nu hij in deze geweldige vorm zit als basisspeler nog steeds niks (te weinig) zien. Hij heeft nu vooral nut als invaller tegen moegestreden teams.

20 mei 2022 om 14:23

@CMG-

Zeker geen ramp hoor, niemand is groter dan de club. Jullie hebben een uitstekende ploeg die dit jaar tot de finale is geraakt (weliswaar door enkele mirakels). Alleen als PSG Mbappé weet te verlengen, dan zie ik Mbappé nooit meer vertrekken? Wie kan zijn monsterlijk salaris dan betalen? Alleen City denk ik dan. Er wordt gesproken over 100 miljoen netto per jaar, dat is gestoord.

Ik zie Real zijn vingers hier niet aan verbranden, Perez is slimmer dan dat.

Gebruik dat geld om Tchouaméni binnen te halen, zoek de markt af voor een goede rechtsback en een goede stand-in voor Benzema en je bent al een eind verder.

20 mei 2022 om 14:36

Als Mbappé nu niet komt, is het inderdaad afgelopen. De fans van Real Madrid zal hem dit nooit ‘vergeven’ en zoals je al aangeeft, niemand zal een beter contract kunnen aanbieden dan PSG.

Als je hem nu al transfervrij niet over kan halen, kan het nooit. En hoeft het inderdaad nooit.

Het zou een spijtig zaak zijn, maar niet meer dan dat.

Uiteindelijk win je prijzen door een sterk team neer te zetten en geen individus, anders won City en PSG altijd alles wel.

20 mei 2022 om 14:41

@CMG-

Voila zo is dat. Een team is altijd sterker dan het individu. Daarom dat ik ook niet super rouwig was om het vertrek van Leo Messi. Wel op de manier waarop, want hij had beter verdiend.

20 mei 2022 om 14:26

Ach en toch staan jullie dit jaar opnieuw in de CL finale (tegen alle verwachtingen in toch wel).

Daarnaast zou dat willen zeggen dat Real heel wat geld extra heeft om de kern te versterken.

20 mei 2022 om 14:39

Uiteraard. Alleen is Real Madrid meer dan alleen een voetbalclub, het is een wereldmerk en zij willen het mooiste ‘model’ binnen halen.

Ik denk dat momenteel geen enkel voetballer groter is dan Mbappé, dat is een wereldster en is maar 23 jaar. Real Madrid heeft altijd dit soort galacticos gehad en daarom willen ze hem nu ook heel graag.

Als hij uiteindelijk echt wel blijft in Parijs, zal Real inderdaad verder gaan.

20 mei 2022 om 15:20

Is Haaland eigenlijk al officieel? City meldde een akkoord met nog enkele details af te ronden dacht ik. Moest daar nog een opening zijn zie ik Real daar nog voluit voor gaan. We zijn alleszinds van de soap af na dit weekend, good or bad. Het is nu of nooit.

geloof er weinig van, hij zei zelf al dat zijn besluit vast stond (of dat nu weggaan of blijven was even terzijde).

ach ja ook de experts hebben clicks nodig he

Wispelturig ventje. Niet om aan te zien dit.

20 mei 2022 om 17:17

Precies. Zou als Real zijnde echt laatmaar zeggen tegen Mbappe

Wat een bak met geld. Maar als ik hem as zou ik lekker naar Madrid verbrassen. PSG gaat de komende tien jaar echt geen CL winnen.

Trek een streep als Real zijnde. Had je eigenlijk allang moeten doen.

Probeer Gnabry binnen te halen, en over 2 jaar dient zich een vervanger voor Benzema aan. Je flanken zijn met Vini, Gnabry, Rodrygo en Asensio van Europese top kwaliteit.

20 mei 2022 om 14:49

Indd, deze rups nooitgenoeg hoeft niet te komen. Hij had ons waarschijnlijk messi-achtigectaferelen bezorgd. Om de jaar gezeik om een loonsverhoging waarbij heel de club aan de infuus zou belanden om hem te betalen. Ben blij dat hij bij psg blijft.

Nu gaan voor een echte topper op rechtsbuiten. Ik zeg mahrez of salah en als dat niet lukt gnabry.

20 mei 2022 om 14:54

Salah en Mahrez zijn wel (al) 29 en 31 respectievelijk. Ik weet niet of Salah en Mahrez uberhaupt open staan voor een transfer? Die lijken toch aardig op hun plek te zitten.
Gnabry schijnt contractsvoorstellen af te slaan bij Bayern, al weet ik daar het fijne niet van.

20 mei 2022 om 15:06

Klopt, alhoewel salah naar verluidt wel oren heeft naar een transfer. Dus misschien bij hem een poging wagen en bij gnabry.

20 mei 2022 om 15:11

@RealXlllmadrid iedereen roept al jaren wat we zien wel wat hij beslist maybe zit hij al met zijn hoofd in Madrid. Maar doet dit express voor de psg fans om ze te vertellen dat het echt een moeilijke keus was maar toch met me hart gekozen. En als hij zou blijven had hij het echt allang al verteld. Maar we zien wel dan Moet real madrid gelijk schakelen want met asensio isco mariano ga je het niet nog een jaar goed doen er moet gewoon echt wat speciaals komen voorin.

20 mei 2022 om 14:56

Ik ben hwt met je eens. Niemand is groter dan de club. En zeker niet als
de club zonder hem de CL kan winnen. 2 weken geleden zaghet er positiever uit, en nu weet Real niet meer wat hij gaat doen? Nouja, dan niet toch? Als ie komt fijn. Als ie niet komt, ook prima.
Alleen jammer dat Perez Haaland liet gaan. “Ja woord” in het voetbal is ook worthless.

20 mei 2022 om 14:57

Maar je hebt ook iemand achter Benzema nodig? Mariano en Jovic zijn klaar en kunnen het duidelijk niet. Ook Asensio is niet goed genoeg, dus er mag wel wat extra bij. Isco en Bale zijn natuurlijk al weg. Speling is wel heel dun voorin.

20 mei 2022 om 15:17

@sergio

Jovic en/of Mariano is op zich prima achter Benzema. Het is lastig om in een 4-3-3 twee absolute toppers te hebben voor de spits positie. Ik denk ook dat als de flanken beter worden, dat je minder afhankelijk wordt van de spits, waardoor je met een Jovic nog wel uitkomt. Liever zie ik daar een speler als Chicharito, Solskjaer, etc., maar goed, Jovic kan zich ook nog ontwikkelen.

Zo slecht is het niet gesteld met de selectie, als je kampioen wordt en de finale CL haalt. Stel je voor dat Hazard (na zijn operatie) ook nog ineens gaat ballen.

20 mei 2022 om 18:43

Joselu als stormram

20 mei 2022 om 15:13

@chi7

Even een suggestie , zou Darwin Nunez niets voor Real Madrid zijn?

Uruguayaans (weer goed voor de marketing in Zuid-Amerika), jonge spits die bewezen heeft makkelijk te kunnen scoren en zal vooral goedkoper zijn in salaris. Daar betaal je dan wel weer 100 miljoen transfersom aan maar daar ga je uiteindelijker goedkoper mee af zijn dan Mbappé. (mocht Mbappé natuurlijk niet komen)

20 mei 2022 om 15:23

Ben er ook wel fan van. Alleen tik je 100 miljoen af voor weer een groot vraagteken. Jovic was met zijn 60 miljoen al een dure grap.

20 mei 2022 om 15:38

@conchaespina

Klopt ergens, alleen denk ik wel dat Nunez een betere hit gaat zijn dan Jovic. Qua taal is er al geen barrière, heeft al in Spanje gespeeld bij Almeria en scoorde daar toch ook 16x in 30 wedstrijden in de Segunda met veel minder aanvoer als bij Real Madrid.

20 mei 2022 om 15:50

En zit altijd wel een fantastische mentaliteit gekoppeld aan Uruguayaanse spelers

20 mei 2022 om 15:55

@conchaespina

Voila inderdaad, een over mijn lijk mentaliteit. Dat zien de Madridista's ook wel graag denk ik. Iemand die wil sterven voor zijn ploeg en heel veel passie met zich meebrengt.

Hij speelt gewoon met Madrid gewoon schakelen ik zou echt voor een mahrez ofzo gaan of gnabry ook geen koekenbakkers

Hij geeft zijn ja-woord maar wilt toch meer bedenktijd!? Wie verzint deze dingen? En kijkt er dan niemand naar voordat dit geplaatst word? Kan iemand mij dit uitleggen? Hoe kan je meer bedenktijd willen hebben als je je ja-woord al hebt gegeven? Plaats gewoon niks of plaats een artikel waarin duidelijk naar voren komt wat zijn beslissing nou is.

20 mei 2022 om 15:38

Mbappe komt ook naar Real madrid, maar media probeert weer alle onzin de wereld in te krijgen, iets wat niet bestaat bestaat ook niet.

20 mei 2022 om 15:46

Nee man, de moeder van Mbappe zei net het ook.. dit is niet verzonnen.

20 mei 2022 om 15:50

Titel van dit artikel is ook snel veranderd zie ik want zoals het er eerst stond was echt een lachertje. Maar goed ik ben er (los van de belachelijke berichtgeving rondom hem) nog niet van overtuigd dat ie komt. Het duurt me allemaal veel te lang en hij blijft maar twijfelen en doen. Hij mag echt in z’n handen wrijven met het aanbod wat Real hem doet, ook mbt zijn portretrechten. En het bod dat Real een jaar geleden deed terwijl hij toen nog maar een jaar vast lag. Vanuit PSG krijgt hij binnenkort ook het aanbod om de hele club gratis over te nemen. Hij mag alle transfers bepalen, hij mag de trainer aanstellen, hij mag de opstelling maken en hij mag ook met de vrouw van de voorzitter naar bed wanneer hij wil. En wellicht mag hij zelfs de emir van Qatar worden. Ik denk simpelweg dat hij het aanbod van PSG niet kan weigeren. Maar goed volgend seizoen dan maar weer in Oktober het kampioenschap pakken in de fantastische Ligue 1 en vervolgens in de 8ste finale of kwartfinale uitgeschakeld worden door, wellicht, Real Madrid.

20 mei 2022 om 15:58

Serieus wat zitten hier toch een aantal Real-fans die doen alsof ‘voor Real spelen’ het mooiste wat er is. Er is meer dan Real. PSG is gewoon een toffe en hippe club en dan zo’n aanbod krijgen, ik snap dat getwijfel wel. Real staat in de finale, inderdaad, maar is verre van het Real van jaren terug.

20 mei 2022 om 16:04

@janter

Ik ben Barça fan hé, maar ik snap wel waarom veel voetballers voor Real Madrid kiezen. Er hangt wel iets speciaals rond die club, al heb ik liever FC Barcelona.

PSG vind ik zowat kil , Parijs is wel een aangename stad misschien maar alles rond die Ligue 1 vind ik wat kou en kil.

20 mei 2022 om 16:16

@FCBinsider1899; Ik ben eveneens Barca-fan. Echter is de tijd veranderd omtrent de clubs die aan de top staan. Een CL winnen met een club van je eigen land is net zo speciaal, helemaal als het dus ook nog eens de eerste keer is voor PSG. PSG is qua materiaal gewoon een topclub en heeft potentie om historie te schrijven op Europees en wereld-level. Daarbij, hoezo is PSG kil? Wellicht is de sfeer binnen de club hartstikke warm? Ik weet het namelijk niet. Daarbij, net alsof Real altijd netjes omgaat met de grote helden?

20 mei 2022 om 16:33

@janter

Dat er daar een uitdaging in zit kan ik wel begrijpen alleen is die Ligue 1 helemaal geen uitdaging meer. Je speelt 38 wedstrijden op halve kracht want die Ligue win je toch en leeft uiteindelijk voor die 10-15 wedstrijden (als je ver komt) in de Cl?

De supporters zijn misschien wel passioneel, maar ik heb zo niet het idee dat PSG als club heel warm is. Maar goed, dat is mijn persoonlijke mening en geen feit ;-).

Als hij niet komt, jammer dan maar niks aan te doen. Dan vol inzetten op een rechtsback, Tchouameni en Gnabry

20 mei 2022 om 15:38

Gnaby is ook een wereldspeler. Gewoon vol voor hem gaan en Pedro Porro. Met Rudiger erbij heeft het elftal dan een serieuze kwaliteitsimpuls

20 mei 2022 om 23:26

Reece James zou een betere optie zijn dan Pedro Porro

"fayza Mbappé, de moeder van de door Real begeerde spits, geeft vrijdag een korte verklaring over de veelbesproken transferssoap in gesprek met Kora Plus. "we hebben een overeenkomst bereikt met zowel Real als PSG. Kylian zal nu een besluit nemen. De twee aanbiedingen van PSG en Real zijn haast identiek. Het is nu dus aan Kylian, hij zal een beslissing moeten nemen."

Als dat zo is, dan wint Real toch normaal deze strijd?

20 mei 2022 om 15:52

Ik mag hopen dat 'haast identiek' BS is. Anderzijds is dit misschien een opening om te zeggen dat verlengen bij PSG geen pure financiele keuze is aangezien Real hetzelfde bood?

20 mei 2022 om 15:56

@conchaespina

Zo dacht ik er ook meteen over... Dat als hij idd voor PSG kiest dat het louter voor het project ging etc.

Vind het sowiso al vreemd dat de moeder zo pertinent in de media is.

20 mei 2022 om 18:00

Als dat het gevalis dan wel lijkt me. Ik neem die uitspraak toch met een korreltje zout hoor. PSG weet zelf namelijk ook dat ze er een schepje bovenop moeten doen dus vrij zeker dat dat ook het geval is.

Ach we zien wel. Als ik de media kan geloven en Perez een beetje ken heeft Madrid hem een geweldig voorstel gedaan waarmee hij op slag een van de rijkste voetballers in de geschiedenis kan worden en dat op 23. Ik snap dat het alsnog niet in de buurt komt bij wat PSG hem 'kan' (kunnen ze eigenlijk niet als de ffp ook voor de vriendjes van Ceferin bestond) bieden maar als je zogenaamde droomclub dat niet waard is is dat oke en hoeft het verder niet. Dan wens ik hem veel succes bij PSG en verlegt Madrid lekker de aandacht naar Gnabry. Ik hoop nog steeds dat ie voor Madrid kiest maar Madrid moet hun bod absoluut niet meer gaan verhogen. Je laat je als club niet gijzelen door spelers.

20 mei 2022 om 15:59@real8madrid

Gaat Perez ook niet doen hoor, dat is geen Bartomeu ;-)

Te nemen of te laten en zo hoort het. Het is sowiso gigantisch veel geld.

Edit : Vind het sowiso al vreemd dat je een akkoord overruled. Dat is niet etiquette, als je je woord geeft dan hou je daar stand.

Ik ben 1 van de weinige madristas die blij is dat mbappe niet komt. We ontwijken hier een kogel mee want mbappe had sowieso voor messi-achtige situaties gezorgd. Ook hoe ze de onderhandelingen ingingen: "aangezien jullie vorige zomer bereid waren 200mil te betalen aan een transfersom willen wij nu die 200mil als tekenbonus".

Nu kunnen we onze selectie op meerdere punten versterken wat heel erg nodig is en kunnen we gaan voor een topper op rechtsbuiten. Links staat het al heel goed met vini en hazard en in de spits hebben we de beste speler ter wereld. Na 2 jaar kunnen we dan Haaland inlijven als vervanger voor benzema.

Het is maar goed dat ik geen club run, want ik als Real zijnde fuck you gezegd. Het is graag of niet. Dat hij toch weer twijfelt zie ik als niet. Ronaldo heeft dit ook jaren gedaan, dan was ie weer diep ongelukkig en kreeg hij een flinke opwaardering. Totdat hij zijn hand overspeelde en Real niet meer meeging.

Uiteindelijk bepalen die clubs de markt. Als zowel Real als PSG, en alle andere clubs niet dit soort gestoorde aanbiedingen doen, dan heeft Mbappe helemaal niets te willen. Een carriereswitch doet ie echt niet.

Als hij na deze soap nog niet komt, moet hij daarna ook niet meer komen. De trein van Real Madrid zal dan niet meer passeren. Hij moet zich echt niet groter vinden dan de club. En dan is er ook meer geld voor Tchouameni en een Gnabry bijvoorbeeld, en een rechtsback. En dan zal Real nog steeds meedingen voor de prijzen.

Als hij ervoor kiest om bij PSG te blijven zal die achteraf 100% spijt krijgen. Real Madrid 150 miljoen tekenbonus en 30 mil per jaar en garantie om te ucl te winnen wat wil je nog meer? Dan gaat die kiezen voor een bagger psg die al jaren in de ucl maar niet de ucl weet te winnen sjonge jonge kylian….

20 mei 2022 om 18:06

Hoe kan je garantie bieden op het winnen van de UCL? Dat slaat echt nergens op.

20 mei 2022 om 18:28

Garantie heb je nooit natuurlijk. Als Madrid volgende week wint zitten ze echter wel aan eens om de 5 jaar sinds de CL begon he. Als je er van uitgaat dat Mbappe dan 10-12 jaar bij Madrid blijft zit die kans er toch dik in.

20 mei 2022 om 23:49

Dit is wel een enorme aanname. En op niets gebaseerd.... Waar haal je het vandaan dat hij even 10 jaar bij Madrid blijft. Hij laat nu al zien gevoel te zijn voor geld. Straks komt een andere club die hem 75miljoen aan tekengeld biedt. Dan ben je meteen klaar.

Wat een bedragen zeg. Hopelijk weet Real hem te overtuigen. Is voor hem ook veel beter om bij een echte topclub te spelen, waar hij zal uitgroeien tot een ballon d'or winnaar.

Gewoon nog een jaar bijtekenen, geld opstrijken en na dit seizoen naar Real gaan. Real zit met Benzema nog zeker een seizoen goed en 2 van dat soort spitsen gaat enorm storen. Voorlopig komen Barca en Atleti zeker niet in de buurt, dus voor het kampioenschap hebben ze het niet nodig. Ik denk dat het voor de voorbereiding ook prettiger is om in eigen land te zijn dan in Spanje. Minder reizen etc.

20 mei 2022 om 18:29

2 van dat soort spitsen gaat enorm storen? Elke wedstrijd van Frankrijk de voorbije 2 jaar toevallig gemist? Mbappe en Benz samen spelen gruwelijk goed.

20 mei 2022 om 23:51

In club of landverband is net wat anders, netzoals de belangen. Ik moet het nog maar zien dat ze samen een heel seizoen samen kunnen spelen. Natuurlijk zijn ze afgelopen interlands heel sterk. Maar dat betekent niet dat ze dat ook het hele seizoen kunnen...

21 mei 2022 om 00:11

Dat slaat helemaal nergens op

Een beter voorstel als Real zijnde kunnen we niet doen hoor. Dat bod van PSG is echt veel te bizar en ook nog is de opties om veel intern te kunnen doen. Tja tegen dat aanbod kunnen we niet op. Niemand is groter dan de club bij Real. Tja het ligt nu in zijn handen. Hopelijk komt hij dit weekend met een beslissing. Dan kunnen beide clubs ook weer verder.

Schijnt zelfs nu Perez heeft gezegd dat Mbappe niet komt, de soap gaat maar door...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

106 fans
Aanvaller, 23 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren