PSV zwaait Yvon Mvogo uit met een simpel woord op Twitter

Vrijdag, 20 mei 2022 om 17:51Tom Rofekamp • Laatste update: 17:57

Yvon Mvogo is niet langer speler van PSV, zo maakt de club uit Eindhoven vrijdag wereldkundig. De huurling van RB Leipzig verwachtte al niet de bekerwinnaar hem definitief zou overnemen van de Duitsers, ondanks zijn sportieve revanche in de slotfase van afgelopen seizoen. PSV benaderde de clubleiding van die Roten Bullen uiteindelijk niet en kijkt naar andere kandidaten voor onder de lat, waarbij Jasper Cillessen nog altijd hoog op het lijstje staat. In een Twitter-bericht zegt PSV vrijdag 'merci!' tegen de vertrekkende Mvogo.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

89 reacties (laatste reactie door vernon)

Schubert is nog af te halen in Arnhem, mochten jullie nog een beetje binding met Duitsers willen

20 mei 2022 om 09:32

Daar hebben ze een te grote kater van Unnerwall voor denk ik.

21 mei 2022 om 07:14

Die zou ik op de fiets nog wegbrengen. Wat een verschrikking is dat. Soms zou je denken dat het niet erger kan dan Leeuwenburg onder de lat, maar dan zie je een wedstrijd van Vitesse en bedenk je je weer

Euh tja als je naar zijn volledige periode bij PSV kijkt kwam Mvogo gewoon tekort, aan de andere kant is het weer de vraag of Cillessen en van Crombrugge het niveau gaan halen wat Mvogo de laatste tijd aantikte. Wat betreft Cillessen, ik denk dat dat gedoe met zijn Ajax-verleden niet zo’n probleem is, want als een speler eenmaal presteert wordt dat gewoon vergeten, maar hij is bijna nooit fit. Dan sta je alsnog de helft van de tijd met Drommel in de goal.

20 mei 2022 om 09:34

Gewoon Bijlow halen voor een paar miljoen. Kunnen ze in Rotterdam verder met topper Marciano en Dessert inlijven.

20 mei 2022 om 13:39

Ha, daar hebben we LimniosBoss weer die het nodig vindt om in ieder topicFeyenoord te bashen… ook als Feyenoord totaal geen onderwerp is…

20 mei 2022 om 13:51

Ik probeer gewoon na te denken over een goede PSV-keeper. Dat is nu toevallig een Feyenoorder. Je kunt het ook als compliment zien dat ik Bijlow goed genoeg vind om naar een betere club te gaan.

20 mei 2022 om 14:51

Als je naief genoeg bent om te denken dat Bijlow ooit voor PSV zal spelen dan ben je ook bepaald de snuggerste niet. De enige club ter wereld waar hij nog minder graag zou spelen is Ajax. Die vent ademt Feyenoord, heeft de kampioensschaal van 2017 op zijn lichaam getattoeerd, net als de skyline van Rotterdam. Heel zijn familie en vriendengroep zijn fanatieke Feyenoord supporters die club overal achterna reizen, en als hij niet zo goed had kunnen keepen had Justin dat zelf evengoed gedaan. Die gaat niet voor een andere Nederlandse topclub spelen, nooit.

20 mei 2022 om 14:57

"gewoon Bijlow halen voor een paar miljoen."

Zou mooi zijn, maar dat lijkt me hartstikke kansloos. Wordt door Transfermarkt geschat op 13 miljoen, en die zitten vaak aan de lage kant. Bovendien zal Feyenoord 'm sowieso niet snel aan een directe concurrent verkopen. Komt ook nog eens bij dat Bijlow een echt Feyenoord-hart heeft en dat PSV natuurlijk geen hele grote stap omhoog is.

20 mei 2022 om 22:12

Haha, want je laatste zin "je kunt het ook als compliment zien dat ik Bijlow goed genoeg vind om naar een betere club te gaan." is natuurlijk ook helemaal niet gemeen bedoeld...

Ik ben Ajacied dus mij gaat het niet aan verder, maar je weet natuurlijk zelf ook wel dat Bijlow en Feyenoord dat nooit zullen doen. En trouwens, als ik toch zou moeten kiezen, zou ik dit seizoen liever bij Feyenoord hebben gespeeld dan bij PSV. Die conference league finale is toch wel erg lekker. En komend seizoen zie ik Feyenoord gewoon meedoen om de titel.

20 mei 2022 om 09:58

Moeten ook niet overschatten wat Mvogo afgelopen weken deed natuurlijk. Keepte prima en hield er wel eens een bal uit, met wedstrijd tegen PEC als uitschieter. Maar in principe is dat wel het minste wat je mag verwachten van een keeper bij PSV. Ben ook wel benieuwd wat er met Drommel gaat gebeuren. Hopelijk kunnen we hem een seizoen verhuren.

20 mei 2022 om 12:41

Drommel heeft de lat wat dat betreft wel laag gelegd inderdaad.

20 mei 2022 om 09:58

"Wat betreft Cillessen, ik denk dat dat gedoe met zijn Ajax-verleden niet zo’n probleem is,.."

Dat lijkt mij ook niet getuige de hoeveelheid spelers met een Ajax verleden die in de loop der jaren in Eindhoven hebben gespeeld. Dat is volgens mij nooit echt een probleem geweest..

20 mei 2022 om 10:28

Met Andy van der Meijde als absoluut pronkstuk. Met zn Ajax tattoos en al onder de douche. Dat was eigenlijk ook echt een hele bijzondere move van zowel PSV als de speler zelf

20 mei 2022 om 10:35

Dat was bij Bergwijn, Rosario en Malen wel een beetje anders hè. Zelfs bij Viergever. Cillessen hebben veel PSV fans helemaal niks mee wegens zijn ongeïnteresseerde maar ook arrogante uitstraling.

20 mei 2022 om 10:44

Volgens mij v/d Meijde de regel die de uitzondering bevestigd want ik meen mij te herinneren dat psv supporters daar niet heel erg blij mee waren.
Hij kwam met behoorlijk wat overgewicht aan en die tattoo werd hem ook niet in dank afgenomen...😂
Er waren zelfs supporters die eisten dat de tattoo verwijderd zou worden of minimaal een cover up..

Kluivert werd ook niet breed gedragen binnen de supporters..

20 mei 2022 om 10:50

"Dat was bij Bergwijn, Rosario en Malen wel een beetje anders hè."

Het kan zijn dat ik jou verkeerd begrijp maar hoezo anders? Die 3 waren toch aardig geliefd binnen psv?
Net als, Wouters, Jonk, kieft, Vaantje, Koeman, Vink, Lerby, Arnesen, Ooijer etc etc etc..

20 mei 2022 om 11:02

Ophef over Andy? O dan ben ik dan weer helemaal vergeten :D. Vond het wel een behoorlijk opmerkelijke overstap. Die gevoeligheden tussen PSV en Ajax vind ik trouwens sowieso wel meevallen. Ajax Feyenoord is daarin een stuk onrustiger.

20 mei 2022 om 11:19

Misschien dat het maar een kleine groep was maar daar staat mij nog iets van bij.

Als Ajacied heb ik nooit problemen gehad met een overstap van Ajax naar Feyenoord of andersom, ik heb goede herinneringen aan Gorré en Scholten.

Ajax/psv daarentegen kon ik mij in mijn jeugd wel druk over maken (let wel, verleden tijd). Dat is voortgekomen uit mid jaren '80 toen psv kapitaalkrachtiger was en (ex)Ajacieden begon aan te trekken en met die spelers de meest saaie EC 1 campagne die ik ooit heb gezien winnend afsloten...

20 mei 2022 om 11:21

Aah, ja mid jaren 80 zat ik in de zandbak zandtaartjes te eten. Al het voetbal ontging me compleet.

20 mei 2022 om 13:44

Bij vd meyde en Kluivert dacht je ook van wat moeten we daar mee... Zwaar over de hill. Bij cillissen denk ik dat ook, maar daar komt nog bij dat het een gruwelijk irritante keeper is die ik liever niet in beeld heb. Vd meyde was in ieder geval nog een goeie vent. Bergwijn en malen waren al heel jong weg bij Ajax en hadden wel potentie. Rosario was niet heel geliefd, maar dat kwam niet door zijn Ajax verleden

21 mei 2022 om 08:27

Vd meyde een goeie vent😂, tot de camera's uit gaan ja 😂

20 mei 2022 om 10:37

Misschien een gooitje doen naar Unnerstal? Die wil vast wel terug naar een ploeg die niet volgend jaar afglijd naar het rechterrijtje. Zo gaat het altijd bij Twente: een jaar stijgen ze boven zichzelf uit, de volgende is strijden om plek 8 het hoogst haalbare. En zoveel verder is Eindhoven nou ook weer niet om te rijden

20 mei 2022 om 13:59

Ik denk dat we volgend jaar zelfs gaan degraderen. Unnerstall zou wel gek zijn om te blijven. Na de 1-2 winst op Feyenoord zal hij vast angstig zijn voor degradatie.

20 mei 2022 om 14:44

Een begrijpelijke angst. Als je al een huldiging houdt om de vierde plek te vieren en een overwinning op de reserves van een topclub is degradatie natuurlijk realistisch. Het hoogst haalbare is dit seizoen bereikt voor zo'n cluppie.

20 mei 2022 om 19:41

Ja het gaat zeker altijd zo bij Twentre, daarom zijn ze historisch gezien ook de 4e club van Nederland 😉

Jammer. Dat had Drommel moeten zijn.

Er zijn dit seizoen veel "als dit, dan mogelijk dat"-scenarios geweest. Als Ajacied vind ik het scenario dat Mvogo eerste keeper bleef met afstand het meest interessant. Het is geen wereldtopper, maar wel een heel degelijke en redelijk betrouwbare doelverdediger. Dat in tegenstelling tot de immer schutterende Drommel.

20 mei 2022 om 09:58

Tja. Achteraf denk ik dat wanneer PSV Mvogo op doel had laten staan ze wellicht kampioen waren geworden. Die Drommel heeft PSV zoveel punten gekost...

Wat ik ergens niet begrijp is waarom PSV of een andere club met een evt keepersprobleem nooit een bak met geld neerlegt wat je ook wel eens voor een middenvelder / aanvaller. Zo'n keeper kan het verschil maken.

20 mei 2022 om 10:10

Underdog

Tja. Achteraf denk ik dat wanneer Pasveer en Martinez niet uitgevallen waren, Ajax al in februari kampioen was. Die Onana heeft Ajax zoveel punten gekost...

20 mei 2022 om 10:17

Blessures is noodgedwongen, Drommel op doel is vrijwillig

20 mei 2022 om 10:49

Mvogo heeft zich goed gerevancheerd maar was natuurlijk niet zonder reden tweede keeper geworden. Dit is wel een long shot qua als..

20 mei 2022 om 11:01

Eens killin

20 mei 2022 om 11:15

@mrkrillin

Klopt, dat is inderdaad pech voor Ajax maar zoals wandering al zegt blessure is noodgedwongen en dat Schmidt kiest voor Drommel is een keuze wat dus anders kon.

JK-Ajax

Dat klopt en ergens begrijpelijk aangezien Drommel gekocht is en Mvogo gehuurd. Maar het eruit halen van Drommel, vervangen door Mvogo en het er vervolgens weer uithalen van Mvogo is gewoon gekkenwerk.

20 mei 2022 om 09:58

Toch hebben de blunders van drommel maar 2 keer echt een verschil gemaakt in de competitie (willem 2 en twente) terwijl mvogo misschien nog wel een veel grotere fout had tegen az.

20 mei 2022 om 10:05

Ook tegen Heerenveen kostte een fout van Drommel punten

Mag toch niet hopen dat ze met Cillessen aankomen. Verschrikkelijke arrogante kop en blessuregevoelig.

20 mei 2022 om 10:02

Arrogante kop? Ik vind het altijd meer op Droopy lijken. Soort chronisch ongelukkige uitstraling (vind ik van Zoet trouwens ook). Snap ook niet zo goed wat je als PSV zijnde met zo'n keeper zou moeten. Dan kan je de scouting ook wel de laan uit sturen.

20 mei 2022 om 11:07

Jezus, wat een reacties ook van jou en @heide040. Redelijk belachelijk om mensen te beoordelen op hun uiterlijk. Jij bent zeker wel moeders mooiste?

20 mei 2022 om 11:15

Onzin natuurlijk! PSV moet meer talenten aan gaan trekken. Maar het moet gewoon een combinatie van zijn natuurlijk. Als PSV 2 ervaren spelers (cillessen en Luuk de Jong)haalt en een paar talenten (18-23) dan ben ik gewoon tevreden.

Deze keeper is ondanks dat hij geen topkeeper is erg betrouwbaar, kan goed meevoetballen, is ervaren en heeft het al bewezen bij Ajax. De nadelen zijn wel dat hij wat met blessures heeft gekampt in zijn Valencia periode. Dat zou een serieus nadeel zijn waardoor ik zou overwegen hem niet te halen. Penaltys pakt hij ook nooit, maar ja dat vind ik persoonlijk niet zo belangrijk.

20 mei 2022 om 11:19

Nou moet ik wel zeggen dat ik er belachelijk goed uitzie. Zegt mn moeder ook regelmatig. Ronaldinho is bij Real trouwens ook geweigerd omdat ze hem lelijk vonden (om vervolgens met Pepe aan te komen). Ik vind hem op Droopy lijken/ ongelukkig ogen. Nee ik vind het geen mooie kerel, maar ik hang/ hing er nog geen waardeoordeel aan. Dat doe jij. Die uitstraling van Cillessen (heeft een onzekere uitstraling) heeft trouwens ook effect op aanvallers die eerder het idee krijgen dat hij wel te kloppen is. Dat werkt gewoon allemaal mee hoor. Een zelfverzekerde uitstraling zorgt trouwens bij vrijwel alle functies ervoor dat je meer voor elkaar krijgt. Mag hopen voor je dat dat niks nieuws is.

20 mei 2022 om 11:35

@westend - nou shout out naar je moeder dan. Prima dat je geen waardeoordeel aan hangt, maar ik vind het persoonlijk gewoon niet chique naar mijn mening om anderen mensen te beoordelen via een internet forumpje. En dat laatste is ook onzin, alsof Courtois, Ramsdale, Pickford, Mendy, etc. allemaal zo'n zelfverzekerde uitstraling hebben. Uitstraling is zo'n overschatte criteria wat ik hier zo vaak voorbij zie komen waar men op wordt beoordeeld. Onzin, beoordeel ze op hun kwaliteiten en prestaties, niet iets waar ze niks aan kunnen doen.

20 mei 2022 om 11:49

Goos, als je geen mensen wil beoordelen via een internet forumpje: wat doe je hier dan in vredesnaam? Heel het bestaansrecht van een forum hangt af van speculaties en beoordelingen. Jij beoordeelt mij nu ook door een oordeel te hebben over wat ik wel/niet mag vinden.

Zelfverzekerdheid is gewoon een (keepers)kwaliteit. Je straalt al uit dat er niks te halen valt, wat een spits onzekerder maakt (uiteraard ook weer afhankelijk van de spits). Keepers kan je ook beoordelen op lengte. Kunnen ze ook niks aan doen. Je kan er een probleem mee hebben, maar het werkt gewoon mee.

20 mei 2022 om 15:31

@westend - Mensen beoordelen op hun prestaties en karakter, niet op basis van hun uiterlijk. Zit wel een beetje een verschil in, toch? Iets wat bewerkelijk is om te oordelen vind ik persoonlijk beter dan iemand op zijn of haar uiterlijk te beoordelen. Maar dat is mijn bescheiden mening en blijkbaar heb je daar moeite mee als ik het even benoem. Zelfverzekerheid is leuk hoor, maar als een keeper onzelfverzekerd overkomt en hij haalt alsnog 16 keer de nul en haalt alle ballen eruit, dan boeit me echt helemaal niet als hij of zij zekerheid uitstraalt. Ik zie liever iemand zijn of haar handen en/of voeten spreken dan dat iemand uitstraalt dat er niks te halen valt, en uiteindelijk helemaal niks van bakt.

20 mei 2022 om 18:09

Ja, ze hebben aan Luuk de Jong al meer dan genoeg arrogante kop in de selectie.

Cillessen is de afgelopen 2 jaar meer geblesseerd dan dat die speelt.

PSV heeft al jaren een keepersprobleem. DE fout van Schmidt? Afscheid nemen van die Duitse Keeper van Twente.
Dan waren ze kampioen geweest.

20 mei 2022 om 09:33

Unnerstall was bij PSV anders helemaal niet zo goed, dus zo een vreemde beslissing was dat niet

20 mei 2022 om 09:42

Mag ik vragen waar je dat op baseert? Heeft toen hij Zoet uit de basis keepte een paar hele goede wedstrijden gespeeld, heeft vorig seizoen toen hij een paar wedstrijden in de beker keepte het goed gedaan maar onder Schmidt gewoon nooit de kans gekregen door zijn ''voetballende tekortkomingen''. Rare stelling

20 mei 2022 om 09:53

Ik denk dat mijn oma Zoet op dat moment nog uit de basis had gekeept. De tegengoals gingen als zoete broodjes over de toonbank en dat leidde uiteindelijk tot die dramatische wissel met bijbehorende Zoet die in de bus bleef zitten. Unnerstal was redelijk en heeft er inderdaad wat ballen uitgehouden maar hoe iedereen nu over hem spreekt lijkt het erop (ook in verhouding met hoe slecht drommel was) alsof PSV de reïncarnatie van Manuel Neuer heeft laten lopen. Wat niet eens waar is omdat PSV unnerstal gewoon een contract heeft aangeboden maar hij zelf heeft gekozen om dichter bij zijn familie te gaan wonen.

20 mei 2022 om 10:50

Ik wou net zeggen, Zoet op dat moment uit de basis spelen is nou ook niet bepaald een wereldprestatie. Die is nu bankzitter bij de nummer 16 in Italië. Unnerstall is een goede keeper maar heeft bij PSV ook niet altijd een fantastische indruk gemaakt, vooral voetballend hield het ook niet over. Men doet net alsof ze prima Casillas weggestuurd hebben.

20 mei 2022 om 12:03

Je ziet mij ook nergens stellen dat Zoet uit de basis spelen een prestatie was ofzo, wel dat hij daarna gewoon hele goede wedstrijden heeft gespeeld. En ik denk dat je niemand in je buurt kent die stelt dat Unnerstall de reïncarnatie van Neuer of Casillas is want wie dat zegt moet opgenomen worden. Al met al slaat je reactie nergens op, en had Schmidt Unnerstall een eerlijke kans moeten geven, want uiteindelijk gaat het erom of een keeper ballen pakt, en niet hoe goed hij mee kan voetballen

20 mei 2022 om 09:46

Ho ho, we hadden intussen allemaal afgesproken dat guzubuyuk de schuldige was van het mislopen van de titel. Maar keepers en PSV is inderdaad al jaren een euvel. Overigens ook meer dan 1 dergelijke verdediger hebben, lukt maar niet.

20 mei 2022 om 09:50

@ de Jump. Haha sorry. Je hebt gelijk.serder is de schuldige
Klopt het dat Janick van Os uit jullie jeugd komt? Die doet het alleraardigst zag ik laatst.

Mvogo heeft zich goed herpakt en had mogen blijven wat mij betreft. Cillessen wil ik echt niet in een PSV shirt zien. Wat een kwal is dat.

20 mei 2022 om 09:54

Ach joh hij is zo vaak geblesseerd dat hij dat shirt toch amper zou dragenJammer je kan beter Mvogo erbij hebben dan Cillessen. Mvogo zit nu in een goede flow, is jonger en past beter bij PSV. Maargoed PSV mikt op aankopen als Brenet, Cillessen en Luuk De Jong. Wel verrassend en creatief

Als je Cillessen koopt, moet je dus ook een goede tweede keeper kopen. Jasper is zeker 1/3 van het seizoen geblesseerd. Stel dat Drommel 2e keeper wordt, heb je hier werkelijk niks aan.

20 mei 2022 om 09:42

Drommel als tweede keeper kan makkelijk, we moeten nou ook niet doen als of Drommel helemaal niet meer kan keepen.

Hij kan leren van Cillissen, trainen met goede spelers en gewoon door ontwikkelen, is nog jong en heeft bewezen bij Twente dat hij toch wel een behoorlijk balletje kan stoppen.

Voor nu is PSV wellicht net een stapje te hoog, maar zal me niks verbazen als hij binnen nu en een jaar of 2 gewoon een prima goalie is voor de ploeg.

20 mei 2022 om 09:47

Precies drommel heeft talent maar misschien was dit wel even een stapje te hoog. Als je dan als jonge jongen elke weekend belachelijk wordt gemaakt in alle voetbalprogramma's dan lijkt het me niet dat dat je niks doet/je daar niks van mee krijgt. PSV moet gewoon een zoet traject doorlopen met drommel, hij kwam ook tekort voor PSV maar na die verhuurperiode bij RKC heeft PSV toch een aantal jaar een redelijk stabiele keeper gehad. Verhuur hem voor één of twee seizoenen lekker bij een middenmoter in de eredivisie (Vitesse, Groningen, Utrecht) en laat hem in alle rust verder ontwikkelen. Daarna kan je de balans opmaken en kijken of hij uiteindelijk kan aanhaken bij PSV of dat er afscheid genomen moet worden.

20 mei 2022 om 09:51

Drommel als tweede keeper vind ik prima. Maar op het moment dat je eerste keeper 1/3 van het seizoen mist, is Drommel niet je tweede keeper maar meer 1.5 haha. Ik heb persoonlijk helemaal geen vertrouwen in Drommel en nooit gehad trouwens.

20 mei 2022 om 12:09

Hier ben ik het stellig mee oneens. Als Drommel het niveau doortrekt van vorig seizoen is hij absoluut niet goed genoeg voor tweede keeper. Wie geeft garanties dat dat niet gebeurt? Volgend jaar willen we ook weer meedoen om de titel. Dat lukt niet als 1/3e van de wedstrijden door Drommel gekeept moeten worden. Ik heb in m’n 30 jaar PSV nog nooit zo’n slechte prestatie van een doelman bij PSV gezien. En ik overdrijf helaas niet. Hij heeft ons dit jaar echt de kop gekost, volgend jaar kunnen we daar niet op vertrouwen.

gewoon nog een half jaartje met Drommel proberen

20 mei 2022 om 09:54

Tja , dan kan je de schaal alvast naar Amsterdam / Rotterdam brengen

20 mei 2022 om 10:21

Dat zou ik heel vervelend vinden

Dan zou ik als PSV zijnde toch echt eerder voor Van Crombrugge gaan dan voor Cillessen heeft in 6 seizoenen geloof ik ongeveer 90 wedstrijden gespeeld. En verder altijd geblesseerd. Bij Barcelona altijd op de bank en ook bij Valencia nooit onbetwiste basisspeler geweest en hij is alweer 33 jaar. Ik denk ook dat je met een serieus salaris te maken hebt en een transfersom van een paar miljoen, dat zal niet meevallen zeker niet als je ook vol inzet op Luuk de Jong. Van Crombrugge is 29, captain van Anderlecht en speelt daar alles, het lijkt me een zekerder en goedkopere optie

Als ze met Jasper aan komen zou ik toch wel enorm gefrustreerd zijn. Enorm blessure gevoelig geen groeipotentie (doorverkoop potentie). Daarnaast persoonlijk echt totaal niet gecharmeerd van hem. Chagerijnige uitstraling, snel gepikeerd en staat erbij als een lulletje rozenwater.

20 mei 2022 om 09:48

Hebben we zijn penaltystoppen skills all benoemd?

Sympathieke kerel en het het echt goed gedaan in z'n laatste periode hier. Maar nu inderdaad; tijd voor nieuwe doelmannen. Mvogo en Drommel out, tijd voor een absolute klasbak in het doel met een goede concurrent daarachter.

Maar Cillissen hoef ik echt niet bij ons te zien. Heb ik helemaal niets mee en zo goed is hij niet meer.

Alsjeblieft geen Cillessen. Keepers is al jaren armoe troef, niet nog zo eentje.. Mits fit echt wel een aardige keeper, maar een verschrikkelijke uitstraling.

Geen idee wat van Crombrugge moet kosten, maar ik zie hem liever dan Cilissen gezien zijn blessuregevoeligheid.

Het scoutingsbeleid van PSV is echt dramatisch. Cillessen kopen is ambitieloos en brengt je niet verder. Die jongen is vaak geblesseerd, maakt niet het verschil voor je, heeft een hoog salaris, straalt niets uit en kan geen penalties stoppen. Met hem ga je never nooit kampioen worden.

20 mei 2022 om 10:08

Hij is volgens mij ook maar 4 keer kampioen geworden met Ajax. Dat hij vaak geblesseerd is, is een groot nadeel. Maar buiten Bijlow is er geen betere keeper. Geen topkeeper wel betrouwbaar, hard nodig bij PSV als je naar dit seizoen hebt gekeken.

20 mei 2022 om 11:27

Nou…. Ja Bijlow is zeker een top keeper voor Nederlandse begrippen. Maar we hoeven niet perce een Nederlandse keeper te halen natuurlijk. PSV wees eens creatief en kijk verder dan alleen Cillessen…. Of laat Mvogo lekker blijven

20 mei 2022 om 10:32

Wat betreft blessuregevoeligheid en penalty's geef ik je gelijk, maar wat betreft de rest niet. Is echt gewoon een goede doelman.

Waarom niet ulhenstall van Twente halen, het was mijn inziens de meest constante keeper dit seizoen

Die man heeft de afgelopen jaren amper gespeeld…. En ja, bij Valencia de laatste 3 jaar meer dan bij Barcelona, maar dan nog. De ene blessure na de andere houdt hem aan de kant… Daarbij is ie inmiddels 33 en zal vast wel wat willen verdienen.
Lijkt me geen goed idee! Haal gewoon een keeper van 26+ waar je langer mee door kan…
Sterker nog, Mvogo niet laten gaan…..

Psv gaat bv een Gakpo nooit verkopen aan Ajax omdat het Ajax is. Mag hopen dat Ajacied Jasper nu ook gaat bedanken voor Psv.Gelijke monikken.....

20 mei 2022 om 11:48

Ja, ga jij eens 2 verschillende situaties vergelijken met je gelijke monniken…
Beetje dom nietwaar?

Als ik het voor het zeggen zou hebben bij PSV zou ik geen oude en blessuregevoelige Cillessen halen voor miljoenen. Eerder een talentvolle keeper om de concurrentie aan te gaan met Drommel. Hij heeft zichzelf geen goede dienst bewezen afgelopen seizoen, maar heeft bij Twente bewezen het wel in zich te hebben, ook na een moeilijke periode. Haal b.v. Vandevoordt op bij Genk en laat ze elkaar beconcurreren, dan laat je Drommel ook niet als een baksteen vallen.

20 mei 2022 om 12:14

Drommel heeft wat mij betreft zijn kansen gehad en zijn tekortkomingen zijn helaas duidelijk. Hij komt zelfs niet uit bij ballen die op 5 meter komen. Hij is mede debet aan dat we dit jaar niet het kampioenschap gewonnen hebben, dat risico moet je voor volgend seizoen niet willen nemen. Pak je verlies met Drommel, verhuur hem aan een laagvlieger en haal 2 nieuwe doelmannen, dat zou ik althans doen.

Zou het echt schandalig vinden als Cillessen onder onze lat komt de komende seizoenen en bovendien een minachting naar je fans, die toch wel een heel duidelijke weerzin laten horen tegen deze man. Overigens maakt het mij niets uit dat het een ex-Ajacied is trouwens, maar het is gewoon niet te verkopen als Cillessen de oplossing van je problemen moet gaan worden.

De man is om de haverklap geblesseerd en heeft geen prettige persoonlijkheid in de groep. Kijk je dan naar de factoren die een keeper bepalen dan is het gewoon bijzonder matig: uitstraling van een vaatdoek, fysiek weinig indrukwekkend en krachtig en je kunt er nog steeds van op aan dat de man geen penalty voor je pakt.

Ik vind het zo tenenkrommend hoe beperkt John de Jong en die kutscouting van ons denkt. Het moet allemaal maar uit het bekende kringetje komen: Eredivisie, ex-Eredivisie of het liefst ex-PSV. Jasper Cillessen, Luuk de Jong, Riechedly Bazoer, Andreas Pereira, Tim Krul, Gini Wijnaldum. Dan krijg je als PSV zijnde komende zomer door verkoop van Gakpo, Sangaré en nog zo'n zes anderen een bak geld binnen waar Gaston Starreveld een kleur van krijgt en dan onthoudt je je nog steeds de luxe om met iets meer dan middelmaat genoegen te nemen en je eens te trakteren op echt te talent, dat je in de toekomst ook nog wat gaat brengen. Het is armoe troef wat betreft innovatief en creatief denken bij Psv's scouting; wat dat betreft heeft Aad de Mos gewoon gelijk. Wil je echt wat dan haal je een Cleiton uit Brazilie (of Hugo Souza, die me eerder haalbaar lijkt), bouw je een goede as in je elftal dat een mix is tussen toptalent tot 21 jaar en spelers tussen 22 en 25 die al iets meer ervaring hebben.

Hugo Souza
Van Ewijk
Ahmedhodzic
Ramalho
Mauro
Veerman
V''cius Souz
Swedberg
Madueke
Zirkzee
Zeballos

Geen Cilissen. Rotkop. Arrogant en inderdaad continu geblesseerd

20 mei 2022 om 13:01

Met Mvogo het hele seizoen onder de lat had je een punt of 4 minimaal meer gehad… scheelt toch 35 miljoen euro. Het is ook geen geweldenaar maar alles is beter dan dat angstig hertje Drommel onder de lat. Drommel heeft geen enkel punt gepakt voor PSV.
Nja… we zullen zien. Drommel is sowiso exit komend seizoen. Wie er ook gaat komen, het is altijd beter..

20 mei 2022 om 16:21

Alleen al vanwege dit soort bizar kinderachtige en zielige reacties hoop ik dat we volgend seizoen Cilissen hier zien.

Er zijn weer genoeg mensen die hun klasse hier in de comments laten zien.

Jammer had Mvogo graag nog bij ons zien blijven, Mvogo deed het de laatste weken best goed hij had gewoon wat vertrouwen nodig denk ik. Best een grote fout denk ik om hem te laten gaan.

Lekker, daar zit je dan als Psv. Geen bijzondere keeper 2 jaar gehuurd, je eigen reserve keeper, naar Twente gedreven, waar hij het erg goed. En voor redelijk veel geld een grabbelaar als Drommel gehaald. En nu moet je alsnog de markt op. En kom je met een oude en blessure gevoelige keeper, die in zijn Ajax tijd goed was...

Ik heb geen flauw idee wat die zou moeten kosten maar ik had hem er toch wel bijgehouden.
Het is geen absolute topper maar voor PSV een zeer degelijke keeper, beter dan hem ga je niet zo snel vinden.
Maar ik blijf me wel verwonderen dat ze toen Ünnerstall naar Twente hebben laten gaan en Drommel de omgekeerde weg hebben laten bewandelen. Ongelooflijk.
Met Mvogo en Ünnerstal had je 2 gelijkwaardige en voor PSV begrippen zeer degelijke keepers gehad waar je nog jaren mee vooruit kan, nu heb je niets...

Bij Twente loopt nog een goede keeper rond

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. VertessenAanvaller246
M. DelangheKeeper00
J. DrommelKeeper260
O. BoscagliVerdediger284
P. MaxVerdediger251
P. MweneVerdediger193
A. ObispoVerdediger171
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

0 fans
Keeper, 28 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren