‘Ten Hag zet zinnen bij ’koninklijke entree‘ in Manchester op nóg een Ajacied’

Donderdag, 19 mei 2022 om 16:34Mart van Mourik • Laatste update: 18:34

Erik ten Hag voegt Lisandro Martínez toe aan zijn wensenlijst bij Manchester United, zo meldt The Telegraph donderdagmiddag. De oefenmeester heeft het verstevigen van de United-defensie verheven tot een van de prioriteiten en hoopt de Argentijnse verdediger te verleiden tot een overstap van Ajax. Ten Hag is inmiddels geland in Londen, waar hij arriveerde in een privéjet en de komende dagen vermoedelijk topoverleg gaat voeren op een kantoor van de club.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

101 reacties (laatste reactie door nicollevan emm)

Martinez is een topverdediger, zou zo langs varane kunnen inschruiven. Heeft niet zijn lengte mee, maar maakt dit goed met zijn agressie en sprongkracht

19 mei 2022 om 16:51

Martínez is niet 'plotseling' een naam op de zogenaamde lijst van Ten Hag. Als je de Engelse media moet geloven neemt Ten Hag, op basis van de Ajax basiself Timber, Martínez, Álvarez en Antony mee. Mazraoui en Gravenberch hebben de revue voor de geluiden van Bayern concreet werden, ook al gepasseerd. De naam Haller is ook gevallen. Dat is op 1 van de keepers, Blind, Berghuis en Tadic na de hele basis.

19 mei 2022 om 17:35

Ten Hag heeft toch een Ajax hart gekregen zei hij toch. Nu lijkt het erop dat hij Ajax kapot gaat maken door allelei belangrijke spelers weg te halen. Timber doet er zeker verstandig aan om zijn contract bij Ajax nog verder te verlengen en eerst nog meer ervaring bij Ajax op te doen. Martinez is idd geen type verdediger voor Manchester. Maar Ten Hag moet niet Ajax gaan leeg kopen. Dat moet Ajax niet toestaan. Bovendien speelt Ajax Champignons League. Dus kunnen dit soort spelers op het hoogste niveau zichzelf laten zien. En dat is zeker voor Timber belangrijk.

19 mei 2022 om 17:39

Tjah ze moeten toch de kranten vullen. Frenkie wil volgens mij ook helemaal niet weg uit barcelona en dat is zogenaamd 95 procent zeker rond.. Als ik Ten Hag was zou ik toch vooral voor spelers als Pau Torres, Tchouameni, Darwin Numez, Nkunku ofzo gaan. Als ik al een speler van ajax bij United zie is het vooral Anthony. Sancho, Ronaldo/Nunez, Anthony lijkt me een prima aanval. Rashford nog achter de hand. Bruno Fernandez op 10. Moeten wel duidelijk betere controlerende middenvelders komen. Bellingham/Tchouameni. Dan nog een CV en een goede rechtsback en je hebt wel een topteam staan.

19 mei 2022 om 17:45

Als mu aan de vraagprijs voldoet van Ajax maakt hij ze toch niet kapot. Voor dat bedrag zou elke andere club de speler ook kunnen oppikken.
Het zou pas kapot maken zijn als hij bepaalde spelers geadviseerd heeft om niet te verlengen omdat hij ze dan goedkoop kan oppikken.
Bijv 30 miljoen voor martinez is een hrrl leuk bedrag voor ajax.

19 mei 2022 om 17:45

@Chesky Ajax zal het ook zeker niet toestaan. Geld zat in Amsterdam en de ingeslagen weg zal men door zetten.

19 mei 2022 om 17:53

Die prijzen zijn allemaal leuk en aardig, maar als je door wilt bouwen, want daarom is er een trainer gehaald die de club en spelers kent, moet je je kabel aan sterkhouders enigsinds intact houden. Verlies je er meer dan 4, kan je zeggen dat je weer opnieuw moet bouwen. Dat moet geen ene club met deze status willen.

19 mei 2022 om 18:18

Ik vind Martinez ondanks zijn lengte toch echt een hele goede. Van mij mag Manu Ajax helemaal rijk maken door iedereen te kopen. Als de prijs goed is.

19 mei 2022 om 18:45

Ik geloof er niks van dat hij ze allevier gaat halen. Dan steekt ie in Manchester alvast zijn eigen hoofd in een strop, met vier Ajacieden plus Frenkie. Als het dan niet heel snel heel goed gaat, dan wordt hij echt geslacht.

19 mei 2022 om 16:52

Ja totdat je de Eredivisie inwisselt voor de Premier League. Als je net onder de 1.85m zit, heb je al wat te compenseren. Bij 1.75m ben je gewoon kansloos, hoe goed je ook kan springen.

19 mei 2022 om 18:40

Ja misschien kan ie 10 cm hoger springen, of beter timen

19 mei 2022 om 17:09

Het is te verwachten dat je zulke berichten gaat krijgen. Een coach kent zijn "oude" spelers goed genoeg.

Het is geen eredivisie. Ik weet dat Ajax redelijke goed gedaan heeft afgelopen periode in CL. Maar dat geeft geen garantie (de Ligt, frenkie, Donny en Ziyech).

En waarom zou je als speler mee willen gaan naar een club waar een Coach ook nog moet presteren. Mocht Ten Hag het niet redden dan heb je hetzelfde resultaat als riedewald.

19 mei 2022 om 18:45

Sinds wanneer is hij een topverdediger? De weerstand van de EPL kan hij niet aan. In de eredivisie heeft die al veel overtredingen nodig en bij United zal die veel vaker verdedigend werk moeten uitvoeren dan bij Ajax. Ten Hag is gek als die hem gaat aantrekken.

19 mei 2022 om 19:52

Martinez is iemand die zich net als Mascherano dat kon bij een Barcelona zich onderscheidt met snelheid en felheid in een tegen een duels met 40 meter in de rug. En inderdaad met slimheid en sprongkracht die paar corners en dode spelmomenten kon overleven.

Maar je kan toch niet met Martinez in de Premier League tegen types Andy Carroll en Peter Crouch met je kont op de 16 gaan spelen. Dat wordt lachwekkend. Hij is, net als Timber overigens, compleet ongeschikt voor de PL. Dit zijn type spelers die je bij een voetballende ploeg in La Liga neer moet zetten...

19 mei 2022 om 21:01

@martijn

Maar ten Hag zegt dat hij hetzelfde systeem wil gaan hanteren als bij ajax.
Dan zijn Martinez en Timber samen wel een goede en goedkope optie. Ik ken bijna geen andere verdedigers die zo goed aan de bal zijn.

Dat koppen en fysieke spel wordt wel een dingetje. Maar als je daarop gaat selecteren kun je dat ajax systeem wss weer niet hanteren.

20 mei 2022 om 12:27

ETH wil misschien wel hetzelfde spel spelen als bij Ajax maar het is dan wel verstandig betere spelers te halen. Hij is de laatste paar CL campagnes na de groepsfase uitgeschakeld met de spelers die hij nu zou willen halen. Dus ik zou andere spelers halen die wel het systeem kunnen spelen maar toch van een niveau hoger zijn. En zeker ook fysiek het aankunnen.

Timber zou echt een fenomenale aankoop zijn voor United, maar ik dat die onhaalbaar is, aangezien die gewoon CL wilt en moet spelen, al zou het ook wel goed voor hem zijn om bij de ''revival'' van United te horen. Ik hoop echt alleen dat Ten Hag die Maguire meteen verkoopt of naar de tribune trapt. Ik ben geen United fan, maar wat heb ik een hekel aan die Maguire, alleen al hoe hij op dat veld loopt krijg ik al kriebels hoe zo een beperkte speler in het mooie United shirt loopt.

19 mei 2022 om 16:49

Welke speler zou de eredivisie met CL nou hoger zetten dan de beste competitie ter wereld zonder CL? Ik denk dat elke speler in de beste competitie ter wereld wilt spelen.

19 mei 2022 om 16:55

Ik denk dat Timber ook naar een andere CL club kan. Ik zou hem bijvoorbeeld graag bij Barca zien, en bij United is natuurlijk nog maar afwachten hoelang het herstel gaat duren. Het kan binnen een jaar gefixt zijn, maar het kan ook zomaar jaren duren. Al zou ik als ik Timber was United een hele goeie vervolgstap vinden. Coach die vertrouwen in je heeft. Spelen met Ronaldo. Beste competitie ter wereld, en onderdeel zijn van de wederopstanding en zo een clublegend worden bij United klinkt ook niet verkeerd..

19 mei 2022 om 17:00

En elke speler wil ook in de CL spelen, dus het is maar net wat je hoger zet. Kan me best voorstellen dat iemand die zich goed voelt bij Ajax zoals Timber nog een jaartje Ajax en CL verkiest boven een United, waar je nog maar moet gaan zien wat de impact van Ten Hag zal zijn, en geen CL.

19 mei 2022 om 17:02

Als je alleen verzekerd wil zijn van 6-8 wedstrijdjes kun je altijd wel blijven spelen in de eredivisie. Maar ik ga ervan uit dat je als topspeler meer wilt dan een paar topwedstrijden en je wilt je meten met de beste

19 mei 2022 om 18:49

@arsenal

Ja precies, meten met de besten, en dat kan hij komend jaar dus niet met United, want die spelen geen CL. En Timber heeft meer opties dan Ajax en United. Dus dan zou hij naar een club kunnen die beide biedt: een topcompetitie en CL.

19 mei 2022 om 16:54

Haha ik moest lachen bij jouw stuk over Maguire
Ik vind hem ook geen goede verdediger. Hoort niet te spelen voor een club als United.

Timber is inderdaad heel goed en heeft nog zoveel potentie. Echter zie ik hem het liefst nog een jaar blijven bij Ajax. Samen met Martinez, Antony even nog een jaartje rijpen en ervaring opdoen in de CL. Daarna eventueel de stap maken.

19 mei 2022 om 16:57

Haha. Ik moest even mijn frustratie kwijt.

Grappige is dat dit ook echt zelden tot nooit heb gehad. Ik heb vrij weinig met United en support geen club in de PL, maar die Maguire.. Die loopt over dat veld alsof hij Beckenbauer himself is. En constant maar zo blijven spelen. Constant zoveel fouten, en zo enorm traag in alles en dan ook nog met die band omlopen en dan zie hem instructies geven aan Ronaldo.. Ja, dan krijg ik kriebels, haha!

19 mei 2022 om 17:11

Haha prachtig dit

Ik herken wat je zegt. Op zich wel knap dat hij onverstoorbaar doorgaat en van niemand wat aantrekt. Ligt ook niet goed bij de supporters. Voor alle partijen beter als hij verkocht wordt.

In de PL heb ik ook geen favoriete club. Vooral vroeger vond ik Arsenal wel leuk om naar te kijken vanwege The Invincibles. Paar wedstrijden ook bezocht.
Ik had echter meer met Nottingham Forrest. Hopelijk promoveren zij dit jaar.

19 mei 2022 om 17:44

En terecht haha. Moet ook echt gewoon weg daar, schandalig dat zo een gozer nog met de band omloopt ook..

Zou heel mooi zijn als Nottingham promoveert inderdaad!

19 mei 2022 om 17:50

Ik denk dat een Timber beter nog een jaar Ajax kan doen en ten Hag kan bouwen aan een nieuw United. En dan volgend seizoen als Timber meer minuten gespeeld heeft lekker door naar United kan gaan. Zou denk ik voor alle drie het beste zijn.

19 mei 2022 om 19:45

'Moet' CL spelen? Als Ajax weer zo'n poule heeft als afgelopen seizoen 'moet' hij toch beter Premier League spelen.

Ja daar kon je op wachten. Misschien later nog wel een. Er wacht een grote taak bij Ajax, want er lopen straks zes a zeven basisspelers de deur uit.

19 mei 2022 om 16:41

Daarentegen als het allemaal klopt komt er me daar een smakgeld binnen.

19 mei 2022 om 16:48

Maar dat gebeurt toch bijna elk jaar bij Nederlandse clubs? Niets nieuws dat bepalende spelers weggaan.

19 mei 2022 om 16:51

Ajax laat geen 6 a 7 basisspelers gaan, dat is nog nooit gebeurd en zal ook dit jaar niet gebeuren.

19 mei 2022 om 17:19

"De wens is de vader van de gedachte" is bij opmerkingen als die van Moridin wel toepasselijk denk ik. Zoals je terecht stelt, dat is nog nooit gebeurd en dat zal ook nu niet gebeuren. Met Mazraoui, Gravenberch en waarschijnlijk Tagliafico vertrekken er 2,5 basisspeler. Daar komt er misschien nog eentje -of in een extreem geval hooguit twee- bij, maar meer echt niet hoor. Een heleboel basis jongens liggen nog tot 2025 vast en Ajax gaat gewoon weer de CL in. Geen noodzaak om de meerderheid van je kern te verkopen. Gaat niet gebeuren.

Ik weet niet of Ten Hag dit moet doen. Dit soort spelers doen het vaak niet zo goed als verdedigers in de Premier League. Hij is als verdediger toch een soort Marcos Rojo en die heeft het daar toch ook echt helemaal niet goed gedaan

19 mei 2022 om 16:48

Marcos Rojo? Marcos Rojo was solide bij Sporting en had 1 degelijk WK gehad- als linksback. Hij heeft nooit de voetballende of verdedigende kwaliteiten gehad van Martinez.

19 mei 2022 om 16:55

Wat heeft Martinez buiten de niets zeggende eredivisie gepresteerd? Ook niets dus snap zijn vergelijking wel. Hier in Nederland zijn we heer en meester in overschatten van spelers uit de eigen competitie.

19 mei 2022 om 17:37

In de Champions League heeft ie uitstekend gepresteerd. Rojo is echt een directe puur WK-georiënteerde aankoop van van Gaal geweest, net zoals Blind dat was.

19 mei 2022 om 16:52

Helemaal misplaatste vergelijking. Op wat baseer je het eigenlijk?

19 mei 2022 om 17:01

Ik snap de vergelijking wel hoor. Kleine linksbenige verdediger uit Argentinië... Je zou bijna denken dat we het over Martinez hebben!

19 mei 2022 om 17:08

Rojo klein? Die gozer is gewoon 1.87. Martinez 1.78 ofzo.

20 mei 2022 om 10:10

Oh ik dacht ie veel kleiner was, excuus voor mijn volledig misplaatste vergelijking.

19 mei 2022 om 17:03

Lol, Marcos Rojo met Martinez vergelijken. Dat is precies hetzelfde als men Gravenberch met Pogba vergelijkt of Mahrez met Ziyech. Rojo is ten eerste 1m87, terwijl Martinez 1m75 is, dus beiden hebben sowieso niet een identieke speelstijl, want ze hebben een ander fysiek. Daarnaast is Martinez aan de bal veel beter en verdedigend echt heel sterk, terwijl ze bij Rojo niet echt een idee hadden wat zijn beste positie nou was. Hij is te traag als een linksback en komt verdedigend tekort als een centrale verdediger.

19 mei 2022 om 18:42

Gravenbergh met Pogba en Mahrez met Ziyech vind ik anders helemaal niet zo'n slechte verdediger. Martinez is ook niet echt een topspeler, die gaat gewoon door de mand vallrn in engeland

19 mei 2022 om 19:26

Als je met "verdediger" uiteindelijk "vergelijking" bedoelde, vraag ik me af, watvoor overeenkomsten hebben ze dan? Enige wat Gravenberch en pogba overeenkomsten hebben, is dat Gravenberch soms buiten de 16 vuurt. Voor de rest hebben ze echt helemaal geen overeenkomsten. Pogba is meer een spelmaker, terwijl Gravenberch veel box-to-box loopt. Zelfde over Mahrez en Ziyech. Mahrez is meer een vleugelspeler, terwijl Ziyech toch meer een spelmaker is. Ik denk echt dat men die spelers met elkaar vergelijken omdat ze qua fysiek veel op elkaar lijken, maar daar stopt de vergelijking uiteindelijk redelijk ook. En dat Martinez door de mand zal vallen, dat moet nog blijken. Tot nu toe maakt hij een uitstekende indruk op mij, zowel nationaal als internationaal op CL niveau. Argentinie speelt hij nog niet heel veel en heb ik hem gemist. Dat de Premier League niet de beste competitie voor hem is, dan zal ik je wel gelijk geven.

19 mei 2022 om 17:07

Het andere soort speler, dat er nu bij United staat, doen het ook niet zo goed als verdediger in de Premier League.

Martinez en Timber samen centraal bij United lijkt mij geen goed plan. In principe heb je met Varane en Lindelof twee verdedigers die voldoen en ook Maguire heb je echt wel iets aan als je hem in zijn kracht gebruikt.

Timber zou naast een sloper natuurlijk een topper zijn om vanachteruit aan het voetballen te komen. Frenkie zou zich in een rol als balveroveraar afwisselend met Timber ook kunnen laten gelden natuurlijk.

Kijk alleen eerst naar wat voor vlees je in de kuip hebt alvorens je weer tigtallen miljoenen over de balk smijt. Zo slecht is het team niet, vooral geen balans.

19 mei 2022 om 16:48

Lindelof voldoet niet voor het niveau wat United zou moeten nastreven en Maguire al helemaal niet, dat is niet eens een PL waardige speler. Varane vind ik ook een twijfel, maar die zou ik nog wel een kans geven, met een voetballende verdediger als Timber ernaast, dat zou wel goed kunnen werken. Ook hebben beide enorm veel snelheid wat van pas komt voor het pressing voetbal wat Ten Hag wilt spelen. Al zou Timber komen samen met Frenkie dan heb je wel echt een heel mooi centrum, al hoop ik dat Frenkie gewoon bij ons blijft.

Nog even en de materiaalman en koffiejuffrouw worden ook gelinkt aan een overstap.

19 mei 2022 om 17:41

Koffie juffrouw is naar Antwerpen vertrokken heb ik uit betrouwbare bronnen vernomen.

19 mei 2022 om 17:50

De materiaalman gaat niet voor minder dan 80 miljoen

19 mei 2022 om 18:26

Laat die koffiejuffrouw maar gaan, dan kan Overmars terugkomen

19 mei 2022 om 21:14

@lemet voor 30 miljoen mogen ze beide hebben

Timber is echt goed. Die kan echt zo mee bij united. Miljoen of 50 mogen ze hem hebben. Zou het wel jammer vinden. Komt over als sympathieke gast en is echt veruit de beste Ajacied.

Nog ff en het hele elftal van Ajax dit seizoen speelt volgend seizoen als we de geruchten mogen geloven bij United.

Vele nederlandse trainers voor ten Hag hebben spelers van hun oude club mee genomen naar hun nieuwe. Zodoende een Nederlandse enclave gesticht. Vaak liep dat bermkeerd af. In de tekst wordt niet gesproken dat vd Beek ook nog eigendom is van United, dan kom je uit op 4 man van Ajax. Dat zou overkill kunnen zijn.

Verder hoop ik dat ten Hag wat moois neer zet, alleen maar goed voor het Nederlandse trainersgilde en het Nederlandse voetbal.

Martinez ligt nog vast tot 2025. Waarom zou Ajax hem dan laten gaan? Martinez is super belangrijk in de achterhoede van Ajax omdat hij net als Blind van achteruit een bal door linies kan inspelen. Ajax zal moeten proberen om het trio Martinez, Timber en Alvarez te behouden. Daarmee heb je dan echt een verdedigend blok staan. Mocht Timber onhoudbaar zijn, dan zie ik graag Sanchez terugkomen op die positie. Dan blijft er een blok staan die in de Nederlandse competitie weinig goals tegen zal gaan krijgen. Het zou fijn zijn als Huntelaar/hamstra binnenkort bekend zouden kunnen maken welke spelers niet verkocht zullen worden met wellicht een contractverlenging.

Ten Hag moet stoppen met deze onzin. Geen enkele speler van Ajax moet hij willen ivm respect naar Ajax toe. Koop maar ergens anders spelers

19 mei 2022 om 16:59

Want als je 30,40,50 miljoen betaald voor spelers van Ajax dan toon je geen respect..? Vrij apart gedachtes vind ik dat.. Het zou voor de spelers van Ajax ook beter zijn om naar een club te gaan waar een trainer zit die vertrouwen in je heeft.

19 mei 2022 om 17:05Alle spelers die ze noemen hebben het vertrouwen van de nieuwe trainer. Klaiber en Labyad mag hij gratis hebben.

19 mei 2022 om 17:08

Ten Hag hoeft er niet mee te stoppen want het gaat hier slechts om lui journalisme vanuit Engelse kranten.

19 mei 2022 om 17:30

Ten Hag doet helemaal niks. Dit is de media die deze onzin verzint.

Haha wie hebben we nu allemaal wel niet gehad? Martinez, Timber, De Ligt, Frenkie, Antony? Lekker nieuws maken zo. Lijkt me sowieso onhandig als hij daar een Ajax enclave gaat maken, dan maak je je als trainer heel kwetsbaar.

Bayern wil ons halve elftal, man utd ook, toch wel jammer dat we niet weer halve finale hebben gehaald, dat zou bij deze geweldige selectie hebben gepast. Martinez en Timber mag je nooit verkopen. Zij staan symbool voor het nieuwe Ajax. Verkoop liever Alvarez en Haller, ten Hag houdt ook van hun.

Mooi toch. komt een groot deel van het transfer budget van Man.United naar Amsterdam. Schreuder kan aardig opnieuw beginnen volgend jaar met zoveel vertrekkende spelers

19 mei 2022 om 17:54

Maar dat is helemaal niet gunstig voor Ajax. Opnieuw beginnen in plaats van beginnen met een selectie vol kampioenen. Liever beperk je het verloop nu tot maz/graaf/nico, volgend jaar verlies je dan martinez/antony/haller en het jaar erop timber/alvarez. Vooral Timber en Antony behouden wordt moeilijk.

Ik ben echt niet zo'n type die altijd moeilijk doet over prive jets en jachten en f1 of zo, maar naar london vliegen in prive jet is echt heel slecht. Gaan echt tig vluchten per dag naar elk vliegveld in en om de stad.

Ben verder benieuwd wie er echt gaan komen. Want neem aan dat zowel united als ten hag niet half ajax wil kopen.

20 mei 2022 om 00:39

Überhaupt privéjets, hoe kan je het nog verantwoorden in deze tijd? Hierop zouden wat mij betreft veel strengere, continentaal geldende regels op mogen bestaan.

Volgens mij is het makkelijker om Ten Hag bij Ajax te houden, scheelt een hoop transfers.

Snap wel dat man united wilt gaan shoppen bij dit Ajax.

Je gaat me toch niet vertellen dat dit Ajax het slechter zou doen in de PL als man united?

Maar even serieus, dit soort geruchten ga je altijd krijgen. 1/2 spelers die je al kent meenemen kan ook positief werken natuurlijk. Ten Hag wil een bepaalde speelstijl doorvoeren en dan is het handig als je al 1/2 spelers in je selectie hebt die weten wat je verwacht. En als ze daarnaast een flink bedrag overmaken naar Amsterdam dan kunnen ze weer wat moois doen met dat geld.

Erik kan beter hier blijven, noemen we de club gewoon Amsterdam United.

Zijn er serieus mensen die deze onzin geloven?

Ik verwacht niet dat ie iemand van Ajax meeneemt. Als Man U volgend jaar mee wil doen om de prijzen, moeten ze echt wel nieuwe basisspelers kopen. Ik zie niemand van Ajax zich gelijk in de basis van Man U spelen en op BPL niveau meegaan.

Waarom niet het hele Ajax elftal meenemen incl de reserves.

Ajax moet gewoon een niet te koop afgeven voor Martinez, Timber en Antony. Gravenberch en Haller kunnen worden verkocht. Dan komt er naast de miljoenen uit de CL pot, zo'n 60 miljoen binnen. Dan heb je al zo'n 100 miljoen aan inkomsten die je in kunt boeken. En hou je met een paar gerichte aankopen, een behoorlijk sterke selectie over voor komend seizoen. Als je het geraamte van je elftal ook nog verkoopt, hou je een uitgekleed elftal over. Wil Ajax cashen of een sterke selectie???

19 mei 2022 om 19:40

Helemaal mee eens

Martinez komt imo duidelijk te kort voor het niveau dat United moet nastreven. Timber zou een goede aankoop zijn, iedere andere speler van Ajax niet. Hoop niet voor Ten Hag dat hij die kant op gaat.

Nu zijn Timber en Martinez goede verdedigers, maar ik weet niet of je nou wel een centraal verdedigingsduo van gemiddeld 1 meter 80 in de Premier League op moet komen dagen. 🤔

Een van de twee kan wel, mits je er dan iemand van 1 meter 90 naast hebt die de hoge ballen afdekt, maar allebei is denk ik iets te ambitieus.

Nemen ze het clublogo straks ook mee? Of mag dat naar München met de andere helft van de club mee?

Ten Hag kan wel allerlei spelers willen halen maar het lijkt mij dat de nieuwe Ajax trainer daar ook wat over zeggen heeft wie er wel weg mag en wie niet. En als een speler zelf weg wil naar M U dan moeten ze de hoofdprijs betalen.

20 mei 2022 om 01:35

Ten hag heeft letterlijk nog geen enkel woord gezegd over transfers. Niet over Ajax spelers of spelers van andere clubs. Het is toch echt de media die dit doet

Tjonge jonge neem dan die 2 over gebleven ajacieden ook nog ff mee.

Hij moet spelers kopen die MU bij de eerste 3 kan brengen. Dan kom je uit bij types als Kimmich, Frenky, De Ligt, Haaland.
Of je moet het doen zoals Liverpool, Diaz, Alcantara, Motta.

Timber zou volgens die Engelsen €41 miljoen kosten en nu maar €30 voor Martinez dat terwijl ze allebei nog 2 en 3 jaar vastliggen. Ze zitten al vroeg aan het bier daar in Engeland😂. Met de verkoop van Gravenberch en Haller wordt er al voor genoeg verkocht om niet meer te hoeven verkopen. Of er moet 60 miljoen of meer geboden worden, dat is niet te weigeren.

Wordt een splinternieuw niet engels elftal onder Erik... De Gea op de goal, een vijfmans defensie met Wan-Bissaka, Timber, de Ligt, Martínez en Tagliafico, op het middenveld krijgt van Beek weer zijn kans samen met Frenkie de Jong en Bruno Fernandes en de aanval staan Ronaldo en Haller.. Let maar op die ouwe Tukker kan het voor elkaar krijgen heurr... Zou wat zijn gewoon even vier spelers weg halen bij Ajax. Maarja als ze maar schuiven vind ik het best.. Wel jammer van Timber... de rest is al op een leeftijd om een transfer te maken..

Wat een lul zeg, zoveel te danken aan Ajax en dan Ajax lekker leegkopen. Martinez en Timber zijn onmisbaar voor Ajax

En dit is precies de fout die elke Nederlandse trainer maakt. Het zijn net nationalisten op voetbal gebied. Of ze willen heel het team vullen met Nederlandse spelers (zie Koeman barca) of het is een speler die onder hen gespeeld hebt. Pfff hou daar mee op en haal gewoon kwaliteit binnen 🤦🏻‍♂️

Ajax loopt leeg zo....

Dat is een normaal verschijnsel als je als trainer bij een club komt met een flink budget, Dan ga je bij Ajax de speler uitkopen, Ajax kan wel de hoofdprijs gaan vragen en als ze slim zijn doen ze dat om een basis elftal te behouden, Aan andere kant is het voor Ajax ( lees aandeelhouders) een leuk zakcentje extra. Dit is toch de belangrijkste inkomsten bron, verkopen en goedkoop jonge jongens laten inwerken en daarna weer een paar jaar later verkopen. Zaken doen heet dat,

21 mei 2022 om 17:50

Alleen wordt er wel verwacht dat er volgend seizoen wéér champions leaguedeelname wordt behaald .

Hij is nog steeds 100% gefocust op Ajax. Met de betere spelers weg te kopen. Zó begaan met z'n oude werkgever.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

53 fans
Coach, 52 jaar
SeizoenClub
2018-2022 Ajax
2015-2017 FC Utrecht
2013-2015 Bayern München II
2012-2013 Go Ahead Eagles
Laatste voetbalnieuws

Ten Hag waarschuwt Manchester United-selectie met strikte boodschap

Erik ten Hag heeft in zijn eerste week bij Manchester United direct zijn stempel gedrukt binnen de spelersgroep. Volgens ESPN heeft de manager aangegeven keihard in te grijpen op het moment...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren