Go Ahead wil stunten en meldt zich in de strijd om Jürgen Locadia

Zondag, 26 juni 2022 om 20:34Jordi Tomasowa • Laatste update: 20:57

Jürgen Locadia keert mogelijk terug in de Eredivisie. Go Ahead Eagles heeft geïnformeerd naar de diensten van de 28-jarige aanvaller, zo weet Voetbal International. NEC toonde eerder al interesse. Locadia loopt uit zijn contract bij VfL Bochum, waardoor de aanvalsleider transfervrij opgehaald kan worden. Zijn salariseisen zullen echter voor veel clubs een struikelblok vormen.

De Gelderlander meldde half mei dat NEC nog niet in gesprek zou zijn met Locadia en dat het bovendien nog maar de vraag is of de Nijmegenaren aan de salariseisen van de spits kunnen voldoen. De transfer lijkt alleen gerealiseerd te kunnen worden met de hulp van Marcel Boekhoorn. De miljardair is sinds vorig seizoen de geldschieter van de club uit Nijmegen. Naast NEC is ook Go Ahead Eagles concreet geïnteresseerd in Locadia

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Locadia maakte in januari 2018 voor circa zestien miljoen euro de overstap van PSV naar Brighton & Hove Albion. Hij werd in de afgelopen jaren door Brighton verhuurd aan TSG Hoffenheim en FC Cincinnati, waarna begin dit jaar een transfervrij vertrek naar VfL Bochum volgde. “Ik had al eerder in de Bundesliga gespeeld en wilde weer minuten maken op dit niveau”, zei Locadia vorige maand tegenover het Eindhovens Dagblad. “Dat lukte heel aardig, maar door een blessure kon ik daarna niet meer in actie komen.” Het Duitse blad Kicker meldde dat Locadia geen toekomst meer bij Bochum heeft en hij op zoek moet naar een andere club.

Een terugkeer naar PSV leek twee maanden geleden nog geen optie voor Locadia. "Mede door blessures is het de laatste jaren allemaal wat minder geweest dan ik wilde, maar mijn ambities zijn er nog altijd. Ik hoop nog een aantal jaren in het buitenland te kunnen spelen, voordat ik naar de eredivisie terugkeer”, aldus de spits.Gerelateerd

Meer sportnieuws

118 reacties (laatste reactie door nuanceman)

Als je je afvraagt waar het mis is gegaan, is het antwoord waarschijnlijk: overal

18 mei 2022 om 14:59

Toch is het wel apart. Bij PSV zag je zijn beperkingen en die 17 miljoen was iedereen meer dan tevreden mee, maar echt slecht was hij nooit. Volgens mij zowat iedere 100 minuten bij een goal betrokken toen hij bij PSV speelde en dan stond hij nog vaak als buitenspeler opgestelt ook. Dat hij daarna overal mislukt is (al zijn zijn statistieken in de Bundesliga helemaal niet slecht, hij speelde alleen amper), verbaast mij wel.

Nu terug naar de Eredivisie, het zou me niet verrassen als hij net als van Wolfswinkel rond de 20 goals zit in een seizoen.

26 juni 2022 om 21:05

Die 17 miljoen was echt bizar. Hij heeft dat seizoen 1 goede wedstrijd gespeeld waarin hij 4x scoorde en heeft daarna geen bal meer geraakt.

Doet me een beetje denken aan Traore na die wedstrijden tegen VVV.

26 juni 2022 om 22:43

Wat een onzin peer, zelfs op linksbuiten deed hij het prima bij psv. Geen topper maar genoeg rendement. Zou voor psv ook een prima speler zijn om erbij te hebben als backup spits/vleugel.

26 juni 2022 om 23:24

Zo jammer dat Psv hem aan de buitenkant zette. Er was een periode van anderhalf jaar waarin Luuk de Jong geen pepernoot raakte. Hij had toen echt een kans in de spits verdiend. Denk dat hij dan een grotere kans van slagen had gehad.

27 juni 2022 om 18:18

Die 16 miljoen euro was echt een uitstekende transfer van PSV, al heeft het mij ook wel verbaasd hoe slecht hij daarna overal was. Had Locadia wel iets hoger ingeschat. Hij heeft een beetje hetzelfde probleem als Boadu; komt vaak in kansrijke positie maar mist vervolgens bijna altijd.

18 mei 2022 om 15:07

Volgens mij is hij gewoon niet goed genoeg voor de top. Een wonder dat PSV 16 Miljoen voor hem heeft gekregen. Al lijkt NEC niet zijn niveau. Iets voor Twente, Vitesse, Heerenveen of Utrecht???

18 mei 2022 om 15:12

Psvar78

Of voor een AZ als opvolger voor Karlsson. Die wilt stap maken.

Voor Feyenoord als opvolger Sinestera komt hij wel te kort.

Ik reken hem hier als linksbuiten. Vond hem bij PSV best goed.

Vraag alleen af of hij dat wilt, snelheid nog heeft.

18 mei 2022 om 20:03

Ik zou zeggen, kom erin Zuidam!!! Een buitenkansje???

19 mei 2022 om 06:47

ik vond het al raar dat ik geen utrecht logo in de kop zag toen ik het bericht opende, er zijn dus zelfs buitenkansjes waar Zuidam niet van weet

27 juni 2022 om 03:33

Tsja, ik ben daarentegen van mening dat als Luuk nooit was gehaald, Locadia nu onbetwiste basis spits van Oranje was geweest. Loca was zo ongelooflijk goed in zijn eerste jaar (waarin hij afwisselde met Matavz, of was het toen Berg?) Er is toen bij PSV gekozen voor ervaring, een keuze die goed is uitgepakt voor ons als club, maar had Locadia vanaf zijn 19e (/20e) de ruimte gehad om zich te ontwikkelen, had zijn plafond zo veel hoger gelegen.

Toegegeven dat ik Jong er voor niet veel volgde, maar ik heb daarna nooit meer een talent/speler van het niveau Locadia in de spits zien spelen.

18 mei 2022 om 15:11

Vreemde, zure opmerking van je Dominee.

18 mei 2022 om 15:32

niet zuur, gewoon feitelijk. Bij PSV mocht ie niet in de spits staan, daarna nooit echt ergens geaard... Ook door veel blessures. Gewoon een niet echt geslaagde carriere.

18 mei 2022 om 16:45

Misschien moet je je eerste post dan nog een keer opnieuw lezen. Ik vind hem namelijk onnodig gemeen en weinig onderbouwend.

18 mei 2022 om 16:58

Ja, ok, snap dat het zo over komt

26 juni 2022 om 20:48

Gelukkig zit Locadia niet op VZ

26 juni 2022 om 21:28

Wat bedoel je hij heeft t bij psv toch goed gedaan .

26 juni 2022 om 23:45

Blijf het geweldig vinden dat de Eredivisie dit jaar zulke grote stappen gezet heeft, klasse! Benitez > PSV, Bergwijn > Ajax, Burak Yilmaz > Fortuna en ga zo maar door met Gnonto, Dost en NEC die wat leuke spelers terug haalt.

Dit zou wel een topspits zijn voor het niveau NEC. Waarom probeert Vitesse het niet? Toch een niveautje hoger en een uitstekende vervanger van Openda.

18 mei 2022 om 14:38

Op basis van wat denk je dat Vitesse zijn niveau is?

18 mei 2022 om 14:41

Heb hem laatst tegen Dortmund zien spelen en in die wedstrijd speelde hij uitstekend. Heb zelfs het gevoel dat hij in het juiste systeem en met vertrouwen zomaar een opleving ala Dessers zou kunnen krijgen. Denk dat hij in de subtop Eredivisie er echt wel 12-15 inschiet in een heel seizoen. Zou hem daarom graag een niveautje hoger zien, zodat hij ook Europees wellicht van waarde kan zijn

18 mei 2022 om 14:49

Op basis van wat hij heeft laten zien in de Bundesliga dit halve jaar. Hij kon mee op het niveau, maar blonk niet uit. Had meer assists kunnen hebben als er iets betere spelers om hem heen hadden gelopen maar dat is een aanname op basis van de 4 a 5 wedstrijden waarin ik hem heb zien spelen. Denk dat hij echt een prima spits voor Vitesse zou zijn. Beter dan Grbic, nu denk ik nog beter dan Buitink en Baden Frederiksen al hebben beiden wel een hogere potentie.

18 mei 2022 om 14:56

Zou er voor volgend jaar rekening mee houden dat Vitesse en NEC qua niveau dichterbij elkaar komen te liggen dan dit seizoen het geval is. Vitesse ziet een paar sterkhouders vertrekken, heeft schulden genoeg om op de transfermarkt elk dubbeltje om te moeten keren en zal zich wat betreft doelstellingen moeten committeren aan eindklassering in de middenmoot.

Wat betreft Locadia: kwam duidelijk tekort voor de top en verraste met zijn transfer naar Brighton voor €17m(!) op een vergelijkbare manier als Ryan Babel naar Liverpool enkele jaren ervoor. Ik weet niet hoe hij erop staat na zijn blessureleed, maar een tweebenige spits van 1m86 met internationale ervaring is een uitstekende aanwinst voor een club als NEC. Als AZ of Feyenoord hem hadden aangetrokken had ik ook niet vreemd opgekeken.

18 mei 2022 om 18:42

Opzich als boekhoorn ze portomonee trekt is salaris geen probleem, dit moete we doen topper voor nec!

27 juni 2022 om 02:47

Locadia deed het op hun leeftijd beter bij PSV dan Buitink en Frederiksen bij Vitesse doen nu. Dus op basis waarvan hebben die 2 meer potentie? Je kunt hooguit stellen dat het buitenlandse avontuur van Locadia niet lekker is gelopen, mede door blessures en (noodgedwongen) verkeerde club keuze. Ik denk dat Locadia er bij clubs als Vitesse, Utrecht en Groningen nog best een aantal in knalt. Sterker nog, ik had het voor Feyenoord als 2e spits ook geen gekke optie gevonden. Gnonto kan dan lekker op de plek van Til gaan spelen. Al zou ik het mooi vinden als ook til zou blijven.

18 mei 2022 om 21:10

Vitesse moet alleen maar bezuinigen en gaat een vrije val maken terwijl NEC alleen maar omhoog kan kijken. Daarom waarschijnlijk

26 juni 2022 om 23:13

De overname van Vitesse door de twee rijke Amerkaanse broers lijkt zo goed als rond te zijn, dus of ze moeten bezuinigen is maar de vraag. Er zijn een paar grootverdieners weg en contracten van jonge spelers zijn verlengd. Denk dat Vitesse zich nog wel gaat roeren op de transfermarkt. NEC daarentegen hebben met 11 vertrekkende spelers een groter probleem lijkt me. En dan ook nog tijdbom Tannane in de selectie...en van Aisatti moet ook nog maar blijken of hij op niveau komt.

27 juni 2022 om 03:34

Aisatti traint alleen mee voor zijn conditie. Nec heeft hem geen contract aangeboden

Zo en daar hebben ze bij PSV dan ooit nog 16 miljoen voor gekregen! Gevalletje soms zit het mee, en soms zit het tegen

18 mei 2022 om 14:46

Maar dat bedrag was opzich wel terecht. Hij stak in een redelijk goeie vorm toen wat ik nog kon herinneren, zelfs toen hij werd misbruikt als linksbuiten (bijna atletico eruit geknikkerd als die bal van hem niet op de paal kwam). Echter, hij is zo verschrikkelijk blessuregevoelig, dus dat heeft zijn ontwikkeling niet goed gedaan. Had wel iets meer verwacht bij clubs zoals Brighton en Cincinnati. Bochem was wel redelijk te verwachten (mede door de prestaties bij Cincinnati) dat hij niet zal slagen en bij Hoffenheim onder Schreuder deed hij het niet eens slecht. Maar toen was zijn verhuurperiode stop gezet in de winterperiode en vertrok hij naar de MLS. Waarschijnlijk klikte het niet helemaal met Alfred.

18 mei 2022 om 14:53

Kan allemaal wel zo zijn, maar als je naar zijn carriere kijkt en welke clubs er nu in de running zijn voor izjn handtekening, dan was PSV wel zijn (financiele) hoogtepunt. Daarna is hij voor de clubs op transfergebied niks meer waard geweest. Dan is 16 miljoen voor PSV toch gewoon echt heel nice?

18 mei 2022 om 14:58

Dat is toch best een vreemde redenering. Op het moment van verkopen was hij dat waard, andersom als hij was geëxplodeerd naar een topspeler die 120MIO had opgeleverd voor zijn volgende club, was het nog steeds marktconform. Die 16M was heel nice inderdaad, maar niet meer of minder terecht door het vervolg van zijn carrière, toch?

18 mei 2022 om 15:35

zucht.. Hij gaat van PSV naar Brighton (geen basisspeler geworden) voor 16 miljoen. Wordt vervolgens uitgeleend aan Hoffenheim (geen basisspeler), Cicinnati (geen basisplaats) en Bochum (geen basisplaats). Bij Bochum zelfs nog geen 7 wedstrijden gespeeld. Sterker nog: in de laatste 5 jaar heeft hij gemiddeld maar 11 wedstrijden gespeeld.

Je koopt toch een speler voor een flink bedrag met het idee dat hij wat voor je gaat toevoegen? Daarin heeft PSV toch gewoon goed gehandeld. Hij is na PSV gewoon helemaal mislukt.

18 mei 2022 om 15:54

@westend zucht.....ik denk dat er veel spelers zijn die graag zo zouden mislukken als Locadia

18 mei 2022 om 22:26

Een overbodige zucht als je het mij vraagt, maar dat even terzijde. Nogmaals, het feit dat PSV goed heeft gehandeld omdat hij daarna is gefaald is echt onzin. Draai het om, als hij was geslaagd en nu 120M had opgeleverd dan had PSV slecht gehandeld? Op dat moment moet je zoveel mogelijk voor een speler krijgen en die 16M was hij gewoon waard, de rest doet er niet toe.. zucht.

26 juni 2022 om 23:16

@Psvlld last maar gaan. Als Westend het de 1e keer niet snapt gaat ie het nu ook niet snappen. Tuurlijk was dat toen een mooi bedrag voor een spelers die ook best een goede periode had. Zag hemzelf ook wel bij Brighton slagen maar soms komt en lukt het gewoon niet.

18 mei 2022 om 14:47

Het was ook geen hele slechte speler toch? Hij scoorde best vaak voor mijn gevoel en was op meerdere posities inzetbaar. Toch opmerkelijk dat zo'n gast op zijn 28ste in de Eredivisie bij een middenmoter voetbalt. Idem met een bazoer. Die hebben echt wel het talent om in een top 5 competitie bij een leuke middenmoter van waarde te zijn.

18 mei 2022 om 14:57

Locadia lijkt wel echt een geval: verkeerde keuze na verkeerde keuze te zijn geweest. Brighton speelde in zijn seizoenen een verschrikkelijke 4-4-2 lange ballen spel waar o.a. ook Izqueirdo de dupe van is geweest. Cincinnatti kwam hij middenin een verschrikkelijke vernederlandsing bij een club wat totaal misliep met uitgerangeerde spelers en trainers die totaal niet in de cultuur pasten. Maar ik hoor va supporters bij beide clubs dat hij nou ook niet de meest welwillende speler op het veld was. Wat in beide landen wel echt veel meer wordt gewaardeerd.

18 mei 2022 om 15:28

@Zyotto. Ik denk niet dat ie dat gaat doen. Ik denk dat ie nog in het buitenland blijft.

18 mei 2022 om 18:44

Als je met middemoter nec bedoelt dan bedankt!! Maar dat zijn we echt niet hoor als we niet veel versterkingen halen (voorin) kunnen we er volgende jaar makelijk uitvliegen

NEC! Dit is een topaankoop voor de club uit Nijmegen. Als dit doorgaat zeg ik: Nijmegen van harte.
Locadia heeft bij PSV gespeeld daar was hij super!

18 mei 2022 om 14:39

Ja Prem. Jahanbakhsh was bij AZ ook super. Van sommige spelers is na eeb aantal jaar aanmodderen blijkbaar niks meer over. Ik heb het vermoeden dat dit voor Locadia ook geldt.

18 mei 2022 om 14:41

Ik denk dat Jahanbakhsh ook gewoon vertrouwen nodig heeft. Als je hem nu bij AZ neerzet speelt hij denk ik de pannen van het dak. En ik zou hem ook terughalen als ik Huiberts was.

18 mei 2022 om 14:48

Alireza heeft meer dan genoeg vertrouwen gekregen in het eerste half jaar van Slot. Meer minuten gekregen dan hij hoorde te krijgen. Maar hij is het gewoon verleerd lijkt het. Heeft niks met Az of Feyenoord te maken.

18 mei 2022 om 14:59

Dat klopt maar ik wil niet geloven dat hij het verleerd is. Ik herinner me als een speler die hard werkt, maar ook veel op gevoel doet. En dat verleer je niet.

18 mei 2022 om 15:13

@arsenal890: Alireza is inderdaad door de ondergrens gezakt. Na 3 jaar zeer weinig te spelen in Engeland heeft hij blijkbaar moeite weer op gang te komen (als dat uberhaupt nog gaat lukken). Berghuis moest na 1 jaar banken in Engeland een half jaar warmdraaien in de Kuip voordat hij begon te renderen. Wellicht heeft Alireza langer nodig. Vraag me af hoe Slot diens toekomst ziet en hoe hij er zelf tegenaan kijkt in de Kuip.

18 mei 2022 om 15:30

Dat balgevoel lijkt die anders wel degelijk kwijt. Voetballend is die het kwijt. Niemand wilt geloven dat die het verleerd is maar daar lijkt het wel op.

Klopt Ijsmuts, ik denk dat Slot ook ziet dat hij flink tegenvalt en dat Walemark na de zomer als vaste RB staat en Alireza misschien als back up?

18 mei 2022 om 18:19

@Siebe, Feyenoord of NEC is ook nogal een verschil hè. Locadia kan bij NEC uitblinken en bij Feyenoord waarschijnlijk niet. Ik denk dat dat voor Jahanbakhsh ook geldt.

Nooit begrepen wat mensen nou in hem zagen. Voor mij echt een 13 in een dozijn spits. Beetje niveau Danny Hoesen, waar ik het ook nooit in heb gezien. Qua aanvallers en dan vooral spitsen hebben we het niet echt getroffen de afgelopen jaren. Volgens mij zijn Van Persie en Huntelaar de laatste topspitsen die we hier hebben gehad. Maar goed, leuk voor hem dat ie terugkomt. Weet alleen niet of NEC hier zoveel aan gaat hebben. Ben benieuwd of hij mij kan verrassen.

18 mei 2022 om 14:50

Slechte vergelijking. Locadia was bij PSV echt wel een vrij goede speler en een paar klasses beter dan Hoesen ooit is geweest.

18 mei 2022 om 14:50

Nou nou, Hoessen is ook wel redelijk overdreven. Die heeft in de Eredivisie niet eens de dubbele cijfers getikt, terwijl Locadia al meerdere jaren redelijk belangrijk was in het systeem van Cocu en co.

18 mei 2022 om 15:10

Maar Hoesen heeft tegen Barcelona gescoord!!!1!

18 mei 2022 om 15:53

Ah crap, je hebt gelijk. Dan is Hoesen misschien wel redelijk van hetzelfde niveau als Locadia :/

18 mei 2022 om 15:00

Hoesen heeft het echt nooit laten zien hoger dan onderkant eredivisie. Op het moment dat locadia PSV verliet liep hij na een half seizoen 1 op 1.5 voor zowel doelpunten als assists op de linkerflank. Als hele flauwe vergelijking is dat Tadic in slechts 1 half jaar bij Ajax gelukt, elke 1,5e wedstrijd scoren en een assists leveren. Ben het met je eens dat het daarna eigenlijk altijd een middelmatige spits is geweest. Maar de laatste 1.5e seizoen bij PSV speelde hij echt boven verwachting

19 mei 2022 om 08:47

Bij PSV vond ik hem echt heel goed en ik dacht dat hij het zeker zou gaan maken in Engeland. Heeft eigenlijk alles, vrij snel, sterk, scoorde veel, verwoestend schot. Technisch niet de allerbeste maar dat is dan ook het enige. Geen idee waar het mis is gegaan.

Is hij zo ver afgegleden? Je zou toch verwachten dat hij nog wel bij een Vitesse, Utrecht, Groningen of zelfs misschien AZ aan de bak zou moeten kunnen? NEC deed het dit seizoen natuurlijk leuk, maar de clubs die ik noem verwacht ik toch meer van.

18 mei 2022 om 16:25

Misschien zelfs iets voor psv om te proberen? Transfervrij en lijkt me niet minder dan zahavi. Kan evt nog op de vleugel als backup en deed het prima in Nederland.

18 mei 2022 om 19:25

Ik vind dat Zahavi erg onderschat wordt. Die heeft zijn waarde wel laten zien toch? Locadia kan niet aan hem tippen.

18 mei 2022 om 19:46

Onderschat? 12 goals en verder weinig waarde toevoegend aan het spel. Europees kansen gemist. Is toch te mager als psv spits die miljoenen verdient? Volgens mij had locadia zelfs betere cijfers in zn laatste psv jaar en die was toen nog vrij jong.

Ik ben wel benieuwd wat hij nog kan, maar wat is die afgegleden zeg. Na zijn vertrek bij PSV had ik echt gedacht dat hij bij een leuke middenmoter in een topcompetitie wel zou slagen. Had kracht en een goed schot, redelijk snel. Zonde.

Ik was bij PSV groot fan van Locadia. Met name van zijn kiezelharde schot. Was ook gewoon een waardevolle speler die als spits noodgewdongen linksbuiten moest spelen en het daar vrij goed deed. Zonde dat hij zich nooit echt verder ontwikkeld heeft in een buitenland. Voor NEC zou dit in mijn ogen een absolute topspits zijn.

Complimenten voor PSV, hoe ze op een 'Babel-achtige' manier deze speler hebben verkocht voor 16 miljoen.

Poeh, had zo gehoopt dat dit om AZ zou gaan. Hier kan je geen bult aan vallen toch? Bewezen een prima spits te zijn en daarnaast transfervrij, ik zie hem graag richting Alkmaar komen.

18 mei 2022 om 14:59

Helemaal mee eens. Pavlidis doet het de laatste weken wel goed, maar een concurrent is nooit verkeerd. Er moeten aardig wat versterkingen bij komen.

18 mei 2022 om 18:47

We hebben achter Pavlidis helemaal niks, daarnaast kan hij ook nog vanaf links uit de voeten.

Ik denk dat dit meteen duidelijk maakt hoe groot het vertrouwens in grootverdiener Bony is in Nijmegen. On: Prima speler, als je die weer een beetje plezier terug kunt geven in het spelletje dan is het echt een meer dan prima spits.

18 mei 2022 om 15:17

Bony moet gewoon lekker met pensioen. Heeft een prachtig huis in Wales, waar zijn gezin woont. Meer dan genoeg kunnen verdienen met een mega contract bij City. Zijn lichaam is gewoon op

Je kan het natuurlijk altijd proberen maar gevoelsmatig natuurlijk compleet onhaalbaar. Nog even los van zijn sportieve ambities verdiende die jongen in Amerika volgens mij echt heel flink, dan kan je Boekhoorn hebben maar dan zal hij dermate duur zijn dat het niet verantwoord is. Enige waar je op kan hopen is dat die jongen, zowel qua niveau als salaris, bereid is om een stapje terug te doen om zo een jaartje echt te spelen en dan vervolgens weer een stap te maken. Maar ik kan het me eigenlijk niet voorstellen. Zou voor NEC wel een hele strakke transfer zijn.

Was een tijd geleden ook in beeld bij Twente, maar toen toch maar niet gedaan ivm zijn hoge salaris. Lijkt me sterk dat NEC wel aan zijn voorwaarden kan voldoen.

18 mei 2022 om 15:44

Wellicht heeft ie z'n eisen wat omlaag gesteld, en valt de interesse wat tegen. Ben er van overtuigd als ie destijds in Eindhoven was gebleven dat ie zo 10 jaar lang basisklant had kunnen worden. Was echt goed bezig. Als Boekhoorn wat kan betekenen is er wellicht wat mogelijk, maar anders denk ik dat je gelijk hebt.

18 mei 2022 om 15:59

Is maar goed dat Twente voor van Wolfswinkel is gegaan. Al lijkt mij wel dat Locadia iets hoger zou kunnen mikken dan NEC.

18 mei 2022 om 16:07

Vond het toen best jammer dat Locadia niet haalbaar was. Met de wetenschap van nu ben ik blij dat het niet is doorgegaan, en ben ik heel blij dat we Ricky hebben. Maar ja, als Ricky er geen kloot van had gebakken had ik zeer waarschijnlijk anders gepraat.

Buitenkansje voor Utrecht!

18 mei 2022 om 15:59

Die gaan liever voor Henk Veerman wat ik een onbegrijpelijke aankoop vindt

Ik had toch wat meer van hem verwacht, ook al vond ik dat hij eigenlijk nog een jaartje had moeten blijven. Vond hem echt wel hoed boor xijn leeftijd bij psv.

Bochum speelt pas sinds dit jaar weer in de Bundesliga en zat daarvoor jaren in de tweede Liga. Wat betalen ze daar dan aan salaris, dat dat bij NEC zo'n probleem gaat worden?

18 mei 2022 om 18:51

Waarschijnlijk zal zijn salaris ook nog worden betaald door boekhoorn, die dat vaker doet nu ook

Klinkt misschien gek, maar ik zou hier niet aan beginnen als ik NEC was. Locadia zal naar NEC-maatstaven een zeer hoog salaris vragen en is echt geen garantie voor doelpunten. Hij heeft in 11 seizoenen maar 56 goals gemaakt en alleen in 2013-2014 de dubbele cijfers gehaald (13 goals). Je kunt nog zo'n groot talent zijn in de jeugd, het is altijd maar afwachten of je het bij de senioren ook waar kunt maken. Locadia heeft dat gewoon niet gedaan.

18 mei 2022 om 23:37

Ik ben het met je eens. Ja, als hij nog een beetje in de buurt komt van z'n PSV vorm zou het top zijn... maar deze speler is al jaren amper actief geweest. We zoeken een betrouwbare, betaalbare, niet te oude spits. En hij voldoet niet geheel aan dat plaatje.

Blijft nog steeds jammer dat hij niet voor Curacao wilt spelen. Had zijn carriere ook goed gedaan.

1 goed seizoen gehad bij PSV als linksbuiten met Brenet achter zich. Werden nog kampioen ook in 2016. Beperkte aanvaller,mist t 1 en ander om een goede spits te zijn.

Mooi naar h'veen komen, hebben goede ervaringen met oude talentvolle spelers om hun weer op niveau te krijgen. Mooi opstapje weer voor een hoger niveau. Mocht hooijdonk toch blijven goede sparringspartner om mee samen te werken.

Goede versterking voor NEC als het ze lukt om Locadia aan te trekken.
Ik weet niet of ze nog verder gaan met Bony, maar Locadia Bony als duo zou best wel is een mooie combi kunnen zijn.

Afgelopen jaar is vanuit Emmen het eerste contact al gelegd voor komend seizoen.
Jurgen zelf had wel enig interesse, maar ik dacht dat zijn broer zaakwaarnemer was.
Familie Locadia komt namelijk uit Emmen, vanuit de jeugd naar PSV gegaan

Die gaf denigrerend aan dat als 'het clubje' Emmen interesse heeft ze eerst hun spaarpot mochten stuk slaan.

Dan kun je wat mij betreft wieberen ...
Maar voor NEC zou het prachtig zijn als je hem kunt halen en betalen.

26 juni 2022 om 20:47

Ik zie deze jongen graag naar Deventer komen. Met Lidberg gaan we de oorlog ook niet winnen..

26 juni 2022 om 20:55

Klopt, daarom is Stokkers ook gehaald. Lidberg werkt hard en heeft zeker waarde maar veel doelpunten hoef je niet te verwachten

27 juni 2022 om 00:54

Lidberg moet ook wel meer bediend worden. Lidberg is behoorlijk misbruikt door van Wonderen vorig seizoen. Ik denk dat hij zomaar een sensatie kan worden. Hij heeft behoorlijk wat snelheid en kan goed een bal vast houden en is berensterk. Ik zou hem zeker nog niet afschrijven.

PSV heeft het destijds prima gedaan door hem op dat moment te verkopen. Was geen absolute uitblinker, toch wel een solide spits.
Had niet bedacht dat hij een imposante rij clubs zou hebben, maar wat hij heeft laten zien na PSV is niet al te best te noemen.
Voor GA zou het natuurlijk een absolute aanwinst zijn

26 juni 2022 om 20:54

Wij hebben niet meer geld dan een NEC of Emmen. Als die het financieel al niet rond kunnen maken gaat het in Deventer helemaal niet lukken.

27 juni 2022 om 00:58

Waar basseer je op dat NEC of Emmen meer te besteden heeft? Go Ahead toont echt geen interesse als ze niet denken deze speler te kunnen halen. Go ahead heeft zeker ook wat vet op de botten gekregen de laatste jaren. Al jaren zeer gezond beleid gevoerd. Nu zeg ik niet dat ze het met bakken te gelijk kunnen uitgeven. Maar doen of er niks kan is zeker geen sprake van.

Bij PSV destijds een speler die naar zijn kunnen speelde. Veel kracht, redelijk snel en een hard schot. Ik vond het destijds jammer dat hij vertrok. Ik had niet gedacht dat hij bij een City of Milan zou belanden, maar ook niet dat hij op zijn 28e in de belangstelling zou staan van NEC en Go Ahead. Ergens is het helemaal misgegaan, al ben ik wel benieuwd wat hij nog kan.

27 juni 2022 om 08:04

Vond je het ondanks die 17 miljoen die PSV voor hem kreeg jammer dat hij wegging? Ik vond het ook geen onaardige speler maar die 17 miljoen was wel echt een buitenkans.

Jammerlijk mislukt in de MLS, was talent maar zal dat altijd blijven

Niets ten nadele van Go Ahead maar als je van redelijk talent in de Eredivisie naar het buitenland vertrekt en dan na een aantal jaar met allemaal mislukte avonturen terugkeert bij een degradatiekandidaat in de Eredivisie dan kan je er geen zak van.

27 juni 2022 om 08:09

Dat is ook wel heel overdreven. Locadia was overal wel van waarde maar was op misschien het laatste half jaar na net niet goed genoeg voor een basisplaats. Denk dat dat een prima CV is voor een eredivisiespits, volgensmij zijn er niet zoveel gewaardeerde bundesligaspelers haalbaar voor de Nederlandse middenmoot.

Waarom noemen ze dit een stunt. Die gozer heeft de laatste jaren niets gepresteerd. Hij mag blij zijn dat hij op basis van geleverde preataties uit het verleden nog een club kan vinden. De optimistische voetbalwereld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Go Ahead Eagles

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
11.NEC38-14
12.FC Groningen36-14
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
P. RommensMiddenvelder342
I. LidbergAanvaller324
F. RossAanvaller70
S. OzturkAanvaller00
N. HengelmanKeeper00
S. JansenKeeper00
J. SchuurmanKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Go Ahead Eagles.

121 fans
Aanvaller, 28 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Brighton U23 1 0 0 0
2021/2022 VfL Bochum 11 2 0 0
2021/2022 Brighton & Hove Albion 1 0 0 0
2021 Cincinnati 9 1 0 0
2020 Cincinnati 18 2 0 0
Laatste voetbalnieuws

Go Ahead wil stunten en meldt zich in de strijd om Jürgen Locadia

Jürgen Locadia keert mogelijk terug in de Eredivisie. Go Ahead Eagles heeft geïnformeerd naar de diensten van de 28-jarige aanvaller, zo weet Voetbal International. NEC toonde eerder al interesse....Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren