Eindhovens Dagblad onthult torenhoge afkoopsom voor Sangaré

Woensdag, 18 mei 2022 om 07:39 • Laatste update: 07:43

PSV wil gigantische bedragen zien van clubs die belangstelling hebben voor Ibrahim Sangaré. De middenvelder moet minstens veertig miljoen euro opleveren, zo is volgens het Eindhovens Dagblad contractueel vastgelegd. Ook Cody Gakpo mag niet voor minder dan veertig miljoen euro vertrekken. De interesse in Sangaré begint langzaam op gang te komen. PSV-watcher Rik Elfrink weet dat Leicester City en Newcastle United de Ivoriaan graag zien komen deze zomer.

Sangaré was een van de drijvende krachten bij PSV het afgelopen seizoen. De middenvelder speelde nagenoeg alles en won met de Eindhovense club de TOTO KNVB Beker ten koste van Ajax. PSV is dan ook niet van plan om de defensief ingestelde middenvelder zomaar te laten gaan. Clubs die een poging willen wagen om Sangaré los te weken moeten minimaal veertig miljoen euro betalen. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat dit zelfs contractueel is vastgelegd. De club vraagt daarmee de absolute hoofdprijs voor de Ivoriaans international.

De vastgestelde afkoopsom is opvallend hoog, wat betekent dat PSV niet zomaar van plan is om Sangaré te laten gaan. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2025 bij PSV. Sangaré werd in 2020 voor ruim zeven miljoen euro overgenomen van Toulouse, waardoor de Eindhovenaren flinke winst lijken te gaan maken. Naar verluidt hebben nog geen clubs zich officieel gemeld bij PSV voor Sangaré. Wel is er concrete belangstelling van Newcastle United en Leicester City. Newcastle was afgelopen winter ook al geïnteresseerd in de diensten van de middenvelder, maar kreeg toen nul op het rekest.

Sangaré vormde afgelopen seizoen een belangrijke schakel binnen het elftal van Roger Schmidt. Na een moeizaam debuutseizoen in Eindhovense dienst kwam hij deze jaargang tot 29 optredens in de Eredivisie, waarvan 26 keer als basisspeler. Daarin wist hij drie keer te scoren. De middenvelder won met PSV onder meer de Johan Cruijff Schaal en de TOTO KNVB Beker ten koste van Ajax en deed tot de een na laatste speeldag mee om de landstitel. Ook bij de nationale ploeg van Ivoorkust is Sangaré een vaste waarde. Het land werd in november uitgeschakeld door het Kameroen van André Onana in de strijd om een WK-ticket.Gerelateerd

Meer sportnieuws

177 reacties (laatste reactie door mt87)

En terecht, laat ze maar lekker betalen voor klasse!

18 mei 2022 om 07:59

Nou ik kan je vast uit die droom helpen. Geen enkele club gaat 40 miljoen betalen voor een speler die zich enkel in de Eredivisie en wat wedstrijdjes in de Conference League heeft laten zien. Sowieso worden voor verdedigende middenvelders zelden dit soort prijzen betaald, tenzij het al om een gerenommeerde naam gaat.
Als PSV 30 miljoen voor Sangare kan krijgen dan moeten ze dat ook gewoon meteen doen, dat zou al een hele mooie prijs zijn.

18 mei 2022 om 08:03

Prima, dan speelt hij volgend jaar toch nog een jaar bij PSV? Als die jongen nu zelf aangeeft weg te willen dan is het een ander verhaal, maar tot die tijd moet PSV lekker vast blijven houden aan de hoge vraagprijs. Hij is international en heeft nog een contract tot 2025. Bovendien is het voor Nederlandse clubs sowieso verstandig om hoog in te boom te gaan zitten als er interesse van een Premier League club is, zeker in het geval van Newcastle. Howe is een team aan het maken dat langer mee kan, hij zal geen 120 miljoen uit gaan geven voor spelers die 2 jaar zullen blijven, dus dan kom je al snel uit bij spelers als Sangare of Gakpo.

18 mei 2022 om 08:08

En één of andere Africa Cup waar hij de beste man van zijn land was. En een paar potjes in de CL, en EL. Doe maar neerbuigend.

18 mei 2022 om 08:26

@yoericfc dat is inderdaad ook helemaal prima. Dan is het een mooie prijs om clubs wat van hem af te houden. Wilde enkel aangeven dat ik het geen realistische vraagprijs vind als ze hem serieus zouden willen verkopen.

@psvledien wanneer heeft Sangare in de CL gespeeld? Of gaan we de voorrondes tegen grootmachten als Galatasaray en Midtjylland nu ook al meetellen? En in de EL heeft PSV 2 potjes gewonnen, beide tegen Sturm Graz. Kom op zeg.

18 mei 2022 om 08:42

Alsof de cl de enige indicator is voor een hoog bedrag. Uiteindelijk zijn er zat spelers die nooit 1 minuut in de cl hebben gespeeld en ook gewoon hoge bedragen opleveren. Wat je wel kon zien tegen Leicester bijvoorbeeld is dat hij gewoon super speelde en de beste middenvelder van het veld was. Hij heeft naar mijn mening zijn talent wel laten zien en zou voor menig club in de premier league interessant kunnen zijn. Verdedigend is hij echt heel sterk en doet seizoen is hij voetballend zoveel beter geworden.

Of iemand 40 miljoen neer gaat leggen weet je nooit, maar deze clausule is wel handig. PSV kan nu gewoon zeggen dat ze hem houden als die clausule niet op tafel komt.

18 mei 2022 om 08:43

Dat is geen droom. De droom is dat Sangaré volgend jaar ook weer in een PSV shirt speelt dus in feite dank voor het geloof in de droom.

18 mei 2022 om 08:44

Hahah wat een onzin sangare gaat dit op zeker 40 miljoen opleveren. Je zal flink teleurgesteld zijn binnenkort of hij blijft nog lekker een jaar in Eindhoven. Voor 30 miljoen nooit weg doen je haalt geen waardig vervanger voor 15 miljoen.

18 mei 2022 om 08:46

Tellen we clubs die ons aller Ajax uitschakelde in de CL wel mee? Want tegen Benfica was sangare ook een absolute uitblinker net zoals de bekerfinale tegen Ajax en tegen de sterke PL ploeg Leicester. tellen we de goals die Haller in de CL tegen de absolute grootmacht genaamd Besiktas, de nummer 6 van de Turkse competitie die maar 7 punten meer heeft behaald dan die andere grootmacht Galatasaray dan ook maar niet meer mee?

18 mei 2022 om 08:52

@memphisdepay, dat is niet de enige indicator nee, maar voor spelers in de Eredivisie wel een hele belangrijke. Als Sangare in La Liga bij een subtopper (zonder Europees voetbal) had gespeeld, dan zien clubs in ieder geval dat hij al mee kan in een grote competitie. Maar dat is de Eredivisie helaas niet, daarom is Europees zo belangrijk. Als Ajax in 2018/19 in de groepsfase CL er al uit was gegaan zonder noemenswaardige wedstrijden, hadden Frenkie en De Ligt nog niet eens een derde zoveel geld waard geweest denk ik. Het blijft gewoon een enorm belangrijke indicator voor buitenlandse topclubs.

18 mei 2022 om 09:05

Allemaal leuk en aardig, contract tot 2025, afkoopclausule van 40, PSV hoeft niet te verkopen, meerdere PL team geïnteresseerd dat drijft allemaal de prijs op. En je onderschat de Eredivisie nu wel een beetje, Frankrijk is iets sterkere competitie en we zijn ongeveer gelijk aan Portugal(waar ook transfers boven de honderd miljoen plaatsvinden.)

18 mei 2022 om 09:09

@rombomcu, ja leuk dat je dat nu zo probeert te brengen, maar het gaat er toch niet om welke doelpunten/duels ik precies meetel? Ik wil alleen aangeven dat buitenlandse topclubs er wel zo naar kijken, en dat is gewoon een feit. Transfers van Frenkie, De Ligt, maar ook van een Lozano bijv bewijzen dat. Die laatste had Europees ook veel meer bewezen dan een Sangare.
En om in te gaan op je punten, Haller is niet de meest begaafde spits ooit, maar werd wel topscorer van de CL groepsfase. Best hilarisch dat je dat nog probeert te downplayen. Sangare speelde inderdaad prima potten in de westrijden die je noemt ja, maar veel verder zul je niet komen qua gerenommeede tegenstanders. En dat is dus precies het punt wat ik wil maken. Je komt nu met een nationale bekerfinale, CL voorronde en Conference League wedstrijd tegen de nr 9 van Engeland.

18 mei 2022 om 09:13

@silverfront,

Maar op basis van de Europese wedstrijden dit seizoen kon je toch ook zien dat hij meekan op het niveau van clubs uit de buitenlandse competities. Deze man heeft overigens ook bijna 100 wedstrijden in de ligue 1 gespeeld en stond toen ook al op de lijstjes van Arsenal en Southampton volgens de geruchten, dat betekent waarschijnlijk dus niet dat hij toen niets liet zien. Deze man is gemaakt voor de premier league en daar zijn eigenlijk alle teams in staat transfers van tientallen miljoenen te doen.

Ik ben het wel met je eens dat de bedragen voor de Ligt en de Jong sky high gingen door de cl. Maar dat waren wel echt uitzonderlijke talenten die ook wel een hoog bedrag hadden opgeleverd zonder zo'n succesvolle campagne.

18 mei 2022 om 09:17

Ach ach wat zielig hoopje mens toch. Als ik de analyses hier over PSV spelers moet geloven hadden we op plaats 15 gestaan.

18 mei 2022 om 09:49

@memphisdepay Oh maar ik verwacht inderdaad ook wel dat hij meekan op dat niveau. Het fysieke gedeelte heeft hij natuurlijk al, maar of er dan ook 40m betaald wordt voor hem, dat geloof ik niet gezien zijn geringe Europese ervaring. Maar ja we weten nog niet hoe Newcastle het deze zomer gaan spelen, misschien gaan ze wel enorm met geld smijten. Concurrerende clubs voor het bieden is sowieso gunstig voor psv. Maar een talentvolle verdedigende middenvelder verkopen voor 30m zou ook al goed nieuws zijn toch, dat is NL clubs zelden gelukt.

18 mei 2022 om 09:50

Milik bijvoorbeeld? En dat is een hele tijd geleden. Europa League van eerdere seizoenen is vergelijkbaar met huidige Conference League..

18 mei 2022 om 10:00

@silverfront,

Dat is natuurlijk ook wel zo als PSV 30-35 miljoen voor hem incasseert lijkt mij dat ook meer dan prima. Het is ook een beetje wat de gek ervoor geeft, met name in Engeland. Maar ik begrijp PSV ook als zij wijzen naar de clausule en als een team hem dan echt graag wil zie ik ze het nog aftikken ook, ik heb gekkere dingen gezien.

18 mei 2022 om 10:06

Dat heet onderhandelen. Ajax kreeg toch ook 80 miljoen voor De Ligt en ook voor de Jong. zijn ze beiden niet waard, ook destijds niet. Maar gewoon heel goed onderhandeld door Marc O.
Ik had zo 50mil gevraagd. Hij is beter dan Malen die ook voor 30 wegging.

18 mei 2022 om 10:36

Of Lozano meer bewezen had betwijfel ik. Lozano was niet zo doorslaggevend als dat Sangare dat is voor PSV. Hij heeft natuurlijk wel 6 potjes CL gespeeld bij PSV waarbij hij twee keer het netje vond. Sangare was internationaal op de Afrika cup een absolute uitblinker voor Ivoorkust bijvoorbeeld dat wordt ook meegenomen.

Het maakt toch helemaal niks uit in welke competitie je een sterke tegenstander tegenkomt. Besiktas is maar 7 punten beter op de Turkse ranglijst dan Galatasaray waar jij lacherig over deed door er grootmacht voor de zetten. Goed spelen tegen Besiktas is logischerwijs niet al te veel moeilijker dan goed spelen tegen Galatasaray. Dat probeerde ik met mijn vergelijking tot je door te laten dringen. Haller was topscoorder van de CL groepfase dat is natuurlijk erg knap.

Sangare was in de topduels steevast de uitblinker tegen Monaco, Sociedad, Leicester, Ajax en Kopenhagen en je zag in de maand januari hoe PSV als een kaartenhuis inzakte toen hij niet op het middenveld stond. Sangare is onmisbaar voor PSV en daar mag de hoofdprijs voor betaald worden en die taxeert PSV dus op 40 miljoen. Met interesse vanuit de premier league lijkt me dat een mooi startbedrag. Newcastle is bijvoorbeeld een van de geïnteresseerde clubs en die nieuwe eigenaar veegt zich elke dag af met briefjes van 500 euro, die tikken makkelijk 35-40 miljoen euro af.

18 mei 2022 om 11:19

Klopt, Besiktas was niet veel beter dan Galatasaray. Maar met de CL doelde ik natuurlijk vooral op de ontmoetingen met Sporting en Dortmund. Je hebt natuurlijk vaak een zwakke broeder uit pot 4, dat was Besiktas. Die potten zeggen vaak inderdaad niet zoveel.

Verder denk ik dat je ook beetje voorbij gaat aan het feit dat er voor aanvallers doorgaans natuurlijk veel meer betaald wordt. Een verdedigende middenvelder voor 40m is echt heel veel geld hoor. Al ben ik net zoals jou wel van mening dat Sangare de belangrijkste speler bij PSV is. En ik zie hem ook zeker wel potentie hebben om in de top te kunnen slagen. Maar eigenlijk heeft hij pas 1 echt goed seizoen achter de rug, naast Rosario voorgaande jaren speelde hij nooit volledig in zijn kracht.

Wel met je eens ook dat we als NL clubs natuurlijk ook wel vaker hoog in de boom mogen zitten. Ajax doet dit al sinds een paar jaar, en dat heeft zijn vruchten toch wel afwerpen. Zij het dan wel met een CL achtergrond. Maar in Portugal worden er ook spelers verkocht voor absurde bedragen die vrijwel niks bewezen hebben, dus Sangare voor 40m is dan inderdaad niet eens gek.

18 mei 2022 om 15:24

Laat gaan laat gaan, voor dat soort gasten heeft uitleg geen enkele zin. De vooringenomenheid spat er vanaf. Willen ze niet betalen? Nog mooier, speelt hij nog een jaar in Eindhoven ;-)

18 mei 2022 om 08:49

Als je voor een verdedigende middenvelder dit soort bedragen wil hebben, moet je echt wat hebben laten zien op Europees niveau. Voor die wedstrijdjes in de ED gaat niemand 40 miljoen voor hem betalen. Hij heeft goed gepresteerd bij de Africa cup, waar hij misschien wel de beste was bij zijn land. Rond de 25 zou marktconform zijn. Ik ben ook benieuwd wat er gebeurd wanneer er een club serieus gaat bieden en wat Sangare dan van de situatie gaat vinden.

18 mei 2022 om 09:09

Wie moet er wat presteren op Europees niveau? De speler toch? Sangare heerste op het middenveld tegen sterke ploegen zoals Benfica, Monaco, Leicester en Ajax, dat er een vliegenvanger in de goal stond en zahavi die bal er niet in ramde tegen Benfica daar kan Sangare toch niks aan doen? 40 miljoen lijkt me een prima uitgangspunt voor PSV en als je niet de hoofdprijs vangt dan heb je volgend jaar nog de beste verdedigende middenvelder van de eredivisie in de ploeg. Ook niet slecht.

18 mei 2022 om 09:17

Je moet ook een beetje geluk hebben bij zo'n transfer. Vooropgesteld dat Sangare in zijn rol een geweldige speler is die makkelijk in de Premier League overeind blijft ben ik het wel eens dat zijn elftal geen buitengewone prestaties geleverd is. Toch is hij wel een absolute sterkhouder van wie je het meteen doorhebt wanneer hij er niet bij is. Zou zomaar een sensatie kunnen worden in Engeland.

Wanneer er meerdere clubs met diepe zakken interesse tonen en eentje ervan is Newcastle dan zouden ze zomaar tegen elkaar op kunnen bieden. Hopelijk is dit het geval en word deze transfer weer het zoveelste bewijs dat ook Nederlandse clubs hoger in de boom moeten zitten bij interesse.

Sangare, Gakpo, Madueke, Sinisterra, Malacia, Antony, Timber, etc etc. zijn gewoon absolute sterkhouders en als je er financieel niet enorm op vooruitgaat moet je ze gewoon binnen houden. Als ze voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten gaan ze maar naar de ali express..

18 mei 2022 om 09:20

Ik snap dat je een PSV supporter bent maar je bent de objectiviteit wel een beetje uit het oog verloren. Sangare heeft een geschatte marktwaarde van 16 miljoen. Omdat meer dan te verdubbelen moet je echt lange tijd bovengemiddelde resultaten behalen. Hij speelde in een aantal van die wedstrijden die je noemt goed maar in een aantal ook niet meer dan aardig. Ook Sangare werd overlopen door Leicester in het laatste half uur toen de wissels op het veld kwamen. Ook Sangare verloor met 5-0 van Ajax, verloor van Benfica en Monaco. Sowieso is er bij de door jou genoemde wedstrijden bijzonder weinig resultaat behaald. Je kijkt ook alleen vanuit PSV en niet vanuit Sangare. Als ik de zaakwaarnemer van Sangare zou zijn, dan zou ik John de Jong even opbellen om te vragen of hij weleens van de term 'arbitragezaak' heeft gehoord.

18 mei 2022 om 09:28

@Adam24 dat Sangare voor 16 miljoen op Transfermarkt staat betekent niet dat dat klopt. Die waardes worden gewoon door een stel supporters op een zolderkamer gemaakt. Kijk maar eens in die discussies op die fora, gaat nergens over. Dat een Teze en Guti daar voor 5 miljoen op staat zegt ook wel genoeg. Gaan ook genoeg sterke geruchten rond dat een aantal, laten we zeggen niet helemaal objectieve mensen, daar een belangrijke vinger in de pap hebben wat betreft waardes. Dus nee, wat Transfermarkt zegt is niet leidend.

18 mei 2022 om 09:34

Hey Adam, jij kan John ook wel even bellen hoor en dan vraag je wat een afkoopclausule inhoud!

18 mei 2022 om 09:42

Haha! Totaal gemist dat het om een afkoopclausule ging. Ik dacht om de vraagprijs. Ik heb niks gezegd, prima afkoopclausule.

18 mei 2022 om 09:45

Tuurlijk is transfermarkt niet leidend en ik probeer ook zeker niet te suggereren dat PSV Sangare gaat laten gaan voor 16 miljoen. Net als dat 40 miljoen als afkoopclausule geen afspiegeling is van zijn waarde.

18 mei 2022 om 09:46

Tja, Timber en Martinez verloren ook met 4-0 van ons en van Benfica. Dus dat zijn echt kulargumenten. En juist in de bekerfinale, toen Sangare de koning op het veld was, was hij extreem goed. Dat heb je met je eigen ogen kunnen zijn. Sangare is een unieke speler en perfect voor de PL, we gaan het zien.

18 mei 2022 om 08:55

Geen enkele club gaat natuurlijk 40 miljoen euro voor Sangare neertellen. Als je 25 miljoen ontvangt, is dat wel redelijk het maximum naar mijn mening. Dat type speler levert vaak al geen hoge bedragen op en het is niet dat PSV in Europees opzicht gepresteerd heeft, integendeel zelfs.

18 mei 2022 om 09:25

Natuurlijk gaat geen club 40 miljoen neerleggen, maar dat bedrag is ook heus geen eis van PSV. Bij 35 miljoen rekenen ze netjes af hoor haha. Maar zo'n clausule is als verkopende partij natuurlijk wel lekker om te hebben. Daarnaast: PSV heeft in Europa niet geweldig gepresteerd inderdaad, maar Sangare als individuele speler natuurlijk wel. Tegen Benfica, Leicester, Monaco en Real Sociedad was hij steevast een van de beste spelers op het veld. Dat is niet tegen de wereldtop natuurlijk, maar wel een niveau waar buitenlandse clubs naar kijken. En het niveau clubs die in hem geinteresseerd zijn bovendien. Bovendien heeft PSV het voordeel dat PL clubs hem al bij Toulouse wilden weghalen. Nu na een tussenstap waarin hij overduidelijk laat zien dat hij het niveau aan kan, hebben ze hem nog meer in het vizier. 40 miljoen zal het niet worden, maar 25 ook niet lijkt me. Uiteindelijk kom je ergens tussen de 30 en 35 uit verwacht ik.

18 mei 2022 om 10:15

Nou ik ben voor Ajax, niet dat dat er veel toe doet, maar vind Sangare echt een topper die defensief top is en voetballend idem dito. Denk dat hij misschien wel meer waard is dan die 40. Maar goed, als ik PSV was had ik lekker hoog in de boom gaan zitten. We gaan het zien.

18 mei 2022 om 10:59

Idd, goed dat ze hoog in de boom gaan zitten. Dat meedenken met spelers en andere clubs moet maar eens afgelopen zijn. Gaan ze daadwerkelijk 40 miljoen euro per stuk voor deze spelers krijgen? Dat denk ik niet. Maar meer dan wanneer ze überhaupt al lager zouden inzetten. Ik ben benieuwd.

Werd tijd ook dat PSV zich niet meer voor een appel en een ei laat afschepen. Sangare is onmisbaar voor PSV en heeft zowat alle clubs buiten de top 5 in de PL achter zich aan. Daar moet je van profiteren en andere mag hij gerust blijven, mits hij dat zelf ziet zitten. Edit: wat is VZ een verschrikkelijke site aan het worden zeg. Gewoon een topic over PSV die graag veel geld wil zien voor Sangare en het staat weer vol met sneue figuren en trollen die over gemeentegeld beginnen, Ajax erbij halen, provocatief 15 miljoen noemen blablabla. Echt elk PSV topic wordt zo enorm overgenomen door imbecielen elke keer. Lol gaat er zo wel snel af. Niemand hoeft Sangare 40 miljoen waard te vinden maar het is een clausule, geen keiharde eis van PSV. Bij 38 miljoen slaan ze heus de deur niet dicht. Bij wijze van spreken. Snap dat het voor moderators veel werk is en dat ze het ook maar vrijwillig doen, wat ze te prijzen valt. Maar ik hoop dat PSV topics hier op VZ iets strenger gemodereerd kunnen worden. Er zit vergeleken mer andere topics zo extreem veel onzin tussen de reacties elke keer waardoor de lol er wel vanaf gaat en mensen alleen maar geïrriteerd raken.

18 mei 2022 om 07:55

Dat is idd. ook het eerste dat ik dacht. Er zijn zoveel voorbeelden van spelers die voor een scheet en drie knikkers wegmochten. Het was vaak gênant.

18 mei 2022 om 09:35

Ik ben het er uiteraard mee eens dat PSV lekker hoog in de boom moet gaan zitten qua prijs voor Sangare.

Welke spelers zijn voor gênant lage bedragen verkocht dan? Ik had zelf et idee dat PSV over het algemeen prima prijzen krijgt voor zijn spelers.
Malen, Bergwijn, Lozano hebben (in mijn ogen) prima bedragen opgebracht.
Welke speler was wel veel waard maar is voor een schijntje vertrokken?

Naar mijn idee is het met name Feijenoord die bizar slecht is in spelers verkopen voor een mooi bedrag.

18 mei 2022 om 09:40

Idd PSV verkoopt spelers regelmatig voor een goede prijs. Al die PSV fans denken dat ze zo even 30+ miljoen vangen voor sangare. Sangare is een prima speler, maar die gaat gewoon 20-25 opleveren en niet 40 mil.

18 mei 2022 om 09:52

De grote jongens weet PSV over het algemeen prima te verkopen inderdaad. Het gaat meer om die categorie daaronder waar PSV naar mijn idee te vaak een 'we gunnen hem de transfer' mentaliteit heeft. Tuurlijk moet je een beetje goodwill kweken maar je bent ook geen liefdadigheidsinstelling. Als je 10 spelers voor een miljoen te weinig verkoopt loop je zo 10 miljoen mis.

18 mei 2022 om 09:53

@AzEverton hoeveel wedden we dat PSV Sangare deze zomer of volgend jaar voor meer dan 30 miljoen verkoopt? 😉

18 mei 2022 om 08:27

Voetbalzone is inmiddels het Facebook onder de voetbalsites. Je wilt eigenlijk de reacties lezen om te zien wat voor debielen er weer zijn.
Het is dat er weinig goede/betere alternatieve zijn..

18 mei 2022 om 09:25

Mooi gezegd. Sangare wordt een grote meneer in het Europese voetbal, daar mag flink voor gecasht worden.

18 mei 2022 om 10:04

Fossen

Gewoon laten gaan. Snap het ook niet. Ipv blij te zijn dat clubs grof gaan betalen voor spelers uit Nederland, gaan ze paniekerig roepen nee gaat niet gebeuren.
Ik gun jullie zelfs 120 miljoen voor Gakpo. Kijk Portugal hoe die als gekken verkopen.

18 mei 2022 om 10:25

Mooi gesproken. De artikelen op VP vind ik persoonlijk beter en uitgebreider (minder club voorkeur ook), maar de reacties daar zijn echt van een ongekend laag niveau. Nu krijg je hier hetzelfde. Veel provocaties, herhaaldelijk onzin zonder enige onderbouwing en steeds vaker door dezelfde paar mensen.

18 mei 2022 om 15:46

Poahh, moest lang scrollen tot ik bij een 'normale' reactie kwam. En dan had je aanvankelijk de 4e. Dat is inderdaad niet leuk meer.

Sangaré heeft echt een fantastisch seizoen erop zitten, met ook nog een zeer sterke Africa Cup erbij, waar hij by far de beste speler van Ivoorkust was. Daarna had hij bij PSV even een dipje, maar overall bovengemiddeld goed. Blijft ook nog steeds stappen zetten, en ik denk dat als hij nog een tempootje hoger moet spelen hij alleen maar beter wordt. Vind 40 miljoen daarom zelf zeker marktconform.

Zoveel Sangarés zijn er niet in het voetbal. Was voor ons een schot in de roos, deze one-man-army op het middenveld, maar dat zal hij voor zijn vervolgclub ook zijn.

40 miljoen voor een beperkte stofzuiger. Ik denk dat 15 miljoen marktconform is en clubs ook niet veel verder willen gaan.

18 mei 2022 om 07:54

Hahah, 15 miljoen? Dit riekt een beetje naar provoceren, maar goed, het kan ook je mening zijn daar je PSV niet volgt en dus zomaar wat roept….

18 mei 2022 om 11:26

Of hij heeft gewoon echt totaal geen kijk op het spelletje, dan kan natuurlijk ook nog 😉

18 mei 2022 om 08:41

Beperkte stofzuiger? Ik ben absoluut geen Psv'er maar dan snap je er niet veel van hoor. Deze jongen speelt binnen 3 jaar bij een Manchester City.

18 mei 2022 om 09:0015 miljoen je bent nu denk in de war met alvarez ofzo.. die is idd zeer beperkt..

En terecht! Werd tijd dat we ook eens flinke bedragen voor onze toppers gingen vragen! Voor (veel) minden, niet laten gaan.

18 mei 2022 om 07:54

Vind dan de vraagprijs van 40 voor gakpo wel weinig, in vergelijk met de 40 voor sangare. Overigens met je eens dat het eens tijd werd dat er geoogst wordt met uitgaande transfers.

18 mei 2022 om 08:06

Gakpo heeft nog weinig laten zien in Europa. Denk dat 40 dus wel marktconform is. Hij is belangrijk voor Psv, maar in mijn ogen niet onvervangbaar.

En terecht. Europees de beste speler van PSV. Kan gemakkelijk mee in de Premier League. Zie hem wel naar Newcastle gaan.

Dit gaan ze er nooit voor krijgen, want zo goed is hij gewoonweg niet. Aursness is veel breter!

18 mei 2022 om 08:23

Dan zou ik voor Aursnes 50 miljoen vragen.

18 mei 2022 om 08:36

Als aursness 40 mil waard zou zijn dan is sangare minstens rond de 65 waard... gaat nergens over

Een middenveld met Bruno Guimaraes en Sangaré zou mooi zijn voor Newcastle. De hoge bedragen lijkt hun toch niet uit te maken.

18 mei 2022 om 10:28

Dit is wel iets waar je mee langzaam naar top 6 kan groeien inderdaad. Allebei kan je in theorie 10 jaar van genieten als Newcastle zijnde mits je als club door gaat groeien. Liever dit soort transfers dan proberen een veel te dure Bale oid te kopen.

Mooi dat ze het vragen.
Ik hoop dat ze toch wel rond de 30 miljoen krijgen, top seizoen gehad en ook international natuurlijk.
Bedragen als 20-25 zal ik wel te weinig vinden hoor.

Nog mooier zal zijn dat die nog een jaartje blijft.

Meer dan terecht dat PSV een hoge transfersom wilt. Is een moderne middenvelder door zijn kracht een loopvermogen en mensen vergeten dat hij, los van een goed seizoen bij PSV, zich ook behoorlijk in de kijker heeft gespeeld gedurende de Afrika Cup. Van profiteren dus!

Als ik de berichten rond Gakpo en Sangar㩠lees zijn die pogingen om 'vol in te zetten op behoud' van deze spelers puur voor de buhne, zeker omdat beide 'nog niet eens een verbeterde aanbieding hebben gekregen. Spierballentaal om de prijs op te drijven. Met Chelsea, Aston Villa, Benfica en Tottenham geinteresseerd en Leicester City en Newcastle United zeer geinteresseerd is €40m voor een profiel als Sangar㩠helemaal geen onlogische prijs. PL-clubs zal het in ieder geval niet afschrikken; als dat wel echt het doel was van PSV hadden ze de afkoopsom wel op minimaal €50m vastgesteld. Maar de club weet denk ik al lang dat Gakpo en Sangar㩠hun kans grijpen als die voorbij komt.

En in tegenstelling tot veel medesupporters vind ik dat een prima ontwikkeling. Gezien het povere niveau van de selectie moet je op veel posities gewoon heel hard investeren op een kwaliteitsverbetering die meer vergt dan elk jaar €15m uitgeven en links en rechts een transfervrij 'buitenkansje' of obscure huurling wegtrekken. Nadat afgelopen jaren de ene na de andere breedteaankoop binnenkwam met klaroengeschal, is de slotsom dat we met twee PSV-onwaardige spitsen, een kutkeeper eerste klas, backs die beide minder presteerden dan ons duizend-dingen-doekje Mauro Junior en uberhaupt een verdediging die 42(!) goals tegen kun je dat toch wel stellen lijkt me.

Haal je met €80-90M voor Gakpo en Sangar㩠op, aangevuld met bedragen en 'kleingeld' die Gotze, Gutierrez, Sadilek, Luckassen, waarschijnlijk Bruma en misschien ook Doan nog opleveren, dan kun je op bijna elke positie vooruit en hoef je niet met rommel als Cillessen en Brenet aan te komen kakken. Voor Gakpo heeft PSV naar het schijnt Vega al op het oog, die voor een schappelijk bedrag na het WK schijnt te worden overgenomen en sluit ik niet uit dat het voor de dubbele bezetting ook de interesse in Exequiel Zeballos nieuw leven inblaast. Als vervanging van Sangar㩠heeft PSV Quinten Timber al op het oog, maar lijken me Azor Matusiwa, Lucas Gourna-Douath en Boubacar Kamara (transfervrij) ook interessante opties.

18 mei 2022 om 09:21

Yo gomes, lees altijd met veel interesse jou verhaaltjes hier zeker als het komt op scouting vind ik dat je altijd wel pareltjes opnoemt. Is het niet mogelijk voor jou om te solliciteren bij PSV in het scoutingsapparaat?

18 mei 2022 om 09:29

Hahaha zou wel mijn dreamjob zijn, als jij een ingang weet en een aanbevelingsbrief kan schrijven... Thanks voor het compliment!

18 mei 2022 om 09:39

Mooie reactie. Matusiwa lijkt mij ook een prima vervanger voor Sangare. Had eigenlijk niet verwacht dat Vega en Zeballos haalbaar zouden zijn voor Nederlandse clubs. Dat zou wel een aardig statement zijn en van een totaal andere orde dan Bruma, Zahavi, Max en zelfs Vinicius die met aardig wat tromgeroffel binnenkwamen.

Het schijnt ook dat PSV interesse in van Crombrugge heeft, hoe denk je daar over?

18 mei 2022 om 09:58

Vooral Bruma en Baumgartl is gewoon kapitaalvernietiging.

18 mei 2022 om 10:44

Ja klopt. Doelde meer op het onrealistisch hoge verwachtingspatroon bij sommige aankopen. Zahavi had Ajax afgewimpeld en daar waren we maar wat jaloers op gezien zijn ongekende statistieken. Bruma was een ruwe diamant uit de Bundesliga die de Eredivisie wel even aan flarden zou schieten. Max was meteen de beste back van de Eredivisie en ook Vinicius zouden we in Nederland geen raad mee weten omdat hij zo groot, sterk en snel is en zijn doelpunten in Portugal en Engeland maakte..

Is natuurlijk iets wat bij iedere club wel gebeurd maar met name bij Bruma en Zahavi nam het wel enorme proporties aan hier op VZ.

18 mei 2022 om 11:08

Vega is gezien de samenwerking met Chivas sowieso wel haalbaar. Met 24 jaar en sterspeler van het team wil hij de stap ook wel maken. PSV is eerder dit jaar al in Guadalajara geweest om hem te scouten en ik kan me niet voorstellen dat hij twee weken geleden niet ter sprake is gekomen toen Chivas-eigenaar Amaury Vergara de Herdgang bezocht. Vega's aflopende contract is recent met een jaar verlengd t/m december 2024, maar gezien de samenwerking die gericht is op uitwisseling van kennis en spelers verwacht ik dat PSV hem halverwege het seizoen voor een redelijk bedrag gaat overnemen. In Mexico wordt zelfs al beweerd dat sprake is van een voorcontract.

Zeballos lijkt me geen makkelijke, maar zou wel een transfer van het kaliber Romero indertijd zijn. Is sinds november een aantal keer met PSV in verband gebracht, maar ook AC Milan, Villareal en Napoli zouden hem op de radar hebben. Of zijn veronderstelde afkoopsom van €25M dollar ten opzichte van zijn €5M marktwaarde reeel is betwijfel ik, maar voor €15M zie ik PSV best in staat om met hem een Argentijns toptalent met fantastische assets in huis te halen. Zeker nu hij nog niet steevast basisspeler is bij Boca. Het vergt alleen wat durf, maar als je dom genoeg bent om €12M voor Bruma neer te tellen denk ik dat je ruim drie jaar later slim genoeg bent geworden om in Zeballos een diepteinvestering te herkennen die van dezelfde orde als Swedberg is.

Ik ken Van Crombrugge niet enorm goed, maar vind hem sowieso een betere optie dan prutsuggesties als Krul, Mvogo en Cillessen, die naast blessuregevoelig ook nog eens een vervelende persoonlijkheid schijnt te zijn. Maar in deze ben ik het wel met Aad de Mos eens: waarom niet wat innovatiever en (financieel gezien) toekomstgerichter te werk gaan? Hoewel hij behoort tot het Red Bull-concern en daarmee niet eenvoudig om los te weken, zou je zijn suggestie om Cleiton (24, RB Bragantino) als nieuwe keeper te halen op zijn minst kunnen onderzoeken. Of zijn concullega's Hugo Souza (23, Flamengo) en Ivan (24, Corinthians). Je hebt als club Heurelho Gomes n.b. aangesteld als ambassadeur, dan kun je die hiervoor toch inzetten? Stuk voor stuk doelmannen die niet alleen jonger zijn, maar ook over meer lengte en spanwijdte beschikken. Het wil er bij mij niet in dat die per definitie slechter zijn dan Crombrugge of de genoemde middelmaat waar PSV ook aan gelinkt wordt. Alleen vergt het een andere mindset: knaken investeren in plaats van voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

18 mei 2022 om 11:18

@origineel: heb de komst van Zahavi altijd bijzonder gevonden. In mijn ogen is verwachten dat de topscorer van de Chinese competitie er 20+ inlegt in de ED even bespottelijk als het halen van een spits uit het rechterrijtje KKD met hetzelfde doel. En toen ik Bruma zijn eerste stappen zag maken bij PSV, sloeg ik achterover van verbazing dat ze die jongen ruim vier jaar obsessief gevolgd hebben: enorm gevalletje 'dozen nog om de schoenen.'

Wat je t.a.v. het verwachtingspatroon terecht beschrijft weerspiegelt i.m.o. wel het het gebrek aan deskundigheid van John de Jong en de scouting: in een poging het gat tussen kwaliteit en ambitie te dichten overschatten ze doorlopend de eerste of onderschatten ze het tweede.

18 mei 2022 om 09:56

Realistisch verhaal. Het kan en mag ook niet zo zijn dat je als PSV zijnde zoals Schmidt zegt zeer tevreden bent met het huidige seizoen. 42 tegentreffers is gewoon veel te veel. Dat heeft te maken met een slechte laatste linie met Drommel voorop. Ik vind Mvogo duidelijk beter, dus dat heb ik nooit begrepen.
Sangaré vond ik dit jaar jullie beste speler. Gakpo teveel geblesseerd geweest om dit te kunnen zijn. Maar 80-90 MLN moeten ze samen kunnen brengen.
Ik vond Veerman overigens een prima aankoop van PSV. Een noodaankoop omdat Pröpper wegviel, maar ik denk een aankoop die winst gaat opleveren.
Ik denk dat PSV met name in de laatste linie moet investeren/doorselecteren, want dat vond ik dit jaar de achilleshiel. 86 voor is voldoende om kampioen mee te kunnen worden, maar 42 tegen (7 minder dan nacompetiteploeg Heracles) normaal gesproken niet.

Persoonlijk ben ik van mening dat Gakpo een speler is die 'vervangbaar' is in die zin dat een buitenspeler met kwaliteiten in Nederland geen bijzonderheid is. Ik hoop dan ook dat we Gakpo duur verkopen en dat geld gaan gebruiken voor herinvestering in de selectie. Wat betreft Sangaré lijkt mijn punt al gemaakt: die is onvervangbaar. Zulk soort spelers zijn dun gezaaid. Hopelijk kunnen we hem dus ook nog een jaar houden.

40 miljoen is gewoon het minimum voor deze klasbak

18 mei 2022 om 08:51

Ik denk eerder het maximum, maar goed.

18 mei 2022 om 08:58

In Engelse media praten ze over 'maar' 30miljoen pond (35-36 miljoen eur). Als er idd een clausule in zijn contract staat zal 40 het maximum zijn dat ze krijgen, maar zonder deze clausule zou het zomaar meer kunnen zijn geweest.. Meeste BPL willen Rice, maar als goedkoper alternatief staat Sangare als 2e op de lijst

18 mei 2022 om 09:00

Tja ook t maximum idd want staat in zijn contract helaas. Ik ben bang dat clubs dit lachen betalen. Dan kunnen wij weer een vervanger zoeken maar die vind je niet

18 mei 2022 om 09:01

Zou Phillips niet ook iets hoger op de lijst staan, puur en alleen omdat hij Engels is en kans heeft op degradatie met leeds?

18 mei 2022 om 09:45

De geruchten hier zijn dat die al bij Aston Villa heeft getekend

18 mei 2022 om 10:24

Aston Villa ja? Matige stap dan voor een basisspeler van het nationale elftal. Die gooien er ook flink geld tegenaan maar staan 14de. Gerrard begon goed maar doet het ook echt slecht nu.. hoor je weinig mensen over

Nou dit is toch wel iets te ambitieus om voor zowel als Gakpo en Sangare minimaal 40 miljoen te willen ontvangen en niet minder te accepteren. Dan vraag ik me echt af op basis van wat? de Eredivisie waar ze op wedstijden na Ajax, Feyenoord en mindere mate AZ, Twente en Vitesse niet of nauwelijks getest worden en geen enkele topwedstijd hebben gewonnen de afgelopen 2,5 jaar. Op basis van welk Europees succes, welk succes vraag ik me af? Winnen van een half Galatasary en Midjyland in de voorronde van de CL of het EL toernooi waar alleen werd gewonnen van Sturm Graz? of het UECL toernooi waar met moeite 2x werd gewonnen van Maccabi Tel Aviv en tegen Leicester eruit?

Vragen wat je wilt hebben staat natuurlijk vrij maar als je als PSV zijnde 50/60 miljoen voor beide krijgt moet je dat meteen accepteren.

18 mei 2022 om 09:17

@weszol,
Je kan alles door de bril bekijken van je clubliefde. Je haalt nu het europese er bij, je kan ook zeggen dat Ajax in een mickey mouse poule zat. Alle teams zijn een ronde verder uitgeschakeld.. Ook Ajax zelf is uitgeschakeld door t team dat ook PSV uitschakelde..
Als er weet ik veel hoeveel miljoen voor eem vd beek werd betaald. Een speler die echt goed kan voetballen, maar al 2 jaar lang laat zien dat die fysiek gewoon te kort komt, dan is toch die 40 miljoen voor deze speler wel te verklaren. Was sterkhouder van ivoorkust, doet t goed bij psv. Ik bedoel dit allemaal niet provocerend maar t is maar net hoe je alles benaderd.

18 mei 2022 om 09:45

Ik probeer altijd zo veel mogelijk neutraal er naar te kijken en zo min mogelijk door de bril van mijn eigen club voorkeur. Je haalt nu Ajax erbij waar die gewoon op CL niveau spelen voor de winterstop en daar een meer dan uitstekende poulefase speelde met 18 uit 6. Je kan altijd twisten over de weerstand uit de poule (zelf vond ik die ook niet super hoog en was het een redelijk makkelijke poule voor hen).

Maar je draait het nu wel echt volledig om, Van de Beek is en was fysiek niet klaar voor een stap naar een hoger aangeschreven competitie alleen door de CL campagne van 18/19 met een aantal belangrijke goals werd hij aardig gehyped en is die voetballend ook niet dermate sterk dat die daarin uitblinkt. Omdat Sangare fysiek wel sterk is t.o.z van Van de Beek is hij wel 40 miljoen waard omdat dat voor Van de Beek werd betaald? dat is een hele kromme vergeijking. Sangare kan namelijk met moeite zelf voetballen, die levert elke bal gewoon in zowat.

18 mei 2022 om 09:49


Je bericht op deze manier beginnen:

'ik probeer altijd zo veel mogelijk neutraal er naar te kijken en zo min mogelijk door de bril van mijn eigen club voorkeur.'

Om hem vervolgens zo af te sluiten:

'sangare kan namelijk met moeite zelf voetballen, die levert elke bal gewoon in zowat.'

Het spijt me, maar als je die laatste zin werkelijk waar meent, dan heb je niet goed genoeg gekeken of je bent niet neutraal.

18 mei 2022 om 09:46

'vragen wat je wilt hebben staat natuurlijk vrij maar als je als PSV zijnde 50/60 miljoen voor beide krijgt moet je dat meteen accepteren.'

Nee, dat is juist het punt. Dat moet je niet accepteren. Waarom zou PSV het minimale van 50 miljoen moeten accepteren? Minder ga je er echt niet voor krijgen, al doe je je best.

Zowel Sangaré als Gakpo hebben laten zien tegen clubs als Benfica, Leicester, Monaco, Ajax goed te presteren. Daarom zijn er ook verschillende premier League clubs geïnteresseerd in beide heren. Vooral Sangaré was in de wedstrijden tegen Leicester een beest. Ik snap heel goed dat zij interesse hebben. Nu moet je de huid duur verkopen en mocht dat niet lukken dan is dat ook goed. Beide hebben namelijk nog een lang contract.

18 mei 2022 om 09:59

Aangezien jij PSV supporter bent sta je er natuurlijk iets anders in als iemand die niet voor PSV is wat ik ook kan begrijpen. Maar je kan toch niet met droge ogen beweren dat Gakpo als Sangare allebei minimaal 40 miljoen waard zijn en hier minimaal voor verkocht worden? Dan vraag ik me toch echt af op basis van wat? Dit is pas Gakpo zijn 1e volledige seizoen bij PSV waar die niet eens 34 wedstijden heeft gespeeld en zich niet tot nauwelijks heeft laten zien in de grote wedstijden waar die er moest staan (op zijn laatste 2 goals tegen een uitgeblust Feyenoord na). Sangare had natuurlijk al belangstelling uit de Premier League toen hij nog bij Toulouse speelde dus dat zal niet verwaterd zijn.

18 mei 2022 om 10:07

Wat iets 'waard' is, is subjectief en het is inderdaad zo dat dat ook te maken heeft wat de gek er voor geeft. Als je ziet dat er 1) vanuit verschillende premier League clubs interesse is, 2) beide heren een langlopend contract hebben, 3) er financieel geen noodzaak is tot verkoop, zie ik niet in waarom je voor beide spelers slechts 25 miljoen zou moeten accepteren.

Ik denk oprecht dat John de Jong een regelrechte wanprestatie levert als je de spelers voor 40 miljoen verkoopt dus 50 miljoen is het minimale. Ik neem aan dat je dat met me eens bent? Nou, de omstandigheden zijn er niet naar om je 2 beste spelers te verkopen voor het minimale. Ik snap ook niet waarom jij dat dan vindt. Stel, er was sprake van kortlopende contracten of ruzie of weinig interesse maar dat is allemaal niet het geval. Daarom snap ik je punt ook echt oprecht niet vanuit zoveel mogelijk een geobjectiveerde blik.

18 mei 2022 om 10:30

De waarde van spelers is inderdaad subjectief en ''wat de gek ervoor geeft'' Voor PSV helpt het inderdaad dan wel mee dat zo'n Gakpo vanuit Nederland ook enorm gehyped wordt en dat er redelijk wat intresse is met een langlopend contract. Zelfde als met Sangare die heeft al 4/5 jaar lang intresse vanuit de PL wat goed is voor de biedingen.
Moet PSV ook niet elk jaar 1/2 van de beste spelers verkopen om ze de cijfers juist te houden?

Laten we eerlijk zijn, John de Jong levert toch al vanaf het begin van zijn aanstelling alleen maar wanprestaties met zijn aankopen etc? Je moet het moment pakken als het daar is

18 mei 2022 om 10:40

Moet PSV ook niet elk jaar 1/2 van de beste spelers verkopen om ze de cijfers juist te houden?

Ik denk dat er op dit moment wel echt een buffer is. Vorig jaar zijn Malen, Dumfries en Rosario voor 50 miljoen verkocht. Dat bedrag is nagenoeg niet geherinvesteerd. Bijna alle spelers die zijn aangetrokken kwamen transfervrij: Ginkel, Propper, Mwene, Vinicius op huurbasis

Alleen Ramalho (2,5 miljoen) Veerman (6 miljoen) en Drommel (3,5 miljoen) hebben geld gekost.

Het water staat dus sowieso niet aan de lippen. En wat betreft je laatste zin: daar heb je helemaal gelijk. Zo heeft hij vorig jaar ook Dumfries verkocht voor 12,5 miljoen. Ik zou er niet van te kijken staan als hij weer niet levert maar dan vind ik daar wel het mijne van. ;-)

Ik acht John de Jong niet in staat om 40 miljoen euro te vangen voor Sangaré. Of hij het waard is of niet, dat is te betwijfelen. Zou voor PSV wel leuk zijn om dik te cashen.

18 mei 2022 om 09:23

Je kan JdJ wel niet in staat achten. Maar het contract liegt niet.

18 mei 2022 om 09:35

Contract is leuk, maar als niemand 40 miljoen gaat betalen voor hem dan is het echt niet zo dat hij blijft tot het contract verloopt en gratis de deur uit loopt. Als een club zegt, 32 miljoen en geen cent meer dan gaat hij echt wel weg voor 32.

Heel goed van PSV dit zijn de type voetballers die steeds populairder en belangrijker worden. Hier vast aan houden en meerdere spelers voor grotere bedragen verkopen

Prima toch, ze hoeven niet te verkopen. Gewoon hoog in de boom gaan zitten en kijken wat er gebeurd. Het verbaasd mij dat zoveel mensen dit belachelijk vinden. Verschil tussen vraag en aanbod en het niet hoeven te verkopen telt ook mee, het wil niet zeggen dat ze op 40 miljoen uit zullen komen.

Les 1 van onderhandelen: Nooit de minimumprijs noemen, want dat wordt dan het maximum.

40 miljoen voor een stofzuiger met beperkte techniek. Hij levert de bal net zo vaak in als dat hij hem afpakt. In de premier league is hij niet meer dan een gemiddelde kracht gezien zijn balbehandeling.
Dan zouden Veerman en Kokcu het dubbele waard moeten zijn…?

18 mei 2022 om 10:09

Dat zal 2 totaal andere middenvelders. Dat begrijp je toch zelf ook wel?

Terecht dit, dit is gewoon hoe je het moet spelen als PSV/Feyenoord zijnde wil je Ajax een beetje blijven bijbenen, anders ga je echt achter de feiten aanlopen. En in de huidige markt vind ik 40 miljoen niet eens zo gek ook voor een speler als Sangaré. Echt een hele betrouwbare kracht die zeker wel in de subtop van Engeland mee kan.

Een speler van Ajax levert gewoon meer op. Bij psv 30 en bij Ajax al 35M. Zo werk het nu eenmaal. Zo zou Anthony bij psv gewoon minder waard zijn.
Verder mag je vragen wat je wilt. Al vragen ze 100 miljoen.
Indien psv nog mee wil doen met Ajax zullen ze wel hoge bedragen moeten vragen. En nog een jaar Sangare is helemaal niet verkeerd. Een spits die de ballen erin schiet en een goede keeper en psv heeft gewoon een prima ploeg.
Vertrekt Sangare dan heb je een vervanger nodig. En daar betaal je ook geen kleingeld meer voor.
We gaan het wel zien of he stays or goes.

Ik denk dat een hoop mensen hier niet helemaal begrijpen wat een afkoopsom in een contract is. Dat betekent dat als iemand dat bedrag biedt, een club simpelweg niet kan weigeren. Dat betekent niet dat dit het enige bedrag is waartegen de club ja zal zeggen. PSV eist dus geen 40miljoen, ze moeten alleen wel akkoord gaan als iemand 40miljoen biedt.

Ik hoop van ganse harte voor PSV dat Sangare richting de 40 mil gaat opleveren.
Ik denk alleen dat het wel iets te gortig is voor een verdedigende middenvelder.

Noem voor mij eens 5 verdedigende middenvelders die de afgelopen 5 jaar voor zeg maar 35+ zijn gegaan? Ik kan ze niet opnoemen!
Maar misschien dat mijn geheugen in de vroege ochtend ook niet zo goed is uiteraard

Dat gezegd hebbende, denk ik wel dat Sangare dat waard is, zeker voor Engelse clubs! Die man gaat floreren in Engeland, als dat zn bestemming wordt.

18 mei 2022 om 11:19

Frenkie de Jong zo snel uit mijn hoofd. Maar idd wel vreemd, want voor verdedigers worden soms wel bizarre bedragen betaald.

18 mei 2022 om 11:36

@ Boris19

Duh.... Geheugen laat in de morgen laat me dus zwaar in de steek!
Kan je r toevallig nog 4 opnoemen?

18 mei 2022 om 12:58

Zeker waar. Aan de andere kant vind ik dit ook de meest complete verdedigende middenvelder die wij en ik denk ook Ajax (op Frenkie na) in de afgelopen 10 jaar hebben gehad.

18 mei 2022 om 13:34

Ben ik met je eens.
Maar doelde niet zozeer op vanuit Nederland, maar in zijn algemeenheid.
Dan kom ik, door Boris19, ook niet verder dan Frenkie....

Vragen mag natuurlijk, maar ik verwacht nirt dat er een club komt die 40 gaat neerleggen.

Vragen mag altijd natuurlijk maar op basis van wat zijn deze spelers volgens PSV die 40 miljoen waard? Al gaat het hier om een afkoopsom dus wanneer een club dit of hoger neerlegt kan PSV daar niets tegen doen? Nogmaals lijkt mij niet dat een club dit gaat betalen voor deze spelers momenteel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. VertessenAanvaller246
M. DelangheKeeper00
J. DrommelKeeper260
O. BoscagliVerdediger284
P. MaxVerdediger251
P. MweneVerdediger193
A. ObispoVerdediger171
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

0 fans
Middenvelder, 24 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren