Verraste Streuer laakt keuze Ulderink: ‘Onbegrijpelijk en teleurstellend’

Woensdag, 18 mei 2022 om 18:05Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 18:06

Marc Overmars is bezig om een Nederlandse enclave te vormen bij Royal Antwerp. De technisch directeur, die dicht bij het aantrekken van Mark van Bommel is als nieuwe hoofdtrainer, heeft nu ook Andries Ulderink gestrikt, weet De Telegraaf. Ulderink was sinds 2020 assistent-trainer van Ron Jans bij FC Twente, maar besloot dinsdag plots te vertrekken bij de club uit Enschede nadat hij niet op dezelfde lijn zou zitten met Jans.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Is dit een goede zet van Overmars en Antwerp?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

70 reacties (laatste reactie door proboscis)

"Ulderink werd intern gezien als de stille kracht achter success".
Dit is zo makkelijk om te zeggen over een assistent zonder enkel verantwoordelijkheid. Hetzelfde als met Schreuder als assistent bij Ten Hag. Ten Hag en Rutte als assistenten van Guus Hiddink. En zo kan ik nog wel doorgaan.
Als je het als assistent een beetje goed doet, ben je gelijk de stille kracht achter jet success. Wat wen overdreven gedoe.

18 mei 2022 om 08:38

Vind ik ook. Ulderink was vast goed in zijn vak maar uiteindelijk ook maar één van de vele assistenten. Er is er maar een hoofdverantwoordelijk voor het succes van Twente en dat is onze Ron Jans.

18 mei 2022 om 10:30

Is hij inderdaad maar één van de vele assistenten? Bij Studio Voetbal legde Jans uit dat hij twee assistenten heeft die ieder een ander deel van de training op zich nemen, Ulderink deed de verdedigende patronen en Van Dinteren de aanvallende. Dat maakt hem niet hoofdverantwoordelijk voor het succes, maar de verdedigende organisatie was toch een belangrijke pijler van het succes.

18 mei 2022 om 11:02

Naast Ulderink en Van Dinteren is er ook nog een fysiektrainer, een keeperstrainer en een videoanalist die allemaal naast Jans op de bank zitte of op andere manieren in close contact staan. Ulderink heeft overigens ongetwijfeld geweldig werk verricht gezien hoe positief Jans over hem is. Hoe belangrijk hij echt was zullen we volgend seizoen wel achter komen.

18 mei 2022 om 13:53

Dat laatste is zeker waar. Het wordt afwachten of Twente volgend jaar nog zo goed presteert, maar mocht dat niet zo zijn hoeft dat ook weer niet door de afwezigheid van Ulderink te komen.
Onder de streep is het teamwerk van de coachingsstaf, maar ook binnen dat teamwerk kan de één een grotere en belangrijkere rol hebben dan een ander. Dan vind ik het wat makkelijk om iemand als 'een van zovelen' weg te zetten. Hij zal een belangrijke rol hebben gespeeld en Twente zal hem ongetwijfeld gaan missen.

18 mei 2022 om 18:15

Eens! Mensen reageren vaak vanuit emotie op bepaalde zaken. In dit geval waarschijnlijk teleurgesteld en wellicht zelfs boos dat hij Twente verlaat.
Dan is hij plotseling 'een van de zovelen'. Klinkt bijna als 'die kunnen we missen als kiespijn'.

Terwijl het juist teamwork was inderdaad dat Twente het zo goed deed.

18 mei 2022 om 18:21

Er zit nog wel iets tussen 'kunnen missen als kiespijn' en 'de stille kracht achter het succes'.

18 mei 2022 om 19:15

Ruiz_fct,

Dat is ook wat ik bedoel. TC Tubantia schrijft dat Ulderink de stille kracht achter het succes is. Die zullen mensen bij Twente hebben gesproken om tot die conclusie te komen.

Jij echter bent het hier niet mee eens en zegt dat Ulderink slechts een van de vele assistenten is en dat alleen Jans hoofdverantwoordelijk is voor het succes van Twente.

Terwijl veel mede forumleden hier vinden dat het teamwork is. Een trainer kan het niet alleen. Zelfs de allerbeste trainers ter wereld hebben assistenten nodig. Zie ook voorbeelden waarbij de trainers soms geschorst en/of ziek worden, dan neemt de assistent het over.

18 mei 2022 om 08:47

Is het niet net zo makkelijk om het succea toe te schrijven aan een hoofdcoach? Wie zegt dat Jans alle analyses, tactische wijzigingen en opstellingen uit eigen koker haalt? Misschien doet ie wel helemaal niks behalve aan de lijn staan en een perspraatje houden. Het is aannemelijker om het succes van Twente als teamprestatie te zien met de spelers, staf tot de terreindienst aan toe.

18 mei 2022 om 09:06

Je hebt gelijk Jack. Het is niet zo zwart-wit. En daarbij is het algemeen bekend dat Jans het tactische gedeelte overliet aan Ulderink en van Dinteren. Het succes komt door de gehele staf. Niet alleen door Jans. En niet alleen door de staf.

18 mei 2022 om 10:04

Uiteindelijk is er toch 1 hoofdverantwoordelijke en dat is Jans. Daarbij kan je mij niet wijsmaken dat Jans tactisch helemaal niets in te brengen had, die heeft heus ook wel zijn mening die hij dan ook wel af en toe doordrukt.

18 mei 2022 om 10:42

Ik heb op werk ook een hoofdverantwoordelijke CEO, maar de rest van het personeel is op zijn minst net zo waardevol. Snap niet zo goed waarom je het verheerlijken van één persoon blijft verdedigen. Alsof succesvolle individuen aan de basis staat van je wereldbeeld. Vind je ook alleen de spits van een team interessant; de rest scoort niet dus zijn niet verantwoordelijk voor de winst. Zoiets?

18 mei 2022 om 10:58

Het is niet voor niets dat zo'n CEO doorgaans verreweg het beste salaris opstrijkt. Al het personeel is belangrijk, je zult mij nergens horen zeggen dat dit niet zo is, maar degene die alle eindjes aan elkaar knoopt is wat mij betreft de belangrijkste persoon. In het voetbalveld vind ik ook dat sommige posities belangrijker zijn dan anderen ja. Ik heb veel liever een goede spits dan een goede linksback, is dat zo gek?

18 mei 2022 om 11:05

Dat is niet gek, maar wel de oppervlakkige en populaire mening die naar mening incorrect is. Elke positie in het veld is belangrijk. Wat is een goede spits waard als je linksback elke wedstrijd zijn mannetje laat scoren? Was Van der Sar belangrijker dan Overmars en Ten Hag omdat hij eindverantwoordelijk is? Je beargumentatie versimplificeerd de realiteit.

18 mei 2022 om 11:12

Als Jans niks zelf deed zou hij niet zo succesvol zijn geweest bij zijn vorige clubs.

18 mei 2022 om 11:15

Van der Sar is niet verantwoordelijk voor de prestaties op het veld, noch voor het technisch beleid. Deze drie heren hadden hun eigen takenpakket waar weinig overlap in zat, dus ik vind dit voorbeeld niet al te best. Het feit dat Manchester United hengelde naar de verdiensten van Ten Hag en niet naar die van zijn assistenten Reizer en Bogarde bevestigt andermaal wel mijn punt.

18 mei 2022 om 11:44

Als Algemeen Directeur is Van der Sar wel degelijk verantwoordelijk voor het functioneren van de Technisch Directeur. En wat betreft Ten Hag; dat elke positie goed ingevuld moet worden betekend niet dat een hoofdcoach niet kan excelleren. Je bent aan een dood paard aan het trekken. Ik laat het hier bij.

18 mei 2022 om 15:56

Manchester United is natuurlijk een toonbeeld van beleid de laatste jaren. Een voorbeeld voor iedereen!

18 mei 2022 om 10:47

Wellicht is het aangepast Jacyan, maar er staat "als stille kracht achter het succes", wat toch een iets andere betekenis geeft. Namelijk dat er meerdere krachten zijn, en hij er daar één van is. Verder wel met je eens, zeker mbt Schreuder (aangezien ik dat beter heb gevolgd dan je andere voorbeelden).

18 mei 2022 om 19:44

In het geval Schreuder kan het best kloppen. Je kan niet ontkennen dat het bij Ajax na diens vertrek het allemaal wel minder werd met de resultaten en het spel.

Het oude jongens krentenbrood netwerk draait weer op volle toeren, allemaal zo voorspelbaar. Kan iemand mij een andere reden noemen om met de overal geflopte van Bommel in zee te gaan?

18 mei 2022 om 07:51

Heeft bij PSV en Wolfsburg gezeten…. Nou, nou, overal geflopt…. Geef die man een kans op dit niveau

18 mei 2022 om 08:13

Jij vindt dat hij niet is geflopt? Ben benieuwd naar je onderbouwing. Hij heeft bij PSV alle foute keuzes gemaakt die je maar kon maken waardoor Ajax alsnog kampioen kon worden. Bij Wolfsburg was het ook drie keer niks. Op basis waarvan zou je zo'n man nog een kans geven? Frank de Boer is 4x kampioen geworden, maar niemand brandt zich meer aan hem. Volledig terecht. Dat zou bij Van Bommel niet anders moeten zijn. Daarnaast is het ook nog eens een lul van een vent. Als hij bij MVV rondloopt (om zijn zoon te zien spelen), kun je zijn arrogantie nog net niet ruiken. Ook niemand die daar dan het contact met hem aangaat, terwijl andere ex-profvoetballers door hordes mensen omringd worden. Dat komt echt niet alleen doordat hij bij Fortuna heeft gespeeld.

18 mei 2022 om 09:38

Dat de resultaten en keuzes niet best waren is niet te ontkennen. Maar om van een beginnend coach nu al te zeggen dat ie geflopt is….
Het zou nu wel goed moeten gaan natuurlijk, anders is het einde verhaal, lijkt me.
Had waarschijnlijk ook beter lager kunnen beginnen dan meteen PSV te coachen. Hoop dat dat met Van Nistelrooij wel beter uit gaat pakken.

18 mei 2022 om 07:51

Niet veel keuze in trainersland? Van Bommel was om te janken, maar verder is het ook niet veel soeps. Ten hag, Bosz, Slot en dan houd het wel op qua Nederlanders

18 mei 2022 om 07:56

Gio natuurlijk.

18 mei 2022 om 08:14

Alleen zijn alle 4 die namen incl Gio volstrekt kansloos haha

18 mei 2022 om 09:52

waarom noemen mensen Bosz toch steeds?

Wat heeft hij nou echt gepresteerd?
Ik zeg niet dat ik op voorhand dol enthousiast word van Schreuder, maar vind het niet erg dat Bosz niet terug komt.

18 mei 2022 om 10:20

Bosz heeft jaren van stabiele prestaties geleverd met echt leuk voetbal bij Heracles en Vitesse en daarna de Europa League finale gehaald met Ajax en het fundament gelegd voor de standaard en het voetbal dat de ploeg nu speelt. Daarna te weinig tijd gehad bij Dortmund maar bij Leverkusen heeft ie gewoon ruim twee jaar zitten coachen.

Het is niet denderend, maar het zit echt wel op het niveau van Slot of Bronckhorst hoor.

18 mei 2022 om 08:46

Ik hoor toch vaak gemixte reacties rondom Schmidt... Dat velen vinden dat hij het beter heeft gedaan dan wordt beweerd. Nou weet ik niet wat julie van de resultaten van Schmidt bij PSV vinden, maar ik weet wel dat van Bommel het beter deed. Daarnaast natuurlijk zeer terecht om een trainer na twee clubs als 'geflopt' te bestempelen...

18 mei 2022 om 10:29

Agg Gio zou ook een geflopte coach zijn, maar hij staat nu wel in de finale van de Europa League en iedereen vind het een succes trainer. Het is net hoe de wind staat.

18 mei 2022 om 10:50

Waar is Gio geflopt dan? Wellicht in China, maar dat heb ik totaal niet gevolgd en ik denk zomaar de rest hier ook niet. Deed het bij Feyenoord uitstekend (eerste kampioenschap in 19 jaar) en ook nu levert hij weer prima prestaties. Daarnaast een fijne kerel, in tegenstelling tot generatiegenoten Frank de Boer en Mark van Bommel. Zou een trainer als hem graag bij Ajax zien ipv Schreuder hoor, ware het niet dat het een rasechte Feyenoorder is die naar ik verwacht die stap nooit zal zetten.

18 mei 2022 om 09:53

Oude jongens krentenbrood netwerk, dat gebeurt toch wel vaker in de voetballerij? Het valt ons met name op als het om Nederlanders gaat, maar het gebeurt toch ook bij buitenlandse clubs? Als er een Portugese trainer in Engeland traint, haalt hij vaak een aantal Portugese spelers en wat mensen voor de staf. Als er een Franse technisch directeur in Duitsland gaat werken, dan kijkt hij ook naar beschikbare Fransen en naar zijn netwerk. Bovendien, zo werkt het toch overal in de wereld? Nepotisme is niet positief, maar goede mensen uit je netwerk halen wel.

18 mei 2022 om 12:15

Zo werkt het nu eenmaal. Ze kunnen ook mij aanstellen maar niemand kent mij dus die kans is klein.

De stille krachten, alleen slagen ze zelden op eigen houtje.
Maar goed van Bommel lijkt me ook geen makkelijk persoon om mee te werken dus geen idee of deze stap nu zo handig is.

Dit zal wel al besproken zijn geweest met Van Bommel mocht hij degelijk aangesteld worden als hoofdtrainer. Zelf weet ik niets over deze man. Benieuwd of deze samenwerking een goede match wordt

18 mei 2022 om 09:47

Nooit ergens langer dan twee jaar gezeten en zegt nu onder valse voorwendselen zijn contract op bij Twente. Wens jullie veel succes met hem.

18 mei 2022 om 13:32

Als hij nu al Twente een loer draait heb je kans dat hij het ons ook een keer flikt..

Ai, zal de man gelogen hebben bij Twente door te vertellen dat hij niet oo een zat met Jans? Bizar dat je dan binnen 24 uur bij een andere club tekent.

Of zal niet op dezelfde lijn het salaris zijn geweest?

18 mei 2022 om 07:46

Ulderink heeft groot gelijk. Bij twente zitten of op de trein van Overmars meegaan, als Antwerp een succes wordt weet je 1 ding zeker. Namen als Arsenal en Barcelona zullen voorbij gaan komen en dan mag meneer Ulderink ook weer mee. Mooie stap lekker laten gaan

18 mei 2022 om 08:04

Je kunt ook transparant zijn. Een nieuwe uitdaging is prima, maar dit is wel een gekke manier. Overigens vraag ik me af of het een stap omhoog is, maar dat terzijde.

18 mei 2022 om 08:06

Dit heeft gewoon met salaris te maken. Anders ga je niet onder zo'n man werken. Antwerp heeft veel geld.

18 mei 2022 om 08:12

@auba: Dat snap ik ook wel, maar de dag ervoor neem je afscheid bij Twente vanwege verschil van mening met de hoofdtrainer, volgens eigen zeggen. De dag erna teken je bij Antwerp.
Dan denk ik dat dat(dus interesse van Antwerp) meer de reden was dan verschil van mening over de technische uitvoering.

Wees dan gewoon eerlijk, ik denk dat Twente nu met een kater zit omdat een gewaardeerde assistent misschien wel een drogreden opgaf dan de werkelijke voor zijn vertrek.

18 mei 2022 om 08:17

Natuurlijk is Antwerp een stap omhoog. Sportief ook al maar financieel al helemaal.

Dat komt natuurlijk omdat Antwerp een suikeroom heeft.

18 mei 2022 om 09:17

Nou dat zullen we dan wel zien als Twente Antwerp loot in de Conference League.

18 mei 2022 om 10:03

Antwerp dat eigenlijk een gefaald seizoen draait met hun vierde plaats vergelijken met Twente dat een wereldseizoen draait met hun vierde plaats.

18 mei 2022 om 10:44

Ik zie Antwerp inderdaad ook wel heel makkelijk vierde worden in Nederland.

18 mei 2022 om 10:54

Als Van Bommel aangesteld wordt als machinist op die trein van Overmars zou ik toch een lekker bakje koffie halen en een treintje later pakken, maar ieder zijn ding. Vind de manier van handelen die Overmars nu laat zien ook echt totaal niet te strijken met zijn beleid bij Ajax, maar dat moet hij lekker zelf weten.

18 mei 2022 om 19:22

De Nederlandse en Belgische competitie is onvergelijkbaar. Maar ik moet ook eerlijk zeggen dat Antwerp nog nooit live heb zien spelen, dus geen idee heb.

Marc overmars als TD had ik wel hoog zitten. Maar zowel van Bommel als deze Ulderink had ik niet zien aankomen. Heeft Overmars weer iets gezien dat anderen niet zien?

18 mei 2022 om 09:46

Yoda

Ik had Overmars ook altijd erg hoog zitten, maar begin wel beetje te twijfelen. Hij kan wel onwijs goed verkopen, waardoor aantal flaters toch geen groot verlies opleverden.

Genoeg super aankopen gedaan en super dankbaar voor.

Maar had Ajax ook opgezadeld met oa Bande en Magallan (beide spelers werden echt veel vooraf afgeraden). Grote verliesposten (ja met goede verkopen kan en mag hij dat permitteren).
En ook op het gebied van contracten niet heel scherp. Mazzroui, Onana, Timber, Brobbey lopen/liepen gratis weg (uiteraard ieder apart verhaal/context) en Gravenberch niet op tijd verlengd.

En nu zie ik hem als eerste wapenfeit v Bommel aantrekken. Why?? Door deze actie twijfel ik wel.
Alderwereild lang niet zien spelen, maar denk wel geweldige aankoop voor Antwerp. Gaat het ook wel leuk maken, om volgend seizoen daar een match te pakken.

18 mei 2022 om 10:23

Mrkrillin, ik vind de tracking record van Overmars qua spelersbeleid bij Ajax wel behoorlijk positief in balans. De missers die je noemt, als je ze zo al kunt noemen, die zijn er natuurlijk maar wegen niet op tegen de hits. En er mag ook altijd room for improvement zijn. Met het aantrekken van ten Hag, waar nogal sceptisch tegenaan werd gekeken, is hij ook behoorlijk succesvol geweest. Zeker als je kijkt naar de klussen die ten Hag heeftvgedaan voor Ajax. Maar nu van Bommel. Die heeft een vergelijkbare uitdaging gekregen bij psv, als ten Hag bij Ajax. Sportief gezien startte hij goed, maar daarna ging het niveau van psv op het veld aan de haal en kon van Bommel dat niet omdraaien. Ik vond hem in die periode zelfs steeds vreemder acteren. Hij acteerde het onder controle te hebben. Ten Hag, omgedraaide wereld. Die startte niet zo goed. Had veel sceptici tegen zich, maar wist juist de selectie voor hem te winnen en daar werd het vertoonde spel juist beter en beter. Na psv ging van Bommel aan de slag in Duitsland en in versnelde vorm gebeurde daar volgens mij hetzelfde als psv; redelijk goed begonnen, maar toen er zand in de motor kwam kreeg hij het niet omgedraaid. Ik ben gewoon benieuwd wat van Bommel in de ogen van overmars dan toch een geschikte kandidaat maakt. Maar Hey, ik gun van Bommel het succes hoor, dat hij mij maar moge verrassen. En als hij dat doet, dan zag TD overmars dat toch beter dan ik.

Deze zag ik totaal niet aankomen. Eulderink lag bij Twente ontzettend goed in de groep en kreeg als assistent opvallend vaak complimenten in interviews. Heb nu toch mijn twijfels voor zijn opgegeven reden van vertrek. Mocht het waar zijn dat zijn visie afweek dan dat van Jans, dan heb ik dat toch liever dan dat hij de visie van Van Bommel ondersteund.

Áls het waar is dat Ulderink al contact heeft gehad met Overmars voordat hij deze beslissing heeft gemaakt, dan is dit geen fijne actie van hem. Wees dan eerlijk en transparant. Maar voor hem is het fijn dat hij meteen een nieuwe club heeft en het vertrouwen krijgt van Overmars.

18 mei 2022 om 11:33

@jopie22, eerlijk en transparantie wordt in het voetbal niet altijd even gewaardeerd kijk maar naar bijvoorbeeld Slot toen der tijd bij Az. Dat hij verder voor baangarantie gaat vind ik ook niks meer dan logisch. Zou jij ontslag nemen en werkloos thuis gaan zitten omdat jij een verschil van inzicht hebt met je werkgever? Of zou je dan eerst gaan rondkijken en zorgen dat je verzekerd bent van een baan zodat je ieder geval je vaste lasten zoals een hypotheek kan dragen en mogelijk je gezin onderhouden.

18 mei 2022 om 12:29

Ik denk dat niemand binnen Twente Ulderink zou tegenhouden wanneer hij zou aangeven naar Antwerp te kunnen gaan. Dat wordt hem echt wel gegund. Het was wat chiquer geweest wanneer hij gewoon eerlijk had aangegeven hoe het ervoor stond. Want Twente loopt ook nog eens een vergoeding mis, omdat Antwerp hem had moeten afkopen bij Twente. Maar nogmaals, áls het echt zo gegaan is. Want misschien heeft Overmars wel gisteren pas contact gezocht. Dat kan ook.

Ulderink heeft Twente dus uiteindelijk gewoon genaaid. Stoppen bij Twente omdat je niet (langer) op 1 lijn zit met Jans (kuch kuch) en dan 1 dag later al bekend maken dat je naar Antwerp gaat. Het zal wel..

18 mei 2022 om 11:28

@zlatan65, Ik zat ook niet op 1 lijn met mijn werkgever en ben toen ook vertrokken had mijzelf natuurlijk wel van nieuw werk verzekerd. Naai ik dan mijn oude werkgever? Dacht het niet, die zal het prima overleven net zoals Twente dat zal doen. Ik ga natuurlijk niet werkloos thuis zitten en dat zal die man ook gedacht hebben.

18 mei 2022 om 14:00

Dat doet er niet toe. Hij had open kaart moeten spelen en niet moeten zeiken over 'niet op 1 lijn zitten". Wees dan een kerel en zeg: ik neem ontslag en ga naar Antwerp toe. Maar zeg niet dat je niet op lijn 1 zit om vervolgens een dag later bij je nieuwe club te tekenen.

18 mei 2022 om 14:30

@zlatan65, Dat kan dan toch nog steeds de reden voor zijn vertrek zijn, hij was anders misschien niet vertrokken. Verder wordt openheid niet altijd even gewaardeerd. Zoals Slot toen der tijd bij Az en die per direct op straat werd gezet. Dat terwijl Slot nog niks rond had met Feyenoord en slechts oriënterende gesprekken voerde.

Ik denk dat je er nogal makkelijk over denkt en eenzijdig naar de belangen kijkt (puur club perspectief).

Het zal blijken of dit een goed besluit is voor Antwerp. Maar niet zo moeilijk om te snappen wat Overmars doet. Van Bommel is een grote naam, ook al heeft hij lopen prutsen bij PSV en Wolfsburg. Daarom zetten ze een ervaren assistent naast hem neer om te helpen. En ze gaan voor een paar oudere dragende spelers. Aanpak lijkt op die bij Ajax, maar of deze namen het gaan doen... gaan we zien.

Voor spelers in de middenmoot/subtop in de Eredivisie kan het ook interessant zijn om naar Antwerp te gaan als clubs als PSV of Ajax niet komen voor je. Denk aan spelers als Ramselaar, Zian Flemming etc. Maar ook spelers die net te kort komen voor bv Ajax zoals Labyad, Schuurs, Kudus etc.

Van Overmars kun je zeggen en vinden wat hij wil, maar als TD is hij niet van het halve werk. Bijna ironisch hoe iemand met zo'n introverte, sociaal ongemakkelijke persoonlijkheid zo'n goed netwerk heeft opgebouwd en daar ook van gebruik weet te maken. Hij weet aardig door te pakken daar bij Antwerp.

Ik vind het nooit goed als mensen opeens allemaal landgenoten gaan meenemen. Ik denk dat dit, zeker in Belgie, je heel snel tegen je kan keren. Ik denk dat het beter was geweest een goeie Belgische assistent te halen die het Belgische voetbal goed kent. Belgie is op bepaalde gebieden gewoon verder dan Nederland. Ik vond het ook niets dat Schmidt allemaal Duitsers naar PSV haalde. En las je soms ziet hoe in England, vooral met Franse trainers opeens een half Frans elftal hebben staan.

Volgens het AD en Telegraaf gaat Fctwente uitzoeken of Ulderink de boel niet belazerd heeft met zzijn excuus om zijn contract in te leveren. Ze vermoeden dat het een drigreden is om bij Antwerp te beginnen. Antwerp/overmars had in dat geval het contract moeten afkopen. Nu halen ze hem gratis binnen.

Het gesodemieter met Overmars begint nu al … precies zoals de eigenaar van Antwerp een onbetrouwbare sujet.

In de podcast van Alex Pastoor (met open vizier), echt een aanrader trouwens, liet Jans al weten dat Ulderink afgelopen jaar naar hem toe was gekomen om te opperen dat hij meer taken zou overdragen aan zijn staf. Zou er een vooropgezet plannetje zijn om uiteindelijk zijn zin te krijgen, en om een flinke klauw in de pap te krijgen? Podcast trouwens opgenomen voor dit geouwehoer.

Het lijkt er verdacht veel op dat Antwerp en Ulderink stiekem onderhandeld hebben om via een slinkse wijze een trainer erbij te hebben. Gewoon geen goede zet van Antwerp, op een nette manier zaken doen levert uitekndelijk meer op.

Als hij de stille kracht achter het succes zou zitten net als Schreuder bij Ajax destijds dan zou ik open kaart hebben gespeeld om te zorgen dat je altijd terug kan komen als misschien wel hoofdtrainer nu lijkt er iets anders aan de hand te zijn maar dat ie wel snel een nieuwe baan heeft is opmerkelijk.

Klink niet erg netjes van ulderink, veel plezier ermee, hoop voor jullie dat er niet een andere club voor hem komt als het goed gaat

Ik vind niet dat de keuzes van Overmars blijk geven van grote ambitie. Ik dacht toch dat de club hogerop wilde?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. ZerroukiMiddenvelder322
R. van WolfswinkelAanvaller3216
V. Misidjan Aanvaller273
L. UnnerstallKeeper320
D. RotsAanvaller273
V. ČernýAanvaller181
M. HilgersVerdediger241
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

Nederland
1 fan
Coach, 52 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren