Feyenoord bevestigt komst van transfervrije Ajacied Danilo

Donderdag, 19 mei 2022 om 19:57Mart van Mourik • Laatste update: 20:05

Danilo maakt de overstap van Ajax naar Feyenoord, zo maakt het laatstgenoemde club donderdag bekend via de officiële kanalen. De 23-jarige Braziliaan komt transfervrij over naar Rotterdam, waar hij zijn handtekening zet onder een contract tot medio 2026.

Begin april werd al duidelijk dat Feyenoord mikte op de uiterst pikante overstap. De Rotterdammers zijn al een tijdje op zoek naar een onbetwiste nummer één in de spits. Momenteel wordt de spitspositie ingevuld door Cyriel Dessers. Ajax waagde eind vorig jaar nog een poging om het aflopende contract van Danilo te verlengen, ook om zich zo te kunnen blijven verzekeren van een transfersom. Danilo miste echter waardering in het voorstel en kon daardoor dit jaar met een transfervrije status op zoek naar een nieuwe club.

Danilo maakte begin 2020 zijn debuut in het eerste van Ajax in het uitduel met Heracles Almelo (1-0). Na nog twee invalbeurten tegen Getafe en FC Utrecht werd de Braziliaan het seizoen daarop verhuurd aan FC Twente. In Enschede kende Danilo een uitstekend seizoen, dat hij uiteindelijk afsloot met 17 treffers in 33 competitiewedstrijden. De spits vormde een gevaarlijk koppel met Václav Cerný, die eveneens het shirt van de Amsterdammers droeg in het verleden. Ajax-trainer Erik ten Hag gaf Danilo begin dit seizoen de kans als tweede spits achter eerste keus Sébastien Haller, maar imponeren kon hij niet.

Ajax besloot daarop in de winter door te schakelen en Brian Brobbey terug te halen van RB Leipzig. De huurling bewees zijn waarde wél, onder meer met een belangrijke treffer op bezoek bij NEC. Zowel tegen AZ als Vitesse koos Ten Hag er zelfs voor om zowel met Brobbey als Haller te starten in de aanval. In beide wedstrijden was de huurling trefzeker. Brobbey scoorde vier keer in zijn laatste vijf wedstrijden namens Ajax. Het is niet bekend wat de komst van Danilo betekent voor de positie van Dessers. Feyenoord heeft een optie tot koop op de spits van KRC Genk van vier miljoen euro.Gerelateerd

Meer sportnieuws

222 reacties (laatste reactie door burdym)

Sterkte Feyenoorders. Geintje natuurlijk, maar heeft mij nooit overtuigd als spits voor Ajax. Misschien dat ie bij Feyenoord weer net zo floreert als bij Twente vorig jaar de eerste seizoenshelft. Wel een sympathieke kerel die weet wat ie kan en wat ie niet kan en niet naast zijn schoenen loopt. Dus geen woorden maar daden lijkt hem wel te passen. Succes.

17 mei 2022 om 22:39

Lijkt me gewoon een prima 2e spits

17 mei 2022 om 22:41

Is ook een prima versterking voor Feyenoord. Beetje goedkoop scoren van Formus

17 mei 2022 om 22:43

Snap niet helemaal hoe dat goedkoop scoren is. Maakt een grapje was n zegt daarna precies hoe het is. Is niet een topspits maar hij weet heel goed wat zijn kwaliteiten zijn en kan daardoor zeker van waarde zijn. Niets mis mee toch?

17 mei 2022 om 22:44

Was toch ook gewoon een vrij matige spits bij Ajax en zelfs niet goed genoeg als back-up van Haller. Heeft weinig met scoren te maken, maar misschien dat hij het bij feyenoord beter gaat doen.

17 mei 2022 om 22:46

Thamike. Hij heeft zijn reactie aangepast. Er stond eerst alleen: "Sterkte Feyenoorders". Goed... eerste reactie willen hebben he

17 mei 2022 om 22:51

@Thamike hij heeft z'n reactie al aangepast zie ik. Probeert z'n text enigzins te relativeren. "sterkte feyenoord" vind ik goedkoop en voegt niks toe. Heeft bij Twente een leuke periode gehad en is wel een versterking voor Feyenoord

17 mei 2022 om 22:56

Bij Ajax was het geen prima 3de (4de spits zelfs). Maar wie weet hé @Dylan_Fey tegen Maassluis had hij er 4 inliggen...

17 mei 2022 om 22:57

Ik vind dat altijd zo krom. Zelfs als backup niet goed genoeg. Hij is nooit als backup gebruikt, heeft amper minuten gemaakt en viel de laatste tijd nog eerder in op de flanken dan in de spits. Brobbey was de backup van Haller. Ik denk dat Danilo nog gaat verrassen bij Feyenoord, kan echt wel ballen met een beetje vertrouwen.

17 mei 2022 om 23:02

NL_modric waarom denk je dat Brobbey tegen alle principes in is terug gehaald? Die danilo foceerde echt 0,0. Hij is letterlijk elke wedstrijd ingevallen de laatste 20 minuten als we wat moesten foceren de eerste seizoenshelft. Hij is zeker wel gebruikt in de Brobbey rol, maar hij liet gewoon niks zien.

17 mei 2022 om 23:05

7x ingevallen en 1x gestart voor de winterstop. Dat lijkt me een aardige back-up voor Haller. Daarna werd het Brobbey inderdaad. Ook heeft hij maar twee keer aan de flank gestaan, de rest steeds in de as.

Verder met je eens dat Danilo zeker kan gaan verrassen met een beetje vertrouwen voorin. Schiet er niet zomaar 17 in bij een Twente dat echt minder was dan het huidige Twente

17 mei 2022 om 23:05

Ja daarom heb Maassluis altijd al een goeie ploeg gevonden

17 mei 2022 om 23:44

Danilo is wel degelijk als back up gebruikt. Bakte er echt niets van. Ten Hag kwam toen nog met het verhaal dat hij de beste afmaker binnen de 16 was. Het wanhopig Brobbey terug halen voor de periode dat Haller weg was met de Africa cup komt niet uit deicht vallen. Mogelijk komt hij tot wasdom bij Feyenoord, maar bij Ajax heeft hij de kansjes die hij kreeg echt totaal niet gegrepen.

18 mei 2022 om 00:47

@ninjakai en Klene, Maar hij kreeg voor de winterstop als spits vaak niet eens 10 minuten, de keren dat hij meer dan 10 minuten kreeg scoorde hij en gaf hij een assist. En sommige spelers gedijen beter als ze meer speeltijd krijgen.En mooi om te zien, als het grote Feyenoord belt, komen zelfs Ajacieden kruipend naar Rotterdam.

18 mei 2022 om 05:02

Dat weten we niet toch, of hij een goede back-up was voor Haller? Hoeveel kansen heeft hij gehad dan? Is gewoon een keuze van aten Hag geweest. Alsof de keuze van een coach altijd de goede is.
Vond jij het terecht dat Tagliafico zo lang nooit meer speelde dan?

18 mei 2022 om 06:13

Haha ik blijf het ontzettend vermakelijk vinden hoe Feyenoorders hier alle spelers die door Feyenoord gekocht worden gaan verdedigen. Toen Linssen en Diemers werden gehaald heb ik de gekste dingen gelezen, dat waren geweldige aankopen. Nu ook weer. Danilo schijnt een hele goede keuze te zijn. Nou die kan er geen reet van. Zelfs een bal aannemen is nog te lastig. Hoort in het rijtje subtop-spelers die het aardig doen als ze ruimte krijgen bij Twente, Heerenveen of Vitesse bijvoorbeeld. Maar is toch niks voor Feyenoord zeg, zeker niet na afgelopen jaar. Think bigger.

18 mei 2022 om 07:22

@jizzzy. Linssen is ook een geweldige aankoop gebleken, gratis 1 op 2 lopen en bijgedragen aan de wederopstanding en ik daag je uit de reactie te zoeken waar iemand Diemers een geweldige aankoop vindt, maar uit jouw naam iets fatsoenlijks over Feyenoord horen is sowieso zeldzaam. Probeer ook een beetje jezelf te zijn ipv op zijn Derksen re chargeren..... Feyenoord heeft nog altijd een kleine portemonnee dan horen dit soort gokjes erbij. Nu is het afwachten of hij net als Dessers aan kan haken. Ik heb iig het volste vertrouwen in Arnesen en Slot

18 mei 2022 om 07:24

Het probleem waar jij en een aantal anderen aan voorbij gaan Jizzy, is dat Feyenoord geen geld heeft. Als Feyenoord 20 miljoen over had voor een spits, waren ze echt niet bij Danilo uitgekomen. Ze moeten al alles bij elkaar harken en investeerders lief aan kijken om Dessers te kunnen halen voor 4 miljoen. En aangezien Linssen weg gaat (die toch echt wel aardig gespeeld heeft voor Feyenoord) moet ze toch nog een spits halen.

18 mei 2022 om 07:37

@zytto als die echt 0,0 forceerde waarom wou Ajax dan zijn contract verlengen?

18 mei 2022 om 07:44

Kan er geen reet van en kan geen bal aannemen? Jij hebt Danilo nooit zien spelen denk ik. Met zijn techniek is echt niets mis. Ik zou zelfs zeggen dat hij qua talent beter is dan Dessers. Waar hij duidelijk wel aan moet werken is de energie die hij in een wedstrijd legt, hierin ligt Dessers echt mijlenver voor.

18 mei 2022 om 08:19

Ter verdediging hij heeft ook niet veel kansen gekregen. Tegelijkertijd zie je een duidelijk verschil tussen hem en Brobbey die zich wel direct kon onderscheiden. Voordeel voor Feyenoord is dat Danilo ook op de flanken kan spelen!

18 mei 2022 om 08:42

Om er nog wat geld aan te verdienen, maargoed we gaan het zien. Dessers heeft vorig seizoen ook geen halve pepernoot geraakt en kijk nu eens?

Hij is gratis op te pikken dus echt veel risico zit er niet aan.

18 mei 2022 om 09:26

@JizZzy: Linssen heeft zichzelf uitstekend bewezen, dus dat was een prima keuze hem gratis op te pikken. Dat zijn komst verdedigd werd en wordt is dan ook volledig terecht.
Diemers heb ik(en de rest van Feyenoorders)altijd gezien als miskoop. Vanaf moment 1 niet begrepen. Maar goed, zo heeft elke club zijn eigenaardige aankopen, zeker de clubs met de kleinere portemonnee.

Danilo ga ik niet verdedigen, daar ken ik hem niet goed genoeg voor. Wel laat ik mij graag (positief)verrassen.

17 mei 2022 om 22:42

Lijkt me gewoon een prima 2de spits, bozenik en Bannis hebben me ook niet overtuigd misschien deze jongen wel.

17 mei 2022 om 22:57

@Feyrikkie bij Ajax was hij alles behalve goede 3de/ 4de spits. Tadic stond eerder spitta dan hij. Maar wie weet, verrast hij.

17 mei 2022 om 23:31

‘Spitta’

17 mei 2022 om 23:32

Het is inderdaad heel vreemd dat Tadic, de man van 90 goals en 90 assists eerder in de spits staat ja.

17 mei 2022 om 22:44

Ik schat Danilo hoger in als Dessers btw. Die gaat er gewoon 15 minimaal inleggen, let maar op.

18 mei 2022 om 00:30

Ik hoop t voor Feyenoord! Hoop tevens wel dat Gakpo voor ons cluppie behouden word!

18 mei 2022 om 07:13

Ik hoop dat het een witte kerst wordt. Net zo relevant als jou gakpo opmerking op dit topic.

18 mei 2022 om 08:20

Gatverdamme, een witte kerst. Moet er niet aan denken. Dan hoop ik op mijn beurt weer dat er nooit meer sneeuw valt.

17 mei 2022 om 22:50

Ik heb er vertrouwen in dat Slot het beste in hem naar boven haalt. Prima versterking schat ik in.

17 mei 2022 om 22:57

Denk dat hij het nog best goed gaat doen ook

17 mei 2022 om 22:59

Ik vond hem bij twente als niet zo geweldig. Ja hij heeft 17 ingelegd. Maar dat kwam meer door dat cerny in bloed vorm was. Nadat cerny zwaar geblesseerd raakte, heeft danilo niks meer geraakt. Ik hoop voor feyenoord dat hij dat bij hun wel doet, maar ik vond het meer een luie spits.

20 mei 2022 om 07:28

Hij kan goed afmaken, bij Feyenoord ga je meer kansen krijgen dan bij het Twente van toen.

17 mei 2022 om 23:05

Leuk voor de breedte maar ik mag toch niet hopen dat Danilo onze eerste spits wordt

17 mei 2022 om 23:25

Feyenoord mag hier gewoon blij mee zijn Danilo word erg onderschat merk ik .. hij gaat veel mensen nog eens verrassen.

18 mei 2022 om 13:01

Prima, dan kopen wij Malacia.

20 mei 2022 om 08:18

Nee, nadat jullie Blind de afgelopen 2 jaar door onze strot bleven duwen bij oranje, want "hij was zo goed aan de bal" en constant aangaven dat Malacia niet beter was moeten jullie het nu ook maar blijven doen met Blind.

20 mei 2022 om 12:22

@formus,

Dit is toch een slimme zet van Feijenoord? Heeft bij Twente eens 17 goals gemaakt dus voor de eredivisie een prima spits. Daarnaast transfervrij gehaald. Misschien een beetje tekengeld gegeven. Maar hij vertegenwoordigt nu wel een transfersom. Dus als hij niet bevalt verkopen ze hem weer voor een jaar en hebben ze er toch nog geld aan kunnen verdienen. Ook Ajax bood hem een nieuw contract aan om een transfersom aan hem te verdienen. Ik snap dit wel, een gokje met weinig risico die altijd wat oplevert.

Goed nieuws! Prima vervanger voor Linssen. Hopelijk kunnen we Dessers behouden en dan heb je Danilo erbij. Dan gaan we er niet per se op achteruit.

17 mei 2022 om 22:42

Denk dat je er wel iets op achteruit gaat. Niet perse qua voetbal, maar Linssen is wel een heerlijke speler voor in je selectie. Sleurt, vecht en gaat altijd 100%. Is ook op veel meer posities inzetbaar dan Danilo. Desalniettemin kan je het gratis altijd proberen natuurlijk, je kan er niks aan verliezen als Feyenoord zijnde.

17 mei 2022 om 23:12

Gratis wordt hè niet. Wordt waarschijnlijk in 1x de best betaalde speler.

17 mei 2022 om 23:52

De best betaalde speler 😂😂😂

19 mei 2022 om 20:43

Ik denk dat dat wel mee valt, hij kwam als jonge speler bij Ajax en zat nog steeds op dat veredelde jeugd contract. Dan is bijna alles een stap vooruit.
Ik denk nog steeds dat hij talent heeft en best eens een verrassing kan gaan worden bij Feyenoord, maar hij heeft natuurlijk ook geen enorm palmares opgebouwd

17 mei 2022 om 22:43

Ik denk eerlijk gezegd dat er nog een spits bij komt en dat Dessers niet gekocht gaat worden. Kan het verder niet onderbouwen, maar dat gevoel heb ik.

Verder ben ik benieuwd wat Danilo kan laten zien. De lat ligt toch hoger dan het niveau waarop hij tot nu toe gepresteerd heeft.

17 mei 2022 om 22:55

Dessers ga je niet houden, dit wordt je eerste spits.

17 mei 2022 om 23:05

Haha van linssen naar danilo is zo'n grote downgrade. Linssen een ervaren man en danilo moet zich in alles nog bewijzen. Heeft ook maar een halfjaar leuk gespeeld in de eredivisie.

17 mei 2022 om 23:23

Really? Ik vind Danilo op alle vlakken beter dan Linssen .. veel completer als voetballer .. hij zal niet zo dom doorjagen als wat Linssen doet nee .. maar je hebt er voetballend veel meer aan en hij scoort ook nog eens makkelijk .. daar had Linssen ook nog best moeite mee

17 mei 2022 om 23:38

Maar waar heeft hij bewezen veel te scoren? Een halfjaar bij twente? De kkd? Ik denk dat dat niet goed genoeg is voor feyenoord. Waar was hij bijvoorbeeld het andere halfjaar bij twente, raakte geen pepernoot meer

18 mei 2022 om 08:35

Ben ik het niet mee eens. Dit is voor Feyenoord gewoon een goede deal. Ik denk qua niveau gelijkwaardig met als verschil dat hij pas 23 is een nog kan groeien en eventueel nog doorverkoop waarde heeft.

19 mei 2022 om 20:37

Wat heeft danilo dan laten zien ? Is 23 wat ik hier lees) en heeft bijna alleen maar in de kkd gespeeld

Doet ie prima, niks mis mee! Laten we hopen dat die jongen zich kan bewijzen en lekker een aantal goaltjes kan maken, zodat Feyenoord komend jaar de tweede plek kan pakken! Want er blijft maar één nummer 1 he😝❌❌❌

17 mei 2022 om 22:43

Psv is goed maar niet perse se de nummer één.

17 mei 2022 om 23:14

Volgens mij doelt hij op FC Emmen, maar ik vrees dat ze niet 2 jaar op rij kampioen worden..

17 mei 2022 om 23:25

@tommulder,

Klasse reactie van jou! Zo zie ik het ook. Sterker nog, ik gun Danilo deze stap. Als hij minuten kan maken en zich verder ontwikkelen, prima. Ook goed dat hij voor de Eredivisie behouden blijft.
En Feyenoord is geen verkeerde club om voor te spelen.

Overigens zie ik veel Ajax supporters hem deze stap gunnen. Zelfs transfervrij. Die sentimenten onzin heb ik echt niks mee. Spelers zijn geen slaven en mogen spelen waar en voor welke club ze willen.

17 mei 2022 om 23:52

Zag ik ook veel in reacties eerder, het wordt gebracht als een pikante overstap maar supporters van beide clubs vinden het veelal prima en bij Feyenoord heeft hij simpelweg meer kans op minuten, goed voor de ontwikkeling.

Prima hoor. Succes Danilo.

Nou dat wordt een zware tijd voor hem, doods bedreigingen zullen hem om de oren vliegen ben ik bang...

17 mei 2022 om 22:41

Nee joh. Ik als Ajacied had hem liever ergens anders gezien maar ja. Doodsbedreigingen zullen niet gaan komen

17 mei 2022 om 22:44

Vermeer zat toentertijd ook op de bank, maar kreeg toch te maken met doodsbedreigingen.

17 mei 2022 om 22:51

Zonder enige vorm van bedreigingen goed te keuren, want dat is uiteraard nooit oke, die overstap was gevoeliger door de afgesproken 1M prijs die was opgesteld met het idee dat hij naar het buitenland wilde gaan. Om daarna opeens zodra die prijs op papier stond (zonder extra voorwaarden) de voorkeur te hebben voor een binnenlandse transfer.

17 mei 2022 om 22:53

Andere situatie natuurlijk. Vermeer heeft toen achter de rug om met feyenoord die clausule besproken om Ajax te naaien. Daarnaast heeft Vermeer, ondanks dat hij 2de keeper was op dat moment, wel zijn waarde gehad in 1 of 2 kampioenschappen als 1ste keeper. Ook had hij de hele jeugd doorlopen bij Ajax. Dat is toch wat anders dan een Braziliaan die nog nooit een deuk in een pakje boter heeft geschoten hier en niet eens goed genoeg was als 2de spits.

17 mei 2022 om 22:53

Dat lag iets gevoeliger omdat de zaakwaarnemers van Vermeer het zo gespeeld hebben om van Ajax de toezegging te krijgen dat hij voor 1 miljoen weg mocht als schappelijk prijsje vanwege zijn verdiensten. Terwijl er op de achtergrond al contact was met Feyenoord.

Ajax heeft toen zijn woord gehouden maar was zeker niet blij dat ze Vermeer naar Feyenoord zagen vertrekken voor een miljoen. Hadden ze geweten dat het om Feyenoord ging hadden ze gezegd dat het alleen voor buitenlandse clubs gold.

17 mei 2022 om 22:57

Vermeer had natuurlijk ook wel wat meer voor Ajax betekend dan Danilo, en Vermeer is daarnaast een Amsterdammer. Denk dat die twee dingen samen Vermeer bij de halve tammen onder ons persona non grata gemaakt hebben, en dat Danilo in die zin, hoewel het hem beslist niet in dank afgenomen zal worden, weinig te vrezen heeft.

17 mei 2022 om 22:59

Vermeer was daarvoor heel belangrijk voor Ajax en een clubjongen die de derde ster meemaakte. Dat deed wel pijn voor ons dat hij toen naar Feyenoord vertrok.

20 mei 2022 om 03:26

Toch wel anders, heeft de hele jeugd doorgelopen en is ook geboren en getogen in Amsterdam. Heeft ook een grote bijdrage gehad in andere titels dus dat weegt emotioneel mee. Danilo is een leuke gozer en echt prima om transfervrij te halen, maar rouwig zijn we er niet om.

17 mei 2022 om 22:42

Denk dat weinig Ajacieden zich druk maken om het vertrek van de 3e spits naar Feyenoord

17 mei 2022 om 23:37

Druk genoeg om in grote getalen te reageren klaarblijkelijk. Prima 2e spitsje dit voor ons. Winnende tegen Ajax maken, ik teken ervoor. Zo nu weer lekker verder dromen.

17 mei 2022 om 23:58

Ach gekken heb je onder iedere supporters denk dat de meeste Ajacieden het wel prima vinden en het wel leuk vinden als hij van toegevoegde waarde is. Hij hoeft er geen 30 in te leggen

17 mei 2022 om 22:43

Niet zo bang zijn, ajacieden gunnen Danilo deze overstap wel.

17 mei 2022 om 22:43

Wie gaan hem dan met de dood bedreigen?

17 mei 2022 om 22:47

Er zullen echt wel figuren zijn die het doen, zoals het met Vermeer ook ging. Weliswaar lag dat destijds gevoeliger maar voor een handjevol tokkies blijft een stap van Ajax naar Feyenoord not done ongeacht zijn belang binnen het elftal.

17 mei 2022 om 22:56

In niets lijkt deze overstap met Vermeer. Ik denk dat er precies 0 doodsbedreigingen aan Danilo zijn sympathieke adres zullen komen. Ik vind dit dus maar populistisch geleuter.

17 mei 2022 om 22:59

Hij neemt dezelfde overstap als Vermeer. Dat is helaas al reden genoeg voor een stelletje tokkies.

17 mei 2022 om 23:03

Dat zijn aannames. Volgens mij maken jullie deze overstap veel te interessant. Danilo is een hele prettige persoonlijkheid met te weinig kwaliteit voor Ajax en waarbij er geen enkele wrok is gezien hij Ajax ook niet op een bepaalde manier naait zoals een Vermeer of nu Onana. Natuurlijk zijn er tokkies, misschien zijn er straks 10 op een tribune die wat lelijks gaan roepen, maar ik geloof niet dat hij een doodsbedreiging krijgt.

17 mei 2022 om 23:03

Vergeet niet dat het nog steeds geboellig licht berghuis bvb

17 mei 2022 om 23:09

Er werd zelfs voor Scherpen een spandoek gemaakt omdat hij als kind voor Feyenoord was. Dus ik vrees dat je er helaas niet aan ontkomt.

17 mei 2022 om 23:47

@Myvision:

"Ik denk dat er precies 0 doodsbedreigingen aan Danilo zijn sympathieke adres zullen komen." Dit stukje tekst is toch ook een behoorlijke aanname haha, of ik neem ik dat iets te snel aan nu😜?

Verder denk ik wel dat er wat bedreigingen zullen volgen helaas. Elke club, zeker de grotere in ons land hebben echt een aantal veredelde criminelen rond lopen. Ik wil best geloven dat zij iedere situatie aan willen grijpen om stennis te schoppen, Danilo geeft ze die opening...

18 mei 2022 om 08:48

Hahaha, daar heb je een punt Gluubstertj. Enige is dat ik het niet als een voldongen feit stel, maar denk en geloof dat het niet zal gebeuren. Maar je hebt gelijk! Buiten de gevoelige overstap denk ik dat er gewoon geen aanleiding voor is. Maar inderdaad Scherpen was ook zo'n bijzondere rare aanleiding omdat hij iets getwitterd had op z'n 11e en later nog gezegd heeft dat Feyenoord zijn droomclub was.

18 mei 2022 om 09:30

Ja het is toch eigenlijk te bizar voor woorden. Omdat je ooit connectie hebt gehad met de rivaal in een sport!! worden spelers geschoffeerd en zelfs bedreigd of aangevallen. Ik vraag mij oprecht af hoe het werkt in de koppies van die Hooligans die zover gaan. Daar moet toch het een en ander psychologisch gezien constant fout gaan haha.

18 mei 2022 om 09:42

@myvision
Wie gaan hem dan met de dood bedreigen? Wat is dat nou weer voor een vraag. Gelet op de doodsbedreigingen overal, of het nou in de politiek of de voetballerij is, is het toch juist realistisch - hoe ontzettend triest ook - om te verwachten dat hij doodsbedreigingen zal ontvangen? Dat de stap anders is dan Berghuis of Vermeer, betekent niet plots ineens dat er dan maar helemaal geen bedreigingen zullen volgen.

17 mei 2022 om 22:45

Ik ga ervan uit dat niemand het boeit dat de nummer 3 spits van Ajax die daar weinig heeft laten zien naar ons komt.

17 mei 2022 om 23:01

Welnee, Ajacieden staan daar boven. Als hij in de Kuip wil ballen dan wens ik hem daar heel veel succes.

17 mei 2022 om 23:04

Grapjas ...

17 mei 2022 om 23:10

De meeste wel, net als de meeste Feyenoorders. Maar er zijn zat halvezolen die er niet boven kunnen staan, bij alle clubs uiteraard.

17 mei 2022 om 23:41

Speedy:

Ook direct voor alle Ajax-fans spreken haha, mooie kerel toch. Grappig dat fans van andere clubs op de vingers getikt worden als ze alle Ajax-fans weer eens over 1 kam scheren. Andersom echter(als het positief is of een compliment)mag dit wel gewoon?! Iets met twee maten en meten.

18 mei 2022 om 05:37

Hahaha, Ajacieden staan bekend om hun vriendelijkheid en tolerantie natuurlijk. Europees nooit gezeik. Nooit bedreigingen wanneer een willekeurige keeper van Ajax naar Feyenoord gaat. Eén en al liefde altijd vanuit Ajax

Zal Dessers toch niet blijven, sparen ze 4 miljoen mee.

17 mei 2022 om 23:05

Is waarschijnlijk de vervanger van Linssen lijkt mij die vertrekt en zal denk ik concurreren met Dessers of op momenten een duo vormen voorin.

Pikant.. nou nou. Het is geen Ajacied. Geen Jordanees. Gewoon een broodvoetballer. Maar goed, welkom. Hoop nog op een eerste spits.

17 mei 2022 om 22:43

In dat geval was de overstap van Berghuis ook niet pikant, dat was ook geen Feyenoorder

17 mei 2022 om 22:50

Eens. Is ook een snavel

Niet pikant. Te licht bevonden bij Ajax. Wens hem veel succes.

Ik denk een goede speler voor ons. Zeker gratis nog relatief Jong en heeft bij Twente laten zien een redelijk speler re zijn. Ik denk dat hij niet minder is als Dessers alleen haal je deze jongen gratis.

17 mei 2022 om 22:47

Incalculeren op vertrek Linssen denk ik eerder. Je kunt deze jongen ook van de zijkant laten komen. Voor t geval Sinestera vertrekt.
OT: Overigens zou hij prima passen in het pressie spel van Slot: Afjagen en afmaken. Alleen voor hoge ballen en fysieke duels komt hij te kort. Dan maar over de grond aanspelen zoals bij Augero in z’n City tijd 😬

17 mei 2022 om 22:48

Helemaal mee eens. daarnaast kan je fysiek aan leren😜

17 mei 2022 om 23:00

Ja maar lengte creëren wordt lastig 😉. Al heeft Linssen aardig wat kop goals gemaakt in z’n loopbaan en ook niet de grootste.
Maar Slot wilt geen hoge ballen die wil druk zetten met de neuzen naar de goal. Zie ik deze jongen wel doen. Maar goed, Alireza maakt t nog niet waar, Walmark moet het ook nog laten zien. Nelson is straks weg, Linssen weg en de vraag is of je Sinestera kan behouden. Zo’n gratis deal geeft je dan toch weer een optie/opties.

17 mei 2022 om 23:43

Het woord 'afjagen' heeft deze jongen niet echt in zijn woordenboek als ik het goed gezien heb. Dat gezegd hebbende; denk dat hij überhaupt niet veel Nederlandse woorden in zijn vocabulaire heeft maar dit volledig terzijde.

Goed nieuws om de dinsdag af te sluiten! Zie hem zeker slagen bij ons, mooi langdurig contract. Goed werk weer!

Succes Danilo. Zolang je niet tegen Ajax scoort is het je gegund!

Prima toch. Hopelijk kan die daar weer wat doelpuntjes maken zoals hij bij Twente ook deed. Denk niet dat hij de eerste spits wordt, maar als tweede keuze is dit prima voor Feyenoord.

Heb het altijd meer een PSV spits gevonden. Handig ook dat het deze week uitkomt, anders had hij een vervelende huldiging gehad.

Als vervanger van Linssen is het transfervrij opzich een prima optie. Ik denk dat je er dan zelfs op vooruit gaat, zeker gezien de potentie. Ik hoop alleen niet dat hij als basisspeler wordt gehaald.

Prima toch, leuke speler maar net niet goed genoeg voor Ajax. Heeft het fantastisch gedaan bij Twente, dus verwacht dat hij het bij Feyenoord - wat een stap zijwaarts is tov Twente - ook goed doet. Zal er makkelijk 15 maken in een jaar daar. Hopelijk krijgt hij niet te maken met zo veel tokkies als Berghuis afgelopen zomer...

17 mei 2022 om 22:44

Van Twente naar Feyenoord een stap zijwaarts? Stop met trollen vent

17 mei 2022 om 22:56

Jullie zijn er wel drie hele punten voor geëindigd. Stop met die arrogantie en zelfoverschatting vent.

17 mei 2022 om 23:35

Met die 2 puntjes achterstand is PSV dan ook eigenlijk ex aequo kampioen ...

18 mei 2022 om 08:10

@Martijn, als het er nog om ging had Feyenoord de laatste 2 wedstrijden wel uit een ander vaatje getapt en was het verschil mogelijk 11 punten geweest. Scorebordjournalistiek

17 mei 2022 om 22:58

Feyenoord een stap zijwaarts vergeleken met Twente? Volgens mij moet een alcoholslot op je telefoon troll

17 mei 2022 om 23:10

Niet goed genoeg als 1e spits, maar blijkbaar wel goed genoeg om een nieuw contractvoorstel te ontvangen.

Hopelijk komt er geen pop van hem...

Dat pikant valt best mee. Als Danilo de vervanger is van dessers wens ik Feyenoord veel sterkte.

17 mei 2022 om 22:47

Dessers is ook geen super spits en zie liever deze jongen gratis komen dan 4 miljoen voor Dessers!!

Zal denk vervanger van Linssen zijn lijkt mij, die optie met Dessers zou ik 100% lichten als Feyenoord zijnde.

Prima spits achter Dessers. Met 23 jaar ook nog een beetje rek. Dit is gewoon oké gehandeld van Feyenoord

17 mei 2022 om 23:19

Denk niet dat Feyenoord met Castellanosn aankomt zo hoor. Die was vorig jaar 4 mil en haalbaar maar inmiddels staat z'n waarde op 12 miljoen, en dan nog een contract tot 2025... Dat gaan ze nooit voor een speler uitgeven.

Zo pikant vind ik deze transfer niet. Ik verwacht niet dat Danilo een grote impact op het team zal hebben. Zie hem meer voor de breedte met behoorlijk wat minuten.

Aardige speler maar wel een beetje een slapjanus in de duels enzo. Ook weinig overtuiging in zijn acties. Je ziet dat ie echt wel kan ballen maar js allemaal net niet.

Is overigens zeker wel een betere speler dan linssen kwa talent. Maar past alleen niet in het spel van feyenoord denk ik.

17 mei 2022 om 22:43

Dat heb ik ook wel een beetje bij hem. Voetballend zit het helemaal snor, maar moet fysiek qua conditie en duelkracht nog echt wel een tandje bijzetten. Gelukkig is dat te trainen!

17 mei 2022 om 22:53

In de rol die Linssen had zie ik hem wel passen. Voor pressie hoef je niet lang te zijn maar conditioneel en anticiperen zijn belangrijker. Daarbij vond ik Danilo bij Twente wat gemakkelijker een bal aannemen en er iets mee doen in de 16 om zich vrij te spelen dan Dessers. Bij Dessers ziet het er nog steeds zo klungelig uit. Mist ook veel 1 op 1 situaties. We moeten het natuurlijk nog zien maar ik denk kwalitatief blijf je gelijk en hier zit rek in. Overigens kan je deze jongen ook van de zijkant laten komen, na Sinestera heb je geen speler meer die makkelijker loopt met de bal.

Succes Danilo! Kan er zomaar een aantal inschieten de komende jaren. Prima spits.

17 mei 2022 om 23:22

Op basis van wat vind je het een prima spits ? Heeft een leuk half jaartje bij Twente gehad en dat is het ook. Ik wil het nog wel eens zien.

19 mei 2022 om 20:34

Buiten het jaartje bij Twente ga ik dan toch ook een beetje af op de Ajax watchers (en niet alleen die van de Telegraaf). Die hebben het er regelmatig over dat hij een spits is die op de training een echte goal getter is en er in slaagt om vanuit alle hoeken vrijwel alle ballen tussen de palen te krijgen.
Dat zeggen die echt niet over elke speler die er rond loopt.
En of dat het er dan ooit uit gaat komen in wedstrijden is nog een andere vraag.
Hij is alleen meer een goal getter, niet een spits die met zijn fysiek, techniek of snelheid iets extra's brengt en langs die kant was hij als plan B bij Ajax minder geschikt.

Welkom bij onze mooie club jongen! Heb er vertrouwen in dat je onder Slot kan excelleren.

Tsja, de overstap van Amsterdam naar Rotterdam (of andersom) blijft natuurlijk controversieel, maar in het geval van Danilo ligt het toch anders dan bijvoorbeeld een Berghuis. Het was duidelijk dat hij niet wist te overtuigen bij Ajax. Hij deed het verdienstelijk tijdens zijn verhuur aan FC Twente, maar terug in Amsterdam was het simpelweg niet goed genoeg. Verder toch iemand die zich altijd ingezet lijkt te hebben en daarnaast werd gewaardeerd door zijn medespelers (als je beelden zoals die van de huldiging bekijkt). Ik gun het hem wel en hoop dat hij eindelijk regelmatig speeltijd kan krijgen!

Zonder denigrerend te zijn, prima dat hij in de Eredivisie blijft.

Denk dat Slot hem wel aan de praat krijgt.

Ik denk dat Slot van Danilo een betere spits kan maken. Krijgt vertrouwen van de coach gecombineerd met een prachtige aanhang en de wonderen gaan vanzelf komen!! Succes Feyenoorders

17 mei 2022 om 22:45

Denk dat eerder de speelstijl verschil kan maken

Wat moet je er mee…..

17 mei 2022 om 22:58

Die heb je in Jong ook wel lopen toch?

Totaal geen probleem mee, vind het ook niet pikant. K wens hem veel succes

Vond hier persoonlijk niks pikants aan, slimme stap .
Meer kans op speeltijd en dat gun ik die jongen ook wens hem veel succes en hoop dat Feyenoord er nog veel plezier van mag hebben !

Vind 'pikante' in deze nogal meevallen. Danilo krijgt nauwelijks speelminuten en Ajax doet niets om een transfervrij vertrek te voorkomen. En dan vertrekt-ie. Naar Feyenoord toevallig. Zal geen Ajacied van wakker liggen schat ik zo in, laat staan die jongen voor rotte vis uitmaken. Beetje vergelijkbaar met Charisteas die dezelfde overgang maakte.

Danilo past denk ik niet helemaal in het voetbal van Ajax. Maar bewees, zeker voor de ED, een prima aanvaller te zijn toen hij voor FC Twente uitkwam. Slimme transfer van Feyenoord, dat zo snel inspeelt op het vertrek van Linssen.

17 mei 2022 om 22:55

Ajax had wel willen verlengen, hoewel dat meer gericht leek op doorverkoop dan serieus om hem 1ste spits te maken.

17 mei 2022 om 22:57

Ajax heeft geen poging gedaan hoor… Totaal ongeschikt..

17 mei 2022 om 23:20

Typ anders even “Danilo wilt niet verlengen” in op Google en je zult de artikelen afgelopen januari (toen mislukt) en september terug vinden.

Als Ajacied had ik hem ergens anders gezien. Maar ik begrijp die jongen wel. Maar ja hij wilt aan de top blijven, en Feyenoord blijkt wel een club. Waar matige spitsen verrassend veel scoren. Ik hoop dat z’n keuze gerespecteerd wordt. Want uiteindelijk is Ajax voor altijd. En z’n carrière niet, dus ja dan kies je voor jezelf. Of het nou de rivaal is of niet.

Goede aankoop in Zuid. Gaat ze echt beter maken. Kan ook prima met Desserts want die speel je er niet zomaar uit, vanuit gaande dat hij wordt overgenomen.

Ik wens hem persoonlijk succes, zijn nieuwe werkgever nationaal absoluut niet. Wel wrang, 2,2 miljoen betalen en hem zich zien door ontwikkelen om hem transfervrij naar je rivaal te zien verkassen. Dan had Ajax hem maar vorige zomer moeten verkopen. De keuze hem als 2de spits te gebruiken is weinig succesvol geweest.

Laten we deze transfer voor de rest niet opkloppen, vorig jaar al genoeg debiele reacties op een omgekeerde overstap gezien.

17 mei 2022 om 22:54

Hij kan er geen ene moer van.. Moet er niet aan denken dat we met hem tegen Utrecht en PSV hadden moeten spelen tijdens afwezigheid van Haller na de winterstop…

17 mei 2022 om 22:58

We hebben met hem tegen PSV gespeeld (als invaller voor Brobbey) en dat was geen succes nee. Bij Twente liet hij zien een prima speler te zijn. Komt alleen tekort als 1ste spits van Ajax mogen we wel concluderen.

18 mei 2022 om 08:32

272 minuten eredivisie dit seizoen. Omhoog afgerond is dat 9%. Verdeeld over het hele seizoen, vind je het gek dat je dan niet je beste voetbal ten toon stelt.

Net zo goed als Dessers, maar legt minder energie in z'n wedstrijden. Als Slot hem aan de praat krijgt heb je 15-20 goals aan hem.

Zo zo vurige transfer hoor. Maar voor Feyenoord een leuke speler om er bij te hebben. Ajax gaat zo wel veel spelers verliezen zeg. Verwacht Timber ook naar Man U voor 40 miljoen.

17 mei 2022 om 22:55

Gelukkig missen we deze als kiespijn. Zo hebben we er nog een paar.. Klaiber , Labyad en Schuurs anyone?

Voor ons spel nooit echt de ideale nummer 9 qua speelstijl. Ik denk dat Feyenoord een hoop plezier aan hem gaat beleven.

Ik vind de titel Ajax en Feyenoord zijn eruit en beetje raar. Danilo is transfervrij, dus er valt niks te onderhandelen tussen de clubs. Wel een hele goede spits voor ons denk ik. Hopelijk houden we Dessers ook en dan zot het in de spits wel goed

Deze jongen is beter dan dessers en hij kan eventueel ook gewoon op 10 spelen

Hoezo zijn Feyenoord en Ajax eruit? Zijn contract is toch afgelopen? Wat heeft Ajax er dan nog mee te maken?
We gaan zien hoe die het gaat doen. Met een beetje goede aanvoer zou die er 15 wel moeten halen als die eerste keus in de spits is

Lekker hoor welcom Danie in 010 🤟🏾💚

Ik laat me graaf verrassen. Welkom?!

17 mei 2022 om 23:21

En hoe ga je je graaf verrassen? Ben nu wel nieuwsgierig.

Ot:
Denk dat het nog wel eens prima uit zou kunnen pakken voor Fey. Die jongen kan echt wel een doelpuntje maken in de eredivisie hebben we gezien. Zal wel wat meer energie in een wedstrijd moeten leggen maar dat zie ik Slot wel lukken.

17 mei 2022 om 23:50

Haha nee hij LAAT hem graag verrassen. Door wie hij dat dan laat doen blijft nog even in het ongewisse. Wij als mede vz-leden wellicht.

18 mei 2022 om 00:47

Misschien Edwin de Graaf of Patricio Graff?

18 mei 2022 om 11:42

Haha, mijn duimen moeten op dieet, ik kan er niet meer mee typen. Ik vind de welkom?!?!?!?! ook wel een leuke typo.

Bij Ajax komt ie niet aan de bak en komt ie tekort. Voor Feyenoord prima spits, als hij maar niet de winnende maakt tegen Ajax.

Feyenoord is in iedergeval vroeg bezig met shoppen. Dat is op zich al een mooie stap voor het komend seizoen.

Nu maar blijken of hij met Feyenoord uit de voeten kan maar daar ga ik wel vanuit.

Het is hem gegund, komt misschien aan spelen toe

Na 3 wedstrijden is dit geen ‘uiterst pikante overstap’ wat mij betreft. Ik denk dat dit een prima aanvulling op de selectie van Feyenoord is, heeft t bij Twente bewezen te kunnen scoren in de Eredivisie, wellicht met vertrouwen en de juiste aanvoer kan hij dit ook bij ons.

Vind hem niet het niveau wat Feyenoord na moet streven. Prima eerste seizoenshelft vorig jaar, mede door de wisselwerking met Cerny. Maar toen wij instortten liep Danilo voorop in de malaise en schoot hij er enkel nog een paar strafschoppen in. Speelde alleen maar verstoppertje. Ik was er niet rouwig om dat hij wegging en heb hem dit seizoen geen seconde gemist. En dat was bij een destijds middenmoter. Had als Feyenoord toch wel een klasse hoger gemikt..

Geen Ajax spits. Komt vast bij feyenoord tot zijn recht

Interessant. Ben pas tevreden als Dessers definitief gekocht wordt.

Waarom zoveel Ajax supporters die ff willen showen van 'ik ben voor Ajax en ik wens hem alle succes'? Ik gun hem geen blessure of iets dergelijks maar ik gun hem ook geen succes omdat die simpelweg naar een directe concurrent verkast.

17 mei 2022 om 23:45

Ja want het kan niet zo zijn dat Ajacieden het gewoon oprecht menen of wat? Het is een prima kerel die het bij Ajax net niet heeft gered en nu naar Feyenoord gaat. Dan bedank je hem voor zijn diensten en wens je hem succes toch? Ja in de wedstrijden tegen Ajax hoop ik dat hij net even een mindere dag heeft maar verder niks.

18 mei 2022 om 00:17

Ik zeg nergens dat het niet zo kan zijn, vind het alleen opmerkelijk. Bedanken voor zijn diensten kan je hem zeker maar je hoop toch niet dat die Feyenoord naar het kampioenschap schiet neem ik aan ? Dus dan wens hem inprincipe geen succes.

18 mei 2022 om 00:58

misschien het verschil tussen het persoonlijk succes wensen (als hij prima speelt) of hem succes wensen met zijn club. Ik ga me er niet aan storen als hij 2x tegen Emmen scoort in een 4-2 nederlaag hoor.

Of even heel hypothetisch: hij maakt de gelijkmaker in blessuretijd tegen PSV uit een strafschop terwijl dat onze enige overgebleven titel concurrent is. Je weet het maar nooit

Het is hem en Feyenoord gegund. Het beste Danilo, jammer dat het bij ons niet gelukt is en heel veel succes volgend seizoen met 32 eredivisiewedstrijden! De andere 2 snap je wel dat de bal niet in het net mag toch?

Een hoop mensen die beweren dat het niet pikant is omdat het niet lijkt op die van Vermeer. Maar Charisteas has ook het Feyenoordpubliek tegen zich en zoveel heeft ie niet betekent voor Ajax.

18 mei 2022 om 00:53

Dat is niet vergelijkbaar. Nadat Kuyt in 2006 vertrok werden Ivan Klasnic en met name Vagner Love genoemd. Iedereen was enorm hoopvol, want er zou een topper komen. Toen kwam uiteindelijk de geflopte reservespits van de rivaal op het laatste moment. Enorme anticlimax, dat is nu niet het geval

18 mei 2022 om 01:02

Ik herinner me nog het legendarisch commentaar van iemand hier “ namens de penningmeester van Ajax: bedankt!”

Komt helaas tekort voor Ajax vond hem altijd wat apathisch en flegmatiek. Feyenoord moet niet denken dat dit de vervanger voor Linsen is want dan komen ze van een koude kermis thuis. Vind dit zakelijk wel ok maar sportief weer stapje achteruit of Arne ziet dingen in hem die ik niet zie!

Ik denk zelf dat dit goed gaat uitpakken voor feyenoord. Bij twente toch zijn goals gemaakt. Bijnons kreeg hij niet echt de kans en ik denk ook dat het systeem hem niet helemaal lag.

Och, och, de zoveelste financiële miskleun van Ajax, vorig jaar Timber en Brobbynator gratis de deur uit, dit jaar mazraoui en Gravenberch en Nico ook voor een schijntje.

als ajacied zie ik hem graag naar feyenoord gaan, ik denk dat hij daar goed te pas kan komen. zodat feyenoord dit niveau vasthoudt. dat maakt de competitie alleen maar leuker.

18 mei 2022 om 06:55

Welk niveau? Feyenoord is 12 punten achter Ajax geëindigd in de competitie. Europees gaat het goed maar in de ED was het niet zo rooskleurig als mensen vermoeden

18 mei 2022 om 08:35

De 2 onderlinge confrontaties winnen en het gat van 12 punten is weg. Komt een AZer nog maar even uitleggen dat Feyenoord mijlen achterstaat, om zichzelf dichter bij Feyenoord te zetten?

18 mei 2022 om 11:49

Tja dat is een als redenatie. Als Ajax het niveau van in de Champions league van voor de winterstop had vastgehouden waren ze al twee maanden eerder kampioen geweest.

Snap niet wat Feyenoord met hem moet want die 13 goals bij Twente waren gelijk de enige 13 ballen die die goed raakte.
Als aanspeelpunt heb je er niks aan want hij verstopt zich liever en kan slechts sporadisch zelf een actie maken en staat zo nu en dan op de juiste plek. Als Dessers vertrekt staat na 4 wedstrijden Linssen weer in de spits.

18 mei 2022 om 05:25

Linssen gaat weg vriend

Uiterst pikante overstap. Er is helemaal niks pikants aan. Niemand die hier wakker van ligt. Misschien Feyenoord supporters die perse geen ajax speler willen. Maar Danilo is gewoon een Braziliaan die ons shirt heeft gedragen maar geen binding heeft met de club. Ik gun hem juist veel speeltijd en hoop dat hij de mensen die hem afschrijven op een invalbeurt of een basisplek om de 3 maanden de mond snoert. Veel succes in Rotterdam en ik hoop echt dat hij veel speeltijd krijgt en N doelpunten gaat maken.

Toch een leuke spits, wie weet doet ie het daar goed. Ajax is waarschijnlijk ook blij dat ie bij Feyenoord speelt omdat ze dan kunnen zien wat hij in zijn mars heeft. Daarnaast is ie heel nuchter maar moet wel de juiste ballen krijgen van medespelers. We zullen volgend seizoen zien.

Berghuis zijn stap was pikant. Van Danilo vind ik het het niet. Danilo is niet meer gewenst bij Ajax. Dan kan het prima.

18 mei 2022 om 11:45

Inderdaad. Volgens mij (een paar hersenlozen daargelaten) is er geen Ajacied die hem deze transfer niet gunt. Misschien dat Ajax volgend jaar spijt heeft als hij in de Kuip een hattrick maakt tegen Ajax maar hij heeft bij Ajax zijn kansen gehad en heeft niet kunnen overtuigen. Haller en Brobbey presteerden gewoon simpelweg beter en ook Tadic op 9 was kwalitatief een beter alternatief. Dus ook als hij bij Feyenoord de sterren van de hemel speelt is dat op dit moment niet te voorzien.

Hij leek echt tekort te komen voor Ajax, hopelijk past hij beter bij het spel van Feyenoord maar ook dat betwijfel ik. Ik heb er nooit heel veel in gezien bij hem. Maar gun hem het beste, goeie kerel volgens mij die je er prima bij kunt hebben en tja, als het gratis is, waarom niet?

19 mei 2022 om 20:28

Hij heeft amper een fatsoenlijke kans gekregen van Ten Hag. Dus wij kunnen niet zeggen dat hij te kort komt. Daarvoor had hij toch echt een tijd het vertrouwen moeten krijgen en niet 1 keer in de 3 maanden een invalbeurt of basisplek. Dat schiet niet op namelijk.

Ik lees dingen als 'Prima steal', alsof er ook maar één Ajacied rouwig is om het vertrek van Danilo, alsjeblieft zeg. Jullie mogen 'm hebben.

Als Ajax fan gun ik m deze overstap, sympathiek ogende jongen en blij dat hij een kans krijgt om naar een club als Feyenoord te gaan vs geloost te worden bij een laagvlieger in Frankrijk or Portugal

Prima, Slot krijgt deze jongen wel aan het voetballen daar heb ik alle vertrouwen in. Nu Dallinga nog oppikken bij Excelsior en Dessers vastleggen.

Danilo binnen en Botheim nu net ook transfervrij! Dan zou je echt twee topspitsen hebben voor Feyenoord. Helaas geen Cyrieleke, al ben je bijna aan stand verplicht om Cyriel te halen.
Kan Danilo trouwens al bijna neutraliseren tot Nederlander? Al bijna 5 jaar in NL, kan die ook international worden aangezien ze Janssen ook oproepen.

ik gun hem zijn minuten. Bij Ajax was hij derde spits dus het is prima zo.

Nou, bewijs het dan maar Danilo! Zijn wel meer mindere spitsen gefloreerd bij Feyenoord. En Slot krijgt de meeste spelers wel aan de praat, op z'n minst zal de flegmatiek uit het spel van Danilo gaan.

Veel Succes Danilo!

Blind rennertje, slap, veel zeuren.

Mijn hemel zeg, die gast moet een goeie zaakwaarnemer hebben. Die houdt echt iedereen voor de gek.

Succes bij onze vrienden in Zuid Danilo. Je komt helaas te kort voor Ajax 1.maar wie weet wordt het nog wat.

Toch zijn we best goed voor Feyenoord.. Geven nu en dan een speler weg, roepen een Europees toernooi het leven in zodat Feyenoord die kan winnen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. ToornstraMiddenvelder313
L. SinisterraAanvaller3012
A. JahanbakhshAanvaller274
J. BijlowKeeper220
P. WålemarkMiddenvelder121
O. MarcianoKeeper120
S. ValkMiddenvelder00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

5 fans
Middenvelder, 30 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren