Schmidt voegt verrassing van seizoen aan wensenlijstje vol PSV'ers toe

Dinsdag, 17 mei 2022 om 07:30Tom Rofekamp • Laatste update: 16:24

Roger Schmidt denkt eraan om Mauro Júnior mee te nemen naar Benfica, meldt zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International. De Duitse hoofdtrainer zette al een flink aantal PSV'ers op het lijstje met mogelijke aanwinsten voor zijn nieuwe club. Dat bevatte onder meer al de namen van Mario Götze en Érick Gutiérrez. De komst van Mauro lijkt echter flink wat meer voeten in de aarde te hebben, gegeven het langdurige contract van de vleugelverdediger.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.



Gerelateerd

Meer sportnieuws

92 reacties (laatste reactie door westend)

Neem je Duitse inbreng maar mee naar Benfica en Bruma krijg je er ook nog bij. Altijd wel jammer dat een vertrekkende coach z’n oude werkgever wil leeg kopen

17 mei 2022 om 09:01

Ja het zou prachtig zijn voor PSV als die jongen vertrekt, maar ik denk dat inmiddels in Portugal wel weten dat het een middelmatige voetballer is! Ik denk trouwens dat het niet helemaal opgaat wat je zegt over het meenemen van spelers. Naar mijn mening worden er veel artikelen geweid aan eventuele overstappen richting de nieuwe club van een trainer, maar komt het vaak niet of nauwelijks van. Als je alle berichtgeving moet geloven spelen, Timber, Anthony, De Jong en De Ligt volgend jaar bij Man Utd, dus ik denk dat het voornamelijk makkelijke krantenkoppen zijn voor de media!

17 mei 2022 om 09:39

effe serieus Gotze is goed, maar kun je overheen komen..maura speelt net 6 maanden goed daarvoor heracles niveau, en Erick Guti is bijna de grootste miskoop van de afgelopen jaren.
Doe er een strik om PSV samen met die trainer wegwezen. Probeer Gakpo nog een jaar te behouden en laat Ruud lekker bouwen aan een nieuw fris elftal. Je hebt gelijk een paar miloen investeringsgeld wat je kunt gebruiken!

17 mei 2022 om 09:53

Mauro* heeft inderdaad sinds kort op zijn nieuwe positie een opleving, is dat een argument om hem weg te doen😅? Is hij eindelijk doorgebroken en van duidelijke toegevoegde waarde, moeten ze hem weg doen. Lekker beleid.

17 mei 2022 om 10:51

Mauro heeft echt een fantastisch jaar achter de rug...

17 mei 2022 om 09:52

Het is toch juist positief dat de vertrekkende coach de club wil leegkopen? Dat drijft de prijs lekker op. Schmidt zal een bovengemiddelde wens hebben voor Mauro (dacht trouwens dat hij een nederlander was) en Guti aan te trekken. Daarvoor zou Schmidt/ Benfica dieper in de buidel willen tasten dan een andere coach die ze nog niet kent. Spelers vertrekken bij PSV sowieso op den duur. Dan maar voor de absolute hoofdprijs toch?

17 mei 2022 om 10:34

@westend,

Ben het in zekere zin eens met jou.
Echter is Benfica al jaren een directe concurrent voor Nederlandse clubs in Europa en dus ook voor PSV. Zie afgelopen seizoen. Die wil je juist niet versterken en al helemaal niet met spelers die Nederlands voetbal, systemen, de clubs goed kennen.

Daarnaast kan het zo zijn dat Schmidt de contracten kent van betreffende spelers. Het zal mij dan ook niets verbazen als Benfica met een bod komt dat meteen conform de afspraken is met de speler in kwestie.

PSV en Benfica moeten beide voorronden CL spelen volgend seizoen. De kans is wederom reëel dat zij elkaar tegenkomen. Dan wil je niet tegen het PSV van Portugal strijden zeg maar.

17 mei 2022 om 10:37

Mauro is ook een Nederlander. Hij heeft namelijk een Nederlands paspoort.

17 mei 2022 om 10:39

Dan vraag je 30 miljoen (ik noem maar een prijs). Voor dat geld kan Benfica niet veel meer extra investeren, terwijl PSV weer slimmer kan gaan inkopen. En vind je 30 miljoen te weinig, dan vraag je 40. PSV hoeft er natuurlijk niet mee akkoord te gaan he.

17 mei 2022 om 11:41

Marc433

"echter is Benfica al jaren een directe concurrent voor Nederlandse clubs in Europa en dus ook voor PSV. Zie afgelopen seizoen. Die wil je juist niet versterken "

Nou ja met deze spelers, wil Schmidt Benfica omtoveren van mooie CL club naar een geduchte Conference league speler....

Dus gelijk doen!

Voor de spelers allemaal een prachtige stap. Andersom voor Benfica alle spelers echt een downgrade. Deze spelers en coach gaat het niveau naar beneden trekken komende tijd.

Neem anders gelijk de hele selectie mee joh. Hoe veel van deze geruchten gaan we nog krijgen...

17 mei 2022 om 08:18

3 spelers valt toch nog wel mee. Gotze voetbalt alleen maar in Eindhoven door een belletje van Schmidt dus het lijkt me aannemelijk dat hij Schmidt weer volgt naar een nieuw avontuur. Guti heeft de eerste 3,5 jaar bij PSV als een krant gespeeld en speelt nu het laatste half jaar verdienstelijk. Leuke selectie opvulling maar mocht hij vertrekken dan is dat natuurlijk geen ramp. Mauro Jr ligt en ik wist niet dat ik dit ooit ging zeggen maar gelukkig nog een aantal jaar vast waardoor Benfica echt wel de portemonnee mag trekken. Als je voor deze spelers Gotze (4m), Guti (4-5m) en Mauro Jr (9-12m) kan krijgen dan moet je dat als PSV zijnde meteen doen.

17 mei 2022 om 08:21

Denk niet dat Mauro vertrekt. Iedereen die hem spreekt (Rik Elfrink, Romario, Gomes) zeggen dat ze onder de indruk zijn van zijn van met PSV als club en Nederland als land. Hij voetbalt hier natuurlijk al sinds z'n 16e en PSV heeft hem letterlijk uit het 3e/4e niveau van Brazilië weg gehaald. Ik denk echt niet dat hij vertrekt en eerst een paar jaar onbetwiste basisspeler van de club wilt zijn. Hoop het overigens ook vurig

17 mei 2022 om 09:29

Mooi compliment voor onze micky competitie als we worden leeg geroofd. Zo slecht is het allemaal nog niet als we denken

17 mei 2022 om 10:15

Leeggeroofd door Benfica, dat op hetzelfde niveau speelt als Ajax en PSV. In een competitie van hetzelfde niveau als de Nederlandse.

17 mei 2022 om 10:47

We zijn ook al tijden geen mickey competitie meer. Nederland is dit jaar het tweede land op de ranglijst, en over 5 jaar gemeten staan we nu ook hartstikke goed. Al die negativiteit over onze eigen competitie is gewoon onterecht.

Enkel voor de echte hoofdprijs. Mauro speelt eindelijk goed en met vertrouwen. Laat hem maar die back-ups ophalen zoals mwene en Bruma

17 mei 2022 om 07:40

Haha inderdaad en dan 10 miljoen per speler mwene/bruma. Het is ook niet de bedoeling dat Schmidt met Benfica en Portugal ons weer lastig gaat vallen in de CL.

17 mei 2022 om 13:07

Ja ik zou Mauro serieus alleen verkopen bij 10 miljoen of hoger. Als je al kijkt wat je moet betalen voor middelmaat als Daramy of Bruma..

Kan je net zo goed bij psv blijven... afblijven dus!

17 mei 2022 om 07:48

Benfica speelt vaker cl dan psv

17 mei 2022 om 08:06

Interpretatie is de sleutel hier ;-)

17 mei 2022 om 08:52

Wat is hier precies te interpreteren aan? Is toch gewoon een feit dat Benfica vaker in de CL speelt?

17 mei 2022 om 19:00

@manufcd ... ow dan zeg ik neem ze allemaal maar mee, dan kwalificeert benfica zich niet meer.

Laat die Portugezen maar lappen dan. Vind het een beetje jammer dat Schmidt naar de concurrent gaat en dan een Guti en Mauro mee wil nemen. 2 spelers die van mij nog wel in Eindhoven mogen blijven.

17 mei 2022 om 08:23

Ik denk dat Guti niet zo past in het systeem van Van the Man. Dus Guti mogen ze voor een miljoentje of 10 wel meenemen kan PSV weer herinvesteren.

17 mei 2022 om 08:24

Zijn alle clubs niet een concurrent?

17 mei 2022 om 10:34

Ajax en Feyenoord zijn een concurrent... Hoe vaak speelt PSV nou tegen Benfica?

17 mei 2022 om 12:00

Mochten ze in de eerste ronde (derde kwalificatie ronde CL) doorkomen is daarna de kans 33% dat ze tegen Benfica komen te spelen.

Dit zul je altijd zien bij nieuwe coaches. Bekende spelers staan dan op het verlanglijstje.
Dat Schmidt ze wil hebben betekent niet dat ze gaan he

Samen met malacia de beste back van Nederland. Ben enorm onder de indruk van zijn ontwikkeling. Speelt echt heerlijk. Aanvallend goed, verdedigend oké.

17 mei 2022 om 07:50

Mazraoui is op alle fronten beter dan bovengenoemden. Heeft het ook op een hoger niveau laten zien.

17 mei 2022 om 08:19

Mazraoui was ik vergeten. Die is niet op alle fronten beter maar wel van een net zo hoog niveau en misschien iets beter.

17 mei 2022 om 08:55

Niet misschien iets beter hoor. Mazraoui gaat naar Bayern terwijl Mauro waarschijnlijk z’n hele carrière bij PSV speelt en Malacia als semi pitbull nog wel een keer een stapje naar de subtop ergens zal maken, maar voetballend niet geschikt is voor een topclub behalve Atletico en andere anti-voetbalclubs

17 mei 2022 om 09:50

Beetje denigrerend tegenover Malacia. Dat is geen semi pitbull. Dat is de best verdedigende back die de eredivisie in jaren heeft gezien. Er zijn meerdere clubs waar hij het prima zou doen. Zeker als hij in het aanvallende deel wat rustiger wordt.
Maar zijn techniek en balcontrole zijn juist uitstekend. Hij is nog jong en kan nog prima groeien. Ik vind hem een groter talent dan mazraoui, alleen mazraoui is verder en ouder.

17 mei 2022 om 09:58

Je zegt Mazraoui is verder maar wilt niet toegeven dat hij beter is… ik vind Malacia ook geen semi pitbull maar een hele goed speler/back, zeg ik al vanaf zijn debuut in de CL. maar iedereen met een beetje voetbalverstand kan zien dat Mazraoui gewoon beter is op dit moment. Malacia kan daar verandering in brengen door zich nog meer te ontwikkelen waardoor hij zich ook op CL niveau met regelmaat dominant kan laten zien.

17 mei 2022 om 10:21

@Feye88

Mazraoui en Malacia schelen maar een jaar of 2 en het spijt me, maar Malacia heeft nog niet eens iets laten zien dat in de buurt komt van wat Mazraoui heeft laten zien. Mazraoui is verdedigend namelijk ook gewoon heel sterk. Malacia doet het leuk maar is bij aanvang van het volgende seizoen 23 en moet een definitieve stap in zijn ontwikkeling maken waardoor echt blijkt dat hij diezelfde aansluiting bij de top verantwoord als Mazraoui. Leuke tackelaars die een beetje rustig aan de bal zijn zijn namelijk niet de backs waar de Europese top naar kijkt.

17 mei 2022 om 11:05

@ Hotsince, Gakpo gaat naar de top vd wereld, Tadic hoogste is Ajax. Toch vinden de meeste Ajacieden Tadic veel beter. Terwijl ie bij Southampton heeft gespeeld en Gakpo VI voetballer van t jaar is(waarschijnlijk op basis van assists goals in verhouding naar speelminuten)
Ik vind Mazraoui in de eredivisie wel de beste back overigens, maar heeft relatief vaak uiteenlopende blessures. Benieuwd hoe dat in Beieren gaat. Naast een goede back ook een uitstekende voetballer. Totaal ander type dan Dumfries, die ik persoonlijk onder de streep in totaliteit weer beter vindt.

17 mei 2022 om 11:11

Ajax is dan ook al de top van de wereld

17 mei 2022 om 11:15

Eerlijk gezegd zat Ajax daar een aantal jaren geleden tegenaan imo, maar relatief bekeken is t maar net hoe breed je de top ziet. De clubs waar Ajax door uitgeschakeld wordt laatste jaren zijn subtop of eronder vind ik. Maar als je de hele voetbalwereld neemt, van pro tot amateur Fje, hoort de hele eredivisie bij de wereldtop.

17 mei 2022 om 12:10

Gakpo naar de top moet ik nog maar zien. Ik denk dat die te blessure gevoelig is voor de premier league.

17 mei 2022 om 13:20

Over Dumfries werd hetzelfde gezegd.. die houdt zich toch aardig staande in de top.

17 mei 2022 om 07:51

Wijndal en Tagliafico zijn ook niet mis toch. Maar Mauro heeft mij heel erg positief verrast op de back positie

17 mei 2022 om 08:03

Zeker! Van Maliaca kan ik echt genieten. Die is mazraoui op alle fronten voorbij gestreefd. Ben benieuwd waar Malaci eindigt

17 mei 2022 om 08:05

Nee Prem. Mazroui is de beste back van de Eredivisie. Misschien is het wat minder duidelijk omdat hij veel geblesseerd is laatste maanden.

17 mei 2022 om 08:29

Inderdaad zeg. Malacia heeft al zo veel meer laten zien in de Champions League, zo veel meer assists en doelpunten gemaakt, is technisch natuurlijk ook 3 klassen beter inmiddels dan Nous en heeft inmiddels ook al meer titels op zijn naam.

17 mei 2022 om 10:00

Prem, ik ben wel benieuwd naar al die fronten die jij wel even kunt opsommen lijkt mij..

17 mei 2022 om 10:23

Malacia eindigt waarschijnlijk vanwege een gebrek aan aanvallende kwaliteiten op de bank bij Leverkusen Prem, omdat alleen een volstrekt hersenbeschadigde Malacia boven Mazraoui zou plaatsen.

17 mei 2022 om 10:50

Malacia is net dit seizoen echt boven komen drijven, Mazraoui speelt al jaren op topniveau en gaat naar Bayern. Malacia is Mazraoui echt op geen enkel front voorbij.

Het kan nog komen, maar dan moet hij doorgroeien zoals hij nu doet. En dat is op deze leeftijd echt geen zekerheid.

17 mei 2022 om 08:29

🤣🤣 stand up comedy zo vroeg al.



Nooit gedacht dat ik dit nog ooit zou posten, maar; handen af van Mauro! By far de beste verdediger die we hadden afgelopen seizoen. Aan de bal, zonder bal en in de duels 2x beter dan Max, dus ik hoop dat hij vaste linksback wordt onder Ruud. Ik hoop ook niet dat de geruchten over Willems waar zijn, want die lijkt me hooguit niveau Max, als ik zo naar wat beelden kijk van de laatste jaren.

17 mei 2022 om 12:19

Als je max kan slijten direct doen.laat Willems en Mauro de concurrentie maar aangaan voor de linksback.hoop ook dat Mauro blijft begint eindelijk echt goed te voetballen en lijkt alsof hij hart heeft voor de club

Vuile rat die Schmidt. Blij dat ie weg is. Gotze mag van mij weg. Voegde veelal te weinig toe over het algemeen. Mauro moet blijven. Neem die vinicius, zahavi, max, bruma maar mee.

17 mei 2022 om 08:09

Nou nou nou. Psv en Mauro zelf hebben ook wat te zeggen hè. En schmidt mag toch gewoon interesse hebben. Vuile rat is wel van erg bedenkelijk niveau.

Wat triest eigenlijk dat je je oude werkgever zo uitkleedt. Of PSV het niet op kan vangen doet er niet toe, maar het gaat om het hele idee.

17 mei 2022 om 08:11

Welk idee? Dat je als trainer interesse hebt in spelers waar je goed mee hebt samengewerkt? Is toch altijd het geval? De term uitkleden gaat echt niet op hier. Spelers moeten ook willen en psv moet ook nog meewerken. En als die dan overgang maken, dan kun je toch die trainer niks verwijten.

17 mei 2022 om 10:25

Ik snap niet waar deze mentaliteit op slaat. Er komt zoveel kijken bij een transfer. Je kunt dan echt niet alleen naar Schmidt wijzen.

17 mei 2022 om 10:51

PSV kan ook gewoon nee zeggen. Of ja zeggen, als er een goed bod komt. Dat is gewoon niet anders dan bij andere transfers.

Ik neem aan dat John de Jong aan hem zal vertellen waar hij dat wensenlijstje kan stoppen. Als Benfica idioot geld wil bieden dan be my guest.

Ho stop. Nu is het wel klaar Roger, van Mauro blijf je af!

Oh, kom op Schmidt, gelijk rondmaken! Dan kan deze jongen ook niet meer worden opgeroepen voor het Nederlandse Elftal 👍🏻

17 mei 2022 om 08:23

Die wordt toch niet opgeroepen, we hebben daar al zoveel goede opties op links back.

17 mei 2022 om 08:27

Ik schat zowel Malacia als Wijndal inderdaad minstens gelijkwaardig aan Mauro Junior. Malacia zelfs nog een stapje hoger. Hopelijk krijgen deze heren ook snel hun kans op de linksback in Oranje.

17 mei 2022 om 08:31

Je schat ze minstens gelijkwaardig aan elkaar, of aan Mauro?

17 mei 2022 om 08:39

Valt toch wel mee. De spelers die voor het Nederlands elftal voor die positie in aanmerking komen, zijn Blind, Wijndal en Malacia. Blind wordt een dagje ouder. Malacia en Wijndal zijn misschien wat verder maar dat kan binnen nu en een jaar ook weer compleet anders zijn.

17 mei 2022 om 08:42

Excuses, reactie aangepast. Minstens gelijkwaardig aan Mauro Junior 😉

17 mei 2022 om 08:50

Aha, thanks. Maar dat zou betekenen dat Mauro beter is dan hen, dus dan zou het toch jammer zijn als schmidt hem naar Benfica haalt 😀 of bedoel je meer op basis van zijn Braziliaanse achtergrond?

17 mei 2022 om 08:51

Ik vind Mauro niks minder dan Wijndal. Maar goed, de tijd zal t leren. Mauro is imo vooral handig door zn multifunctionaliteit. Kan daarnaast echt wel goed voetballen hoor.

17 mei 2022 om 09:07

Zijn alle drie geen wereldtoppers toch?

17 mei 2022 om 09:58

Yoda, los van het feit dat Ajax support en geen PSV. Bekeek ik deze kwestie vanuit het perspectief van Oranje 😉

17 mei 2022 om 16:15

Ow dat geloof ik meteen. Ik was ook helemaal niet uit op een Ajax versus psv discussie of zoiets. Ik vroeg me gewoon af waarom je Mauro naar Benfica wilde hebben, zodat hij niet meer opgeroepen kan worden voor oranje. Ik was in mijn eerste post een beetje sarcastisch, omdat ik Mauro best een goede back vind en de spoeling in Nederland nogal dun. Dus ik zou Mauro best willen zien in een voorselectie van Oranje, mocht dat ooit aan de orde zijn. Ik bedoel; hij is geen topper maar er worden wel vreemdere keuzes gemaakt in zo’n voorselectie.

17 mei 2022 om 10:26

Dat kan toch wel degelijk? Hij is toch genaturaliseerd, heeft een paspoort. Volgens mij kan ie gewoon worden opgeroepen voor NL ongeacht waar hij woont.

17 mei 2022 om 10:46

Volgens de berichten in verschillende media heeft hij nog geen paspoort aangevraagd. Dus zodra hij vertrekt naar Benfica, op kort termijn, komt het daar lijkt mij ook niet meer van?

17 mei 2022 om 11:09

Heeft nog jaren contract. Eerst maar s afwachten of t er van komt

Ik vraag het ook even aan de psv supporters hier maar zou het geen beter idee zijn als hij Vinicius meeneemt naar Benfica? Dat kan vanmiddag nog worden geregeld. Huurcontract verscheuren en klaar. Misschien wil Bruma wel graag terug naar Portugal en dat hij Max ook meteen meeneemt

Ach, komende tijd weer 100 van dit soort berichten....
Alle Ajax, PSV, Feyenoord spelers waar interesse in is

We gaan het zien wat er allemaal gebeurt

Niet echt sympathiek imo maar t zal.t wereldje zijn. PSV is bezig met t verbeteren van contracten van Gakpo, Sangare. Guti mag daar van mij ook wel bij. Mauro zal blijven gezien zn contractjaren denk ik. Eigenlijk zie ik uiteindelijk Götze en Guti wel met m meegaan..

Serieus gaat echt elke speler een gerucht krijgen dat de trainer die wel mee wilt nemen? Als dat echt zo allemaal is had hij gewoon moeten blijven bij PSV. Tuurlijk zullen er een aantal interessant zijn maar denk dat sommige toch echt niet goed genoeg zijn of niet naar een Benfica mee gaan.

Gaat Drommel ook mee?

Neem maar mee. Dan weten we zeker dat Benfica niet goed zal presteren in Europa, alleen maar beter voor de Nederlandse ranking!

Mwene, Max, Vinicius en idd Gotze mogen mee hoor voor de juiste prijs. Laat Mauro maar even staan, die heeft het meer dan prima gedaan!

17 mei 2022 om 09:58

Vinicius is alleen gehuurd, dus daar hoeft PSV geen juiste prijs voor te vragen.

Gotze, guitterez en Mauro…. Daarmee versterkt hij psv dus… ik zou eerder veerman, madueke en ramalho meenemen

Mooie boel, ons opzadelen met Mwene die koste wat kost vanwege zijn inzetbaarheid op links- en rechtsback moest komen. En dan degene die dat vaker en beter heeft gedaan en wekelijks uitblinkt bij ons wegroven?

Hoewel Benfica voor de voetballer Mauro helemaal geen onaardig vervolg is, zou ik hem niet zonder slag of stoot laten gaan. Maar weinig spelers kunnen wekelijks een topprestatie leveren bij PSV momenteel en dan is Mauro een van de uitzonderingen. Niet voor niets tot een van de beste spelers gerekend dit seizoen. PSV hoeft hem niet te verkopen, hij wil zelf niet per se weg en gezien zijn leeftijd en contract zou ik in die situatie Benfica €10M voorschotelen. Met veel geïnteresseerde clubs zou ik aan Gutierrez met nog één jaar contract hetzelfde prijskaartje en Gotze voor €5M verkopen.

Zwaktebod trouwens als trainers hun vorige clubs gaan leegkopen. Ga eerst eens kijken wat je in huis hebt zou ik zeggen. Benfica heeft PSV én Ajax verslagen dus ik kan me niet voorstellen dat de mensen die nu op de positie van Gotze, Guti en Mauro spelen in Lissabon stuk voor stuk koekenbakkers zijn.

Wat maakt iedereen toch verschrikkelijk druk als Schmidt spelers mee wil nemen? Die gasten hebben toch gewoon een contract en hebben daarmee een transfersom? Spelers blijven toch niet tot hun pensioen bij PSV spelen. Dan is het juist mooi dat spelers aandacht krijgen, is alleen maar goed voor de waarde. Schmidt (en Benfica) zal juist meer willen betalen om Mauro (bijvoorbeeld) los te weken, omdat hij de speler al kent. Daarmee zal Benfica waarschijnlijk dieper in de buidel willen tasten dan een ander.

En als PSV vindt dat Benfica te weinig betaald voor Mauro: dan laat je hem toch niet gaan...

Dit is gewoon de media die de kranten vol wil schrijven. Altijd hetzelfde als een coach ergens naar toe gaat. Je moet maar zien of het uiteindelijk waar is

Hopelijk neemt hij zijn lievelingetje Doan ook mee. Mauro heeft zich prima ontwikkeld en werkt hard dus die mag wel blijven als roulatiespeler.

De kans is zeer groot dat PSV weer tegen Benfica komt te staan in de laatste voorronde van de Champions League. Daarom: Bruma zeker, de rest blijft of vertrekt naar een andere club.

17 mei 2022 om 15:10

Nou laat ze hun complete transferbudget maar kwijt raken aan PSV en aan 1 speler. Kan PSV weer verder investeren en Benfica is meteen klaar. Denk dat je daar als PSV zijnde niet perse slechter van wordt hoor. Koop je Wijndal of Malacia (ligt er maar net aan hoeveel geld je weet los te weken van Benfica) ervoor terug. Of Willems haal je terug. Plus je investeert nog in andere posities.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Benfica

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.FC Porto9164
3.Benfica7448
Voor de complete stand: Primeira Liga
SpelersPositieW
Voor de complete selectie: Clubpagina Benfica.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Benfica.

1 fan
Middenvelder, 23 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren