‘José Mourinho werkt vlak voor finale aan miljoenendeal met Feyenoord’

Vrijdag, 13 mei 2022 om 11:38Dominic Mostert • Laatste update: 11:53

José Mourinho is groot liefhebber van Marcos Senesi, zo schrijft La Gazzetta dello Sport vrijdagochtend. De trainer van AS Roma, de opponent van Feyenoord in de finale van de Conference League, heeft algemeen directeur Tiago Pinto de opdracht gegeven de komst van de verdediger te realiseren. Op dit moment is er echter sprake van een aanzienlijk verschil tussen vraag en aanbod.

Senesi staat nog maar een jaar onder contract in De Kuip. Zolang hij niet bijtekent, moet Feyenoord vrezen voor een transfervrij vertrek in de zomer van 2023. Om die reden is de club bereid om in de komende maanden te luisteren naar aanbiedingen. De vraagprijs is door Feyenoord bepaald op ruim vijftien miljoen euro, terwijl Roma slechts acht tot tien miljoen euro wil betalen. De Serie A-club overweegt nog iets verder te gaan middels financiële bonussen op basis van sportieve prestaties, maar het is de vraag of Feyenoord daar genoegen mee neemt.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Senesi staat volgens La Gazzetta dello Sport ook in de belangstelling van Napoli en Fiorentina, twee clubs die de afgelopen jaren vaker in verband werden gebracht met de Argentijn. Het lijkt er echter op dat Roma de voorkeursbestemming is van Senesi. Hij ziet het zitten om samen te werken met Mourinho en denkt zich onder de toptrainer verder te kunnen ontwikkelen. Mourinho ziet Senesi op zijn beurt als een sterke, betrouwbare en kopsterke verdediger, aldus de krant. Op 25 mei staan Roma en Feyenoord tegenover elkaar in de finale van de Conference League.

Marca bracht Senesi in januari nog in verband met Sevilla. De winterse transfermarkt naderde toen zijn einde en een overstap werd niet gerealiseerd. De 25-jarige stopper speelt sinds 2019 in De Kuip, nadat hij voor zeven miljoen euro overkwam van San Lorenzo. Sindsdien was hij goed voor 113 wedstrijden in dienst van Feyenoord. In het huidige seizoen speelde hij 47 officiële wedstrijden. Zijn oude club San Lorenzo bedong een doorverkooppercentage bij de verkoop van Senesi aan Feyenoord.


Poll

Is Marcos Senesi toe aan een transfer naar AS Roma?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

73 reacties (laatste reactie door fanaticus)

Senesi speelt ijzersterk de afgelopen weken. Zonde van zijn contractsituatie anders had je hier maximaal van kunnen profiteren. Volgens mij heeft Marcos tevens tevens een Italiaans paspoort.

13 mei 2022 om 14:02

Niet alleen afgelopen weken. Voor zijn dip, speelde hij net zo goed alleen wilde half Nederland dat niet zien.

13 mei 2022 om 14:59

Werd inderdaad heel lang gebagatelliseerd, en altijd naar het ene foutje verwezen dat in de samenvatting zat. Maar als je hem echt al drie jaar bij Feyenoord hebt zien spelen, heb je van hem genoten. Zodanig dat het al minder erg is dat hij niet het maximale op zal leveren door zijn nog eenjarige contract. Zonde is het wel, want het is echt een speler van 25 miljoen. Hij kan een man zo geweldig uitschakelen. En in de opbouw is hij ook nog eens sterk

Volgenss mij heeft Feyenoord zelf al 7 mil betaald aan transfer voor Senesi en zit daarbij niet ook een doorverkooppercentage(?), dan is het eigenlijk zonde wanneer ze geen winst op hem weten te maken.
Aan de andere kant, als je nu geen 8 a 9 mil vangt en transfervrij laat gaan, maak je er helemaal niets op.
Wat ik eigenlijk al jaren roep bij feyenoord: Ze dienen eens geld te gaan maken met hun selectie! Dat valt tot op heden nog vies tegen allemaal.

13 mei 2022 om 11:51

@conti:volgens mij zijn ze dat bij Feyenoord inmiddels al een tijdje aan het doen, selectie is in een jaar tijd vermenigvuldigt qua waarde, dat doe je niet in een maandje of twee.
Het is een beetje hetzelfde als wanneer Feyenoord een speler uit de Nederlandse competitie haalt bijv deze zomer, dan komen de opmerkingen over bord op schoot scouting bla bla.
Ik vind dat je niet je doel voorbij moet schieten daarmee, het is niet zo dat alles wat van ver goed is, de tijd dat Feyenoord de Eredivisie als vijver gebruikt is ook alweer een paar jaar voorbij.

13 mei 2022 om 12:03

Kwa waarde doet Feyenoord het nu erg goed maar de vervolg stap moeten ze nog maken. Dat is spelers voor hoofdprijzen verkopen. Dat lukt ze (nog) niet. Senesi moet toch minimaal een miljoen of 15 op gaan brengen anders doe je het gewoon slecht.

13 mei 2022 om 12:20

@ Fanaticus

Noem eens de bedragen op van de laatste 4 jaar?
Feyenoord heeft de afgelopen 4 jaar geen 10 Mil+ gebeurd voor een speler!

Laatste 10 mil+ verkoop is Seizoen 17/18 geweest.... Alweer 5 jaar geleden.
Dat noem jij al een tijdje geld generen met hun selectie? Dan snap ik waarom Feyenoord maar niet de stap kan zetten om daadwerkelijk aan te sluiten met PSV en Ajax.
Kwaliteit heeft de selectie van Feyenoord zeker, maar het wordt echt eens tijd dat terug te zien in de verkoop van spelers. Dat is wat ik bedoel.

13 mei 2022 om 12:25

Beetje makkelijk scoren om alleen naar de verkopen te kijken. Fanaticus bedoelt natuurlijk dat de selectiewaarde verdubbeld is. Dit dus wel degelijk waarde creëren Verder met je eens dat Feyenoord deze zomer de volgende stap moet zetten en een aantal spelers voor de hoofdprijs moet verkopen..

13 mei 2022 om 12:27

Leuk advies Conti, dat is ook precies wat deze zomer eindelijk moet gaan gebeuren.

13 mei 2022 om 12:32

@ Maximus2702

Waarde creeëren op papier heet dat. Daar heb je niets aan, want t staat niet op de bank of kan je niet uitgeven.....

Daarom zeg ik ook, ik quote mijzelf eventjes voor de mensen die maar half lezen: "ze dienen eens geld te gaan maken met hun selectie! Dat valt tot op heden nog vies tegen allemaal."

13 mei 2022 om 12:48

Je begrijpt het niet Conti. Waarde genereer je mettertijd; niet tijdens een verkoop.

13 mei 2022 om 12:54

Dat is gewoon niet waar Feyenoord is de laatste 5 jaar zeker 3 x de mijn in gegaan met inkoop verkoop Nets als de afgelopen 2 jaren nu weer een negatief saldo. Wanneer ze Senesi onder de 20 miljoen laten gaan zijn ze gek !!! Al dat soort ploegen smijt met miljoenen maar als het Feyenoord is niet hoger dan 18 miljoen, speelde hij bij Ajax dan zouden ze 40 miljoen vragen en krijgen!!!

13 mei 2022 om 13:05

Dat feyenoord de laatste 5 jaar geen 10+ verkopen heeft gehad is natuurlijk niet goed, maar dat betekend ook niet gelijk dat ze die niet gehad kunnen hebben, jongens als senesi, kokcu en sinisterra had je misschien vorig jaar wel of eerder kunnen verkopen voor een bedrag van 10 miljoen. En dan had je die transferbedragen nu wel gehad, maar dan had je het succes van dit jaar waarschijnlijk ook niet gehad. Daardoor zijn spelers als malacia, kokcu en sinisterra wel in waarde verdubbeld. En senesi is door zijn contract situatie misschien iets minder waard geworden. Maar in totaal ben je waarschijnlijk wel een stuk beter uit dan als je die spelers, allemaal in het laatste jaar had verkocht. Dat perfecte moment zoeken is heel lastig en zeker makkelijker dan roepen: ' ik zeg het al jaren'. Die timing is in de voorgaande jaren niet goed gegaan, maar lijkt nu onder arnesen een stuk beter te gaan. Dus ik vind het raar om daar nu mee te komen, helemaal nu het zo duidelijk is dat kwaliteit behouden ipv. Voor 10 mik verkopen, erg goed is uit gepakt. Dat perfecte moment om een aantal spelers voor ve te verkopen is in mijn ogen nu gekomen. Dus als arnesen het deze zomer niet lukt zal dat denk ik terecht op veel kritiek komen te staan. Maar mij lijkt dat nu een gek moment, nogmaals om dat, dat duidelijk nu goed heeft uitgepakt, het niet verkopen.

13 mei 2022 om 13:15

Ga naar transfermarkt.nl en kijk gewoon even naar de prijzen van de selectie. Staat een grafiekje bij waar ook jij heel makkelijk toenames kan zien. Sinisterra, Malacia, Kokcu, Senesi, Bijlow en Geertruida zijn allemaal twee keer tot wel 5 keer zo duur geworden in de afgelopen 3 jaar. En die prijzen zijn VEEL hoger dan alle jaren daarvoor.

13 mei 2022 om 13:17

@273618

Waarde op t veld, dat moet je uiteindelijk verzilveren.
Dat is waar t omgaat, dan kan je namelijk daadwerkelijk gaan investeren.

Op papier, heb je niets aan!
Want met die waarde op papier kan je niet investeren.....

13 mei 2022 om 13:20

@ Joostv97

Nogmaals: Tijd dat het eens word omgezet naar ......
Leuk dat jullie er vertrouwen in hebben, ik moet t nog maar zien.

Op papier ziet t er allemaal heel goed uit.
Nu de praktijk nog.

Dus eigenlijk is iedereen t met mij eens: Het ijzer moet gesmeed worden nu t heet is, maar toch word ik "aangevallen" op het feit dat ik t benoem....

13 mei 2022 om 13:55

@conti dat ben ik met je eens, dat het nu tijd wordt, maar ik probeer alleen te benadrukken dat ik vindt dat het eerder niet verkopen voor 10 mil nu zijn vruchten lijkt af te werpen, terwijl hoe ik jou vond praten dat het juist vooral een slecht teken was dat er niet verkocht was.
Daarnaast vind ik helemaal niet dat ik je aanval maar oke.

13 mei 2022 om 14:03

Met één jaar contract denk het niet.pakken die 10m anders loopt ie straks gratis weg of je moet zo zeker zijn van je ploeg komend seizoen en rechtstreeks CL pakken.

13 mei 2022 om 14:07

@cerdenkzaam, ja ze kunnen wel in waarde gestegen zijn, maar als er nu geen club komt om die bedragen te betalen lopen ze aan het eind van hun contract gratis de deur uit, dan zijn ze nog steeds twee tot vijf keer zoveel waard alleen krijgt feyenoord dat dan niet.
Waar @conti ook op doelt is dat feyenoord geen spelers voor hoge bedragen verkoopt, en dat is het grote probleem

13 mei 2022 om 19:56

@Michael Dat valt wel mee. Ajax probeert 20-25 miljoen voor Gravenberch en zijn nog 1 jaar doorlopende contract te vangen bij Bayern München, en dat gaat al lastig zat.

13 mei 2022 om 23:38

Laatste vier jaar was Feyenoord zowat de slechtst verkopende club van Europa, maar gezien wat er het afgelopen jaar ontwikkeld is moet hier 20+ M materiaal tussen zitten, en dat is wat ik bedoelde

13 mei 2022 om 13:05

Als er een doorverkoop van pakweg 20% is dan kan Feyenoord er nog aan verdienen. Niet veel maar elke miljoen extra is dan mooi meegenomen.

13 mei 2022 om 13:24

@ Janta,

Zeker. Heb je absoluut een punt mee.
Hopelijk weet Arnesen dit beter te regelen dan v Geel. Ben erg benieuwd of hij een recordtransfer eruit weet te persen voor Feyenoord (Wie dat ook moge zijn!)

13 mei 2022 om 13:43

Ligt er aan of dat een doorverkooppercentage op de winst is of op het totaal bedrag. Bij st. Juste werd ook de hele tijd in de media gesproken over een doorverkoop percentage, maar blijkt nu ook een doorverkooppercentage op de winst te zijn

13 mei 2022 om 20:05

Bij voetbalcontracten is het in de meeste gevallen een percentage over de winst.

13 mei 2022 om 15:40

Feyenoord moet 15% betalen over de meerwaarde aan zijn oude club
( dus 15-7 x 15%)

Jammer voor Feyenoord dat hij nog maar een 1 jarig contract heeft. Hopelijk speelt hij een topfinale. En met het geld dat Malacia en Sinisterra op gaan brengen kan Feyenoord heerlijk shoppen. Volgend seizoen wordt heel interessant. PSV Feyenoord en Ajax zullen allemaal een nieuw team gaan bouwen en ze hebben allemaal best wat te besteden.

13 mei 2022 om 11:59

De vraag is natuurlijk hoeveel ze daadwerkelijk gaan uitgeven deze zomer van wat ze binnenkrijgen. Afgelopen winter zat Feyenoord nog zolang af te dingen bij Veerman dat PSV er lucht van kreeg en binnen 2 dagen de vraagprijs van Heerenveen aftikte. Dat laat nog wel een beetje het verschil in kapitaal zien tussen Feyenoord en PSV en dan hoeven we het niet eens te hebben over Ajax die elk seizoen meerdere aankopen kan doen van 15 miljoen. Alledrie de clubs krijgen deze zomer veel geld binnen maar Feyenoord zal natuurlijk minder geld kunnen uitgeven omdat ze niet in een financiã£â«le positie zitten zoals PSV of Ajax.

13 mei 2022 om 12:58

Nee hoor, Ajax heeft 300 miljoen, psv nog geen 50a75 en Feyenoord nog 0,0 dus hoe kom jij aan die bedragen. Ajax kan al jaren kopen wat ze willen maar onze verkrachter hield heel goed de hand op de knip. Maar ze hadden vorig jaar alleen kwart miljard op de bank en nu wordt er weet verkocht Feyenoord heeft 60 a65 000 mensen nodig en zo’n 10 a 15 meer skyboxen . En Sponsors om in de buurt te komen!!!!

13 mei 2022 om 13:20

Feyenoord kan deze zomer misschien wel 70 miljoen cashen voor kokcu, malacia, sinisterra en Senesi. PSV 60 voor Gakpo en Sangare. Ajax 20 voor Gravenberch en waarschijnlijk nog 1 of 2 grote bedragen. En dat betekend dat ze allemaal een risico gaan lopen met verkeerde aankopen dus volgend seizoen kan het alle kanten op.Als Feyenoord zijnde moet je gewoon standvast aan 15 miljoen houden. Het is een keer tijd om wat meer te vragen voor je spelers. En anders neem je het risico en houd je hem nog eventjes (als die nog wilt verlengen). 8 miljoen is wel lachwekkend.

13 mei 2022 om 11:59

1 jarig contract. Als hij niet wil verlengen dan zal je wel moeten.

13 mei 2022 om 12:45

Dat zeg ik toch?

13 mei 2022 om 12:48

Ik heb liever senesi nog een jaartje dan gratis de deur uit dan 8 miljoen. Misschien dat hij dan sportief zen geld terug verdient. Ik snap dar Feyenoord moet verkopen maar 8 miljoen is echt echt te weinig minimaal 13

13 mei 2022 om 13:01

Wel triest hoor dat hij niet bij wilde tekenen.

13 mei 2022 om 20:07

Waarom? Dat is toch zijn goed recht. Mensen lijken te vergeten dat spelers geen supporters zijn. En hij zou meer kunnen opstrijken door uit z'n contract te lopen. Toch geen gekke keuze voor een speler

Weer een typische Mourinho actie dit, proberen een beetje onrust in de kleedkamer van de tegenstander te krijgen. Hoop niet dat het werkt.

Verder zou het trouwens wel een mooie stap zijn Senesi, denk dat hij het niveau na een aanpassings periode aan kan

Als zijn vorm van de afgelopen weken de standaard wordt is 15mil nog een koopje. Hij heeft dit seizoen ook nog lange periodes van wisselvalligheid laten zien, als dat blijft is 10mil nog te veel.

13 mei 2022 om 12:25

10 mil teveel, wat lees je hier soms… Senesi was vorig jaar ook zowat het hele seizoen onze beste speler, en laat het op een 2 maanden na dit seizoen ook weer gewoon zien.

13 mei 2022 om 16:21

Die wisselvalligheid had hij vorig jaar en had hij dit jaar weer. Dat kun je niet hebben in de Europese subtop zoals een AS Roma is.

Zou dit ook niet gewoon een tactiek van Roma kunnen zijn? Vlak voor een belangrijke finale kenbaar maken dat je interesse hebt in een van de beste spelers van de tegenstander? Qua niveau denk ik dat Senesi mee kan komen bij Roma, maar de timing is wel opvallend.

13 mei 2022 om 12:01

Heeft hij vaker gedaan dit trucje

13 mei 2022 om 13:03

Ja maar Roma is niet eens zo’n geweldige sprong hoor. Leuk maar dat moet hij echt wel aankunnen en zeker met Mourinho.

Zou Senesi al willen vertrekken? Lijkt erg happy en speelt nu (eindelijk) constant op een hoog niveau. Misschien is het ook meer hoop in mijn hoofd als realisme maar 1 jaar erbij tegen met een goede afspraak zou perfect uitkomen, duimen dat het geen deal wordt zoals in de tekst wordt omschreven.

13 mei 2022 om 11:58

Ik denk wel dat hij weg wilt. Anders had hij vast wel zijn contract verlengd. Wetende dat zijn maatje Sinisterra ook een transfer gaat maken en hij er zelf ook aan toe is om een stap hogerop te maken. Hij speelt de laatste periode zeer sterk en is toe aan een niveautje hoger. Echt zonde dat zijn contract nog maar een jaar doorloopt… zeker gezien het doorverkooppercentage van San Lorenzo…

13 mei 2022 om 13:11

Ja natuurlijk wil hij weg iedere speler die niet verlengt zegt verkoop me maar voor meer!!

13 mei 2022 om 13:05

Laten we alle goeie spelers verkopende gewoon weer in de situatie van Advocaat terecht komen, nee dank je. Een van onze sterkhouders heel misschien 2 als je er ook weer goeie jongens voor terug kunt krijgen.

Mourinho kennende zal het niet alleen laten bij interesse voor Marcos Senesi.
De komende dagen/weken zullen nog meer Feyenoord spelers in de belangstelling van Mourinho.

Dit trucje hanteert hij al jaren. Ook zal hij binnenkort aangeven dat Feyenoord zwaar favoriet is voor het winnen van de finale. Mourinho is meester in "zand in de ogen strooien van tegenstanders."

Nou Feyenoord, trap er niet. Winnen die finale en laat Mourinho daarna weer ruzie maken met de scheidsrechter.

13 mei 2022 om 12:50

Mee eens hoor, maar over interesse van Roma wordt al een jaar gesproken.

Ik snap dat wanneer Marcos Senesi zijn contract tot 2023 niet verlengd de hoofdprijs er niet in zal zitten maar 8-10 miljoen is toch echt te weinig. Feyenoord moet en kan naar mijn mening zeker wel 15 miljoen hier uithalen en al helemaal als die zijn spel van de afgelopen 2/3 maanden voortzet in de Conference League finale.

Trukje gebruikt hij altijd voor een finale interesse tonen voor een speler

Tsja 1 jarig contract maar

13 mei 2022 om 13:35

ÈÈN JAAR JAZo kennen we hem weer je moet het hem nageven Josã© doet alles voor de winst. Niet mijn favoriete trainer gezien zijn persoonlijkheid (in de media) en zijn speloptiek. Maar deze man is een pure winnaar en grijpt werkelijk alles aan om te winnen.

Beter gaat Senesi even zijn contract verlengen zodat we meer geld kunnen vangen. Laatste weken is die echt in topvorm en oa tegen Marseille echt heel goed.

13 mei 2022 om 12:24

Als Feyenoordfan snap ik dat maar vanuit Senesi zou dat natuurlijk onlogisch zijn. Als hij verlengd heb je kns dat Feyenoord een veel te hoog bedrag voor hem vraagt waardoor clubs misschien zullen afhaken. Nu moet Feyenoord hem verkopen en is die veel interessanter voor clubs vanwege zijn aflopend contract.

13 mei 2022 om 12:28

Tenzij je natuurlijk een limiet afspreekt. Je verlengd je contract en als je dan blijft krijg je dus een hoger salaris. Mocht er een club komen die 15 miljoen betaald, mag je weg.

13 mei 2022 om 12:33

En wat wint Senesi daar mee dan?

13 mei 2022 om 12:35

Ik denk echt niet dat Feyenoord te hoog in de boom gaat zitten hoor. Zijn meerdere clubs geïnteresseerd en dat kan de prijs al verhogen. Met een langer contract wordt het nog interessanter. Een limiet is daarbij ook een goede optie.

13 mei 2022 om 13:08

Oh dus wij moeten maar toegeven komop als die spelers hebben 0,0 clubliefde als ze meer kunnen krijgen zijn ze weg!!

13 mei 2022 om 13:14

Zo werkt het helaas niet hij wil het liefste voor 0 weg dan kan de nieuwe club hem meer betalen!!!

We zullen 25 mei zien of het een stapje omhoog is..

Zou hem lekker verkopen, anders krijg je een situatie als Jorgensen straks.

13 mei 2022 om 13:09

Ja maar voor een jaar dan is hij voor niks! Dus heel snel verkopen en voor het eerst in jaren weer eens winst pakken!!

Als ik Feyenoord was zou ik hem verkopen. Zijn boekwaarde is laag dus het doet sowieso veel goeds voor Feyenoord op financieel vlak. Een speler houden met lage boekwaarde en dan weer gratis de deur uit zien gaan lijkt me geen goede zet van Feyenoord. Hoewel ik de sportieve argumenten snap en ook snap dat je er graag meer voor wilt. Het is een begin en je moet altijd het begin maken.

13 mei 2022 om 13:19

Wij zijn een opleidingsinstituut zonder geld dus spelers goedkoop halen en voor meer verkopen spelers als Kuijt zij. Er niet meer ja als ze 5 miljoen per maand krijgen dan blijven ze wel maar anders niet. We raken een hele hoop spelers kwijt die we gehuurd hebben Til vind ik het ergste als dat geld er niet deze maand is dan moet hij terug of 4 a 4.5 miljoen op tafel. Jahanbaksh is niet zo erg maar onze schutterskoning speelt misschien nog 1 jaar en dan stop hij denk ik. Maar die moet ook geld kosten.

Hij moet gewoon naar Ajax gaan, en een financiële klapper maken en dan naar A.S. Roma gaan. Ik zeg doen.

Waar het de vorige seizoenen nog weleens misging is Senesi dit seizoen eigenlijk nauwelijks op fouten te betrappen. Hij is echt wel klaar voor een grotere competitie en ik vind dat hij ook wel een oproep verdiend voor de nationale ploeg. Het is nu ook niet zo dat ze in Argentinië heel ruim zitten in de linksbenige centrale verdedigers. Of Roma de juiste club is voor Senesi betwijfel ik. Hij zal toch graag Europees voetbal willen spelen. En Roma gaat de via de competitie in ieder geval waarschijnlijk niet halen

Typische moutinho tactics speler even niet bij de les laten willen zijn.

Zo doorzichtig die man...

Echt een actie van een geslepen doortrapte trainer... door transfergeruchten de wereld in te slingeren onrust zaaien bij de tegenstander..

Opdonderen zeg!! Senesi is die €15 millie dubbel en dwars waard. Degelijke verdediger, betrouwbaar en kopsterk. Is echt een koopje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. LinssenAanvaller3413
L. SinisterraAanvaller3012
J. BijlowKeeper220
R. NelsonAanvaller212
T. JansenKeeper00
O. MarcianoKeeper120
D. RemieKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

852 fans
Coach, 59 jaar
SeizoenClub
2021- AS Roma
2019-2021 Tottenham Hotspur
2016-2018 Manchester United
2013-2015 Chelsea
2010-2013 Real Madrid
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren