‘De komst van Schreuder kan de terugkeer van Ziyech betekenen bij Ajax’

Vrijdag, 13 mei 2022 om 11:47Tim Cozijnsen • Laatste update: 11:51

De komst van Alfred Schreuder zou wellicht de terugkeer van Hakim Ziyech bij Ajax kunnen betekenen, zo vertelt Arno Vermeulen bij de NOS. Schreuder heeft zowel als hoofdtrainer bij FC Twente als in zijn eerste periode bij Ajax als assistent-trainer met Ziyech samengewerkt en onderhoudt sindsdien nog altijd nauw contact met de Marokkaan. Vermeulen stelt dat Ziyech niet gelukkig is bij Chelsea en zomaar eens zou kunnen terugkeren in Amsterdam.

Ziyech verkaste in de zomer van 2020 naar Londen, waar hij bezig is aan zijn tweede seizoen. Bij Chelsea is Ziyech nooit zeker geweest van een basisplaats. Zijn laatste basisplaats dateert van begin april in de verloren thuiswedstrijd tegen Brentford (1-4). Vermeulen denkt dat Ziyech niet blij is met zijn huidige situatie en openstaat voor een transfer. "Misschien komt Ziyech terug. Dat zou natuurlijk kunnen, omdat deze trainer, Schreuder, een heel goed contact met hem heeft en omdat Ziyech niet zo gelukkig lijkt in Engeland”, telt Vermeulen de argumenten voor een terugkeer op. “Het feit dat Schreuder nu trainer wordt van Ajax kan misschien de deur openzetten voor Ziyech, als hij voor iets minder geld dan bij Chelsea weer bij Ajax wil gaan voetballen.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Zelf sprak Ziyech zich in december uit ooit terug te willen keren bij Ajax. "Ooit hoop ik bij Ajax terug te keren, ja", zo zei hij in gesprek met Ziggo Sport. "Ik zou het graag willen." Vermeulen gaat naast de mogelijke transfer ook in op de keuze van Ajax om Schreuder als nieuwe hoofdtrainer aan te stellen. “Het was een redelijk voor de hand liggende keuze natuurlijk. Hij was weg te krijgen daar bij Brugge. Hij kent Ajax. Hij heeft een jaar met Ten Hag samengewerkt. Het is een beetje de lijn van Erik ten Hag waarin hij zit, qua persoon, qua achtergronden. Hij heeft ook geen Ajax-verleden als speler, maar Ten Hag heeft laten zien dat dat niet nodig is. We moeten het afwachten.”

Ziyech maakte in 2016 de overstap naar Amsterdam, toen Marc Overmars, destijds directeur voetbalzaken, de spelmaker op de laatste dag van de transferperiode vastlegde. In Amsterdam kende Ziyech moeilijke periodes en had hij een haat-liefde verhouding met de fans. De laatste periode in Amsterdam was er echter alleen nog maar waardering voor Ziyech en wist de international van Marokko zelfs uit te groeien tot publiekslieveling. In Nederland werd hij onder meer landskampioen met Ajax en won hij in 2018 de Gouden Schoen. Ziyech wist 49 doelpunten en 81 assists te geven in 165 officiële wedstrijden voor Ajax. Met Chelsea veroverde hij in het seizoen 2020/21 de Champions League door in de finale Manchester City met 1-0 te verslaan.


Poll

Keert Hakim Ziyech deze zomer terug bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

90 reacties (laatste reactie door ajacio)

Gezien zijn (ziyech) opties lijkt het me sterk. Hij zit net in het buitenland en heeft nog genoeg alternatieven mocht hij willen/ moeten vertrekken.

13 mei 2022 om 11:54

Denk ook dat de harde kern hier niet op zit te wachten

13 mei 2022 om 11:57

Want?

13 mei 2022 om 11:57

Waarom niet?

13 mei 2022 om 11:59

@wiezie waarom niet?

13 mei 2022 om 12:02

Wat ik je kan vertellen is dat 99% van alle fans Ziyech liever vandaag dan morgen er weer bij willen, alleen zou ik als Ziyech zijnde gewoon mijn contract uitzitten bij Chelsea en hier en daar mijn wedstrijdjes meepakken en wie weet wordt Tuchel in de toekomst ontslagen of raakt een concurrent geblesseerd, hij heeft een 5 jarig contract en verdient 10 miljoen per seizoen, ik zou dan op men 32e lekker naar Italië gaan een club als AC Milan of Spanje bij Sevilla lekker op je 32e afbouwen in de zon en ik las dat Chelsea 45+ miljoen vraagt mocht een club Ziyech willen overnemen deze zomer dus lijkt me echt sterk dat Ajax 45 miljoen gaat betalen en 10 miljoen salaris.

13 mei 2022 om 12:03

De laatste 2 jaar tussen Hakim en de harde kern verliepen juist zeer goed.

13 mei 2022 om 12:03

@wiezie wat een kul is dit nou weer. Praat voor jezelf

13 mei 2022 om 12:11

Dat zou echt vreemd zijn als de harde kern hem niet terug wil zien. Maar ik denk dat ajax dan eerst wat spelers moet verkopen. Ajax heeft voor de nummer 10 positie best wel veel spelers rond lopen en ze willen ihataren er ook nog bij hebben.

13 mei 2022 om 12:38

@Theo Maak daar Ajax fans van ipv alle fans. Fans van de concurrenten en ben het volledig met je eens! Zie hem liever niet bij Ajax, omdat ik Ziyech een fantastische speler vind.

13 mei 2022 om 12:49

Dat gelul over die harde kernen is zo vermoeiend. Door de regel zorgen die voor meer overlast dan dat ze echt wat bijdragen. Daarnaast als een speler 2x scoort en een keertje op het clublogo klopt is het weer goed. Naar de mening van de hard kern moet je als club nooit je oren laten hangen naar mijn mening. Helaas is hier waarschijnlijk weinig relevant aangezien Ziyech terug naar Ajax helaas niet realistisch is vrees ik.

13 mei 2022 om 13:03

De harde kern? Ik ben nog aan het bij komen van Arno Vermeulen en hoe zijn gedachten werkt. WoW. Zou het zo simpels werken bij Arno? Ziyech heeft, ondanks zijn ongelukkige bestaan bij Chelsea, laten zien een erg goede voetballer te zijn en heeft kwaliteiten waar menig grote club op zit te wachten en al helemaal als Ajax dat zou kunnen betalen want dan wordt de poule van clubs alleen maar groter.

Ik hoop dat Arno vanavond weer lekker kan dromen naast zijn fluffy teddybear en ons morgen weer gaat verassen met een mooie kans.

Hij basseert dit dus op echt helemaal niets behalve dat Schreuder en Ziyech een goede band hebben. Dat weet iedereen, wat een dom, nietszeggend geouwehoer dit.

13 mei 2022 om 11:52

In plaats van dit soort 'nieuws' zou voetbalzone gewoon zelf een artikel kunnen schrijven om een discussie op gang te krijgen. Het haakje dat Arno Vermeulen iets zegt willekeurigs roept, is echt niet nodig daarvoor.

13 mei 2022 om 12:00

Is inderdaad slap gelul, alsof Ziyech dit überhaupt zou willen. Nieuwswaarde 0.0.

13 mei 2022 om 12:17

Uiteraard is Ziyech van harte welkom, maar hij komt voorlopig echt niet terug. Die wilt zich in het buitenland bewijzen en er zijn genoeg clubs die hem willen hebben.

Daarnaast heeft Ajax nu 3 spelers op die positie; Antony, Berghuis, Ihatteren. Alle drie linksbenig en komen in de bal en trekken naar binnen. Antony heeft nog diepte met zijn snelheid.

Ajax kan beter kijken of zij niet een speler kunnen vinden ala Dembele van Barca.
Dus snel, diepte, assists en scorend vermogen. Dan hoeft het niet meer uit noodzaak in een 4-4-2 systeem te spelen.

13 mei 2022 om 12:51Ik snap zo iemand echt niet. Wat roept hij zo dom?

Ziyech heeft uit de losse pols (en blijkbaar zegt transfermarkt het ook) een waarde van minstens 30 miljoen euro. Hij verdient 6 miljoen euro per jaar en dan komt daar zijn imagorechten/bonussen etc. er nog bij.

Ajax gaat geen 30 miljoen plus betalen, Chelsea wil zijn geld zien (sowieso vandaag de dag) en Ziyech gaat niet even salaris inleveren.

Ziyech hoort bij een top 15 ploeg in de wereld thuis en daar zal hij ook blijven spelen. Te goed en te groot voor Ajax.

13 mei 2022 om 13:11

@medellin: Op de UEFA Club Ranking staat Ajax op basis van de laatste vijf jaar 15e, dus in dat opzicht past Ziyech hier inderdaad prima.

Dat de kans klein is dat Ajax 30 miljoen gaat neerleggen ben ik overigens met je eens, evenals dat het niet gezegd is dat Ziyech (al) terug naar de Eredivisie wil.

13 mei 2022 om 14:59

@mitch

Toen ik schreef kwam het al in mij op maar je snapt wat ik bedoel. Je moet qua alles meekunnen en dat is ook qua salaris.

Ajax kan geen 10 spelers betalen met gemiddeld een loon van 3 miljoen euro (bruto of zelfs netto). Zo'n 6 miljoen voor Ziyech is al pittig tot en met. En Ziyech verdient een topselectie rond zich waarin hij kan schitteren.

13 mei 2022 om 17:11

Snap absoluut je punt. Vond het echter wel toevallig dat je over top 15 begon en Ajax precies 15e staat.

Die rankings zijn sowieso lastig te interpreteren.

13 mei 2022 om 19:06

Had je anders verwacht van hem? 😂 Denk dat ziyech vooral klaar is met al die potjes in Waalwijk, Nijmegen etc jaar in jaar uit en zal denken "als we zo een goede band hebben dan komt alfred maar naar engeland/spanje/italie". Maar ja, als je geen fatsoenlijke bronnen hebt dan moet t maar zoals vermeulen

Zou erg mooi zijn!! Betere versie van Berghuis’.

13 mei 2022 om 11:55

Verschil is dat Ziyech het beste uit de verf komt als hangende rechtsbuiten en Berghuis het beste als nummer 8/10

13 mei 2022 om 12:03

Berghuis is als rb gehaald, als vervanger van neres. En we kunnen wel concluderen dat hij slechte wedstrijden als rb heeft gespeeld.

13 mei 2022 om 12:12

Antony was de vervanger van Neres,
Berghuis is gehaald omdat hij goedkoop was en we wisten dat hij kon voetballen.
Omdat hij het bij Feyenoord liet zien op rb werd hij daar geplaatst. Maar hij bleek het veel beter te doen als nummer 10.

13 mei 2022 om 15:23

Echt verbazingwekkend hoe ineens iedereen doet alsof berghuis geen rechtsbuiten kan spelen. De wedstrijden dat hij daar belabberd was dit seizoen, werd dat door journalisten vergoelijkt want 'het is onwennig op die positie'. Die vent heeft zijn hele carrière daar gespeeld.

Dat ziet mijn idool toch echt verkeerd, no way dat Ziyech op deze leeftijd al gaat terugkeren naar Amsterdam. Een stap naar Manchester United lijkt me de meest logische. Maar persoonlijk denk ik dat AC Milan de beste keus zou zijn.

13 mei 2022 om 11:59

Ben het verder wel met je eens dat Ziyech eerder naar United of Milan gaat dan terugkeren naar Nederland.

13 mei 2022 om 13:23

Idool? Idool? Hahaha heerlijke reactie. Sarcasme straalt er vanaf. Held. Goede naam verzonnen. Zag hier ook een @domineederksen voorbij komen. Leuk dat mensen dingen nog kunnen lezen met een korrel zout op en zich zo kunnen uiten. Waarvoor hulde!!

Hoe mooi het ook klinkt, ik denk dat het niveau van Ziyech momenteel hoger is dan het niveau dat Ajax laat zien. Clubs van het kaliber Ac Milan, Juventus, Barcelona azen op hem..

13 mei 2022 om 12:23

Grotere clubs? Jazeker. Beter niveau? Ligt eraan. Het Ajax van de eerste seizoenshelft/ laatste wedstrijd tegen heereveen tikt dit Ac Milan en dit Barca gewoon helemaal van de mat. Die hebben nou ook niet het niveau dit seizoen.

13 mei 2022 om 12:32

Tuurlijk maat. Als je het vaak genoeg zegt, ga je het vanzelf geloven.

13 mei 2022 om 12:40

Ik weet niet of jij Barcelona hebt gezien dit seizoen? Het ajax van de eerste seizoenshelft had ze gewoon helemaal scheelgetikt hoor. Die werden derde in een pretpoule. En verliezen continu van laagvliegers in la Liga😅 En Ajax presteert Europees de laatste jaren gewoon beter dan Milan. Dus hoezo zit er geen waarheid in wat ik zeg?

13 mei 2022 om 13:17

Ook ik ben Ajax fan, maar laten we wel beetje realistisch blijven. We konden vorig jaar niet eens winnen van AS Roma. Vooral Ac Milan presteert dit seizoen prima. Lijkt me bij uitstek een mooie club voor hem waar ze een goeie 10 en rechtsbuiten missen.

13 mei 2022 om 13:29

En dat jaar ervoor speel je Juve weg. dit jaar speel je Dortmund van de mat. Je kan mij niet vertellen dat het Ajax van de eerste seizoenshelft niet zou winnen van dit Barcelona. Milan staat bovenaan maar speelt ook gewoon gelijk tegen Torino, verliest van Genoa, pakt maar 1 punt in 2 wedstrijden tegen Porto. Ik vind het niveau van Milan en Barca, niet beter dan wat ajax in de eerste seizoenshelft liet zien

13 mei 2022 om 13:31

Haha, scheelt tikken, je gelooft het zelf he?
Ik zie het Ajax van de 1e seizoenshelft wel van Barca winnen, maar waarom moet je dan weer de term 'scheeltikken' benoemen? Dat betekent dat Ajax echt wel een paar klassen beter is dan Barca, dat is dus echt niet zo.

13 mei 2022 om 13:35

Alsof Ajax zo'n lastige poule had. Die hadden Besiktas, Sporting en Dortmund zonder Haaland. Niets tegen Ajax verder hoor, maar werd Ajax niet uitgeschakeld door Benfica? Ook niet bepaald een geweldige ploeg.

Verder gaat het niet eens om resultaten. Ziyech kan elders meer verdienen en spelen in een top competitie bij ploegen die ook CL spelen. Die gaat echt niet terug naar Ajax. Hij heeft bovendien een contract tot 2025, dus goedkoop is hij ook zeker niet.

13 mei 2022 om 13:45

Oh ik zeg ook niet dat hij terugkomt naar Ajax dn de clubs die genoemd worden zijn grotere clubs. Maar om te zeggen dat het niveau bij die clubs veel hoger is dan bij Ajax nu? Nee dat vind ik niet.

13 mei 2022 om 13:48

Het Ajax van de eerste seizoenshelft was zeker wel een paar klasse beter dan het barca van de eerste seizoenshelft 😅 heb ze na de winterstop niet meer zo gevolgd op uitslagen na. Maar waar Ajax een geoliede machine was voor de winterstop, kon barca nog geen 3 x naar mekaar overspelen😅 ik schatte dat ajax echt wel 2 a 3 klasse beter als barca op dat moment. Verder is het niveau bij Barca en Milan op dit moment niet stukken hoger dan bij Ajax dus waarom dat gezegd werd geen idee. T zijn grotere clubs dat wel.

13 mei 2022 om 17:38

Rangers speelde Dortmund ook van de mat, uw punt? Waarschijnlijk is je enige punt doen alsof je groter bent dan je écht bent. Ajax werd in het begin van het seizoen van de mat geveegd door PSV, denk dat je argument dus sowieso niet opgaat ;-)

49 doelpunten en 81 assists, gewoon 130 contributies in 165 wedstrijden voor onze tovenaar, we hebben het altijd over Tadic zijn statistieken, maar dit is toch ook bizar goed hoor.

Totaal onrealistisch deze transfer, al zou het voor mij wel een droom zijn die uitkomt, mijn favoriete speler van de afgelopen jaren. Zo stijlvol, een speler waar je voor naar het stadion komt. Een beetje zoals Antony, maar dan zonder de vervelende maniertjes.

Dromen mag, maar ik zie het jammer genoeg nog niet gebeuren.

13 mei 2022 om 17:40

Met de kanttekening dat Tadic deze statistieken ook nooit in Engeland heeft laten zien, maakt het verschil nog wat groter

Dat zou fantastisch zijn, maar ik zie het niet gebeuren. Ik denk dat Ziyech zich nog graag wil bewijzen in een grote competitie waarbij hij een grotere rol heeft in het team dan nu het geval is bij Chelsea.

13 mei 2022 om 12:25

Hey enige wat hem richting Ajax zou kunnen duwen is het feit dat ie dan alles speelt. En het is een echte liefhebber. Dus dat pluspuntje hebben ee dan. Maar ik geloof niet dat Chelsea hem voor rond de 20 miljoen laat gaan. Dus is het gewoon op voorhand al uitgesloten.

Waarom zou Ziyech nu al terugkeren bij Ajax? Hij is pas twee seizoenen weg! Het is ook niet alsof hij totaal geflopt is bij Chelsea, hij is gewoon een rotatiespeler bij een club uit de wereldtop in de mooiste competitie in de wereld. Als hij een meer prominente rol op zich wil nemen staan er ongetwijfeld grote clubs in de Serie A klaar om hem te verwelkomen. Financieel en sportief is het voor hem logisch om nog minimaal drie of vier seizoenen de Europese topcompetities te verkennen, voordat hij eventueel terugkeert in Amsterdam. Ik zou zijn terugkeer wel toejuichen hoor, maar laten we voor wat meer realistische opties gaan. Als Antony en Haller vertrekken zijn dat Bergwijn en Brobbey.

Op basis van wat kan dat terugkeer betekenen? Omdat hij heeft gezegd ooit hoop ik een keer terug te komen. Hij heeft een doorlopend contract dus zal er flinke transfersom betaald moeten worden. Arno begint gewoon Falentijn en die andere fantast Mike-trekjes te vertonen.

Ik heb toch liever antony dan ziyech. antony is jong en je kan eraan verdienen en is ook erg goed.

13 mei 2022 om 11:56

Serieus? Ziyech is een klasse beter als Anthony.

13 mei 2022 om 12:14

Snap het wel hoor. Ajax kan niet vol zitten met oudere spelers waar je geen of een zeer lage transfersom voor gaat krijgen. Je hebt er met Berghuis, Tadic. Klaassen en Blind er al aardig wat lopen. Als je 2 van de 4 verkoopt dan is Ziyech logisch, maar op dit moment zou het teveel van het goede zijn.

13 mei 2022 om 13:43

Vind ik ook, met Ziyech op rechts had Haller nog beter gerendeerd. Antony komt te vaak naar binnen en zijn acties per wedstrijd buitenom zijn op een hand te tellen. Net als bij Haller, als je er goed geld voor kan krijgen, laten gaan.

Het wordt wel een hele puzzel voor Schreuder en Huntelaar, die ik beide te zich vind om met veel geld aankopen te gaan doen. Wat Schreuder mee heeft is dat hij bij veel clubs gezeten heeft en eventueel wat spelers kan overhalen maar ik denk niet dat Ziyech nu al teruggaat, mocht hij ooit terugkomen.

Volgens mij past hij veel beter in Italie en zou hij bij Juve of Milan perfect passen qua niveau en snelheid.

Slecht om hier een artikel over te schrijven.. waar gaat dit over.

Helaas dit bericht,

Zoiets geeft je altijd hoop waarvan je weet dat die vals is, maar toch..

"het zou wat zijn"

Grappenmaker! Alles om maar een artikel te schrijven..

Hoe graag ik ook wil dat hij terugkomt, is dit toch niet een logische stap?

Gelukkig weten we wie dit zegt... Hoe kan het toch dat deze Arno Vermeulen de chef sport van de NOS is en dat hij altijd zo zijn mening verteld alsof er geen speld tussen te krijgen is. de beste man verteld echt alleen maar klinkklare onzin zeg.

Dat gaat niet gebeuren niet zolang een Antony vertrekt

13 mei 2022 om 12:04

Zelfs als Antony wel vertrekt gaat het nog steeds niet gebeuren.

Ziyech is gek als die nu al teruggaat naar Nederland. Die jongen is duidelijk te goed voor de eredivisie. Ga gewoon een stapje lager zitten dan Chelsea en hij speelt dan gewoon alles op het hoge niveau.

13 mei 2022 om 12:18

Té goed voor de eredivisie zijn Messi en Ronaldo kaliber spelers misschien. Dat lijkt me wat hoog van de toren blazen, maar neemt uiteraard niet weg dat Ziyech in Nederland een topspeler is. Bij Chelsea gaat ie echter kopje onder, een stapje lager zou hem goed doen. Tottenham Hotspur bijvoorbeeld, of een Sevilla zouden mooie clubs voor 'm zijn

13 mei 2022 om 12:34

Er zijn toch echt voldoende spelers die niet het kaliber van Messi of Ronaldo zijn, maar wel te goed voor de eredivisie zijn. Ziyech maar ook Frenkie en de ligt waren dat. Die waren dat niveau gewoon ontgroeid. Een stapje lager voor Ziyech is idd de beste optie.

13 mei 2022 om 12:34

Kopje onder is een groot woord heeft uitstekende periodes gekend bij Chelsea en laten zien dat hij het niveau daar ook prima aankan waar hij voornamelijk onder gebukt gaat zijn Tuchel en het systeem van 523 waar hij als loper wordt gebruikt en vol wordt gepropt met instructies want als Tuchel naar 433 of 442 omschakelt zie je elke keer weer de oude Ziyech, hopen dat Tuchel wordt ontslagen en Zidane wordt aangesteld die gaat weer 433 spelen.

Wat is het toch een makkelijk leven als journalist. Gewoon maar iets roepen wat op helemaal niet gebaseerd is. Tuurlijk is er een optie dat hij terug komt maar goed er is ook een kans dat Messi bij Ajax komt afbouwen. Helemaal op niets gebaseerd en de kans dat Ziyech weer terugkomt bij Ajax komende zomer schat ik echt op 0% in.

Vermeulen denkt....... Als er iemand ver weg staat van ziyech dan is hij het wel. Dat zulke mensen nu een podium krijgen om te spreken vind ik best triest.

Kan ik ook ergens een open sollicitatie heen sturen om analist/voetbalâ´kennerâ´ te worden? Wat een slap geneuzel is dit zeg. ´ziyech en Schreuder konden het altijd goed met elkaar vinden, dus de kans bestaat dat Ziyech terug wil naar Ajaxâ´. Plak er dan nog een quote achteraan dat Hakim graag op een dag naar Ajax terug wil en je hebt je dagelijkse bijdrage weer geleverd. Denkt zoâ´n Vermeulen nou echt dat Ziyech nu alweer terug komt naar Ajax? Mocht hij om welke reden dan ook bij Chelsea weggaan dan zijn er genoeg clubs uit grotere competities waar hij aan de slag zou kunnen gaan.

Kost waarschijnlijk nog steeds 30 miljoen (of meer).
Gaat Ajax nooit betalen voor een speler van 30 jaar oud.

Verwacht niet dat dit gebeurt. Geweldig gerucht natuurlijk, zou waanzinnig zijn. Maar Hakim kan natuurlijk elders terecht in de top van een andere topcompetitie. Afwachten maar!

Kansloos. Die jongen kan waarschijnlijk nog wel een jaar of 3, 4 bij een club als AC Milan terecht. Eerder dan dat zie ik hem niet teruggaan naar de ED.

Dit is weer typisch een verhaal open deuren intrappen,

Dus Ajax gaat zijn salarishuis omhoog gooien of gaat Schreuder maandelijks bijleggen.

Ik denk niet dat hij komt. Al vind ik hem wel iemand die liever belangrijk en geliefd is bij een Ajax dan wisselspeler bij een Chelsea.

Dit gaat echt niet gebeuren maar ik teken er wel voor.
Zou toch schitterd zijn Ziyech weer op de Nederlandse velden te bewonderen

Ik denk wel dat Ajax diep in de buidel moet tasten om de Marrokaanse tovenaar binnen te lijven. Ziyech zijn contract loopt nog tot de zomer van 2025. Dus die ligt nog wel even vast. Ondanks dat Ziyech niet altijd speelt is hij niet een mindere speler geworden. Ik denk zelfs als je hem nu in de eredivisie laat spelen dat hij juist nog veel beter is geworden. Dat komt natuurlijk door het Fysieke en snelle spel dat in de premier league wordt gespeeld. De Eredivisie is natuurlijk een lager niveau dan de Premier League. En ik weet eigenlijk wel zeker dat als Ziyech nu weer terug gaat naar de Eredivisie Ziyech nog beter zal renderen.

Al lijkt het me onwaarschijnlijk dat deze deal door zal zetten ( ik denk namelijk dat Ziyech andere ambities heeft) ben ik wel van mening dat 40 miljoen de minimale prijs voor Ziyech is. Gezien zijn niveau (dat echt niet achteruit is gegaan) en de duur van het contract. Sowieso zie ik nergens een reden waarom Chelsea verlies zal maken op Ziyech.

Laat hem maar terugkeren, kunnen ze wel betalen zullen we veel aan beleven

Ik zie het wel gebeurenWat een onzin artikel. Die Vermeulen roept ook maar van alles in de hoop de het een keer echt waar is.
Ik ga het ook doen let op:

De komst van Alfred Schreuder zou wellicht de komst van Lionel Messi bij Ajax kunnen betekenen, zo vertelt Lex Goeman bij Voetbalzone. Schreuder heeft in zijn periode bij Barcelona als assistent-trainer met Messi samengewerkt en onderhoudt sindsdien nog altijd nauw contact met de Argentijnse spelmaker. Goeman stelt dat Messi niet gelukkig is bij PSG en zomaar eens zou kunnen overstappen naar Ajax.

Als hij terugkomt zal dat over 6 jaar zijn minimaal. Ik zou 0 redenen kunnen bedenken om nu al terug te gaan terwijl je net in het buitenland zit. Gewoon natte vingerwerk van Arno Vermeulen die heel goed schijnt te zijn in tafeltennis.

Misschien niet goed genoeg voor Chelsea(met een erg brede selectie) maar ik denk dat die wel te goed is voor Ajax. Genoeg opties in Europa denk ik zie hem ook zo bij Juventus, Dortmund of Tottenham spelen

Zoveelste broodje aap verhaal van Valentijn. Ziyech kan bij zoveel clubs terecht. Ajax zal niet zijn voorkeur hebben en daar kan ik hem geen ongelijk in geven. Laat hij maar naar Spanje gaan, lekker makkelijk als hij interlands moet spelen.

Het avontuur bij Chelsea us misschien nog niet geworden wat iedereen er van verwacht had maar denk niet dat Ziyech nu al terug zal keren naar Nederland. Misschien dat hij naar united kan en kan opbloeien onder ten hag maar ook Milan of Juve zou ik wel mooie opties vinden voor hem.

Na 1 zin geloofde ik het wel weer. "aldus Arno Vermeulen". Ik heb gehoord dat Ajax ook geinteresseerd is in Cristiano Ronaldo. Blijkt een prima spits te zijn...

Gaat niet gebeuren, is veel te vroeg. Ziyech gooit nooit de handdoek in de ring, na 2 jaar Chelsea terugkomen bij Ajax is handdoek in de ring gooien.

Ziyech heeft gewoon pech, onder Lampard was hij een belangrijke speler. Speelden ze 4-3-3 en was zijn positie rechts voorin eigenlijk niet ter discussie, maar door blessures miste hij veel wedstrijden.

Onder Tuchel speelt Chelsea 80% van de wedstrijden 3-5-2, daar past Ziyech gewoon niet in, als 10 krijgt Mount de voorkeur, maar cijfers liegen niet, Mount heeft slechts 2 meer grote kansen gecreëerd dan Ziyech, maar Mount heeft wel 14 wedstrijden meer gespeeld. Dat zegt heel wat. En dat Mount meer goals en assists heeft is logisch, hij speelt ALTIJD. Als Ziyech basisspeler was over het hele seizoen dan was hij met 2 vingers in z’n neus betrokken bij minimaal 20 goals.

Ziyech gaat in de zomer genoeg aanbiedingen krijgen, AC Milan, Manchester United, Tottenham en zelfs Barcelona zal weer aankomen kloppen.

Ajax zal moeten wachten, maar Ziyech komt zeker wel terug.

13 mei 2022 om 15:44

AC Milan zou ik toejuichen. Nadat Calhanoglu is vertrokken heeft Milan echt behoefte aan een technische verfijnde speler

Compleet uit de lucht gegrepen man... let wel ik zou het toejuichen hoor want bij ajax is wel een mooie technische speler nodig alhoewel ihattaren er aan komt.. ziyech komt echt niet terug naar ajax. Die gaat maar Italië of Spanje..

Dit kan meteen naar het rijk der fabelen. Ik kan echt geen enkele reden bedenken waarom na 2 seizoenen in het buitenland nu al terug zou willen naar de eredivisie. Overigens is hij dit seizoen in 41 officiële wedstrijden in actie gekomen. Dat valt helemaal niet tegen. Hij is geen basisspeler. Al hij echt basisspeler wil zijn dan komen er echt wel andere opties in het buitenland

Ik dacht dat Milan al eens interesse had getoond, zou goed kunnen passen in de Serie A.

Dus als ze ooit een samengewerkt hebben betekend dat ook dat hij terug komt ?
Er spelen nog heel wat andere factoren een rol hoor
Van mij mag hij uiteraard komen

Maar simpel zal het niet worden (als ze hem überhaupt in beeld zouden hebben)

Schreuder schijnt ook nog goede contacten met Messi te onderhouden. Messi is niet blij bij PSG en schijnt open te staan voor een transfer. Dus misschien komt Messi wel naar Ajax, vanwege schreuder.

On topic: Wat is dit voor amateur journalist. Dit gaat toch helemaal nergens over en heeft nieuwswaarde 0

Zou leuk zijn, maar een club als Roma, Atletico, Newcastle (geld), Valencia lijkt logischer

Ja die Arno moet over Harry Potter films praten joh haha
Ziyech is net weg bij Ajax en praat nu al over terug na Ajax
Die man kan nog na andere top clubs zoals acmilan enz

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller3413
J. GorterKeeper10
A. OnanaKeeper60
R. PasveerKeeper200
N. ÜnüvarAanvaller00
C. SetfordKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

331 fans
Middenvelder, 29 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren