Grap over Ihattaren en Schmidt valt goed tijdens kampioensfeest Ajax

Vrijdag, 13 mei 2022 om 08:44 • Laatste update: 09:13

Het kampioensfeest van Ajax is tot in de late uurtjes gevierd. Woensdagavond legden de Amsterdammers in de eigen Johan Cruijff ArenA beslag op de 36ste landstitel door met 5-0 te winnen van sc Heerenveen. Aansluitend vond in The Harbour Club een besloten feest plaats met spelers, leden van de technische staf en hun naasten. Volgens De Telegraaf deed Mohamed Ihattaren voorkomen 'alsof hij een grote rol in landstitel 36 van de Amsterdammers had gespeeld'. Een grap over de linkspoot en zijn voormalig trainer Roger Schmidt deed het goed volgens het dagblad.

Naar verluidt ging het kampioensfeest van Ajax door tot half zes in de ochtend. Sunnery James & Ryan Marciano zorgden voor de muzikale omlijsting, terwijl Kenneth Taylor bij AjaxTV 'verklapte' dat naast Noussair Mazraoui ook Ryan Gravenberch naar Bayern München vertrekt. "De grap dat Ihattaren, voor wie Erik ten Hag een mooie toekomst bij Ajax ziet, nu meer Nederlandse kampioensschalen heeft dan Roger Schmidt deed het goed op de feestavond", voegt De Telegraaf eraan toe. Vorig jaar zomer kwam het bij PSV tot een breuk tussen Schmidt en Ihattaren.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

De selectie van Ajax geniet momenteel van twee vrije dagen, waarna de focus vanaf zaterdag op de laatste competitiewedstrijd tegen Vitesse gaat. Voor beide ploegen staat er dan behalve een winstpremie weinig meer op het spel. Terwijl Ajax verzekerd is van de landstitel, weet Vitesse al weken dat het in de play-offs moet strijden om een Europees ticket. De Arnhemmers zijn al enige tijd uit vorm en wisten slechts drie van de laatste acht wedstrijden te winnen. Na de competitiewedstrijd tegen Vitesse vliegt Ajax naar Curaçao, waar de ploeg van Ten Hag een wedstrijd speelt en sponsorverplichtingen invult.

Voor Ihattaren moet het debuut in de Eredivisie nog komen. De middenvelder annex aanvaller maakt deel uit van het beloftenteam en zat in de Eredivisie tot dusver vier keer op de bank. Invallen deed hij nog niet. Wel deed hij vijf minuten mee in de verloren bekerfinale tegen PSV. Ihattaren wordt door Ajax gehuurd van Juventus, waarbij de Amsterdammers een optie tot koop hebben van twee miljoen euro. Ihattaren werd vorig jaar zomer voor hetzelfde geld door Juventus overgenomen van PSV. Een huurperiode bij Sampdoria liep uit op een deceptie, daar Ihattaren halsoverkop terugvloog naar zijn familie in Nederland.Gerelateerd

Meer sportnieuws

95 reacties (laatste reactie door bobo25)

Ach kan hier weinig mee. Feitelijk juist. Leuke grap voor Ajacieden. Hoop gewoon dat hij slaagt bij Ajax en een mooie toekomst tegemoet gaat. Hopelijk draagt hij PSV ergens toch een warm hart toe, toch erg lang in de jeugd gevoetbald. Ben wel een beetje klaar met de haat richting elkaar.

13 mei 2022 om 08:58

Feitelijk onjuist ook nog, hij heeft geen minuut gemaakt in de competitie, dan ben ik net zo goed kampioen en Schmidt ook.

13 mei 2022 om 09:05

@arnino hij zit bij de selectie toch? Volgens mij telt dat genoeg haha. Maar iig jij ook gefeliciteerd dan

13 mei 2022 om 09:13

Krijgen wij dan ook de kampioensbonus? :P

13 mei 2022 om 10:06

Hij heeft 4 minuten tegen PSV mee gedaan. Dus wel degelijk minuten gemaakt. Al maakte hij toen niet het verschil...

13 mei 2022 om 10:08

Dat was in de bekerfinale niet in de competitie.

13 mei 2022 om 10:10

Dat was in de beker.

13 mei 2022 om 12:26

@arnino
Van hart man! Ik heb je wel gemist op de kampioensfoto. Maar dat zal wel aan mij liggen.

13 mei 2022 om 10:57

Daarom is het naar mijn mening zo zonde dat PSV Ihattaren zo gemakkelijk heeft weg gedaan. Die Schmidt zal hier wel een hele grote rol in hebben gespeeld.

Het is gewoon zonde om een jeugdspeler zo snel op te geven. Ik snap wel dat Ihattaren zich ook niet altijd goed heeft gedragen , maar hij zat in een zeer lastige situatie. En om hem dan meteen maar van de hand te doen vind ik toch wat voorbarig. We hebben allemaal kunnen zien hoeveel talent deze jongeman heeft. Hij was zelfs volgens velen in potentie de beste speler van Nederland. En het is daarom gewoon zo zonde dat hij mogelijk in de toekomst nu furore maakt bij de concurrent.

13 mei 2022 om 11:01

@heinazijn Schmidt zal idd er veel mee te maken hebben gehad maar ik denk dat PSV toch héél veel voor deze jongen heeft gedaan m.b.t. ondersteuning en hulp en dat zij de lastige situatie niet hebben onderschat. Ik denk niet dat PSV zichzelf iets kan verwijten over hoe zij gehandeld hebben in de zware tijd die Mo doorging. Het verkopen (door Schmidt) is idd voorbarig. Erg jammer dat het zo moest gaan.

13 mei 2022 om 11:44

Wel wrang dat Labyad en Mo nu bij Ajax spelen

13 mei 2022 om 20:35

Leg eens uit Labyad,blij dat Labirat
weg is.heel vies mannetje

14 mei 2022 om 01:49

Dit is de beste pupil van NL. Zo zie je maar een beetje sturen levens lessen geven en goed voor hem zorgen doet wonderen blijkbaar want hij is van ver gekomen en zal nog verder komen als ie ze koppie erbij houd. Mo just go with the flow and you will give us a hell of a show

14 mei 2022 om 09:11

Ik vind dat je Ihattaren hier wel erg in de slachtofferrol beschrijft. ‘Die Schmidt zal wel een erg grote rol hebben gespeeld’, alsof die de potentie van die jongen niet ziet en bewust een jonge speler kapot wil maken. De enige nuance die ook wijst op verantwoordelijkheid van Ihattaren bedek je gelijk met ‘zat in een moeilijke situatie.’

Als je de berichten rond PSV iets diepgaander hebt gevolgd heeft die club, inclusief Schmidt, er alles aan gedaan die jongen te helpen maar wel tot zover dat luiheid en dwarsliggerij niet beloond werden. PSV is ook erg ver gegaan om Ihattaren een nieuw contract te bieden, maar heeft uiteindelijk de stekker getrokken omdat hij en zijn entourage telkens met aanvullende eisen kwamen. Zijn gebrek aan professionaliteit is daar niet de oorzaak van geweest, waar dat bij zijn volgende clubs wel het geval was. Sampdoria was na een maand al klaar met hem en Juventus weet ook genoeg. Bij Ajax is hij een goedkope gok, die zelfs na drie maanden nog steeds niet wedstrijdfit is. En zelfs als ie dat is zal het nog moeilijker blijken om te leven, te laten en te spelen als een echte prof. Jij spreekt van veel potentie, maar dat is puur op zijn linkervoet in balbezit gebaseerd. Neem je zijn mentaliteit mee dan kun je hem gerust afschrijven voor de top.

Ik zit er iig totaal niet meer mee dat hij PSV heeft verlaten en zelfs niet dat hij nu bij Ajax ‘speelt.’ Liever een Gakpo, Veerman of Bakayoko dan een ongedisciplineerde flapdrol waar je niet van op aan kan.

Ik ga stuk.... Not..

Hou toch op met al die artikelen over Ihattaren!

13 mei 2022 om 10:02

Ach gut ,jongen toch..

13 mei 2022 om 10:26

Bedankt voor je nietszeggende reactie. Vind jij het nodig om elke scheet die Ihattaren laat (of de mensen eromheen) uit te lichten via een artikel op Voetbalzone?

Laat die jongen lekker voetballen bij Ajax, laat hem weer op niveau komen en ''jullie'' en hopelijk het Nederlands Elftal wat moois brengen. De potentie heeft hij, maar laat hem lekker met rust.

13 mei 2022 om 11:18

Graag gedaan. Maar je weet ondertussen toch hoe het werkt hier, het draait om de clicks en blijkbaar worden artikelen met Ihattaren in de titel vaak gelezen. Ook door mensen als jij om te vertellen dat je hier niet op zit te wachten, en zo houd je zelf het plaatsen van dit soort artikelen in stand. En wat het laatste gedeelte betreft ben ik het met je eens. Hopen dat hij zijn potentie nog waar kan maken.

13 mei 2022 om 10:23

Mwoah, Ik zie dit als voetbalhumor tijdens een feeststemming icm alcohol. In een groep roep je dingen en je moet er echt bij zijn om de context te snappen en eventueel 'stuk te gaan'.

Dat filmpje van PSV met gevarliciteerd vond ik als Ajacied ook grappig. Moet kunnen vind ik.

En niet te vergeten dat Ihatteren het nodige heeft meegemaakt bij Schmidt/psv. Ervan uitgaande dat een verhaal twee kanten heeft, zal Mo het gevoel hebben dat Schmidt/psv hem als jongen van de club bij het groefvuil hebben gedumpt.

En nu heeft Ihatteren een kampioenschap op zijn CV en Schmidt 0,0. Soort van wraak zeg maar.

13 mei 2022 om 10:28

Ik snap de grap ook wel en kon er ook wel om lachen, maar zoals ik al aangaf naar Dabor toe, moet alles voor wat betreft Ihattaren uitgelicht worden met een artikel. Laat die jongen lekker weer groeien, want in potentie is het echt een hele goede voetballer waar jullie als Ajax en ''wij'' met het Nederlands Elftal alleen maar van mogen gaan genieten.

13 mei 2022 om 10:34

Ik snap jouw punt ook Sepp10.
En gelukkig beschermt Ajax hem en geeft ie geen interviews. Lekker werken aan fitheid en comeback.

Maar ja, jij weet ook wat de corebusiness is van kranten en sportsites....

Dit voelt als een artikel waarmee de Telegraaf doelbewust procerend wilt zijn. Ajax, Schmidt, Ihattaren en een sneer van Amsterdam naar Eindhoven, gegarandeerd clicks. Verder nergens iets van bewijs dat dit daadwerkelijk gezegd is?

13 mei 2022 om 09:30

Tsja...en nu hoor je bepaalde supporters niet over "calimero" gedrag ?
Het is echt triest hoe Mo Iha zich opstelt tov PSV. Hij heeft veel aan de club te denken en dat is dit echt niet ok. Maarja.....wiens brood men eet...

13 mei 2022 om 09:34

..dat is precies mijn punt.

Dit artikel zegt helemaal niets over hoe Ihattaren zich opstelt of over zjn gedrag. Het zegt alleen wat over een persoon op de redactie bij de Telegraaf die voor de deadline iets moest schrijven om de krant op te vullen.

13 mei 2022 om 09:42

Hoe stelt Ihattaren zich op volgens jou Bobo?

13 mei 2022 om 10:31

Hij stelt zich op alsof hij altijd opgesteld stond en daarmee het kampioenschap binnen heeft gehaald, maar door zijn eerdere opstelling tov PSV en het feit dat hij nooit opgesteld stond bij de opstelling van het eerste van Ajax, is zijn opstelling en houding tav dit kampioenschap volledig on-opgesteld.

13 mei 2022 om 10:58

De grap gaat over Schmidt. Ik zie nergens een sneer richting PSV

13 mei 2022 om 11:24

@bobo25 zo stelt hij zich toch heel duidelijk niet op? Het punt van een grap is dat je het niet zo bedoelt. Hij zou volgens de telegraaf gegrapt hebben dat hij een belangrijk aandeel heeft gehad. Iedereen weet dat dat niet zo is, dus dat jij dan daar heel serieus op in gaat en hem omlaag probeert te halen zegt meer over hoe jij naar hem kijkt.

13 mei 2022 om 11:27

@Japie_Krekel Niet? De kern van de grap is dat Ihattaren in een paar maandjes bij Ajax meer kampioenschappen heeft behaald dan Schmidt in zijn hele periode bij PSV, dat zie ik wel als een ‘sneer’ van Amsterdam naar Eindhoven. Je ziet aan de reacties hier ook al dat bepaalde supporters zich aangevallen voelen, wat verder gaat dan alleen de trainer.

13 mei 2022 om 15:46

Wel een heel erg overdreven en overtrokken reactie Bobo. Ten eerste is het één grap, op een besloten feest (er zal nog veel meer gezegd en gegrapt zijn) en ten tweede moeten we dit horen van iemand die er niet bij was, werkzaam bij een krant die maar wat graag zaagt aan de stoelpoten van Ajax. Neem het allemaal niet zo serieus. Zelfspot is een groot goed.

14 mei 2022 om 09:45

Dit heeft niets met zelfspot te maken Lunny.... zelfspot is wanneer iemand zichzelf voor gek zet...nu geeft Mo Iha een sneer naar zijn vorige trainer en club en dat is niet netjes. Zeker niet als hij 0 (nul / nada / zilch) minuten gemaakt heeft in de competitie waar hij de kampioenschap claimt.

14 mei 2022 om 13:12

Juist dat laatste maakt het wel zelfspot, want dat zal hij zelf ook weten. Daarnaast bedoel ik juist dat de gemiddelde supporter wel wat meer zelfspot mag hebben. Ik zie een knipoog van Ihattaren, niks meer.

14 mei 2022 om 13:18

Ik zie een gekleurde bril van je

13 mei 2022 om 09:38

Spelers hebben een biertje op. Mensen roepen in een beschonken jolige bui wat, wat in een dronken bui altijd grappig is. Alsof het een PR voorbedachte grap is. Zal zeker wel zo gezegd zijn, maar het betekend gewoon niks. En dan zit daar een journalist in een hoekje te pennen en staat het in de krant. Context (wederom, gouden woord van het jaar) is er helemaal uit en nu lijkt Ihatarran weer een arrogante lul die naar Schmidt wil sneren.

13 mei 2022 om 10:12

Dat zou kunnen, maar het was een besloten feest, dus het lijkt me niet heel waarschijnlijk dat er journalisten bij waren toch? Hoe dan ook raakt de context verloren, inderdaad.

13 mei 2022 om 11:22

Het schijnt dat Schreuder ook op dat besloten feest aanwezig is geweest vandaar dat het nu in de Telegraaf staat...😉

Degene die deze grap heeft bedacht, is zeer zeker de grappenmaker van de bingoclub. Denk inderdaad dat iedereen wel in een scheur lag ja...

13 mei 2022 om 09:36

Moet intern gewoon kunnen toch zo'n grap. Snap niet dat iedereen zo zuur doet. Toen psv een "grappige" felicitatie stuurde vond iedereen het geweldig, maar als Ihattaren onderling een grapje maakt met de selectie dan is iedereen opeens zuur. Terwijl Ihattaren niet eens publiekelijk een steekje uitdeelt en we niet eens weten of dit waar is. Het kan ook een provocerend artikel van de Telegraaf zijn.

13 mei 2022 om 09:41

Probleem is vooral dat het contextloos in de krant staat. Ik heb in dronken buien wel veel slechtere woordspelingen voorbij horen komen. Mega hilarisch op het moment, maar als je het de volgende dag weer terugziet omdat het gefilmd is: behoorlijk beschamend. Mijn voordeel is dat het nooit het nieuws haalt...

13 mei 2022 om 09:47

Dat zeker, maar dit is toch niet gefilmd? Klinkt meer als een verhaal die ze "van horen zeggen" hebben opgevangen en in de krant gooien om wat sensatie te creeeren. Als Viergever kampioen was geworden met psv dan had hij vast ook een grapje gemaakt op een kampioensfeest. Moet kunnen onderling.

13 mei 2022 om 09:49

Zytto34. Zeker moet zo'n grap kunnen intern, maar ik zie de grap niet echt. Wellicht is het zo'n grap van 'je had erbij moeten zijn', want echt een dijenkletser vind ik het zo niet. Ik bedoelde niet dat de grap provocerend zou zijn of zoiets hoor, maar meer dat ik het lachende van de grap een beetje mis.

13 mei 2022 om 09:51

Ik ben Feyenoorder he. Maar net als 'de kut kakkerlakken' van die Belg (weet niet meer wie), dat zijn gewoon jolige uitspraken van een blije speler. Daar moet eigenlijk geen camera of journalist bij zijn, want het bekenend niks. Natuurlijk is het niet 'respectvol', maar dat moet je ook aan het einde van het seizoen als je verdorie hebt gewonnen ook helemaal niet zijn.

13 mei 2022 om 09:54

Nou ja natuurlijk is het een 'je had erbij moeten zijn'. Dat zijn de meeste grappen. Probleer maar eens een cabaretvoorstelling nadien over te brengen aan je vrienden: is niet grappig. En grappen moet je meestal niet uitleggen, dan wordt die alleen maar slechter. Hier is de grap natuurlijk een stuk zelfspot. 'ik heb niks gespeeld, maar zelfs ik heb meer kampioenschappen dan Schmidt'.

Dat we het hier zo analyseren is eigenlijk al erg genoeg :D

13 mei 2022 om 09:59

Ducktaildo: eens hoor, maar zoals westend al zegt probeer eens een grappig moment na te vertellen aan iemand die er niet bij was. Vaak is het dan niet zo leuk. Op het moment zelf kan het best leuk getimed zijn voor de mensen die er waren met een drankje op. Vertel je het een dag later nuchter aan iemand die er niet bij was dan is de grap niet meer zo leuk.

13 mei 2022 om 11:23

Vertonghen...😷

Prima toch? Laat die gasten lekker feesten na het behalen van een landstitel. Even je concurrent op de korrel nemen hoort daar natuurlijk ook bij. Als neutrale titelstrijd kijker (vanuit gaande dat AZ maximaal 3-4 wordt), hoop ik dat PSV weer een keer terug kan plagen. Niet goed voor onze competitie om een soort van Bayern/BVB verhouding te krijgen. Je ziet aan de Serie A dat het zo weer een keer kan omslaan!

13 mei 2022 om 09:14

Kan me er niet druk om maken. Hoort er ook een beetje bij he, onsympathiek wel.

Ik weet niet of ajax het ''bayern van Nederland'' gaat worden. Ajax heeft stabiliteit nodig om te presteren, dat hadden ze met Overmars en Ten Hag. Nu valt dat allemaal weg en er zullen ook wat sleutelspelers vertrekken.

13 mei 2022 om 09:52

Juist onstabieler en onzekerder dan de afgelopen maanden kon niet. Overmars die halverwege het seizoen vertrekt vanwege grensoverschrijdend gedrag en Ten Hag die al sinds maart met United akkoord is. Ik verwacht nu met Huntelaar en Schreuder op die posities veel meer rust. Die hebben de focus vol op Ajax en hebben de drang om te presteren.

Ajax is toch beter in winnen dan in grappen. Ook leuk natuurlijk.

13 mei 2022 om 13:24

Zo lang ze het binnen de lijntjes houden is het wel prima.

Wat een bak! Het had knap geweest als mo bij Ajax met zijn dikke pens nog wat had toegevoegd, dat was een echte sneer geweest.

Ik vraag me altijd af hoe dit soort verhalen bij de pers terecht komen. Uiteraard zijn er veel mensen aanwezig op zo´n feest en kan er iemand uit de school klappen, maar het lijkt me vreemd dat een journalist van de Telegraaf random een aantal aanwezigen opbelt om te vragen of er nog goede grappen zijn gemaakt. Of dat je, als aanwezige, zelf de volgende dag naar de Telegraaf belt om even door te geven dat er een leuke grap gemaakt is. Vreemde gang van zaken.

Ach ja gun die Ajacieden hun feestje. Het waren namelijk mooie tijden, maar er komt nu een einde aan de hegemonie denk ik 😉 Ruud, Brands en Slot zijn in opmars.

13 mei 2022 om 09:18

@pieterpost,

Ik denk persoonlijk dat deze hegemonie groter en groter gaat worden.
Ajax met het kampioenschap weer gegarandeerd 45 miljoen in het laatje gebracht.

Waarom je denkt dat van Nistelrooy van helemaal niks, ineens naar de ideale coach zou gaan is voor mij ook een vraagteken. Hij heeft nog niks laten zien op het niveau waar het er om gaat.

Slot was er trouwens dit jaar ook al

13 mei 2022 om 09:25

Hij zegt dan toch ook "opmars"..

Het was Slot zijn eerste jaar bij Feyenoord en dat heeft hij uitstekend gedaan met de middelen die er zijn. Als Feyenoord door kan pakken met Slot aan het roer kan het zo maar eens een nog mooiere tijd worden.

13 mei 2022 om 10:35

Lezen is en blijft lastig voor sommige leden, het is een feit dat PSV qua prestaties in de Eredivisie heel dicht bij Ajax aan het komen is. Daarnaast lijkt Feyenoord ook goed bezig te zijn om het gat te dichten naar PSV en Ajax toe.

13 mei 2022 om 09:52

Dat riepen jullie ook vorig jaar de jaar daarvoor etc etc. Weer komen die loodzware voorrondes eraan waarbij half Eindhoven riep dat het geen probleem moet zijn.Ben bang dat er weer een groot bedrag aan geleend geld moet komen om Ajax bij te kunnen sloffen.

13 mei 2022 om 13:25

Je moet toch iets als de knvb jullie aan alle kanten helpt🤷🏼‍♂️

13 mei 2022 om 10:04

Schreuder die 6de is geworden Hoffenheim, assistent van Ajax was in 18/19 en nu kampioen wordt met Brugge. Daar is niks mis mee. Gewoon een hele capabele trainer. Enige vraag is of zijn speelstijl leuk gaat worden of dat hij resultaatvoetbal gaat spelen. Zou ik meer vertrouwen in hebben dan iemand die nergens hoofdtrainer is geweest en een keer 13de met jong psv in de KKD is geworden en er hoofdzakelijk zit door zijn naam.

13 mei 2022 om 10:21

Psv werd 4e ,toen 2e op 17 punten, nu 2e met waarschijnlijk 4 punten verschil. Sterker nog, het komend weekend had t nog spannend kunnen zijn, dus ja, PSV is in opmars.

De toegevoegde waarde van dit stukje tekst is echt nihil, ik ben inmiddels wel toe aan een paar maandjes zonder nieuws over Ihattaren.

Man man man, om hier nou weer een volledig artikel over te wijden. We zijn weer lekker bezig Vz(!)

13 mei 2022 om 09:45

Toch wel mooi om een provocerend artikel te plaatsen (ihatarran, grap ten koste van PSV, Ajax) met alle ingredienten voor provocatie. En dan de leden aanpakken die zich geprovoceerd voelen en reageren. Volgende artikel gaat over Berghuis. Dan is het helemaal hommeles.

Tja, wat moet je hier nou mee... Leuk voor een feestje, maar om hier nu een heer artikel aan te wijden...
Maar goed, zo'n titel zal het voor de clicks best goed doen .

Wat R de Boer over beslissende momenten in de competitie te vertellen heeft komt niet goed uit, dus gaan we nog ff sneren.

Feitelijk juist, alleen heeft Ihattaren er precies geen kont mee te maken. Geen enkele bijdrage gehad. En het is ook wel tekenend dat dit dan zo grappig gevonden zou zijn, Ihattaren maakt er zelf een potje van en gedroeg zich (tot op een bepaalde hoogte begrijpelijk) als een kleuter, maar dan toch weer de schuld bij Schmidt leggen.

13 mei 2022 om 09:20

Kakadu,
Juist het feit dat hij er niks mee te maken heeft, maar wel die prijs heeft, maakt het grappig

13 mei 2022 om 09:39

Ok, ik vind het grappige er vooral in zitten dat Ihattaren dus blijkbaar denkt dat hij iets gepresteerd heeft nu, meer dan Schmidt. Grappig, op een meelijwekkende manier.

13 mei 2022 om 11:44

Kakadu, wie zegt dat Ihattaren die grap zelf gemaakt heeft dan? En in het artikel staat ook dat Ihattaren onder het mom van zelfspot de grap heeft gemaakt dat hij erg belangrijk was. Hij lijkt me juist erg zelfbewust van het feit dat hij nog niets gedaan heeft bij Ajax dit seizoen en dat volgend seizoen zijn seizoen is. Dat je dan het kampioenschap mag vieren is een extraatje.

Dit is geen grap dit is de werkelijkheid.

Zulke sneertjes moeten kunnen. Net zoals dat wij ook moeten kunnen zeggen dat als wij van Roma zouden winnen, dat ondanks dat we heel vaak te horen krijgen dat Ajax altijd voor Nederland de Europese punten binnen moeten halen, dat geen prijzen in Europa opgeleverd heeft. En dat de 2 laatste Europese prijzen in Europa toch echt voor ons waren.

13 mei 2022 om 09:33

Helemaal waar, maar denk dat er geen enkele Ajacied is die zou willen ruilen qua prestaties.
Die gedachte in Eindhoven zal anders zijn tegenover Ajax.

13 mei 2022 om 13:28

Wij zijn helemaal niet met ajax bezig, zo interessant zijn jullie ook weer niet voor ons... gewoon focus op volgend seizoen en een nieuw team bouwen💪🏻

13 mei 2022 om 17:25

Haha, dat weet je in een reactie hierboven dan goed te verbergen.

Ik vind dit altijd bjizonder. Waarom het een "sneer" zou zijn ook? Schmidt is uiteraard bij alles het doelwit, maar hem treft uiteraard totaal geen blaam rondom Ihattaren. Dat ie nu bij Ajax speelt is leuk voor 'm, maar staat los van PSV. Zij hebben dat hoofdstuk/hoofdpijndossier afgesloten en wensen hem het allerbeste. Hij zou zelf nog op hangende pootjes terug hebben willen keren, maar in Eindhoven is die deur na jaren onrust definitief dicht. En of Roger Schmidt nou trainer was of onze lieve heer, meneer Ihattaren speelt overal de vermoorde onschuld, en het ligt nooit aan hem zelf. Zo lang hij die houding als het even tegenzit niet kan veranderen, blijft dit patroon natuurlijk terugkeren.

Haha, als Ihattaren zichzelf dit seizoen landskampioen mag noemen ondanks het feit dat hij geen seconde in de eredivisie heeft gespeeld, dan kan hij net zo goed ook de beker claimen... Hij heeft immers ook bij PSV in de selectie gezeten...

13 mei 2022 om 10:07

En verliezend finalist Copa Italia. Eigenlijk mag je Mo dit seizoen wel de meest succesvolle speler van het seizoen noemen! Je ziet de zelfspot in het bericht er trouwens toch wel in he :D

13 mei 2022 om 10:19

Het is niet alleen wedstrijden spelen je Cabinessence.
Onderdeel van het team zijn, bijdrage leveren op de trainingen etc.

13 mei 2022 om 10:31

@mrkrillin: Dat zeg ik, dan mag hij dus ook de beker claimen.

Dit geeft maar weer aan hoe de “journalistiek” werkt binnen Nederland. Mensen (of clubs) tegen elkaar opzetten, totaal geen bewijs of dit daadwerkelijk gezegd is en in welke context om als ze er op aangesproken vervolgens altijd de vermoorde onschuld te spelen en moreel verheven zijn boven anderen. Dit is niets minder dan stoken weer wat de Telegraaf doet voor clicks dat mensen die “krant” überhaupt nog bestaansrecht geven door het te lezen is wat mij betreft bizar.

Ik vond het heel gek dat Ihattaren zo mee aan het feesten was, want dat joch heeft nul minuten voor Ajax gespeeld in de competitie dit seizoen. Hij stond in de ArenA te juichen alsof ie dit seizoen zeventig wedstrijden heeft gespeeld en al tien jaar op de club rondloopt.

13 mei 2022 om 10:21

En als hij niets deed, dan was hij weer egoistisch, een stoorzender, zondert zich af van het team.

Laat die jongen lekker blij zijn voor zijn collega's. Je ziet aan alles dat hij daar op zijn plek is onwijs goede band heeft met de jongens daar.

Maar proost, neem weer een glas azijn.

13 mei 2022 om 10:32

Nou nog erger. Ik heb zelfs supporters zien juichen die nog geen seconde op het trainingsveld hebben gestaan. Of uberhaupt in het stadion zijn geweest. Waar halen mensen het lef vandaan om blijdschap te tonen. Egoisten

13 mei 2022 om 11:45

Haha en als hij niet vierde, dan was het een egoistische stoorzender, die boos was omdat hij geen minuten kon maken. Laat hem lekker blij zijn joh. Als Real Madrid het landskampioenschap wint, juich ik ook maar het enige wat ik bijdraag aan de ploeg is financieel en ook nog af en toe in het stadion juichen. Laat die jongen lekker zijn ding doen en het vieren joh.

Hij heeft inderdaad meer eredivisie titels dan Schmidt 🤣 hij hoort nou eenmaal bij Ajax 1

Kampioen geworden, lekker feestje gehouden en natuurlijk worden daar wat grappen gemaakt. Zeker als er een speler bij zit die bij de concurrent speelde, dat hoort er allemaal bij.

Ik snap niet zo goed dat dit nieuws zou moeten zijn en er ook nog mensen zijn die dit niet snappen van Ihattaren. Lekker feestje bouwen, PSV heeft het zelf verkloot dit seizoen.

Haha wat leuk! Wat een comedy zeg bij de Ajacieden. Ik vind het altijd wel mooi een beetje steken uitdelen naar de concurrent. Zolang het maar niet te ver gaat en alles binnen de lijntjes blijft kan ik dit soort humoristische teksten van komedianten alleen maar toejuichen. Ik ben heel benieuwd hoe Ihattaren zich gaat ontwikkeling bij de huidig Nederlands kampioen. Het zal toch wat zijn als hij volgend seizoen de pannen van het dak gaat spelen?

Leuk joh, humor om te lachen. Dit was ongeveer net zo grappig als PSV die niet gewoon gefeliciteerd kan zeggen tegen Ajax,maar met een "grappig" stuurde richting Amsterdam. Beide keren gewoon niet grappig.

Ik heb genoten van een Mo en een Tyton die druk feestend op dat veld stonden. Geen enkele inbreng gehad maar toch lekker die medaille en die prijs op je lijstje hebben staan. Heerlijk.

Onderlinge grappen uithalen en kleine steekjes geven zoals psv op Twitter van de week, fan tas tisch! Dat moet kunnen! Als voetbalsupporter moet je tegen een grapje kunnen

Mac hammed gaat het met zijn instelling niet redden. Leuk om te proberen maar het is al lang geen talent meer maar een overschatte snotneus. Het ligt aan de hele wereld behalve aan hem. De man die in hem gelooft gaat weg. Dus het blijft een leuke speler voor de eerste divisie of onderkant eredivisie.

Speldenprikjes.... moet allemaal kunnen toch..gewoon een leuk steekje onder water...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller3413
J. GorterKeeper10
A. OnanaKeeper60
R. PasveerKeeper200
N. ÜnüvarAanvaller00
C. SetfordKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

18 fans
Middenvelder, 20 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 20 mei
Juventus gaat de koopoptie in het contract van Alvaro Morata niet lichten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren