‘Ajax heeft keuze gemaakt over koopoptie in contract Ihattaren’

Woensdag, 11 mei 2022 om 15:07Shane Jebbink • Laatste update: 15:12

Ajax lijkt na enkele maanden overtuigd te zijn om Mohamed Ihattaren over te nemen van Juventus, laat La Gazzetta dello Sport weten. De twintigjarige middenvelder kwam eind januari op huurbasis naar Amsterdam met een optie tot koop, die Ajax naar verluidt al na een halfjaar wil lichten. Als de Amsterdammers besluiten om Ihattaren definitief naar de club te halen, moeten zij twee miljoen euro overmaken naar de bankrekening van de Oude Dame.

Mocht de optie gelicht worden maakt Juventus geen verlies op Ihattaren: het talent kwam in de zomer van 2021 óók voor twee miljoen euro over van PSV. Bij de Eindhovenaren had het talent geen toekomst meer door verschillende interne conflicten. Ihattaren werd door Juventus direct op huurbasis naar Sampdoria gestuurd, maar het verblijf bij de club uit Genoa werd geen succes.

Zonder een minuut gespeeld te hebben keerde Ihattaren eind januari terug bij Juventus, waarna Ajax zich voor hem meldde. De koploper van de Eredivisie nam Ihattaren in het slot van de winterse transferperiode op voor een jaar op huurbasis over van de Italiaanse grootmacht, met een optie tot koop. Die optie lijkt nu dus gelicht te worden. Ihattaren heeft Ajax overtuigd van zijn kunnen sinds hij aan spelen toekomt.

Zijn eerste taak bij zijn terugkeer in Nederland was fit worden, waar de aanvallende middenvelder geslaagd in lijkt te zijn. Ihattaren maakte zijn debuut op 1 april voor Jong Ajax als invaller in de wedstrijd tegen NAC Breda (0-0). Ondertussen staat de teller bij Jong Ajax op vijf wedstrijden, waarin hij vier keer tot scoren kwam en twee assists gaf. Ook voor de eerste selectie maakte Ihattaren al zijn debuut: in de bekerfinale tegen zijn oude club PSV (2-1 verlies) viel hij vier minuten voor tijd in.


Poll

Doet Ajax er goed aan door Mohamed Ihattaren definitief vast te leggen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

74 reacties (laatste reactie door monahoedje)

Geen moeilijke keus. Als hij een seizoen lang als invaller aan de bakt komt verkoop je hem al door voor 5/6m. Laat staan als hij zijn potentie gaat benutten, dan kan je al denken aan 30+. No brainer dit natuurlijk.

11 mei 2022 om 15:11

idd logisch, blijft een mooie voetballer vind ik. Eeuwig jammer dat hij het bij PSV niet kan laten zien... kijk jaloers naar Ajax met hem in de selectie.

11 mei 2022 om 16:48

Wordt volgend jaar met Taylor en Unuvar de sensatie in de eredivisie.... wat een koopje dit

11 mei 2022 om 17:58

Zie het niet zo snel gebeuren dat zowel Ihattaren als Unuvar zich in de basis spelen op hetzelfde moment, maar laat me graag verrassen. Zeker als Antony blijft is er maar weinig plek op de flanken, en dat betekent dat het aantal mogelijke invalbeurten voor tenminste één van deze twee jongens beperkt zal zijn.

11 mei 2022 om 15:12

Te makkelijk geredeneerd. Als hij het hele jaar als stoorzender fungeert zijn de lasten/kosten hoger dan de baten. Do brainer derhalve

11 mei 2022 om 15:37Inprincipe is er weinig risico als je Ihattaren voor 2 miljoen vastlegt. Relatief lage investering, met aannemelijke kans dat je hem uiteindelijk voor meer kan verkopen. Hopelijk ook sportief een toegevoegde waarde. Gaat het niks worden of gaat hij de kont in de krib gooien, gelijk terug naar Jong Ajax voor de rust en 2 miljoen afschrijven.

11 mei 2022 om 16:17

Precies mijn mening. Een investering van 2 miljoen zou ik toch even over nadenken, ook als voetbalclub.
Dat gezegd hebbende lijkt Ihattaren inderdaad het licht te hebben gezien en schat ik in dat de investering van 2 miljoen vs het risico de moeite waard is.
Ik acht de kans vrij klein dat hij negatieve waarde gaat hebben voor Ajax en spelers minder (waard) maakt of negatieve sportieve waarde levert, ik acht de kans reeel dat hij volledig afgeschreven wordt en ik acht de kans reeel dat hij met meer dan 100% rendement verkocht zal worden. Overall dus financieel een aantrekkelijke keus denk ik.

11 mei 2022 om 16:20

@gonorth

Maar ze hebben nu een aantal maanden kunnen kijken hoe hij in de groep en de club past. En dat bevalt blijkbaar. Als hij een stoorzender zou zijn zouden ze er nu vermoedelijk al wel indicaties van hebben.

11 mei 2022 om 15:14

Wat denk jij, betreft zijn kansen als basisspeler? Op 10 staan Berghuis en Klaassen voor hem. En als rechtsbuiten heeft hij hetzelfde probleem als Berghuis daar. Te weinig snelheid. Aangezien Tadic op links staat heb je minimaal 1 buitenspeler nodig met diepgang. Daarom denk ik dat zijn kansen als basisspeler erg klein zijn.

11 mei 2022 om 15:25

Sorry hoor, maar als Ihattaren zijn potentie waarmaakt is hij echt een klasse beter dan Berghuis, laat staan Klaassen.

11 mei 2022 om 15:30

Zolang dat nog een als is, zie ik geen enkele reden om Berghuis/Klaassen te passeren.

11 mei 2022 om 15:35

Als Berghuis zijn man nog een paar keer laat lopen is hij zo klaar. Sterker nog als Mo echt investeert in loopvermogen alla Ziyech dan is het snel klaar voor Steven. Want Mo heeft de traptechniek en lijkt vooralsnog ook de hogere handelingssnelheid te hebben. We gaan het allemaal zien. Maar zo zeker is Steven niet van zijn basisplek. Zeker als je ziet hoe makkelijk Taylor hem vervangt, net zo makkelijk beslissende passes geeft en daarbij twee benig is dus ook nog minder voorspelbaar.

11 mei 2022 om 15:43

Ik denk dat het heel erg af zal hangen van wie er volgend jaar in de basis staan. Als Tadic en Haller basis staan kan je hem niet rechtbuiten zetten en zal hij met Berghuis/Kudus/Klaassen/Unuvar moeten concurreren om de 10 positie. Als bijvoorbeeld Brobbey in de spits staat of Bergwijn/Daramy linksbuiten, dan zou hij prima rechtsbuiten kunnen spelen. Ook dan heeft hij natuurlijk wel concurrentie van Berghuis/Bergwijn

Persoonlijk verwacht ik volgend jaar
LB: Tadic/Daramy/Unuvar
SP: Haller/Aankoop (Brobbey?)
RB: Aankoop (Bergwijn?)/Ihattaren/Berghuis
CAM: Berghuis/Kudus/Klaassen
CM: Taylor/Kudus/Fitz Jim
CDM: Alvarez/Klaassen/Aankoop (Q. Timber?)
LA: Blind/Salah-Edinne/Aankoop?
LCV: Martinez/Blind/Aankoop?
RCV: J. Timber/Rensch/Aankoop?
RA: Rensch/Regeer/J. Timber/Aankoop? (Q. Timber?)
DM: Pasveer/Steek/Aankoop?

Ik ga er eigenlijk vanuit dat Antony, Gravenberch, Tagliafico en Schuurs alle 4 vertrekken, maar dat zal natuurlijk ook afhangen van wat er geboden wordt en wie de nieuwe trainer als basisspelers ziet. Hoe denken jullie hierover? Eens? Oneens? Zijn er nog aankopen die jullie graag zouden zien? Wijndal bijvoorbeeld?

11 mei 2022 om 15:45

Zou best op rechts kunnen komen als Tadic terug naar de spits gaat bij een vertrek van Haller en er snelheid op links komt. Berghuis en Mo samen kan in de ED ook wel, met Berghuis vanaf de 8. Het gaat dringen worden als Mo zijn vorm weer haalt, maar dat hoort bij een topclub. Vechten voor je plek, niks is gratis.

11 mei 2022 om 16:11

Alleen Nico en Gravenberch vertrekken vd '2023 of verder spelers qua contract'. Rest blijft.
Brobbey wordt gekocht. Wijndal zou mooi zijn.

11 mei 2022 om 16:23

Ik zie Blind of Tadic graag vertrekken. Ik zou Antony en Schuurs graag houden.
Ik zie Brobbey, Timber en Wijndal graag komen. Daarnaast nog 1 verassing en 1 extra jeugdspeler die we niet zien aankomen

Verder zou ik het vertrek van Klaassen of Berghuis en het vertrek van Haller niet tegen willen houden en Bergwijn niet aantrekken.

Argumentatie is doorselecteren en nieuwe ruimtes invullen. Ik heb het dan dus niet perse over de kwaliteiten van de spelers maar wel over de gretigheid, snelheid en de nieuwe impulsen die ook weer wat onvoorspelbaars brengen.

11 mei 2022 om 16:48

Als Ihattaren al in aanmerking komt voor een basisplek zitten we waarschijnlijk al tegen de kerst aan. En dan begint de tijd van de pijntjes en blessures aan te breken.

Nee, ik zie Ihattaren komend seizoen nog geen 40 wedstrijden in Ajax 1 meespelen waarvan het gros in de basis, maar hij gaat zijn minuten vast wel maken. En ik denk dat je pas richting het seizoen 2023-24 gaat waarin Ihattaren een hoofdrol zal moeten gaan vertolken.

12 mei 2022 om 13:37

Waarom zou je Schuurs willen houden. Dat hij nog een jaar kan aantonen dat hij niet de kwaliteiten heeft waar Ajax naar streeft? Ik vind hem wel van waarde maar dan op de bank. Al lijkt het mij dat die jongen op een gegeven moment daar ook klaar mee is. Dan snel verkopen.

11 mei 2022 om 15:25

Buiten dat zit ajax kort in rechtsbuitens natuurlijk en helemaal als antony vertrekt. Dit is de goedkoopste potentiele topper die je kan hebben op het moment. Kan mooi concurreren met berghuis volgend seizoen en optioneel beide in de basis.

Lijkt mij een goede deal. Kan me niet voorstellen dat hij nog een keer met de pet er naar gooit en vertegenwoordigd dan, onder normale omstandigheden, een prima waarde bij doorverkoop.

11 mei 2022 om 15:18

Hij heeft er nooit met de pet naar gegooid, hij is altijd zichzelf geweest en valt gewoon om bij tegenslagen. Het is in ieder geval niet aan hem om daar verandering in te brengen blijkt steeds.

Voor mij een persoonlijk verlies, aangezien iedere scheet die Ihataren in drievoud te lezen is op deze website, en de andere media natuurlijk. Dat half jaartje stilte rondom zijn persoon vond ik wel wenselijk, nu hij bij Ajax zal blijven spelen zal die aandacht enkel toenemen. Jammer!

11 mei 2022 om 15:14

Ja, Juventus is in alles kleiner dan Ajax, daar kan je je lekker in de luwte ontwikkelen..

11 mei 2022 om 15:17

@ikea

Jammer voor jou ja, maar dan lees je er toch over heen?

Ontopic : Voor Ajax is 2 miljoen euro niets en uiteraard de gok wel waard, want als Mo nog onverwachts volledig ontpopt dan is hij snel 40-50 waard.

11 mei 2022 om 15:28

Ik denk in potentie max 30. Qua talent kan hij vast meer waard worden hoor, maar ik vraag me af of clubs het aandurven 50 miljoen of meer neer te leggen voor een talent wat mentaal al eens flink door de mand is gevallen.

11 mei 2022 om 17:46

Social media werkt ook als een soort catelisator.

Ik heb persoonlijk nog steeds heel veel vertrouwen in Mo. Ik hoop echt dat hij volgend seizoen echt definitief op het fitheid niveau is dat hij moet zijn en daar ook blijft. Als dat hem lukt, en hij mentaal ook op de goeie plek zit dan moet het goedkomen met hem.

2 miljoen is niets daar pak je als Ajax zijnde toch wel winst op. En als hij een lkkr seizoen draait dan helemaal!

Mooi dat Ajax deze creatieve, technische speler een kans geeft. Voor dit type spelers kijk ik naar het voetbal. Al de simpele hardwerkende Dani De Wit en Ekkelenkamp talenten daar wordt ik niet vrolijk van

11 mei 2022 om 15:17

Zeker eens Japie dat Ihattaren een lust op het oog is. Maar hij zal zeker op CL niveau wel moeten laten zien dat hij ook hard kan werken voor het team zoals Ziyech en Antony dat ook deden. Aan talent zal het in ieder geval niet liggen bij hem.

11 mei 2022 om 15:26

Lekker Japie, waar het maar kan even hardwerkende sympathieke jongens als de Wit en Ekkelenkamp naar beneden halen. Word je nooit ziek van jezelf?

11 mei 2022 om 15:41

@ikea Wordt jij niet moe van jezelf door elke keer Ihatteren naar beneden te halen dan? Jij hebt niks met de Ihattarens van deze wereld en ik niks met talenten als een Dani De Wit en Ekkelenkamp. Ieder zijn meug

11 mei 2022 om 15:59

Natuurlijk heb je gelijk iedereen kijkt liever naar hem dan naar de Wit. Maar om echt de stap te maken naar het topvoetbal moet Ihatarren ook een hardwerkende speler worden, spelers als de Bruyne en Bernardo komen er ook niet mee weg om niet hard te werken. Daar moet hij een voorbeeld aannemen. Als hij dat toe kan voegen aan zijn spel dan kan hij heel ver komen.

11 mei 2022 om 16:10

Natuurlijk zal hij ook harder moeten werken, maar harder werken is aan te leren. Techniek en creativiteit niet

11 mei 2022 om 16:38

Japie , Wat heb jij toch een slecht kijk op voetbal dankzij spelers waar jij niet vrolijk van wordt kunnen de creatieve spelers meestal excelleren maar dat wil in dat beperkte voetbalbrein van jou maar niet doordringen , zonder waterdragers kan een team niet hoor echt ongelofelijk hoe je dat soort spelers altijd neersabelt .

11 mei 2022 om 16:42

@Japie, verschil is dat de namen van de laatst genoemde onschuldige jongens hier geïntroduceerd worden door jou. En ja, ik word inderdaad doodmoe van mezelf dat ik me altijd genoodzaakt voel om een tegen geluid te laten horen over zo'n schorem als Ihataren, om Nietschze te citeren, zij zijn immers maar het gezoem van de giftige vliegen.

11 mei 2022 om 18:22

@Sloep01 Dat vind ik ook zo een onzinstelling. Ik kan me een Oranje herinneren met Davids, Jonk en Cocu op het middenveld. Die konden alle drie geweldig voetballen. Ja, Davids werkte keihard en zorgde voor de verdedigende balans maar was technisch ook van een hoog niveau

11 mei 2022 om 18:26

@IKEA Wat heeft onschuldig te maken met voetbaltechnische kwaliteiten? Ik heb nog nooit een team een groot toernooi zien worden door sympathiekheid. Bovendien vind ik Ihattaren ook een sympathieke gozer, maar ook al was het een enorm onsympathieke klootzak. Dat vind ik totaal niet boeiend. Jet enige wat voor mij relevant is is of je goed kan voetballen

11 mei 2022 om 18:46

Soms vraag ik me echt af of je wel leest wat mensen reageren op je reacties. Ik benoem nergens dat hun onschuldigheid ze doen slagen, ik vind het gewoon vreemd dat je uit het niks weer twee voetballers die niets met het artikel te maken hebt probeert mee te slepen in je verhaal. Lees de reacties voortaan tweemaal terug, vraag iemand erbij ze te spellen of wat dan ook. Onschuldig hier Japie, doelt dus op het feit dat ze niks met het artikel te maken hebben maar jij waar het kan weer je kruistocht uitstippeld om steeds dezelfde jongens de grond in te trappen. Ongelooflijk wat een figuur.

11 mei 2022 om 21:34

Hoezo zou ik ze niet kunnen noemen? Ihattaren is een Nederlands talent en De Wit en Ekkelenkamp worden ook door sommigen zo gezien.We worden in Nederland dood gegooid met talenten uit die laatste categorie. Enorm hard werkend omdat ze voetballend matig zijn en het op die manier compenseren omdat ze anders helemaal geen waarde in het veld hebben. Dan ben ik blij dat Ajax een talent als Ihattaren de kans geeft. De creatieve talenten hebben vaak een iets moeilijler karakter en worden daarom al snel aan de kant geschoven, terwijl dat de spelers zijn waarvoor ik naar het voetbal kijk

11 mei 2022 om 22:47

Niemand ziet in een de Wit of een Ekkelenkamp een speler die van grote waarde zal zijn voor het Nederlands elftal, het zijn gewoon jongens die proberen hun droom te verwezenlijken met de capaciteiten die ze hebben, waardoor ze het schoppen tot een AZ of een Hertha. Zij doen het juist boven verwachting goed met hun gebrek aan techniek en finesse en juist dat
zou je kunnen roemen in plaats van steeds het bejubelen van zo'n knul die steeds zijn kont in de kribbe legt. Ihataren is juist een jongen die alles heeft en juist vanzelfsprekend een grote speler in Oranje zou kunnen worden maar heeft nu al tig keer laten zien dat hij deze kansen verspilt, wijst naar anderen, treneert, e.d. Dat maakt het kwalijk om vanuit het niks jongens die wel een carriere bouwen zonder uitmundende kwaliteiten steeds de grond in te boren.

11 mei 2022 om 16:32

Ben het een keer met je eens @Japie_Krekel mag ook gezegt worden.
🤙🏽😂

11 mei 2022 om 18:23

Goed om te horen 😄💪

11 mei 2022 om 16:52

Japie, als je een ihatarran in je elftal hebt ben je wel vaak een type dani de wit of ekkelenkamp nodig.

No brainer uiteraard, in de zomer weer gelijkwaardige fitheid als de rest en dan een basisplek proberen te veroveren! En vandaag zijn ED debuut hopelijk in een volle Arena, mooie vooruitzichten.

11 mei 2022 om 15:42

Hakimziyach

Wordt wel tijd man! Hopelijk snel op voorsprong en dan 30 minuten Ihattaren. En weekend volle 90 minuten tegen Vitesse.

Hopelijk geeft Erik dan rust aan veel spelers en kansen aan Ihattaren, Unuvar, Regeer en Gorter.

Dan moeten ze wel een trainer halen die met probleemkinderen om kan gaan. Koopje voor Ajax als hij zijn potentie benut, maar ik denk dat hij mentaal gewoon te zwak is.

11 mei 2022 om 15:45

@benzema,

Ik denk hij helemaal niet te zwak is mentaal, ik denk dat hij gewoon goede begeleiding nodig heeft.
Hij is bij psv altijd op handen gedragen, kon niks fout doen, en mocht alles. Tot er een trainer kwam die dat niet accepteerde, maar toen was het al te laat. Want toen voelde hij zich al het mannetje bij psv.

Bij Ajax zal dat compleet anders zijn bij Ajax ligt zijn laatste kans om zich in de kijker te spelen. Ajax is iets proffesioneler.

11 mei 2022 om 18:41

Als je geen idee hebt hoe hij bij PSV begeleid of behandeld is kun je gewoon beter niet reageren jeroentje.

11 mei 2022 om 16:11

Het is ook niet heel eenvoudig als je als jonge gast heel veel geld gaat verdienen in dezelfde periode dat je je vader kwijt raakt. Maar uiteindelijk moet hij het zelf doen. Al helpt het wel als een trainer iets van geloof in je heeft. Ik denk dat hij dat totaal niet had bij Schmidt

2 miljoen is een prima prijs voor hem. Hij heeft enorme potentie en ook al blijft die wisselspeler een club als Ajax verkoopt hem toch wel voor 5+ miljoen. En stel hij wordt een enorm succesverhaal dan heb je miljoenen. Hopelijk maakt Ihattaren het waar bij Ajax.

11 mei 2022 om 15:44

Modirc

Ja hopelijk maakt hij het waar. Even zomer lekker doortrainen met een PT. Nog meer inhoud kweken en fysiek wat sterker en fitter. Dan geweldige voorbereiding draaien en dan vlammen in de Cl.

Zie hem wel mooie combinaties aangaan met Berghuis en Tadic.

Die bloeit weer helemaal op bij Ajax.

Ook dit is een feestje waard.hoera
Hele goede zet. Nu nog die rechterspits van NEC kopen en je hoeft niet meer naar Zuid- Amerika op een spits te gaan zoeken

Ik zou even afwachten met welk postuur hij na de zomer terugkeert. 2 miljoen is natuurlijk geen geld, maar ik denk dat hij mentaal niet geschikt is voor profvoetbal.

11 mei 2022 om 15:43

Lijkt wel alsof sommigen gewoon willen dat hij het niet redt. Blijven maar hetzelfde roepen terwijl bij Ajax ze allemaal zien hoe hij bezig is.
Overnemen die handel. 2 miljoen is een stuiver voor Ajax.

11 mei 2022 om 16:56

Of ze kijken naar het track-record wat logisch is? Bij PSV kwam hij ook fit terug, omhelsde Schmidt zelfs. Voor 2 miljoen is dit overigens een koopje hoor, niet daarvan.

11 mei 2022 om 18:07

Ik ben die mening ergens wel toebedeeld, althans, heb de voorkeur dat jongens die zich tot op heden in het zweet hebben gewerkt en zich verder keurig hebben gedragen. Is het gek?

Als hij fitter en fitter raakt is dit gewoon een toptalent zoals we het in Eindhoven hebben gezien. Hij kan zo ontzettend goed voetballen. Per dag lijkt hij stukje bij beetje mentaal steeds sterker te worden. En wat we nu zien bij Jong Ajax is in ieder geval weer veelbelovend.

Kan best een goedkope treffer in de roos worden. Het lijkt er op dat Ihattaren ook zelf er van doordrongen lijkt dat er werk aan de winkel is om weer normaal speler te worden. Wel denk ik dat hij veel begeleiding moet krijgen/houden, want als hij aan zijn lot wordt overgelaten - of als hij die indruk krijgt - vermoed ik dat het zo maar weer de verkeerde kant op kan gaan. Mocht Ajax er in slagen Ziyech terug te halen, of ook een Bergwijn, zit het met die maatjes er bij zeker op het veld wel goed. Hoe dan ook, mooi dat hij toch weer wat kan laten zien van zijn geweldige potentieel!

Hij doet het tot nu toe boven verwachting en de knop lijkt echt om, ik zou alleen nog even wachten hoe hij bij Ajax terugkomt vanuit de vakantieperiode want daarin ligt de grootste valkuil voor Ihattaren. Voor hem zou het misschien zelfs beter zijn om gewoon bij Ajax te blijven gedurende die periode en een investering in z'n carrière te maken.

11 mei 2022 om 16:16

Ik hoop dat Mo nu gezien heeft wat er bij komt kijken en dat hij de spelvreugde heeft teruggevonden. Dat komt hij uit zijn vakantieperiode mogelijk beter en fitter dan voor zijn vakantie. De goals die hij gemaakt heeft bij jong Aajx geven aan over welke kwaliteiten hij beschikt. Dat moet nu alleen nog op het hoogste nivo. Indien hij dat weer zou kunnen halen, dan is hij natuurlijk beter dan Klaassen en Berghuis.
Dus Ajax kan en zal zeker dit risico gaan nemen. Zeker met een verwacht vertrek van Anthony heb je dan weer een creatieve speler met scorend vermogen en een voorzet op de flanken.

Jammer dat het bij Sampdoria zo liep en hij meteen weg wilde. Talent heeft die zeker, Die jongen heeft gewoon een vertrouwde omgeving nodig. Bij jong Ajax/Ajax lijkt die me op de juiste plaats

Mooi dat hij zichzelf heeft gevonden en weer zijn ding doet het leven gaat verder ik ben blij voor hem dat het weer goed met hem gaat en dat hij weer onderweg is naar een topvoetballer want hij kan echt wel voetballen. Heel slim van Ajax dat ze hem een kans hebben gegeven misschien verkopen ze hem over paar jaar voor 50 60 miljoen als hij de vorm haalt van psv en misschien nog meer eruit kan halen.

Hopen dat dit geen negatieve invloed op zijn motivatie heeft. Maw dat hij nu denkt zijn doel bereikt te hebben en weer terugvalt in oude gebreken. Maar ik hoop van ganser harte dat het kwartje afgelopen half jaar gevallen is bij hem.

ten hag mag hem best nog wat minuten geven hoor in de laatste 2 wedstrijden.

Vroeg of laat word het toch weer drama, maar dat mag je natuurlijk niet zeggen..
Talent is niet genoeg, instelling is ook belangrijk.

Ik lees hier steeds maar: "en als hij dan weer dat niveau van vroeger aantikt....." maar niemand geeft hier een objectief te toetsen reden, waarom deze jongen bij Ajax gaat laten zien, wat hij bij PSV, Juventus en Sampdoria niet kon laten zien (door welke oorzaak dan ook).

Jammer voor Ihatteren dat de zomerstop (vakantie) binnenkort komt. Was goed bezig qua fitheid. Dat natuurlijk goed werdt gecontroleerd door de medische staf van Ajax.

In de vakantie met je vrienden een keertje broodje doner of pizza eten kan geen kwaad. Het gaat met name hoe mentaal je hier ermee omgaat. Als je door fast food wordt getrigged en zwak bent, dan ben je terug bij af. Al het harde werk dat je hebt opgebouwd en bijna je doel hebt bereikt sta je weer 0-10 achter, wanneer de voorbereiding seizoen begint.

Ik hoop voor hem dat er een persoonlijk trainer dag in dag uit met hem werkt in de vakantie. Dan kunnen we hem hopelijk schitteren op de voorbereiding.

Hoop voor Ihattaren dat hij vanavond nog een kwartiertje mag invallen. Dat is hem gegunt. Erg blij mee dat Ajax hem binnenhaalt. Ik heb het idee dat Mo de weg naar boven heeft gevonden.

Maar het blijft een Eindhovenaar, PiSVeeēr

Mooie gozer die Ihattaren. Stond gister ook bij de teamfoto te juichen alsof zijn leven ervan afhing. Ik denk dat hij gefocust is en volgend seizoen gaat vlammen. Dit is wel het moment ook om zichzelf te bewijzen met een nieuwe trainer en een aantal nieuwe spelers die erbij gaan komen. Voetballen kan die, nu nog mentaal een beest worden.

Kan Ajax nog veel plezier aan beleven. Zowel op het veld als straks KASSA

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. GorterKeeper
O. AertssenVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

18 fans
Middenvelder, 20 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 0 0 0 0
2021/2022 Jong Ajax 5 4 0 0
2021/2022 PSV 0 0 0 0
2021/2022 Sampdoria 0 0 0 0
2020/2021 PSV 22 3 0 0
Laatste voetbalnieuws

Mohamed Ihattaren: ‘Het was te zwaar, het overlijden van mijn vader’

Mohamed Ihattaren maakt een fitte en gretige indruk in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een jaar geleden echter hing de vlag er heel anders bij voor de aanvallende middenvelder van...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren