Pogba slaat interesse in de wind en heeft voorkeur voor nieuwe bestemming

Maandag, 9 mei 2022 om 10:37 • Laatste update: 10:42

Paul Pogba ziet een transfervrije overstap van Manchester United naar Manchester City niet zitten, zo weet the Athletic. Volgens de Britse kwaliteitskrant ziet de 29-jarige middenvelder Paris Saint-Germain als zijn ideale bestemming. The Times meldde afgelopen zaterdag nog dat Pogba in de smaak gevallen is bij Josep Guardiola en hij komende zomer de overstap moest maken naar de aartsrivaal.

De geruchten rond een vertrek van Pogba zijn niet van vandaag of gisteren. Al lange tijd wordt gesproken over het feit dat de middenvelder United deze zomer gaat verlaten. De ontwikkelingen kregen echter een verrassende wending met de interesse van City. Pogba ziet het volgens the Athletic echter niet zitten om zijn carrière voort te zetten bij the Citizens. De middenvelder wil de supporters van United niet ‘verraden’ door naar de aartsrivaal te vertrekken.

Guardiola wilde naar verluidt een veelzijdige centrale middenvelder toevoegen aan zijn selectie en liet hierbij zijn oog vallen op Pogba. City heeft de financiële slagkracht om de Fransman een omvangrijk contract op tafel te leggen, klonk het in de Engelse media. Pogba zou wel gevleid zijn door de interesse van City en Guardiola, maar heeft een duidelijke voorkeur voor Paris Saint-Germain.

Pogba loopt over enkele maanden uit zijn contract en lijkt de club daarmee voor de tweede keer te verlaten, nadat hij in 2016 voor een recordbedrag van 105 miljoen euro werd overgenomen van Juventus. De middenvelder strijkt bij United momenteel een weeksalaris op van 340.000 euro. Verwacht wordt dat dit geen probleem zal vormen voor zowel City als PSG, daar de clubs over voldoende financiële daadkracht beschikken om minimaal hetzelfde op tafel te leggen. Real Madrid en Juventus werden recent ook genoemd als mogelijke bestemmingen voor Pogba, maar deze opties lijken volgens the Athletic momenteel minder realistisch.Gerelateerd

Meer sportnieuws

60 reacties (laatste reactie door nederland79)

Perfecte clubs voor hem! Overbetaalde, overrated arogante speler voor een lelijke koopclub. Lekker in de Franse league met al die andere zogenoemde "sterren" de competitie en beker winnen, zie ik hem ook niet meer zo vaak langskomen in het weekend!

9 mei 2022 om 11:01

Maar het is wel vreemd dat Pogba bij Frankrijk altijd wel lekker loopt te ballen. Het is geen Frenkie bv die zowel bij club als land wisselvallig presteert. Heeft United dan wel de goede coaches? Ook zo een Sancho komt totaal niet uit de verf en Maguire is geen topper, maar in het Engelse elftal is hij vaak wel betrouwbaar

9 mei 2022 om 11:07

Pogba speelt het beste als de andere middenvelders het 'vuile' werk doen zoals bij Frankrijk een Kante of Tchouameni. Of zoals bij Juve had hij Marchisio en Vidal. Bij Manu heeft hij McFred waardoor hij niet alleen kan focussen op het creëren.

9 mei 2022 om 11:08

Hopen dat hij bij PSG dat wel heeft dan, want een Pogba die rendeert is genieten

9 mei 2022 om 11:09

Haha Japie man, hoe krijg je hierbij nou weer Frenkie erin geluld.. Obsessie?

En het is toch compleet logisch dat Pogba bij Frankrijk wel lekker loopt te ballen (ook niet eens altijd trouwens, zoals jij stelt)? Bij Frankrijk spelen ze defensief, is hij niet de belangrijkste man op het middenveld en hebben ze kwalitatief betere middenvelders. Zet Kanté en Tchouaméni bij United en je zal Pogba ook beter zien spelen. Simpelweg omdat hij daar zelf minder verantwoordelijk is voor zijn balverlies..

Gewoon luie speler die Pogba.

9 mei 2022 om 11:12

Daar heb je zeker een punt, maar ik denk dat het naast de slechte situatie bij de club Manchester United ook met de speler zelf te maken heeft. Al met al is er natuurlijk sinds Ferguson heel veel fout gegaan bij Manchester United, met een verschrikkelijk slecht aankoopbeleid voorop! Misschien dat Erik ten Hag het de komende jaren weer een beetje op de rit weet te krijgen, maar ik denk dat er voornamelijk in het technisch beleid van de club wat moet veranderen. Gerichte aankopen doen met een plan en een goed gebalanceerde selectie opbouwen met 1 trainer en een gezamenlijk doel lijkt mij de oplossing, zoals Liverpool dat een paar jaar geleden met Klopp gedaan heeft

9 mei 2022 om 11:15

Klopt, maar bij Liverpool zit een bizar goede scouting. Die halen meestal spelers die niet opvallen bij de Europese top voor een koopje binnen. Of United die expertise ook in huis heeft daar heb ik sterke twijfels over

9 mei 2022 om 11:18

@Jackieboy10 Ik vond het wel een goede vergelijking. Twee peperdure middenvelders die niet hun transfersom waarmaken. Als Pogba zo speelt als met Frankrijk tegen Zwitserland bv dan is het niet zo een probleem dat hij lui is want dan tilt hij heel het team naar een hoger niveau. Alleen dan zal hij het wel structureel moeten waarmaken als anderen het vuile werk voor hem gaan opknappe

9 mei 2022 om 11:20

Dat denk ik niet en daarom moet het technische beleid worden herzien en moet er in het bestuur van de club verandering worden doorgevoerd. Zonder plan en doel kun je niet terug knokken in de top van de PL, daar zijn gerichte en goede aankopen voor nodig, maar daarnaast ook een goede trainer die de tijd krijgt om een team te smeden.

9 mei 2022 om 11:24

United geeft coaches altijd wel de tijd dus daar maak ik me niet zo druk over. Het aankoopbeleid is idd wel een groot pijnpunt

9 mei 2022 om 11:25

@japie

Ik vond het wel opvallend, daar ze vrij weinig met elkaar te maken hebben. Plus de redenen waarom het niet werkt bij beide, zijn compleet anders. Net als de stap waar ze vandaan komen (eredivisie naar La Liga, Serie A naar PL). Transfersom zit ook nog even doodleuk 30 miljoen verschil in. Leeftijd is 24 versus 29.

Maar natuurlijk is dat wel een probleem. Ten eerste vergelijk je landenvoetbal met clubvoetbal, wat niet goed werkt. Clubvoetbal is veel intensiever. Teams zijn beter op elkaar ingespeeld. Ten tweede blijft het een probleem als je een middenvelder hebt die zo lui is, dat 2 andere spelers voor hem moeten compenseren..

En dan heb je nog Pogba zelf he. Zijn eigen instelling is gewoon middelmatig. Dat heeft niks met het team te maken of wat dan ook, dat is puur hij zelf.

9 mei 2022 om 12:48

Stel je voor dat het voetbalzone lukt om Schmidt en Frenkie de Jong in 1 artikel te betrekken, dat gaat Japie niet overleven. Eigenlijk is het best zielig aan het worden maar ook wel weer vermakelijk om te zien in welke bochten die zich wringt om een van de twee te benoemen. Hij moet en zal overal op reageren.

9 mei 2022 om 13:06

@Camavingagoat Wie had ik dan ter vergelijking moeten noemen? Welke 80 + miljoen middenvelders presteren nog meer niet dan? Verder dan Pogba en Frenkie kom ik niet echt, maar misschien heb jij dan wel een lijstje met accuratere vergelijkingen. Ij ben benieuwd

9 mei 2022 om 14:17

Frenkie de Jong presteert juist bij zijn club en land veel constanter dan Pogba.

9 mei 2022 om 15:04

Speelt Frenkie bij Nederland wisselvallig? Als in soms een 7 soms een 9 haha?

9 mei 2022 om 15:16

Shocking news japie. Je hoefde helemaal niemand op te noemen ter vergelijking. En alsof het transferbedrag overeen moet komen om een goede vergelijking te maken tussen spelers.

9 mei 2022 om 15:56

@Verdenkzaam Dan kijk jij andere wedstrijden dan ik. Ik zie hem heel af en toe een 7 of 8 halen maar nog veel vaker een 5 tot een mager zesje

9 mei 2022 om 15:57

@Bruine Kevin Die mening deel ik niet. Frenkie vind ik net zo wisselvallig. Net als Pogba speelt hij 1 op de 8 wedstrijden een keer geweldig om vervolgens 7 wedstrijden op rij geen indruk te maken

9 mei 2022 om 20:49

@jackieboy

Pogba niet het belangrijkst op de Franse middenveld? Dat is echt een wilde statement gezien iedereen een TV heeft. Volgens mij heeft hij gewoon als speler om andere redenen niet je voorkeur, want ik kan je aanraden de wedstrijden van Frankrijk te bekijken de laatste 2 jaar.

10 mei 2022 om 00:46

Dat is idd onzin. De Pogba van Frankrijk is een klasse beter dan alle middenvelders die we in Oranje hebben lopen

9 mei 2022 om 11:10

Sinds wanneer is Pogba een arrogante speler?

9 mei 2022 om 11:12

Hij verft af en toe zijn haar, dus dan ben je arrogant zo lijkt het. Hij moet blij zijn dat hij nog geen hoed heeft opgezet. Dan was hij waarschijnlijk als totaal onhandelbaar bestempeld

9 mei 2022 om 11:17

@theblueprint De houding die hij constant op het veld uitstraalt is voor mij redelijk arrogant! Misschien is het ook te omschrijven dat hij zich van niks of niemand zich iets aantrekt, maar in combinatie met wanprestaties zie ik dat snel als arrogant!

9 mei 2022 om 15:37

@milliankbappe Zou zijn houding in het veld eerder als nonchalant en lui omschrijven. Maar arrogant? Alles behalve.

9 mei 2022 om 11:26

Ik begrijp echt niet waarom city geinteresseerd zou zijn in deze zwaar overrated voetballer. Ik denk dat hij de meest overschatte voetballer is van afgelopen 10 jaar.

Voor City zijn er veel interessantere spelers om toe te voegen aan de selectie. Ik zou serieus een gooi doen naar De Jong en Kante. Daarnaast nog twee goede fatsoenlijke backs. Zinchenko is het gewoon net niet. En je ziet ook tegen Real, na het uitvallen van zo een Walker dat City kwaliteit inlevert. Het is ieder jaar in deze fase hetzelfde. Of ze missen een centrumverdediger die cruciaal is, of een back/controlerende middenvelder.

Verder heeft City nog een explosieve voorhoede speler nodig, met scorend vermogen, die ook op rechtsvoor kan. Mahrez laat het toch in de cruciale wedstrijden voetballend afweten. Hier en daar prikt hij een goal mee, maar hij sticht bijna geen gevaar. Zet dat tegenover een Salah of een Mane/Diaz.. Daar heb je als verdediger continu je handen vol aan.

9 mei 2022 om 15:06

Ik denk dat hij misschien wel de meest getalenteerde speler is van de afgelopen 10 jaar. Maar mentaliteit van niks helaas. Ik denk dat coaches/clubs het talent zien en hopen het er wel uit te krijgen.

9 mei 2022 om 15:08

Maar dat is Manchester City toch ook? Ook een lelijke koopclub die alleen nationale prijzen wint net als PSG. Beiden falen al 10 jaar in de CL.

Waarom altijd 'aartsrivaal' wanneer het over City gaat. De rivaal van United was en is nog altijd Liverpool. City waren altijd de 'noisy neighbours', niet de rivaal. On: ik denk dat Pogba het ook wel best vindt, die wil lekker terug naar zijn thuisland waar hij bij PSG zonder al te veel moeite de titel en beker kan winnen en ook nog veel betaald krijgt. Leuke speler, maar sprong er nooit uit door ambitie en werklust. Als United zijnde ga je hem niet missen.

9 mei 2022 om 11:12

Tja, de noisy neighbours zijn de laatste jaren wel een stuk beter als United, dus dat men de zijn gaan zien als rivaal lijkt me niet zo heel gek toch?

9 mei 2022 om 11:17

Een rivaliteit kan je niet kopen. City is nu dan wel goed, denk dat niemand ze ooit als echte rivaal gaan zien zoals dat tussen Liverpool en United of zelfs Arsenal en United wel is..

9 mei 2022 om 11:25

Ja denk je? Dat betwijfel ik oprecht eerlijk gezegd.

9 mei 2022 om 11:26

Rivaal is nog altijd iets anders dan aartsrivaal? Rivaliteit kan je niet kopen.

9 mei 2022 om 17:24

Wel als concurrent natuurlijk en ook wel rivaal. Maar het zal nooit een rivaliteit worden zoals bovenstaande wedstrijden..

9 mei 2022 om 11:29

Er zijn niet zoveel kenners die de echte voetbal cultuur in Engeland begrijpen. De meeste denken dat Man City of Chelsea grote clubs zijn. Ze weten niet dat die clubs voor 1992 geeneens Premier League speelde maar vele decennia lang in divisie 1 en 2 speelde.

9 mei 2022 om 11:42

tja wat is de echte voetbal cultuur in Engeland? Nothingham kan dan wel een heel groot verleden hebben, maar daar kopen ze nu niks voor.

Liverpool heeft ook 8 jaar een niveau lager gespeeld. Sinds het invoeren van de PL was Liverpool heel lang niet meer dan een subtopper.
City heeft gewoon ook in 1903, 1934, 1937, 1956,1968, 1969, 1970, 1976 prijzen gewonnen.
Dat ze niet zo succesvol waren als Utd en Liverpool, maakt ze toch niet gelijk een club die geen onderdeel is van de voetbal cultuur in Engeland.

Sinds 1947 heeft City 14 seizoenen gemist op het hoogste niveau, Chelsea 9 en Liverpool 8. Dus wat bedoel je nou precies?
En als jij zo veel weet van de echte voetbal cultuur in Engeland, dan weet je ook dat de First Division/ Championship daar ook een heel groot en belangrijk onderdeel van uit maakt. Niet alleen de kampioen van de Premier League

9 mei 2022 om 11:48

Lijkt me toch vrij duidelijk wat ik bedoel? Iemand komt langs met een grote zak geld en koopt een klein clubje. Daarna worden er miljarden uitgegeven aan investeringen en zo worden titels en Cl's gewonnen.
Maar het gewone publiek heeft daar niet zoveel mee. Die kunnen de nieuwe ticket prijzen geeneens betalen en komen allang niet meer.

9 mei 2022 om 13:05

Ik vind het niet zo duidelijk. De retoriek die jij nu brengt hoor je van veel zure United en Arsenal fans. Deze teams zijn heel diep gevallen en kunnen de beste spelers niet meer aantrekken en toch waren (en waarschijnlijk zijn) de duurste tickets bij de Emirates stadium van Arsenal.

Manchester City en Chelsea zijn nu wel degelijk grote club. Chelsea is 2x Europees kampioen, de beste van de wereld en de beste spelers komen daar ook op de velden. Manchester City zien we jaren lang met veel punten aan de Engelse top De landelijke dominantie die we van City meemaken is ongekend.

De gevestigde namen zijn te nalatig en concurreren totaal niet mee. Manchester United gaat naar de Conference league?! Spurs eindigt al jaren boven Arsenal en misschien is dat dit seizoen met minimale punten anders. Dit zijn gewoon zware diepte punten voor deze clubs.

9 mei 2022 om 13:12

Dat de gevestigde namen nalatig zijn en niet meer mee concurreren is niet correct. Liverpool is een van de grootste namen in de geschiedenis van het Engelse voetbal en die strijden toch echt om de landstitel en staan in de finale Cl.

9 mei 2022 om 13:16

Om tegenwoordig de hegemonie van grote clubs te doorbreken in landen zoals Engeland, Duitsland, Italië en Spanje is er geen andere keuze dan een grote zak met geld accepteren.

Die clubs daar staan al zolang aan de top dat zij al miljoenen/miljarden hebben kunnen binnenhalen via jaren Champions League en andere sponsordeals.

Hoe moet een Leicester of Newcastle daar tussen komen zonder geld? Je kunt wel rustig gaan bouwen, maar de kans dat jij je beste spelers of grootste talenten bij je kan blijven houden is gewoon heel klein. Grote clubs gaan gewoon aan die spelers trekken aan jij kan weer overnieuw beginnen. Ik heb daarom ook helemaal geen probleem met clubs waar miljarden in gepompt wordt om zo de traditionele top uit te dagen.

Hoeveel is er nou echt veranderd in de top van de top competities de laatste 20 tot 30 jaar (sinds geld in het voetbal steeds belangrijker werd)? Het zijn altijd de zelfde vier ploegen bovenaan met af en toe een uitschieter. Leuk toch als je dan ineens nieuwe clubs daar aan kan toevoegen?

Dan brengen mensen ook vaak nog naar voren dat die clubs geen geschiedenis hebben. Opzichzelf is dat eigenlijk al niet waar, want clubs zoals City en Chelsea hebben gewoon een geschiedenis. Daarnaast moet geschiedenis ook gemaakt worden en daar zijn beiden clubs de laatste 10 tot 20 jaar wel mee bezig. Of denk je dat we in 2050 zeggen dat beiden clubs nog steeds geen geschiedenis hebben?

Kijk, wat ik wel terecht vind is de kritiek op waar die miljarden vandaan komen, maar dat is een andere discussie.

9 mei 2022 om 13:26

@miccolio
Newcastle is een traditionele club die al decennia heel veel potentie had/heeft maar altijd door mismanagement buiten de pot pieste.
Het klopt dat een kleine club zonder suikeroompje niet de top kan halen. Echter als dat gebeurt, dan is die club bij het grote publiek niet ineens zeer geliefd of gehaat. In het verleden werden clubs juist groot door een grote achterban, en clubs met grote achterbannen die in elkaars vaarwater terechtkwamen, dat werden de grote rivalen. Daar komen de grote derby's, echte klassiekers vandaan.
Kijk maar naar Nederland. Feyenoord-PSV is geen grote derby. Sterker nog, er waren zelfs fans die er niet mee zaten als Feyenoord verloren had want ze zien dat als Ajax een hak zetten. Feyenoord-Ajax en visa versa noemen we de klassieker.

9 mei 2022 om 14:36

@SpeedyAFC

Newcastle is inderdaad gewoon een club met genoeg geschiedenis, maar zonder miljarden aan geld hadden ook zij niet kunnen vechten om een plek in de top 4.

Dat een club die recentelijk zich tot de top heeft gevoegd nog niet echt een “traditionele” rivaal heeft, dat kan kloppen. Maar dat is ook iets wat met de jaren komt. Het is niet alsof rivaliteiten alleen voor 1980 ontstaan kunnen zijn. Als City en Liverpool nu 30 jaar achter elkaar met met z’n tweeën strijden om de titel, dan zal dat ook gewoon een aartsrivaal worden over 30 jaar, lijkt mij.

Dat Feyenoord-PSV niet echt een rivaliteit is heeft ook wel te maken met het feit dat in de tijden dat Feyenoord vaak kampioen werd het vooral ging tussen Ajax en Feyenoord (De periode voor 1980). PSV is pas echt veel gaan winnen de laatste 30 tot 40 jaar, dus na 1980 (17 kampioenschappen) terwijl Feyenoord in die tijd maar 3 kampioenschappen heeft binnengehaald.

Nou heb je natuurlijk rivaliteiten die totaal niet te maken hebben met prijzen en grootte van de club, maar puur tussen steden die elkaar niet liggen.

Maaaar, dat was niet mijn punt. Mijn punt was dat de traditionele top in de top 4 competities niet te doorbreken is zonder een miljarden deal.

9 mei 2022 om 17:27

@Galapago, dan vergeet je even te noemen dat “beste club van de wereld” maar 1 punt boven Arsenal staat.. We zijn diep gevallen maar wel weer op de weg terug en wat je ons in ieder geval niet kan verwijten is dat we onze status gekocht hebben. We doen sinds de oprichting alles met eigen inkomsten. Jarenlang aan de top gestaan terwijl om ons heen alles werd opgekocht.. Op een gegeven moment raak je dan wel achterop ja.

9 mei 2022 om 11:32

@mr_united helemaal eens hoor.

En nu is Man Utd de noisy neighbour en zijn Liverpool en City elkaars grootste rivalen.

9 mei 2022 om 19:05

Een paar jaar aan miljarden investeringen veranderen niets aan historie. United blijft de grootste club van Engeland. En iemand hierboven zegt dat United (en Arsenal) geen grote namen meer aantrekken.. na het tijdperk van SAF (en dus de 'slechte jaren'; Di Maria, Falcao, Pogba, Zlatan, Lukaku, Alexis, Bruno Fernandes, Cavani, Varane, CR7.. allemaal spelers van wereldklasse die gewoon naar United kwamen.

10 mei 2022 om 09:13

@mr_united oh maar United en Liverpool zijn ook absoluut nog de grootste ploegen in Engeland.
En je hoort mij niet zeggen dat ze geen grote namen aan kunnen trekken, al zijn het natuurlijk niet allemaal spelers van wereldklasse die je noemt in je rijtje, dat is wel gebleken.

Maar ik vind het ook overdreven hoe er soms over City gepraat wordt, ook dat is gewoon een club met historie die 70 jaar geleden al landskampioen werd.
T zijn niet alleen de clubs met veel prijzen he, Notts County, Nottingham forrest enz zijn allemaal clubs met een enorme geschiedenis en waarde voor t Engelse voetbal.

Al die overbetaalde sterren bij PSG, je zal er maar fan van zijn. Ik zie het al voor me; Pogba, Mbappe en Neymar die na het scoren een kinderachtig dansje doen ;. Overigens weet hij zelf ook wel dat hij tekort komt voor City. Hij heeft de afgelopen 6 seizoenen de supporters al voldoende gefrustreerd dus een transfervrije overstap naar City had er ook wel bij gekund.

9 mei 2022 om 11:28

De 3-0 maken tegen Reims, Troyes of Lorient en dan een wekenlang ingestudeerd dansje eruit gooien, dat beloofd veel goeds.

Pogba past inderdaad wel bij Paris, dus het zal wel tot een overstap komen. Benieuwd welke het sterrenensemble nu weer naar de CL winst mag proberen te leiden.

9 mei 2022 om 20:51

@shqi

Mooi he die situationele voorkeur? Doet Ronaldinho een dansje:' WAT EEN PLEZIER IN VOETBAL.'

Doen 'overbetaalde sterren dat' is het een kinderachtig dansje.

Net alsof de interesse van City ooit serieus was...

Jamie Carragher werd bij Sky belachelijk gemaakt door Micah Richards en Jamie Redknapp, maar hij had in mijn optiek volledig gelijk. Pogba bij City gaat nooit werken, vanwege Pogba zijn gebrek aan workethic. Dan kun je nog zo goed voetballen, maar als je bij Guardiola niet werkt, dan sta je er gewoon naast. Dat was toch precies hetzelfde met Yaya Touré.. die werd ook direct door Guardiola aan de kant geschoven. Pogba is precies eenzelfde type. Kijk naar een Bernardo Silva bijvoorbeeld. Extreem technische, creatieve en sierlijke speler. Maar die werkt zich de pleuris. Pogba werkt nog niet eens 50% zo hard als dat Bernardo Silva werkt..

9 mei 2022 om 11:27

Micah Richards zit er sowieso alleen voor zijn lach. Zeker als het over City gaat moet je die man niet echt serieus nemen. Jamie Carragher is af en toe enorm vervelend maar een prima pundit in mijn ogen.

goede speler als hij een vrije rol heeft.
heb het idee dat hij bij man utd teveel moet doen, wat niet echt zijn ding is.
middenveld van man utd is veels te statisch, ze hebben wel loop vermogen maar geen explosiviteit.
lopen allemaal zelfde tempo en er zit geen echte creativiteit in. in principe zou dat pogba moeten zijn maar zoals ik al zei, die moet zich teveel richten op dingen die hij niet goed kan.

Eeuwig zonde dat een speler van Pogba’s kaliber zijn prime heeft weggegooid bij een matige club als Man U.

9 mei 2022 om 11:33

Echt zonde dat een grote club als Man u overbetaalde en overschatte spelers heeft gehaald als Pogba.

9 mei 2022 om 12:06

Inderdaad United het hem nooit moeten halen. Komt nu over als een fomo actie.

9 mei 2022 om 17:29

Gratis weggedaan, voor 100m terug gekocht en nu weer gratis weg doen. United is echt ongeëvenaard als het aankomt op slechte deals sluiten. Je zou bijna denken dat 80% van VZ het beter zou doen in de hoge functies daar..

Verbaast me niks dat deze overhyped speler naar psg vertrekt. Kan ie lekker dik verdienen en tik tok dansjes met neymar doen.

United gaat Pogba totaal niet missen. De beste man heeft bijzonder weinig laten zien in de periode dat die er zit. Vaak geblesseerd ook dus dat hielp ook niet mee. Nou dikke 250 miljoen weggegooid aan een in mijn ogen enorme flop.

PSG lijkt me voor Pogba de logische keuze. Kan hij lekker de ster uithangen en op zijn dooie gemakkie kampioenschappen binnenslepen.

Ajax zoekt nog een vervanger voor Gravenberg.😁

Kan United hem over 3 jaar weer terugkopen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Arsenal6913
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
David de GeaKeeper380
Bruno FernandesMiddenvelder3610
H. MaguireVerdediger301
S. McTominayMiddenvelder301
Cristiano RonaldoAanvaller3018
J. SanchoAanvaller293
V. LindelöfVerdediger280
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

458 fans
Middenvelder, 29 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Manchester United 20 1 7 1
2020/2021 Manchester United 26 3 3 0
2019/2020 Manchester United 16 1 1 0
2018/2019 Manchester United 35 13 6 0
2017/2018 Manchester United 27 6 5 1
Laatste voetbalnieuws

‘The Pogmentary’ valt niet in de smaak: docu oogst állerlaagste rating op IMDb

Paul Pogba en de producenten van The Pogmentary hadden de respons op de nieuwe documentaireserie rondom de middenvelder zich waarschijnlijk anders voorgesteld. De serie, waarin Pogba stevig uithaalt naar de beleidsbepalers...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 25 juni
PSV waagt een poging om Jarrad Branthwaite op huurbasis over te nemen van Everton, de voormalige club van algemeen directeur Marcel Brands. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren