Absurde beelden uit vrouwenvoetbal: speelster trapt arbiter vol in edele delen

Maandag, 2 mei 2022 om 21:47Jeroen van Poppel • Laatste update: 23:07

Uiterst opmerkelijke beelden uit het Ecuadoraans vrouwenvoetbal gaan momenteel rond op internet. Te zien is hoe Shirley Caicedo, een speelster van de club Leones del Norte, na een rode kaart ontsteekt in woede, op de scheidsrechter afstormt, en hem zonder aarzelen een trap in de edele delen verkoopt.

De arbiter van dienst bleef verbouwereerd achter, maar besloot na het absurde incident - dat plaatsvond in minuut 52 - uiteindelijk om de wedstrijd af te maken. Leones del Norte kwam in ondertal zelfs nog met 1-0 voor tegen Ñañas, maar de opponent won dankzij late doelpunten in minuut 87 en 90 alsnog met 1-2. Het is nog onduidelijk welke sancties zullen volgen tegen Caicedo, de speelster die de scheidsrechter trapte.
Gerelateerd

Meer sportnieuws

39 reacties (laatste reactie door yelle)

Wat laag zeg, dit is zo pijnlijk!

3 mei 2022 om 00:17

Toch een bewijs dat vrouwelijke voetballers minimaal net zo dom kunnen zijn als mannelijke voetballers. Leve de emancipatie!

3 mei 2022 om 00:53

Johan had haar een kaars terug gegeven weet ik zeker

De man is ijskoud. Het doet hem helemaal niets.

2 mei 2022 om 22:00

Die staat zometeen wel even te nekken naast het veld lijkt me, dat kan toch niet anders.

Of hij heeft toque in zijn broek uit voorzorg, dat kan ook natuurlijk

Die moet je heel gauw een stuk emancipatie geven. Een paar flinke poffen op de neus. Wat een laag mens.

3 mei 2022 om 08:51

Geweld lost echt niks op Pranjic. Ga het gesprek aan met deze dame, waar komt deze agressiviteit vandaan en waarom heeft ze het gedaan? Dat zal veel beter zijn.
Past ook beter in de huidige tijdsgeest.

3 mei 2022 om 08:58

Waarom kon zij niet gewoon 'praten' met de scheids dan?

3 mei 2022 om 09:22

@ajax1812, dat zullen we dus moeten achterhalen. Die woede komt ergens vandaan.. kan van alles zijn. Daarom oordeel ik niet direct.

3 mei 2022 om 11:27

Of gewoon een jaar schorsen, mag ze zelf lekker gaan nadenken waarom ze zo idioot reageert op een rode kaart.

Cancellen! Levenslang schorsen dus.

2 mei 2022 om 22:59

Zo afgezaagd en kansloos om overal dat 'cancellen' bij te betrekken. Zoek een hobby.

2 mei 2022 om 23:08

Hmm. Benieuwd waar dat vandaan komt? Iets met een kaats en met, on topic, ballen. Hypocriet.

3 mei 2022 om 05:59

@verdenkzaam

Wat is er hypocriet aan. Iedereen die zeikt om 'cancel culture' maken mensen maar al te graag monddood zoals het benoemen van mensen tot slachtoffers omdat ze kritisch zijn op mensen die alles er uit flappen zonder na te denken en dat nog prijzenswaardig vinden ook en spontaan in janken uitbarsten dat je 'niks meer mag zeggen'.

Dat zijn de echte hypocrieten hier. Ze willen constant ondoordachte troep uitkramen maar janken om het minste geringste. Oprecht de mensen met de zwakste ruggengraat.

3 mei 2022 om 09:51

Inderdaad. Een van de grootste problemen hedentendagen is de cancelculture van de Sjws. Roepen en rellen voor een "inclusieve samenleving" waar een weerwoord niet geduld wordt en mensen die niet woke denken uitgesloten moeten worden. Het is de omgekeerde wereld tot op het dictatoriale af. Het bord voor de kop voorkomt helaas dat ze zichzelf in de spiegel kunnen aankijken. Walgelijk.

On: Bizarre actie. Eerst proberen die scheids te raken met de bal en dan zo reageren als je rood krijgt. Een anger management cursusje zou niet misplaatst zijn denk ik.

3 mei 2022 om 10:26

Het kan toch ook niet zo zijn dat je bij alles wat je zegt van tevoren moet gaan overdenken of je er misschien wel iemand mee kunt kwetsen.
Dan haal je wel de spontaniteit uit een gesprek.
Daar moeten we toch ook niet naartoe willen?

3 mei 2022 om 11:42

Er bestaat helemaal niet zoiets als 'cancelculture van de sjws', in de VS had je daar ff last van toen er allerlei oude tweets werden opgerakeld, maar ten heden dage wordt er voornamelijk 'cancelculture' geroepen door boze mannen die bewust over de grens gaan en dan lopen mauwen dat ze niets meer mogen zeggen.
Ook Johan Derksen is niet gecanceld, die wil niet dat Talpa (zijn werkgever) beslist of hij zijn excuses aanbied en houdt er dan zelf maar mee op. Dat heeft niets te maken met cancelen, maar gewoon met verantwoordelijkheid, een gebrek aan fatsoen en kritiek die daar dan op komt.
In dat opzicht heb ik er ook wel respect voor dat hij die excuses niet aanbiedt, want hij blijft in ieder geval bij zijn principes en ondergaat de gevolgen daarvan. Stuk sterker dan velen anderen die zogenaamd 'gecanceld' zijn maar daar wel wekelijks over mogen zeuren bij een of andere talkshow.

Zelfde geldt overigens voor woke, dat woord wordt door geen enkele progressief onironisch gebruikt. Blijft desondanks een mooie stok om mee te slaan voor eenieder die geen zin heeft in klimaatdiscussies, emancipatie, gelijkheid etc.

Nog even voor de OT (want anders wordt mn reactie natuurlijk gecanceld ):
Bizarre taferelen, jaar schorsen.

3 mei 2022 om 11:46

Als mijn boodschap maar helder is. Deze "dame" heeft niets meer te zoeken op een voetbaveld.

3 mei 2022 om 11:57

Volgens mij is Johan door verschillende radio zenders, theaters en sponsors weldegelijk gecanceld.

3 mei 2022 om 14:00

Daar gaat het dan al mis qua definiã«ring, cancelen houdt namelijk in dat je over de gehele linie niet meer mee mag doen, dat je een paria wordt. Zoals Bilal Wahib bijvoorbeeld toen hij de mist in ging of zoals die actrice van The Mandalorian toen ze misplaatste anti-vax vergelijkingen liep te maken. Dat sponsors niets meer met je te maken willen hebben omdat je niet achter hun idealen staat (of zij niet achter de jouwe) is van alle tijden en hun goed recht (want ze betalen). Dat tv-programma's niet meer willen dat je langs komt (of dat nou is vanwege de initiã«le uitspraken, het ontbreken van excuses of juist het stoppen met het programma) gebeurd ook al jaren.

Cancellen gaat over het over de gehele linie, stelselmatig geweigerd en verwijderd worden. Cancelcultuur is dat iedereen die een onwelgevallige mening vertegenwoordigd door de massa wordt gecanceld. Anders kan ik ook roepen dat ik word gecanceld als ik in t weekend wordt geweigerd bij een club, om maar wat te noemen. Of nog erger: wanneer ik iemand beledig en daar op wordt aangesproken roepen dat het zo dan niet meer hoeft voor mij en daar de cancelcultuur de schuld van geven. Lekker makkelijk.

Respect voor speelster nummer 8, volgens mij de capitain ook. Probeert beide voetballers weg te duwen, komt helaas net te laat aan.

Betreft de speelster, levenslang schorsen.

En er worden ook 2 vrouwen op het veld met snipers neergeschoten? Wat gebeurt daar allemaal?

2 mei 2022 om 22:09

Inderdaad! Waarom deden die dat? We hebben het altijd over toneelspel van Neymar of Antony, maar deze dames zijn een stuk beter.

3 mei 2022 om 08:50

Volgens mij gingen ze beiden tegelijk naar de grond om te bidden. Iets anders kan ik er niet van maken.

Die kan dus toch een aardig balletje trappen.

On-topic; Gewoon schorsen voor het leven. Respectloos naar de arbiter en dit hoor je sowieso gewoon niet te doen. Als zo'n trap te hard aankomt beschadig je gewoon iemands gezondheid en vruchtbaarheid.

Balls of steel die man!

Ach een beetje temperament, moet toch kunnen, bij de schattige dames van nl mis je dat toch, ik zie het al voor me vd donk die bas nijhuis er van langs geeft, Hahah!

2 mei 2022 om 22:26

Maar stel je voor wanneer een mannelijke speler dit bij een vrouwelijke scheidsrechter doet. Dan is de wereld te klein. Dus nee, dit moet niet kunnen.

Ook dat moet kunnen, kan maar een hele slechte scheidsrechtster zijn!

Daarom vind ik dat je mannen en vrouwen gelijk moet behandelen. Ook in dit geval.

Aangifte doen bij de politie voor mishandeling.

Waar zijn nu de moraalridders die dit terecht vinden omdat ze rood krijgt?

On topic nooit weer toestaan op een voetbalveld!

3 mei 2022 om 06:01

@mtjandegroot1

Er is werkelijk niemand hier die aangeeft dit terecht te vinden.

Och ja, een kaarsje tussen de benen hier, een trap in de knikkers daar, leuke mensen zijn er in de wereld.

Afgezien van de actie (weerzinwekkend!), best een slecht artikel. De schop in de kloten gebeurt duidelijk in de blessuretijd van de tweede helft. Dus de eindstand was al bereikt. Waarschijnlijk is de wedstrijd ook niet hervat, maar ik denk zelfs dat dit gebeurde na het laatste fluitsignaal

Vrouwenvoetbal.
Bewijs maar oa met babyfoto´s dat je daadwerklelijk een vrouw bent. Ik doel niet alleen op dit voorval. Ook in andere sporten vraag ik mij wel eens af of de betrokken persoon niet is omgebouwd, of iets anders

Een scheids fysiek aanvallen was 3 jaar schorsing dacht ik? Dus met andere woorden carriere voorbij. Kan gewoon echt niet dit.

Een scheids met stalen ballen 🌑🌑😚😚

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ecuador

FIFA ranking: 44
5 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Brazilië4535
3.Uruguay280
4.Ecuador268
5.Peru24-3
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Zuid-Ame...
SpelersPositieW
P. LaraUnknown
J. PinosKeeper
Voor de complete selectie: Clubpagina Ecuador.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ecuador.

In de wandelgangen

Maandag 8 augustus
Manchester United ziet in Guido Rodríguez een goed alternatief als Adrien Rabiot niet haalbaar blijkt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren