Slot en Feyenoord geprezen: ‘Als City in het klein tegen Olympique Marseille’

Vrijdag, 29 april 2022 om 07:02Jordi Tomasowa • Laatste update: 08:29

Valentijn Driessen is vol lof over de manier waarop Feyenoord donderdag de eerste confrontatie met Olympique Marseille (3-2 winst) in de halve finale van de Conference League aanving. In plaats van in de openingsfase af te tasten koos Feyenoord-trainer Arne Slot ervoor om de Franse tegenstander direct onder druk te zetten. Het Driessen denken Josep Guardiola, die woensdag in de halve finale van de Champions League met Manchester City voor dezelfde tactiek koos tegen Real Madrid (4-3 winst).

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

56 reacties (laatste reactie door adro)

Beetje overdreven van Driessen. Ben wel erg blij met de spelopvatting van Slot. De mensen die mij op het forum kennen weten dat ik zeer kritisch was op Advocaat. Vooral vanwege het gebrek aan tactiek, naast het volledig inzakken, waardoor het spel er niet uit zag. (Met als dieptepunt bij een 1-0 tegen Emmen volledig inzakken en dit nog weggeven ook)Dan ben ik blij dat er nu voortaan echt een idee achter zit, dat we voetballen om te scoren, hoog druk zetten, hiermee de tegenstander tot fouten forceren en dat er ook regelmatig heel goed gevoetbald wordt. Ik heb dit seizoen meer genoten dan de afgelopen 4 jaar en we koppelen er ook regelmatig resultaat aan. Hopelijk belonen we onszelf met een finale of zelfs de winst en kunnen we het de komende seizoenen Ajax en PSV moeilijker maken. De basis is gelegd, afwachten of men het team bij elkaar kan houden, danwel kwalitatief verbeteren. Wat er ook mag gebeuren....dit is een mooi seizoen, waar we als Feyenoorders weer een beetje trots hebben teruggekregen.

29 april 2022 om 08:12

Ik heb nog nooit zo van Feyenoord genoten als nu. Alleen jammer dat velen de Europese prestaties koste wat kost willen downplayen. Tegen Marseille zouden we voor het eerst een echte tegenstander krijgen, die wordt vervolgens door de spelopvatting van Feyenoord tot fouten gedwongen, maar nee, ligt het niet aan Feyenoord maar valt het niveau van de Ligue 1 opeens erg tegen.

29 april 2022 om 08:23

Ja, dat blijf je houden. Nog even aangeven dat het geen Champignons League, dat het niveau slecht is en dat Feyenoord ook kansen weggaf etc. Niet te veel aandacht aan schenken en trots zijn op deze prestatie. Het levert ons weer positieve reclame op, spelers doen ervaring op en worden meer waard, het genereert inkomsten en het levert Nederland punten op. Hopelijk redden we het in Frankrijk, zal niet makkelijk worden, maar we staan er goed op

29 april 2022 om 09:48

Dat is het altijd in dit land, je kan beter een dagje wegblijven van VZ na Europese avonden. Gefeliciteerd jongens, succes volgende week.

29 april 2022 om 09:52

Goedemorgen âëœâ€¢ã¯â¸â

Geniet er gewoon van kerel! Een hele mooie wedstrijd en winst van Feyenoord. Dat pakt niemand van jullie af.

Alleen die Valentijn Driessen kan ik niet pruimen en waait met alle winden mee. Want niet zolang geleden zei hijzelf dat hij het een waardeloos toernooi vond, bla bla. En zie nu hoe hij gedraaid is.

Feyenoord had genoeg kansen om er 4-2 / 5-2 van te maken en dan ga je met een lekker gevoel naar Frankrijk. Nu moet je nog vol aan de bak. Zal moeilijk worden inderdaad, maar heb er vertrouwen in.

29 april 2022 om 12:41

Ach dat gebeurt altijd. Laat gaan en geniet ervan. Het downplayen is zuur en tegelijkertijd het ophemelen ook. Europees in een halve finale staan is gewoon knap en dan zo spelen en winnen ook, ongeacht de tegenstander. Gewoon van genieten. Ik vind het aan de andere kant wel fijn dat het volgende week nog een wedstrijd is; al zal jij daar anders in staan, vermoed ik.

29 april 2022 om 09:55

Precies die spelopvatting is het. Marseille werd in de beginfase totaal overrompeld door het massale drukzetten. Natuurlijk ontberen we de jwaliteit om dat 90 minuten te doen, maar we spelen, zeker met onze beperkte middelen ontzettend leuk voetbal.

29 april 2022 om 10:09

Fr10frdam

Gefeliciteerd man, genieten voor jullie (en voor ons natuurlijk!)

Hoe zou jij Feyenoord volgende week laten spelen? Wat meer terug getrokken en loeren op counters of eigen spel blijven spelen en afjagen?

29 april 2022 om 10:23

Gewoon afjagen. Ze hadden geen idee wat ze daar mee aan moesten. Als je gaat verdedigen kunnen ze lekker gaan voetballen en dan is het wachten op de goal.

29 april 2022 om 10:25

@mrKrillin, bedankt man!
Qua spel zou ik graag zien dat we gedoseerd ons eigen spel spelen. Echt inzakken zijn we niet goed in en daarmee laat je de tegenstander lekker balgevoel krijgen en in hun spel komen. Volledig afjagen houden we niet vol en dan zijn we kwetsbaar.Dus wat mij betreft ietsje inzakken, maar zodra ze bij ons op de helft komen toch gaan afjagen en dan de snelheid van Sini en Nelson gebruiken.

29 april 2022 om 12:43

Geniet ervan en hopelijk redden ze het volgende week. Ik heb wel echt zin in de wedstrijden op woensdag en donderdag.

Feyenoord begon inderdaad indrukwekkend. Maar valentijn schiet weer door. Hij vergeet er wel bij te vermelden hoeveel gaten ze in de verdediging lieten waar 2 gruwelijk grote 1 op 1 kansen uit voortkwamen. Dat soort kansen worden normaal gewoon afgemaakt.

Overwinning is zeker indrukwekkend en hoop dat ze het volgende week afmaken. Zou mooie prestatie zijn. (Maar slot evenaart daarmee geen finale van bosz of halve finale cl van ten hag).

29 april 2022 om 07:20

En waarom moet er toch altijd vergeleken worden? Het is een prestatie op zich met een heel andere club en elftal. Gewoon ontzettend knap zonder dat daarbij verwezen moet worden naar andere clubs. Ik weet dat men dat hier graag doet, alles afzetten tegen Ajax.

29 april 2022 om 07:33

@Stefanvan der Windt; @YIDS! reageert op de vergelijking die Driesen maakt tussen Slot, Bos en Ten Hag. Het zou helpen als je eerst het stuk leest voor je reageert.

29 april 2022 om 07:45

Dat weet ik; aangezien ik het stuk gelezen heb. Ik reageer zowel op YIDS! als Driessen. Het zou helpen als je niet voor andere mensen invult

29 april 2022 om 07:52

En toch zou ik het winnen van de conference league hoger inschatten dan een finaleplaats in de EL. Zeker omdat de ploegen in de laatste fase van het toernooi niet veel voor elkaar onderdoen en een prijs nou eenmaal meer blijft hangen en meer exposure oplevert.
De halve finale CL, met op een minuut na plaatsing voor de finale is natuurlijk een stuk indrukwekkender.

29 april 2022 om 09:54

@Stafanvan der Windt: waarom val je mij er dan op aan. Het is Driessen die de vergelijking maakt. Niet ik.

29 april 2022 om 07:24

Feyenoord heeft zelf ook grote kansen laten liggen, dat hoort gewoon bij het scoreverloop. Ik vond Marseille zeker niet ineffectief. Die 2 kansen van jou waren trouwens wel 1 op 1 situaties van wat meer van de zijkant, wat aanzienlijk minder makkelijk is dan recht voor de goal

29 april 2022 om 08:04

En jij vergeet te vermelden dat Feyenoord er aan de andere kant ook nog 4 extra had kunnen maken. Ook bij City tegen Real kregen beide ploegen enorme kansen omdat de ander gaten in de verdediging liet vallen. Benzema en Salah missen de laatste tijd met regelmaat penalties. Zo kun je altijd wel zeggen ‘normaal gesproken worden die afgemaakt’.

29 april 2022 om 08:26

Het blijf toch frappant dat de leden hier het niet uit hun strot kunnen krijgen dat wij ontzettend goed voetbal spelen. Elk ander team dat een finale of halve finale haalt Europees worden de veren in hun reet gestopt, maar elk compliment aan Feyenoord moet gebagatelliseerd worden.

Feyenoord speelde zo ontzettend goed en het was zo ongekend hoog niveau met een sfeer die ik zelden heb meegemaakt.

29 april 2022 om 09:57

Volgens mij zeg ik toch echt dat de overwinning indrukwekkend is. Ik vind alleen dat Driessen doorschiet in zijn verhaal. Bijvoorbeeld door te stellen dat Slot de Europese prestatie van Ten Hag evenaart, dat is echt bullshit.

Gister genoten van Feyenoord. Super prestatie neergezet, tegen een sterke tegenstander. Hopelijk belonen ze zichzelf.

29 april 2022 om 08:42

Wat dat betreft is de vergelijking met pep dus ook passend. Dat is verdedigend soms ook wel een stuk minder. Maar wel mee eens dat het wat overdreven is.

29 april 2022 om 09:03

Die gaten waar jij het over hebt, had man city die niet? Ik zal het gelijk beantwoorden voor je, ja anders had real niet gescoord.

Persoonlijk vond de wedstrijd van city en real van een erg hoog niveau. Zulke wedstrijden zie je snel niet meer terug.

Dit Feyenoord speelde met lef en geweldig! Enige is met de keeper is het niet altijd rustig blijven zitten. Ik vond hem niet zo goed, onbewust of bewust hield hij wel paar belangrijke maar voornamelijk zijn laatste redding van De schot van Payet, was wel heeeell goed.

En over je laatste zin wat rare vergelijkingen. Om op jouw niveau te komen, Feyenoord is ook de laatste die Europese succes heeft behaald met beker

29 april 2022 om 09:56

Naja City kreeg er 3 tegen, wij maar 2

29 april 2022 om 10:27

@migi, haha ook maar 2 toch

29 april 2022 om 11:39

Was het niet 4-3 bij Real City?

29 april 2022 om 12:00

Sorry, je hebt gelijk. In mijn hoofd was het daar 3-2 geworden.

Wauw een compliment over Feyenoord van Valentijn Driessen, wie had dat gedacht

Hij heeft wel een punt, hoe Feyenoord ploegen onder druk zet is vrij uniek. Marseille had 10 van hun laatste 11 wedstrijden gewonnen (alleen 2-1 verloren van PSG) en spelers gespaard voor deze wedstrijd, maar waren gewoon niet bestand tegen de hoge druk van Feyenoord.

En voor mensen het zeggen, nee het is geen CL niveau... Een ploeg als Real Madrid speelt zich beter onder zulke druk uit dan OM, dat er al paar keer gevaarlijk uit kon komen. Maar ik heb wel genoten als Feyenoord supporter van het lef waar mee ze speelden!!!

29 april 2022 om 12:57

Ben al verbaasd over het feit dat Valentijn een keer positief commentaar leverd. Ben ik niet gewend van hem.

Sterke wedstrijd van Feyenoord gister. Die achterin bij OM waren het echt helemaal kwijt op een gegeveb moment. Heerlijk om te zien hoeveel energie Feyenoord, en met name Dessers, in de wedstrijd legden om zo hoog druk te zetten. Vanuit Amsterdam, succes volgende week in Marseille! Hopelijk doen jullie het in beter dan wij in onze laatste Europese halve finale

Alle lof voor Feyenoord en dank voor deze historische avond. Toch denk ik dat er meer in had gezeten als ze na 2-0 even gas terug hadden genomen. Pot dicht en op de counter spelen, want je zag dat met name Trauner het moeilijk had met de snelheid van zijn tegenstander. In plaats van vol voor de 3-0 je tegenstander later komen, want je hebt met Sini en Nelson super snelle spelers voor de counter. Dit zie je vaker bij Nederlandse ploegen die dan toch uiteindelijk in het mes lopen. Gelukkig hebben ze het toch nog naar hun toegetrokken en dat is echt extreem knap.

Hoe zou Dick Advocaat gisteravond gekeken hebben? Arne Slot heeft binnen een jaar het hele aura dat in de media om Advocaat heen hing compleet afgebroken. Met een spelopvatting die niet meer van die van Advocaat kan verschillen haalt Feyenoord onder Slot betere resultaten en maakt het veel meer memorabele momenten mee.

29 april 2022 om 08:34

Vind ik wel heel makkelijk oordelen over Dick. Sini was het halve seizoen geblesseerd, geen Aursnus en geen Trauner. Daarnaast ook weinig aanvallend op de bank om te brengen. Dick speelde naar de mogelijkheden en Arnesen heeft met weinig geld het team geplust. De grootste winst was om de rotte appel Berghuis eruit te doen

29 april 2022 om 08:41

@adro, Dick paste zich met welk materiaal dan ook altijd aan, aan de tegenstander. Zakt in en heeft verder geen tactiek. Dat was ook duidelijk te zien in de docu. Geloof mij, met Dick hadden wij de afgelopen maanden geen CL meer gevoetbald

29 april 2022 om 08:49

Ik denk dat Advocaat een liefhebber is, en dan ook (als hij heeft gekeken) gewoon heeft genoten. Die man heeft al zo lang zoveel over zich heen gekregen (of dit terecht is of niet, laat ik aan een ieder zelf over, maar ik kijk dit ook 100 keer liever dan 'afbraakvoetbal', dat dit hem echt niet veel zal doen.
De spelopvatting is in elk geval een stuk leuker, op deze manier ga je ook weer mensen (spelertjes, supporters) aan je club binden die er enthousiast van worden. Zeker wanneer je nagaat dat je (in de basis) een aantal (jeugd) exponenten hebt lopen zal de jeugd ook wel weer meer kansen zien het eerste te halen en te blijven. Naast dat de manier van spelen ook gewoon veel leuker is als je op het veld staat.

Waarom lees ik niemand over Senesi? Wat een leider en wat een baas is dat! Beide backs opgegroeid in Rotterdam Zuid voelde wat ze moeten doen op zo’n avond. Wat een heerlijke pot

29 april 2022 om 08:38

Senesi speelde erg goed! Opbouwend enorm sterk en goed in de duels. Zag er bij de 2-1 niet geweldig uit, maar dat was ook gewoon een prima pass. Verder ook genoten van Geertruida en Malacia. Voetballend goed, verdedigend fel.
En niet te vergeten Sinisterra, wat een ontwikkeling maakt hij door zeg en wat een rendement, ook in de wedstrijden dat het er echt om gaat

29 april 2022 om 09:46

Senesi is klaar voor een stap naar een subtopper in Spanje if Italië, zeer solide verdediger en er zit een goede kop op. Moet zeggen dat Kockcu ook goed speelde, wat een drive en hij bleef maar gaan. Die zal in een betere ploeg ook zelf nog beter renderen. Er staat na jaren eindelijk weer eens wat kapitaal op het veld.

29 april 2022 om 09:56

Klopt El Fenomeno, Kokcu strooide weer met geweldige passes en heeft een geweldige mentaliteit en longinhoud. Dankzij hem komen we goed onder de druk uit

29 april 2022 om 10:46

@Adro, met de matige concurrentie op rechtsback bij oranje zou ik het niet gek vinden als Geertruida binnenkort een kans zou krijgen. Wat denk jij?

29 april 2022 om 15:04

Vind Geertruida nog wel iets te wisselvallig. Sommige wedstrijden geeft die niet thuis en vind ik hem nog te slordig in de opbouw. Kan heel goed voetballen heeft het inzicht en de snelheid maar het slordige moet echt uit zijn spel.

Wat een geweldige pot voetbal heeft Feijenoord gisteren gespeeld en ontzettend jammer dat ze niet een doelpuntje meer hebben gemaakt. Afjagen, combinatievoetbal, snelheid en inzet, alles zat erin. Indien je dit vergelijkt met het voetbal van Ajax op dit moment, dan liggen wij daar momenteel ver op achter. Het is steeds met hangen en wurgen naar een hele kleine overwinning, maar niet leuk om naar te kijken. Het middenveld van Feijenoord speelt op dit moment stukken beter dan het afwezige middenveld bij Ajax. En in de voorhoede van Feijenoord zie je snelheid en beleving terwijl het bij Ajax statisch en voorspelbaar is momenteel. Haller is een betere voetballer dan Dessers, maar wat beleving en inzet betreft loopt hij mijlenver achter Dessers.
Hopelijk wint Feijenoord volgende week, want dat verdienen deze spelers.

Wat zijn wij Feyenoord supporters toch gezegend met de komst van Arne Slot en dit in samenwerking met Frank Arnesen. Eindelijk een idee, een echte voetbalvisie die je elke wedstijd kan terugzien op de groene mat. Dit in tegenstelling met het 1,5 jaar van Dick Advocaat waar geen enkele visie of idee achter zat en het gokken was op wat individuele kwaliteit en voor de rest achteruit lopen en wachten.

29 april 2022 om 09:57

Ik gun het Feyenoord, de imo 2e mooiste club van NL. Als Ajacied heb ik geen hekel aan Feyenoord. Ik support Feyenoord naar de finale, samen met m’n vrienden die voor Feyenoord zijn. Omdat het kan. Zeker in een internationale wedstrijd.

29 april 2022 om 10:18

Er wordt veel naar Advocaat gewezen en deels terecht, maar die had Van Geel boven hem zitten wiens aankoopbeleid nou ook niet echt heel geweldig was. Slot is een geweldenaar, maar vergeet niet de belamgrijke inbreng van Arnesen. Met zo een Aursnes, Dessers en Trauner heb je veel meer dynamiek in je ploeg. Sinisterra is overigens wel een topaankoop van Van Geel gebleken. Die credits moet ik hem geven

29 april 2022 om 10:31

@japie, maar Adocaat koos al nooit voor het voetbal. Hij had Kokcu ook een linie naar achteren kunnen zetten of Tapia een serieuze kans kunnen geven, maar hij speelde liever met breker Fer. Ook koos hij voor Botteghin, die totaal niet kon opbouwen, daar had hij Geertruida een kans kunnen geven. Etc etc. Tuurlijk is het materiaal nu beter, maar Advocaat heeft spelers niet beter gemaakt en zelfs met deze spelers had hij betonvoetbal gespeeld.

29 april 2022 om 10:37

Japie, Advocaat had Van Geel niet boven hem zitten die was namelijk al vertrokken voordat Jaap Stam zelfs begon. Het halfjaar dat Advocaat het heeft overgenomen in dat onafgebroken seizoen heeft hij echt fantastisch gepresteerd voor de korte termijn. Maar in zijn volledige vorige seizoen heeft Advocaat gewoon een wanpresatatie geleverd door 5e in de competitiie te eindigen zonder een idee op het veld te hebben. De credits voor Sinisterra moeten ook niet helemaal naar Van Geel gaan daar hij Luis helemaal niet wilden hebben

Als voetballer kon je al zien dat die Slot enorm veel inzicht had. Hij was traag , niet sterk en niet goed genoeg voor een topclub. Echter gaf hij vaak van die balletjes die niemand zag aankomen. Out of the box passjes waarmee hij iedereen verraste. Zal dus als trainer ook tactische beslissingen nemen die tegenstanders zullen verrassen. Benieuwd waar de man eindigt

Mooie column. Goede trainer die Slot maar dat was al even bekend. Prachtige en enerverende wedstrijd gisteren. Off: Ook hier staan weer tal van spel- en stijlfouten in de tekst. Hier moeten jullie echt scherper op zijn VZ. Het leest steeds minder makkelijk lekker weg. Er worden gewoon hele woorden vergeten, leestekens geplaatst waar ze niet horen, et cetera.

Haha Valentijn is positief, vlen Pasen en Pinksteren dit jaar dan eindelijk op dezelfde dag? Maar goed, je kan ook moeilijk negatief doen over gister. Het is misschien niet perfect of 90 minuten soeverein, maar we spelen met zeer aanvallend en avontuurlijk spel de nummer 2 van Frankrijk in delen van de wedstrijd omver in de CL finale.

Mooi om te lezen. Ben oprecht blij dat Feyenoord het zo goed doet in Europa. En laten we ermee ophouden dat de Conference league niet serieus te nemen is. Poule fases waren inderdaad van een bedroevend niveau, maar je speelt nu toch tegen serieuze tegenstanders waar wij als Nederland ons aan kunnen meten.

Ik ben benieuwd naar de reactie op deze vraag. Ik ben al sinds klein kind Ajax fan, maar in 2002 en ook nu weer merk ik dat ik Feyenoord echt een warm hart toedraag. Ik geniet van de mentaliteit, het harde werken en het underdog principe. Vond de wedstrijd gisteren echt fantastisch om te zien en kan er echt voor gaan zitten. Kan je niet ook gewoon fan van Ajax zijn en Feyenoord een mooie club vinden?

Daarbij, echt een prachtige prestatie om Marseille te verslaan. In mijn optiek is internationaal meedoen voor een beker, welke beker dan ook, gewoon een prestatie. Je speelt tegen je gelijken en ik denk dat je als Feyenoorder echt trots mag zijn dat je gelijke clubs als Marseille en misschien Leicester/roma zijn. Dat zijn gewoon serieuze namen die ook in de EL ver kunnen komen. Als ik naar de Europa League kijk zijn de namen wat mij betreft zelfs wat minder dan in de CoL. Nu maar bidden dat Feyenoord volgende week de finaleplek zeker stelt en dan hebben we toch Nederlandse clubkoorts. Alleen jammer nog steeds dat PSV er uit vloog tegen Leicester, dan hadden we kunnen duimen voor een NLse finale.

29 april 2022 om 10:38

@magikhetwete, een weldenkend mens kan dat prima. Ik heb ook genoten van het Ajax dat de halve finale van de CL haalde en ben jaloers op het beleid van Ajax de afgelopen 10 jaar. (Hoewel ze het laatste jaar weer wat aan goodwill kwijtraken bij me, vooral door het gedoe met Promes, Onana, Berghuis en door spelers als Antony en Tadic en het feit dat de media Slot zo graag naar jullie wil hebben, hoewel jullie daar niks aan kunnen doen haha)
Ben blij dat wij nu eindeliik okde juiste weg in zijn geslagen

29 april 2022 om 11:34

Haha nee jullie mogen Slot houden, fantastische coach en zou Ajax zeker beter maken maar jullie hebben het aangedurft dan verdien je dat ook.
Ik vind vooral het gedrag van een aantal Ajacieden erg storend en de arrogantie als het dan goed gaat waardoor ze de eigen voorsprong weg knallen. Uit jouw rijtje haal ik Berghuis en Antony weg, die functioneren als voetballer naar behoren, doen soms wat raars op het veld maar verder niet zo dominant aanwezig. Die luiheid en dat denken dat 'we' beter zijn dan anderen heeft er voor gezorgd dat we in de CL er uit geknald zijn en dat we het nog steeds moeilijk hebben in de competitie.
Dat vind ik ook mooi aan Feyenoord die halen 80% of meer uit de capaciteiten en Ajax bij vlagen maar 50%

29 april 2022 om 12:05

Ja haha , ik snap dat jij ze weghaalt uit het rijtje, maar de soap rondom Berghuis (waarbij ik het hem niet eens echt kwalijk neem, maar de vernedering was wel vervelend) en het gedrag van Antony (natrappen, slaan, doorrollen) zorgen bij mij voor minpunten in de goodwill. Dus dat is puur persoonlijk. Verder heb ik weinig tegen Ajax.
Met je eens dat Ajax er dit seizoen niet alles uithaalt.

De 1e zin is heel raar lezen uit zijn mond. Had niet verwacht dat die zoiets in zijn vocabulaire heeft. Verder leuk leesvoer. Wel jammer dat een trainer van Feyenoord na 1 goed Europees seizoen direct weg moet ofzo. Laat hem lekker aan de club bouwen zou je denken heh na die mindere jaren mja

Ik heb ook van Feyenoord genoten als ajax-supporter. Wat een aanvalslust en wat een strijd en positieve energie in de Kuip. Ook voetballend was het echt goed. Enig puntje is die keeper dat is echt heel erg matig en dan druk ik me heel vriendelijk uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. ToornstraMiddenvelder313
L. SinisterraAanvaller3012
A. JahanbakhshAanvaller274
J. BijlowKeeper220
P. WålemarkMiddenvelder121
O. MarcianoKeeper120
S. ValkMiddenvelder00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

17 fans
Coach, 43 jaar
SeizoenClub
2021- Feyenoord
2019-2020 AZ
2017-2019 AZ
2016-2017 SC Cambuur
2009-2013 PEC Zwolle
Laatste voetbalnieuws

Feyenoord wees overnamebod afgelopen winter van de hand

Feyenoord heeft afgelopen winter een overnamebod van vijftig miljoen euro van de hand gewezen. Dat weet De Telegraaf te melden. De krant schrijft dat het bod voor de Rotterdammers verre van...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 3 juli
Vitesse wil Kjell Scherpen tijdelijk overnemen van Brighton & Hove Albion. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren