Eindhovens Dagblad laat vier namen vallen in zoektocht naar opvolger Zahavi

Woensdag, 27 april 2022 om 10:12Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 11:05

PSV moet zeer waarschijnlijk deze zomer op zoek naar een nieuwe spits. Eran Zahavi loopt uit zijn contract en lijkt Eindhoven te verlaten, terwijl Carlos Vinícius niet goed genoeg wordt geacht om de spitspositie in te vullen. Volgens het Eindhovens Dagblad dient een dilemma zich aan voor PSV, daar er in korte tijd een directe vervanger moet staan voor Zahavi. Gaat de nummer twee van de Eredivisie voor kwaliteit of snelheid, dat is de vraag.

Elfrink refereert aan het feit dat PSV geen enkele speler in de dubbele cijfers heeft dit seizoen. Cody Gakpo en Zahavi zijn de meest productieve spelers met allebei negen treffers. Daarna volgen Yorbe Vertessen, Bruma en Carlos Vinícius met zes doelpunten. "Van Zahavi had PSV een wat grotere oogst verwacht", aldus Elfrink. De Israëlische spits loopt deze zomer uit zijn contract en verwacht wordt dat hij volgend seizoen niet meer in het shirt van PSV te zien is. Onder meer Maccabi Tel Aviv volgt de verrichtingen van de aanvalsleider met bovengemiddelde interesse.

Een naam die onlosmakelijk verbonden is met PSV is Luuk de Jong. De spits van Barcelona hoeft onder Xavi niet op heel veel speelminuten te rekenen en kan in Eindhoven opnieuw het boegbeeld van de club worden. Verwacht wordt echter niet dat hij terugkeert naar Nederland, daar hij het ondanks zijn reserverol goed naar zijn zin zou hebben in Spanje. De Jong keert in principe deze zomer terug bij Sevilla, waar hij nog een contract heeft tot volgend jaar zomer. De spits wordt enkel dit seizoen gehuurd door Barcelona. De 38-voudig international van Oranje droeg tussen 2014 en 2019 al het shirt van PSV.

Andere namen die Elfrink noemt zijn Wout Weghorst, Sam Lammers en Joshua Zirkzee. Weghorst strijkt echter een aanzienlijk salaris op bij Burnley, terwijl Lammers met enige onenigheid is vertrokken bij PSV en om die reden ook geen logische keuze lijkt. Zirkzee wordt in Nederland vaak gekoppeld aan Feyenoord. De spits is eigendom van Bayern München, maar de kans dat hij na zijn huurperiode bij Anderlecht terugkeert bij de recordkampioen lijkt klein. De Duitse topclub vraagt zo’n tien miljoen euro voor de Nederlander. Zirkzee zou zelf geen oren hebben naar een terugkeer in de Bundesliga.


Poll

Wie van deze namen acht jij het meest geschikt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

80 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

Ik zou als ik PSV was een poging wagen bij Zirkzee. Laat in België zien dat hij rendement kan halen wat verwacht wordt, is jong, is Nederlands. Luuk zou natuurlijk ook altijd kunnen maar ik verwacht eerlijk gezegd dat Barca die wel wil behouden als stormram, en ik denk dat hij een jaartje Barcelona extra ook niet erg zal vinden!

27 april 2022 om 10:23

Zirkzee lijkt mij ook de beste optie. Dat hij talent heeft, dat zagen we al bij Bayern. Nu hij het ook steeds meer laat zien bij Anderlecht denk ik dat PSV vol voor hem moet gaan.

27 april 2022 om 10:26

Ik denk eerlijk gezegd ook dat Zirkzee een goede speler kan worden voor PSV, naar denk dat voor 10 miljoen een iets te grote gok is...

27 april 2022 om 10:30

10 miljoen voor een speler met een 1 jarig contract die overduidelijk geen toekomst heeft bij Bayern lijkt me inderdaad wat teveel van het goede. Wellicht tot 7 met een doorverkooppercentage proberen te onderhandelen. Dan mag hij komen van mij.

27 april 2022 om 10:35

Als je Bruma en Baumgartl hebt gehaald dan vind ik 10 miljoen een prima deal.

27 april 2022 om 10:42

Tja slecht vergelijk elke topclubs heeft miskopen. En baumgartl en bruma laten dit jaar meer zien dan de dure miskopen van ajax

27 april 2022 om 10:44

Zo kun je alles wel goedpraten. Dan was griezman ook een goede deal voor barca na de 160 miljoen voor coutinho.

27 april 2022 om 10:56

Volgens mij heb jij zonder Ajax geen leven LuukTuinbeek?

27 april 2022 om 11:32

Exact dit ja. Als je 10 miljoen voor Baumgartl neergelegd hebt dan moet 10 miljoen voor Zirkzee geen probleem zijn.

27 april 2022 om 15:31

Schitterende redenatie inderdaad. Top class.

27 april 2022 om 10:27

Als Barca Luuk wil houden moeten ze hem kopen toch? Is volgens mij gehuurd tot komende zomer en gaat normaal gesproken weer terug naar Sevilla. Maar kan me erg vinden dat beide partijen nog wel met elkaar door willen, ideale match op deze manier.

27 april 2022 om 11:05

Daar heb je gelijk in inderdaad, even niet aan gedacht! Geen idee wat De Jong moet kosten maar lijkt me best het overwegen waard voor Barca als het niet te duur is.

27 april 2022 om 11:11

Heeft nog een jaar contract bij Sevilla dus ik kan me voorstellen dat je er met een miljoen of 5 wel bent als Barcelona. Zelfde geldt voor PSV natuurlijk maar zoals je zegt is het voor zowel Luuk als Barcelona een prima match tot op heden.

27 april 2022 om 10:38

Ik hoop voor PSV dat dit alleen het cliché lijstje is van de clubwatcher want anders hebben ze in Eindhoven echt een probleem. Luuk gaat echt de herfst van zijn carrière in en dan moet je echt 2 buiten spelers hebben die hem gaan bedienen. Lammers lijkt mij niet goed genoeg en een heel andere type speler en Zirkzee heeft talent maar PSV heeft een aanvalsleider nodig.

Ik ga er vanuit dat de scouting van PSV een betere lijst heeft.

27 april 2022 om 19:29

Wie zou jij dan halen?

27 april 2022 om 10:57

Zierkzee zou een prima versterking zijn voor de aanval maar is toch geen centrumspits/targetman? Als ze hem daarvoor halen lijkt me dat een mismatch. Hij is meer iemand die vanuit de vleugels komt of in de ruimte

27 april 2022 om 11:17

Ik vind de genoemde namen niet getuigen van veel fantasie. Echt weer het bord op schoot scouten van PSV. Gaan we nu voor een geroutineerde speler of voor jong talent? Wat nou als je een constructie bedenkt om Moukoko van Dortmund te kunnen halen/huren? Voor mijn part met een ruimhartige terugkoop optie oid. Daar komt hij moeilijk aan de bak. Dortmund - Eindhoven is dichtbij, da's ook beter voor zo'n jonge jongen. Hier kan hij zich ontwikkelen. Ik weet dat het een gok is, maar niet geschoten is altijd mis. Doe eens iets spannends, verleg je grenzen!

27 april 2022 om 11:21

Vind ik ook, ik verlang naar de tijden dat er een onbekende spits onze harten sneller deed kloppen.

27 april 2022 om 11:31

Een 17 jarige jongen met ups en downs moet bij ons de goals gaan maken? Daarnaast wil Dortmund hem echt niet kwijt.

27 april 2022 om 11:40

Dat bedoel ik ook met met "een gok." Toch heb ik persoonlijk liever zo'n gok dan een Weghorst, Strand Larsen, een Lammers die niet eens basis stond bij PSV en daarna overal mislukt is of wéér teruggrijpen op oud spelers met Luuk de Jong. En nee, natuurlijk wil Dortmund Moukoko niet kwijt, daarom moet je hun ook perspectief bieden voor de toekomst. Bedenk een constructie waaraan alle partijen iets hebben. Zowel sportief als financieel. Wees creatief...

27 april 2022 om 12:04

Is dit het lijstje van psv of van de media?

27 april 2022 om 12:27

Ja misschien leent Barcelona Fati wel uit, of Manchester United Greenwood. Als je toch een "gok" wilt.

Jij vindt Stand Larsen of Lammers geen "gok"??? Strand Larsen heeft nog niets bewezen bij en "grote" club. En Lammers eigenlijk hetzelfde. Clubs als PSV moeten al spelers kopen uit een poel spelers die je als een gok kan zien, zie Baumgartl of Buma.

Moukoko is geen gok, dat is dromen. Als Haaland weggaat en Moukoko weer een jaartje ouder is hebben ze daar echt wel plannen mee. Wellicht als hij dit jaar ook niet doorbreekt kunnen ze hem huren. Dan heb je jouw "gok".

27 april 2022 om 12:45@jexxie
Zucht .... Dat jij Fati met Moukoko vergelijkt laat ik voor jouw rekening. Misschien zitten beide in een iets andere fase van loopbaan? Over Greenwood wil het niet eens hebben. Sjonge jonge....

Lammers en Larsen zijn inderdaad geen gok. Die zijn simpelweg niet goed genoeg. Als Haaland weg is, gaan ze Moukoko écht nog niet de kans geven. Hij heeft moeite de volgende stap te zetten. Dus krijgt hij wã©ã©r een jaar met weinig tot geen speeltijd. Wat schieten beide daar mee op? Huur hem twee jaar of haal hem met een gelimiteerde terugkoop optie. Maar als jij je bij voorbaat al liever neerlegt met D-garnituur, prima. Ik droom liever en zou het in ieder geval proberen.

@kenada
Ik weet ook wel dat het de media is die met deze namen komen. Echter ben ik ook door schade en schande wijs geworden om te verwachten dat John de Jong niet veel verder komt dan dezelfde namen. Vervolgens dit lekken naar het ED, kijken hoe dit valt en dan teveel betalen voor te weinig kwaliteit.

27 april 2022 om 17:51

Geen Zirkzee a.j.b.! Die presteert bij Anderlecht echt ondermaats, zo bleek maar weer eens - onderbouwd door beelden - in het programma 'Extra Time' op Canvas maandag! Dan zou ik liever proberen Dessers op te halen bij Genk voor 3,5 milj. Die scoort gegarandeerd het dubbele van Zahavi! En wat mij betreft mag Luuk en zelfs Dries ook terugkomen! Die prikken er ook nog ruim voldoende binnen in de Eredivisie!

Weghorst zou wel vet zijn als dat lukt om hem te halen, wel kopen dan. maar ik weet toch al dat het gewoon Luuk gaat worden.

27 april 2022 om 10:35

Ik denk dat je daar heel veel voor moet betalen, denk dat dit voor psv te groot is die gok.
Luuk zou mooi zijn want kan het niveau gemakkelijk aan maar wil hij het zelf wel want hij kan bij andere clubs veel meer verdienen dan bij Psv en hij zit toch in zijn najaren van zijn carrière en wil logisch toch nig zijn slag slaan financieel

27 april 2022 om 10:41

geloof mij maar Luuk komt voor 100 procent terug deze zomer. het meest voor de hand liggende gebeurtenis wat gaat gebeuren deze zomer.

Laten we alsjeblieft niet gaan voor een Weghorst of de Jong. Een jonge aanval waar nog (rest)waarde op zit bij een vertrek moeten we hebben. Daarbij, wanneer je kiest voor een de Jong zul je bijna de gehele selectie weer om moeten bouwen om hem te voorzien van de lange ballen.

27 april 2022 om 10:28

Dat is natuurlijk flauwekul. In zijn vorige periode hoefde je dat ook niet. Zeker in de Eredivisie doet Luuk het ook bovengemiddeld goed in de combinatie. In de (eventuele) CL moet je wel voor de (vroege) voorzetten gaan en kun je met een lange bal het spel aan hem ophangen, maar dat lijkt me ook de manier waarop PSV zich de groepsfase door kan slaan. Daarnaast is alleen maar jonge spelers ook geen uitkomst, een ervaren man op een van de belangrijkste posities (en dan niet Zahavi, Van Ginkel of Ramalho, maar eentje die echt rendeert) is goed voor iedereen.

27 april 2022 om 10:50

Volgens mij werd er wel degelijk een totaal ander voetbal gespeeld tijdens de Jong zijn vorige periode bij PSV. Sterker nog, Schmidt is juist aangesteld om eindelijk eens wat andersoortig voetbal te gaan spelen.

27 april 2022 om 13:41

Maar met Van Nistelrooij gaan we waarschijnlijk gewoon weer 433 spelen, wat overigens de laatste weken ook vaak is gebeurd. In 4222 zou de Jong niet passen, maar met 433 of 4231 oid gaat dat prima.

27 april 2022 om 19:36

Laten we nou gewoon een goede keeper, een goede linksback en centrale verdediger, een goede nummer 10 gaan halen.

Met bakayoko en Romero heb je 2 prima nummer 9ens

Wat il vaak van die Vertessen zie, is dat er wel veel gevaar vandaan komt. Vraag aan de psv 'ers , is Vertessen een serieuze optie voor 1ste spits?

27 april 2022 om 10:27

Naar mijn mening niet. Heeft snelheid en af en toe een leuk schot, maar komt tekort om eerste spits te worden. Meeste goals (wat ik me herinner) maakte hij ook in de slotfase, wanneer de tegenstander vermoeid was. Ik zie nog steeds graag Romero als eerste spits, maar gezien zijn blessure verleden, moet er zeker 1 bij. Zolang vinicius maar snel weggaat.

27 april 2022 om 10:48

Ik denk dat hij wel potentie heeft. Vertrouwen in zijn eigen kunnen is bij hem erg belangrijk. Op een gegeven moment leek hij zijn draai echt gevonden te hebben en liet hij zien meer te kunnen dan alleen hard te rennen. Maar toen liet Schmidt hem 4 wedstrijden oid op de bank.. Ik heb verder ook nog steeds vertrouwen in Romero, maar ik vrees dat PSV van hem af wilt vanwege zijn blessuregevoeligheid. Uit dit lijstje zou ik voor Zirkzee gaan, je moet toch blijven investeren in jonge talentvolle spelers, zeker als Gakpo en Sangaré vertrekken.

27 april 2022 om 12:17

Nee, elke bal die hij aan probeert te nemen schiet 4 meter van zn slof af, gast kan er bar weinig van, behalve rennen.

Alle 4 de spelers zullen meer dan 9 goals maken voor psv.. dus hoe dan ook ga je er op vooruit.

Ben benieuwd wat jongens als Weghorst en Zirkzee nog moeten kosten, die lijken me toch wel aardig prijzig nog.

27 april 2022 om 10:27

Staat in de tekst hoeveel Zirkzee moet kosten.

Duitse topclub vraagt zo’n tien miljoen euro voor de Nederlander.

Hoewel ik Zirkzee wel graag zie komen, vraag ik me af of we überhaupt scouts hebben. Jezus wat een voor de hand liggende namen.

27 april 2022 om 10:28

Ik had Dost nog verwacht, voor de rest redelijk voor de hand liggend. Al had ik niet direct aan zirkzee gedacht.

27 april 2022 om 10:34

Jij vraagt je af of PSV scouts heeft omdat het Eindhovens Dagblad een aantal namen noemt? 😅

Weghorst verdient een PL salaris, lijkt mij een dure optie. Zirkzee ben ik totaal niet van overtuigd. Komt altijd een beetje lui over en mist te veel kansen. Dat zag je ook tegen Union Gilles afgelopen weekend. Zal eerder Dessers halen. Die prikt er 10-20 per seizoen bij PSV denk ik. Hoe duur is hij?

27 april 2022 om 10:33

Miljoentje of 5 denk ik.

Luuk en Zirkzee zou prima zijn.

Het zou me niet verbazen als ze uit zouden komen bij Strand Larsen. PSV heeft toch een behoorlijke historie als het gaat om het kopen van spelers van Groningen. Talentvolle spits, klaar voor een stap omhoog en qua leeftijd ook nog potentie qua waarde.

27 april 2022 om 10:38

+ Larsen heeft een Goal gemaakt tegen Ajax dan ben je ook al populair bij de PSV supporters .

27 april 2022 om 10:45

Een kinderhand is gauw gevuld...😉

27 april 2022 om 10:53

Gelukkig heb ik 2 handen.

27 april 2022 om 11:00

Als ik jouw reacties zo lees is die ook regelmatig gevuld maar dan met een biertje...🍺 Dan blijft er weinig over..😉

27 april 2022 om 11:12

Nou ik drink niet meer, dus gevuld met een glas water.

27 april 2022 om 11:23

Goed bezig, alcohol kan meer kapot maken dan je lief is. Zelf drink ik al ruim 15 jaar niet meer.

Ga je het volhouden op deze koningsdag?

27 april 2022 om 11:27

Bedankt!, this meer omdat ik nu vooral aan de fitness bezig ben. en het helpt dan niet echt als je gaat lopen zuipen. Nja ga het wel volhouden want ik moet gewoon werken vandaag haha.

Jij wel alvast have fun vandaag.

Nou daar zit ook welgeteld 0 verassing in. Ik zou gewoon even diep in de scouting duiken. Luuk en wout verkoop je nooit meer, dus dat is puur voor de breedte. Lammers en zirkzee zijn leuk Nederlands, maar verwacht daar ook niet een toekomstige internationals van. Kijk dan ff verder dan je neus lang is

27 april 2022 om 12:25

Je hoeft ook niet altijd te verkopen... als bijv. Luuk en zirkzee erbij zou hebben heb je ervaring en talent... mooie combi van beide + zirkzee vertegenwoordigd nog waarde

Waarom gaat Psv niet gewoon voor Benzema. Is 34 en zit tegen het einde van zijn carriere aan. Ik acht hem wel goed genoeg voor de eredivisie

27 april 2022 om 10:51

Is Nederlands voetbal niet gewend, die moet dan eerst een jaartje wennen bij Jong PSV.

27 april 2022 om 17:46

Snap je!

Ook CR en Messi zitten tegen einde van hun carriere aan..

Verkoop Gakpo en heb je volgend seizoen aanval (links naar rechts)

CR Benzema Messi

Als ze slim zijn halen zij ook Modric en Kante voor vervanger Sangare

En Ramos en Buffon om af te maken.

Denk dat zij net het niveau nog hebben voor de Eredivisie

Ik zou gaan voor Depay, en haal ook Wijnaldum. Maak een plan waarin zij belangrijk zijn en de komende jaren een sleutelrol gaan spelen voor het nieuwe PSV.

27 april 2022 om 10:54

Depay gaat nooit nu al terugkomen. Wijnaldum is speciaal naar PSG gegaan voor de knaken. Zou mooi zijn als hij terug komt, al vraag ik me dan wel af of het voor psv of Feyenoord zal zijn

27 april 2022 om 11:19

Ik weet het niet, het is een aparte snuiter. Ik denk dat hij zeer gevoelig is voor een plan. Maak hem aanvoerder en bouw de komende jaren een team om hem heen. Ik kan me best voorstellen dat hij door zijn omzwervingen langs engeland, frankrijk en spanje ook eens wat langer wil blijven. Maar nogmaals, het is een aparte snuiter dus helemaal duidelijk wat hij wil is mij ook onbekend,

27 april 2022 om 17:48

Nuanceman

Wijnaldum pakt tegen de 10 miljoen. Waarom nu al naar PSV en voor 2 max ballen.
Hij heeft juist voor geld gekozen, omdat hij lange periode niet tot best betaalde voetballers hoorde


Depay gaat nog avontuur aan in Italië vermoed ik. Kan niveau daar wel aan

Elfrink is al net zo kortzichtig als de scouting van PSV: vooral denken in ‘Nederlanders’ en ‘oude bekenden.’ Hoe wil je daar je sportieve (CL) en financiële ambities (groeikapitaal) mee waar maken? Lammers kwijnt weg op de bank in de Duitse middenmoot en is ondanks dat hij de club een loer draaide gewoon kandidaat? Laat me niet lachen! En Weghorst en De Jong zijn te oud om nog een investering te noemen.

Alleen Joshua Zirkzee is een logische naam die past in directe kwaliteit én gezond lange termijn denken. Voor €10M een regelrecht koopje zelfs; in het verleden hebben we lachend (en inmiddels huilend) zulke bedragen besteed aan een bankzitter van Leipzig en een in Duitsland gedegradeerde centrumverdediger.

Verder vreemd dat ED het bij deze naam houdt; in Mexico wordt al geclaimd dat Alexis Vega een voorcontract heeft getekend en in Portugal weet men dat PSV de transfervrije Oscar Estupińan volgt. In hoeverre zulke berichten waar zijn is natuurlijk de vraag, maar ik wed dat Elfrink dit niet checkt of zelfs totaal ontgaat. Vind zijn bijdragen doorgaans van schoolkrant-niveau en je moet hem waterboarden om er eens een mening, wat kritiek of een diepgaandere interpretatie uit te krijgen…

27 april 2022 om 11:02

Wat jij bij Elfrink een minpunt vind, vind ik dan weer zijn grote kracht waarmee hij zich onderscheidt van de parasieten in de voetbaljournalistiek: Rik meldt alleen dingen wanneer ze gechecked zijn, gaat niet mee in opportunistisch geschreeuw, is niet uit op sensatie en blijft altijd keurig. En geloof me, hij krijgt echt heus al die geruchten mee hoor van spelers waarmee PSV in verband wordt gebracht. Maar als er verder weinig over te melden valt kan hij er ook niet zoveel mee. Zoek 10 minuten op social media en je hebt een lijst van 15 spelers die 'op de voet worden gevolgd door Psv'. Vanmorgen ook weer een middenvelder uit Zweden. Dat Elfrink niet al die namen gaat behandelen zonder dat daar een concrete aanleiding voor is valt hem juist te prijzen als je het mij vraagt.

28 april 2022 om 11:44

Wat jij bij Elfrink een minpunt vind, vind ik dan weer zijn grote kracht waarmee hij zich onderscheidt van de parasieten in de voetbaljournalistiek: Rik meldt alleen dingen wanneer ze gechecked zijn, gaat niet mee in opportunistisch geschreeuw, is niet uit op sensatie en blijft altijd keurig. En geloof me, hij krijgt echt heus al die geruchten mee hoor van spelers waarmee PSV in verband wordt gebracht. Maar als er verder weinig over te melden valt kan hij er ook niet zoveel mee. Zoek 10 minuten op social media en je hebt een lijst van 15 spelers die 'op de voet worden gevolgd door Psv'. Vanmorgen ook weer een middenvelder uit Zweden. Dat Elfrink niet al die namen gaat behandelen zonder dat daar een concrete aanleiding voor is valt hem juist te prijzen als je het mij vraagt.

Smaken verschillen kennelijk. Waarbij ik wel wil opmerken dat er tussen een Rik Elfrink en een Valentijn Driessen – toch wel het gezicht van de persparasiet waar jij op doelt - nog wel veel ruimte voor een middenweg is; Martijn Krabbendam vind ik zelf een goede. Hij relt of schreeuwt niet, maar durft wel gewoon ook kritisch te zijn op de club die hij dagelijks volgt en zet zaken ook wel in het grotere plaatje. Elfrink is een sympathieke man, maar zijn artikelen waarin het gras groen is en de lucht blauw vind ik niet veel toevoegen over wat de gemiddelde voetbalvolger al weet. Het verbaast mij bijvoorbeeld enorm waarom hij geen ‘kamervragen’ stelt over de beleidskoers die PSV volgt. Er is bijvoorbeeld echt wel aanleiding om het verlies van kwaliteit in de scouting eens onder de loep te nemen. Of eens te vragen waarom er maar bescheiden in spelers wordt geinvesteerd, terwijl de transferresultaten tientallen miljoenen in het groen stonden de afgelopen zomers. Het zal reuze gezellig zijn op die Herdgang elke dag en een updateje over een contractverlenginkje hier en blessure daar is prima, maar bij Elfrink krijg ik eerder het gevoel dat je met de perswoordvoerder van de club van doen hebt, dan dat hij degene is die namens zijn lezers en de fans de club een spiegel voorhoudt.

Overigens kreeg ik die interesse in die Zweedse middenvelder ook mee. Je hebt gelijk dat er dagelijks talloze namen aan PSV worden gelinkt, maar ik hoop wel dat dit gerucht waar is of wordt en ze deze jongen gaan aantrekken. Ben totaal niet van kwalificaties als ‘de nieuwe Ronaldo’ of ‘een tweede Messi’ ofzo, maar de beelden die ik van Williot Swedberg zag deden me wel erg sterk aan Frenkie de Jong denken. Wát een fijn talent is dat zeg! Zou echt een prachtaankoop zijn.

PSV moet een poging doen om die Benzema los te weken, is al op leeftijd, kan mooi afbouwen in eindhoven

Goede opties. Laten we eerlijk zijn: Zahavi kan het allemaal niet meer belopen, wat overigens geen schande is op zijn leeftijd. Ik denk dat Philips Sport Vereniging grote stappen zal zetten als ze volgend jaar weer een frisse, jonge en hongerige spits voorin hebben rondlopen. Aangezien De Amsterdamsche Football Club Ajax volgend jaar op papier waarschijnlijk veel zwakker zal zijn, voorzie ik een titelstrijd die nóg meer spanning zal gaan opleveren.

Weghorst zou ik wel vrede mee hebben. Zirkzee heb ik te weinig zien spelen. Lammers was ik altijd wel fan van maar heeft zich te weinig ontwikkeld in het buitenland. De Jong komt te kort als basisspeler. Hopelijk kijkt PSV nog naar andere opties.

Lekker creatief allemaal, hebben ze bij PSV dan echt helemaal geen scouting?

27 april 2022 om 11:47

Het is een dagblad die deze suggestie doet niet John of Marcel. Jemig, goed lezen!

27 april 2022 om 17:51

Savano

Maar hij is wel een goede insider. Zit er vaak niet naast en is qua PSV nieuws erg betrouwbaar.

Waarom niet een ervaren spit als de Jong en Zirkzee als toekomst? Zo is psv voor de komende 2 jaar wel even klaar.

27 april 2022 om 12:27

Precies mijn idee

Benieuwd wie het gaat worden, Zirkzee zou bij elke Nederlandse club wel passen en wie weet kan Ajax daar met Bayern al tot een deal komen inzake de transfer van Gravenberch. Gewoon 20 miljoen vast + Zirkzee gratis transfer en een jaar Gravenberch gratis huren. Lijkt me mooi voor Ajax. Kunnen ze ook Haller voor de hoofdprijs verkopen en hebben ze ook geld voor Brobbey meteen. Ik zie PSV wel voor Weghorst gaan mocht Burnley degraderen. Luuk de Jong Zal dat jaar nog wel in Spanje blijven en als ik Barca was zou ik hem nog dat jaar huren als pinchhitter. PSV zal dus creatief moeten zijn misschien wel want Lammers zie ik niet terugkomen eerlijk gezegd.

Even ETH bellen of je Rashford een jaartje mag huren.

Lijkt wel Feyenoord scouting van niet zo kort geleden. Weghorst, Lammers en Zirkzee, pfoe, moet je niet blij van worden hoor. Geen slechte spelers, maar je weet precies wat je krijgt en dat is niet PSV waardig imo.

27 april 2022 om 13:53

Als ze slim zijn kopen ze Mo ihatalen terug nu Smit weg gaat, voor datie er 30 inschiet bij Ajax

Ik zou voor Luuk de Jong gaan. Zirkzee presteert echt ondermaats, zo bleek maar weer in het programma 'Extra Time' op Canvas afgelopen maandag. En dat werd ook geïllustreerd met beelden!

Gewoon Dessers ophalen bij Genk! Zou prima passen bij PSV en die schiet er gegarandeerd meer in dan Zahavi! 3 miljoen bieden en eruit proberen te komen voor 3,5 miljoen (vraagprijs is 4 miljoen). Daarnaast proberen Luuk of Dries terug te halen. Die prikken er in de Eredivisie ook nog zat binnen! Maar a.j.b. geen Zirkzee. Die presteert bij Anderlecht ondermaats, zo bleek maar weer eens uit de analyse - ondersteund door beelden - in het programma 'Extra Time' op Canvas afgelopen maandag.

Als PSV zijnde zou ik proberen Zirkzee binnen te hengelen. Veel potentie en nog jong. Bij goed presteren ook nog wat waard. Anders de Jong halen. Bekend bij de club en zal geen Weghorst salaris vragen waarschijnlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. VertessenAanvaller246
M. DelangheKeeper00
J. DrommelKeeper260
Y. MvogoKeeper80
O. BoscagliVerdediger284
P. MaxVerdediger251
P. MweneVerdediger193
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

4 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 PSV 25 11 0 0
2020/2021 PSV 25 11 3 0
2020 Guangzhou City 7 4 1 0
2019 Guangzhou City 28 29 2 1
2018 Guangzhou City 26 20 3 0
Laatste voetbalnieuws

Eran Zahavi vertrekt definitief bij PSV en wordt aangekondigd bij Maccabi

Eran Zahavi speelt komend seizoen voor Maccabi Tel Aviv, zo maakt de club zondag bekend via de officiële kanalen. De 34-jarige spits leek afgelopen week dicht bij een overstap naar het...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren