Driessen ontkent: ‘Schreuder ons lek, wat zou zijn belang daarbij zijn?'

Dinsdag, 26 april 2022 om 11:30Tom Rofekamp

Valentijn Driessen ontkent dat Alfred Schreuder in zijn tijd als assistent bij Ajax lekte naar De Telegraaf. Driessen was maandag te gast bij Vandaag Inside en reageerde desgevraagd bij het item in de Wandelgangen van het dagelijkse tv-programma op het veelbesproken gerucht. De chef voetbal van De Telegraaf begrijpt niet wat het belang van Schreuder zou zijn bij het lekken.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

76 reacties (laatste reactie door el fenomeno)

Ja duh, tuurlijk ontkent hij dat. En wat zijn belang daarbij is? Dat hij naar Ajax geschreven wordt bijvoorbeeld..

26 april 2022 om 11:47

@messi
Driessen is ook nog hard bezig om Slot naar Feyenoord te praten.
Als er 1 bommetjes legt is het die gekke Driessen wel man man.
Die ma n kan beter bij een juicy kanaal gaan werken daar hebben ze ook volle geloof in zichzelf.

26 april 2022 om 11:54

Wat ik wel niet zo goed snap is dat ik nu regelmatig van Feyenoorders hoor dat de media een bommetje aan het leggen is door Slot naar Ajax te praten.

Maar laten we even eerlijk zijn, slot zou toch gewoon een uitstekende aanstelling zijn van Ajax? Dus dat hele ‘bommetje leggen’ snap ik niet zo goed.

26 april 2022 om 12:05

@lierse

Het zou idd een prima trainer voor Ajax zijn hoor.
Ik kan me alleen niet voorstellen dat hij het nu gaat doen.
Ten eerste met Berghuis transfer in zijn achterhoofd.

Daarnaast is zijn naam noemen anders dan in de lucht gaan lopen roepen dat hij niks bij Feyenoord te zoeken heeft. Het beleid af te kraken.
En al 6 weken achter elkaar dezelfde vragen stellen...

Maar das mijn mening

26 april 2022 om 12:09

Over dat laatste ben ik het zeker met je eens.

Over twee dagen speelt een Nederlandse club een halve finale in Europa. Voetbalzone heeft welgeteld 0 artikelen over deze wedstrijd. Ze zijn alleen maar bezig met Ten Hag, Ajax transfers, Ihatarren en nu weer Schreuder. Dit is de laatste keer dat ik op Voetbalzone ben. Ban mij aub.

26 april 2022 om 11:39

Vind je het gek? Feyenoord speelt in de CONFERENCE LEAGUE. Dat is heel wat anders dan wanneer Ajax in de CL ploegen met de rug tegen de muur zet. Met alle respect, maar men vind deze competentie gewoon niet relevant.

26 april 2022 om 11:45

Maar Ajax speelt momenteel toch niet meer in de CL? Dan is het toch logisch om de andere Nederlandse club uit te lichten in een Europese halve finale, wat voor Feyenoord jaren geleden is?

26 april 2022 om 11:57

Tuurlijk is dat gek, begin me er ook zwaar aan te irriteren dat bij elke 10 berichten er wel 3/4 over Ajax gaan. Duurt voor mij ook niet lang meer..

26 april 2022 om 12:19

Van de 8 hoofdtopics op VZ gaan er 7 over Ajax ...
Ik vind het prima, maar noem het dan geen voetbalzone en we gaan iets anders doen ...

26 april 2022 om 12:24

"Met alle respect, maar men vind deze competentie gewoon niet relevant."

Competentie = competitie maar goed, Conference league is het 3e Europese toernooi net als de Eufacup in '02 het 3e toernooi was die Feyenoord toentertijd won. Nu ook met ploegen als Roma, Leicester en Marseille is het gewoon een respectabel toernooi waar een Nederlandse club de halve finale in speelt dus meer aandacht zou zeker niet verkeerd zijn..

26 april 2022 om 12:30

@volgas, waar heb je het in vredesnaam over? We krijgen 100 berichten over een wedstrijdje in de KKD, 'relevant' staat op VZ volledig los van de competitie. 'relevant' betekent hiero min of meer hetzelfde als 'heeft iets te maken met Ajax'.

26 april 2022 om 12:39

In ‘02 was het niet het 3e Europese toernooi, maar gewoon wat de europa leaque nu is, dus het 2e toernooi waar ook nog is erg veel CL afvallers inzaten. Zeer waardig seizoen was dat met glasgow rangers inter milaan psv friburg en dortmunt werden verslagen! Zeeeer goede prestatie toen der tijd en ja het is geen CL, maar Feyenoord ( en ajax etc) zijn ook geen Real madrid dus dat hoeft ook niet

26 april 2022 om 12:43

En welke club zet Ajax momenteel met de rug tegen de muur in die Champions League dan?

Precies die laatste zin van je reactie rechtvaardigt de klacht van G0at. VZ vindt het relevanter om drie artikelen aan Ihattaren te wijten nadat de rechtsback van VVV zijn werk verzuimt te doen, maar er zitten hier ook mensen die het geen sier kan schelen hoe Jong Ajax presteert en ook graag over andere onderwerpen willen lezen. Er staat een Nederlands team in de halve finale van een Europees toernooi; hoezo laat je dat gegeven links liggen om wel je energie in dagelijks een dozijn artikelen over Ten Hag te plaatsen?

26 april 2022 om 13:15

Je hebt gelijk R9Neymar, ik was in de veronderstelling dat de EC 2 toen nog bestond maar die is '99 samengevoegd met de Eufacup.

Alsnog trek ik het vergelijk met het 3e Europese toernooi in het verleden. Dat is imo "gewoon" een respectabel toernooi die bv Ajax en Liverpool ook in de prijzenkast hebben staan en waar ze niet minder trots op zijn.

Edit; vrije trap van Van Hooydonk tegen Freiburg...👌

26 april 2022 om 14:07

De ploegen die nog in de Conference League zitten, zijn beter dan de teams waar Ajax tegen moest in de CL. Ook wel ironisch dat je vorig jaar bent uitgeschakeld door een ploeg die nu halve finale Conference speelt..

26 april 2022 om 14:55

Och gaan we weer. Deze is groter en beter dan deze. Wat een onzin en vergelijken is echt nutteloos. Ik snap dat Feyenoord fans dit een mooi toernooi vinden aangezien ze er nog in zitten en dan is het zeker terecht dat er geklaagd wordt dat er niets te vinden is.

Nieuws over Ajax is ook nog eens geen nieuws. Ik denk dat de meeste Ajacieden die ook niet willen want je wilt nieuws en geen liegende Driessen of Verweij of weer TH en roddels.

Er zijn ook genoeg artikelen over de conference league en OM en Feyenoord dus waarom deze niet geplaatst worden snap ik echt niet.

Anderzijds een Ban vragen is onnozel, je kunt gewoon wachten tot morgen want geloof me dan komen ook de Rotterdamse artikelen.

26 april 2022 om 15:54

De oplossing is zo simpel. Klik op de artikelen die je interesseren en laat de rest links liggen.

26 april 2022 om 16:51

Tsja en dat is dus het punt... Die komen niet....Ik klaag er niet over, maar vind het wel vreemd dat VOETBALzone alleen schrijvers in dienst heeft die allemaal over Ajax willen schrijven. Bv al die artikelen van Driessen en Co podcast.. Zit daar überhaupt iemand op te wachten?

26 april 2022 om 11:40

Ik begrijp je ergenis. Gewoon niet alles aanklikken.

26 april 2022 om 11:40

Als ze het Ajaxzone gaan noemen, valt het te veel op ...

26 april 2022 om 11:41

Ga dan

26 april 2022 om 11:43

De reacties op jou zeggen ook alweer genoeg GOAT. Voor Feyenoord nieuws zit ik gewoon op Feyenoord forums en heb ik de Feyenoordapp. Die hebben een stuk meer te melden. Bovendien zijn de mensen (vaak) relaxter.

Kinderachtige reacties als 'ga dan' zul je er gelukkig niet terug vinden.

26 april 2022 om 11:48

Ik heb hetzelfde, al zit ik op een FC Twente forum haha. Daar las ik laatst echter een interessant stuk over TV-gelden, wat tonnen scheelt voor onder meer Heracles, Heerenveen en ook mijn club. Hier niks over gelezen, vond ik bijzonder!

26 april 2022 om 11:53

Vaker wordt belangrijk nieuws mbt clubs die geen Ajax of Barcelona zijn hier vergeten.

Zit hier nu 4 jaar op het forum maar het is van alle tijden. Sinds het succes van Ajax in de welbekende cl-campagne zijn er wel veel van die successupportertjes bij gekomen die over het algemeen niets toevoegen in de discussie. Dat is wel jammer.

26 april 2022 om 11:58

Tuurlijk is het relaxter, dat zegt niet zo veel. Dat zijn immers plekken waar alleen Feyenoord supporters komen en je dus geen 'clash' hebt met fans van andere clubs. Je bent het hooguit oneens over een aantal zaken binnen Feyenoord.
En ook je eerste zin is logisch, tuurlijk hebben die forums en apps meer te melden maar dan wel over Feyenoord.

26 april 2022 om 12:03

Fijn dat je mijn reactie logisch vind. Makes my Day. Wat nu echt de toegevoegde waarde is van je reactie is mij wel een beetje een raadsel.

26 april 2022 om 12:05

Dat je een open deur intrapt misschien?

26 april 2022 om 12:11

Welkom op vz. Waar eenieder dat doet. Bovendien, als hij dat had willen zeggen, waarom doet hij dat dan niet? Bespaard hem een hoop tekst haha.

26 april 2022 om 12:37

Je kan het het kinderachtig vinden maar het is net zo kinderachtig als groots je vertrek aankondigen terwijl het niemand wat zal interesseren of je hier artikelen leest of niet.

26 april 2022 om 12:47

Heel herkenbaar. Ik ben zelfs op Twitter gegaan om daar PSV-nieuws te volgen. Het heeft niet mijn voorkeur, maar drie keer een mening over Ten Hag van Gary Neville, Jaap Stam en Rio Ferdinand interesseert me evenmin.

26 april 2022 om 13:14

De reacties zeggen inderdaad dat Voetbalzone gelijk heeft en dat niemand zit te wachten op Feyenoord news in aanloop naar deze wedstrijd

26 april 2022 om 14:09

Je mag toch hopen dat zo’n reactie als “ga dan” een ban krijgt. Voegt niks toe, is puur provocatie en respectloos naar de mede leden. Helaas zijn de regels gericht op leden met een bepaalde club / stadsvoorkeur, de rest is vogelvrij verklaard hier

26 april 2022 om 14:11

Je mag toch hopen dat zo’n reactie als “ga dan” een ban krijgt. Voegt niks toe, is puur provocatie en respectloos naar de mede leden. Helaas zijn de regels gericht op leden met een bepaalde club / stadsvoorkeur, de rest is vogelvrij verklaard hier

26 april 2022 om 14:20

Ja, dat was een beetje de intentie ja, aantonen dat je eigenlijk niks bijzonders zegt. Ik dacht ik probeer het nog op de nette manier.

26 april 2022 om 14:28

Dank daarvoor. Ik vond het wel een belangrijke bijdrage persoonlijk. Wel ironisch trouwens, gezien je zelf helemaal niks toevoegt. En daar mij dan op een "vriendelijke" manier op aanspreken. Beetje vreemd wel toch? Heb je ook nog iets inhoudelijks te melden?

26 april 2022 om 16:32

Je bent wel snel op je teentjes getrapt? Komop jullie staan donderdag in de halve(!) finale wie doet jullie Feyenoorders nu wat?

26 april 2022 om 17:12

Ook jij bedankt voor de inhoudelijke bijdrage🙂.

26 april 2022 om 12:17

Zeer frustrerend inderdaad GOAT. Bij een Europese wedstrijd van Ajax zijn er vooraf rond de 10 artikelen en na de wedstrijd een stuk of 20 die over Ajax gaan. Bij wijze van spreken wordt dan zelfs de mening van de schoonmaker van het stadion als artikel gepubliceerd. Andere clubs moeten het vaak doen met 2 a 3 artikels, waarvan 1 het wedstrijdverslag is en die is vaak nog heel slecht en haastig geschreven. Ik snap voor VZ ook wel dat Ajax hun verdienmodel is. Op deze site zitten, sinds een paar jaar, ontzettend veel stoere internet successupporters die op alles klikken wat met Ajax te maken heeft en veel reageren. Vaak zijn die reacties van die mensen ook nog provocerend naar andere clubs toe. Overigens wil ik hiermee de fatsoenlijke Ajaxfans niet beledigen, want er zijn er genoeg die inhoudelijk normaal kunnen reageren.

26 april 2022 om 12:19

Je klikt er verdorie zelf op. Klik er dan niet op...

26 april 2022 om 12:27

Soccerfan. Het gaat niet om de artikelen die er wel zijn, maar vooral over de artikelen die er niet zijn. Ajax krijgt bizar veel artikelen en dat is op zich prima, maar geef andere clubs dan ook hun portie om te lezen. Dat gebeurd niet.

26 april 2022 om 12:57

Maar juist om op de Ajax artikelen te clicken houd je het in de hand.
Voetbalzone leeft op Advertentie inkomen wat weer te maken heeft met het aantal clicks.

Op het moment dat er geklikt wordt dan begint de teller te lopen.
Wil je van Ajax minder artikelen, klik er dan niet op.

En anders moet je voorstellen om zelf artikelen te schrijven of aan te dragen. Maar goed, dat is niet geheel gebruikelijk.

26 april 2022 om 13:04

Dat klopt zeker, maar het plaatsen van artikelen van andere clubs moet voor VZ toch geen probleem zijn? Ze kopiëren en plakken toch alles van andere sites. Dan kunnen ze dat ook prima doen met info over andere clubs.

26 april 2022 om 12:27

Dit is toch echt mede jullie schuld. Ik zie op ieder ajax gerelateerd bericht wel zo een reactie als die van jou voorbij komen. Vervolgens weer minimaal 20 reacties op die reacties waarin men het eens met je is en loopt te klagen. Op deze manier heb je gewoon net zoveel reacties aan klagers dan je in de meeste topics die niet ajax gerelateerd zijn hebt. Blijkbaar roept ajax zo een afkeer op bij niet ajacieden dat zij zich zo genoodzaakt voelen om commentaar te hebben. Meer dan dat ze reageren op andere artikelen. Ik ben het overigens met je eens hoor dat er best wel meer nieuws van andere clubs mag komen. Alleen zolang niet ajacieden meer reageren op ajax gerelateerde artikelen dan artikelen over hun eigen clubs zal voetbalzone niks veranderen. Ik zou zeggen, spam artikelen over jullie clubs helemaal vol en misschien zal er iets veranderen. Toon vz dat niet ajax nieuws ook interessant genoeg is doormiddel van clicks en reacties.

26 april 2022 om 12:36

Dat is de omgekeerde wereld en enkel Ajacieden reageren met gelijksoortige comments

26 april 2022 om 12:48

Hier heb je zelf ook een beetje schuld aan door dit artikel te openen natuurlijk..
Voetbalzone leeft op clicks. Ajax = veel clicks.

Wil je minder Ajax artikelen en meer Feyenoord artikelen, open de Ajax artikelen niet...

26 april 2022 om 12:51

Het is inderdaad behoorlijk beschamend. Zelfs shownieuws artikelen die niets met voetbal te maken hebben worden meerdere keren geplaatst. We weten allemaal wel welke club de voorkeur heeft, maar het is echt slecht dat er niets over Feyenoord wordt geplaatst. Triest.

26 april 2022 om 13:23

Voorbereiding op de halve finale bijvoorbeeld ja. Wellicht een leuk artikel met info over de tegenstander Marseille. Kan zat bedenken dat interessant genoeg is om te plaatsen mbt Feyenoord momenteel.

26 april 2022 om 12:56

Het is de Conference League.. Het is dan misschien dezelfde afkorting van de Champions League maar kom op, niemand neemt de Conference League toch serieus? Het is leuk dat Feyenoord in de halve finale staat hoor, maar ik zie die competitie als een soort van bonus-competitie voor de net-niet clubs. Ik gun het Feyenoord van harte hoor, maar kom op, ik hecht er 0 waarde aan.

Dat gezegd hebbende, mag er misschien wel meer aandacht voor komen. We moeten het niet groter maken dan het is, maar er mag wel wat over naar buiten komen.

Enne.. je hoeft geen ban te krijgen om hier niet meer te komen toch? Afhankelijk van je besturingssysteem zit er linksboven of rechtsboven een kruisje. Als je daar op klikt gebeurt er iets, kijk maar!

26 april 2022 om 13:56

Waarom zo laatdunkend doen over de conference league? Is gewoon een Europees bekertoernooi waar nu clubs inzitten die prima kunnen ballen. Als onze club erin zou spelen, zou ik er ook gewoon voor gaan zitten.

26 april 2022 om 14:00

"Bonus voor net niet clubs". Ondertussen staan in de EL halve finales: West Ham - Frankfurt en RB Leipzig - Rangers. Villarreal in de halve finale CL. Verschilt dat zoveel van Marseille, Roma, Leicester en Feyenoord?! Wat een enorm kansloze en arrogante houding van je zeg.

26 april 2022 om 14:11

Hoezo neemt niemand dat serieus? Eigenlijk kun je de huidige conference league redelijk vergelijken met wat vorige jaren de EL was. De EL is namelijk kleiner gemaakt waardoor veel teams nu conference spelen. Daarnaast is de eindfase van deze competitie met Roma, Marseille, Feyenoord en Leicester sterker dan bijvoorbeeld de poule waar Ajax in zat in de CL.. maar als Ajax tegen Getafe speelt in de EL, 2 seizoenen geleden, moet iedereen het wel serieus nemen? Dan vind ik de huidige ploegen in de conference sterker..

26 april 2022 om 15:19Rutger toch, wat ben je weer vervelend en arrogant bezig. We lezen twintig artikelen over Ihataren en dertig artikelen over Ten Hag, maar echt niets over deze wedstrijd. Het is natuurlijk geen CL en EL, maar heeft wel nieuwswaarde, zeker als we telkens dezelfde topics lezen met uitspraken van een Driessen, of een the Sun of een andere nobody die niets toevoegt. Roma, Marseille en Leicester zijn clubs die in een kort verleden nog CL en EL hebben gespeeld.

26 april 2022 om 15:47

Wat laat je je hier kennen zeg!? We werden allemaal uitgelachen in de eerste maanden dat we Ajax nog steeds niet serieus namen, terwijl ze toch echt in de CL weer fantastische dingen deden en de rest vond dat de tegenstand wel heel magertjes was. Welnee! Ajax kon gewoon de CL winnen, enz.. Die waarde die jij er niet aan hecht, hechten anderen er wel aan.. De zoveelste onzin over Ihattaren, Ten Hag, etc interesseert ook geen hond behalve de fanboys hier..
dat laatdunkende is bijna typisch voor de Ajax-fanboy reflex..
De beker wordt verloren?: pfff.. die troostprijs hoeven we niet eens… Feyenoord halve finale Europees: ‘ja, das de Jip en Janneke League..
Dortmund was geen haar beter en werd door Rangers zelfs finaal kapot gespeeld; Sporting kreeg ook ongekende klop van City, volledig kansloos. Besiktas had de groepsfase Confrence niet eens doorgekomen..

26 april 2022 om 17:33

Laten we dan ook maar geen nieuws meer besteden aan de KNVB beker, als de Conference League al niks voorstelt volgens jou

26 april 2022 om 13:54

@G0AT: ik ben het met je eens. Daar mag zeker meer aandacht voor zijn! En die onzin dat de conference league een Jut en Jul competitie zou zijn, zou ook eens moeten kappen. Die is niet alleen voor Nederlandse clubs bedacht en het is gewoon heel knap dat Feyenoord in de halve finale staat.

26 april 2022 om 16:55

C a l i m e r o ! Hahaha
De Conference League is een park toernooi voor de jongetjes die niet mee mogen doen met de grote jongens. Is niemand in geïnteresseerd. Ik zeg dit gewoon niet met maar zonder respect.

26 april 2022 om 17:29

Liever een parktoernooi winnen met zilverwerk dan een vaantje van een competitie waar je voor spek en bonen meedoet..

26 april 2022 om 22:38

Ook al ben ik Ajacied, ik geef je volkomen gelijk. Meerdere artikelen die nagenoeg hetzelfde stellen voegen niks toe. Ook ik ben benieuwd naar hoe dit leeft bij Feyenoord en wil nieuws, wat dan ook, lezen. Ja het is de Conference League maar het is een Europese prijs.

27 april 2022 om 15:52

Doei, ✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻

Nou wat Schreuder eraan kan hebben is bijvoorbeeld dat er vanaf die tijd geen onvertogen woord over hem gevallen is bij de Telegraaf terwijl hij echt niet overal fantastisch presteerde, dat er na het historische '18-'19-seizoen gedaan werd alsof Schreuder als assistent ondanks Ten Hag de halve finale van de Champions League bereikt had en dat Schreuder degene was die Ziyech aan het voetballen had gekregen, ook ondanks Ten Hag.

Maak de kat maar wijs dat Schreuder dat niet geholpen heeft in zijn carrière. Hij wordt nu door de Telegraaf ook alweer driftig naar Ajax gepraat terwijl hij allesbehalve Ajax-voetbal speelt.

Tuurlijk heeft Schreuder gelekt. Daarom probeert Driessen en de telegraaf hem te pushen. Dit is zo doorzichtig.
We lezen nooit wat kritisch over Schreuder.

Aha, dat verklaart waarom de krant alles uit de kast trekt om Schreuder naar Ajax te halen
Beloning voor bewezen diensten en in de toekomst weer als eerste op de hoogte van alles wat bij Ajax speelt. Bah
Driessen vroeg zich af wat de beweegredenen kunnen zijn geweest van Schreuder. Ik kan er zo twee bedenken
1. Een goede vriend bij de Telegraaf is waardevol; nu en in de toekomst dacht hij toentertijd
2. Onrust scheppen, zodat ten Hag kon worden weggestuurd en hij kon doorschuiven
3.

Wat een vervelende krant. Wat een achterklap en gekonkel allemaal. Ver van weg blijven dergelijke nieuws en dergelijke media

Als de hoofdtrainer word weggezet als de persoon die afhankelijk is van de assistent, snapt iedereen wel waar het lek zit. Vooral als die assistent een verleden heeft met lekken naar de pers en als hoofdtrainer 0 had gepresteerd. Toen had Schreuder de pech dat de journalisten geen moeite hadden om te verkondigen wie er had gelekt binnen FC Twente. Ook Adriaanse en Mcclaren hadden het snel door en besloten zich uit te spreken. Driessen heeft natuurlijk 0 voordeel als hij hetzelfde doet. Wat het nut was van Schreuder om te lekken? De trainer voor de bus gooien en dan zelf met het baantje aan de haal gaan. Dat was hem namelijk al eens gelukt en De Telegraaf was duidelijk van plan om hem op dat plaatsje te schrijven. Daar waren ze min of meer al mee bezig. Helaas voor hen bleek Schreuder zo vervangbaar als toiletpapier en is Ten Hag niet slechter gaan presteren na de leegloop als je dat tegenover de aanwezige kwaliteit zet.

Wel las ik ergens dat Ten Hag en Schreuder niet zo best met elkaar konden. Wat daarvan waar is, zal welk in nevelen blijven gehuld. Misschien dat daarom Schreuder destijds ook vertrok toen de kans zich voordeed. Hij bleek tactisch wel sterker dan Ten Hag, maar dat is niet zo moeilijk. We zien veel te vaak dat Ten Hag er tactisch niet zo veel van bakt. Een wedstrijd met een ingreep ten goede doen keren, komt zelden voor onder Ten Hag. Dat probleem zal zich straks ook voordoen bij Man. Utd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller3413
S. BerghuisAanvaller338
E. ÁlvarezMiddenvelder315
D. KlaassenMiddenvelder319
S. HallerAanvaller3121
J. TimberVerdediger303
Lisandro MartínezVerdediger241
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

10 fans
Coach, 49 jaar
SeizoenClub
2022- Ajax
2022-2022 Club Brugge
2020-2021 Barcelona
2019-2020 TSG Hoffenheim
2018-2019 Ajax
Laatste voetbalnieuws

Mohamed Ihattaren dacht aan stoppen, maar werd ‘gered’: ‘Ik huilde bij hem’

Mohamed Ihattaren heeft het geluk in zijn leven hervonden, zo vertelt hij in gesprek met Ajax TV. Voor het eerst sinds zijn overstap naar Ajax heeft de twintigjarige aanvallende middenvelder voor...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 29 juni
Ajax volgt de verrichtingen van Oscar Gloukh. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren