Arno Vermeulen: ‘Een pijnlijke opmerking van Ten Hag, een steek onder water’

Dinsdag, 26 april 2022 om 09:20Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 09:31

De opvolging van Erik ten Hag als trainer van Ajax blijft de gemoederen bezig houden. Alfred Schreuder lijkt de voornaamste kandidaat te zijn om vanaf volgend seizoen het roer over te nemen, al vallen de namen van Arne Slot en Peter Bosz ook regelmatig. Afgelopen week liet Ten Hag zich zelf uit over zijn opvolging, toen de naam van Schreuder ter sprake kwam. De twee werkten eerder samen bij FC Twente en Ajax, maar hielden daar geen warme herinneringen aan over. Volgens Arno Vermeulen deelde de Ajax-trainer in zijn commentaar zelfs 'een steek onder water' uit.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Wie is de beste opvolger voor Erik ten Hag


Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door frotank)

Arne Slot lijkt me onder welke omstandigheden dan ook de ideale kandidaat. De vraag is alleen of hijzelf de stap wil en durft te nemen.

26 april 2022 om 08:41

Ik heb nog niemand bij Ajax horen zeggen dat Slot de ideale kandidaat is... in zijn periode bij AZ heeft hij het goed gedaan maar zijn opvolger (pascal Jansen) heeft een beter puntengemiddelde dan Slot had....... Feyenoord presteert beter dan het materiaal dat ze hebben maar natuurlijk ook niet geweldig. Internationaal gezien stelt die Conf cup al helemaal niets voor, topploegen spelen daar met B elftallen. Dus gaat het eigenlijk wel zo fantastisch bij Feyenoord, je hebt beter materiaal dan AZ en zeker Twente toch strijd je met hen om plek 3 in Eredivisie en kan het zo maar zijn dat 1 van die ploegen boven je eindigt.

26 april 2022 om 08:49

Nou, dan moet je beter luisteren hoor. Hij wordt wel degelijk genoemd als ideale kandidaat. Het downplayen van de Conference League vind ik bovendien onnodig en onterecht. Het is gewoon de 3e Europese cup en zij staan daar maar wel, waar AZ en PSV er niet staan. Je stuk over de Eredivisie volg ik wel, Feyenoord is mijns inziens verplicht 3e te worden.

26 april 2022 om 08:54

Xajacfa was de azijn lekker deze ochtend? Jemig wat een reactie zeg op de vroege morgen. Hoe bedoel je Feyenoord presteert beter als het materiaal, moeten zij dan om plek 5 tm 7 vechten terwijl je zelf al aangeeft dat ze beter materiaal hebben dan AZ en Twente. Dat deze 2 ploegen extreem veel punten pakken heeft ook met andere factoren te maken zoals arbitrale dwalingen die ze dan meekrijgen ten opzichte van Feyenoord dit seizoen. Want laten we wel zo eerlijk zijn dat Feyenoord alle punten terecht heeft gepakt dit seizoen en nog geen enkel punt heeft gestolen maar eerder te weinig heeft gekregen.
Net zoals het downgraden van de Conference League, hoezo stelt deze niks voor met ploegen als Marseille (dat een Payet en Gerson spaart tijdens de laatste competitie wedstrijd voor dit toernooi) en een AS Roma en Leicester City.

26 april 2022 om 09:04

Hier komen de onderbuik gevoelens net als de analisten. Kwalitatief allemaal zo slecht!

B spelers? Heb je Roma niet gezien en Leicester en etc?

In het begin van de competitie was het niet zo van niveau, maar richting de einde je mag toch wel zeggen dat het meer voorstelt dan jij het weergeeft.

Qua materiaal is het ook weer niet zo dramatisch hoe iedereen erover doet. Ze doen netalsof ze spelersmateriaal hebben van de nr 10. Het is een redelijk elftal, dat mee kan doen bovenin (geen kampioenschap). Met aantal talenten zit er nu ook wat waarde in de team.

26 april 2022 om 10:24

Inderdaad. B-spelers kom je juist tegen in de Champions League, waar Liverpool een fantasie-elftal opstelde in de return tegen Benfica (hetgeen ook nog maar eens laat zien dat Ajax misschien toch niet zo goed is als hier in het algemeen wordt gedacht).

27 april 2022 om 08:07

Je gaat ons toch niet zeggen dat je de concerence league als een volwaardige cup ziet, of wel? Zelfs de uefa ziet dat blijkbaar als oefenwedstrijdjes tussen clubs die het niveau van die andere 2 cups (net?) niet aankunnen. Waarom is er anders tot nu toe geen var bij de wedstrijden? Ja...bij de volgende wedstrijden mogen ze komen opdraven maar dat is ook alleen maar dankzij de commotie in de media. Tuurlijk, als je deze cup wint, win je een bekertje en wat zakgeld maar als je door de week echte oefenwedstrijden speelt met andere clubs, kan je ook een bekertje als prijs weggeven.

Ik begrijp wel dat De Telegraaf inzet op hun infiltrant. Hebben ze daarna weer het plezier van alle interne gossip bij Ajax over randzaken. Vinden ze fantastisch.

25 april 2022 om 23:39

Begrijpelijk maar tot Ajax vermeend interesse toonde hoorde je de naam Schreuder nooit vallen voor zover ik weet. Je hoorde alleen Slot, Bosz, misschien een enkele buitenlander. En nu verdringen ze elkaar om te zeggen hoe logisch de keuze voor Schreuder zou zijn 🤷🏻‍♂️

25 april 2022 om 23:54

Volgens mij komt de naam Schreuder vooral vanuit de media (heeft Ajax nog niks bevestigd) en is De Telegraaf verreweg de grootste kruiwagen van Schreuder. Persoonlijk zou ik er niet aan beginnen. Dan nog liever met het aanvallende spel van Bosz ten onder gaan, een qua ervaring op die functie lichtgewicht als Jonk een kans geven of toch zelfs Slot weg kopen als hij het überhaupt ziet zitten.

26 april 2022 om 00:35

Ik snap niet waarom Jonk niet zoveel genoemd wordt. Daar zie ik een goede trainer in (zelfde traject als Slot/ ten Hag). Stapte in bij volendam toen ze 16e eindigden, werd daarna 3e en 6e met frivool voetbal en is nu weer terug in de eredivisie. Heeft een sterke spelolvatting en zijn hand is goed terug te zien bij Volendam met verzorgd en goed positiespel. Hij kent Ajax, zal oog voor de jeugd hebben gezien zijn achtergrond en heeft volgens mij nog geen nieuw contract getekend. Enige obstakel zal wellicht zijn relatie met Van der Sar zijn.

26 april 2022 om 00:42

Omdat Jonk nog niet heeft aangetoond ook een grote club te kunnen leiden met ervaren vedettes, veel media-druk, achterkamertjespolitiek etc.

26 april 2022 om 00:52

Dat hebben Heitinga, Schreuder, Reiziger en Bogarde ook niet aangetoond. Blijft natuurlijk een schot in het duister, maar het zal volgend seizoen toch een soort tussenjaar worden. Gezien het goede voetbal wat hij Volendam al 2 jaar laat spelen, zijn tijd als hoofd jeugdopleiding bij Ajax en statuur als voetballer zou ik het wel aandurven.

26 april 2022 om 05:05

Volgens mij is Jonk niet echt door de voordeur vertrokken bij Ajax, zijn vertrek was volgens mij een beetje een gedwongen vertrek.

26 april 2022 om 07:55

Toekomst helemaal mee eens, gewoon lekker Jonk benaderen of desnoods Bogarde en Reiziger samen. Een lek moet je niet willen, de rust moet sowieso terugkeren in Amsterdam.

26 april 2022 om 11:45

Jonk zou ik wel een immens risico vinden. Denk dat Ajax uiteindelijk bij Reiziger uitkomt waarbij Bogarde dan wel assistent zal worden.

Reiziger kent de club door en door, is kampioen geworden met Jong Ajax in de KKD met een kutelftal en van hem hoor je nooit negatieve verhalen, lijkt me een sympathieke man (geen watje hoor) en prima uithangbord voor de club. Jonk zou dat laatste ook kunnen zijn, maar die is al jaren weg uit Amsterdam, is met veel bombarie vertrokken en de druk op hem zal veel hoger zijn. Schreuder moet je sowieso niet willen lijkt me. Speelt betonvoetbal, maar haalt daar ook geen fantastische resultaten mee (ook niet slecht hoor), is stronteigenwijs en haalt zo je beste spelers eruit omdat ze moeten luisteren naar zijn heilige tactiek en was zeer waarschijnlijk het lek naar de Telegraaf (wat al zwaarwegend genoeg is).

26 april 2022 om 09:09

@De Toekomst: Ik begrijp de hosanna rondom Schreuder ook niet (behalve dat hij het lek naar de Telegraaf was). Hij heeft het daarna op eigen benen nou niet bepaald bewezen. Nu hoeft dat geen graadmeter te zijn, maar het wel gek als mensen dat anderzijds wel gebruiken bij Bosz. Ik zie Schreuder liever niet komen en hoop dat ze inzetten op Bosz of Hjulmand.

Arne Slot zou fantastisch zijn. Dan kan Feyenoord inzetten op hun voormalig speler Schreuder. Ik zou Reiziger ook een logische keuze vinden. Wellicht dat hij met een okweggetje Slot weer kan opvolgen over een jaar of drie.

26 april 2022 om 08:49

De stap van Brugge naar Feyenoord is nu wel niet echt een logische.

“Slot heeft een kleine escape omdat Feyenoord City niet doorgaat”

Ook al zou Feyenoord City wél doorgaan, dan had Slot daar alsnog 0,0 profijt van. Bij de tijd dat het stadion in gebruik genomen zou gaan worden, was Slot (hoogstwaarschijnlijk) allang vertrokken. Hoe komt het dat analisten zoals Perez alleen maar onzin roepen dat grotendeels gebaseerd is op hun onderbuikgevoel en ze daar ook nog mee wegkomen? Net zoals dat hij dit weekend zei dat Kokcu “net als Schone eerst maar eens een goal of 7 moet maken”, terwijl Kokcu dit jaar al op 7 goals staat..

25 april 2022 om 23:27

Ja ik vind dat ook verbijsterend. Zo’n stadion duurt jaren en kost eerst geld, voordat het wat oplevert. Daar kan Slot helemaal niks mee. Ik ben Ajacied maar word nu ook wel een beetje moe van dat getrek aan Slot. Laat hem lekker bij Feyenoord blijven.

25 april 2022 om 23:28

Precies dat, wat een kulargument is dat van de journalisten.

25 april 2022 om 23:29

Onze analisten zijn van een bedroevend niveau. Consequentieloos links en rechts van alles roepen. zelden een zinnige voetbaltechnische analyse en onderbuik gevoelens. Gisteren een stukje NOS gekeken. Ze kennen Hiemstra niet, maar Affelay wist er wel een belegen grap uit te duwen (dat je anno 2022 nog met banana split durft aan te komen).

Een onderbuik heb ik zelf wel, maar ik zou juist geinformeerd willen worden over zaken die ik niet weet.

25 april 2022 om 23:48

Hiemstra is toch die weerman? Hamstra zul je wel bedoelen, haha.

Maar verder kan ik me wel redelijk vinden in wat je zegt. Ik kijk en luister liever naar een journalist die eerst even een tijdje onderzoek doet om vervolgens met feiten te komen, dan diegene die viermaal per week op tv zijn.

25 april 2022 om 23:52

Niets gelogen ... Ik ken hem ook niet Daarom zou ik ook geinformeerd willen worden ipv zo'n dooddoener van Affelay ...

my bad ...

26 april 2022 om 10:51

Waarom zou je een Afellay uberhaubt serieus nemen? Die man begint een zin bijna standaard met ''wat ik net al zei'' terwijl hij letterlijk nog helemaal niks heeft gezegd. Alleen maar interessant lopen doen zonder enkele inhoud, vrij lachwekkende ''analist'' die ze wat mij betreft gauw lozen bij de NOS.

25 april 2022 om 23:54

Het valt me op dat elke analist of iemand van een krant . Steeds maar meer onzin gaat roepen . Of hun alle in en outs weten van nu bijvoorbeeld Slot hoe hij der over denkt. Wordt behoorlijk vermoeiend

26 april 2022 om 00:00

Haha echt helemaal mee eens. Ook goede voorbeelden van je. Het slaat inhoudelijk nergens op/is foutief, maar het niveau aan tafel is blijkbaar niet hoog genoeg om daar tegenin te gaan. Vandaag las ik een stukje over Verweij en dat Ten Hag zeker Timber en Antony mee wilde nemen. Iemand reageerde sceptisch op Verweij's bewering en vroeg hoe hij daarbij kwam. Toen voelde Verweij zich persoonlijk aangevallen en zei iets als "vertrouw je me niet dan?"..... Dat is toch een zwaktebod? Dat je inhoudelijk zo weinig sterks in te brengen hebt als steekhoudende argumenten/bronnen dat je zo moet reageren? De journalistiek van tegenwoordig is echt een heel triest niveau. Tegenwoordig mag iedereen zijn eigen mening/verwachting de wereld inslingeren als feiten/nieuws en ze komen er inderdaad mee weg...

26 april 2022 om 06:26

Ik kan me wel voorstellen dat het niet doorgaan van feyenoord city zorgt voor een sneeuwbaleffect. Geld wat anders de club in gaat, moet wellicht nu het stadion in. Daardoor blijft er minder budget over voor slot.

Slot zou zelf inderdaad nooit gaan profiteren van feyenoord city

26 april 2022 om 08:54

Hier ben ik het dus roerend mee eens, heb ik letterlijk ook zo benoemd bij eerdere topics hierover. Die gasten brullen maar wat, maarja ze moeten iets want er wordt op TV zo belachelijk veel geluld over voetbal. Helaas lukt het mij echter ook mij elke keer weer niet om het maar te negeren als er zoveel doms wordt geschreeuwd. En het ergste is nog dat er dan 3 van die lulletjes rozenwater naast zitten mee te knikken ipv zeggen dat het nergens op slaat.

26 april 2022 om 09:16

Als feyenoord city er komt betekent wel degelijk dat er al geld vrij komt. Ze hebben dan het vooruitzicht op meer inkomsten waardoor ze het geld nu al gedeeltelijk kunnen investeren.

26 april 2022 om 14:21

Dat vooruitzicht heb je helemaal niet. Een nieuw stadion kan meer opleveren maar het kan ook een drama worden. Verder gaat business case uit van extra budget van iets van zeven tot acht miljoen euro's per jaar in het optimale scenario (geen corona e.d.). Ga je dat geld naar voren halen, dan heb je extra financiering kosten (de rente die je betaald) dus uiteindelijk hou je minder over.

26 april 2022 om 14:18

Klopt als een bus. Als er groen licht was gekomen, dan had het nog jaren geduurd voordat de bouw klaar was. In die tijd zou Slot er eerder last van hebben gehad.

'Ten Hag en Schreuder werkte eerder samen bij Twente.' Schreuder was toch ook assistent bij Ajax onder Ten hag? Of begrijp ik dit stukje tekst gewoon verkeerd?

25 april 2022 om 23:27

Ik denk dat ze zelf niet eens begrijpen wat ze lullen.

26 april 2022 om 07:42

En ten Hag was assistent bij Twente toen Schreuder er speelde volgens mij.

Elke keer maar weer Slot naar Amsterdam duwen. Die zogenoemde analisten zijn in mijn ogen alleen maar uit op sensatie. Slot zit bij Feyenoord, get over it!

25 april 2022 om 23:28

Een Slot op Amsterdam. Dat zou iedereen buiten de stad toch zo graag willen zien?

26 april 2022 om 07:54

Erbinnen ook hoor, de meesten komen de ring niet over daar

25 april 2022 om 23:32

Dat is inderdaad overdreven. Al moet ik ook zeggen dat het wel grappig is hoe fel sommige Feyenoord supporters uit de hoek komen. Daar zit toch ook echt wel een soort 'het zal toch niet' gevoel bij.

25 april 2022 om 23:45

Het zal toch niet weer een coryfee zijn die oppert dat Slot de ideale kandidaat is bij en voor Ajax?

26 april 2022 om 06:25

@silverfront, super grappig ja. Er zit helemaal geen "het zalt toch niet" gevoel bij. Er zit meer een "wat worden wij moe van dat gestook" gevoel bij.
Gewoon klaar met de media en analisten die dit maar blijven herhalen

26 april 2022 om 21:58

@fr010frdam, ik zeg ook niet dat het bij alle Feyenoord supporters zo is, maar wel degelijk een aantal, dat weet ik 1000% zeker. Hetzelfde als dat de meesten riepen dat Berghuis nooit naar Ajax zou gaan. En als je er zo moe van wordt, dan reageer je toch lekker niet

26 april 2022 om 07:12

Ik denk dat slot er wel oren naar heeft om naar Ajax te gaan. Waarom zou Ajax zich er dan bij neerleggen als Ajax hem graag zou willen?

26 april 2022 om 10:21

Ik snap ook niet wat er zo goed aan Slot is, qua resultaat gaat het net iets beter dan met Advocaat die minder spelersmateriaal had. In Europa gaat het wel heel goed dus er zit stijgende lijn in over het algemeen mogen we concluderen. Maar na dat ene jaartje AZ, een half jaar ploeteren met slechte resultaten bij AZ gevolgd door ontslag omdat hij ook met Feyenoord praatte, de leuke start maar niet iets heel speciaals bij Feyenoord zie ik niet in waarom Ajax hem zou moeten halen. Persoonlijk zie ik liever een Thomas Frank van Brentford komen met Eriksen. Misschien kan hij meteen die twee Deense Afrikanen van Ajax beter laten spelen.

26 april 2022 om 18:27

Daarnaast, als hij nu naar Ajax gaat, wie zegt mij dat hij niet zo na 1 seizoentje weer weg is als er een club met meer middelen langs komt. Niet leuk weggegaan bij AZ en dan Feyenoord zo snel weer laten vallen, zou ik een slecht teken vinden.

27 april 2022 om 11:16

Fijn dat jij onze klasbaktrainer niet naar Ajax praat!

Ten Hag was bij Twente assistent bij Rutten en ging daarna naar PSV. Schreuder kwam daarna pas zagen aan stoelpoten van Adriaanse en McClaren. Volgens mij hebben die 2 bij Twente alleen met elkaar te maken gehad toen Ten Hag assistent was en Schreuder nog speler.

En john heitinga een kans geven met een paar ervaren assistenten om hem heen? (Traject a la van nistelrooij, met een paar zwaargewichten naast hem)
Bij jong ajax doet heitinga het mijn inziens meer dan verdienstelijk...

25 april 2022 om 23:31

Heitinga lijkt mij echt het niveau te missen als hoofdtrainer van Ajax 1 (maar dat is dan weer mijn onderbuik)

25 april 2022 om 23:33

Waarom zou je hem direct hoofdverantwoordelijk maken en niet de zwaargewicht waar hij nog van kan leren? Het is een enorm afbreukrisico voor Heitinga. Die komt er wel, maar lijkt mij te vroeg om nu al voor de leeuwen te gooien.

25 april 2022 om 23:35

Heitinga wil niet en is daar niet klaar voor. Punt.

We gaan nu niet weer helemaal opnieuw beginnen he. We moeten iemand hebben die een beetje dezelfde visie als Ten Hag heeft.

26 april 2022 om 07:43

@soccerfan, we gaan juist wel helemaal opnieuw beginnen. Maakt niet uit wie je voor de groep gooit kans is immens dat die er na een jaar uit ligt. Zou dus vooral niet iemand nemen waar je graag mee verder wil. Schreuder is eigenlijk perfect. Voor een miljoen of 5 in totaal, heb je iemand die mag puin ruimen, alle impopulaire beslissingen moet gaan nemen en vervolgens de echte zwakke plekken in de selectie aan het licht mag brengen. Vervolgens kegel je die eruit als je geen prijzen pakt en geef je daarna de echte gewenste opvolger de kans.

26 april 2022 om 18:32

Puin ruimen vind ik echt overdreven. Goed verkopen en dan met een dikke transferknip gaan shoppen plus wat jeugd inpassen. Volgend seizoen moet je juist doorpakken met de best mogelijke coach. We willen ons meten met de grote(re) clubs in europa, dan kun je niet bij voorbaat al een seizoen min of meer als verloren zien.

26 april 2022 om 10:15

Als je dan toch een zwaargewicht in huis moet halen, kan je hem toch beter eindverantwoordelijk maken. Bij een bedrijf ga je toch ook niet de stagiair eindverantwoordelijk maken met een paar seniors als personal assistants ernaast om hem te ondersteunen?

Tja, wat ik vooral zie is dat de heertjes analitici en de gewezen experts vooral zien, horen en met name interpreteren wat ze willen. In het niet doorgaan van Feyenoord City moet Slot nu ineens een excuus zien om onder zijn nog een jaar doorlopende contract uit te kunnen. Hij, de trainer die sterk de indruk wekt het uitstekend naar zijn zin te hebben in Rotterdam en kans maakt een Europese prijs te winnen de komende weken, zou hierdoor zijn ambities niet kunnen waarmaken. Waarmee de implicatie duidelijk genoeg is; de meeste journalisten kunnen niet wachten hem naar Ajax te zien vertrekken.

En ook de opmerking van Ten Hag wordt nu bewust onder een vergrootglas gelegd. Vermoedens, aannames en interpretaties ten overvloede; werkelijk niemand aan die tafels gelooft in de mogelijkheid dat Ten Hag ook gewoon oprecht complimenteus kan zijn naar Schreuder. Dat zit dit journaille gewoon niet lekker, want liever zien ze Slot naar Ajax vertrekken. Dat Schreuder het bij Brugge uitstekend doet - 14 wedstrijden, elf keer gewonnen en slechts één keer verlies - blijft gemakshalve buiten beschouwing en het feit dat de nodige spelers lovend zijn over de trainer (ziyech bijvoorbeeld) lijkt ook geen reden om het wantrouwen rondom de man te laten varen.

26 april 2022 om 07:31

2 jaar contract

26 april 2022 om 07:55

In totaal toch? Of na deze zomer nog twee jaar?

26 april 2022 om 10:53

Slot heeft een contract voor 2 jaar ondertekend met een optie voor nog 1 jaar die inmiddels is geactiveerd door Feyenoord. Dus vanaf komende zomer nog 2 jaar..

Algemeen bekend dat ten Hag en Schreuder een moeizame band hebben? Ik hoor dat voor het eerst. Ten Hag heeft hem notabene naar Ajax gehaald. En het is ook niveau RTL-Boulevard om het compliment van ten Hag zo te draaien dat het een belediging zou moeten zijn... Ten Hag heeft Schreuder als veldtrainer meegemaakt, niet als hoofdcoach dus hij kan alleen over dat eerste oordelen.

25 april 2022 om 23:43

Misschien bedoelt hij z'n vader: Hennie ten Hag. Hij was commissaris bij Twente onder Munsterman en moest het afbraakvoetbal van hoofdcoach Schreuder slikken.

26 april 2022 om 12:23

Zou kunnen, daar heb ik geen weet van. Maar dat zou geen invloed op de rest hoeven te hebben.

Begint wel een obsessie in de media te worden om Schreuder richting Ajax te krijgen, ik zie er echt geen geschikte trainer in voor Ajax. Een echte resultaat trainer die lekker betonvoetbal komt spelen, zelfs bij Club waar je met afstand het beste materiaal hebt lijkt het spel nergens op.

26 april 2022 om 05:15

Ik zou Wenger wel willen zien bij Ajax . Wat die kon met chamack en bentner top4 spelen was een wonder .

Waarom zeggen geeneen van de analisten dat hij verdacht is van het lekken? Is toch algemeen bekend? Hier draaien ze eromheen maar ook bij Studio Voetbal en Vandaag Inside. Best kwalijk eigenlijk hoe ongegeneerd ze het doen.

Wenger voor mij . Sowieso nooit een oud speler en al helemaal geen legende . Iemand die niks met de club te maken heeft dat als het fout gaat diegene er makkelijk kan worden uitgegooid en dat ik niet hetzelfde krijg als met Van Basten . 1 van me favoriete spelers ooit die ik 5 jaar lang een hekel aan had gekregen doordat ie coach van Ajax werd .

Schreuder halen betekent dat het bestuur van Ajax niets kan bedenken.
Koeman wilde hem ook als hulp als veldtrainer.
Er zijm genoeg opties, maar de pers noemt ze niet dus het bestuur kent ze niet. Zeer slap.
Ajax wil omhoog en wil een trainer die dit niveau niet of nog niet aankan.
Verder gaan waar ten Hag was gebleven ? Of opnieuw beginnen. Met Schreuder begin je opnieuw
In Ned zie ik ook nog
Letsch Marco van Basten en Frank de Boer.
Laatst twee zijn nu veel ervarener en Ajax heeft veel meer middelen om spelers aan te trekken dan voorheen
In het buitenland zijn er ook genoeg opties.
Duur? Ja, maar een giedkope slechte trainer doet aan kapitaalsvernietiging

Slot dit Slot dat. Heeft geen zin. Zoek een ander

Ajax moet idd zijn best doen om Slot bij Feijenoord op te halen. Clubs als Bayern München halen bij Ajax ook gewoon spelers op die nog een contract hebben. Gravenberg, en nu ook Haller. Masraoui uitgezonderd want zijn contract loopt af. Dus waarom mag Ajax geen trainer bij een club als Feijenoord weg halen. Gewoon 6 miljoen afkoopsom betalen en Slot naar Ajax wat hij in zijn hart ook graag zal willen.

Ik vind het geen steek hoor. Ten Hag heeft samengewerkt met Schreuder als assistent en veldtrainer; daar geeft hij dan ook zijn mening over. Moet hij dan ronduit zeggen dat Schreuder een fantastisch mens is en de beste coach waarmee hij ooit mee heeft gewerkt?

De nalatenschap van Ten Hag wordt overigens wel een zware kluif. Niet alleen qua prestaties Europese resultaten, maar hij laat ook niets achter. Met Kudus en Daramy lijkt 25milijoen te zijn weggepiest en je gehele basis 11 is nagenoeg klaar of weg volgend jaar.

RON Jans, dat zou echt iets voor Ajax zijn. Heeft aangetoond met weinig veel te kunnen bereiken (Zie PEC, Twente nu, FC Gro), past veel jeugd spelers toe om kapitaal te verkrijgen en heeft echt wel zicht op het spelletje. Ik zou echt voor RON JANS gaan (als Ajax zijnde)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller3413
S. BerghuisAanvaller338
E. ÁlvarezMiddenvelder315
D. KlaassenMiddenvelder319
S. HallerAanvaller3121
J. TimberVerdediger303
Lisandro MartínezVerdediger241
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

53 fans
Coach, 52 jaar
SeizoenClub
2018-2022 Ajax
2015-2017 FC Utrecht
2013-2015 Bayern München II
2012-2013 Go Ahead Eagles
Laatste voetbalnieuws

Manchester United en Barcelona zijn het eens; Romano meldt financiële details

Barcelona en Manchester United zijn het eens geworden over het bedrag dat gemoeid is bij de transfer van Frenkie De Jong. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano moet Manchester United 65 miljoen euro...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 29 juni
Ajax volgt de verrichtingen van Oscar Gloukh. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren