Ontketende Ihattaren geeft met hattrick duidelijk signaal af aan Ten Hag

Maandag, 25 april 2022 om 21:49Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 22:27

Mohamed Ihattaren heeft maandag een absolute droomavond beleefd in de Keuken Kampioen Divisie. De aanvaller annex middenvelder van Ajax eiste bij de beloften een hoofdrol voor zich op in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Ihattaren schreef, onder toeziend oog van Erik ten Hag, na rust een loepzuivere hattrick bij en had daarmee een groot aandeel in de uiteindelijke 6-1 overwinning. Naci Ünüvar nam twee treffers voor zijn rekening. Aan de stand verandert niets voor Jong Ajax. De ploeg van trainer John Heitinga blijft zevende met 62 punten uit 36 wedstrijden. VVV zakt een plekje en staat teleurstellend elfde.

Jong Ajax - VVV-Venlo 6-1
Jong Ajax kwam bijzonder sterk voor de dag en verscheen met onder meer Ihattaren, Mohamed Daramy en Mohammed Kudus aan de aftrap. Desondanks was de eerste kans voor de bezoekers. Na een aanval over de linkerkant van het veld was Sven Braken het eindstation. De spits, die vorige week tegen Telstar drie keer trefzeker was, stuitte ditmaal op Calvin Raatsie. De thuisploeg nam het initiatief vervolgens over en dook via Christian Rasmussen gevaarlijk op voor het doel van de Limburgers. De Deen raakte echter de lat en zag hoe de rebound van Daramy werd gepakt door doelman Delano van Crooij.

Ajax domineerde nagenoeg de hele wedstrijd en liet VVV amper in het stuk voorkomen. De ploeg van Heitinga opende de score halverwege de eerste helft, toen Kudus ruimte kreeg om op de rand van de zestien uit te halen en de rechterhoek vond: 1-0. Heel lang hield de voorsprong niet stand, daar de VVV vanaf de aftrap de gelijkmaker produceerde. Op aangeven van Rayan El Azrak kon Joeri Schroijen van dichtbij afronden: 1-1. Ajax kreeg kansen op meer, maar trof onder meer de paal in de persoon van Rasmussen. Na rust werd de score alsnog flink opgeschroefd. Amper tien minuten bezig in de tweede helft zorgde Naci Ünüvar met een van richting veranderd schot voor de 2-1, waarna Ihattaren na een uur spelen voor zijn eerste van de avond tekende.

De linkspoot slalomde zich tussen een aantal VVV'ers door om vanaf de rand van de zestien doeltreffend uit te halen: 3-1. Het bleek het startschot voor een heerlijke tweede helft voor de huurling van Juventus, aangezien hij een minuut later opnieuw doel trof. Dit keer na een combinatie met Rasmussen: 4-1. Nadat VVV iets terugdeed in de vorm van een afgekeurde goal van Kees de Boer, zorgde Ihattaren met zijn derde van de avond voor Ajax' vijfde. De flankspeler trok vanaf de rechterkant naar binnen en vond voor de derde keer de linkerhoek. Het slotakkoord kwam vervolgens op naam van Ünüvar, die raak schoot vanaf de stip na een overtreding op Daramy. Ihattaren verliet niet veel later het veld.

Jong PSV – MVV Maastricht 2-2
Nadat de wedstrijd later begon doordat het niet lukte om de watersproeiers op tijd uit te krijgen, begon Jong PSV vervolgens voortvarend aan de wedstrijd. De beloften, die in het kader van zijn trainersopleiding eenmalig werden geleid door Adil Ramzi, openden al na een paar minuten spelen de score door een treffer van Jenson Seelt. De linkervleugelverdediger kreeg de bal uit een corner van Nigel Thomas op zijn hoofd en werkte deze snoeihard achter doelman Romain Matthys. Na gemiste kansen van onder meer Sven Blummel namens MVV was het Richard Ledezma die na een kwartier spelen de score voor de thuisploeg verdubbelde. Waar de uitploeg voor rust nauwelijks gevaar kon stichten, was het Johan Bakayoko die in de 36ste minuut aan de andere kant voor gevaar zorgde door vanaf rechts naar binnen te dribbelen en rakelings naast te schieten.

In de tweede helft duurde het tot de 75ste minuut voordat MVV eindelijk wat terug kon doen. Thomas kon de lage voorzet van Toshio Lake niet goed verwerken en zag de bal ongelukkig in eigen doel verdwijnen. Gesteund door de aansluitingstreffer ging MVV met succes op zoek naar de gelijkmaker. Tien minuten voor tijd was het Arian Kastrati die de 2-2 binnenkopte nadat een schot van Orhan Dzepar uiteen spatte op de binnenkant van de paal en bij de invaller belandde. Jong PSV was daarna nog dichtbij de winst, maar ondanks een goede mogelijkheid voor Mees Kreekels werd er niet meer gescoord en eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel.Gerelateerd

Meer sportnieuws

178 reacties (laatste reactie door marc 433)

Echt blij voor ihattaren dat het nu weer gewoon over voetbal gaat. We wisten het natuurlijk allang, maar hij kan echt geweldig voetballen. Heel goed te begrijpen dat Ajax hem nog rustig op de achtergrond wilt houden en geen interviews laat doen, maar toch zou je hem na zo’n wedstrijd wel even willen horen spreken. Hij heeft gelukkig net optijd het tij weten te keren.

25 april 2022 om 21:56

Zo zeg wat een verschil tussen deze wedstrijd van Jong Ajax en die van Ajax1. Wat een energie, bezieling, enthousiasme. Heerlijke acties en doelpunten gezien.

Inderdaad prachtig voor Ihattaren om 3x te scoren. Het is hem zo gegund. Hopelijk zet hij dit door. Verder vond ik Unuvar, Daramy en Kudus goed spelen. Ik hoop dat Ten Hag hen laat spelen, want die zoutzakken van de hoofdmacht hebben er al maanden geen zin in.

25 april 2022 om 21:59

Reken daar maar niet op. Ten Hag heeft dit seizoen niet zoveel zin in om bepaalde spelers minuten te geven. De oude garde moet en zal altijd spelen en wisselen....ho maar.

25 april 2022 om 22:00

Nu vind ik de vergelijking met het eerste altijd wel heel makkelijk. De intensiteit van de tegenstander ligt zoveel lager. Kijk eens die 4-1 terug en hoe El Azrak daar dekt. Dat zegt alles.

25 april 2022 om 22:00

Helemaa mee eens eigenlijk. Er staat hier ook gewoon een heel dynamisch en beweeglijk middenveld. Iets dat bij de hoofdmacht toch flink gemist wordt. Hé tis wel heel makkelijk te bereiken door gewoon een middenveld op te stellen met Gravenberch taylor en kudus/berghuis. Van mij ihattaren of Daramy wel een keer de kans krijgen vanaf rechts. Berghuis presteert daar de afgelopen wedstrijden helemaal niets.

25 april 2022 om 22:03

@marc Ik vond dat er enorm werd overdreven over zijn invalbeurt tegen Psv, eerlijk gezegd viel hij niet eens zo slecht in maar werd meteen afgeschreven. Ik zag ook tegen Psv een gedreven Ihattaren alleen kwam het er niet helemaal uit en had hij te weinig tijd om het te laten zien. We moeten nu ook niet meteen wonderen van Ihattaren gaan verwachten, laat die jongen lekker ballen en we zien het over 1 jaar wel weer.

25 april 2022 om 22:15

Sorry maar zo goed was het allemaal ook weer niet. VVV was bedroevend en gaf ze alle kansen. Over zoutzakken gesproken….Dit lukt nooit in de ED. Kudus had vaak te lang nodig en veel slechte aannames. Unuvar ging mij iets te nadrukkelijk op zoek naar zijn goal. Daramy veel dreiging maar weinig rendement. Naar mijn mening heeft deze wedstrijd zeker niet het ongelijk van Ten Hag aangetoond!

25 april 2022 om 22:15

Soccerfan_1,

Ik vrees dat jij gelijk gaat krijgen. Terwijl zoveel spelers uit vorm en/of er geen zin meer in hebben. Zet dan die hongerige jonkies in. Die vreten echt wel PEC thuis op.

25 april 2022 om 22:19

Suarez 7,

Gaat mij meer om de motivatie, bezieling en alles geven. Dat mis ik de laatste maanden bij best wel veel spelers van Ajax1. Zie wat Tadic zei; mentaliteitsprobleem.

De spelers van Jong Ajax laten zien dat zij graag willen en zijn hongerig. Zeker tegen PEC thuis kun je een paar van hen laten spelen.

25 april 2022 om 22:20

Tipptopp: eens met veel van wat je zegt. Twee nuances. Unuvar speelde wel goed op die drang na en Daramy was wel echt heel goed in zijn acties. Je hoeft niet altijd te scoren om belangrijk te zijn.

25 april 2022 om 22:23

@caribbean

Helemaal met je eens. Ten Hag bracht hem te laat in. Kon weinig betekenen.
Je ziet dat hij heel goed kan voetballen. Daarom extra blij voor hem dat hij vandaag 3x gescoord heeft. Dat zal hem nog meer motiveren om door te gaan.

25 april 2022 om 23:17

Het is killing om in te vallen in zo’n slecht draaiend team. Ten Hag ziet dat goed, het gaat moeizaam maar je kan nu niet teveel omgooien. Het treurige is dat de mensen die nu het hardst roepen dat iedereen eruit moet, ook vooraan zouden staan om met hun beschuldigende vingertje te wijzen als hij inderdaad grondig zou wisselen en het gaat mis. Heel kortzichtig om te denken dat een veredeld B team het beter zou doen tijdens de ontknoping op een niveau hoger, met vol de druk erop. Als straks Ten Hag en 5,6,7,8 selectiespelers vertrekken, dan komt het moment voor vers bloed, dan mogen ze laten zien of ze in het eerste thuishoren.

26 april 2022 om 00:39

Tadic bedoelde niet dat ze niet willen, maar door teleurstellingen minder vertrouwen en energie hebben.

26 april 2022 om 06:50

Het team heeft nieuwe impulsen nodig. Frisheid, nieuw elan. Ten Hag moet Kudus nu eens een HELE wedstrijd laten ballen.
Berghuis komt van een met alle reslect kleinere club, hij is moe en zijn vervanger Ihataren staat klaar
Ik ben van mening dat Ajax met 4 man voorin moet ballen.
Ihataren brobbey haller en Tadic
Tegenstanders in de competitie spelen mer 1 of 2 man voorin en zijn achterin zwak daarom houden ze meer man achter.

25 april 2022 om 21:59

Ik ook super blij voor hem. Geweldig om hem zo vrolijk te zien. Lachen, dollen met de biys (waar Schmidt hekel aan had).

Goede wedstrijd, geweldige goals!

p.s. Regeer was ook lekker bezig. Salaheddine ook. Hopelijk trekken zij lijn door en schuiven door naar het eerste.

25 april 2022 om 22:03

Heeft Schmidt een hekel aan spelers die dollen met de boys ja?
Gek dan dat spelers als Sangaré, Bruma, Madueke, Teze zo vaak worden opgesteld.
Aangezien je hem zo goed kent, wat is zijn favoriete gerecht?

@ontopic; Natuurlijk goed om te zien dat hij het zo goed doet. Heb het al zo vaak gezegd, maar hoop nog steeds dat hij de top gaat halen. Spelers als Ihattaren kan je zo goed gebruiken in het Nederlands elftal met zijn creativiteit.

25 april 2022 om 22:11

@yamiown wat is de reden dat je deze vier spelers benoemd i.v.m. Het dollen? Enige van deze vier die ik geregeld een dolletje zie maken is Bruma, maar die is ook geen basis materiaal en volgens mij zie Schmidt dat ook zo.

25 april 2022 om 22:15

Net als jij ben ik heel blij voor
Mo. Die jongen is er nog zeker niet
maar hij maar hij laat tenminste zien dat hij, voor misschien wel, zijn laatste kans wil strijden. Daar kan ik altijd respect voor opbrengen. Die sneer naar Schmidt en link naar PSV vindt ik dan weer heel jammer van je en totaal overbodig. Mo had een prima band met jongens al Rosario, Dumfries, Noni, Gakpo, waarbij er zelfs op de bank werd gedanst. Dus stop aub met die onzin om te laten zien dat het je alleen om Mo gaat en niet stiekem uithalen naar Schmidt.

25 april 2022 om 22:23

@caribbean;
Misschien ooit eens PSV TV kijken of algemene filmpjes op Twitter of gewoon wedstrijden kijken?
Als je zegt dat Sangaré geen dolletjes maakt dan zet je jezelf direct al buitenspel in deze discussie, die gast komt in de buurt van Isimat-Mirin met zijn vrolijkheid.
De spelersgroep maakt gigantisch veel dolletjes met elkaar, sterker nog Madueke en Ihattaren waren ongelooflijk goede vrienden in de tijd dat die laatste nog bij PSV zat.

25 april 2022 om 22:32

@svlld @yamiown

sorry dit is geen sneer hoor. Las tijd geleden ergens dat Schmidt hekel had aan geklier van Ihattaren tijdens trainingen en op de bank.

Hij eiste continue volledige focus en weinig ruimte voor plezier tijdens trainingen.

25 april 2022 om 22:39

Ligt aan de situatie.
Als het een spannende wedstrijd is dan wil hij dat geklier niet, maar dat geldt voor iedere ploeg. Bij Ajax zag je Kenneth Taylor bijvoorbeeld afgelopen weekend ook niet met iedereen dollen, of Ihattaren tijdens de bekerfinale op de bank.

Als je er goed voor staat dan maakt het geen zak uit en ook dat zal voor vrijwel iedere club gelden. Spelersgroep lijkt het gigantisch goed met elkaar te vinden als je de interacties onderling ziet tijdens trainingen of (na de) wedstrijden. Iedereen pretendeert alsof Schmidt de mannelijke versie van die gymlerares van de film Mathilda is, maar dat valt allemaal wel mee. Ik weet dan ook niet waar je dat hebt gelezen, maar die bron die snapt er dan ook niet zo veel van.

25 april 2022 om 22:00

Denk dat elke psv fan, ondanks dat hij nu bij ajax speelt, stiekem wel hoop dat hij het waar gaat maken. Is er toch 1 uit hun jeugd die een gouden toekomst werd beloofd en waar je jaren naar uit hebt gekeken.

25 april 2022 om 22:04

Zeker, echt mooi voor hem. Zijn gedrag bij PSV verdient verre van de schoonheidsprijs en hij was toen echt een vervelend ventje. Maar het is van zichzelf uiteindelijk een leuke gozer denk ik, die nu heeft ingezien dat hij alleen verantwoordelijk is voor zijn carrière. Mooi om te zien dat ie het zo oppakt tot nu toe!

25 april 2022 om 22:24

Hij heeft helemaal niks ingezien, de probleem was altijd Schmidt, ik snap echt niet hoe die gast niks verkeerd kan doen bij de PSV aanhang. Hij was de volwassen vent die een tiener niet goed kon begeleiden. Meestal zijn het angst en zorgen die het gedrag van mensen beïnvloeden. Je kunt een sterke persoonlijkheid en discipline hebben, maar deze niet afdwingen in alle mogelijke gebeurtenissen/situaties, vanwege mogelijke dreiging of onzekerheid. Menselijk gedrag kan veranderen ten opzichte van de omgeving als de omgeving anders is en jij deze als anders gaat zien.

25 april 2022 om 22:44

Mo is zelf verantwoordelijk voor zijn succes en de trainer zal altijd zijn beste spelers opstellen. Externe factoren kunnen natuurlijk invloed hebben echter kan de trainer daar ook weinig aan veranderen. Leg jezelf er nu eens bij neer dat Mo tot op heden zelf gefaald heeft.

25 april 2022 om 22:46

Ik kan niet geloven dat ik dit echt ga vragen, maar vooruit. Waarom was 'de' probleem Schmidt? Je psychologie van de koude grond die je daarna typt even buiten beschouwing gelaten.

25 april 2022 om 22:58

Fossen een discussie hierover is nutteloos, ik weet niet hoeveel artikelen er al op VZ zijn gepost maar het feit dat jij hem een vervelend mannetje noemde triggerde mij want je wil hiermee oude koeien uit de sloot halen. Zelfontplooiing is een groot goed, vandaar de psychologie. Wees gwn blij voor hem zoals Lampen hieronder, hoofdstuk PSV is afgesloten voor Ihattaren en straks is Schmidt weg en hoeven we het er helemaal nooit meer over te hebben.

25 april 2022 om 23:02

aycaramba, ah, je leest mijn reactie dus gewoon selectief om er uit te halen wat jij wilt en vervolgens een relaas over allerlei vage dingen te geven. Goed verhaal. En je bent nog tevreden ook met je quasi intellectuele verhaal haha, oke dan. Ik raad je aan om mijn eerste reactie gewoon goed te lezen in plaats van deze onzin er op te reageren. Te beginnen bij de eerste zin, om maar iets te noemen.

25 april 2022 om 23:43

Opmerkelijke reactie. Waaruit blijkt dat Fossen wel of niet blij voor Ihattaren is precies? Ik deel zijn mening dat je eerdere stuk een hoop onzin bevat. Gezien de gebeurtenissen die Ihattaren over zich afriep na zijn vertrek bij PSV en het feit dat Ten Hag benoemde dat die jongen 'met een verkeerde houding binnenkwam' bij Ajax maakt wel duidelijk hoe hij zijn eigen hoofdpijndossier heeft gecreeerd. Bovendien, als er toch een people manager rondloopt in de Eredivisie is het Schmidt zelfs wel. De man is tactisch niet altijd even navolgbaar, maar als je toch ziet dat van de eerste aanvoerder tot de derde keeper bij PSV volop vertrouwen oogt te voelen en betrokken is bij het elftal - invallers vallen gretig in, bankzitters komen juichend van de bank bij een goal en de sfeer in de selectie is opperbest - dan ga je het Ihattaren-probleem echt niet op Schmidt afschuiven hoor.

26 april 2022 om 00:03

(Gomez) het ligt bijna altijd aan de speler zelf hoor voetballen kunnen die jonge spelers allemaal wel maar of ze het mentaal kunnen opbrengen is een ander verhaal , een trainer zal never nooit een goede speler er naast zetten hoor en als Ihattaren wekelijks de sterren van de hemel had gespeeld dan had hij nog in Eindhoven gezeten , en dit is jong Ajax laat hem eerst eens een paar wedstrijden in het eerste deze prestaties neerzetten dan zien we wel verder .

26 april 2022 om 00:42

Ik denk dat het vrij normaal gedrag was voor eennjonge jongen die net zijn vader is verloren. Iedereen gaat hier anders mee om.

26 april 2022 om 03:05

Even een kleine opmerking over “de trainer zal nooit een goede speler ernaast zetten” zie ziyech en mazraoui bij marokko en benzema bij frankrijk. Dus dat wat hij zegt klopt niet helemaal

26 april 2022 om 03:46

@ bruh... zal wel veel kritiek krijgen maar ben denk ik één van de weinige die het niet hoopt dat hij het waar gaat maken, niet omdat hij een ajax shirt draagt maar puur door zijn houding richting psv, Juventus en sampdoria... en dan komt hij nog goed terrecht. Er zijn jongens die harder werken betere discipline hebben dan Mo, die gun ik het 10x liever dan kan hij nog uit eigen jeugd komen.

25 april 2022 om 22:05

@pascal96, fuck die interviews met die domme verslaggevers. In Ajax 1 willen we heb zien

25 april 2022 om 22:10

Ik ook. Hopen dat hij de focus houdt en wie weet gaat hij dan alsnog zijn potentie inlossen. Aan zijn voetballende kwaliteten zal het niet liggen iig

25 april 2022 om 22:13

Hij zit nu op kkd, hij oogt nog niet fit genoeg voor het eerste elftal waar het tempo hoger ligt. Zou hem graag wat meer afgetraind willen zien. Talent en inzicht is er overduidelijk.

Lekker Mo, keep pushing

Volgend seizoen vlammen in Ajax 1.

Kudus hoort gewoon in het eerste. Precies de snelheid en dynamiek die we nu bij Ajax missen. Geweldig voor Ihattaren speelde eerste helft vrij tam, maar ontketende volledig toen hij wat zelfvertrouwen kreeg.

25 april 2022 om 21:56

Idd, met Kudus op de plek van Gravenberch ga je er nog op vooruit ook. Wat een klasbak. Die Delgado viel me ook positief op. Heel dynamisch, fysiek sterk en lijkt voetballend eveneens in orde.

25 april 2022 om 21:56

Eens maar Kudus krijgt zijn kans echt wel volgend jaar. *Als die eens fit blijft.

25 april 2022 om 22:01

Met Kudus en Taylor gecombineerd met een controleur als Alvares of misschien een Quinten Timber hebben we een fantastisch middenveld. Hopelijk durft de nieuwe trainer dat aan.

26 april 2022 om 00:45

Het is dan ook geen toeval dat Jong Ajax enkel zulke grote overwinningen behaald wanneer Kudus weer eens in de basis staat. Onwijs verdrietige situatie weer voor VVV maar gelukje voor Ihattaren want een grote reden voor zijn drie doelpunten is toch wel het overwicht wat je in de wedstrijd krijgt als je met Kudus speelt.

Mooi om te lezen dit!, het lijkt erop dat we de oude Mo weer gaan zien. leuk voor hem. helaas in het verkeerde shirt. maar boeie ik gun het Mo.

25 april 2022 om 21:56

Moet hij trouwens weer terug naar Turijn aan het einde van het seizoen? Of hebben ze dat contract verscheurd?

25 april 2022 om 21:58

Ajax heeft hem tot eind december gehuurd en mag hem voor 2 miljoen overnemen.

25 april 2022 om 21:59

die 2 miljoen zou ik met mijn ogen dicht aftikken.

25 april 2022 om 22:01

Is voor 1 jaar gehuurd geloof ik. Optie tot koop voor 2 miljoen en tot nu toe lijkt me dat Ajax wel die optie zou kunnen gaan lichten

25 april 2022 om 22:04

Zal die 2 miljoen zelfs nog op de fiets gaan brengen als ik Klaas Jan was.

25 april 2022 om 21:56

Vind je altijd heel sportief reageren op zulke berichten! Kan me ook heel goed voorstellen dat je als psv supporter hier toch met afgunst naar kijkt.

25 april 2022 om 22:05

Nee hoor.
PSV en Ihattaren was een combinatie die niet werkte, desondanks merk ik bij vrijwel alle PSV-fans die ik spreek dat er weinig haat en nijd is. Die jongen is zijn vader kwijt geraakt, maakte beslissingen uit emotie die niet altijd even handig waren en kwam in een moeilijke positie, zoals gigantisch veel jongens van die leeftijd die hun vaderfiguur kwijtraken.

25 april 2022 om 22:14

Het was opzich wel een combinatie die werkte hoor, Mo en PSV. tot hij zijn vader idd verloor en Schmidt trainer werd die andere dingen wilde zien van zijn spelers. en geen uitzonderingen maakt voor welke speler ook met speeltijd.

25 april 2022 om 22:16

Psv en ihattaren waren een geweldige combinatie. Het was schmidt en ihattaren die geen geweldige combinatie vormden.

25 april 2022 om 22:26

Niet mee eens.
Ihattaren was te veel gepamperd door PSV in zijn jeugdjaren, want het was (en is) altijd het megatalent.
Als je bij zo veel dingen de voorkeur krijgt bij goed gedrag, dan ga je er niet van uit dat de gevolgen van slecht gedrag zo groot zijn.
Ik denk niet per se dat de schuld alleen bij Schmidt of Ihattaren liggen, maar zeker ook bij de club die een strakkere lijn had moeten trekken toen Ihattaren jonger was.
Maar goed, dat is niet hoe het bij PSV werkt, spelers krijgen op de Hertgang veel vrijheid en veel wordt vergeven en dan kan het helaas gebeuren dat spelers overschatten wat ze wel of niet mogen.

26 april 2022 om 00:47

Inderdaad. Ik kan uit eigen ervarjng zeggen dat dit heel veel met je doet. Ik heb mij sport carrière en school een jaar lang de prullenbak in gegooid. Niets interesseerde mij nog. Uiteindelijk is met mij alles goed gekomen. Ik was zelf nog een paar jaar jonger. Ik denk dat dit voor veel mensen misschien niet voor te stellen is, want de meeste mensen verliezen hun vader pas op latere leeftijd.

25 april 2022 om 21:57

Das tenminste een psv'er die er goed mee om kan gaan.

25 april 2022 om 22:00

Er is op dit moment ook nog weinig om niet goed mee om te gaan, hij laat het tot dusver zien in de KKD. Allemaal leuk en aardig, maar mensen denken hier alweer dat hij de sterren van de hemel gaat spelen bij Ajax 1.

25 april 2022 om 23:24

Precies, het is knap hoe snel hij weer op competitief niveau staat te voetballen na de mate van overgewicht die hij leek te hebben. Alleen het grootste probleem, mentaal gezien, zal lijkt mij toch echt pas komen als hij richting Ajax 1 gaat en zichzelf weer een basisklant/grote meneer gaat vinden. Het blijft altijd de vraag of hij zich echt in de basis gaat knokken. Als dat te lang gaat duren ben ik heel benieuwd hoe hij ermee om zal gaan en dat leek mij vanaf dag 1 dat hij bij Ajax tekende het grootste risico.

25 april 2022 om 23:47

Er goed mee omgaan? Is er een manier om hier goed of fout mee om te gaan dan? Ik gun iedereen zijn persoonlijk succes hoor, maar ik geef eerlijk toe dat het me een doorn in het oog zou zijn als hij nou net bij Ajax de pannen van het dak speelt en in de toekomst miljoenen op gaat leveren daar (hoewel ik serieus denk dat deze jongen gewoon niet het karakter heeft om structureel voor de sport te willen leven en pijn wil leiden om het maximale eruit te halen). Ga ik er dan fout mee om?

26 april 2022 om 00:27

Ik vind dat er op dit forum best wel wat meer rivaliteit mag zijn, het siert je dat je zegt dat je het een doorn in het oog zou vinden als Ihattaren de pannen van het dak gaat spelen bij Ajax.

Laatste tijd lees ik op dit forum wel erg veel reacties van ajacieden / psv’ers die enorm graag willen laten blijken dat ze zo sportief en objectief zijn. Als hét toptalent van jouw favoriete club met sores weggaat en vervolgens tekent bij de rivaal hoor je dat als supporter gewoon zwaar kut te vinden!

26 april 2022 om 10:15

Haha, nou dan zit je op de verkeerde site. dan moet je naar VP gaan. die kunnen sportief en objectief niet eens spellen daar.

25 april 2022 om 21:59

Lampen, mooie reactie gozer. Zo is dat inderdaad, het gaat om Ihatteren. Het zou zo zonde zijn als zijn talent verloren gaat.

Hopelijk zet ie de stijgende lijn door en kunnen we van hem genieten de komende jaren. Eventueel ook in Oranje.

25 april 2022 om 23:25

Marc, zou mooi zijn idd als Mo nog Oranje gaat halen. mijn droom aanval voor Oranje is Gakpo Brobbey en Mo.

26 april 2022 om 07:53

Ja? Gaat het alleen om Ihattaren? Mij kan Ihattaren namelijk geen reet meer schelen. Slaagt ie dan vind ik dat een evt voordeeltje voor Oranje, ook al vind ik het nog steeds een zak van een gast met een heel naar houdinkje. Als PSV supporter hoop ik helemaal niet dat hij het goed gaat doen. Hij speelt immers voor Ajax, de rivaal. Ik vind het daarom een beetje vreemd te beweren dat ‘het om Ihattaren gaat’ en elke reactie die dat omarmt hier geprezen moet worden. Ik bekijk het gewoon als supporter van een club die niet meer die van Ihattaren is; Ihattaren centraal stellen dat doen zijn moeder, broers, zijn zaakwaarnemer en zijn psycholoog maar.

26 april 2022 om 10:49

@gomes1psv,

Hier verschillen we over van mening en dat geeft niet. Ik heb namelijk niks met sentimenten. Ik vind het belangrijker dat een speler slaagt (wie dan ook en waar die vandaan komt) dan dat ik mij druk ga maken om rivaliteit tussen clubs.

Een wijze man zei ooit 'een verhaal heeft twee kanten'. Dat geloof ik bij Ihattaren ook. Hij is nog heel jong en veel van zijn leeftijdgenoten wonen nog thuis en gaan naar school. Hij verloor zijn vader en kreeg een trainer die een 4-2-2-2 systeem hanteerde waarin Mo niet tot zijn recht kwam. Overigens niet alleen Mo in dit systeem.

Om je beter te laten begrijpen wat ik bedoel; Malen of Bergwijn is bij Ajax weggestuurd en kwam later bij PSV terecht. Ik was er heel blij mee, want het talent is niet verloren gegaan.

26 april 2022 om 19:10

Ik snap Gomes wel, zo zou ik er ook in zitten. Maar moet het sowieso nog maar zien met Mo hoor. Dat hij geweldig kan voetballen wisten we al. Of hij het inmiddels kan gaan opbrengen om als een echte topsporter structureel die inzet te brengen, dat moet hij nog bewijzen. Heb er hoop op maar vertrouwen nog niet.

25 april 2022 om 22:02

Lampen

Dus niet gezien?

Het mooiste was zijn big smile. Dollen met jongens. Klieren met Regeer en ook op de bank heerlijke sfeer en super happy.

Man voelt zich goed, lekker in zijn vel.

Denk dat was het mooiste, ondanks zijn 3 knappe en mooie goals

25 april 2022 om 22:05

Nee heb het niet gezien. was wat anders aan het kijken maar weet niet meer wat.

25 april 2022 om 22:41

Zal wel een mooie natuurfilm geweest zijn dan.

25 april 2022 om 22:52

Haha, zou kunnen ja houd er wel van ja van een mooie natuurfilm.

25 april 2022 om 23:47

@mrkrillin: Dat ben ik helemaal met je eens. Leuk dat hij 3 goals maakt (en mooie ook nog), maar het mooiste is dat hij echt happy was. En niet alleen in het veld, maar ook op de bank. Als hij het plezier weer helemaal heeft teruggevonden, dan komt de rest op termijn ook weer goed.

Topic over de interesse van ManU in Ihattaren incoming.

Maar zonder gekkigheid, leuk voor Mo. Hoop echt dat hij nu wel voor een langere periode zijn koppie er bij kan houden, want zijn genialiteit hebben we in Eindhoven al vaker mogen zien.

Blij voor hem! Gun het hem zo erg om weer te slagen. Iedereen had hem afgeschreven en sprak van een waardeloze mentaliteit, maar kijkende hoe hij zich lijkt te herpakken zit er toch echt veerkracht in die jongen.

Het scorebord vertekent wel een beetje. Hij is namelijk nog steeds niet helemaal fit, oogt niet helemaal fris, is niet zweer dwingend aanwezig en de intensiteit mag wel omhoog. Maar in het algemeen zie je toch dat Ihattaran veel te goed is voor dit niveau. En dan ook echt veel te goed. Fantastisch om hem en Unuvar samen te zien spelen. Beste man op het veld was voor mij wel Daramy. Je kan denk ik een compilatie van minuten maken met mooie acties van hem vandaag.

25 april 2022 om 21:59

Daramy was alleen onrustig voor de goal, speelde verder goed inderdaad. Unuvar als een soort Gavi zou ik mooi vinden in 1. Speelt veel beter op het middenveld dan voorin.

25 april 2022 om 22:08

Een middenveld met Ihattaran, Unuvar en Delgado zou toch smullen zijn. Als Delgado dan zijn belofte waarmaakt en echt een breker blijkt die kan voetballen, wat hij nu bij vlagen laat zien. Koppel er twee snelle vleugelspelers aan en pfff.

25 april 2022 om 22:13

Zie Ihattaren liever hangend vanaf rechts a la Ziyech. Delgado ken ik niet goed, maar zag er in die korte periode in ieder geval goed uit. Gaan het meemaken, hopelijk gaat Schreuder ze in ieder geval kansen geven volgend jaar.

25 april 2022 om 22:00

Mooi, biedt wat hoop voor na de grote leegloop komende zomer. Dat soort jongens inclusief Kudus kunnen niet zoveel bewijzen zonder ritmé en met slechts hier en daar wat minuten in het eerste. Maar als er echt plek vrijkomt en ze in de voorbereiding wat hele wedstrijden kunnen pakken gaan er een paar door het ijs en een paar anderen gaan hun plaats afdwingen. Zou leuk zijn als er wat waardige vervanging uit eigen gelederen voortkomt, en ook als er weer eens wat aanvallers doorbreken. Het worden vast geen vette jaren maar hoop dat de schade beperkt blijft en de miljoenen goed besteed worden.

25 april 2022 om 22:04

Manodedios

Zou ook Regeer en Salaheddine doorschuiven. Verdienen gewoon kans om goed mee te draaien.

25 april 2022 om 23:25

Iedereen verdient een kans zelfs van gelderen. Zolang de lat maar hoog blijft en als ze niet brengen wat gevraagd wordt om in de CL te overwinteren mogen ze kopen wat mij betreft

25 april 2022 om 22:12

Zeker wel mooie acties van Daramy maar ook heel besluiteloos bij de 16, mag wel wat vaker richting goal gaan of de achterlijn ipv terug te kappen en af te spelen. Met wat meer zelfvertrouwen zit daar echt wel een goede voetballer in.

25 april 2022 om 22:14

Ik zie echt veel potentie in hem. Snel, fysiek goed in orde, flair en technisch verfijnd. Het is nu zaak om zelfvertrouwen te winnen en aan te passen aan de spelpatronen bij Ajax.

25 april 2022 om 22:32

Fitz-Jim en Ünüvar speelde ook hele sterke pot. Fitz-Jim met ultra aanvallend middenveld rustpunt, voetbalde vooruit en vind afvallende ballen op. Rustig onder druk en haalde ballen onder druk naar vrije posities. Jammer van klutsmoment bij de 1-1, viel daar via kluts precies goed voor VVV. Ünüvar met assist op de 1-0, belangrijker 3-1 (met flinke dosis geluk, wel goed in positie gekomen) en penalty erna ook weer bij 3 doelpunten betrokken, bij balverlies goed, snel druk op bal en trok gaten met loopacties diepte in. Middenveld vandaag beste van dit seizoen. Daramy met assist en gewonnen penalty ook de output die soms nog ontbrak, serieus wapen in 1v1 met zijn puur atletisch vermogen wat rest niet heeft.

25 april 2022 om 22:54

Dit middenveld stond er ook tegen ADO, gelukkig was ik daar zelf bij en toen werden er ook 6 goals gemaakt. Unuvar diep op het middenveld is uitstekend voor zijn ontwikkeling, extra inhoud kweken en iets meer verdedigende oriëntatie wat geen kwaad kan. Van Fitz-Jim heb ik ook echt genoten, dat is de Verratti van Jong Ajax. Zonde dat hij een foutje maakte bij de 1-1 want in de eerste helft was hij de beste van het veld. Tegen ADO was dat ook al zo. Dit is veel meer een Ajax middenvelder dan Alvarez. En hij zou daar zeker niet misstaan momenteel. Sterker worden in duels en je hebt echt een geweldige middenvelder voor de toekomst. En Delgado kan er ook wat van!

26 april 2022 om 00:48

Het viel mij ook al op Hakimziyach. Heb om die reden dan ook medelijden met VVV want elke club in de KKD gaat er met 6 doelpunten af als Kudus in de basis staat. Ongelooflijk dat hij steeds weer in Jong Ajax mag spelen, terwijl hij Ajax' beste middenvelder is.

Super om hem weer lekker te zien voetballen. Als hij zo door gaat kan dit wel eens een heel mooi verhaal gaan worden. Hup Ihatteren!

Volgens mij heeft Ten Hag ook een duidelijk signaal naar Ihattaren afgegeven afgelopen weekend. Ten Hag zet hem graag in om de fuck-you-kaart naar PSV te spelen en een psychologisch spelletje te spelen in een bekerfinale, maar als ze een goal moeten maken tegen NEC dan zet hij liever Kudus in het veld.. Het lijkt me duidelijk waarom hij daar zit en dat is niet vanwege zijn “grote potentie”..

25 april 2022 om 21:57

Ten Hag is geen F*ck You kaart mens. Die is daar totaal niet mee bezig. Tis ook niet dat Mo lekker in viel he tegen PSV.

25 april 2022 om 22:02

Echt een kansloze reactie. Hij koos voor Brobbey die dag. Daar had hij zijn uitleg voor. Als die niet gestart was had hij die misschien voor Berghuis ingebracht. Maar die speelde vanaf het begin. Daarom wisselde hij Berghuis voor Ihattaren, en dat zal hij wel vaker doen vermoed ik, zolang je Antony niet hebt. Niet achter elke boom een beer zien.

25 april 2022 om 22:19

Van mij? Ik refereerde met mijn reactie meer naar de denkwijze van YoeriCFC. Die roept hierboven dat Ihattaren in de bekerfinale speelde om de fuck-you-kaart naar PSV. Wat natuurlijk totale onzin is. Antony is er niet. Labyad is er niet. Axel van Drongelen ook niet. Daramy speelt op links en Unuvar op links of 10. Dus Ihattaren bij de selectie is logisch. Maar er schijnt een soort hetze tegen Ten Hag te zijn en daar snap ik niks van. Speelt blind —>oh wat slecht van Ten Hag. Pasveer geblesseerd dus ff een keeperscrisis? ——> oh wat slecht van Ten Hag. Berghuis uit vorm? —->oh wat slecht van Ten Hag. Blessures dus je moet puzzelen?—> oh wat slecht van Ten Hag. Het zou mij niks verbazen als er binnenkort naar Ten Hag gewezen word als de wc papier ergens in de Arena op is.

26 april 2022 om 00:51

Eh, Kudus is in alles een veel betere voetballer dan Ihatarren? Kudus is de beste middenvelder van Ajax en ik heb de wedstrijd niet gezien maar ik durf er wel wat geld op in te zetten dat de drie doelpunten meer het toedoen zijn van Kudus dan van Ihattaren.

26 april 2022 om 04:03

Via een telefoontje of laptop is het moeilijk sarcasme te lezen, dus vergeef me als je sarcastisch bent of een grapje maakt. Maar wat je zegt klopt simpelweg niet. Eerste goal een solo van Ihattaren, 2e goal een-twee met Rasmussen en 3e goal is een geweldig afstandsschot na een goede dribbel naar binnen. Nogmaals vergeef me als je maar aan het dollen bent

Mo’tje het goatje.
Hes coming back.

Wat is eigenlijk de grens van spelers die mogen meedoen met zowel het eerste als Jong? Mo zit inmiddels toch vrijwel altijd op de bank bij het eerste?

Lukt hem trouwens wel weer lekker. Nooit van je lang-zal-ze-leven verwacht dat hij er nog wat van wilde maken. Hoop voor hem dat hij er alles uit kan halen wat hij zelf verwacht.

25 april 2022 om 22:39

Op de bank zitten is geen factor. Invallen of basis staan wel. Bij 15 (meen ik) potjes mag je nietmeer bij Jong meedoen. Gorter en Setford die regelmatig keepen bij Jong Ajax zitten over de 15 potjes op bank bij eerste al, Daramy en Kudus ook ondertussen lijkt me.

25 april 2022 om 22:53

@wolterx, hangt van de leeftijd af. 18 keer voor spelers t/m 20 en 7 keer voor spelers van 21/22. Dit zijn wel wedstrijden dat ze basis beginnen of 45 minuten spelen en aangezien Kudus elke keer maar 10 minuten mag spelen, mag ie ook nog steeds meedoen

Mooi voor die jongen. Hoop dat die de stijgende lijn volhoudt. Kan volgend jaar een belangrijke speler worden voor Ajax potentie is er in ieder geval. Nu kijken of het eruit komt.

Volgend seizoen Ihattaren en Unuvar in basis Ajax 1

Tweede helft een sterk jong Ajax gezien. Mo komt er wel, vooral z'n laatste goal was klasse. Daramy wel dreigend en paar goede acties gezien, maar toch niet echt gevaarlijk. Verder viel Kudus positief op vandaag. Vermakelijk potje.

25 april 2022 om 22:07

DbB0316

En dan te bedenken dat er 5 spelers aan het vasten waren (Salaheddine, Unuvar, Ihattaren, Kudus en Daramy) en toch goed niveau gehaald, veel km's gelopen en redelijk goed voetbal.

25 april 2022 om 23:53

Vasten en profvoetbal. Zeer knap van de helft van de basis bij Ajax!! En dan gewoon 6-1 winnen

Die keeper was wel niet best, maar die laatste 2 waren onhoudbaar. Heerlijke goals. Hij wordt steeds sterker en krijgt meer vertrouwen. Tegen Zwolle moet ie sowieso invallen. Zeker met een falende Berghuis. Unuvar en Fitz-Jim waren ook ijzersterk. Jong is leuker dan Ajax 1 momenteel, bomvol techniek en spektakel. Tijd voor wat vers bloed in Ajax 1, genoeg spelers verdienen een kans.

25 april 2022 om 22:08

Zou Heitinga een serieuze optie kunnen zijn voor het eerste? Vrijwel alle potjes gezien dit seizoen en hij bevalt me echt wel. Ook vandaag weer sterk aanwezig.

25 april 2022 om 22:13

Vind ik wel een grote stap. Denk dat hij een tussenstap nodig heeft eerst. 2 jaartjes bij de Eagles of een vergelijkbare club. Maar zeker in de gaten houden, ook hij ontwikkelt zich sterk.

25 april 2022 om 22:10

Ik zou ook Regeer en Salaheddine doorschuiven volgend seizoen. Verdienen hun kansen.

Heb je weer goede aanwas met Rensch, Taylor, Regeer, Salaheddine, Fitz-Jim en ships kom even niet op zijn naam.

Ihattaren als aankoop ook erbij.

Hopelijk zetten Kudus en Daramy nog wat stappen.

Hoop op een goede keeper en indien mogelijk Wijndal en Brobbey. Denk dat we dan wel klaar zijn.

25 april 2022 om 22:12

Axel dongen..Kwam even niet op zijn naam.

25 april 2022 om 22:17

Regeer is een no brainer ja, een vd constantste spelers van Jong. Salah-Eddine kan ook goed voetballen maar bij hem heb ik twijfels voor 1. Die andere namen zou ik zeker wel doorschuiven ja. 2002 generatie met Gravenberch, Timber, Brobbey en Taylor is al bijna doorgebroken, tijd voor de nieuwe lichting.

Brobbey moet je sowieso terughalen, huur is al prima. Wijndal ben ik ook fan van, maar wellicht iets te duur. Ik hoop op een Argentijns talent. En keeper mag 15-20 miljoen zijn van mij. Dat is echt prioriteit deze zomer. We gaan het zien. De jeugd draait op volle toeren dit jaar.

Ijzersterk ‘Jong’ Ajax. Mooie goals van Ihattaren. Die jongen kan ongelofelijk goed voetballen. Rondom de 16 een levensgevaarlijke speler. Ik hoop dat hij met beide benen op de grond blijft en dat Ajax hem in zijn kracht zal gebruiken. Dan word het een geweldige speler voor Ajax.

Mooi dat hij het laat zien, hopelijk kan hij die lijn doorzetten. Fijn dat het weer over voetbal kan gaan bij hem!

Was genieten tweede helft van Unuvar en Ihattaren. Weinig tegenstand natuurlijk, maar echt een goede wedstrijd van jong. Wat mij betreft Ihattaren rechtsbuiten zaterdag en Unuvar op de bank.

Mootje gaat nog mee naar united als ie zo doorgaat

Als je ziet hoe hij met zijn ploeggenoten omgaat dan zie je ook dat hij z'n plek is bij Ajax.

Nog steeds 4 a 5 kilo te zwaar, alleen de derde goal zag je echt snel voetenwerk. 1e en 2e goal kinderlijk verdedigd

25 april 2022 om 22:26

Dat voetenwerk zag er idd heel goed uit, heel leuk voor hem dat hij weer lekker aan het ballen is. Hij heeft (terecht) veel kritiek gehad maar er is geen beter antwoord dan dit.

Puur voetballend gezien is Ihattaren nog steeds klasse maar hij heeft nog een lange weg te gaan qua fitheid, de korte sprints en het druk zetten/mee verdedigen heeft hij echt nog veel moeite mee, voorlopig lekker elke week een hele pot laten spelen bij Jong ipv die paar minuutjes bij 1.

Hopelijk zien we Kudus weer snel in de basis bij Ajax 1 want die gozer kan zo goed voetballen. Daramy ook even op gelet, daar zit echt wel talent in maar er is echt niets over van het zelfvertrouwen van die jongen. Moet vaker diep gaan en misschien ook wel is van kant wisselen en kijken wat hij vanaf rechts kan.

Sowieso genoten vandaag van een wedstrijd zonder gezeik en gekkigheid maar gewoon goed geconcentreerd voetbal, de jonkies voetballen in ieder geval een stuk beter dan de veteranen van het eerste.

Mooi voor Mo, nu in de laatste 2 wedstrijden KKD en wellicht wat invalbeurten bij het eerste nog wat ritme en vertrouwen op doen. In de zomer lekker door buffelen en fitter geraken en dan kan hij mooi een vaste kracht voor het Ajax1 worden.

Ik vind het echt bijzonder hoe snel hij zich lijkt te hervinden. Had daar echt 0.0 vertrouwen in eerlijk gezegd. Hopelijk trektie het door tot aan Oranje

Mooi doelpunten, maar wel een kritische noot. Logisch dat hij met zichzelf bezig is ma de periode die hij heeft gehad, maar zijn houding staat me niet aan. Geen oog voor medespelers die een assist geven, juicht amper bij doelpunten van anderen, is de laatste om anderen te feliciteren die een doelpunt maken staat moeilijk te doen bij de penalty.

Wat mij betreft mogen spelers die boven de miljoen euro zijn gekocht niet meer spelen voor de beloften teams. Of een zelfde regeling met hoeveelheid salaris. De spelers die de laatste weken bij Jong-Ajax op gesteld worden slaan nergens op. Kudus, Daramy en Ihattaren. Ga toch weg man. Je zou jezelf als Emmen of Volendam zijnde maar geen kampioen mogen noemen aan het einde als deze miljoenen aankopen elke week in de kkd spelen.

26 april 2022 om 00:39

Schandalig natuurlijk inderdaad. Ook elke week een ander team dus dan speelt VVV nu tegen een ijzersterk jong Ajax en volgende week speelt bijvoorbeeld NAC tegen een veel minder team. Schandalig en competitie bederf.

26 april 2022 om 00:58

Maar echt. Het is dat iedereen in dit land een zwak heeft voor Ajax, maar in iedere eerlijke competitie zou zoiets niet moeten mogen.

26 april 2022 om 01:04

Vanaf 16 jaar kunnen de jongens een contract tekenen. Geen probleem, dan gaat Ajax onder de 16 opstellen, maar dan moet je niet gaan huilen als de teams in de KKD alsnog klop gaan krijgen. Nu serieus. Dit zijn gewoon jonge jongens. Hun salaris is totaal niet relevant. Daarnaast is het gezeur om verschillende teams ook onzin, want Emmen bijvoorbeeld speelt ook niet wekelijks met hetzelfde team. De teams in de KKD moeten zich eens achter de oren krabben dat ze verliezen van een team wat bestaat uit jongetjes.

26 april 2022 om 01:10

Een middenveld van Frenkie - Nouri - Donny kostte 1 euro. Geloof me, dan speel je liever tegen dit middenveld. Ook al is het iets duurder.

26 april 2022 om 09:32

Ik snap je punt, maar ik vind dat een stuk eerlijker. Het doel van de beloftenteams in kkd is dat de stap vam de jeudg naar de senioren voor onze nederlandse toptalenten wat kleiner wordt. En dat is gelukt. Donny en Frenkie hebben die stappen succesvol doorlopen. Maar Ihattaren, Daramy en Kudus zijn jongens die miljoenen hebben gekocht en al bij de selectie van hun nationale elftal hebben gezeten. Voor hun is dit gwn puur minuten in de benen krijgen. Zij hebben die stappen naar de senioren al mogen doorlopen. Het is oneerlijk om ze dan vanuit belang van Ajax 1 nog in de kkd te laten spelen.

Weg met jong elftallen! Ze maken de competitie oneerlijk!

Berghuis gwn op 10 zetten en ihattaren op rechts gaat het helemaal goed komen..

Lees net dat hij met vier woorden zijn avond beschreef: 'normal day at work.' Keer weer wat anders dan 'niemand maakt mij kapot.' Benieuwd of hij het vol gaat houden. Sowieso mogen er volgens mij nog wel wat coronakilootjes af (ook al ben ik zelf momenteel evenmin in de positie om daar over te oordelen ).

26 april 2022 om 04:12

Op zijn Instagram-verhaal bedoel je? Dat was een ander iemand die dat zei en hij repostte het. Inderdaad mogen er nog kilootjes af maar hij is op de goede weg..

26 april 2022 om 09:19

Nou in de wedstrijd ook. BMI vroeg wel om een XXL-shirt hoor...

Een middenveld met Kudus, Ihattaren en Daramy. Hoezo competitie vervalsing?

T kan aan mij liggen, maar hij oogt nog steeds nie heel erg afgetraind, of heeft die meer spiermassa nu? Hij is iig van ielig mannetje verandert in een behoorlijke vent ..

Wat een luxe om dergelijke spelers te kunnen laten spelen in de KKD. Leuk is het niet voor de tegenstanders, aan de andere kant kunnen ook zij zich laten zien tegen deze spelers die een niveau hebben dat 99% van de KKD spelers nooit zal bereiken. Wel jammer als je als team nog voor hoge plekken mee speelt en dan tegen zo’n team speelt.

26 april 2022 om 01:00

Denk echt dat de spelers van VVV, die wel degelijk ergens voor spelen, inderdaad zeer content zijn dat ze tegen zulke dure aankopen hebben mogen spelen en zo zich hebben kunnen laten zien. Het is echt ronduit schandalig, zo'n Kudus is misschien wel de allerbeste speler van Ajax, los van zijn blessures.

Ok laten we gaan kijken weer wat iedereen te zeiken heeft over deze jongen.

Die zat er lekker in gisteren zeg, heb alleen de tweede helft gezien maar wat een genot weer om naar te kijken. Daar heeft Ajax wel veel aan gedaan en plukt het nu de vruchten van. Helaas niet te snel ook maar wel gelijk een goede vervanger op de rechtervleugel voor Ajax.

Je zou maar tegen dit 'jong' ajax moeten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller3413
S. BerghuisAanvaller338
E. ÁlvarezMiddenvelder315
D. KlaassenMiddenvelder319
S. HallerAanvaller3121
J. TimberVerdediger303
R. GravenberchMiddenvelder302
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

18 fans
Middenvelder, 20 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 0 0 0 0
2021/2022 Jong Ajax 5 4 0 0
2021/2022 PSV 0 0 0 0
2021/2022 Sampdoria 0 0 0 0
2020/2021 PSV 22 3 0 0
Laatste voetbalnieuws

Ihattaren meldt zich met indrukwekkend fysiek: ‘En de klasse druipt ervanaf’

Mohamed Ihattaren heeft zijn vakantie gebruikt om voor zichzelf door te trainen. De twintigjarige aanvallende middenvelder is volgens zijn nieuwe trainer Alfred Schreuder vastberaden om komend seizoen definitief door te breken...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 24 juni
Manchester United is in de markt voor Yannick Carrasco. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren