Uitvallen Senesi grote smet op uiterst moeizame zege Feyenoord

Zondag, 24 april 2022 om 16:29Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 17:10

Feyenoord heeft zondagmiddag een cruciale overwinning geboekt met het oog op het restant in de Eredivisie en de naderende halve finale in de Conference League tegen Olympique Marseille. De Rotterdammers leken tegen FC Utrecht lange tijd af te stevenen op een gelijkspel, totdat Luis Sinisterra in minuut 96 toesloeg: 2-1. Smet op de overwinning was het uitvallen van Marcos Senesi. De centrumverdediger moest de strijd vroegtijdig staken met een hamstringblessure. Feyenoord brengt het gat naar FC Twente weer naar drie punten, terwijl Utrecht zevende blijft.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

190 reacties (laatste reactie door gofcte)

Hele slechte wedstrijd. Gelukkig wel de drie punten door Sini waardoor de derde plek wel zo goed als binnen lijkt. Op de naar Marseille, daar moeten we echt veel beter voor de dag komen. Laten we het op krachten sparen houden vandaag. Senesi wordt toch wel een enorme aderlating, mocht hij donderdag missen. Was na een dipje weer bezig aan een wereldklasse reeks wedstrijden, wat hij vandaag nog een keer liet zien. Hopen dat t meevalt. Fijne zondag nog mannen

24 april 2022 om 16:35

Heel moeizaam maar zeer verdiende overwinning. Hoop echt dat het meevalt met Senesi inderdaad speelt dat laatste tijd zo ontzettend goed, niet te passeren.

24 april 2022 om 16:36

Ik vond het eigenlijk een aardige wedstrijd. Utrecht is altijd een lastige ploeg en nu gingen ze vol bus parkeren en counteren. Dan verwacht je ook wel dat t lastig wordt om te scoren.

24 april 2022 om 16:36

Vond je het zo slecht? Utrecht heeft 1 kans gehad, Feyenoord was tot de 16 heer en meester. In de laatste fase erg slordig, maar overall heel erg verdiend gewonnen.

24 april 2022 om 16:37

3e plek is helemaal niet zeker. Feyenoord moet nog tegen PSV en Twente heeft een veel makkelijker programma. Als Feyenoord niet wint van PSV en Twente wint op laatste speeldag, is Twente gewoon 3e en niet Feyenoord.

24 april 2022 om 16:38

Twente speelt nog tegen Feyenoord uit…

24 april 2022 om 16:41

Nou ja, Feyenoord wint altijd bij ons. Maar de eerstvolgende keer dat we daar weer winnen komt steeds dichterbij .
Overigens, naast 3 punten hebben ze ook een beter doelsaldo dan Twente, dus Feyenoord mag zelfs nog verliezen.

24 april 2022 om 16:41

Feyenoord heeft 3 punten meer en een doelsaldo van 24 op Twente dus eigenlijk 4 punten voorsprong

24 april 2022 om 16:55

Daarom ook: als Twente alles wint en Feyenoord wint niet van PSV, is Twente 3e😉

24 april 2022 om 16:58

Dromen mag. Gaat niet gebeuren.

24 april 2022 om 17:00

Ja als als, zo kan ik ook nog 390 scenario’s droppen hier…

24 april 2022 om 16:42

Vond Feyenoord helemaal niet slecht. Hadden de controle maar maakte het niet af.
Utrecht scoort uit het niets en komt niet meer van eigen helft af en blijft minuten liggen op de grond.

Nijhuis mag ik normaal wel, maar als je overal duels door laat gaan is dit gewoon een geldig doelpunt....maar Dessers moet slimmer worden, lokt het ook uit.

Kokcu beste man van Feyenoord...wederom, strooit met passes, verdedigend goed en goede loopacties

Sini niet goed in de wedstrijd maar altijd beslissend. Geweldige stats ook. Blijf erbij dat hij beter is dan Gakpo.

Malacia ook lekker gespeeld, fel in de duels en eerste helft aanvallend ook goed.

24 april 2022 om 16:52

Je hebt helemaal gelijk wat Nijhuis betreft. Voordeel geven wanneer het geen voordeelis,niet fluiten als het nodig is. Maar dat weten we al jaren. Door het gemarchandeer van deze man kwam ook die zware blessure voor die Utrecht speler omdat Linssen nog even het duel aanging op de achterlijn, want Bas fluit toch niet.
En dan keurt hij na een fraai stukje theater van vander Hoorn vanuit het niets de 2-1 af. Ik ben benieuwd naar zijn uitleg.24 april 2022 om 17:08

Waarom vind je Sinisterra beter dan Gakpo? Misschien in potentie, maar in een grotere competitie heeft Gakpo alleen al zijn lengte en fysiek mee. En ondanks dat is Gakpo vrij technisch onderlegd. Ondanks we het niet altijd eens zijn, lees ik je reacties heel graag! Jammer dat je minder actief (lijkt) te zijn. Gefeliciteerd met de drie punten, wel verdiend natuurlijk.

24 april 2022 om 17:10

Tja als je al vindt dat Sinisterra geweldige stats heeft met 1 goal/assist per 128 minuten, kun je nagaan wat voor stats Gakpo dan wel niet heeft met 1 goal/assist per 70 minuten.. maar nee hoor Sinisterra is natuurlijk beter en verder zijn we geheel objectief

24 april 2022 om 17:18

@davilla, ik zal zeker niet objectief zijn, maar Gakpo laat het vaak afweten in de wedstrijden en de momenten dat het er echt om gaat. Tegen Benfica, in de toppers dit seizoen en ook tegen Leicester onzichtbaar. Minuten en goals zegt me niet zoveel, zeker niet met het rare wisselbeleid van Schmidt, terwijl Slot spelers juist lang laat staan om inhoud te kweken.

24 april 2022 om 17:25

@sulejmanii, ik vind Gakpo een behoorlijke speler, maar hij wordt in verband gebracht met de grootste clubs, terwijl hij daarvoor in de grote wedstrijden niet beslissend is geweest. (Bekerfinale was een uitzondering) waar Sini dit seizoen juist constant beslissend is geweest of zich heeft laten gelden in de toppers. Het zal er om hangen, maar ik vind Sinisterra beter...en nee, ik ben niet objectief, maar ik begrijp niet waarom Gakpo zoveel lof krijgt en dit bij Sinisterra maar mondjesmaat gebeurt.

En dank, ik lees jouw reacties ook graag omdat je het vaak goed onderbouwt en ook kritisch kunt zijn naar de eigen club. Probeer ik ook, maar valt niet altijd mee.
Wel minder actief inderdaad, iets minder tijd, maar ook een lichte afkeer tegen het beleid van voetbalzone gekregen. (Ophitsende artikelen, maar vervolgens worden alle reacties daarop door voetbalzone verwijderd, uitmelken van onderwerpen etc) maar soms kom in nog even kijken

24 april 2022 om 17:26

Ik ben ook niet objectief, maar ik vind Sini gewoon de beste buitenspeler van de Eredivisie. Staat er dit jaar ook in Europa en in toppers altijd en speelt toch in een stuk minder team dan de jongens van PSV en Ajax.

24 april 2022 om 17:34

Tegen Benfica onzichtbaar? Hij scoorde in de uitwedstrijd en forceerde in de thuiswedstrijd een rode kaart bij de tegenstander. Enige PSVer die opstond in het tweeluik en de reden waarom het uberhaupt nog spannend was. En "minuten en goals zegt je niets vanwege het wisselbeleid".. haha zo kunnen we alle statistieken wel in de prullenbak gaan gooien en is discussieren vrij nutteloos. Alleen maar extra knap dat hij ondanks al die wissels en blessures meer goals en assists overlegt (ook in absolute zin) dan Sinisterra lijkt me

24 april 2022 om 17:37

De beste buitenspeler zelfs, toe maar. Tadic is imo duidelijk al jarenlang de beste buitenspeler in de Eredivisie. Verder vind ik best dat je kan betwisten wie er beter is: Gakpo of Sinisterra. Alleen snap ik echt niet hoe men Benfica durft te noemen waarbij Gakpo veruit onze beste man was in beide wedstrijden, dit is puur op goals/assists beoordeeld denk ik maar.. Verder ben ik het er mee eens dat Gakpo wel vaker mag opstaan in grote wedstrijden, voornamelijk qua spel. Sini heeft naar mijn idee geen enkele topper in de Eredivisie beslist dit seizoen. Ik ben wel groot fan van hem, dat terzijde.

24 april 2022 om 17:39

Tegen Benfica miste hij de kansen om het te beslissen. Daar heb ik het over....en wat betreft de statistieken leg ik ook uit waarom. Daarom is discussieren niet nutteloos Je mag het oneens zijn hoor

24 april 2022 om 17:42

Ik vind Gakpo wel completer. Meer rendement en sterker. Tadic speelt dit seizoen matig vind ik eerlijk gezegd en daarnaast in een team dat 50x zoveel kwaliteit heeft als de tegenstander.

24 april 2022 om 17:45

FR010FRDAM daar moet ik je helemaal gelijk in geven, in alle topwedstrijden is hij doorslaggevend geweest. En in de regel gaat het inderdaad veel vaker over Gakpo of Antony, terwijl Sinisterra diezelfde lof verdiend voor zijn knappe ontwikkeling onder Slot. Eerlijk gezegd niet eens echt bij stil gestaan, maar ik kan me wel ergens voorstellen dat jezelf dan als Feyenoord supporter iets wat kan gaan irriteren. Ach niemand is objectief, en dat hoeft ook niet als we elkaar maar met respect behandelen toch. Begin van dit jaar was ook een paar maanden minder actief, al kom ik toch weer altijd terug. Voetbalzone is ondanks alles toch een "groot deel" van mijn leven sinds 2008, hoe gek dat ook klinkt. En ik heb ook heel veel goede leden die veel toevoegden zien verdwijnen, door soort gelijke redenen. Er was bijvoorbeeld een Belg "iedereen komt" die iedereen ala onze grote vriend Japie, tegen zich in het harnas joeg maar wel met alleen maar feiten. Artikelen van Driessen mogen van mij gestolen worden, en soms zijn ze van de titel niet herkenbaar of reageer je toch haha. Maar overall is er geen betere site die iedereen bediend, al mogen de verhoudingen zeker wat eerlijker met sommige topics naar bijvoorbeeld Psv en Feyenoord. Lestienne was een speler van Psv en was een groot artikel van in de VI, dat had ik ook wel willen lezen op deze website waar hij nu staat beide ouders had verloren.

24 april 2022 om 17:58

Tja, Sinisterra scoort net zoveel als Tadic, maar dan zonder strafschoppen. Geeft regelmatig assists, maar bindt ook zoveel tegenstanders. Laatst ook gewoon basisspeler bij Colombia. Hij staat steeds vaker op als het echt nodig is, kan binnendoor en buitenom. Hij doet niet vervelend, is niet egoïstisch en werkt hard. Het is een geweldige speler. Vraag me wel af waar zijn top ligt

24 april 2022 om 17:59

Ben ik zo controversieel hier? 😄 Ik hoor ook vaak dat ik een Ajax hater ben terwijl ik net zo kritisch ben op PSV en mijn eigen club Feyenoord

24 april 2022 om 18:26

Het gaat er vooral om dat je er vaak één persoon uitpikt en die werkelijk van alles de schuld geeft

24 april 2022 om 18:26

@Bobiku vooral zn gedrag is zo verfrissend in het moderne voetbal. Gewoon een nornale gozer die geen schwalbes maakt, niet zeurt en gewoon respectvol is, op en buiten het veld. Treurig eigenlijk, dat zulk gedrag opvalt ipv de norm is.

24 april 2022 om 18:30

Jij een Ajax hater? Je bent naar mijn mening minstens zo vaak kritisch op die twee andere ploegen inderdaad. Sowieso qua clubs heb je vaak goede argumenten imo. Je hebt wel een overduidelijke obsessie voor bepaalde spelers of coach .

24 april 2022 om 18:31

Gakpo was tegen Benfica, Sociedad, Kopenhagen, Monaco en Ajax gewoon belangrijk met goals. Nou hij scoort 2 keer niet tegen Leicester, tja. Gakpo en Sinisterra draaien allebei een fraai seizoen. Ik vind in de Eredivisie vooral Madueke en Antony best tegenvallen.

24 april 2022 om 18:42

@Bobiku29 Daar ben ik niet uniek in hoor. Als Oranje punten verspeeld wordt Memphis vaak als schuldige aangewezen, verloor Barca dan lag het aan Koeman. Mensen hier gaan vaak helemaal los op Raiola ook, we hebben Advocaat vorig jaar gehad waarop iedereen los ging, dus ik denk dat iedereen wel zijn zondebokken heeft

24 april 2022 om 19:12

Jij een Ajax hater? Weet je goed te verbergen, Schmidt is niet je grootste vriend maar ik heb niet het idee dat je Psv haat. Japie voor mij niet hoor, ik vind je bijzonder vermakelijk, consistent en duidelijk. En mooi hoe je zoveel mensen hier op de kast kan jagen. Het is maar een forum beste mensen denk ik dan. 😅

24 april 2022 om 19:16

Ik kan jouw bijdrages ook altijd waarderen Sulej. Ik jaag mensen niet eens opzettelijk de kast op, maar meningen kunnen verschillen en dat levert juist altijd mooie discussies op. Helaas kan niet iedereen een mening die niet dezelfde als hun mening is waarderen 😅

24 april 2022 om 19:29

Ik vond het alleen bij Van Geel nogal lachwekkend worden omdat je hem zelfs beschuldigde van dingen die drie jaar voor zijn aantreden waren gebeurd (en nee, zie dit niet als de opening van een discussie). Verder is dat provocatieve altijd wel leuk om te lezen

24 april 2022 om 19:58

@Bobiku29 Misschien heb ik Van Geel idd wel eens iets te hard aangepakt af en toe, maar zijn korte termijnbeleid stond me gewoon enorm tegen. Met Arnesen ben ik wel supertevreden.Die focust zich wel op de langere termijn met jonge talentvolle aankopen die vaak ook van buiten de Eredivisie komen.Ik vind hem een stuk creatiever en innovatiever en dat geeft me weer veel vertrouwen in de toekomst van Feyenoord. Onder Van Geel vreesde ik voor de toekomst van Feyenoord en dat meen ik echt serieus

24 april 2022 om 20:18

@Japie je hebt hem idd vaak hard aangepakt! Schijnt dat Martin er nog steeds last van heeft dat de grote Japie kritieke uitte

24 april 2022 om 22:51

Mijn meningen op VZ schijnen het zelfs tot het youtube kanaal van VI te hebben geschopt dus wie weet 😄 Maar serieus, misschien verkeerd verwoord dan maar je snapt wat ik bedoel. Misschien was mijn kritiek af en toe iets te hard maar ik ben iig blij dat Van Geel pleitos is bij Feyenoord

25 april 2022 om 01:16

Japie en ik zijn het vaak eens, maar ik denk dat van Geel zijn aankopen bij een trainer als Slot eerder hadden gerendeerd. Een Tapia, Amrabath en een st juste zijn bij Feyenoord misbruikt, terwijl ze wel degelijk talent hadden en dat nu elders laten zien.

25 april 2022 om 08:45

Misschien wel idd, maar toch heeft Gio het altijd wel prima gedaan vind ik. Natuurlijk had Van Geel daar ook een hand in, alleen er werd niet heel veel gehaald waarvan je zou zeggen dit wordt een goudmijntje en daar gaat Feyenoord veel geld aan verdienen. St.Juste schijnt het heel goed te doen in de Bundesliga en gelinkt te worden met grote clubs maar van de rest van die spelers hoor je niet veel meer

Ben benieuwd hoe Senesi het ervan afbrengt. zag lang uit naar een gelijkspel maar Feyenoord won in de extra tijd.
Jammer voor mijn club (az), maar toch gefeliciteerd Feyenoord fans

24 april 2022 om 16:37

AZ kan zich beter richten op het plekje van Twente toch?

24 april 2022 om 16:47

Dank je Prem. Ben je het ermee eens dat ik vind dat Utrecht, en vitesse oo trouwens, niks te zoeken heeft in Europa? Dat we die nacompetitie gewoon eens moeten afs haffen en gewoon de clubs die het verdienen na een heel seizoen Europa in gaan?

24 april 2022 om 17:19

Ronnie helemaal eens, gewoon gebaseerd op de eindklassering. Dan kunnen supporters en spelers ook eventueel eerder op vakantie, en natuurlijk ook meer rust pakken. Zo krijg je ook niet meer dat het team, die eigenlijk het hele seizoen aan het vechten was en beter was onderspit delft.

25 april 2022 om 09:16

@fr_ronnie: Ik als Utrecht supporter ben het ieder geval 100% met je eens. Met een ploeg als FCU heb je helemaal niks te zoeken in Europ. Afhankelijk van de tegenstaders in Europa kan het voor het publiek leuk en weer eens wat anders zijn, maar verder ook niet.

Gister ook weer, voetbal om je kapot te schamen. Zo ontzettend slecht allemaal, ik heb er niet eens woorden voor.

24 april 2022 om 17:14

Az wordt echt geen 3e meer hoor, 6 punten achter en een veel minder doelsaldo tov Feyenoord. Het zou je sieren als je je daadwerkelijk concurrent, Twente, eens zou benoemen.

24 april 2022 om 17:51

fc twente concurrent? Nee joh. Jullie doen een jaartje leuk mee dan ben je nog absoluut geen concurrentie

24 april 2022 om 17:55

@prem, Op dit moment zijn ze toch concurrent?

24 april 2022 om 18:02

Wie staat er 4e, 3 punten boven az dan vriend?

24 april 2022 om 18:17

Het gaat om het huidige seizoen Op dit moment is Twente concurrent en mag jij hopen op een 4e plek voor AZ.

24 april 2022 om 18:27

Daarbij is Twente ook gewoon een grotere club, waar meer rek in zit dan AZ

24 april 2022 om 19:16

AZ en Twente hebben hier niets te zoeken. Het is een Feyenoord post. Prem, je bent geen AZ supporter als je hier een beetje arrogant zit te doen. AZ doet het helaas dit seizoen wat minder. Misschien wordt het volgend seizoen weer plek 3 of 4. @Robster AZ haalt structureel betere resultaten dan Twente

24 april 2022 om 19:51

Ik denk dat prem naar Twente, Heerenveen, Utrecht, en Vitesse kijkt als de meeste Feyenoorders naar AZ en bovenstaande clubs, allen hebben aangegeven onze club structureel voorbij te zijn maar we laten overal zien dat dat niet zo is. In het geval van Twente tav AZ denk ik dat AZ de laatste jaren wat stabieler is gebleken maar Twente wel degelijk een grote potentie heeft met een grote en trouwe kern aan supporters en een groot afzetgebied.

Wat is dit balen voor ons zeg! Maar gefeliciteerd Feyenoorders!

24 april 2022 om 16:36

Dat heel erg. Gelukkig hebben wij nog het makkelijkste programma van de 3, waarvan feyenoord het zwaarste heeft met nog Europese wedstrijden tussendoor.

24 april 2022 om 16:37

Jullie speelden wel heel erg verdedigend in mijn optiek. Waarom is dat? Ik mistte toch wel de Utrechtse stijl

24 april 2022 om 16:41

'Wij' speelden vrijdagavond.. super zonde dit. De spanning was groot met 1 punt verschil op de ranglijst..

24 april 2022 om 16:42

Hoezo jullie? Het zijn beide Twente-fans. Ik vaag me af of je dit nou bewust doet of niet.

24 april 2022 om 17:18

Het is zuur dat de goal zo laat valt, maar uiteindelijk wel terecht natuurlijk. Valt me op dat Sinisterra ontzettend vaak belangrijke goals maakt.

Meer dan terechte overwinning vandaag voor Feyenoord. Wat is die Bas Nijhuis een verschrikkelijke scheidsrechter zeg. Hij vindt zichzelf zo geweldig. Onbegrijpelijk hoe hij de goal van Dessers afkeurt en voor allemaal 100% overtredingen niet fluit.

24 april 2022 om 16:40

Ook mooi om te zien hoe de VAR ook niet ingrijpt. En er vervolgens ook geen herhaling komt. V/D Hoorn ging neer als een mietje. Had vooral met onkunde te maken van v/d Hoorn en niet met eventueel contact van Dessers i.m.o. Want volgens mij gebeurde er helemaal niks.

24 april 2022 om 16:43

VAR kon denk ik niet meer ingrijpen. Nijhuis had al gefloten. Alles na het fluitje deed er niet meer toe. Nijhuis had gewoon moeten laten doorspelen (je kan het achteraf altijd nog terugdraaien).

24 april 2022 om 16:51

Ja, dat zal het zijn inderdaad. Zonde, want ik meen echt dat ons een zuiver doelpunt is ontnomen. Nu maakt het achteraf weinig uit. Maar speel je hier 1-1 dan heeft dat wel echt consequenties voor Feyenoord.

24 april 2022 om 17:11

Eens. Vond het als neutrale toeschouwer ook veel te weinig om voor te fluiten. Fout van Nijhuis. Gelukkig voor jullie uiteindelijk geen consequenties (behalve wat levensjaren verloren wellicht). Gefeliciteerd!

24 april 2022 om 17:15

Nijhuis had ook al gefloten voor rust bij Groningen - Ajax

Lijkt met dat je dit dan ook kan terugdraaien

24 april 2022 om 17:19

Niet te vergelijken. Na het fluitje gaat een keeper niet meer all-out natuurlijk. Lopen andere verdedigers niet meer mee. Enzovoorts. Daar was bij Groningen-Ajax geen sprake van.

Dan hebben we het al zo moeilijk met kansen afmaken en dan keurt iemand die volgens mij grote delen van de wedstrijd zn fluit kwijt is een zuivere goal af. Gelukkig hebben we Sini, wat een supereindbaasheld.

Pfoeh weer een late overwinning dit weekend. terechte win voor Feyenoord, 3e plek is nu wel veilig

24 april 2022 om 16:36

3e plek lijkt mij allerminst veilig met nog wedstrijden tegen Psv en Twente, daarnaast zit Feyenoord ook nog in de ECL waardoor de vermoeidheid een rol kan spelen.

24 april 2022 om 16:37

Niet alleen tegen psv en twente. Maar wat dacht je van go ahead uit en fortuna. Daar win je niet zomaar van.

24 april 2022 om 18:28

@ Burwatti, ze hoeven maar 2 van de 4 wedstrijden te winnen en dan hebben ze de 3e plek. Ik denk dat ze de wedstrijd tegen twente gaan winnen en daarmee de plek veilig stelle

24 april 2022 om 16:37

Als Twente alle 4 de duels wint zie ik het somber in voor Feyenoord. PSV winnen ze niet zomaar. Die zal wel eens gelijk kunnen eindigen.

24 april 2022 om 17:03

Ja, en als Feyenoord er twee of drie wint zie ik het al somber in voor Twente

24 april 2022 om 18:16

Als twente 4e wordt is er niets om somber over te zijn. Een topseizoen!

24 april 2022 om 18:30

Zeker. En ook nog eens met een leuk elftal met de nodige eigen jeugd

Onwijs verdiende zege zeg. Tuurlijk was Feyenoord onwijs slordig maar ze waren ook heer en meester. Ze maken het zichzelf alleen moeilijk door niet de 2-0 te maken en natuurlijk de 1-1 weg te geven. Maar goed hersteld en natuurlijk het doelpunt van dessers waar niks aan de hand was. 3 punten zijn het belangrijkste en hopen dat het met Senesi meevalt. Die is sinds een paar weken namelijk echt weer ouderwets goed.

Feyenoord zou Feyenoord niet zijn als ze in thuiswedstrijden veel te veel extra tijd kregen. Nu weten we gewoon dat we bij voorbaat al kansloos zijn die laatste wedstrijd.

24 april 2022 om 16:51

Jij hebt de wedstrijd vast niet gezien, anders wist je waarom er 7 min bij kwamen.
Maarja, dit is natuurlijk het makkelijkst, lekker blijven spuien.

25 april 2022 om 17:11

Ik heb via radio geluisterd. Als daar een commentator zich afvraagt waar 6 minuten vandaan gehaald worden, trek ik de conclusie dat 6 minuten teveel is. En laten we eerlijk zijn, Feyenoord in de Kuip heeft gewoon thuisvoordeel in het kwadraat.

24 april 2022 om 16:58

En waarom was er minuten blessuretijd? Of ben je een teletekst supporter die alleen extra tijd 7 minuten ziet staan?

25 april 2022 om 10:07

Nou, zeg het mij maar ? Waarom? Omdat er 1 speler ff behandeld moest worden? Ik heb dit weekendje meer spelers gezien die op veld verzorging nodig hadden maar nergens 7 minuten blessuretijd

24 april 2022 om 17:36

Haha wat een onzin. Zeven minuten was absoluut terecht, maar jij hebt vast niet gekeken

24 april 2022 om 17:44

Al zouden er 15min bijkomen, de wedstrijd is pas afgelopen na het laatste fluitsignaal. Overigens waren 7min blessuretijd geheel terecht

24 april 2022 om 19:04

Wel een heel zielig bericht om af te sluiten met dat je bij voorbaat al kansloos bent in het laatste duel…

Mooi dat Feyenoord alsnog wint. Als ze Twente maar onder zich houden, die hebben bij mij geen gunfactor meer en dat komt vooral door een hoop vervelende supporters hier op Voetbalzone. Gefeliciteerd Feyenoorders!

Feyenoord heeft gekregen waar het recht op had. Feyenoord was slordig maar wel beter en Utrecht was vrijwel nergens. Speelde als een degradatiekandidaat. Feyenoord was zoals gezegd slordig, vooral in de afwerking en de voorzetten waren ook om te huilen. Je voelt aan alles dat Utrecht dan uit het niets een goal maakt en dat gebeurt dan ook. Dat is een beetje standaard bij Feyenoord. Nu zat het geluk een keer aan onze zijde en viel die goal dan toch in de blessure tijd! Heerlijk! Hopelijk valt de blessure van Senesi mee… We gaan een zware kluif hebben aan OM. Alleen wederom, zoals elke wedstrijd de afgelopen weken, heb ik mij verbaasd over de scheidsrechter. Normaliter heb ik Nijhuis vrij hoog staan maar vandaag vond ik hem matig. Ik ben erg benieuwd naar een herhaling van de afgekeurde goal van Dessers. Ook ligt er een speler van Utrecht, ik meen dat de beste man St. Jago(?) heet, buiten het veld. Dan gaan we met zijn allen toekijken terwijl het spel door kan gaan? Slaat nergens op. Duw en trekwerk aan beide kanten, vallen in het voordeel van Utrecht. En zo kan ik nog wel doorgaan. Maar goed, we hebben gewonnen godzijdank!

Onnodig moeilijk gemaakt tegen dit ontzettend matige Utrecht dat nog bijna een punt had gestolen. Blijft zorgwekkend dat keer op keer de eerste de beste kans voor de tegenstander erin vliegt.

24 april 2022 om 17:24

Hijniet dat heeft met die mindere doelman te maken denk ik, van nature zullen de verdedigers met Bijlow een gerustellender en veiliger gevoel hebben gok ik zo.

24 april 2022 om 17:40

Ja, allemachtig zeg. Bij werkelijk elke bal in de buurt van Marciano zit ik te zweten. Met Bijlow weet je dat hij komt en dat weet de verdediging ook. Marciano twijfelt bij elke bal en zaait zoveel paniek achterin

De spelers van Utrecht deden een wedstrijdje wie het hardst de bal weg kan rossen de hele wedstrijd. Gelukkig pakt Feyenoord uiteindelijk de verdiende winst.

24 april 2022 om 17:03Ik heb me werkelijk rot lopen ergeren aan Utrecht. Die van Seumeren elk jaar met zijn grote bek richting de KNVB dat die Utrecht altijd naait, dat Feyenoord die verboden knvb finale niet wilde spelen en zijn grote bek toen Feyenoord vorig jaar in de finale tegen utrecht met publiek mocht spelen van de overheid.

Ik denk dat hij zijn grote muil eens moet opzetten tegen zijn beleidsbepalers van Utrecht die zijn Miljoenen doen verdampen elk jaar. Dat kan hij beter doen dan elk jaar brullen dat ze de top 3 gaan aanvallen. Voorlopig al 22 punten achterstand.

Slaap lekker van Seumeren!

24 april 2022 om 17:36Misschien moet jij eens wat meer respect voor een ander hebben?
Utrecht is genaaid door Feyenoord en de knvb, Feyenoord wilde niet spelen omdat het wist dat de Knvb toch achter Feyenoord zou staan(lees Gudde)

Verder werd tegen de regels in Feyenoord gematst dat de play off Finale een dag later mocht. regels zijn gewoon regels punt.
Dat er publiek bij mocht hoor je mij niet over want dat kwam door onze overheid.
En Feyenoord wordt altijd "genaaid" kijk maar naar bv de aanslag van Fer in die finale(slechts geel) en die strafschop die Utrecht moest krijgen.

En ben jij ook al zo iemand die 1 uitspraak jaren later nog noemt, de top 3.
Ik denk dat als jij ooit opa/oma wordt dit nog aan je kleinkinderen verteld over die man die ooit eens zei" wij willen de top 3 aanvallen"
Van Seumeren maakt in mijn ogen ook wat fouten maar is een clubman die Utrecht altijd steunt en support. dus een beetje meer respect zou welkom zijn ipv een grote mond.

ontopic: Feyenoord heeft veel geluk gehad bij het uitvallen van Timber en st Jago anders had ik het nog wel eens willen zien.

Maar goed dat is mijn mening.24 april 2022 om 17:43

Maar even eerlijk, dat met die finale die een dag later was... wat maakt dat nou uit? 'Regels zijn regels' vind ik dan wel echt een dooddoener

24 april 2022 om 17:59

@jajowi: sorry hoor, maar ik begin gelijk te lachen als ook jij je net zoals van seumeren gaat aanstellen. De overheid verbood betaald voetbal, en Feyenoord kreeg die europese plek op basis van de stand op dat moment. De KNVB moest iets toen. AZ werd ook tweede ondanks 2x winnen van Ajax. De nacompetitie zit jullie ook nog steeds dwars. Wat Denk je dat Utrecht gezegd zou hebben als zij derde stonden en Feyenoord vijfde? Joh, wij als Utrecht denken dat Feyenoord meer recht heeft. Natuurlijk zou utrecht dat niet zeggen, dus utrecht is net zo hypocriet als jij de knvb vind.

Aanslag Fer? Wij zijn misschien toen gematst, jullie vandaag bij de 2-1 die afgekeurd werd. Kun je wegstrepen …

Verder blijf ik van Seumeren een grote bek op pootjes vinden. Na twee jaar nog zielig doen tegen de knvb, dan laat je je kennen. Ga eens structureel in gesprek met de knvb ipv altijd negatief uitlaten kver de knvb. Ga er anders zelf zitten als je het beter weet.

En die aanval op de top 3
,dat is niet van mij. Uitspraak van van diezelfde van Seumeren, en de club roept het ook al jaren. De man heeft zeker iets groots in het bedrijfsleven gepresteerd ( zijn kranen staan vaak op werken bij mijn bedrijf), maar een beetje bescheidenheid zou hem sieren als sponsor/geldschieter/suikeroom bij FC Utrecht.

En wat respect betreft: respect moet je verdienen, daar vraag je niet om.

24 april 2022 om 20:16

Fr_ronnie, Dat jij het aanstellen vindt wat ik schrijf geeft aan wat jou niveau is in deze.
Ik kom gewoon met feiten die helaas zich hebben voorgedaan in het verleden.
Ik zie wel dat jij meerdere dingen door elkaar haalt.
Utrecht stond geen vijfde maar 6de en dat had dus niets met Feyenoord te maken.
Misschien eens je feiten kennen?

Over van Seumeren blijf je het maar hebben, en dan vooral over twee jaar, als je je eens zou verdiepen over FC Utrecht en de KNVB dan zou je zien dat dit al meer dan 2 jaar duurt het is een strijd die al langer dan 2 jaar duurt.

En over die aanval op de top drie schijt ik al helemaal op, de club roept dat nooit maar de pers. Wij als club hebben dat al vele malen afgedaan als onzin.

En dat jij die aanslag vergelijkt met de terechte afgekeurde goal van Dessers laat maar eens zien hoe kortzichtig je zelf ben. Dessers liet zich steeds vallen en deed alsof hij vermoord werd dus dan kan je het eens tegen krijgen. Eigen schuld dikke bult.
Moet gelijk eens denken aan Anthony van Ajax dan is het ineens een schande en die Dessers niet. Verbeter het milieu en begin....

Maar goed dat is mijn mening.

24 april 2022 om 20:41

Totdat het niet in jouw straatje past dan is het ineens een punt, toch??

maar goed dat is mijn mening.

24 april 2022 om 21:11

@jajowi: feit is dat er toen niet gevoetbald mocht worden van de overheid. Zoals Cambuur zeurde over het grootste spirtschandaal ooit omdat zij niet mochten promoveten, zoals AZ boos was omdat Ajax de eerste plek kreeg terwijl zij meennden dat ze meer recht daar op hadden vanwege 2 overwinningen op Ajax, zo was utrecht ook boos dat de finale niet door ging.
Die finale later spelen om des keizers baard was alleen maar voor de buhne.

Nadat van Seumeren Utrecht weer financieel gered had, 2 Jaar geleden, stond dit in het AD (net opgezocht):
In een heuse talkshow in de Galgenwaard klonk de doelstelling regelmatig. Trainer John van den Brom reageerde een beetje gepikeerd toen er door de tafelgasten voorzichtig werd gegniffeld om de ambitie.

,,Ik ben blij dat het wordt uitgesproken. Als grote club moet je, vind ik, die ambitie hebben. We hebben erover gesproken en gaan er alles aan doen", aldus Van den Brom. Daarmee doelt hij voor een groot deel op het intact houden van de selectie. ,,We zijn in een andere categorie gaan scouten en hebben nu jongens die geloven in dit plan." Clubeigenaar Frans van Seumeren: ,,men gelooft het misschien niet, maar wij willen de top 3 aanvallen."

Op het middenveld is Nijhuis de stoere Engelse scheids, maar zodra de bal in de buurt van de 16 komt kiest hij consequent partij voor de verdedigende ploeg. Lafbek.

24 april 2022 om 17:20

Een doelpunt voor Feyenoord afkeuren in een uiterst vijandige Kuip is alles behalve laf.

Bas Nijhuis wilde weer graag uitgeroepen worden tot man van de wedstrijd. Wat een clown is het ook. Utrecht supporters die er vandaag bij waren moeten eigenlijk hun geld terug krijgen. Als je ploeg zo speelt is een schande voor de club en de supporters

24 april 2022 om 20:47

Geld terug?? waarom?

Ze moesten voetballen met de spelers die ze hadden en vooral die ze niet hadden dussss,
zelfs na 3 geblesseerden deden ze wat ze konden dus leek 1-1 een (terechte) uitslag. maar met 9 en een halve speler werd het niets helaas.
Het lijkt nu net of Feyenoord geweldig heeft gespeeld zeg.

Wat een armoe zeg

24 april 2022 om 22:30

1-1 terecht? Kom aan nou. Kijk de statistieken er even op na. Ik heb helemaal niets tegen een verdedigende tactiek, is gewoon een valide manier van voetballen, maar enkel je best doen maakt een gelijkspel niet terecht haha.

Nijhuis natuurlijk zwaar de fout in bij die goal van Dessers. Had het door moeten laten gaan en dan was het gewoon een goal geweest. Gebeurde werkelijk niets.

Nou van de hele top 5 was Twente nog het meest overtuigend dit weekend.

24 april 2022 om 17:40

Thuis tegen de nr 18 van de eredivisie mag dat ook wel

Hopen dat Senesi geen wedstrijden mist want dat kan Feyenoord zich niet veroorloven. Voor PSV (& Marseille) zou het wel ongekend lekker zijn mocht hij er niet bij zijn.

Het is trouwens een grote schande dat Feyenoord het een grote smet vindt dat Senesi uitvalt maar dat dwazen alles gooien op een speler van Utrecht die zwaar geblesseerd is en die net terug is van zo'n blessure buiten de zijlijn wordt bekogeld , doen ze af als een voorval. Eerder werd een wedstrijd van Fc Utrecht 20 minuten gestaakt voor het gooien op het veld(15 meter van de keeper) van objecten en nu.... wordt er niets gedaan terwijl dit in mijn ogen een stapje erger was.

O nee Feyenoord word altijd genaaid, Toch??

maar goed dat is mijn mening.

25 april 2022 om 14:57

@henkieh1 discuseren over wel of niet dingen gooien? Ben je wel goed in je paasei? Dat antwoord is altijd nee.

Man man man.. kan aub dit seizoen eindelijk afgelopen zijn? Vanaf November pas 4!! wedstrijden gewonnen.

leuk verslag ook van VZ, wel het uitvallen van Senesi benoemen, maar niet het geblesseerd uitvallen van Timber bij utrecht, en St Jago die zelfs met een zware knieblessure op een brancard van het veld gedragen moest worden, waardoor utrecht met 10 man de laatste 10 minuten vol moest maken niet benoemen (daar heb je ook gelijk de reden dat Feyenoord deze wedstrijd nog over de streep kon trekken, want met 11 tegen 11 was dit waarschijnlijk niet gebeurd, die goal kwam van de kant waar St Jago weg was). Ook mag wel benoemd worden dat het oh zo prachtige publiek in de kuip het nodig vond om een zwaar geblesseerde speler die buiten de lijnen lag en dus zeker niet aan het tijdrekken was, zwaar te bekogelen met van alles en nog wat ook toen de verzorgers er bij waren. Hier had de machtige Bas best mogen ingrijpen, maar nee dat doet men niet in de kuip, in afgelopen wedstrijden is er voor minder een wedstrijd even stilgelegd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. LinssenAanvaller3413
L. SinisterraAanvaller3012
J. BijlowKeeper220
R. NelsonAanvaller212
T. JansenKeeper00
O. MarcianoKeeper120
D. RemieKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

123 fans
Middenvelder, 33 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Feyenoord 31 3 4 0
2020/2021 Feyenoord 33 8 5 1
2019/2020 Feyenoord 21 5 4 0
2018/2019 Feyenoord 32 8 3 0
2017/2018 Feyenoord 32 8 3 0

In de wandelgangen

Zaterdag 25 juni
PSV waagt een poging om Jarrad Branthwaite op huurbasis over te nemen van Everton, de voormalige club van algemeen directeur Marcel Brands. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren