Eerste reacties uit spelersgroep op aanstelling Erik ten Hag stromen binnen

Vrijdag, 22 april 2022 om 09:34Mart van Mourik • Laatste update: 09:34

David De Gea en Fred zijn zeer verheugd over de aanstelling van Erik ten Hag bij Manchester United. Donderdag maakten Ajax en the Red Devils bekend dat de trainer zijn handtekening heeft gezet onder een contract in Manchester. Zowel de sluitpost als de middenvelder laat via de officiële website van de club weten uit te kijken naar de samenwerking met de oefenmeester.

“Hij is een trainer van wereldklasse die ons enorm zal gaan helpen”, laat Fred optekenen. “Ik heb Ajax zien spelen en het is een geweldig team dat goed voetbal speelt. Hopelijk kunnen we volgend jaar prijzen winnen. We zullen er veel werk in moeten steken, want het zal niet in een dag gebeurd zijn. We moeten ons aanpassen aan een nieuwe speelstijl; de voorbereiding zal niet makkelijk worden. Daarnaast moeten natuurlijk ook dit seizoen nog onze doelstellingen halen”, aldus de middenvelder.

De Gea sluit zich volledig aan bij zijn ploeggenoot. “Ik ben erg blij dat de club deze beslissing heeft genomen. We weten allemaal wat hij bereikt heeft met Ajax: hij heeft bijna in de Champions League-finale gestaan, titels gepakt en spelers doorontwikkeld. Hij laat zijn team uitstekend voetbal spelen.” Ten Hag zou al bezig zijn met het analyseren van wedstrijden van United. “Het is goed om te weten dat hij onze duels al bekijkt en bedenkt wat hij voor ons kan betekenen. Ik kijk ernaar uit om onder zijn hoede te werken”, besluit de sluitpost.

Ten Hag kwam eerder op de dag zelf ook al met een reactie op het nieuws. "Ik ben blij dat het rond is en dat het officieel bekend is gemaakt. Die duidelijkheid is belangrijk. Het is een grote eer om aangesteld te worden als manager van Manchester United. Ik heb enorm veel zin om aan deze uitdaging te beginnen. Ik ken de historie van deze grote club en de bijbehorende passie van de fans. Ik ben vastberaden om een team de ontwikkelen dat het succes kan leveren dat deze fans verdienen”, aldus Ten Hag, die na een dienstverband van vierenhalf jaar vertrekt bij Ajax.Gerelateerd

Meer sportnieuws

65 reacties (laatste reactie door schop1989)

Zou leuker zijn als ze zeggen; Die kale? Dat gaat helemaal niks worden..

21 april 2022 om 19:45

Nou vooruit, Die kale? Dat gaat helemaal niks worden..

21 april 2022 om 19:47

Leuker en eerlijker ….

21 april 2022 om 19:50

Hahaha made my day😂

21 april 2022 om 19:54zou leuk zijn, maar dat is een illusie spelers zeggen nooit wat ze denken en wat ze ervan vinden

21 april 2022 om 20:14

Messibazoer,

Leuk die reacties van de spelers, maar ik had graag gezien dat de gesprekken na afloop seizoen hadden plaatsgevonden.

Nu zit EtH met z'n hoofd al maanden bij United
Onana al een jaar bij Inter
Mazraoui en Gravenberch bij Bayern
Nico bij Barca..?
Timber, Martinez, Antony bij United...?

Enige zekerheid die we nu hebben is dat Magallan vanaf de zomer weer terug is bij Ajax.
Goh, dat wordt genieten....

22 april 2022 om 09:35

Het zou Funny zijn als de nieuwe trainer van Ajax, in Magallan een basis speler ziet. dan ga ik hoop krijgen dat wij volgend seizoen kampioen gaan worden.

22 april 2022 om 09:45

Zal voor de Lampies ook nog niet zo makkelijk worden als je hoort hoeveel spelers daar op de nominatie staan om te vertrekken.

Ot:
Totaal zinloos dit soort interviewtjes. Alsof er spelers zijn die op voorhand in de pers al zeggen dat ze bang zijn dat het niks gaat worden met deze man. Hoop dat hij daadwerkelijk het vertrouwen krijgt en Utd. weer kan brengen waar het hoort. Is een hoop trainers voor hem niet gelukt, maar vroeg of laat zal er toch wel iemand opstaan die het wel lukt? Laat het dan die kale onverstaanbare tukker maar zijn

22 april 2022 om 11:04

Volgend seizoen wordt denk ik een tussenjaar. Zeker wanneer dragende spelers zoals Antony, Timber, Martinez ook vertrekken dan moet Ajax een nieuw elftal gaan samenstellen. Het zal tijd kosten voordat je weer er een winnend geheel van maakt.

En bij PSV is het natuurijk ook afwachten wie er allemaal gaan vertrekken. Wordt een interessant zomerperiode )

De eerste lading cliche reacties van de spelersgroep zijn binnen. Wat kunnen die er nou voor zinnig woord over zeggen? Ze hebben nog nooit met Ten Hag gewerkt. Nu vinden ze hem geweldig, vervangt hij ze bij United vibden ze het de grootste flapdrol ooit

21 april 2022 om 19:50

Ach jij hebt onder andere nog nooit met Schmidt gewerkt en toch weet jij precies hoe het allemaal reilt en zeilt onder Schmidt en binnen de PSV organisatie. Waarom zou volgens jou de spelers van manchester united er dan niks zinnigs over kunnen zeggen?

21 april 2022 om 20:52

@ducktaildo Bij Schmidt zie je toch de uitwerking van hem op PSV terug op het veld? Dan kan je daarover oordelen. Ten Hag heeft nog geen wedstrijd voor United gecoacht. Wat zeggen de United spelers hier verder wat geen standaard algemeenheden zijn? Dit zijn uitspraken van het kaliber gras is groen en water is vloeibaar. Let op mijn woorden. Als Fred straks wordt geloost heeft Ten Hag nooit met hem gepraat zogenaamd en begrijpt hij er niks meer van etc. etc. en is Fred totaal verongelijkt

21 april 2022 om 21:32

Ja en de United speler zien de uitwerking op het veld bij Ajax? Zien hoe Ajax onder zijn leiding heeft gespeeld en daar baseren zij dus hun verwachting op. Daarnaast heb jij over de casus ihattaren genoeg gezegd alsof je werkzaam was binnen de PSV opleiding. Zelfde geldt voor hoe Nederlandse jeugdopleidingen omgaan met talent en zo zal ik best nog wel een paar van je onderwerpen vergeten. Ik vind het gewoon een beetje pot verwijt te ketel. En ik vind de spelers overigens niks heel geks zeggen. Zij spreken alleen hun verwachtingen uit, en daarvoor hoef je denk ik niet Ten Hag zijn werkwijze voor te kennen. Want daar zeggen zij namelijk niks over.

21 april 2022 om 21:36

Waarom hoor ik je niet over alle mensen die niet met Ihattaren hebben gewerkt en van mening zijn dat hij een slechte mentaliteit heeft dan? Of ben ik de enige op dit forum die meningen neerzet bij reacties? Wat voor verwachtingen spreken ze uit dan? Ze gooien gewoon wat cliches erin die ze op de mediatraining hebben ingestudeerd. Inhoudelijk zeggen ze 0,0. Uit deze teksten maak ik nergens op dat deze spelers zich enigszins hebben verdiept in de coach Ten Hag

22 april 2022 om 10:02

Omdat jij er nogal boven uit schiet? Jij moet sommige dingen zovaak herhalen dat je overkomt alsof je heel zeker over je zaak bent. Alsof jij zeker weet hoe het precies loopt. Volgens mij spreken zij de verwachting uit dat zij onder Ten Hag beter voetbal gaan spelen en weer mee gaan doen om de prijzen? Wat had jij dan willen horen in de kader van de verdieping omtrent de coach Ten Hag?

22 april 2022 om 13:13

Ja lekker onderlinge discussies uitvechten op VZ !
Get a room together !

22 april 2022 om 13:45

Nee hoor. Als we de voorbeeld van Ihattaren erbij pakken. En je scrolt beetje door reacties heen, Dan zie je 25 man met een bepaald sterk mening over de persoon ihattaren hebben, zulke mening(en) kun je haast enkel en alleen hebben als je hem persoonlijk kent, of hele grote aannames doet. @Japie_Krekel biedt daarin een andere perspectief, door hetzelfde te doen maar dan over Schmidt, maar dat mag klaarblijkelijk niet.. maar dat jij hem dan daarop aanvalt is beetje triest voor woorden.

21 april 2022 om 19:50

99 procent van de voetballers hebben nooit iets te melden kun je beter skippen trappen louter open deuren in .... nog erger dat Untied spelers liegen hebben Ten Hag nooit meegemaakt dan houd je je fans voor de gek

21 april 2022 om 20:12

En die 1 procent die wel wat durft te zeggen, word daar door de media keihard op aangepakt.

21 april 2022 om 21:29

Exact. De tijd dat voetballers nog persoonlijkheden waren ligt ver achter ons. Je hoort nu allemaal riedeltjes die ze op de mediatraining hebben ingestudeerd

22 april 2022 om 01:57

Of wat hun social media managers online gooien. Dat is het volgen ook niet waard...

21 april 2022 om 23:09

Zo lang mensen er op reageren worden deze cliché reacties gretig gepost.

22 april 2022 om 11:15

Het wordt hun nieuwe baas, dus beetje paaien kan nooit kwaad.

Daarnaast kunnen ze Ten Hag beoordelen op zijn werk bij Ajax. En als ze daar enthousiast van worden dan mogen ze toch best een positieve reactie plaatsen? Dat zeggen ze toch ook, op basis van wat ze bij Ajax hebben gezien.

Over Cliche reacties gesproken,

“Hij is een trainer van wereldklasse die ons enorm zal gaan helpen” Dan is het nog maar de vraag of jij daar deel van uit gaat maken meneer Fred, die heeft nou niet echt laten zien het niveau aan te kunnen. Neves is een betere optie voor United.

21 april 2022 om 20:15

Neves zal waarschijnlijk weer 50 miljoen kosten ofzo. Ze kunnen beter een speler scouten. Neves doet het prima bij Wolves, maar maguire deed het ook prima bij Leicester. Ze moeten stoppen met spelers kopen die het goed doen bij middenmotors uit de Premier league, want dan betaal je de absolute hoofdprijs. Buiten de landgrenzen zijn de spelers veel goedkoper. Kijk naar Salah. Had Liverpool die van Leicester moeten kopen dan waren ze 80 mil kwijt.

21 april 2022 om 21:06

Er is echt niks mis mee om spelers te kopen van middenmoters. Van dijk en mane kwamen ook van Southampton (85 en 42 miljoen). Robertson kwam van Hull City (9 miljoen). Jota van Wolves (45 miljoen). Matip van Schalke (transfervrij). Firmino van Hoffenheim (41 miljoen). Allemaal sterkhouders (of hebben hun waarde bewezen (dan doel ik op firmino)) bij Liverpool. Het gaat er echt om dat je spelers haalt die binnen je filosofie past. Pogba aantrekken was eerder hype dan dat ze echt wisten waar ze hem moesten plaatsen. Ronaldo is meer aangetrokken vanwege zijn naam, dan dat hij echt waarde zal gaan toevoegen aan dit United. Dat zie je terug op basis van zijn spel, waar die alles echt op individuele klasse moet gaan spelen, dan dat hij is ingespeeld op zijn tactiek. Maguire waren ze bang dat hij naar city zal gaan, vandaar die 87 miljoen. Maar ook totaal geen idee hoe ze hem moeten spelen. En die lijst gaat echt eindeloos door. Bijna geen een speler is gehaald op basis van dat hij ook echt in de tactiek van de coach zal passen bij United. Daar is Liverpool zoveel zorgvuldiger mee.

21 april 2022 om 21:20

@Ronaldo is meer aangetrokken vanwege zijn naam, dan dat hij echt waarde zal gaan toevoegen aan dit United"

Hahah zonder die man zou UTd helemaaaal een slecht seizoen draaien. Man heeft ze vaak gered en gewoon veel g/a in de PL bij een matig elftal.

Probleem is idd geen identiteit bij de club. Solksjaer was te matig en huidige coach is ook matig. Veel spelers zijn matig

Vergelijk de spelers met concurrenten City, Chelsea en Liverpool.
Weinig Utd spelers zouden basisspeler zijn bij een van die clubs.

Maguire is max Southampton niveau. Varane is geen leider, en heeft echt een goede CV naast zich nodig. Anders heb je ook weinig aan hem.
Middenveld op Bruno Fernandes na is ook matig. Pogba is goed, maar past niet in dit elftal.

21 april 2022 om 21:27

@MrKrillin - Het is echt niet op een negatieve manier bedoeld met betrekking tot Ronaldo. Maar Carragher en Neville zeiden zelf dat Ronaldo echt alleen is aangetrokken, omdat United bang was dat die misschien naar City zal gaan. Ik doelde meer op het feit dat ze hem hebben gehaald op basis van zijn naam, dan dat hij echt bij dit United zal passen. Misschien redelijk slecht verwoord, maar dit United heeft geen flauw benul hoe ze Ronaldo in dit systeem zal moeten spelen.

21 april 2022 om 23:01

Ik snap wat je bedoeld, alleen daar is niet waar ik op doel. Ik bedoel dat je voor een topspeler bij een middenmotor uit de PL de absolute hoofdprijs betaald. Alle PL clubs hebben geld, dus in principe hebben ze het niet nodig. Precies om deze reden heeft united 85 miljoen voor Maguire betaald. Hij is Engels en Leicester had het geld niet nodig. Er lopen heel veel goede spelers rond in de Bundesliga. Over het algemeen doen Bundesliga spelers het best goed in de Premier League. Je betaald veel minder voor die spelers omdat de clubs daar niet zo rijk zijn als in de Premier League. (Met uitzondering van Bayern en zo) United moet spelers kopen die in het systeem passen wat ze willen gaan spelen. Je hoeft niet allemaal wereldtoppers te halen, je hebt eerst een stabiele kern nodig. Kijk naar City, die hebben een godsvermogen uit gegeven, maar elke speler waar ze geld aan uit hebben gegeven is een speler die past in de speelstijl van Guardiola. Ze zijn niet allemaal een succes geweest, maar er zat wel een idee achter. United haalt alleen spelers op naam. Ronaldo, Varane, Sancho, Pogba, Di Maria, Sanchez, Lukaku. Allemaal goede spelers, maar matchen ze ook met de speelstijl?

22 april 2022 om 10:06

Maguire is ook zo duur geworden omdat hij bij Leicester echt gewild was, waardoor clubs tegen elkaar gingen opboksen in prijzen, al moet ik zeggen dat United echt slecht is in transferzaken en betalen ze redelijk veel. Maar het is redelijk gemixed met spelers uit de Bundesliga, sommige spelers maken ook niet hun verwachtingen helemaal volledig waar, zie Koch (leeds), Werner, Havertz (beiden chelsea), Sancho (united at the moment, want hij draait in een slechte ploeg), etc. Het is niet altijd prijs schieten wanneer je spelers uit de Bundesliga haalt. Terwijl ze wel voor redelijk grote bedragen zijn gehaald. Met betrekking tot City, City heeft ook een aantal enorme miskopen gehad: Mendy (57,5 miljoen, tuurlijk deze hele affaire hielp niet mee, maar vaak blessures gehad), Angelino (12 miljoen, wel met winst doorverkocht: 18 + 2 miljoen naar Leipzig), Ferran Torres (33,5 miljoen, wel met winst doorverkocht: 55 miljoen), Jesus (32 miljoen, heeft al een aantal jaren gehad om door te stomen om als vervanger voor Aguero te worden, geen slechte voetballer though), Grealish (117,5 miljoen, eerste seizoen voldoet hij nog niet), Danilo (30 miljoen, wel met winst doorverkocht: 37 miljoen), etc. Niet alle City transfers hebben goed uitgepakt sinds Guardiola daar aan het roer staat. Daar is Liverpool echt veel zorgvuldiger mee.

22 april 2022 om 13:46

Nee city was al uit de race omdat leicester 80 mil wou, niet omdat united bang was.

22 april 2022 om 15:33

Wat Grun zegt, zoeken naar het juiste type speler moet de focus zijn en als die gevonden hebt dan moet je hem kopen en is dat de ene keer een lastige (v Dijk) en de andere keer een koopje (matip)

Ben wel benieuwd hoe hij het gaat doen. Wat er weg gaat en wat ervoor terug komt

Ben benieuwd of ze het nog zo’n geweldige wereldtrainer vinden als er weer discipline en arbeid van ze gevraagd gaat worden.. De laatste trainer die dat van ze vroeg was ook niet populair onder de diva’s bij United. Het was een speeltuin onder Ole en guttegut want vonden ze het lekker!

21 april 2022 om 19:53

Makkelijk opgelost toch. Iedereen die de kantjes er nog vanaf loopt en dat gedrag blijft tonen lekker laten gaan. Ten Hag mag het team renoveren zoals hij nodigt acht toch?. Dan de rotte appels er per direct uit. Laat ze maar ergens anders dat gedrag uiten.

21 april 2022 om 22:01

Zo makkelijk is dat niet XIII. Als een speler als Martial al 15 miljoen verdient, die raak je aan de straatstenen niet kwijt. Al die matige spelers zullen hun contract morrend op de bank uit gaan dienen.

22 april 2022 om 02:03

Zo'n salarissen zijn nou eenmaal het grootste trekpleister dat United kan bieden. Champions League zit er niet altijd meer in, prijzen winnen niet, ze teren puur op hun naam en het feit dat ze met geld kunnen smijten. En dat kunnen tegenwoordig ook een hoop meer clubs waar spelers wèl om iets kunnen spelen.

Pure wanhoop natuurlijk, geld naar alles toegooien en kijken wat blijft hangen, maar het is toch overduidelijk dat ze dat doen omdat ze het kunnen en omdat ze zo'n scenario als Liverpool jaren terug had willen voorkomen.

21 april 2022 om 21:32

Arbeid en discipline vragen is wat anders dan dat een coach wil dat je met 10 man op eigen helft speelt. Daar worden voetballers niet blij van en het is ook totaal onnodig. United is misschien niet meer je van het maar ze hoeven ook weer niet te gaan spelen als een degradatiekandidaat natuurlijk

"We moeten ons eerst focussen op het einde van het seizoen."
- "..."

21 april 2022 om 20:12Eindeloze chilches van al die voetballers ben ik wel zat te geworden... Het is het team dat gewonnen heeft al die open deuren hoor je zo nu en dan.

22 april 2022 om 02:08

Ja, zij moeten zich focussen op het einde van het seizoen. Maar Erik, die moet al wedstrijden van ze analyseren.

Ik zou al meteen een pleurishekel aan die gasten hebben, alleen al vanwege het moeten aankijken van die wedstrijden. Dat doe je ook niet meer voor je plezier.

"ten Hag zou al bezig zijn met het analyseren van wedstrijden van United."

Wow, zou je denken? Dat hij daar nu al mee bezig is? Die gasten zijn toch allemaal voetbalverslaafd, die analyseren aan de lopende band wedstrijden, en vanaf het moment dat er ook maar de geringste kans is dat je ergens gaat werken, gaat dat natuurlijk nog 10x zo intensief worden. Maar goed, de spelers willen reageren, erg veel origineels kunnen we niet verwachten.

"ten Hag zou al bezig zijn met het analyseren van wedstrijden van United. “Het is goed om te weten dat hij onze duels al bekijkt en bedenkt wat hij voor ons kan betekenen."

Hopelijk is dit niet waar, en focust ETH zich op Ajax en kampioen worden. Zou echt een blamage zijn als Ajax het kampioenschap misloopt, na zoveel investeringen. Dan heeft hij gefaald.

Maar ETH kennende, is hij vooral met Ajax en de volgende wedstrijd bezig.

21 april 2022 om 20:23

Zou hij het niet gewoon allebei doen? Hij kan echt wel een paar potjes van United meepakken hoor.

21 april 2022 om 20:25

MrKrillin. Ten Hag zal uiteraard zijn focus nog wel op Ajax hebben, maar zal waarschijnlijk ook al bezig zijn met United. En lijkt mooi ook niet meer dan normaal. Als het al niet bewust is, dan zeker wel onbewust. Er moet onder andere nu al gekeken worden naar spelers voor volgend seizoen.

21 april 2022 om 21:25

Vernon

Lijkt mij dat het veel tijd kost. Beelden meerdere keren kijken van wedstrijden en trainingen. Bedenken wie past in mijn visie en wie mag weg. Wie nodig om te versterken. Lijkt mij niet kwestie van lekker op de bank net als wij, met bakje chips en kijken naar Liverpool vs Man U.
Zal beelden keer op keer terugspoelen, kijken naar looplijnen van anderen, welke beslissingen genomen

Ducktaildo

"dan zeker wel onbewust"

En hier ben ik bang voor. Eth heeft vaak over focus en topsport. Als hij er niet 100% bij is, dan gaat tenkoste van details. En dat kan ons het kampioenschap kosten.

Jammer zonder de bizare dip, zouden we grote afstand hebben. Had hij lekker dagelijks sturing kunnen overdragen aan Reiziger en hij focussen op Man U.

21 april 2022 om 23:15

MrKrillin

Ik heb eens met een professionele scout een wedstrijd gekeken. Die gast wist binnen 10 minuten over elke speler dingen te zeggen die ik na nog geen 5 wedstrijden zou hebben gezien. Ten Hag is een topper. Die ademt voetbal. En het hoeft niet in een dag klaar te zijn. Die gaat gewoon savonds regelmatig united kijken, heeft waarschijnlijk ook hulp daarbij. Dat kan best wel.

22 april 2022 om 02:12

Nouja, eerlijk gezegd vind ik het seizoen nu al gefaald. Als je kijkt naar de eerste seizoenshelft. En hoe het nu billenknijpen is om de titel nog te pakken...

Mag toch hopen dat Ten Hag wel gaat kijken voor een betere middenvelder?, Fred is een middelmatige speler.

Ben wel benieuwd wat er met de poppetjes gaat gebeuren. Backs zijn belangrijk in het spel van Ten Hag, dus verwacht daar wel wat nieuws. Nieuwe man naast Varane zal prioriteit hebben en centraal op het middenveld moet er een klasbak bijkomen. Het liefst 2 wanneer Pogba nog vertrekt.

21 april 2022 om 22:03

Zeker. Gaat ten Hag al meteen impopulaire beslissingen nemen? Zoals aanvoerder Maguire laten banken? Want dit soort beslissingen zijn wel nodig. Mochten de resultaten dan achterblijven, staan de seinen vanaf dag 1 al op rood..

21 april 2022 om 22:24

Eigenlijk ben je dus alleen populair bij United als je praktisch blind bent? Iedere trainer met een IQ boven de 50 zet Maguire gewoon zo snel mogelijk in de uitverkoop. Zelfs als je geld moet betalen om van hem af te zijn, is het nog winst. Die verdedigende linie van United is buiten Varane (die ook een beetje overschat is, omdat ie jarenlang met de grote Ramos naast zich speelde) helemaal niks aan. Vergelijk het eens: Bayern haalt Mazraoui gratis op en biedt hem 10 miljoen per jaar, terwijl United voor Wan-Bissaka 55 miljoen kwijt was én hem 7 miljoen per jaar biedt. Lachwekkend gewoon.

Van wanneer is deze foto? Valt me op dat Greenwood er tussen staat terwijl hij volgens mij niet meer speelt bij ManU na zijn walgelijke gedrag of is dat net als bij Overmars alweer vergeven en vergeten?

21 april 2022 om 23:17

Haha, bij Overmars vergeten en vergeven? Heb je de berichten uit België gemist?

Zo’n foto is gewoon slecht gekozen denk ik.

21 april 2022 om 23:42

In zo verre vergeven en vergeten dat er enkel een kleine media-twitter storm is geweest waarin zij die het te vlot vonden hun zegje hebben kunnen doen, maar die is alweer lang gaan liggen en Overmars is nu al langer daar in dienst dan dat hij zonder werk heeft gezeten.

Er spreekt toch weinig ambitie uit als je Ten Hag presenteert als je nieuwe trainer. Faalt als het erop aankomt. Geen plan B. Kampioen worden in de ED is geen prestatie. Dat had zelfs Lukien gelukt. Ik laat mij graag verrassen of het echt zo’n grote trainer is. Dat hij de kans pakt begrijp ik. Is net als met spelers, als dit zit soort clubs op je deur kloppen zeg je geen nee. Die trein komt maar 1 keer voorbij.

22 april 2022 om 10:08

Dit is wel een reactie bekeken vanuit puur Hollands perspectief. Daarbij was kampioen worden vooooor ten Hag nog wel een redelijke prestatie bij Ajax.

Daarbij valt het mij wel op dat de prestaties van Ajax in de CL echt wel opgevallen zijn buiten de landsgrenzen. Ik zie al een paar jaar op gerenommeerde social media een lofzang voor het spel en de coach. Met name de potjes tegen Chelsea en Tottenham deden in engeland de heads turnen.

Dat gezegd hebbende zou ik als Manchester United fan ook nog geen gat in de lucht springen. Er zijn betere managers bij Man U gefaald al en leuk voetbal met Ajax is zeker geen garantie voor succes in de Prem. Maar het is ook geen ambitieloze noodaanstelling, iets wat Pochettino wel zou zijn. Imho.

En de NOS moest vanavond nog maar een keer roepen dat Slot kandidaat nummer 1 is bij Ajax. Daar is echt geen enkele aanwijzing voor. En ik zou niet weten waarom Slot überhaupt interesse zou hebben

Ik hoop t niet voor m ,maar ik denk dat ie volgend jaar zonder werk zit.

Ik ben bang dat dit een ramp wordt. Ten Hag mag dan wel een goede trainer zijn maar dat is lang niet genoeg bij Manu. Probeer al die egootjes daar maar een tevreden te stellen, dat is een onmogelijke zaak. Hij moet niet bang zijn die waardeloze spelers, die denken "de redder van Manu" te zijn uit het elftal te gooien als ze hun werk/taak niet na behoren uitvoeren. Als ik hem was zou ik het "b-elftal" opstellen en daarop bouwen. Het is nu toch al een eeuwigheid duidelijk dat de spelers miljoenen krijgen zonder ook maar goed te spelen.

Messibazoer: die eierdop dat wordt niks hij is met de kerst weer terug. Ik verheug mij wel op de interviews hèhè euh euhh he he euh. lachen.

Is er nog geen feestvierende Donny van de Beek gespot overigens?

Als je in jouw carriere 2 topclubs namelijk Manchester United en Go Ahead Eagles mag coachen dan ben je 1 van de grootste. Wat een topper die Ten Hag.

En dan niet na een paar maanden bij het bestuur mekkeren over ten hag af wil. Dat is bij Utrecht en Ajax beide gebeurt. Gewoon met de trein mee gaan.

Een team wat het een jaar slecht gaat doen en daarna gaat groeien en geen achterlijke bedragen kost.

Naast dat je wat grote aankopen wil doen als Lamptey. Skriniar, Hernandez, Ndidi zou ik ook zeker Engelse spelers binnen halen met mentaliteit die mogelijk de basis gaan halen of goedkope ervaren krachten.

Tarkowski of Mee (burnley) - gratis
Witsel gratis
Ginter gratis

Tarkowski EN Mee en je hebt al een beter duo dan de meeste clubs binnen de PL :D

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

53 fans
Coach, 52 jaar
SeizoenClub
2018-2022 Ajax
2015-2017 FC Utrecht
2013-2015 Bayern München II
2012-2013 Go Ahead Eagles
Laatste voetbalnieuws

‘Onwaarschijnlijk’ dat Frenkie instemt met voorwaarde om bij Barça te blijven

Barcelona krijgt Frenkie de Jong niet zo ver als een salarisreductie om hem bij de club te houden. Transfermarktexpert Fabrizio Romano schrijft zondag dat de 25-jarige middenvelder het liefst bij zijn...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 3 juli
Erik ten Hag heeft er nogmaals bij het bestuur van Manchester United op aangedrongen om Antony aan te trekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren