Rai Vloet onderneemt geen poging om rijbewijs terug te krijgen

Zaterdag, 16 april 2022 om 07:45

Rai Vloet gaat niet proberen om zijn rijbewijs terug te krijgen. Er staat komende donderdag in Alkmaar een pro-formazitting op het programma, die voornamelijk draait om het ingenomen rijbewijs van de 26-jarige middenvelder. Vloet - tegenwoordig in dienst van Astana FK uit Kazachstan - is niet verplicht daarbij aanwezig te zijn en wordt mede daardoor niet verwacht bij de zitting.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

16 reacties (laatste reactie door gillesdb9)

Ik had verwacht dat Rai dit wel zou doen met zijn narcistische kop.
Misschien dat de clubleiding van Heracles hem een handje kan helpen om zijn rijbewijs terug te krijgen? Om even te laten zien dat Heracles zo een goede werkgever is.. stelletje faalhazen.

16 april 2022 om 08:28

Rustig aan jong, goedemorgen.
Al een kopje thee en boterhammetje gepakt?
Laat je niet leiden door boosheid he.

16 april 2022 om 08:45

Zo het zit wel diep he, die haat richting de buurman. Natuurlijk is niet alles goed gegaan, maar kijk naar Ajax met Kluivert, en wat heeft Twente zelf gedaan toen met Theo Janssen?

16 april 2022 om 12:18

Flamingo ik weet niet of het met haat naar buurman te maken heeft. Persoonlijk vind ik dat Heracles, op de invalbeurt na, gewoon netjes gehandeld heeft omtrent deze zaak. Dus haat naar de buurman zal het denk ik niet zijn. Of hij nou voor RBC of Heracles speelt, het is gewoon een enorm stuk stront.

16 april 2022 om 14:02

@Twenteov hij haalt in zijn tweede stuk toch echt Heracles aan en niet Vloet?

Heeft zijn rijbewijs ook niet nodig in kazachstan

16 april 2022 om 11:18

Haha correct, je kan daar serieus de politie afbetalen met een fles vodka en doorrijden (zelf meegemaakt) ging dan wel op een kapot licht in dit geval.

Nog altijd vind ik altijd de reacties op de dader als dit gebeurd buitensporig. Dat klinkt natuurlijk als een 'ben je gek' verhaal, maar niemand gaat de weg op 'hopelijk' om maar even een kind aan te rijden omdat ze daar zin in hebben.Los van het feit dat hij iemand zijn leven ontnomen heeft onder andere door buitenwettelijke handelingen en niet de beste reacties had rondom dit(wat ergens niet echt vreemd is als je een kind dood hebt gereden, ik zou er helemaal in de war van zijn) heb ik vaker bij de reacties het gevoel gekregen alsof hij als een gewillige kindermoordenaar is neergezet of in andere gevallen waarbij dit ook gebeurd.

16 april 2022 om 14:08

Sorry, maar als je met alcohol op achter het stuur kruipt dan ben je zeker wel op zoek naar een dodelijke aanrijding. Dit soort stoeptegels zouden nooit een rijbewijs moeten kunnen verkrijgen. Een auto(voertuig) is vergelijkbaar met een dodelijk wapen. Zie je het al voor je, politie en ME knetter lam met hun wapens over straat gaan?

17 april 2022 om 03:19

@JordyB

Ik begrijp de setting heel goed alleen nogmaals, gaat niemand achter het stuur zitten, dronken of niet, met de insteek iemand dood te rijden.

Ik ben gewoon een beetje devils advocate aan het spelen hier. 99% van de mensen die hierover klagen hebben minimaal een persoon in hun leven(gehad) die met alcohol op achter het stuur is gaan zitten waar we veel lakser over zijn.

Daarbij hoef je helemaal niet dronken te zijn om iemand dood te rijden. Dat gebeurt door te hard rijden ook wel en hoe vaak hangen we die mensen aan de schandpaal?

Pas als ze iemand doodrijden zeker? Snap je het punt wat ik wil maken? Ik excuus Zoet niet, maar ik vraag me af of mensen zelf wel zo 'bewust' zijn van hun eigen rijgedrag, want het overgrote gedeelte van het land rijdt gewoon te hard en daar is net zo geen excuus voor als dronken rijden.

16 april 2022 om 19:39

Als je met te veel alcohol op met meer dan 200 over een snelweg gaat rijden aanvaard je wel degelijk willens en wetens de aannemelijke kans dat hetgeen jij schetst kan gebeuren.

17 april 2022 om 03:22

@Gilles

Doet het gros van Nederland dat simpelweg te hard rijdt dat ook of pas wanneer we iemand ermee dood rijden?

Of boeit het opeens als iemand alcohol op had of 'wel echt heel hard ging' en vooral pas, wanneer het fout gaat.

Ik zie bijvoorbeeld niet enorm veel verschil tussen te hard rijden en dronken rijden. Beiden is in principe levensgevaarlijk.

17 april 2022 om 04:11

Ik heb het over met alcohol op met 200 op de snelweg gaan rijden. Doet een andere Nederlander dat, dan ja.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

Nederland

FIFA ranking: 14
2229 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
D. BlindVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

Nederland
10 fans
Middenvelder, 27 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren