Robben na finishen allereerste marathon: ‘Gehaald, daar is alles mee gezegd’

Zondag, 10 april 2022 om 15:54Rian Rosendaal • Laatste update: 15:59

Arjen Robben heeft zondag de marathon van Rotterdam uitgelopen, zijn allereerste marathon overigens. De inmiddels 38-jarige oud-aanvaller kwam samen met zijn goede vriend Erben Wennemars over de streep in de havenstad. Robben geeft na de finish ruiterlijk toe dat hij erg diep is gegaan zondag en daardoor niet altijd heeft kunnen genieten van een van de meest bekende marathons van Nederland.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

19 reacties (laatste reactie door jellede jong)

En weer geblesseerd….. en op de fiets terug naar groningen?

Je zou denken dat hij in 42km toch minimaal drie kniebanden afgescheurd moet hebben, een hamstring verrekt en een achillespees afgescheurd...

10 april 2022 om 16:12

Er staan zoveel mensen langs de kant dat je daar extra energie van krijg.kenners roepen ook rotterdam heb de mooiste marathon.

10 april 2022 om 18:11

Tja, zo'n marathon is toch een stuk minder explosief dan het voetbal van Robben.

Dit typeert wel de reden dat hij zoveel langer goed was dan Sneijder en Vaart. Die gaan kroketten eten na hun loopbaan en Arjen loopt een marathon.

10 april 2022 om 16:18

Boeie. Moet je perse fit zijn na 20 jaar alles op alles gezet te hebben. Wat een onzin zeg. Laat Sneijder lekker genieten met z’n 25 miljoen op de bank

10 april 2022 om 16:41

Het is gewoon een treffende observatie waarom Robben ondanks zijn blessures veel langer op hoog niveau gepresteerd heeft. Sneijder en vdvaart zaten op hun 28ste al op de retour. Mogen ze zelf weten maar is niet heel profesioneel.

10 april 2022 om 17:06

20 jaar alles of alles gezet? Laat me niet lachen. Sneijder richting zijn 30ste en Van der Vaart zowat vanaf het begin, gooiden er tijdens hun carriere al regelmatig met de pet naar.

Wat ze nu doen moeten ze zelf weten, maar tijdens hun carierre waren ze verre van professioneel, en daar mag gerust kritiek op zijn.

10 april 2022 om 17:16

Geen idee hoe jij uit mn reactie haalt dat ie niet mag genieten.

10 april 2022 om 17:19

Klopt, die waren eerder over hun top heen. Maar die mentaliteit moet je ook hebben, dat is ook een talent dat je wel of niet hebt. Tegen Bram van Polen zeggen we ook niet dat hij gefaald heeft omdat hij niet hoger is gekomen. Dit was zijn plafond. Sneijder en van der vaart hebben qua mentaliteit vermoedelijk ook gewoon hun plafond gehaald.

10 april 2022 om 17:25

Alsof je leven eindigt na je voetbalcarrière.(of alleen hierom draait..) Zoals sneijder er tegenwoordig bijloopt is niet om aan te zien. Erg ongezond en dat is vragen om problemen op latere leeftijd. Daarnaast zie je ook maar weer het mentaliteits en kwaliteitsverschil tussen een C.Ronaldo, ibrahimovic(en natuurlijk robben) en dit soort types. Dat je vrouw vervolgens wegloopt na je carrière moet je dan ook niet zo vreemd van opkijken.. alhoewel dit soort type vrouwen, om te beginnen al meestal voor het geld er zijn.

10 april 2022 om 18:40

Yolanthe is weggegaan omdat ie vreemd ging he.

Ik zou het zelf ook nooit zo willen, gewend zijn aan een fit lijf, en dan zo dik worden. Maar ja, ieder zijn ding.

10 april 2022 om 21:09

Dat mag iedereen vinden, maar Sneijder mag dat nog steeds volledig zelf weten. Daarnaast "dit soort type vrouwen" is een wat vreemde redenatie in geval van Yolanthe. Die had van begin af aan meer centen dan Sneijder, dus daarvoor hoefde ze het niet te doen. En dat ze wegliep had er meer mee te maken dat de enige activiteit van Sneijder buiten het veld om met andere vrouwen was en niet met zijn eigen vrouw.

10 april 2022 om 17:53

Robben en die Van Persie zijn toch net van een andere soort hout gesneden dan hun generatie genoten. Die gast zie ik wel eens padellen in Rotterdam. Dan spelt hij tegen pro's en nog altijd met vuur in zijn ogen. Bloed fanatiek.

Topsporter ben je volgens mij voor het leven.

Het wa een RTV Rijnmond verslaggever Voetbalzone😉

Ik ben sinds begin dit jaar ook begonnen met trainen voor de marathon van Amsterdam. Het is ontzettend zwaar, maar wel super uitdagend!

10 april 2022 om 21:52

lopen jullie dan een rondje ring a10?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 8
2229 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
D. BlindVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

1503 fans
Aanvaller, 38 jaar

In de wandelgangen

Maandag 8 augustus
Manchester United ziet in Guido Rodríguez een goed alternatief als Adrien Rabiot niet haalbaar blijkt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren