Steven Gerrard zat op tribune voor drietal PSV'ers tegen Leicester City

Zaterdag, 9 april 2022 om 09:15Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 10:16

Een aantal PSV'ers heeft zich tegen Leicester City in de kijker kunnen spelen bij Steven Gerrard. De manager van Aston Villa bekeek het Conference League-duel met Leicester City (0-0) vanuit het King Power Stadium om Cody Gakpo, Noni Madueke en Ibrahim Sangaré live aan het werk te zien, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. Volgens het regionale dagblad is Sangaré een speler waar 'nogal aan wordt getrokken'.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

58 reacties (laatste reactie door gillesdb9)

Nou, zeker bij Sangaré zal hij wel snel (moeten) handelen dan. Speelde erg sterk. Waarmee ik overigens niks slechts zeg over Madueke en Gakpo, prachtige talenten, maar Sangaré is echt een PL-voetballer.

9 april 2022 om 09:37

Sangaré gaat het lachend redden in de PL denk ik zelfs. Ik vind hem zo vreselijk goed. Eerste seizoenshelft de belangrijkste speler in de Eredivisie. Niemand drukte zo een stempel op een ploeg als hij. Na de Afrika Cup een dipje, maar hij is weer helemaal terug. Topspeler. Gakpo zie ik ook een mooie stap maken. Alleen Madueke vind ik zo wisselvallig. Soms weergaloos, soms dramatisch. Die moet nog niet weg uit Eindhoven

9 april 2022 om 13:23

Dat denk ik ook. Sangaré is ook fysiek erg sterk en dat moet je in de PL hebben. Misschien kan hij net zo goed worden als dat Yaya Touré dat was

9 april 2022 om 10:18

Snel handelen? Met alle respect voor Aston Villa, maar al deze spelers moeten toch bij een grotere club komen...

Een Obisipo, Max, Veerman, Boscgali dat soort spelers zouden stap moeten/willen zetten naar Aston Villa.

Sangare, Gakpo, Madueke moeten echt naar top 6 van de PL.

9 april 2022 om 10:24

Waarom moeten ze nou weer persé naar een top 6 club? De stap naar de premier league is over het algemeen al vrij hoog. Waarom niet eerst naar een prachtige club als Aston Villa. De kans op een basisplaat en dus meer speelminuten is hier veel groter. Als ze echt zo goed zijn kunnen ze daarna de echte grote stap naar de top 6 wel maken.

9 april 2022 om 10:25

Met alle respect maar heb je Aston villa wel is zien spelen? Die spelers die jij opnoemt zouden niet eens op de bank zitten bij Aston villa. Die hebben gewoon spelers als Buendia, Digne, Coutinho, Bailey etc etc. Geen idee waarom de top 6 voor Gakpo, Madueke en Sangare zouden moeten gaan. Die moeten echt wel hoger inzetten hoor.

9 april 2022 om 11:13

Max kan heel veel willen, maar een stap naar onder is eerder realistisch dan een stap naar de PL

9 april 2022 om 11:42

Obispo, Max en Boscagli bij Aston Villa, je bent niet goed snik! Die spelers zouden bij de onderste zes ploegen in de PL wisselspelers zijn. Boscagli heeft misschien de flexibiliteit om nog te slagen daar, maar een Max of Obispo sneeuwen daar honderd procent onder.

9 april 2022 om 12:10

Bongiorno

Komt zij weer interessant doen..

Ik geef toch dat soort jongens moeten (de ambitie) hebben of willen graag naar zo een club.

Een Gakpo moet ambitie hebben om mimimaal bij een Arsenal of Spurs te komen. Niet Aston.

9 april 2022 om 12:22

Ik zou sangare wel bij een Newcastle willen zien spelen. Denk dat hij daar heel goed op zijn plaats zal zijn

9 april 2022 om 12:26

Sorry hoor, obispo, max, veerman en boscagli redden het bij geen enkele pl club. Gakpo mag zeker hoger mikken dan aston villa, maar sangare en madueke moete heel blij zijn als zo'n club zich voor hun meldt.

9 april 2022 om 12:39

Je kan wel de ambitie hebben maar je kunt toch ook realistisch zijn? Bij zowel spurs en Arsenal zou hij niet in de basis staan. Een tussenstap is dan echt niet zo’n gek idee hoor.

9 april 2022 om 13:38

Is juist vaker inderdaad gebleken dat zo een tussenstap vaker werkt dan direct naar een topclub te gaan. VDB groot voorbeeld van

9 april 2022 om 14:41

Naja VDB laat zien dat de stap ineens lastig is, maar als hij naar een Aston was gegaan had het net zo af kunnen lopen, beetje voor de bühne dit

Gakpo is een zekerheid dat die vertrekt, Sangare ook als je hem tegen Leicester zag spelen. Kan me niet voorstellen dat PSV Sangare nog een jaar kan behouden. Madueke moet natuurlijk nog minstens een jaar blijven. Die heeft nog lang niet alles (kunnen) laten zien wat er in zit. Volgend jaar PSV bij de hand nemen en dan eens verder kijken. Onder RvN zal dat wel lukken denk ik, die had hem in de o19 nog in zijn team en was toen al fan van hem.

9 april 2022 om 09:37

Vertrekken is niet het ergste. Natuurlijk zonde als er meerdere bepalende spelers vertrekken. Ben alleen bang dat er geen hoofdprijzen worden ontvangen, maar wel te duur ingekocht. Eens over madueke, 1 seizoen vol knallen en dan voor veel verkopen aan een Engels team.

9 april 2022 om 09:41

Als ik de prijzen lees die over Gakpo rondgaan dan gaat die wel voor de hoofdprijs lijkt het. Sangare geen idee, daar lees ik nog niks over. Ik zou zeggen een miljoen of 20-25.

9 april 2022 om 09:52

Vind ik wel heel erg aan de lage kant. Sangare is de meest volwassen speler uit het team. Fysiek is hij een beest en hij veroverd zo ontiegelijk vaak de bal. Hij is lichtvoetig ondanks zijn brede bouw hier moet PSV minstens 35 miljoen voor vangen en zelfs dan zit je nog aan de lage kant.

9 april 2022 om 10:00

Tja, het is een controlerende/verdedigende middenvelder zonder noemenswaardige CL ervaring. Wel bij Ivoorkust op de Africa Cup laten zien natuurlijk, maar middenvelders wordt over het algemeen minder voor betaald dan aanvallers. Daarom denk ik niet dat het snel richting de 35 zal gaan, al had ik het wel geweten als ik TD bij een Engelse club zou zijn hoor.

9 april 2022 om 11:12

Alleen bij Liverpool, City en Chelsea zal ik hem geen basisspeler maken maar voor de rest is hij een versterking voor alle ploegen in de PL.

9 april 2022 om 12:48

35 miljoen voor een 24-jarige verdedigende middenvelder uit de Eredivisie, die pas een jaar goed begint te voetballen? Nee hoor, zit er niet in.

9 april 2022 om 14:56

1 jaar? Zoek eens op hoe goed die vent in Frankrijk was. Stond met enorm veel statistieken bovenin, zelfs met inspeelpasses naar voren etc.

9 april 2022 om 09:43

Denk dat villa ook een prima stap zou zijn voor gakpo. Ambitieuze club die veel te besteden hebben en de concurrentie gewoon wat minder is dan bij een Arsenal

9 april 2022 om 09:46

Maar is villa nou zoveel omhoog in vergelijking met psv? Qua salaris ongetwijfeld maar ze halen geen europees. Of hij moet persee in de epl willen spelen.

9 april 2022 om 09:55

Villa is een mooie club voor Gakpo denk ik. Kan hij net als Wijnaldum bij Newcastle deed even wennen en daarna naar een absolute topclub. Toch denk ik dat Gakpo bij West Ham ook basisspeler zou zijn en daar een hele mooie ontwikkeling kan realiseren.

9 april 2022 om 09:55

Villa is qua team natuurlijk gewoon een stap omhoog. Kijk maar naar die spelers die daar zitten. Doe je het goed bij Aston villa dan kun je een stap maken binnen de PL. Met als pluspunt dat je jezelf al hebt bewezen in de PL. De stap van eredivisie naar topcompetities is voor de meeste gewoon niet te doen.

9 april 2022 om 10:07

Beetje zoals wijnaldum. Eerst een middenmoter. Daar nog iets verder groeien en dan naar de top. Zolang villa het zelfe wil neer leggen vind ik het een goede stap

9 april 2022 om 10:13

Niet lullig bedoeld, maar PSV speelt toch ook al jaren geen CL. Die potjes in de Europa league zijn nou ook niet echt je van het en nu in de conference League is leicester city een van de beste ploegen, een middenmoter in Engeland. Denk dat Villa een mooie stap zou zijn en misschien beter dan Arsenal waar zo’n Martinelli op zijn plek staat.

9 april 2022 om 11:08

PSV heeft anders aardige tegenstanders gehad dit jaar. Nu tegen Leicester City, Galatasaray, Real Sociedad, AS Monaco, Benfica. PSV is de CL nog niet uit en kan nog steeds Roma of Marseille tegenkomen. Zijn niet de minste ploegen

9 april 2022 om 14:33

En hoe is dat afgelopen? Buiten Galatasaray wat bijna aan het degraderen is in Turkije bijna allemaal verloren. Zijn allemaal tegenstanders van het niveau Aston Villa nu. De tijd dat toppers uit de eredivisie makkelijk het niveau van de top aan konden is echt voorbij. Kijk naar een Ziyech, Bergwijn, Depay en vd Beek in Engeland. Die hadden echt wel meer bewezen dan Gakpo

9 april 2022 om 09:44

Voor sanga hebben we ook best betaald, ben benieuwd wat je daar voor moet krijgen.

9 april 2022 om 09:52

Nou als er Engelse clubs aan hem trekken dan is dat beter dan bijvoorbeeld Duitse clubs. Een Aston Villa betaald zonder problemen 25 miljoen voor Sangaré denk ik.

9 april 2022 om 09:53

Denk je dat Gakpo het gaat redden in de PL? Vind hem niet beter dan Bergwijn, en die red het ook niet echt.

9 april 2022 om 10:02

Is altijd afwachten. Arsenal is op dit moment wel een iets minder grote stap dan Spurs destijds was voor Bergwijn. Maar alsnog heeft Gakpo ook veel concurrentie. Het is denk ik voor zijn kwaliteiten de perfecte stap qua club, geen absolute topclub. Bergwijn en Gakpo zijn ook wel 2 heel ander type spelers. Ik vind Gakpo op moment van vertrek bij PSV wel een volwassener speler dan Bergwijn was destijds.

9 april 2022 om 10:14

Hij is iets stabieler dan bergwijn toen die vertrok en heeft 1 kwaliteit extra: hij heeft een perfecte cornoer in zijn benen en vrije trappen die niet rechtstreeks op goal gaan. Voor een team met veel goede koppers is dat een extra wapen.

9 april 2022 om 12:03

Gakpo stabiel? Ik zie hem toch echt wel heel vaak goede met hele matige wedstrijden afwisselen. En in “grote” wedstrijden geeft hij tot nu toe ook niet thuis.

Sangare is goed genoeg voor de premier league, daar ben ik van overtuigd.
Gakpo heeft denk ik ook ver genoeg om daar te slagen, alleen heeft hij het nog niet echt laten zien tegen de top.
Madueke moet nog volwassener worden in zijn spel. Die doet alles nu nog op rauw talent. Maar het is waarschijnlijk wel de speler met de meeste potentie van de drie.

Lijkt mij wel mooi om voetbaljournalist te zijn. 'hey, ik zie gerrard in het stadion. Waarom zou hij daar zijn? Laten we Aston koppelen aan de meest interessante spelers van psv, dan heb ik weer een artikel.'. Het zou natuurlijk ook zo kunnen zijn dat hij op zijn vrije avond leicester aan het werk wil zien, aangezien ze over twee weken tegen elkaar spelen...

9 april 2022 om 09:50

Kan ook allemaal. Maar als VI en ED melden, dan ben ik toch wel heel erg geneigd het als waarheid aan te nemen. Bovendien kan hij daar ook gewoon om meerdere redenen zitten.

9 april 2022 om 09:51

Precies... zal vast een deel van waar zijn, echter speelt 23 april villa ook bij leicester, dus wie weet doet hij gewoon zijn huiswerk en wilt hij ze zelf aan het werk zien, dan is zo donderdag duel ideaal in een druk schema.

9 april 2022 om 10:03

De bronnen die het melden (Rik Elfrink en Marco Timmer) zijn geen bronnen die doen aan speculeren. Je kunt er vanuit gaan dat dit her en der gechecked is voor ze er over schrijven.

9 april 2022 om 16:56

Mwoah… ze kiezen er eerder voor een klein voorbehoud in hun melding te nemen. Die gasten hebben echt niet met Gerrard gebeld om te vragen voor wie hij kwam.

Vorige week las ik nog dat Villa 70 miljoen wilde uitgeven voor Calvin Philips, dit zou een stuk verstandiger zijn van ze.

9 april 2022 om 09:51

Voor 70 miljoen mag hij Gakpo en Sangare ophalen. Dan heeft ie twee toppers voor de prijs van een verdedigende middenvelder van Leeds.

9 april 2022 om 12:29

Krijgen ze drommel er gratis bij 👍🏻

Aston villa? Dat is toch geen stap omhoog sportief gezien? Wel een mooie club in een sterke competitie maar je speelt nooit Europees. Voor sangare hop ik toch dat wel flink gaan cashen. Die is zo bepalend dit seizoen. Met afstand de beste die we hebben. Noni zal nog wel niet gaan hoewel we met bakayoko natuurlijk al wel een vervanger hebben dus bij een goed bod mag hij van mij wel gaan. Cody zou ik echt jammer vinden als die gaat. Echte PSV’er maar ik snap wel dat hij een stap wil maken. Hopelijk krijgen we een mooi bod van een mooie club.

9 april 2022 om 10:29

Tja ze spelen geen Europees maar dat zegt vrij weinig natuurlijk. In principe zouden ze met Gerard een heel seizoen lang heus wel top 10 spelen in de PL. Verder hebben ze na mijn mening gewoon een beter elftal dan Psv. Laat je het zien bij Aston villa is de kans groter dat je een stap hogerop kan maken binnen de PL. Vergeet niet dat de meeste spelers uit de eredivisie die een stap maken naar de PL het niet redden. Dat verschil is gewoon gigantisch.

9 april 2022 om 10:35

Maar als Madueke het bij AV laat zien wordt hij onbetaalbaar als Engelse jongen voor de Engelse top. Bij PSV laten ze ‘m voor 35 miljoen wel gaan na (nog) een goed seizoen.

9 april 2022 om 10:38

Maar als er nu Engelse clubs interesse hebben kan het ook wel oplopen tot 50 miljoen indien hij het goed blijft doen. De kans dat Engelse clubs, voornamelijk topclubs, nog hele hoge bedragen gaan betalen aan de eredivisie lijkt mij tenminste redelijk voorbij. Een madueke kan zeker een uitzonderlijk talent zijn die misschien wel de stap in 1 keer kan zetten. Een Gakpo kan ook wel naar Arsenal volgens de geruchten maar is dat een goede stap? Dat lijkt mij tenminste niet.

9 april 2022 om 10:33

Als Gakpo en Madueke zijnde zou ik ook hoger mikken als AV met alle respect. Dat is een club waar je over 3 zomers als de (sub)top niet is gekomen en nog bij PSV zit je altijd nog heen kunt met hun talent. Sangare is ontzettend belangrijk maar is toch een type speler waar er veel van rondlopen. Ik weet niet of er voor hem een veel grotere club zal komen.
Waarmee ik niet onderuit wil halen hoe belangrijk hij is voor PSV overigens.

Toch knap van Sangare dat hij zich zo in de belangstelling heeft gespeeld. Volgens de meeste voetbalvolgers en de voetbalmedia kon hij er vrij weinig van. Speelt hij nu al een tijdje vanuit een andere rol of wat maakt dat hij zoveel meer in een positief licht bezien wordt en dus op belangstelling van een reeks clubs kan rekenen?

9 april 2022 om 10:38

Inderdaad, in het begin werd hij helemaal afgebrand en zelfs belachelijk gemaakt. Wat overigens niet eens geheel onterecht was. Als je zie hoe hij nu speelt kun je wel stellen dat hij echt een revelatie is.

9 april 2022 om 11:59

Denk een paar factoren. Het voornaamste punt van kritiek was dat hij aan de bal niet goed genoeg was, maar hij heeft zich daarin dusdanig verbeterd dat dat kritiekpunt stuk minder is geworden. Daarnaast was zichtbaar hoe erg hij gemist werd in wedstrijden dat hij niet speelde (oa Feyenoord thuis en Ajax uit) en hij heeft paar doelpunten gemaakt. Dan verandert de publieke opinie.

9 april 2022 om 14:59

Nouja verbeterd. Hij kon het al. In Frankrijk was hij aan de bal, met name met inspeelpasses, echt enorm goed. Zoek de statistieken van zn laatste Toulouse seizoen maar eens op. Staat met heel veel dingen bovenin.

Sangaré speelde heel erg sterk. Die heeft zich zeker in de kijker gespeeld bij Gerrard. Gakpo speelde tegen Leceister city mee niks bijzonders. Madueke denk ik dat die meer de voorkeur heeft. Toch drie goede rushes gemaakt op die leeftijd. Word weer iedere week beter. Hoop nog op een leuk einde van het seizoen😃

Wat een dom bericht!!! Informatie vergaderen is best moeilijk….
Stevie zat niet op de tribune voor de PSV’ers, maar voor Leicester die hij op 23 april treft met Aston Villa.
En dat ze tegen PSV speelden waar voor Villa interessante spelers bij zitten was mooi meegenomen…

9 april 2022 om 14:45

Heeft Gerrard je dat verteld? Of wat zijn anders je bronnen, die der in t artikel tenminste wat staan

Aston Villa is een mindere club dan PSV. Financieel zou het aantrekkelijk kunnen zijn. Alleen kunnen Sangare, Gakpo en Madueke echt wel hoger. Niveau Arsenal of Spurs zit ik eerder aan te denken. En na twee jaar kunnen ze alledrie naar de echte top. Bij Sangare heb ik zelfs het gevoel dat hij de tussenstap kan overslaan. Deze powerhouse doet ook in de PL qua kracht voor niemand onder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. VertessenAanvaller246
M. DelangheKeeper00
J. DrommelKeeper260
Y. MvogoKeeper80
O. BoscagliVerdediger284
P. MaxVerdediger251
P. MweneVerdediger193
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

18 fans
Aanvaller, 23 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 PSV 27 12 1 0
2020/2021 PSV 23 7 2 0
2019/2020 PSV 25 7 5 0
2018/2019 PSV 16 1 0 0
2017/2018 PSV 1 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

PSV wint met 6-0 tijdens officieus debuut Ruud van Nistelrooij

PSV heeft zaterdagmiddag zijn eerste oefenwedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Op De Herdgang kreeg de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij bezoek van BW Lohne, dat met 6-0 verslagen werd....Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren