‘Anwar El Ghazi in lastige situatie: clubs willen van hem af’

Maandag, 4 april 2022 om 15:02Jordi Tomasowa

Anwar El Ghazi lijkt na dit seizoen op zoek te moeten naar een nieuwe werkgever, zo meldt Football Insider. De Nederlander komt bij Everton, de club die hem tijdens de winterse transferwindow op huurbasis overnam van Aston Villa, amper aan spelen toe. The Toffees lijken dan ook geen gebruik te maken van de koopoptie in het contract van El Ghazi. Ook zijn broodheer Aston Villa zou geen prijs meer stellen op de aanwezigheid van de vleugelspeler, waardoor hij in de zomer genoodzaakt lijkt een nieuwe werkgever te zoeken.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

82 reacties (laatste reactie door silverfront)

Echt zonde. Lijkt mij dat een Nederlandse club echt wat aan hem heeft. Misschien feyenoord bij een vertrek van sinisterra

4 april 2022 om 15:11

Ik hoef hem dus echt niet bij Feyenoord te zien, laat hem dan maar lekker terug gaan naar Ajax.

4 april 2022 om 17:32

Alleen omdat hij een Ajax verleden heeft?
Veel Feyenoord fans waren hier blij met Jahanbakhsh die er totaal niet aan te pas kwam of Narsingh en Fer die in de championship op de bank danwel tribune zaten, maar een buitenspeler met die 100 wedstrijden in de PL heeft gespeeld en daar 1 op 5 loopt hoeft niet te komen.
Ik zou hem direct inruilen voor Jahanbakhsh, Linssen of Diemers als ik Feyenoord was.
Hij is trouwens naast een speler met een Ajax verleden ook gewoon een geboren Rotterdammer met een Feyenoord verleden, ik weet niet of hij dan wel mag komen...

4 april 2022 om 17:49

Waarom moet altijd elke oud speler terug naar Ajax. Hou toch op zeg.

4 april 2022 om 17:56

Shevanr7

Hij mag wel terug komen bij Ajax. Sterke back-up voor rechtsbuiten en spits.
Zie hem een betere back-up dan een Labyad die het ook aardig gedaan heeft.

4 april 2022 om 18:20

@mrkrillin Danilo en Labyad gaan weg, als je die kan vervangen door El Ghazi ga je denk ik inderdaad niet op achteruit. Met hun vertrek zullen ze toch ook de bank aan moeten vullen, als je dan relatief goedkoop El Ghazi op kan pikken lijkt me dat geen slechte optie.

4 april 2022 om 15:17

Feyenoord kan hem nooit betalen, is nog veelste goed voor daar.

4 april 2022 om 15:40

Haha El Ghazi zou blij mogen zijn met een club als Feyenoord. Alleen zal hij waarschijnlijk geen afscheid willen nemen van zijn PL salaris. Dan mag hij hopen op een clubje in de onderste regionen in Engeland.

4 april 2022 om 15:41

Blij zijn met Feyenoord de beste man ramde er 10 in bij Aston Villa in de Premier League en was niet altijd basisspeler, ik zou hem Feyenoord ook compleet afraden maar lekker naar Spanje gaan naar Valencia

4 april 2022 om 15:42

Of hij kan naar Qatar of China, verdient hij ook wel genoeg

4 april 2022 om 16:01

10 goals waarvan 4 penalties. Valt dus wel mee.

4 april 2022 om 16:41

@messiutrecht: Een les Nederlands kon jij waarschijnlijk ook niet betalen.

4 april 2022 om 18:53

Komt uit Barendrecht. Heeft ook bij Feyenoord in de jeugd gespeeld maar heeft hrt niet gered..

4 april 2022 om 18:20

Heerenveen heeft buitenspelers nodig. Maar ik ben bang dat hij iets hoger mikt. Ook qua salaris

5 april 2022 om 01:11

Nou ik zou elke Nederlandse speler het aanraden om Nederland te vermijden. In Nederland word zelfs de meest succesvolle speler aller tijde de grond in geboord. Er valt geen eer te halen en voor de centen hoef je al helemaal niet terug te komen.

Heeft het op momenten leuk gedaan, maar is uiteindelijk niet goed genoeg gebleken voor de premier league. Bij Ajax rondom zijn debuut echt neergezet als toptalent, jammer dat het er nooit helemaal uit is gekomen. Zou leuk zijn voor de subtop in Nederland. Heb de roep om hem in Oranje te krijgen nooit begrepen. Periodes van redelijke statistieken zijn daar blijkbaar al voldoende voor.

4 april 2022 om 15:09

Niet? Al zijn concurrenten voor die spot gaven niet thuis in Oranje dus waarom niet iemand een keer proberen die het toen redelijk goed deed? Nu is een ander verhaal maar toendertijd deed hij het niet gek

4 april 2022 om 15:11

Hoe speelde hij in zijn Ajax tijd dan? Meende dat hij best goed was toch?

4 april 2022 om 15:13

Hij dacht dat hij Ronaldo was in zijn tijd bij Ajax maar verre van uiteraard, had een paar leuke wedstrijden maar niks speciaals.

4 april 2022 om 15:22

Veel te voorspelbaar. Mist eigenlijk alles voor een goede buitenspeler maar past in een 4-4-2 bijvoorbeeld wel prima als rechtermiddenvelder. Als pure buitenspeler bij een club die meestal de betere is komt hij snelheid tekort en tactisch matig in kleine ruimtes. Voorzet is niet heel bijzonder en passeeracties eigenlijk ook niet.

Verder wel oprecht een leuke kerel (zo komt hij over) en hij werkt altijd hard. Zou nog wel kunnen passen bij een club in Duitsland die voor plek 10-12 speelt ofzo.

4 april 2022 om 15:35

Dat dacht hij niet, ongelofelijk oneerlijk en onjuist. El Ghazi's icoon was Ronaldo en hij heeft hem een paar keer gesproken. Hardwerkende gozer met een goede kop, heeft hele goede periodes gekend voor Villa. Prima voor een degradatie kandidaat.

4 april 2022 om 15:40

Hij deed Ronaldo dus echt wel na met zijn calma en ik gebaartjes. “Prima voor een degradatie kandidaat” waar staat Everton dan?

4 april 2022 om 15:48

Beetje flauw dit, normaalgesproken is Everton natuurlijk geen degradatiekandidaat. Bij een club als Norwich hadden ze echt wel wat aan hem gehad.

4 april 2022 om 15:55

Op dit moment is het gewoon een degradatiekandidaat niks flauws aan toch?

4 april 2022 om 16:14

Het gaat hier om de positie van een speler in een team. Bij Burnley zou hij met gemak basis kunnen afdwingen, bij Everton wordt dat lastiger met Gray, Iwobi, Gordon, Townsend, Richarlison en DCL voorin. Dat die in gevarenzone staan met deze selectie is absurd.

4 april 2022 om 15:13

Is het er nooit uitgekomen of heeft het er nooit ingezeten? Is niet de eerste speler die ten onrechte wordt gebombardeerd tot toptalent. Ik heb het in ieder geval nooit in hem gezien. Zeker een leuke speler met een goeie kop, maar toptalent?

4 april 2022 om 15:48

El Ghazi was nooit een toptalent, ook in zijn Ajax-tijd niet, maar eerlijk gezegd had ik ook niet echt het idee dat hij door de meerderheid zo gezien werd. Hij heeft een redelijk goed schot, is fysiek prima voor een aanvaller, maar in de kleine ruimte houdt het niks over.

Hij heeft onder andere met Viktor Fischer en Ricardo Kishna als andere buitenspelers gevoetbald, dat vond ik wel echt grote talenten. Fischer was een Deen, maar als Nederlander vind ik het nog steeds wel zonde dat Kishna het lichaam niet had voor de topsport, had echt het gevoel dat hij wel een carrière á la Danjuma had kunnen hebben of nog iets daarboven. Van El Ghazi vond ik het nog reteknap dat hij vorig seizoen tot 10 goals in de PL is gekomen, van hem had ik dat echt niet gedacht eigenlijk.

4 april 2022 om 15:17

Mwah vind ik te kort door de bocht. Als je bij een (lage) middenmoter 120 wedstrijden speelt (best vaak als invaller) en meer dan 40 goals/assists levert ben je wat mij betreft echt wel goed genoeg voor de Premier League. Op de een of andere manier lijkt hij nooit echt het absolute vertrouwen van de managers daar te hebben gehad. En tjah, bij Oranje was de spoeling zo dun dat het logisch was dat hij in aanmerking kwam.

4 april 2022 om 15:37

Het leek ook wel veelbelovend te worden natuurlijk. Z'n debuutwedstrijden in Oranje waren ook uitstekend, maar het is niet zo makkelijk om als aanvaller te slagen in de Premier League. Dat is zelfs Memphis niet gelukt (al was hij nog wel erg jong). Leuk voor de subtop van Nederland is ook weer overdreven. Die kan prima bij een topclub mee.

4 april 2022 om 15:40

Zou voor PSV en Ajax gewoon een aanwinst zijn. Subtop van NL is hij echt veel te goed voor. Mensen lijken El Ghazi flink te onderschatten. Berghuis heeft het in het buitenland ook nooit gered maar is voor Ajax een echte aanwinst, El Ghazi is net zo'n speler. Zou hem graag bij PSV willen zien.

4 april 2022 om 15:58

Ik vind de casussen van Berghuis en El Ghazi echt niet te vergelijken.

Ten eerste zijn het totaal verschillende voetballers; waar El Ghazi het van een redelijke fysiek en goed schot moet hebben moet Berghuis het van zijn puur voetballende vermogen hebben.

Ten tweede ging Berghuis na een relatief korte periode als jonge voetballer van een goed voetballend AZ naar een degradatiekandidaat in de PL wat gigantisch kick-and-rushvoetbal speelt waar Berghuis natuurlijk helemaal de speler niet voor is. El Ghazi heeft langer bij Ajax gevoetbald, daarna nog bij Lille in Frankrijk en ging in zijn prime naar Aston Villa waar hij zichzelf vorig seizoen mede door toeval, mede door hard werken het elftal in knokte.

Ten derde is Berghuis ook vooral een aanwinst voor Ajax omdat hij op de 10-positie is gaan spelen en daar iets totaal nieuws bracht, namelijk creativiteit net achter de spits. El Ghazi speelt het liefst als rechtsbuiten en is ook niet goed genoeg in de kleine ruimte om verder in de as van het veld te spelen. PSV heeft Madueke als rechtsbuiten, Ajax Anthony en Feyenoord heeft voor die positie al Alireza en Wälemark net gekocht.

4 april 2022 om 16:07

@psvmanunited Wat je zegt klopt zeker. Maar laten we eerlijk zijn, Berghuis z'n plafond is toch gewoon de Eredivisie? En dit is altijd zo geweest. Datzelfde zie ik een beetje bij El Ghazi, om die reden vergelijk ik hem met Berghuis, ik kijk dan niet naar kwaliteit.

Overigens kan El Ghazi op links en op rechts uit de voeten, heeft 25 wedstrijden op links gespeeld en 19 wedstrijden op rechts, dus dat maakt voor hem echt geen reet uit. Het is van nature een rechtspoot, in het hedendaagse voetbal sta je dan juist vaak op links te ballen. Met Madueke hoeft hij dus niet te concurreren, zou in mijn ogen een prima vervanger voor Gakpo kunnen zijn wie zeker weten gaat vertrekken deze zomer.

4 april 2022 om 16:54

Ik denk inderdaad ook wel dat het plafond van Berghuis de Eredivisie is hoor, dat ben ik wel met je eens.

Ik wist niet dat hij ook op links kon eerlijk gezegd, zat altijd in mijn hoofd dat het een rechtsbuiten was. Nog steeds overtuigt me dat niet echt dat ik hem graag in Eindhoven wil zien. Hij zal een dik salaris willen en eigenlijk vind ik hem voetballend gewoon niet goed genoeg. Het is reteknap dat hij met zijn kwaliteiten vorig seizoen tot 10 doelpunten in de PL is gekomen, maar hij mist twee elementen die ik wel echt belangrijk vind voor een buitenspeler en waarvan je er eigenlijk wel minimaal één moet hebben en dat zijn snelheid en/of techniek in de kleine ruimte. Hij heeft een goed schot en is fysiek goed voor een buitenspeler, maar dat is het ook wel. El Ghazi zal je volgend seizoen in de Eredivisie vast aan een behoorlijk aantal goals helpen, maar voor de goals zie ik liever dat er gewoon in een centrumspits wordt geïnvesteerd die voor goals moet zorgen. Op links heb ik dan liever een talent waar rek in zit of misschien blijven zowel Gakpo als Madueke ook wel gewoon.

4 april 2022 om 17:05

@psvmanunitede "hij mist twee elementen die ik wel echt belangrijk vind voor een buitenspeler en waarvan je er eigenlijk wel minimaal één moet hebben en dat zijn snelheid en/of techniek in de kleine ruimte"

Gelukkig beheerst hij er dan dus wel een en dat is snelheid, El Ghazi is hartstikke snel joh. Sneller dan Gakpo iig. Een talent halen kan, maar die heeft ook weer tijd nodig tot hij echt op niveau is, een talent halen van niveau kost al snel 20m+ tegenwoordig dus dat is ook geen makkelijke optie. Ik heb wel vertrouwen in El Ghazi, vind het een goeie speler maar we zullen zien. John de Jong zal vast wel weer met een miskoop aankomen helaas.

4 april 2022 om 18:01

Psnmanunited

Sorry maar als je (op de bank) spelers hebt als Doan, Vertessen, Bruma en Thomas (die ook weleens volgens mij als buitenspeler opgesteld is) en spitsen als Zahavi en Vinicus, dan is Ghazi echt wel een aanwinst.

Kan goed op rechtsbuiten en ook wel spits.

Bij Ajax van mijn part ook welkom als sterke back-up. Sinds vertrek Neres missen wij daar wat.

4 april 2022 om 20:20

Berghuis is geen speler voor degradatie voetbal in de PL, maar zou prima een stapje hoger op 10 bij een Roma of Sevilla kunnen spelen.

Als je ziet dat hij zo’n beetje wekelijks de best voetballende speler bij Ajax is, dan kan je moeilijk zeggen dat de Eredivisie zijn max is.

4 april 2022 om 21:19

@MrKrillin Echter is hij wss te duur in salaris, zeker om als back-up te fungeren.

4 april 2022 om 15:14

Nee Dankje. PSV kan en moet wat hoger mikken. Ik vind El Ghazi een fijne en mooie speler maar PSV moet toch voor een niveau hoger gaan.

4 april 2022 om 15:29

Dat is al een serieus niveau waar je het nu over hebt. Succes zou ik dan zeggen, want zulke spelers zie ik graag in de eredivisie.

4 april 2022 om 15:38

Ben ik niet met je eens Ryan. El Ghazi is beter dan de meeste mensen denken, zou zeker in de Eredivisie echt wel uitblinken. Zou hem best graag bij PSV willen zien, onderschatte voetballer.

4 april 2022 om 15:40

Ik denk niet dat je moet onderschatten hoe groot het verschil is tussen de Premier League en de Eredivisie. Ik denk dat El Ghazi een prima rendement overlegt in de Eredivisie. Wat is dan echt een hoger niveau? Zahavi? Doan? Vinicius Jr? Bruma? El Ghazi zou bij PSV denk ik prima meekomen.

4 april 2022 om 15:49

Ik kan me inkomen van wat jullie zeggen allemaal, maar El Ghazi zou dan Gakpo moeten vervangen en dat ga je er toch wel redelijk op achteruit. Hij is natuurlijk beter dan Bruma etc maar ik zie PSV toch echt wel een betere speler aantrekken. Als back up zou het kunnen maar hij is daarvoor te duur en dan kun je beter een talent als back up gebruiken.

4 april 2022 om 15:51

@Sirius ik vind Vinicius Jr wel een hoger niveau hebben dan el Ghazi

4 april 2022 om 15:58

@ryanuduwage Gakpo is sowieso onvervangbaar he, steekt er gewoon met kop en schouders bovenuit. Zo'n soort speler krijg je natuurlijk niet weer terug, El Ghazi vind ik wel heel veel op Gakpo lijken kwa spel en kan in mijn ogen die plek prima invullen

4 april 2022 om 16:02

@Aguero. Ik laat mij graag verassen dan mocht hij komen. Hij heeft sws een goede mentaliteit en is een erg nuchtere jongen, dat zie ik wel graag bij PSV. Kan mij ook in vinden dat zijn stijl wel redelijk op die van Gakpo lijkt. Misschien ben ik wat te voorbarig, ik hoop iig dat hij snel weer veel speeltijd krijgt bij een mooie club!

4 april 2022 om 17:52

@ryanuduwage Natuurlijk moet PSV voor een hoger niveau gaan, maar welk hoger niveau is echt haalbaar. Hij is misschien niet niet goed genoeg voor de PL, maar doet het daar beter dan spelers als Jahanbakhsh of Bergwijn. Zijn stats zijn als wissel en buitenspeler zelfs beter dan die van Haller. Alleen gaat hij inderdaad niet van PSV nog een keer de stap naar de absolute top maken.
Voor PSV en de eredivisie zou het leuk zijn als ze de nieuwe Ronaldo opvissen in Brazilie maar mocht dat niet lukken dan is El Ghazi toch helemaal geen verkeerde speler.

Deed het toch heel aardig een periode bij Villa. Zonde.

4 april 2022 om 15:23

Ja voornamelijk in de First Division, ik denk dat hij beter naar een topper in een niet top 5 land kan gaan en daar nog wat van zijn carrière maken. Bij Lille, Villa en Everton wel gezien dat hij in topleagues gewoon tekort komt.

Zou leuk zijn als een AZ, Vitesse of Utrecht hem kan halen. Zou die teams wel sterker maken denk ik. Maar waarschijnlijk kunnen/willen ze hem niet betalen...

4 april 2022 om 15:19

Een speler met die statistieken is echt een niveau hoog voor dit soort clubs hoor! Volgens mij onderschatten mensen nogal wat er in de Premier League voor nodig is om in 3 jaar zoveel wedstrijden te spelen en ook nog behoorlijk wat goals/assists te leveren.

4 april 2022 om 15:27

Ik denk eigenlijk eerder andersom: de Premier League is een te hoog niveau voor Anwar. Maar zoals gezegd verwacht ik niet dat hij terug komt naar de Eredivisie, de clubs die hij sterker zou maken kunnen hem waarschijnlijk niet betalen en denk dat Ajax en PSV hoger moeten mikken.

4 april 2022 om 15:30

Hangt ook af bij wat voor ploeg je speelt en wat voor voetbal er gespeeld wordt. Kan best zijn dat hij het bij City als bankzitter het beter doet omdat iedereen daar van zo'n hoog niveau is dat hij zich geen zorgen moet maken of er uberhaupt wel verdedigd kan worden.

Ik gok dat hij naar Frankrijk gaat of een andere mooie club in Spanje/italie.

4 april 2022 om 15:43

@linksbuiteadem - Ik denk dat Ajaxrosenberg het wel goed omschrijft. Kijk bijvoorbeeld eens naar Bergwijn. Die schiet er hooguit 3 of 4 per seizoen in daar. Dat is ook niet per se een slechte speler, maar je hebt gewoon meer nodig om daar te slagen. Daar waar El Ghazi vooral erg voorspelbaar is, mist Bergwijn de doeltreffendheid en het overzicht. Je hoeft niet per se geweldig te zijn om in de Premier League te slagen, maar je moet wel allround zijn op een bepaald niveau en je moet als aanvaller weten dat je de meeste kansen benut en anders creeert.

Tijdje terug vroeg iedereen nog om hem mee te nemen naar het EK, kan snel lopen....

4 april 2022 om 16:14

@jonkero
Waarschijnlijk puur op basis van scorebordjournalistiek. Geen wedstrijden kijken, maar op basis van één doelpunt dan roepen dat hij in Oranje moet.

4 april 2022 om 18:03

of feit dat er ook gasten tussen liepen zoals Promes en daarvoor zelfs f%^*ing Babel...
Dat was echt zeeeeeeeeeeeer matig

4 april 2022 om 18:32

Vorig jaar was El Ghazi ook gewoon in uiterst goede vorm. Was helemaal geen gekke gedachte om hem mee te nemen naar het EK. Was na Grealish de man met meeste goals/assists bij Aston Villa. Heeft dus niks met scorebord journalistiek te maken.

Eigen schuld. Het gebeurd te vaak dat wingers naar de verkeerde club qua tactiek gaan. Je weet toch dat Everton geen 433 speelt!? Anderzijds, Everton moet toch ook weten wat ze binnenhalen?
Ik vond het sowieso vreemd dat een reserve van Aston Villa naar Everton vertrekt..

4 april 2022 om 15:53

Niet dat ik hem gevolgd heb, maar El Ghazi speelde ook bij Ajax volgens mij ook wel eens in de spits (volgens ook een keer tegen PSV waarin hij heel succesvol was). Ik vond hem zelf misschien eerder nog in een 2 spitsen systeem passen dan als een echte rechtsbuiten. Los daarvan laat hij ook wel weer zien dat het kiezen van de juiste club niet echt makkelijk is.

Komt gewoon te kort voor de PL. Heeft toen even een basisplek gehad omdat zijn concurrentie geblesseerd was.

4 april 2022 om 15:51

Maar heeft hij het toen ook niet een periode ook gewoon goed gedaan ? Ik dacht dat zijn naam geregeld voorbij kwam nadat hij gescoord had.

4 april 2022 om 18:54

Hij scoorde een paar keer maar zo goed was hij niet. Niet voor niets dat Villa hem vervolgens weg doet.

Echt jammer dat heel veel spelers in het buiteland op de bank belanden. (vd Beek, Klaassen om er een paar op te noemen) en dan met hangende pootjes weer terugkeren.
Terwijl dat ze bij vertrek als wereld toppers bestempeld werden.

Hoe zou dit nou komen?

4 april 2022 om 15:52

Weet je zeker dat Vd Beek en Klaassen als wereldtoppers werden bestempeld? En El Ghazi ook? Heb het zelf nog nooit gelezen.

4 april 2022 om 15:56

Dat je het van Donny van de Beek nergens hebt gelezen is wel bijzonder. Alleen al al de uitspraken van Sjaak Swart over van de Beek waren over de absolute wereldtop.

4 april 2022 om 15:57

Wat versta je onder wereldtoppers. Daarbij moet er wel een verschil gemaakt worden wie dat vind. Een supporter van een club vind zijn eigen speler meestal beter dan dat een supporter van een andere club dat vind. Ik vond Klaassen een goede speler toen hij bij Ajax weg ging (was ook een echte leider) terwijl ik vond dat Donny nog niet zover was. Echter zijn beide wel multifunctionele spelers en zijn het geen specialisten. In de top moet je dan concurreren met specialisten en dat valt dan heel erg tegen.

4 april 2022 om 15:58

Vd beek wel volgens mij..

4 april 2022 om 16:09

Sjaak Swart, dan noem je er ook een. Sjaak Swart krijgt het nog voor elkaar om Pasveer de beste keeper vd wereld te benoemen.

4 april 2022 om 16:14

Ik heb wel eens europese duels van bv Ajax gezien waar spelers van Ajax per duel met miljoenen de waarde van die spelers omhoog ging.

En ik moet eerlijk bekennen dat ik dat niet bij andere nederlandse clubs zie...in tegendeel...ik lees dan dat zo,n speler het dan maar een seizoen moet laten zien..

Dit hoor ik trouwens inderdaad niet van de supporters maar van de Super Analisten en verslag gevers.

4 april 2022 om 16:18

Je ziet het niet bij andere Nederlandse clubs omdat die op een bijveld tegen subtoppers uit Tsjechië voetballen van lager niveau dan Real, Juventus etc. Van de Beek is ook elke wedstrijd meer waard geworden in de CL, zonder die wedstrijden had Ajax nooit zoveel kunnen ontvangen.

4 april 2022 om 15:54

Dit komt doordat voetbal helemaal is gebouwd op opportunisme. Dat opportunisme is ook nodig om je product 'het voetbal' te kunnen blijven verkopen, aan je supporters maar ook voetballers an sich aan vermogendere clubs.

Die wordt dus binnen no-time naar Feyenoord gepraat door analisten en vz bezoekers 😂

4 april 2022 om 21:25

Sorry hoor maar je bent te laat. Het was namelijk al gedaan 😉

El Ghazi is een beetje op een nare/onrechtvaardige manier vertrokken bij Ajax, vond ik een beetje sneu hoewel topsport hard is natuurlijk. Maar voor een prikkie zou ik hem best terugwillen in Amsterdam. Toch iemand die echt keihard is geworden en ook super fit. En op links vind ik hem vele malen sterker dan rechts. Hij zorgt er niet voor dat Ajax tegen een Benfica wel had gewonnen, maar voor de Eredivisie meer dan prima. Heeft ook een lekker afstandschot, dat mis ik nog wel eens met dat eindeloze gebrei van ons.

Lekker in La Liga gaan spelen. Bij één van de onderste middenmoot teams.

Denk dat Everton hem in de Championship goed kan gebruiken..

Leuke speler en fantastisch dat El Ghazi uiteindelijk nog tot Everton is gekomen. Maar Everton is denk ik ook te hoog gegrepen voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Everton

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
15.Southampton40-24
16.Everton39-23
17.Leeds United38-37
18.Burnley 35-19
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
A. GordonAanvaller354
RicharlisonAanvaller3010
AllanMiddenvelder280
J. PickfordKeeper350
A. IwobiAanvaller282
A. TownsendMiddenvelder213
S. ColemanVerdediger301
Voor de complete selectie: Clubpagina Everton.

131 fans
Middenvelder, 27 jaar

In de wandelgangen

Maandag 27 juni
Calvin Stengs voelt voorlopig niets voor een terugkeer op de Nederlandse velden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren