Drommel baalt van ‘onhandige actie’ na afloop: ‘Ik weet niet of het slim was’

Zaterdag, 2 april 2022 om 22:37Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 10:35

Joël Drommel heeft het boetekleed aangetrokken na de pijnlijke puntendeling van PSV op bezoek bij FC Twente (3-3). De doelman zag er bij twee van de drie tegentreffers niet goed uit en beging bovendien een gigantische fout bij een afgekeurde treffer van Joshua Brenet na vier minuten spelen. Door de remise is het gat met koploper Ajax, dat op bezoek bij FC Groningen (1-3) wél won, opgelopen naar vier punten. Drommel baalt naast zijn rampzalige optreden op het veld eveneens van een actie na afloop van het duel.

PSV was in het eerste kwart van de wedstrijd in geen velden of wegen te bekennen en stond binnen het halfuur met 3-0 achter. Ricky van Wolfswinkel scoorde tweemaal, Michel Vlap nam de derde treffer voor zijn rekening. Bij de treffers van Van Wolfswinkel zag Drommel er niet goed uit. "We begonnen heel slecht, ik vooral", trekt Drommel voor de camera's van ESPN het boetekleed aan. "Twee goals zijn mijn fouten. Maar dan is de wedstrijd nog niet afgelopen. In de rust pepten we elkaar op. Soms maak je zulke wedstrijden mee, terwijl het niet mag gebeuren. Ik heb een hele andere tweede helft gezien."

De ploeg van Schmidt kwam in het tweede bedrijf al snel terug tot 3-2 via de ingevallen Cody Gakpo, die schitterend raak schoot vanaf twintig meter. "Je baalt natuurlijk, vooral hier. Je hebt hier zolang gespeeld en dan krijg je zo vroeg twee tegengoals. Dat mag niet gebeuren, dan moet de kop omhoog. Voor de interlandbreak heb ik drie keer achter elkaar de nul gehouden (tegen FC Utrecht, FC Kopenhagen en Fortuna Sittard, red.). Je doet het redelijk, je bent door in de Conference League en dan komt deze keihard aan. Maar we blijven vechten en positief. Er komt weer een mooie wedstrijd aan donderdag."

Dat PSV niet ten onder ging tegen FC Twente was te danken aan Lars Unnerstall. De Duitse goalie keepte een weergaloze wedstrijd, maar tastte diep in blessuretijd volledig mis en zag Olivier Boscagli profiteren. "Alles is nog mogelijk", aldus Drommel. "Het wordt heel belangrijk nu. Het is doodzonde dat we hier punten laten liggen. Aan de andere kant staan we 3-0 achter en wordt het nog 3-3. Dat is het enige positieve wat je kan zeggen vandaag. Hoe lang ik hiervoor nodig heb om dit te verwerken? Niet zo lang hoor. Vanavond kijk ik de goals terug en probeer ik het weer los te laten. Morgen gaan we weer hard trainen."

Drommel kon na afloop van het duel op applaus rekenen van de fans van FC Twente, de club die hij afgelopen zomer na zeven jaar verliet. De doelman maakte een ereronde om het Twentse publiek te bedanken, maar heeft daar achteraf spijt van. "Ik heb niet echt afscheid genomen van ze. Het is ook een tijdje terug dat ik hier voor een vol stadion heb gespeeld door corona. Het was een klein rondje, maar ik weet niet of het heel slim was. Na zo'n wedstrijd is het misschien niet handig. Je speelt geen goede wedstrijd, dan is het soms slim om het even op een ander moment te doen. Het had ook volgend jaar gekund of het jaar daarna."Gerelateerd

Meer sportnieuws

85 reacties (laatste reactie door twentesteward)

..... Het was niet slim Drommel.

2 april 2022 om 23:39

.... als je je afvraagt of het misschien niet slim was, dan was het inderdaad niet slim. No-brainer.

Ik kan het Drommel moeilijk kwalijk nemen. Hij is een kind van de club. Het is een sympathieke gozer, maar gewoon een waardeloze keeper voor PSV gebleken.

2 april 2022 om 22:51

Heel vreemd. Was bij Twente de laatste seizoenen prima en heeft de overstap helemaal zelf verdiend. Ik zag een overstap naar Ajax ook wel zitten en baalde ervan dat hij voor Psv koos (nee, hij mag nu daar blijven haha). Wat er met hem aan de hand is weet ik niet. Is het de druk? Is er iets privé gebeurd? Heeft ie gewoon een mega dip of heeft hij jarenlang boven zijn kunnen gepresteerd? Hij heeft bij Psv betere spelers voor zich staan, maar presteert minder. Ik heb geen idee, maar die jongen moet gewoon even de tijd voor zichzelf nemen.

2 april 2022 om 22:53

Hoezo jarenlang? Hij heeft bij Twente maximaal 1 seizoen aardig gekeept. Meer is het niet. Had al grote twijfels toen PSV hem haalde maar dat het zo slecht zou zijn had niemand aan zien komen denk ik. Gegokt en enorm verloren voor PSV. 2 nieuwe keepers halen deze zomer.

2 april 2022 om 22:55

Nepvolk? Ga je mond spoelen. Psv is gewoon een grote club met gigantisch veel supporters. Drommel heeft genoeg steun gekregen en krijgt nog steeds genoeg steun, niemand gunt hem deze ellende. Maar uiteindelijk gaat het om de prestaties en daar wordt je niet als persoon maar wel als sporter op afgerekend. Als Psv een degelijke vervanger had, had Drommel er terecht naast gestaan. Hij moet zichzelf herpakken en hopelijk kan hij op een dag belangrijk zijn voor Psv.

2 april 2022 om 22:56

Hij heeft letterlijk elke wedstrijd de volledige steun gehad. Vanaf wedstrijd 1 oogde hij nerveus. En dat is niet beter maar steeds slechter geworden. Desondanks is hij slechts 1 wedstrijd in heel dit seizoen gepasseerd geweest. Drommel is simpelweg niet goed genoeg.

2 april 2022 om 22:58

Nee, ik vind zelf dat hij het de laatste 2-3 seizoenen bij Twente goed gedaan heeft en met name zijn laatste seizoen bij Twente. Maar dat is persoonlijk. Ik heb nooit gezegd dat ik hem klaar vond om eerste doelman te worden van Ajax of Psv, alleen dat ik wel begreep dat die clubs interesse hadden.

2 april 2022 om 23:21

Bij clubs als twente krijg je de tijd om in een wedstrijd te groeien. Bij een topploeg moet je maar een paar momentjes wat doen en dan moet je er gewoon staan. Dat is het grote verschil tussen keepen bij een grote en kleine club. Is toch razend knap bijvoorbeeld hoe zon courtois bijvoorbeeld altijd scherp is ondanks dat ie drie kwart gvan de tijd niks te doen heeft.

3 april 2022 om 00:09

Fossen, Drommel heeft echt 2 seizoenen lang uitstekend gekeept. Was meermaals de motm. Dus was geen rare zet van PSV om hem te halen.

3 april 2022 om 02:35

Wel een rare zet imo. Het is nooit een stabiele keeper geweest

2 april 2022 om 22:52

Werd daarnaast ook bij uit trappen uitgelachen dus weet ook niet of ik dan nog zo'n rondje zou lopen.

2 april 2022 om 23:16

Het was vooraf toch al wel duidelijk dat het niets voor PSV was? Ik vond dit echt een onbegrijpelijke transfer, bij Twente grabbelde die er al op los en was het niets bijzonders. Typische John de Jong aankoop.

2 april 2022 om 23:58

Ik lag regelmatig dubbel van het lachen door de incapabele acties van Drommel. Echt genant... en toen ging PSV hem kopen, ik dacht dat dat een grap was. Gelukkig lacht heel NL er nu om. Genant voor iedereen.

3 april 2022 om 00:15

Bij Twente was hij 3 seizoenen top, na een verschrikkelijk slecht begin. Nadat hij getekend had bij Twente, begon hij slechter te spelen.

2 april 2022 om 23:37

Het is ook bizar dat van gaal hem mee gaat nemen naar het WK...

Zelfs als Drommel daar nooit gespeeld had zou die vanavond applaus hebben gehad van de Twente supporters

Is toch prima zo'n rondje jongen, kan me niet voorstellen dat iemand je dat echt kwalijk neemt. Zal je eerder wat meer druk maken om je blunders

Drommel is een parodie op een keeper. Het is nog pijnlijker dat de doelman waarvoor ze hem geruild hebben aan de overkant, op een fout na, een geweldige wedstrijd keept. PSV moet gewoon doorselecteren en hem verhuren of verkopen, dit kost te veel punten. Deze wedstrijd zou wel eens beslissend kunnen zijn in de titelstrijd.

2 april 2022 om 22:51

En het is niet alleen Unnerstall die ze weg hebben gedaan. Ook Pasveer. In mijn ogen 2 van de betere keepers in de Eredivisie normaal gesproken onder contract gehad en uiteindelijk miljoenen neerleggen voor Drommel.

2 april 2022 om 23:00

Pasveer is al 5 jaar geleden, beetje onzinnig om dat nu nog aan te halen imo

2 april 2022 om 23:10

Pasveer was lachwekkend bij PSV, daar maalde echt niemand om. Niet slecht, maar nooit basis materiaal. Unnerstall vond ik persoonlijk een prima keeper, maar niemand had het idee dat dat echt een keeper was voor PSV op de iets langere termijn. Drommel was een gok, maar heeft keer op keer laten zien absoluut geen keeper te zijn voor dit niveau

2 april 2022 om 22:56

Die heeft eigenhandig de titel door de vingers laten glippen, zoveel blunders kun je gewoon niet maken in een seizoen bij een topclub.

2 april 2022 om 23:47

Unnerstall zag er bij alle drie de PSV goals vandaag toch ook niet echt goed uit? De laatste was echt een blunder, de eerste twee had hij zeker meer meer kunnen doen. Daarnaast blinkt hij ook niet uit in het meevoetballende aspect. In mijn ogen komt Unnerstall ook echt te kort voor PSV.

Keer op keer kost deze Drommel PSV Punten‼️‼️‼️
PSV mag echt op zoek gaan naar een Ander keeper ‼️Wat een Onzekere Keeper‼️‼️

2 april 2022 om 22:53

Je moet denk ik meer uitroeptekens gebruiken om je punt te maken!

2 april 2022 om 23:04

En jij wat meer Rrr's

2 april 2022 om 23:11

Hahaha, inderdaad, ik was nog niet overtuigd, miste nog wat uitroeptekens

Wij balen ook dat je onder de lat staat, bij gebrek aan beter. Ergste is nog dat hij in beeld is bij oranje. Kan bij PSV niet eens 2 ballen per wedstrijd klem hebben. Ga snel weer de markt op voor een fatsoenlijke keeper of kijk of er iets in de jeugd rijp is voor de stap. Dit moet niemand nog een seizoen willen meemaken, tenzij je fan bent van de concurrent van PSV.

3 april 2022 om 00:39

Precies, schuif dan maar een Delanghe of een Peersman door. Dit met Drommel schiet niet op en kost alleen maar punten.

Wel een slappe zak, tenminste, zo komt hij over. Ik kan altijd wel genieten van spelers die na een verloren wedstrijd of onnodig puntverlies, zeker in zo'n belangrijke wedstrijd en al helemaal als het om 2 fouten van jou gaat, chagrijnig zijn voor 1 of 2 dagen. Deze jongen lijkt zo ontzettend nonchalant, onverschillig, lijkt het op zich wel best te vinden zo... Ook dat hij daarna nog een rondje gaat lopen. Dan ben je volgens mij ook te weinig focus op de dingen die belangrijk zijn.

2 april 2022 om 23:14

Of hij is juist gefocust op de dingen die belangrijk zijn. Belangrijk vinden wat je zelf belangrijk vind, in plaats van je druk maken om de mening van onbekenden. Waarderen dat mensen jou hebben gewaardeerd en ze daar even om bedanken. Misschien heeft ie thuis wel een gruwelijk leuke vriendin waar hij een fijne tijd mee heeft en een mooie toekomst ziet.
Speelt bij PSV terwijl hij niet goed genoeg is, weet dat, accepteert dat en gaat niet ten onder aan de druk en (onredelijke) verwachtingen (gezien zijn kwaliteiten).
Ik snap hem wel. Je doet je best en dat is niet goed genoeg. Kun je van wakker liggen en van in de put raken. Lost niks op.
Je kunt ook een pilsje drinken. Lost ook niks op, maar is tenminste wel lekker...

2 april 2022 om 23:37

Zit je dan, lekker veilig met je contract terwijl het hele land iets van je kwaliteiten vind. Op het niveau topsporter vindt niemand dit lekker hoor, dat kan ik uit eigen ervaring vertellen.

2 april 2022 om 23:40

Niet elke topsporter staat er hetzelfde in. Bjorn van der Doelen, Davy Propper, Mark van de Maarel. Blij zijn met wat je hebt, beseffen dat er belangrijkere dingen zijn.

Wat een drama-rommel keeper is deze Drommel. Kost PSV eerder punten dan dat ie die redt. Altijd maar de moeilijkste oplossing willen, te laat vertrekken, slechte aannames/passes of houdbare ballen doorlaten. PSV had Unnerstall beter kunnen houden. Onze vriendengroep noemt hem ook Rommel - onbegrijpelijk dat hij blijft staan. Mvogo is ook geen Taffarel maar toch wel consistenter dan 'ik weet niet of het slim was' Joel. Tjonge jonge ... Wat een armoe!

Met alle respect: Het zal best een aardige jongen zijn en ik heb verder ook respect voor de persoon Drommel. Ik heb alleen nog nooit zo'n slechte keeper gezien in een PSV tenue als Joel Drommel. Nog nooit. Isaksson, Waterman, Zoet het was allemaal niet best maar dit slaat echt alles. Hij kan werkelijk waar niet in de lucht een bal wegboksen. Het gevolg is dat hij bijna altijd blijft staan en als ie uitkomt dan heeft ie hem zelden. Daarnaast wil hij ook altijd ballen redden met zijn voeten. Ook vandaag die tweede goal: hij duikt gewoon niet maar steekt 1 been uit. Wat mij betreft is Mvogo zeker geen goede keeper maar slechter dan dit is gewoonweg niet mogelijk. Dit is het slechtste wat ik ooit heb gezien. Drommel out, Mvogo in.

2 april 2022 om 23:16

Nou, Waterman was echt wel nog net iets slechter. Scheelt niet veel, maar dat was het dieptepunt...

2 april 2022 om 23:23

Onzin, Waterman stond echt niet zo te blunderen als Drommel.

Ik neem Drommel niets kwalijk. Die jongen kan niet beter. Ik neem wel John de Jong veel kwalijk die deze grabbelaar heeft gekocht.

2 april 2022 om 23:00

Wat een onzin. Je doet nu net alsof Drommel dit ook bij Twente deed? Drommel zakt door het ijs, maar vrijwel heel Nederland was vorige zomer wel overtuigd van zijn kunnen. Als hij zijn vorm van Twente had vastgehouden, was je niet zo aan het zeuren. Dit zag niemand aankomen.

2 april 2022 om 23:30

Niks onzin. Dit deed Drommel zeer zeker ook al bij Twente. Ook daar kwam hij nooit zijn doel uit. Zeker nadat hij verkocht was blunderde hij er op los bij Twente. Die lijn heeft hij keurig doorgetrokken. Ja, hij hield er wel eens een miraculeuze bal uit in een scrimmage door zijn reflex. Maar bij PSV kom je niet zo vaak in die positie. Daar moet je proactief keepen. Dat kan Drommel allerminst. Vrijwel heel Nederland was overtuigd van zijn kunnen? Met zulke grappen maak je mijn avond bijna weer goed

3 april 2022 om 00:44

Opnieuw een goede analyse, dunkt mij. Maar daar wil ik wel graag aan toevoegen dat het gerommel door Schmidt met de keeperspositie ook geen goed zal hebben gedaan voor zijn zelfvertrouwen. Dat heb je zeker nodig bij het uit je goal komen.

2 april 2022 om 23:11

Die jongen kan veel beter. Bij Twente heb ik hem in een paar jaar bij elkaar niet zoveel slechte wedstrijden zien keepen als dit jaar voor PSV.

2 april 2022 om 23:37

Dan is dat toch de conclusie? Niveau FC Twente. Niet beter dan dat.

3 april 2022 om 03:00

Nee, dat is niet de conclusie want hij kan beter dan wat je nu ziet. Het niveau waar hij bij FC Twente op zat, dat zie je nu nog niet.

Deze jongen kost PSV gewoon een kampioenschap. Althans, de kans was levensgroot dat PSV wellicht met de titel ervandoor kon gaan, als ze een fatsoenlijke keeper hadden onder het doel. Drommel heeft PSV ongelooflijk veel dure punten gekost. Vandaag was het toch wel een dieptepunt van jewelste. Nog nooit een keeper gezien die iedere wedstrijd, zo onzeker in het doel staat. Typerend was ook toen PSV 3-3 maakte, pakte Drommel daarna een bal en gaat die een half minuut op de grond liggen zovan, kijk mij nou is een bal vangen. 4 miljoen weggegooid. Heel snel afscheid nemen in de zomer.

2 april 2022 om 23:04

Datzelfde geldt natuurlijk voor Ajax. Onana heeft in het verleden gemoeg betekend voor Ajax, maar sinds hij er nu in staat gaat het gewoon slecht. Eigenlijk toch wel apart dat je zo afhankelijk kan zijn van een doelman. Overigens mag je, zeker bij Psv vandaag, ook wel naar de verdediging kijken. Het was het eerste half uur open huis bij Psv.

2 april 2022 om 23:11

De onzekerheid van de keeper straalt natuurlijk ook af op de rest van het team. Maargoed, dat mag natuurlijk geen excuus zijn dat het totaal niet stond het eerst half uur en eigenlijk in latere fases defensief ook niet. Mooi dat we veerkracht hebben getoond, maar dit gelijke spel was zo niet nodig geweest als je normale eigen spel speelt. Gutierrez had nooit mogen starten, die was niet fris en had nog een lange reis in de benen.

2 april 2022 om 23:22

Onana heeft Ajax toch pas 1 wedstrijd gekost? Drommel al een stuk meer.

3 april 2022 om 06:45

Go Ahead Eagles en Benfica zijn er sowieso al 2. Plus drommel keept (helaas) alles, onana pas sinds een paar weken.

Ik heb exact hetzelfde gezien, toen Drommel bij ons begon. Aanpikken op een hoger niveau is lastig. Zie een Mvongo en een Onana. Maar het is een fantastische keeper. Hij komt er uiteindelijk wel. Vaste keeper van Oranje over drie jaar. (Bijlow is gelijkwaardig, maar die blijft nooit lang genoeg heel)

2 april 2022 om 23:07

Vorig jaar gaf ik je gelijk in je uitspraak dat Drommel gelijkwaardig is aan Bijlow, want ik ben niet zo overtuigd van Bijlow als menig ander. Maargoed, dat is het fijne van het recht op een eigen mening. Bijlow is naar mijn mening niet de beste NL'se doelman, maar wel degene die gezien zijn leeftijd nog het meest kan groeien. Vorig jaar had ik voor Drommel gekozen. Maargoed, nu heb je een Drommel die geen bal tegenhoudt en een Bijlow die altijd wel geblesseerd is. Eigenlijk is het best erg gesteld met onze keepers.. het gat tussen Cillessen en de rest is te groot.

3 april 2022 om 07:42

Cillessen was geweldig bij NEC. Dat hebben ze knap opgeleid. Nadien bij Ajax ook nog erg sterk, maar daarna is het afgezwakt. Het is mondiaal gezien een oké keeper, maar dat is Bijlow ook. Bijlow heeft nog potentie. Dus dat lijkt mij de eerste doelman. Maar dat er een groot gat tussen Cillessen en de rest zit, dat is je reinste nonsens

2 april 2022 om 23:09

Ik ben bang dat elke jeugdige keeper die de komende jaren op staat, een bedreiging voor Drommel zal vormen. Vergeet ook Scherpen niet, die in ieder geval zijn lengte mee heeft. Ik heb nog te weinig gezien van Flekken, maar die kan ook nog 5 tot 8 jaar mee. Drommel lijkt niet echt beter te worden, blijft dezelfde fouten maken. Ik wil niet te negatief doen, hij is nog jong en keeper is een ervaringsvak, wellicht krijg je gelijk.

2 april 2022 om 23:11

Je bent net een dag te laat met je 1 april grappen BIllyAshcroft

2 april 2022 om 23:43

Op basis van wat dicht je hem deze kwaliteiten toe? Drommel valt helaas veel te vaak op, dat is echt niet goed als keeper..

Lekker doen Drommel, als jij je daar goed bij voelt. En dit bedoel ik niet sarcastisch. Psv'ers zullen zeggen, dom, net een belabberde wedstrijd gespeeld en dan zou je wel wat anders aan je hoofd moeten hebben. Drommel daarentegen blijkt niks menselijks vreemd en loopt even een rondje langs het publiek, het publiek dat hem nog steeds lijkt te waarderen ook al zou het deels komen door deze 3-3, boeiend.

Het maakt me eigenlijk niet uit of hij wel of niet een ereronde loopt in Enschede. Ik wil hem gewoon weg…

Geef desnoods Delanghe een kans. Kan het nooit minder doen dan die andere jokers.

2 april 2022 om 23:43

Waardeloze keeper, maar hoe PSV aan de wedstrijd begint kan niet, je begint toch gelijk scherp en speelt dan alsof je leven er vanaf hangt, iets wat ik niet zeg wat een mentaliteit is dat bij PSV die cocu er wel uitkreeg..

3 april 2022 om 00:08

Vooral Teze en Sangaré waren hier het exponent van. Slap, traag en laconiek spel. Alsof ze denken dat het op 70% ook wel lukt. Misschien is Teze toch niet helemaal fit? En waar is de Sangaré van voor de winterstop.... Heeft ie zijn tweelingbroer teruggestuurd?
Maar dan nóg, Drommel spant de kroon. Als het niet zo triest was, kon ik er mee lachen.

3 april 2022 om 00:20

Ach, om nu Cocu als voorbeeld te nemen... Dat was gewoon een viermansdefensie versterken met een controlerend blok ervoor op een middenveld en dan vier aanvallende spelers veel geluk en wijsheid gewenst. Dat moet je ook niet willen.

Het zit hem gewoon ook een beetje in de spelers zelf en de rare keuzes die PSV voortdurend maakt. Zie je die Unnerstal, dan zet je die moeiteloos als uitsmijter voor een nachtclub in een slechte wijk. Body, uitstraling en klauwen als kolenschoppen. Hoe ben je het er intern dan over eens geworden dat zo iemand moet wijken voor een onbewezen slungel van 25 jaar en een obscure huurling die vorig jaar al door de mand viel?

Zo zijn er wel meer spelers waarvan je je kunt afvragen of ze wel gehaald zijn met een gezonde visie of dat toeval, opportunisme en transfervrije vraagprijs niet meer een rol hebben gespeeld dan fysieke, technische en mentale eigenschappen die een speler meebrengt.

Met deze actie neemt Drommel zichzelf stevig in de maling. Je wordt de hele wedstrijd al cynisch bejegend, maakt blunders en vervolgens maak je een ereronde. Het stom kan je zijn.

Ik blijf me toch afvragen of Mvogo ook zo veel cruciale fouten had gemaakt als hij gewoon structureel werd opgesteld...hij is geen Buffon maar volgens mij kwalitatief wel beter dan Drommel. Die arme jongen maar gewoon veelste veel fouten en lijkt het niveau gewoon niet aan te kunnen.

2 april 2022 om 23:19

Mvogo is simpelweg een betere keeper als Drommel, het kan aan mij liggen maar ik heb in die jongen nooit een keeper gezien.. bij Twente soms leuke wedstrijden gekeept maar zag er altijd onzeker uit.

3 april 2022 om 02:15

Des te meer onbegrijpelijk dat hij zo lang aan de kant wordt gehouden. Wat is daar eigenlijk precies mee aan de hand? Ligt hij niet lekker meer in de groep ofzo?

Er moet deze zomer echt afscheid van hem genomen worden. Fouten kunnen gebeuren, maar wat hij dit seizoen allemaal heeft gedaan kan niet. Een bron van onzekerheid en hij kost PSV gewoon veel punten. Ik heb nog nooit zo'n slechte keeper bij PSV gezien. Er zijn namen als Waterman en Issakson geweest, maar die waren een stuk beter dan Drommel.

Men kan wel naar Drommel wijzen, maar PSV begon gewoon inspiratieloos en slap alsof ze niet doorhadden dat ze om de titel spelen en dat een kleine misstap fataal kan zijn.. En weer roger die in zo grot wedstrijd rare opstelling maakt en gakpo op de bank zet , dat heeft psv ook al vaak punt gekost doordat hij weer iets geks doen de her Schmids.

3 april 2022 om 06:49

Een half geblesseerde speler niet opstellen. Poeh zeg. Lekker makkelijk bashen dit.

Kwam dat uit hemzelf of vroeg de journalist eerst of dat handig was? Ik vind er namelijk helemaal niks mis mee. Er is geen animositeit tussen Twente en PSV dus neem lekker afscheid joh. Het was een mooie wedstrijd met een terechte uitslag. Blunders of niet, dat eerste halfuur was Twente gewoon gigantisch veel beter. Sowieso jammer dat het afscheid in eerste instantie niet kon, dus de eerste mogelijkheid lijkt mij de beste.

3 april 2022 om 00:17

Klopt, beetje overdreven. Heb er zelf ook totaal geen moeite mee. Dat moet je (ook als PSV supporter) wel kunnen scheiden toch? En als hij geweldig gekeept had mocht het wel ofzo?

Ik eis nu mij gelijk op! En jullie bieden mij een kop koffie aan.

Bij het aanstellen van Drommel werd ik toen keihard uitgelachen door forumleden. Ik vond hem een middelmaat voor PSV. Ik kreeg van links, rechts en van onder dat Drommel een oranje kandidaat speler is omdat hij een leuk seizoen bij Twente keepte en de eerste paar wedstrijden van PSV. Bij Twente kon je al zien dat het een hele onzekere keeper is. Soms heeft hij reddingen waarvan je U zegt. Die reflexen heeft Marsman (oud keeper Twente) ook. Maar zijn niet stabiel genoeg. Nu is gewoon afwachten wanneer Drommel blunders maakt en de optelsom gewoon teveel voor hem wordt. Nu zijn de fans zat van hem en willen een ander keeper....karma

Eerlijk..."ben ik nou zo slim of zijn jullie nou zo dom"...aldus onze Louis.

3 april 2022 om 06:51

Zonder bron geen complimenten. Erom vragen is ook weer zo iets. En hij zit bij oranje. Verder mag hij inderdaad snel vervangen worden.

Drommel is echt een speler die floreert als hij weet dat de trainer volledig achter hem staat en met een coach als Schmidt zal dat nooit gebeuren. Ik denk dat het volgend jaar met Van Nistelrooy en met name Rutten en op de achtergrond Hiddink het veel beter zal gaan met Drommel. Je kunt ook zeggen dat een topkeeper die stoïcijnze houding moet kunnen opbrengen, maar zo is Drommel gewoon niet. Geef die jongen vertrouwen en hij is echt een hele goede keeper.

Of die ronde op het einde handig is is een tweede inderdaad, maar hij blijft gewoon een topgozer en had zeker een groot applaus verdiend van ons voor de jaren dat hij de punten voor ons pakte in de moeilijke jaren die we gehad hebben.

Wat een gezeik Slech gekeept, de goalie van Twente fraaie reddingen maar toch ook 1 of 2 cruciale fouten. Superlatieven te kort voor zo'n wedstrijd. Zeldzaam wedstrijd waar alles in zit. Drommel heeft het nog niet, wordt nu weer afgevallen...bij Twente gebeurde dit ook wel. Heeft veerkracht deze kerel heeft ietwat veel tijd nodig. Weet zeker op termijn een goede aankoop hij komt er wel.

Die jongen moet ff de luwte in. Het zij direct, het zij na dit seizoen. Zit niet lekker tussen de oren en gaat denk ik uit onzekerheid zoiets doen. Of ie de supporters wilde feliciteren met het punt die ze door Drommel gekregen hebben. Uiteraard ook de credits voor Twente die ons dronken speelden eerste halve uur. Leek wel of we een gelegenheidselftal waren met spelers die gistermiddag met elkaar kennis hebben gemaakt. Hoe kan zoiets..In de fase van de competitie.

Ik heb nooit begrepen waarom je Unnerstall verruilde voor Drommel...hij is misschien niet de best meevoetballende keepers maar behoord zeker tot 1 van de betere lijnkeepers in Nederland.

Dit is tegenwoordig elke week zo het geval, drommel die zijn fouten komt uitleggen voor de camara.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax66
2.PSV66
5.AZ63
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. VertessenAanvaller00
W. BenítezKeeper20
J. DrommelKeeper00
K. PeersmanKeeper00
B. WatermanKeeper00
O. BoscagliVerdediger00
J. BranthwaiteVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

5 fans
Keeper, 25 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 13 augustus
Cody Gakpo heeft inmiddels contact gehad met Erik ten Hag over een transfer naar Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren