Driessen zet verstandhouding op scherp en maakt Van Gaal met de grond gelijk

Vrijdag, 1 april 2022 om 14:00 • Laatste update: 13:59

Valentijn Driessen heeft in zijn column in De Telegraaf hard uitgehaald naar Louis van Gaal. Volgens de chef voetbal is de bondscoach van het Nederlands elftal 'losgezongen van de werkelijkheid' en probeerde hij 'hijgerig en opgewonden' een Duitse televisieverslaggeefster stevig te omhelzen. "Van Gaal gedraagt zich als het zeventigjarige familielid dat denkt de wijsheid in pacht te hebben, alles te kunnen roepen, alles te kunnen maken en alles te kunnen doen", aldus Driessen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

84 reacties (laatste reactie door lampen)

Van gaal is al zeker jaren een meme geworden, met dat hij alles uitgevonden heeft en alles beter weet. Helaas ben jij niet de man om hem daarop te duiden, jij bent dan een betweter die helemaal niks weet..

1 april 2022 om 10:34

Driessen is een simpele ziel , die mede gevoed door Derksen steeds minder oog heeft gekregen voor voetbal en steeds meer voor allerlei randzaken. Om nu dit voorbeeld van van Gaal en de Duitse vrouw aan te halen, is simpelweg zielig. Ik heb het stuk gezien, en elk interview met Van Gaal is ongemakkelijk , maar hier was echt helemaal niks aan de hand. Onbegrijpelijk dat voetbal onwetende mannen als Derksen en Driessen op functies zitten die ze voetbalinhoudelijk niet aankunnen en verdienen.

1 april 2022 om 10:53

Was weinig tot niks aan de hand. Plus die vrouw hield zich aan in Duitsland geldende coronamaatregelen. Derksen en Driessen zijn 2 oude 'wijven' ,om in ff het taaljargon van eerstgenoemde te blijven. Riep ook nog iets van grensoverschrijdend gedrag. Treurige heksenjacht. Hoe maak je van een mug een olifant.

1 april 2022 om 12:11

Derksen moet er normaal behoorlijk om lachen als v.dgijp weer eens over een vrouw praat alsof het een gebruiksvoorwerp is. En nu opeens de moraalridder uithangen. Maffe treursnor is het geworden.

1 april 2022 om 17:07

Prima verwoord baradona. Echt walgelijk hoe zo een B-‘journalist’ zo een grote waffel kan hebben over een man met zo een staat van dienst. Hij voelt zich blijkbaar zo groot dat hij denkt dit te kunnen zeggen. Volgens mij heeft deze gozer geen flauw idee hoe hij door iedereen wordt uitgekotst, ik ben echt zelden iemand tegengekomen die Driessen ook maar ‘oké’ vindt.

1 april 2022 om 17:10

Over Driessen met ik het met je eens. Over Derksen die doet het met een kwinkslag en de lach. Die meent er niks die had bij zo’n mooie vrouw het ook graag gedaan. Driessens is een oud wijf aan het worden.

1 april 2022 om 17:59

Derksen zit bij een algemene actualiteiten talkshow, welke functie kan hij dan precies niet aan wat jou betreft? Daarnaast verdiend hij het wel degelijk, met zijn verleden bij VI.

1 april 2022 om 10:39

Van Gaal is soms wel een beetje ongemakkelijk, maar ik heb het gezien en hij maakte voor mijn gevoel gewoon een dolletje met die vrouw. Hij bracht het alleen een beetje vreemd

1 april 2022 om 10:47

Ik heb het ook zitten bekijken en zie niets bijzonders. Maar tegenwoordig moeten we natuurlijk in echt alles iets zien, want stel je voor joh. Buiten dit alles heb ik liever een vakman als Van Gaal dan een blaaskaak als Valentijn zonder enige vorm van inhoud.

1 april 2022 om 13:05

Je kunt zien dat Mourinho het van Van Gaal heeft geleerd, want vraag je eens af: heeft iemand het op tv over de immer ver-schrik-ke-lijk schutterende Memphis? Het onzichtbare, slome Gini-spookje? Speedy Blind? Of Berghuis of Malen met hun schoenen verkeerd om aan? Nee, het gaat alleen om Louis, net als dat het hij de club van Mourinho altijd om hem draait. De Spelers uit de wind. Dus de notie dat Louis een idioot is, klopt denk ik net zoveel als dat Zlatan of Mourinho dat zijn. Ze doen dingen heel anders, maar heel bewust. Heel slim. Driessen is gewoon lang niet zo slim als ie zelf hoopt en heeft mazzel dat er meer voetbalpraatprogrammas dan ooit zijn. Hij heeft wel de pech dat je dan vaker dan dat er nieuws is iets moet roepen. En dat merk je.

2 april 2022 om 00:07

Eindelijk iemand die er kijk op heeft.

1 april 2022 om 16:09

Driessen heeft deze keer groot gelijk!!!

Liever een paar keer LvG dan dat eeuwige gezeik van Driessen,wat een loser is die man

1 april 2022 om 12:21

Driessen zet z'n grote mond weer op in z'n column, maar als die Van Gaal interviewt is het een mak schaapje dat bijna niks durft te zeggen.

1 april 2022 om 17:10

En het mooie is dat er volgens mij geen hond is die zijn columns leest. Alleen omdat er stukken gequote worden op pagina’s als deze krijgen mensen stukken uit zijn columns mee. Daarom moet ie ook extreem zijn, anders leest helemaal niemand het meer. Niemand geeft namelijk iets om wat Driessen te zeggen heeft.

1 april 2022 om 16:10

Driessen heeft nu eens groot gelijk! Wat een egotripper en narcist is die van Gaal!!

Ik weet niet wat het is maar de laatste tijd word ik agressief als ik weer een nieuw artikel lees van, Valentijn omdat er nooit wat positiefs instaat alleen maar negatief gelul.

1 april 2022 om 10:43

Dat is echt niet iets van de laatste tijd, speelt al jaren

1 april 2022 om 10:50

@seppie1998

Dat zal vast wel maar de laatste weken is er wel 3 of 4 x in de week een artikel van Valentijn. dus dan valt mij het meer op.

1 april 2022 om 11:02

Ja ik snap je wel, ik heb alleen nog nooit met plezier een artikel gelezen van dit walgelijk stuk nageboorte. En aan de reacties te lezen ben ik niet de enige

1 april 2022 om 18:25

@seppie1998

"ik heb alleen nog nooit met plezier een artikel gelezen van dit walgelijk stuk nageboorte"

Haha, ik heb mezelf ook nieg niet erop betrapt een leuk artikel gelezen te hebben van, Valentijn. de eerste leuke artikel moet nog komen ik denk alleen dat die nooit komt lol.

1 april 2022 om 10:44

Dat is de Telegraaf, agressie opwekken is precies het doel. Lees eens een paar artikelen of columns, je krijgt een hekel aan buitenlanders, verafschuwt alle politici links van Wilders en Baudet en vindt boeren de grootste helden van de huidige maatschappij.

1 april 2022 om 10:51

"dat is de Telegraaf, agressie opwekken is precies het doel"

Dat lukt ze aardig bij mij. misschien beter proberen om ze niet meer te lezen haha.

1 april 2022 om 11:02

Ik zou hulp zoeken, als jij agressief word van artikelen.

1 april 2022 om 11:02

Haha, dat is nooit een verkeerd plan. Het trieste is, telesport kon zich vroeger redelijk onttrekken aan de rest van de krant. Maar inmiddels is het op dezelfde leest geschoeid.

1 april 2022 om 11:06

@otariootavio

Nou nou zo erg is het ook weer niet hoor.

1 april 2022 om 11:57

En helaas blijven WIJ het aandacht geven waardoor het steeds opnieuw geplaatst wordt omdat het blijkbaar interessant is. Men zou deze nietsnut moeten negeren maar ja. En weet je, dit is zijn werkwijze. Zo blijft ie relevant en genereert ie steeds aandacht en dat verkoopt. Een beetje een nieuwe media formule, tsja hopeloos maar wel effectief blijkbaar.

Geef mij maar LVG als LVG zeikt is het nog aan de ene kant een leuke vorm van entertainment, als Driessen zeikt wil je meteen een paar Red Bulls aanschaffen van de irritatie.

1 april 2022 om 11:13

Inderdaad. Bij LVG krijg ik altijd een kleine lach of een beetje ongemakkelijk gevoel. Alleen hij beinvloed hiermee niemand want gaat voornamelijk over zichzelf. Valentijn daarintegen wil invloed uit oefenen door te beinvloeden door herhaaldelijk negatief zaken eruit te halen die vaak voorbij gaan aan het hoofddoel.

Ik merk dat zelfs hier mensen in een discussie een argument en voorbeeld noemen die precies is wat Valentijn ooit in zijn colum geschreven heeft. Dus het werkt ook nog en daarom gaat ie er mee door.

1 april 2022 om 12:05

Klopt helemaal , als LVG gekke dingen roept gaat het 90% over zichzelf en doet hij er anderen geen pijn mee , Valentijn daarintegen is een meester in andere mensen beledigen en zichzelf als koning zien.

1 april 2022 om 16:11

Driessen heeft nu eens groot gelijk! Wat een egotripper en narcist is die van Gaal!! Walgelijk

1 april 2022 om 21:01

Tja dat mag jij vinden, zo heeft iedereen zijn mening over Van gaal. ik vind Van gaal best grappig. neem het niet te serieus.

Je zou maar de vrouw van Valentijn zijn. Kan me niet voorstellen dat je de krant openslaat en denkt "dat heeft mijn man maar goed gezegd". Je schaamt je dood dan.

1 april 2022 om 13:00

Zou zijn vrouw wel wat goed kunnen doen of zou hij ook altijd negatief zijn over haar en richting haar? Je zou maar met zo'n man moeten samenleven zeg.

Ik kijk en luister 100x liever naar Louis dan naar deze zeurpiet.

Nou Valentijn, wat een origineel artikel weer. Had niet kunnen bedenken dat jij Louis een uitvinder vindt, dat je stelt dat hij overdreven doet en dat hij narcistische trekjes heeft. Nu weer door naar EtH?

Laten wij nu allemaal afspreken, dat als er een artikel van Driessen wordt geplaatst, om gewoon niet te reageren.
Deze man is media geil en de Telegraaf is een roddel krant en ja dat zeg ik als Amsterdammer.
Wordt zo moe van die man.

1 april 2022 om 13:00

Waar kunnen we tekenen voor dit initiatief?

Poeh poeh, wat maakt valentijntje LvG met de grond gelijk. Ongelofelijke kneus die je bent, ga je werk een keer goed doen.

Haha wat is hij weer zuur hea. En toch krijgt Valentijntje nog zeer veel spotlight van bijv. Voetbalzone en VI Vandaag. Weet je waarom? Omdat we stiekem toch graag een mening willen hebben over Valentijn. Dat merk je wel weer aan bovenstaande en onderstaande reacties.

Pak lekker een kop koffie. Gooi nog eens een ijsbal naar het raam van je collega.. bijna weekend, we kunnen het! Nog even doorzetten!

Deze Driessen kan voor veel onrust zorgen tijdens het WK bij Nederland. Lijkt alsof hij er een sport van heeft gemaakt om van Gaal af te willen maken.

1 april 2022 om 17:21

Is ook niet zo snugger - zometeen presteert Louis goed op het WK, en kan niks fout doen bij het grote publiek. Als je kritiek hebt, altijd achteraf doen Valentijn!

Dit is toch wel echt het dieptepunt van de Telegraaf en van Driessen. Dat je kritisch op Van Gaal bent lijkt me prima, maar dat je dit soort onbenulligheden zo gaat oppakken, is echt de schaamte voorbij. Uiteraard moet een krant conflict en sensatie creëren, net als VZ, voor de inkomsten maar dit is echt een stukje riooljournalistiek van de laagste orde.

Bergwijn en Slot naar Ajax lullen en een ander verwijten losgezongen te zijn van de werkelijkheid. Het krantje staat weer vol hoor...

1 april 2022 om 10:58

En omdat Ajax afgelopen januari geen 25 miljoen voor Bergwijn neer wilde leggen is Ajax nu 'te zuinig' geweest. Deze man is in staat om al het positieve in de wereld kapot te maken met zijn zure gelul.

1 april 2022 om 11:07

En Slot alvast vooruit te verwijten dat die zich volslagen belachelijk zou maken als hij ook daadwerkelijk naar Ajax zou gaan...

1 april 2022 om 11:10

En het eerst vreemd vinden dat Ten Hag over de situatie met Overmars moet praten met de pers i.p.v. Edwin vd Sar, maar vervolgens wel dat soort vragen (ook m.b.t. Tadic) in de richting van Ten Hag blijven afvuren terwijl je ze ook aan Van de Sar had kunnen stellen.

1 april 2022 om 14:46

Kleine kanttekening bij dat laatste vind ik wel dat Van der Sar zich onbereikbaar toonde en de shit mooi afschoof op Ten Hag. En dan nog is het geen excuus voor Ten Hag om onzin te lullen of te gaan liegen natuurlijk. Hij had het interview van Tadic met NOS niet gezien zei hij, maar wist wel hoe Tadic het bedoelde en dat de Servier verkeerd gequote was door een foutieve vertaling. Voor iemand die het hele gesprek dus zelf uit tweede hand moest vernemen en geen kennis van het Servisch heeft, vind ik het dan nogal aanmatigend een professioneel vertaalbureau waar de NOS mee werkt, dat dagelijks nieuws uit de Balkan en beleidsteksten van overheden daar nauwlettend vertaalt, de maat te nemen en te zeggen dat ze hun werk niet goed doen.

Maar los daarvan kun je de relevantie van vragen uberhaupt in twijfel trekken. Van Gaal vragen over wat Ten Hag bijvoorbeeld moet doen vind ik nergens op slaan. En dan wel op de man los gaan als het antwoord je niet bevalt. Het ontbrak er nog net aan dat Driessen concludeerde dat Van Gaal 'niet op de stoel van Ten Hag moet gaan zitten en zijn collega zijn eigen keuzes moet gunnen.'

1 april 2022 om 14:59

Natuurlijk was de reactie van EtH niet sterk, maar het kan nog steeds zijn dat hij het interview niet heeft gezien, maar er wel met Tadic over heeft gepraat. Als Tadic dan als reden opgeeft dat de vertaling niet klopt, dan kan hij nog steeds inhoudelijk en op deze manier reageren. Maar ik vind dat de journalisten deze vragen aan VD Sar hadden moeten stellen. En als ze aan Eth werden gesteld zoals nu, dat hij de journalisten zelf door had verwezen na VD Sar.

Over je laatste punt, ik denk dat het voor sommige totaal niet uit maakt hoe of wat de reactie van de ondervraagde is. Ze weten er altijd wel een punt van te maken. Als Van Gaal had gezegd dat hij er niet op wilde antwoorden was het verkeerd, Als hij had gezegd dat EtH daar zeker naar toe moet gaan als hij de kans krijgt, dan praat de Nederlandse bondscoach de trainer van Ajax naar een andere buitenlandse club, en als Van Gaal zou reageren zoals nu, moet hij idd niet op de stoel van een ander gaan zitten. Punt blijft is dat een andere incapabele collega zulke vragen stelt.

Wanneer wordt deze Valentijn Driessen eens een keer goed op zijn nummer gezet? De man kraamt alleen maar onzin uit en probeert keer op keer mensen te beschadigen. Waar was de medische staf van de Knvb? Valentijn is op de hoogte van het feit dat je 5 dagen na je eerste klachten uit quarantaine mag wanneer je 24 uur klachtenvrij bent?

Driessen weet natuurlijk dat Derksen bijna dood is en is bezig de weg voor zichzelf te plaveien om de openvallende plek in te nemen.

Driessen zal wel moeten alleen om zo uittehalen haalt hij het nieuws en hij heeft de naam.

Hij moet iemand bashen Ten hag doet het te goed om nog neer te halen

En Van Gaal is al 30 jaar hetzelfde en nog verbaast hij zich blijkbaar

"Van Gaal (…) denkt de wijsheid in pacht te hebben, alles te kunnen roepen, alles te kunnen maken en alles te kunnen doen". Aldus Valentijn Driessen… de columnist die ongegrond alles denkt te kunnen roepen, alles te kunnen maken en doen! Man wat een kansloos figuur is het vaak; als er iemand op deze wereld is waar we de columns liever kwijt dan rijk van kunnen zijn, dan is het Valentijn wel. Louis doet het met oké materiaal gewoon heel erg goed! Eindelijk de visionair en topcoach die we nodig hebben. Louis heeft zijn rare trekjes, maar coach-technisch is het de beste!! Een verademing vergeleken zoveel andere koekenbakkers uit het (recente) verleden. Louis is topniveau, zoals Valentijn de Frank de Boer uit de riool journalistiek is!

Wat gaat Valentijn balen als Nederland het goed gaat doen op het WK. Die hoopt natuurlijk dat we in de groepsfase eruitvliegen zodat hij weer azijn kan zeiken.

1 april 2022 om 12:17

Och als we winnen (wat ik niet verwacht) dan geeft hij beslist af op het systeem wat er wordt gespeeld. Je zal maar getrouwd zijn met zo'n vent

Ik hoop dat de KNVB besluit om dit schijnheilige schepsel die zich Driessen noemt voortaan niet toe te laten bij bijeenkomsten voor of na een wedstrijd. Vanaf het begin is hij bezig een persoonlijke vete uit te vechten met de bondscoach waarbij hij geen middel onbeproefd laat. Kan het niet in de krant dan maar bij VI. Gelukkig zet ik de tv op een andere zender als ik hoor dat deze nietsnut aanwezig is. Misselijkmakend mannetje dat probeert zonder ook maar enig verstand van het echte voetbalspelletje probeert om via onzin verhalen die er alleen op gericht zijn anderen kapot te maken wat hem uiteraard niet lukt. Nogmaals doe hem in de ban voor wat betreft zijn aanwezigheid bij KNVB pers bijeenkomsten. Want Driessen het heet PERS bijeenkomsten en niet PEST bijeenkomsten. Want weet u daar heb ik en met mij velen de pest aan.

Journalisten een podium geven wanneer ze daadwerkelijk iets te melden hebben, daar ben ik voor. Waarom komen die treurige lappen woordvervuiling van Driessen dan toch altijd hier terecht? Nieuwswaarde is nul. En zijn mening is ook nog eens totaal irrelevant.

We moeten LvG denk ik beoordelen op hoe het Nederlands elftal voetbalt en wat de resultaten zijn.
Volgens mij zijn die meer dan prima. De rest zou mij jeuken Valentijn.

Onze nationale azijnzeiker Driessen doet niets liever dan van Gaal af te maken. Wat van Gaal ook doet, Driessen zal hem altijd afzeiken.
Daarom vond ik het wel mooi dat hij bij een persconferentie onlangs Valentijntje terug pakte door te zeggen " Valentijn, jij moet ook wat te schrijven hebben in je column-tjen voor je krantje.
Gerweldige reactie van van Gaal.

Haha wat sneu Valentijn.. moet je nagaan, Derksen is al jaloers en zuur als het over Louis gaat maar dan zeggen we nog; ahjoh ouwe vent. Maar dit is toch wel erg naar.. Louis volgt de NL regels en heeft ontzettend veel banden met Duitsers enz dus knuffelen is t minste wat ie gedaan heb. Dat zij in Duitsland daar nog zo opletten betekent niet dat wij ineens van de hoogste boom moeten roepen..

LvG, de beste coach die NLD ooit heeft voortgebracht. Ongeacht of je hem als persoon nu mag of niet.
Valentijn, journalist bij een tabloid.
Op wie zet jij jouw geld?

"en maakt Van Gaal met de grond gelijk". Ik denk zomaar dat Louis daar heel anders over denkt. Alsof hij ook maar één seconde wakker ligt van meneer Driessen.

"van Gaal gedraagt zich als het zeventigjarige familielid dat denkt de wijsheid in pacht te hebben, alles te kunnen roepen": het woord 'ironie' lijkt uitgevonden te zijn voor Valentijn. Ach ja. Hij moet toch wat opschrijven hè.

Ach ja! Valentijn met zijn minderwaardigheidscomplex!

Ik vind Van Gaal echt een vreselijke man. Toen hij aangesteld werd ook gewoon zeggen dat hij de enige geschikte kandidaat is om bondscoach te zijn. Dat is minachting tegenover zijn collega trainers. Van Gaal is niet heiliger dan de paus en staat niet boven God. Al denkt hij dat zelf wel dat hij al die macht heeft.

Jaja en als Nederland straks een waanzinnig WK beleeft en de volgende bondscoach bakt er niets van is Valentijn de eerste die weer terugverlangd naar Lvg.....wordt het niet eens tijd om Valentijn geen podium meer te geven of gewoon geen artikelen meer aan besteden....wordt zo moe van die man, elke week een andere mening, heel vermoeiend.

Met andere woorden zal "meneer" Driessen niet meer uitgenodigd worden voor persconferenties van het Nederlands Elftal...

Gelukkig zijn wij dan van 1 grote azijnzeiker af..

Liever van Gaal dan die kwal van de Telegraaf

1 april 2022 om 21:09

Ja eens,ik vind Van Gaal gewoon best grappig eigenlijk. ik denk dat je ervan moet houden of niet. als Van gaal ons wereldkampioen maakt. staat Valentijn ook gewoon te juichen.

Driezen heeft gewoon gelijk. Wat je ook van 'mvind. En Louis stond gigantisch voor lul. Zo simpel is het

Natuurlijk kun je Driessen een azijnzeiker vinden Is vaak ook zo. Maar hier heeft ie helemaal gelijk. Hoe van Gaal de KNVB schoffeerde door het ontslag van een van zijn paladijnen te berde te brengen, stuitend. Met positieve corona test niet naar Qatar gaan maar wel knuffelen met spelers en presentatrice. Wellicht misschien waarschijnlijk heeft de KNVB besloten hem niet te sturen. Bang voor een ongeleid projectiel los te laten. De KNVB moet heel goed opletten niet in een zelfde situatie terecht te komen als de Nederlandse hockeybond met het vrouwenelftal. Wie niet in de pas loopt van tsaar Louis kan het schudden.
En dan nog dit. Gakpo afbranden in de persconferentie omdat hij zo vaak geblesseerd is. Helaas ligt dat aan de scheidsrechters die fout op fout stapelen en echte voetballers niet beschermen. Sparta vorig seizoen, nu Kopenhagen. Gewone aanslagen en dan het slachtoffer de schuld geven.
Ik ben er helemaal klaar mee.

Wat een zeiksnor die Driessen. De huidige richtlijnen zijn duidelijk: Als je na de 5e dag minimaal 24 uur klachtenvrij bent hoef je niet meer in quarantaine. Ik heb van Gaal in de interviews daarna niet meer constant horen hoesten of niezen.
Nou weet ik niet exact wanneer van Gaal positief testte of vanaf welk moment hij uit quarantaine mocht maar dit stukje van Driessen is niet meer dan een sensatiestukje van de roddelflop.

Als de artsen van de KNVB hebben aangegeven dat van Gaal erbij aanwezig kon zijn dan is dat voor mij geen reden om er aan te twijfelen.

Van Gaal is een persoonlijkheid, maar het staat als een pijl boven water dat het een topcoach is.

1 april 2022 om 15:25

Driessen heeft groot gelijk. Wat een egotripper en narcist is die van Gaal

Driessen heeft in deze groot gelijk. Wat een egotripper die van Gaal. Denkt dat hij alles weet en iedereen naar zijn pijpen danst. Enorme narcist die geen tegenspraak duldt. Volgens mij is hij de weg kwijt geraakt daar in Portugal. Snel een andere bondscoach aanstellen!

Laat Louis maar alle aandacht op zich vestigen, zo houdt hij de spelers in de luwte… volgens mij is dit gewoon tactiek van Van Gaal, Mourinho doet dit ook vaak.

Nu Van Gaal met de grond gelijk is gemaakt, kan hij eindelijk op hetzelfde niveau als Driessen acteren

Van Gaal moet je gewoon niet te serieus meer nemen. Is een oude man met veel wijsheid. Waarvan de jongere generatie steeds meer denkt. Laat maar lullen. Ik vind hem wel leuker geworden. Je ziet duidelijk dat hij onafhankelijk is. Soms gek. Maar wel zegt waar het op staat. Ik hou daar wel van. Enorme persoonlijkheid en icoon van het Nederlands voetbal.

Als iedereen was als Driessen dan hadden we een heel saai leven ....

Driessen heeft gelijk over van Gaal. Louis is een heel grote narcist die de hele dag over zichzelf praat. De man heeft net corona gehad en probeert dan Jan en alleman te omhelzen. Heel erg raar gedrag. Hij denkt werkelijk dat hij het voetbal heeft uitgevonden. Na zijn grootste succes in 1995 zie ik echter geen enkele Europese prijs. Terwijl dat wel de norm is bij Barca (2 keer), Bayern en ManU. Bovendien overal ontslagen vanwege de matige resultaten. Kortom, zo goed is hij niet.

Driessen is een van de zeer weinigen die durft te zeggen en schrijven wat iedereen.denkt ovet Gaal.
Als ze hem vragen stellen zijn ze zooo bang, dat het genant is om te zien. Kraay en Driessen stellen gewoon hun vragen die zij willen stellen!
Dat jochie wiens vader ook journalist was of is hij eem kind van de rector ( broer van) is helemaal een schijtbak
Hij beeft als een rietje.
Gaal vernietigt de naam die Ned heeft opgebouwd.
Wat een engnek

Wordt het voor de Telegraaf niet eens tijd voor een andere voetbaljournalist? Al hetgeen Driessen oprakelt is zo negatief en zuur, dat mijn haren overeind van ergernus gaan staan

Driessen denkt dat hij van Gaal hiermee klem heeft. Maar van Gaal is 20 stappen verder. Die denkt alleen maar "hoe hou ik mijn spelers zoveel mogelijk uit de media en in het veld". Wat gelijk ook wat zegt over het "narcisme" van van Gaal.

En Driessen? Driessen speelt met dit bericht van Gaal alleen maar in de kaart.

Roep het al een tijdje, boycot die Driessen van tv, kranten en internet.....

Misschien alleen op de fabeltjeshub

Vamos Louis! Zet die Valentijn in zijn hempie! Mafketel van de bovenste plank. De verschrikkelijk slechte moppentapper van die krant.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 8
2229 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
D. BlindVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

411 fans
Coach, 71 jaar
SeizoenClub
2021- Nederland
2014-2016 Manchester United
2012-2014 Nederland
2009-2011 Bayern München
2005-2009 AZ

In de wandelgangen

Donderdag 18 augustus
Juventus heeft haast met de transfer van Memphis Depay. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren