‘AC Milan moet met veel meer dan 20 miljoen op de proppen komen voor Lang’

Woensdag, 23 maart 2022 om 10:55Jordi Tomasowa • Laatste update: 11:19

AC Milan bereidt een bod voor van twintig miljoen euro, exclusief bonussen, op Noa Lang, zo meldt Het Laatste Nieuws. Het bod van i Rossoneri lijkt echter nog lang niet voldoende te zijn om de 22-jarige aanvaller van Club Brugge komende zomer in te lijven. De regerend landskampioen wil voor Lang een recordbedrag ontvangen: dertig miljoen euro.

La Gazzetta dello Sport meldde dinsdag dat de aanvaller op de radar is verschenen bij Milan. De roze sportkrant schreef dat de buitenspeler van Club Brugge een van de belangrijkste transferdoelwitten van de Italiaanse club is om de flanken te versterken en dat Lang zelf niet onwelwillend zou staan tegenover een vertrek bij Brugge. Zijn contract loopt in België nog door tot de zomer van 2025.

Het Laatste Nieuws is op de hoogte van het Milanese bod van twintig miljoen euro, exclusief bonussen, op Lang, maar weet dat deze transfersom niet toereikend is voor Club. Bayer Leverkusen betaalde afgelopen zomer dertig miljoen euro voor Odilon Kossounou. De huidige nummer twee van België neemt naar verluidt geen genoegen met een lagere transfersom. Lang wordt tot dusver in verband gebracht met Milan, Leeds United, Liverpool, Borussia Dortmund en vooral Arsenal.The Gunners zouden tijdens de slotdagen van de winterse transferwindow nog een ultieme poging hebben gedaan om Lang aan te trekken.

Lang zit niet in de beste fase van zijn seizoen bij Brugge. De Nederlander is onder trainer Alfred Schreuder zelfs niet meer wekelijks verzekerd van een basisplek en moest het de voorbije twee wedstrijden doen met korte invalbeurten. Bovendien was hij dit kalenderjaar nog niet trefzeker in alle competities. Wel kreeg hij eind december rood in de competitiewedstrijd tegen Cercle Brugge en kon hij in februari vroegtijdig inrukken tegen AA Gent met een directe rode kaart. Maandag meldde Lang zich in Zeist bij het Nederlands elftal voor de vriendschappelijke interlands tegen Denemarken en Duitsland.Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door parasitemale)

Mooie stap voor Noa Lang. Of hij er al klaar voor is is wel de vraag

23 maart 2022 om 11:21

Leao speelt die er niet uit. Diaz lijkt me ook wat verder dan Lang. Dus normaal gezien is die dan de 12de man

23 maart 2022 om 11:22

soms snap ik aankoopbeleid van sommige clubs ook niet. Die positie is toch goed bezet en Noa kan niet echt op rechts toch, en anders zou het gokken zijn of moet hij op 10 komen?

23 maart 2022 om 11:58

Vind het ook gek dat net Milan en Arsenal zeer concreet zijn/waren terwijl die om zijn positie niet meteen versterking nodig hebben (ok, in de breedte kan er natuurlijk iets bij) maar toch andere prioriteiten hebben. Tenzij bv Arsenal Martinelli als spits en Lang dan links vooraan ziet. Andere clubs kunnen Lang dan weer wel gebruiken en tonen geen interesse. Ik zie hem graag in de Bundesliga, La Liga of Serie A, zie hem daar meer potten breken dan de premier league (wat natuurlijk de rijkste league is die hem het meest kan betalen)

23 maart 2022 om 13:30

Diaz is denk ik niet per se verder. Hij heeft een fantastische techniek, maar fysiek is het te matig. Heeft ook te vaak nog slechte wedstrijden.

24 maart 2022 om 10:10

Noa zal dan op rechts spelen aangezien we daar niemand hebben

Als Milan hem echt wil hebben komen ze er wel uit denk ik, ergens in het midden met een bonus ofzo. Gezien de vorm van Lang op dit moment zie ik Brugge echt niet zo moeilijk doen om een paar miljoen, ben benieuwd of hij het gaat redden bij Milan. Vind het echt een goede speler maar bij Milan hebben ze op links best wel wat concurrentie rondlopen, zou het zonde vinden als hij vanuit rechts moet komen want daar vind ik hem toch een stuk minder doelgericht.

Het talent van Noa Lang is zeker aanwezig, maar moet Milan zijn vingers branden aan deze jongen? In mijn optiek heeft hij erg goede wedstrijden gespeeld bij Brugge, alleen zie je nu dat hij veelvuldig op de bank plaatsneemt de laatste weken. Het zou beter zijn om nog een seizoen in Belgie te blijven en je echt te onderscheiden. Desalniettemin een geweldige competite en club mocht Noa Lang deze stap wel maken en Brugge hem willen verkopen.

23 maart 2022 om 11:25

Als je een trainer hebt die een spelsysteem bedenkt waarin je beste rol niet bestaat dan is het moeilijk uit te blinken natuurlijk.

23 maart 2022 om 20:06

Hij wordt gewoon basisspeler bij Milan. En wat betreft zijn 'maniertjes', die leert ie daar ook wel af met Ibra naast hem. Die bijt gewoon z'n tepels eraf.

Dan zou het wel helpen dat je geen nitwit voor de groep hebt staan die hem op de bank zet voor een 28-jarige huurling die de club niks gaat opleveren.

Nu ga je gewoon blij mogen zijn met 25 miljoen, als het dat al wordt.

23 maart 2022 om 11:51

Ja want het zal niet aan Lang zelf liggen dat hij op de bank is terecht gekomen?

23 maart 2022 om 11:57

Iemand met zijn staat van dienst bij Brugge verdient meer krediet.

En als je als trainer alleen succes kan hebben als je een van je beste en meest waardevolle spelers op de bank moet zetten voor een C-spits naar Bundesliga begrippen, die dan ook nog eens gehuurd is, dan gaat het niet goed.

23 maart 2022 om 12:56

Staat van dienst? Wat is zijn staat van dienst dan? Al jaren de beste speler met het hoogste rendement? Die jongen komt net kijken en heeft een jaartje leuk gespeeld. Om dan al over iemand van zijn staat van dienst te gaan praten...

23 maart 2022 om 13:15

Vorig seizoen de beste speler van het team (en van België naar mijn mening) zijn op jonge leeftijd.

Dan verdien je toch enig respijt?

23 maart 2022 om 13:27

Als een speler zo’n waarde vertegenwoordigt dan moet je hem niet op de bank zetten. Daardoor wordt z’n transferwaarde veel minder. Das geld over de balk smijten.

23 maart 2022 om 14:14

Bakerfield, maar als je kampioen wordt door zo'n wisseling dan betaald het zich weer terug met CL en waarde van andere spelers die stijgen (zie Tadic voor Kluivert bijvoorbeeld).

23 maart 2022 om 14:40

En als je kampioen wordt zonder die wissel, wat ook perfect mogelijk is, dan heb je nog meer geld.

23 maart 2022 om 12:39

Ik heb net de situatie bij Brugge even opgezocht en Schreuder doet echt aan kapitaalvernietiging daar. Een spits die hij ook al naar Hoffenheim had gehaald, en het grootste deel van zijn carrière in de lagere regionen van Duitsland heeft doorgebracht, nu bij Brugge laten spelen boven een van je meest waardevolle spelers. Dat terwijl Lang het seizoen ervoor nog meestreed voor beste speler in de hele competitie. Voor de trainerswissel dit seizoen was hij ook geweldig bezig. Die Adamyan was voor het ontstaan van de Nations League zelfs nog nooit betrokken bij een goal voor het Armeense elftal. Weer een bewijs dat Schreuder een omhooggevallen trainer is die (net zoals Bosz) optimaal teert op een succesvol Europees jaar van Ajax.

23 maart 2022 om 13:25

Het wordt nog erger. Hij speelt nu in een 3-5-2 systeem, eentje zonder echte wingerd dus.

En dat is echt idioot. Op het moment dat hij bij Brugge toekwam had hij met Lang, Sowah en Buchanan de beschikking over drie rasechte wingers die helemaal niet zo goed functioneren als ze kunnen op de wingback. Lang die komt teveel naar binnen om dat te zijn, Sowah heeft het al bewezen niet aan te kunnen en Buchanan was 1 van de beste spelers van de MLS als flankspeler. Dus wat besluit Schreuder? Gewoon in een systeem zonder wingers spelen natuurlijk.

Hij is echt het voorbeeld van een trainer die niet werkt met het materiaal dat beschikbaar is, maar een trainer die materiaal moet krijgen wat hij zelf wil. Nu dan ben je een slechte trainer naar mijn mening. Want echt al het materiaal was aanwezig om een 4-3-3 te gaan spelen: mata-Hendry-Nsoki-Sobol als defensie, Balanta-Rits-Vanaken als middenveld en Buchanan-De Ketelaere-Lang in de aanval. Maar nee meneer moet absoluut met een 3-5-2 spelen, ook al zijn er geen echt goede wingbacks aanwezig (wel eentje gekocht met Skov Olsen), zijn de spitsen matig (dan maar Adamyan gehaald), zet hij meer dan 40 miljoen aan kapitaal buitenspel (Sowah, Lang en gedeeltelijk Buchanan) en heeft hij eigenlijk maar 1 echt goede CV (Hendry).

En die Hendry is ook zo een waanzinnig verhaal. De enige geslaagde zomeraankoop, een Schots international (dus homegrown voor Engelse teams, dus potentieel een vette transfersom) en er is 5 miljoen voor betaald. En wat doet Schreuder ermee? Op de bank zetten voor Mechele, een leuke back up maar dat is het ook wel.

23 maart 2022 om 14:24

Bedankt voor deze uiteenzetting Lierse, dit geeft nog meer inzicht over de situatie bij Brugge. Misschien dat Schreuder die obsessie om 3-5-2 te spelen heeft overgenomen van Koeman, die bij Barca (met eerstgenoemde als assistent natuurlijk) ook per se zo moest spelen ondanks dat hij geen adequate rechtsback had en maar 1 echt goede centrale verdediger. Mede dankzij deze systeemwijziging is het spel van Brugge er niet op vooruit gegaan dacht ik hier te hebben gelezen van Belgische leden?

Met wat je hebt aangegeven is Schreuder bezig met een klassiek staaltje mismanagement van het team, puur om zijn eigen visie (of juist gebrek daaraan) er doorheen te drukken. Voor Brugge fans is het dan bijna te hopen dat ze geen kampioen worden, zodat de leiding in de zomer weer afscheid neemt van die man om het met een andere trainer opnieuw te proberen.

23 maart 2022 om 14:35

Qua resultaten gaat het goed de laatste tijd, dat kan niemand ontkennen. Maar ik ben van mening dat dat ook te behalen was met een ander spelsysteem.

23 maart 2022 om 13:50

Omg. Dit over het paard getilde kereltje is echt niet meer als middelmaat met een onvoorstelbaar opvoeding/gedrags probleem. Blijkbaar is het normaal en de norm dat men zich structureel misdraagt.
Ik durf met iedereen die de ballen heeft, een officiële notarieel bekrachtigde weddenschap aan te gaan, minimaal €5000,- ( mag ook meer zijn geen probleem) dat over 4 jaar niemand meer van hem heeft gehoord.

23 maart 2022 om 14:28

Ik wed voor 100000 dat je ongelijk hebt!!!!!!! En ik heb echt grote ballen

23 maart 2022 om 14:55

Hahahaha, gratis geld voor jou juve😜

23 maart 2022 om 16:50

Normaal gesproken zou ik die weddenschap graag met je aangaan maar ik vrees dat je over 4 jaar de schuldsanering ingaat dus ik zie er deze keer van af.

25 max, anders wordt het echt een veel te grote gok. Bedoel voor 10 mil extra kan Milan Berardi halen, (40 mil) die het al jarenlang laat zien. Ik had het wel geweten.

23 maart 2022 om 11:47

Zou persoonlijk niet verder gaan dan 20 en anders gewoon iemand anders (Berardi goede optie inderdaad), gewoon een enorme gok.

23 maart 2022 om 14:26

Vraag is of berardi wilt. Hij heeft in het verleden ook Inter en juve afgewezen. Geen idee of die vent ooit sassuolo zal verlaten.

23 maart 2022 om 16:54

Afgewezen omdat hij bin Sassuolo wou blijven? Wauw.

23 maart 2022 om 17:09

Klopt inderdaad. Hij durfde de uitdaging niet aan te gaan. En wou blijven spelen.

Geef Brugge groot gelijk dat ze dit vragen, maar als je de recente speeltijd van Lang ziet kun je, je ook afvragen hoe realistisch dit is. 20 miljoen als openingsbod is een begin maar ze zullen echt niet zo maar naar 30 miljoen gaan eerder 20 5 aan variabele bijv.

Ben benieuwd of zo'n Lang dan echt speelminuten gaat maken bij Milan natuurlijk betalen ze redelijk voor hem, maar de concurrentie is echt niet mals aan de linkerkant aan de rechterkant ligt volgens mij (geen kenner) wel ruimte voor hem?

Zou een prachtige stap voor Lang zijn en hij heeft daar kansen om zich in de basis te spelen. Ik schat Lang wel wat beter in dan sowieso Saelemaekers en Messias, maar ook dan Castillejo. De enigste die ik echt veel beter is, is Leao en Rebic schat ik ook nog wel iets hoger in. Maar de rest van de vleugelaanvallers kan Lang zeker mee concurreren en Lang heeft ook als voordeel dat hij als nummer 10 kan spelen.


Hij moet alleen wel af van dat idee dat heel de wereld tegen hem is en dat alleen alles goed is wat hij doet. Hij moet gewoon gaan voetballen en zijn voeten laten spreken, want dat kan hij gewoon heel goed. En dan ligt er ook gewoon een mooie carrière voor hem in het verschiet.


Las gisteren overigens ook via Fabrizio Romano dat Divock Origi bijna rond is met AC MIlan en dat hij na dit seizoen transfervrij de overstap van Liverpool naar AC Milan zal maken. Zal tekenen voor 4-jaar tegen een jaarsalaris van ruim 3 miljoen en ben wel te spreken over deze transfer als AC MIlan-fan.


Origi is dan geen absolute wereldtop en heeft het in de afgelopen jaren vooral met een bijrol bij Liverpool moeten doen. Vind ik toch wel zonde ondanks dat hij zeker bepaalde momenten echt van grote waarde is geweest voor Liverpool. Ik ben altijd wel gecharmeerd van hem geweest en vind hem in de minuten die hij krijgt altijd wel een goede indruk maken, en bij AC Milan zijn Giroud en Zlatan de jongste natuurlijk niet meer maar Origi kan ook als vleugelaanvaller spelen als het nodig is en is wat dat betreft wel ideaal voor clubs als AC Milan en Liverpool.

23 maart 2022 om 12:43

Een mooie transfer zou het zeker zijn voor Lang. Alleen snap ik de transfer vanuit Milans zijde niet. Noa Lang is echt wel een stuk minder op rechts. Saelemaekers en Messias maken echt geen indruk op mij. Messias wordt denk ik niet gekocht en Saelemaekers is handig als een energieke sub. Lang zal zeker niet onder doen voor hen maar is het niet logischer om een Berardi, een natuurlijke rechtsbuiten, te halen? Die heeft natuurlijk ook de nodige Serie A ervaring. Op links zal die Leao echt niet naar de bank spelen en dan heb je Rebic ook nog. Ben benieuwd wat de gedachte hierachter is.

23 maart 2022 om 13:16

Eerste gedachte: Milan ziet Lang als vervanger van Rebic, waar ze vanaf willen (Maldini zou hem graag ruilen voor Elmas, maar De Laurentis wil daar voorlopig niets van weten) met in het hoofd houdend dat Lang ook op Cam of RW van waarde kan zijn. Leao kan met zijn energieke spel lang niet alles spelen dus een kwalitatieve vervangende LW is zeker welkom.
Tweede gedachte: laten we hopen van niet. Maldini verkoopt Leao voor grof geld aan City of PSG en ziet een concurrentiestrijd weggelegd tussen Lang en Rebic. Maar Leao is gelukkig in Milan, dus laten we daar maar niet van uitgaan.

23 maart 2022 om 15:30

@experto

Optie twee zou heel waarschijnlijk niet zo zijn. Leao gaat zijn contract verlengen binnen afzienbare tijd als de plooien gladgestreken zijn m.b.t. de Lille/sporting zaak, waarbij Leao een boete moest betalen voor het eenzijdig afzeggen van zijn contract. CAS heeft inmiddels het verdict uitgesproken dat Lille dat bedrag moet ophoesten (17 miljoen geloof ik). Maar dit is nog niet helemaal opgelost, waardoor de verlenging bij Milan is uitgesteld. Hij heeft ook keer op keer aangegeven heel gelukkig te zijn bij Milan. Ziet er ook heel gelukkig uit op het veld, zit steeds lekkerder in zijn vel en lijkt meer te durven. Het kan inderdaad gek lopen in de voetballerij, maar ik ben er wel zeker van dat hij gaat blijven. Rebic zie ik Milan niet zomaar wegdoen op dit moment, vooral niet na zo'n seizoen met blessures want hij ligt om die reden niet zo goed in de markt. Zou het niet beter zijn om een poging te wagen voor Dybala, die straks transfervrij is? Diaz is ook niet echt consistent namelijk.

23 maart 2022 om 16:43

Ja tuurlijk zit enorm goed in zijn vel, wordt daar geweldig geapprecieerd door de aanhang dus lijkt best onwaarschijnlijk, geef ik zelf ook aan. Maar zeg nooit nooit. Elliott management blijft een business concern dus kan me wel inbeelden als je 50mil winst op Leao kan pakken, je wel even nadenkt. Duiken namelijk reeds berichten op dat Elliott van plan is Milan te verkopen nu het weer gezond is. Als Milan dat dan wat pusht die transfer en Leao kan zijn contract vervijfvoudigen, dan kan het zomaar gebeuren. Maar, net als joi, verwacht en hoop ok het niet.
Betreft Dybala, ja hoor zit zeker in de gedachten van Maldini. Al van de tijd dat hij bij Palermo speelde was Milan in hem geinteresseerd, koos dan jammer genoeg net zoals vele voor Juve. Hij zou er perfect passen ook, beter dan bij Juve

24 maart 2022 om 23:08

@ Rochester hoe gaat het met maldini? Die is toch ook van A-C Milan? Groot talent waar lang alleen maar in de weg voor zou lopen. En dan heb je toch ook nog die Noor hauge ofzo? Ik zie lang alleen komen als Milan en rebic en castillejo verkopen.

Weet iemand trouwens hoeveel procent Ajax krijgt bij de evt transfer van Lang ?

Alsof Milan op zoek is naar jongens met een rugzakje. Totaal niet nodig deze jongen.

23 maart 2022 om 12:19

Oke, dus Milan is ook niet op zoek naar bijvoorbeeld Zuid Amerikaanse toptalenten, maar alleen naar schooljongens die -naast het willen voetballen voor Milan- ook nog eerst het gymnasium afmaken vooraleer ze zich storten op het voetballen?

23 maart 2022 om 12:31

Ik denk niet dat Milan op zoek is naar jongens die zich presenteren zoals Lang dat doet ja. Waarom je er Zuid-Amerika en opleidingsniveau bij haalt is mij volstrekt onduidelijk.

Plus. Meneer heeft het overduidelijk nog niet gemaakt bij Club Brugge. Laten we even normaal doen en niet denken dat hij meteen naar een club als Milan moet. Ze hebben na een hele lange tijd eindelijk de boel op de rails. Deze jongen voegt dan absoluut niets toe.

23 maart 2022 om 13:15

Je begint zelf over 'jongens met een rugzakje'..
Als iemand een rugzak heeft, heeft die persoon veel meegemaakt.

Zuid Amerikaanse jongens hebben vaak veel meegemaakt, van overvallen tot drive bys, tot ontvoeringen en drugsverslavingen (vaak bij een of beide ouders).

Of heb jij een andere betekenis van iemand met een rugzakje? Want dan moet je het zeggen hoor.

Omg. De bedragen die voor dit soort spelertjes wordt gevraagd is te gek voor woorden. Paar redelijke wedstrijden en dat is het dan. Het zou beter zijn als iemand dit ventje een gedragscursus zou betalen. Geen enkel normaal bedrijf zou accepteren als een werknemer zich zou gedragen maar blijkbaar geld dit niet voor zo'n jochie.
Toen ik zelf nog een bedrijf had was 1 van de regels in het contract, en zo stond het er letterlijk niks geen juridisch geleuter
Je zult als werknemer van................. je ten alle tijde gedragen jegens je collega's, op geen enkele wijze zul je het bedrijf in discridiet brengen, indien je het niet eens bent met deze regels of je misdraagt je zal je geen contract krijgen e.o. je contract kan oer direct ontbonden worden.
In ruim 30 jaar heb ik niemand om deze reden hoeven te ontslaan.
Tja en als ik dan lees wat zo,'n ventje dan allemaal flikt, blijkbaar ook in zijn tijd in Amsterdam, dan vraag ik me toch ernstig af. Wat is er mis met duidelijke en voor iedereen te begrijpen regels. Want iedereen weet mochten al deze verhalen waar zijn...het gaat 100% mis met zo'n ventje....alweer een dus...zo zonde. Beetje begeleiding en het probleem is misschien opgelost. De familiare achtergrond is uiteraardook een factor

23 maart 2022 om 13:55

Hahaha heb je nog meer passages uit je grote verhalen boek?

Een contract per direct ontbinden kan enkel en alleen bij zeer ernstige misdragingen, niet wanneer je het bedrijf in diskrediet (weet niet wat discridiet is..) brengt.
Dus als je al een bedrijf zou hebben gehad, wat me onwaarschijnlijk lijkt, heb je vooral heel veel mazzel gehad dat je niemand hebt ontslagen op basis van het door jou zelf verzonnen artikel want het is allesbehalve rechtsgeldig en gelukkig worden werknemers tegen dit soort louche werkgevers beschermd.

Zo kan iedereen wel een artikel 3.4.1 verzinnen waarin staat dat iemand ontslagen mag worden als die persoon een diesel voertuig rijdt in plaats van elektrisch. Maar als je daadwerkelijk iemand zou ontslaan om die reden kan je een flinke boete en schadevergoeding verwachten.

24 maart 2022 om 03:33

Ik tegenstelling tot sommigen zal ik uit met diepste principes "geen verhalen " zoals jij het noemt vertellen aangezien ik mensen die liegen tot de meest walgelijke figuren vind horen.
Blijkbaar loop je toch echt achter, want als werkgever kan je wel degelijk iemand op ontslaan om dergelijke redenen. Je hebt, al geloof je het niet, als werknemer van een bedrijf altijd de verplichting je te gedragen, ook op bv sociale media al was dat iets wat toen uiteraard nog helemaal niet van toepassing was, en jij als werknemer je mis draagt en dus het bedrijf in " diskrediet " is dat 100% een reden tot ontslag.
Of ik geluk heb gehad weet ik niet, misschien was het wel goede bedrijfsvoering....of respect wederzijds, of goed salaris, of goede winstuitkering.
Diepste excuses voor de typfout klasse gezien het is natuurlijk: diskiridiet...lol geintje

Interessant van Milaan, leuke speler. Je moet alleen wel rekening houden met, dat Noa niet alleen tegen de tegenstander speelt, maar oik tegen de wereld. Want "die is vrijwel altijd tegen hem, helaas"....

Ik denk eerder Napoli als geschikte club. Mertens gaat weg, Insigne misschien ook. Die kunnen wel jongere spelers op de flanken gebruiken, Lozano laat het dit seizoen niet zien dus waarom ook niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AC Milan

1690 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AC Milan8638
3.Napoli7943
4.Juventus7020
5.Lazio6419
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
A. SaelemaekersMiddenvelder361
S. TonaliMiddenvelder365
Rafael LeãoAanvaller3411
Brahim DíazAanvaller313
O. GiroudAanvaller2911
M. MaignanKeeper320
Junior MessiasAanvaller265
Voor de complete selectie: Clubpagina AC Milan.

3 fans
Aanvaller, 23 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Club Brugge 37 7 8 2
2020/2021 Ajax 1 0 0 0
2020/2021 Club Brugge 29 16 7 1
2019/2020 Jong Ajax 9 5 2 1
2019/2020 FC Twente 7 1 1 0

In de wandelgangen

Zaterdag 25 juni
PSV waagt een poging om Jarrad Branthwaite op huurbasis over te nemen van Everton, de voormalige club van algemeen directeur Marcel Brands. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren