Real Madrid wil deel salaris van gefrustreerde Hazard blijven betalen

Dinsdag, 22 maart 2022 om 16:53Jordi Tomasowa • Laatste update: 18:17

Real Madrid heeft nog steeds de intentie om Eden Hazard komende zomer al dan niet tijdelijk van de hand te doen. De 31-jarige aanvaller werd in 2019 voor 120 miljoen euro inclusief bonussen door de Koninklijke overgenomen van Chelsea, maar heeft de verwachtingen in de Spaanse hoofdstad mede door blessureleed nooit waar weten te maken. Een uitleenbeurt lijkt de enige reële optie te worden voor alle partijen, waarbij Real nog steeds een deel van de torenhoge salariskosten moet dekken.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

56 reacties (laatste reactie door raulista)

Heeft Hazard eigenlijk aan een Clasico deelgenomen sinds zijn komst?

22 maart 2022 om 16:59

Nee hij heeft geen seconde gespeeld in een Clasico.

22 maart 2022 om 17:06

Wat echt knap is, gezien er al 7 zijn geweest.

22 maart 2022 om 17:08

Zeg dat wel ja. Hij had die Clasico van afgelopen weekend trouwens makkelijk kunnen spelen. Maar ja Ancelotti weigert op een of andere manier om Bale, Hazard, Jovic of Miguel te laten spelen.

22 maart 2022 om 17:10

Wauw bizar eigenlijk.

22 maart 2022 om 17:44

Van Miguel vind ik het echt een schande, bedoel slechter dan Nacho op de back kan niet en hij deed het nog eens goed! De overige lijkt me afgesproken met de directie

22 maart 2022 om 17:51

Wow je hebt een paar jaar bij real Madrid gezeten,maar kan straks niet vertellen dat je een classico hebt gespeeld...

Niet gek dat Vinicius de voorkeur krijgt. Maar hij mag best eens op de rechtsbuiten starten of spits nu Benzema er niet is. Het zijn niet zijn favoriete posities, maar Vinicius verkeert in de vorm van zijn leven en heeft de toekomst

22 maart 2022 om 17:00

Hazard in de spits is een ramp met het type voetbal dat Ancelotti speelt.

22 maart 2022 om 17:15

Hoezo? Hazard had prima als valse 9 kunne spelen zoals Benzema ook doet. Tuurlijk zou hij het niet zo goed invullen, maar hij is wel de enige aanvaller in de selectie die het zou kunnen.

22 maart 2022 om 17:18

Dat klopt niet Bongiorno. Hazard kan uitstekend als valse 9 spelen, hij is balvast, fysiek sterk. Voor mij hoeft ie niet per se te scoren maar kansen creeren als Benz is genoeg

22 maart 2022 om 20:06

Als je Benz wou vervangen lijkt Hazard mij net het dichts bij die kwaliteiten te komen. Sterk aan de bal, zakt uit en kan scoren (weliswaar minder, maar heeft alsnog een goed schot).

Blijft jammer hoe het met hem verlopen is. Was bij Chelsea een uitstekende speler. Helaas door veel oorzaken is het gewoon niet gelukt om dat niveau weer aan te tikken. Dit seizoen mocht hij trouwens wel meer minuten krijgen hoor. Hij is eindelijk gewoon fit en dan wordt hij amper gebruikt. Had in de Clasico makkelijk als valse 9 kunnen spelen. Maar ja het rouleren is niet het allerbeste punt van Carlo.

22 maart 2022 om 17:22

Je zegt het zelf al, hij had meer minuten moeten krijgen dit seizoen.
Hij stond nooit bekend als trainingsbeest bij Chelsea, maar hij liet het in de wedstrijden wel zien, zonder ritme word het dan wel heel lastig.

22 maart 2022 om 17:27

Hij heeft aardige invalbeurten gehad. Tuurlijk staat Vinicius terecht boven hem maar hij had wel meer mogen spelen. Zeker omdat Rodrygo en Asensio ook niet constant zijn en wel genoeg kansen krijgen.

22 maart 2022 om 17:52

Sommige spelers passen beter in la Liga en anderen beter in de EPL. In Spanje wordt er meer in de zone verdedigd. Spelers als Coutinho passen beter in de EPL waar het meer man tegen man gaat.

22 maart 2022 om 17:13

Wat? Misschien wel de grootste onzin die ik vandaag op de site heb gelezen. Hazard had zn beste seizoen van zn leven en was gewoon de ster van Chelsea. En dan kom je doodleuk beweren dat hij een jaar uit vorm was? Gewoon klinkklare onzin. Ik herinner me nog die finale tegen Man City (Carabao) waarin hij alles in de aanval zelf deed. Ook in de finale EL enorm beslissend geweest en de reden dat Chelsea zich voor CL kwalificeerde want dat Chelsea team was echt niet goed hoor.

22 maart 2022 om 17:22

En kort daarvoor een weergaloos wk

22 maart 2022 om 18:38

Inderdaad, geweldig WK en daarna een geweldig seizoen voor Chelsea. Toen dacht ik ook echt wel: doet het gewoon die 100 miljoen neerleggen

22 maart 2022 om 17:29

Hij speelde een gruwelijk seizoen met 21 goals en 17 assists. Je overtreft jezelf weer eens met onzin bongiorno

23 maart 2022 om 10:14

16 goals 15 assist bij zn laatste seizoen. En zeg jij uit vorm?

Het is een goede speler, maar op 2 seizoenen na is het gewoon geen topper. Zonde voor Real om hier zoveel geld voor neer te leggen, terwijl hij toen ook niet zo jong meer was…

22 maart 2022 om 17:13

De vele bonussen (clausules) zijn nauwelijks gehaald, zoals CL winnen etc.

22 maart 2022 om 17:15

Was het niet zo dat 100/120 miljoen de vaste transfersom was, welke op kon lopen tot 160 miljoen? Het lijkt me niet dat Hazard veel van de bonussen bij elkaar gespeeld heeft...

22 maart 2022 om 17:15

105 gewoon. Maximaal 150 d.m.v. bonussen maar die bonussen zijn vrijwel niet gehaald, op aantal wedstrijden voor Real Madrid na en La Liga winnen waardoor het ongeveer op 20 komt. CL winnen, doelpuntenbonussen, assistsbonussen zijn niet gehaald

Hopelijk is Newcastle zo gek om nog een goed bod te doen .. er was idd even spraken van Chelsea voor de rest zie ik niet heel veel clubs 30+ neerleggen voor hazard

Logisch dat je geen koper gaat vinden als hij niet mag spelen. Zijn laatste invalbeurten waren beloftevol en had hem graag meer gezien. Hetzelfde geldt voor bale, isco en ceballos. Ik vind de omgang van ancelotti met zijn selectie wel echt beneden alle pijl. Er zit werkelijk waar geen enig vorm van respect erin. Wat al helemaal als een hard gelach zal voelen voor de spelers is dat hij dan wel op de persconferenties doet alsof hij het wel in ze ziet zitten.

22 maart 2022 om 17:23

Hij had makkelijk Hazard of Jovic kunnen laten spelen. Blijkbaar was Bale niet fit genoeg voor de Clasico. Maar ja die speelt ook al weken niet. Hazard heeft dit seizoen aardige invalbeurten maar dan wordt hij beloond met 5 wedstrijden zonder 1 minuut te spelen. Slaat nergens op dat hij niet in de clasico mocht spelen voor Benzema.

22 maart 2022 om 17:27

Benden peil. En Ancelotti is niet gek.
Als iemand scoort en meerwaarde heeft dan speelt ie meteen

Las reeds enkele geruchten dat Arsenal interesse zou hebben. Enige kenners die Arsenal wat nauwer volgen die dit kunnen bevestigen/ontkennen? Chelsea zit er alleszinds voorlopig niet meer in, en verwacht niet dat Hazard zin heeft om voor Newcastle te spelen. Veel andere opties liggen niet voor de hand, tenzij Juve hier iets in zou zien zitten. Kan niet geloven dat Hazard niets van minuten zou mogen krijgen puur om sportieve redenen. Denk dat men van bovenaf klaar is met Bale en Hazard en men hoopt dat die laatste gewoon zelf wilt vertrekken en niet tot einde contract blijft zoals Bale.

22 maart 2022 om 17:23

Ik zie Monaco nog wel als een optie. Geen idee waarom overigens, dat is vooral op mijn gevoel gebaseerd.

22 maart 2022 om 17:28

Arsenal is geïnteresseerd in Jovic las ik vandaag op de Madrid pagina’s. Arsenal , ac Milaan en Dortmund. Die zijn we zeker kwijt. Over hazard heb ik niks gelezen nog. Hoop idd dat Arsenal bv zich meld.

Grootste miskoop in de geschiedenis van het voetbal hoor. Meer nog dan spelers als Coutinho en Griezman die beide nog iets hebben betekend voor Barca. Bij Hazard is dat minder het geval, deels natuurlijk omdat Madrid itt Barca gewoon betere opties had en de coaches hen de voorkeur gaven waardoor hij weinig aan spelen toe kwam. Hazard heeft je gewoon 8 miljoen per gc gekost en dat is nog zonder zijn salaris mee te nemen.

Heel jammer. Hazard is altijd een van mijn favoriete spelers geweest en Hazard naar Madrid stond altijd in de sterren geschreven, net als Ronaldo voor hem en Mbappe. Dat was een transfer waarvan je gewoon wit dat ie ooit zou plaatsvinden. Helaas veel te laat. Alsnog had ik er persoonlijk veel meer van verwacht. Hopelijk heeft Madrid haar lesje geleerd en blijft men in de toekomst ver weg van grote sterren die al op een gevorderde leeftijd zitten.

Jammer ook dat ie dit seizoen zo weinig speelt. In december/januari groeide hij toch weer terug naar een respectabele vorm. In die vorm had ie echt nog wel iets toe kunnen voegen aan dit Madrid en dan was het hoogstwaarschijnlijk nu ook makkelijker om een geinteresseerde club te vinden.

22 maart 2022 om 17:26

Zeker de grootste miskoop aller tijden. Desondanks mocht hij wel meer spelen dit seizoen hoor. Is die eindelijk gewoon fit met prima invalbeurten en dan krijgt die gewoon reeks wedstrijden waar die geen minuut mag spelen met het dieptepunt afgelopen Clasico waar Ancelotti liever 2 middenvelders als spitsen wou gebruiken...

22 maart 2022 om 17:55

De enige genoegdoening is dat Hazard ten minste niet 2 goals scoorde tegen zijn team in een afstraffing in de CL.

Leuk gevoetbald bij Chelsea maar ook niet continue. Beetje gehyped in Engeland zoals iedereen die iets meer kan dan gemiddeld. Frenkie de Jong was een absolute wereldster geweest daar maar wordt bij Barca toch regelmatig aangepakt. Hazard heeft t gewoon niet bewezen. Dees door blessures maar voor de rest zit niemand echt op m te wachten.

Straks wordt dit gewoon een Bale 2.0 (maar dan nog erger want Bale heeft zich nog echt bewezen), zo jammer maar goed. Het ligt ook aan Hazard wat hij wil. Het is wel klaar bij Real, hopelijk kan ie een vb nemen aan Coutinho. Bedoel een Westham (of wie weet Arsenal) is toch ook niet verkeerd misschien. Maar goed, hij moet het wel zelf willen. Het is voor mij wel duidelijk dat hij niets meer speelt nu, wel een strategische keuze is van bovenaf bij Real.

22 maart 2022 om 17:41

Vraag me oprecht af of die überhaupt nog wel gemotiveerd is. Zonde want het was echt een topper

22 maart 2022 om 20:00

Jawel, vast wel, hij denkt ook vast aan het Wk met Belgie. Plus het kan zo omslaan, kijk maar naar Coutinho nu bij Aston Villa.

23 maart 2022 om 11:31

@Socio, strategische keuze voor wat? Omdat hij zou kunnen gekwetst raken als hij speelt en zijn transferwaarde dan nog verder zakt? Met constant op de bank te zitten, gaat dat ook verder zakken hoor. En nogmaals, hij verdient op dit moment echt wel een betere behandeling bij Real, dan hetgeen hij nu krijgt. Bovendien is hij bij zijn medespelers graag gezien. Hij mokt niet en blijft in de kleedkamers een aangename mens. Helemaal anders als Bale, die nu weer doodleuk volledig fit bij Wales zit te trainen, net zoals bij de vorige interland teak.

Echt jammer hoe het gelopen is. Een paar jaar geleden een van de beste spelers van de wereld. Nu gewoon bijna een vergeten speler, Als ik dit artikel lees denk ik letterlijk ooh ja Hazard speelt bij Real Madrid

Wel vreemd als het klopt dat real hem wilt uitlenen en nog een deel van zijn salaris wilt blijven ophoesten… dan kan je hem er beter bijhouden aangezien we er financieel maar minimaal erop vooruitgaan met zijn vertrek terwijl een vervanger ook weer veel geld gaat kosten. Daarnaast is het een heel ander soort vleugelspeler dan vini en mbappe aangezien hazard enorm sterk is in de kleine ruimte en combinerend en kunnen we hem opstellen of laten invallen in de wedstrijden waarin dat soort voetbal gevraagd wordt.

22 maart 2022 om 17:56

Al kun je de helft van zijn salaris besparen dan is dat al heel wat. Coutinho is door zijn verhuur opeens weer geld waar ook.

22 maart 2022 om 18:37

Dan bespaar je 12miljoen. Haal je voor dat geld een vervanger van het niveau hazard? En dan moet je ook nog zijn salaris meerekenen.

Tja, riep destijds al dat dit één van de grootste miskopen uit de geschiedenis van het voetbal zou worden, maar zo dramatisch had ik ook niet gedacht. Fysiek was die al klaar en kwalitatief is het ook één van de meest overschatte spelers die er zijn geweest. Nooit gezien in de CL en maar één leuk toernooi met België gehad.

Tis jammer dat het verhaal hazard bij real niet
Gelukt is.. maar als een club 100 mil voor je betaalt, en je komt dood leuk met een paar kilo te zwaar op de eerste training, dan mag je zelf ook wel is in de spiegel kijken

Blijf het bijzonder vinden dat Asensio en Rodrygo keer op keer de kans blijven krijgen en zelfs Mariano minuten maakt en spelers als Jovic, Bale en Hazard op de bank blijven zitten. Je kan toch niet met droge ogen beweren dat het geen reden heeft? Hazard moet klaarblijkelijk naar de uitgang en door hem zelfs geen minuten te geven wanneer Benzema eruit ligt.. ik snap het niet.

Ik hoop voor Hazard dat er een club is dat het nog in hem ziet zitten en komt die club niet, gun hem dan op zijn minst minuten als wisselspeler want dit slaat nergens op. Real Madrid wint er niets aan en Hazard al helemaal niet.

Vinicius speelt ja en goed maar Hazard krijgt gewoon geen kans.Iemand van 31 is normaal op zijn hoogtepunt maar door blessureleed en omdat zijn trainer hem niet moet is die helemaal naar af.Als Hazard zijn niveau van weleer aantikt kent die binne de club geen gelijken ook niet van Vinicius.Wat zou het voor hem zalig zijn moest die kunnen tonen wie de echte Hazard is.

Marca (sportkrant Madrid) had 2 maanden terug toen Dembele een grote hoofdpijn voor Barca was een artikel dat Real eigenlijk zelf ook 6 Dembeles heeft. Dus dure spelers die weinig bijdragen. Ging om Hazard, Bale, Jovic, Caballos, Valverde en Mariano.

22 maart 2022 om 21:57

Valverde is samen met Camavinga de toekomst van het middenveld van Real haha. Denk dat Isco daar moet staan. Voor de rest klopt dat de overige spelers idd niks bijdragen en verkocht moeten worden.

22 maart 2022 om 22:38

Ceballos en Mariano verdienen niet zoveel. Valverde is de toekomst en verdiend ook niet heel veel. Hazard, Bale, Jovic, Isco en Marcelo zijn dure bankzitters.

22 maart 2022 om 23:31

Vond valverde ook beetje vreemde op lijst. Volg Real niet echt, maar dacht dat hij redelijk deed. Artikel was geschreven nadat real in copa was uitgeschakeld waarbij Ancelotti koos voor spelers die 48 uur eerder met Brazilie hadden gespeeld ipv zijn bank een kans te geven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4277 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Barcelona7330
4.Sevilla7023
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Vinícius JúniorAanvaller3517
RodrygoAanvaller334
T. CourtoisKeeper360
Toni FuidiasKeeper00
Luis LópezKeeper00
A. LuninKeeper20
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

766 fans
Aanvaller, 31 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 juni
FC Groningen is niet van plan om Jörgen Strand Larsen zomaar van de hand te doen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren